Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın Ardından

SivasSpor.Com
10.04.2011, 16:20
http://www.sivasspor.com/images/stories/1108.jpg

Rıza Çalımbay, iyi mücadele ettikleri maçtan 3 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Çalımbay, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iyi bir rakiple oynadıklarını belirterek, ''Maçın başından itibaren iyi mücadele ettik ve 3 puan aldık. Son 15 dakika skoru korumadan dolayı sıkıntılar yaşadık'' dedi.

Kazanmak için yapılması gereken her şeyi yaptıklarını kaydeden Çalımbay, ''Bütün takımı kutluyorum. Kalan 6 maçta oynadığımız oyunun biraz daha üstüne çıkarak, ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Sivassporlu futbolcu Sedat Bayrak, galibiyet serilerini 4'e çıkardıklarını belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Murat Sözgelmez ise bugün Sedat'ın doğum günü olduğunu belirterek, bu galibiyeti takım arkadaşına armağan ettiklerini kaydetti.

Rakip takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakiplerinin oyuna daha istekli ve arzulu başladığını belirterek, ''Oyuncularımız buna gerekli tepkileri veremedi ve duran toptan gol yedik. İkinci yarıda oyunu geri çevirmek isterken 2. golü kalemizde gördük'' dedi.

Karşılaşmada 64. dakikada attıkları golden sonra oyunun soğuduğunu vurgulayan Abdullah Avcı, ''2-1'den sonra oyun oynanmadı. Bu Sivasspor'un genel durumuyla alakalı. Oyun çok soğudu. Rakip daha istekli ve arzulu oynadı, sonuçta galip geldi'' şeklinde konuştu.

Yusuf Çevik
10.04.2011, 16:25
Evet hocam hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.Eğer bu maç berabere bitseydi çok yazık olur ve üzülürdük.

Şimdi önümüzde Kasımpaşa maçı var.Bütün konsantremizi ona yormalıyız ve güzel bir galibiyet almalıyız.

adres58
Şimdi de ilk ona girebilirmiyiz diye düşünüyoruz.

stain
inş seneye birkaç takviyeyle ilk 5 e oynarız rıza hocanın arkasındayız

Turan 59
10.04.2011, 16:26
Rıza hocam,öncelikle kazandığımız için sizi kutluyorum.Kanımca ; maç 2-0 olunca oyuncu değiştirmek gerektiğini düşünüyorum.

adres58
10.04.2011, 16:28
Rıza hocam,öncelikle kazandığımız için sizi kutluyorum.Kanımca ; maç 2-0 olunca oyuncu değiştirmek gerektiğini düşünüyorum.

Turan emmiye katılıyorum.... :D

Yiğiter
10.04.2011, 16:30
İBB'li futbolcular ve A.Avcı da Sivasspor'un galibiyeti hakettiğini,maçı çok istediklerini söyledi.

serkan_ozcan58
10.04.2011, 16:38
hakettiğimiz maçı aldık mağlubiyetleri deplasmanda yenilgileri unuttuk varol rıza hoca seneye daha iyi hedefi olan bir takım olacağız

57babasivas
10.04.2011, 16:50
belediye karşi nerdeyse tek kale oynadik ama memet yıldız yerine enemora olsa daha farkli yenerdik bide pedriel hiç yokdu nerdeyse 90 dakka yokdu niye onu çikarmadi şaşdik kaldik
:):)

cılgınsivas58
10.04.2011, 16:50
yiğidolarımız destan yazmaya devam ediyor paşayı yenersek paşa paşa gezeriz

Yusuf Çevik
10.04.2011, 16:52
inşALLAH Kasımpaşa maçındada oyunumuzun üstüne çıkarak evimizde güzel bir galibiyet alırız.

Tebrikler Rıza Hocam.

Besyo_cu
10.04.2011, 16:57
Olimpiyat Stadyumundan yeni geldim eve... Bu maçta Rıza Hocanın oyuna müdahalelerini hiç beğenmedim. Abdullah AVCI'ya sorsan hocam Sivasspordan kımleri oyundan çıksın diye sorsalar 1. Grosicky 2 Erman der di.

