Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarih yarını yazsın..

SivasSpor.Com
09.04.2011, 07:19
http://resimzade.com/Show.html?i=28026&token=49354 (http://resimzade.com/Show.html?i=28026&token=49354)

Yaklaşık iki haftadır İstanbul'daki bazı derneklerin hazırlık yaptığı maç yarın saat 14.00'de oynanacak. Maçın hazırlıklarını Sivas'da tamamladıktan sonra dün uçakla İstanbul'a giden Kırmızı-Beyazlı takım, bugün yapacağı hafif çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
Takımda sarı kart cezalısı Eneramo'nun dışında eksik olmadığı ifade edilirken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yarın taraftarın desteğiyle maçı kazanıp biraz daha rahatlayacaklarını söyledi. Çalımbay “ Bizim için henüz bir şey bitmiş değil. Aynı ciddiyetle Büyükşehir maçına çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ne zaman matematiksel olarak ligde kaldığımız belli olursa, o zaman rahatlarız Futbolcularıma gereken uyarıyı yaptım,onlarda ciddiyetin farkındalar” dedi.
“ Hedef Olimpiyatta 58 bin olmak” adı altında İstanbul'da ve Sivas'ta başlatılan kampanya sonrasında yarınki maçta Atatürk Olimpiyat stadında ne kadar seyirci geleceği merak ediliyor.

Sivas Hürdoğan.

şarkışla 58
09.04.2011, 07:22
15-20 Bin anca olur.

recep cevik
09.04.2011, 08:32
Armanın Peşinden Ölüme ~

Yusuf Çevik
09.04.2011, 09:07
Evet.Keşke 58.000 bin olsa :(

casus5858
09.04.2011, 09:17
bız olımpıyatta hezaman 20 bınden aşağı oynamadık 40 bin oynadığmz zamanları bılıyoruz inş 58 bini bulucaz bulamazsakda 35 bnden aşağı olmaz.

mustafaarslan
09.04.2011, 09:32
15-20 Bin anca olur.

Müneccimisin sen, ya fazla olursa utanacakmısın. herkes senin gibi düşünse 5000 de olmaz senin bu yazdıkların bana hamsileri hatırlattı trabzonlumusun nesin...sus ta canımı sıkma faydanız yok zararınız olmasın.

adres58
09.04.2011, 09:35
Hava şartları bizi zorlayacak. O gün hava soğuk ve yağmurlu olması bekleniyor. Birde Olimpiyatın Zulumpiyat olduğunu düşünürsek şartlar bizi dahada zorlayacak gibi görünüyor. Ayrıca kullanıcı hesabımı kapatmak bahanesi ile bazı yetkili kişilerle görüşme imkanım oldu. Galiba Biletixden satılacak bilet adedi 22 bin civarında. Yani Yirmi binin biraz üstü dediğine göre galiba 21-22 bin civarında olacak diye tahmin ediyorum. Gişelerden de nasıl olacak bilet satışı onuda tam bilmiyorum yalnız ordanda satışlar olacak... Bizim bu sayıya ulaşmamız şu an için çok ama çok zor görünüyor. Bizi zorlasa zorlasa Hava şartları zorlayacak.

burak58as553
09.04.2011, 09:54
Her şeye ragmen maca gidiyoruz..

B.DUMANLI
09.04.2011, 10:17
Yarin o stad dolacak Sivas´li belkide o stadi doldurup tarihe bile gececek.Bunu yapmamasi icin gercekten ortada bir sebep yok.Sivas´li sayisi oldukca kabarik Istanbul´da ,Istanbul´da nerede oturuyor olursan ol bu maca git.Dogdugun veya atalarinin dogdugu topraklarin TAKIMINA sahip cik.Sende bunu yapacak kocaman ANADOLU yüregi var ;öyleyse hadi maca.

58_babacan_58
09.04.2011, 10:19
BEN aldım biletimi desteğe devam......

DoomsDay58
09.04.2011, 10:20
Yarın hava İstanbulda şuan ki gibi olsun 50 bini rahat yakalarız Olimpiyatı İnleticez kimsenin şüphesi olmasın.

favori58
09.04.2011, 12:42
Hava şartları bizi zorlayacak. O gün hava soğuk ve yağmurlu olması bekleniyor. Birde Olimpiyatın Zulumpiyat olduğunu düşünürsek şartlar bizi dahada zorlayacak gibi görünüyor. Ayrıca kullanıcı hesabımı kapatmak bahanesi ile bazı yetkili kişilerle görüşme imkanım oldu. Galiba Biletixden satılacak bilet adedi 22 bin civarında. Yani Yirmi binin biraz üstü dediğine göre galiba 21-22 bin civarında olacak diye tahmin ediyorum. Gişelerden de nasıl olacak bilet satışı onuda tam bilmiyorum yalnız ordanda satışlar olacak... Bizim bu sayıya ulaşmamız şu an için çok ama çok zor görünüyor. Bizi zorlasa zorlasa Hava şartları zorlayacak.

İşte bende bundan korkuyordum. Bizim sivaslılar nedense en küçük bir olumsuzluktan etkileniyor. hava kötü olsa ne yazar. eğer sivası seviyorsan bu mevsimde hava ne kadar kötü olursa olsun maça gidilmeli. üstelik orası dağ başı ve üstelik yarım metre karda maç izlenmeyecek.
Diğer bir konuda 22 bin filan söylentisi. yarınki maçta sivas seyircisine 50 binden fazla bilet ayrıldı. yeterki maça gelinsin 22 bin diyerek milletin kafasını bulandırmayın.
Sonuçta öyle küçük bahenelere sağınılmasın, sevginin bedeli her zaman vardır.

sebasteia
09.04.2011, 13:58
İşte bende bundan korkuyordum. Bizim sivaslılar nedense en küçük bir olumsuzluktan etkileniyor. hava kötü olsa ne yazar. eğer sivası seviyorsan bu mevsimde hava ne kadar kötü olursa olsun maça gidilmeli. üstelik orası dağ başı ve üstelik yarım metre karda maç izlenmeyecek.
Diğer bir konuda 22 bin filan söylentisi. yarınki maçta sivas seyircisine 50 binden fazla bilet ayrıldı. yeterki maça gelinsin 22 bin diyerek milletin kafasını bulandırmayın.
Sonuçta öyle küçük bahenelere sağınılmasın, sevginin bedeli her zaman vardır.

size katılıyorum, mevsim bahar zaten, hava gayet iyi. yakıcı güneş veya dondurucu soğuk yok! futbol için mükemmel bir atmosfer.

bahane yok tüm sivaslıyım diyen herkesi bekliyoruz