Grosicky ve Erman çıktıktan sonra oyunun kontrolu elimizden çıktı.

Yinede hereşye rağmen fizik olarak çok iyi bir Sivasspor vardı sahada.

savaş2
10.04.2011, 17:01

+++hoca bazen uyuyor
+++kamil her zaman 90 dk rahat çıkarır vede her zaman pozisyon yaratır ve gol atar++ biz m.yıldız beklerken+
+++son 20 dak.orta sağı teslim ettik rakibe ama hoca görmedi keita nerde hoca

carizma0658
10.04.2011, 17:06
RIZA KAPTAN MACIN ARDINDAN HERKES RIZA KAPTANI VE ÖGRENCİLERİNİ ALNINDAN ÖPMEK İSTIYOR... İŞTE BIZ BUYUZ..

sehrisivas
10.04.2011, 17:10
belediye karşi nerdeyse tek kale oynadik ama memet yıldız yerine enemora olsa daha farkli yenerdik bide pedriel hiç yokdu nerdeyse 90 dakka yokdu niye onu çikarmadi şaşdik kaldik

tam 3 gol pozisyonu girdi nitekim ilk golu attı.Defansta bir iki top çıkardı.Sürekli oyunun içinde değildi ama galibiyeti getiren hamleler pedrielden geldi bence..

şarkışla 58
10.04.2011, 17:12
Maçın ilk 30 dakikasında 2-3 fark yapabilirdik.Biraz beceriksizlik biraz şanssızlık vardı olmadı.İkinci yarı Erman ve Grosickinin çıkması ile oyunun kontrolü rakibe geçti.Ben Mehmet-Pedriel değişikliği beklerken Erman ve Grosicki çıktı.

DoomsDay58
10.04.2011, 17:15
Bu kadar rahat kazanıcağımızı beklemiyordum çok iyi oynadılar inşAllah kasımpaşayıda yeneriz.

sivaslitaner58
10.04.2011, 17:18
tum sivaslilari gunulden kutluyorum riza hocamiz ve oyunculari teker teker kutluyorum hollandadan

B.DUMANLI
10.04.2011, 17:20
Bu macda bir Enaramo olsaydi bu macin gidisi bence daha baska olabilirdi.Herseye ragmen yapilan degisiklikler dogru olmamakla beraber haftayi üc puanla kapatmak ve verilen mücadele taktire sayandi.Tebrikler,seyirciye ve oyuncularimiza.

özgür çocuk
10.04.2011, 17:39
şu çıkardı bu girerdiyi bırakın 75 dk tek kale oynadık farklı yenebilirdik.eğer yönetim rıza hocayı getirmeseydi,şimdi bank asyayı düşünüyorduk.ama biz ilk 10u düşünüyoruz.rıza hocayı kenarda görünce bu futbolcular nasıl hırslı olmasın diyorum.bravo mecnun başkan ,hocayı bu takımın başına getirdiğin için

58MUAMMER58
10.04.2011, 17:42
SİVASSPOR hakettiği galibiyeti almıştır,maçta herkes elinden geleni yaptı kimseyi kötülemeyin,pedriel beşiktaş maçına göre çok çalıştı,koştu,mehmet yıldız yine topları ezsede ,rakipten 2 kişiyi kalemize yaklaştırmadı biraz zamanında pas verse çok farklı olurdu,hayrettin çok iyi mücadele etti,korcan mükemmeldi,navratil ,sedat ,uğur,iyiydi,erman groseçki ,mehmet nas orta sahada ,iyiişler yaptılar,eneramoyu aradık sahada ,radaya kaçırdığı golü göstermek lazım.rıza hocam 2-0 dan sonra biraz daha rahat oynatması lazımdı,gereksiz yere son dakkalar,sıkıntı yaşattı.58 000 hedefiyle maça gittik 25 -bin kişi olduk,bundan dolayı hiç bir hemşerim rezil olduk filan diye düşünmesin,o stadı trabzondan sonra ,enfazla sivas doldurur,öylede oldu,bjk de oynadı,fbde oynadı gs de oynadı,bizim kadar taraftar toplayamadı ,şahsen ben 35 bin den fazla bekliyorum olmadı,canımız saolsun,önemli olan kazanmaktı kazandık çok fazla takmayın kafaya 58 bini bulamadık diye.

kangallıwert
10.04.2011, 17:44
Bu arada kamile ikinci yarı top atmayan erman,mehmet ve arkadaslarini kınıyorum..Ayrıca Erman oyundan cıkınca abizim alkislara cevap vermeyip belediye taraftarinin alkisina cevap vermesi ve macın bitimine 15dk olmasina ragmen direk soyunma odasına gitmesi beni bizzat delirtti!!!

lokmankantar
10.04.2011, 17:45
Tüm takımı kutluyorum ve bize yaşattıkları bu güzel günler için teşekkür ediyorum .. Benim anlamadığım nasıl bir toplum olduk Gaziantep maçı sonrası bankasya diyenler laf bulamıyor bugün hocanın oyuncu değişikliklerini eleştiriyor be insaf arkadaşlar 4 maç üstüste kazanan kaç takım var şu ligde lütfen ayrıntılara takılıp bütünü kaçırmayalım.. Galibiyetin tadını çıkaralım ;)

ZiDaNe58
10.04.2011, 17:56
seneye 2-3 takviyeyle ilk 5 icinde yer alabiliriz..efsane geri döndü bizi gelecek sezon kimse tutamaz artık yürüyün be aslanlarım

doğanay1
10.04.2011, 19:02
çok azoldu bizim onlardan iki alacağımız vardı rıza hoca 1 şampiyonluktan ettiler 2 evimizde fark attılar :((

Salim58
10.04.2011, 19:47
Hem hocamızı hem futbolcularımızı hemde fedakar taraftarlarımızı kutlarım,İyi futbol oynuyor fakat bi türlü sonuca gidemiyorduk şükür bunuda aştık. Buca maçıyla başlayan İBB maçıyla devam eden deplasmanda maç kazanamama serimizede son verdik,Kalan iki deplasman maçımızıda kazanacağımızı düşünüyorum,İçerdeki maçlarımızı söylemeye gerek yok,Güzel futbol oynuyor oyunu bırakmıyor ve sonuca ulaşıyoruz...Devammm.

mucahitbaba58
10.04.2011, 19:50
arkadaslar ziyanin formasini giymisti mehmet nas eger ibb itiraz ederse hukmen maglup ayilirmisiz dogrumu ???

A.Turan Korkmaz
10.04.2011, 19:51

Pedriel, ataklarımızda hep pozisyonun içinde idi ama son pas tercihini ondan yana kullanmadılar. Gene de deparını attı 90 dakika hiç yılmadan. Rıza Hoca da görevini yaptığı için çıkarmayı düşünmedi. Buna karşın mükemmel oynamalarına rağmen, daha fazla yorulan ve oyun gereği çıkmak zorunda kalan Kamil ve Erman vardı.

A.Turan Korkmaz
10.04.2011, 20:00
Rıza hoca, son maçlarda takımı çok iyi hazırlıyor, maçı kafanda önceden iyi tahlil ediyor, ilk onbiri olması gerektiği gibi seçiyor,maçı doğru okuyor,değişiklikleri zamanında ve doğru oyuncularla yapıyorsun. Kısacası bir teknik direktör olarak moda deyimle 'ustalık dönemindesin'. Bunu kaydetmek istedim çünkü çıtayı çok yükselttin. Seni hep bu kadar formda görmek istiyorum. Doğru işler yaptığından neticeler de hayırlı oluyor.

dedebali58
10.04.2011, 20:25
SİVASSPOR hakettiği galibiyeti almıştır,maçta herkes elinden geleni yaptı kimseyi kötülemeyin,pedriel beşiktaş maçına göre çok çalıştı,koştu,mehmet yıldız yine topları ezsede ,rakipten 2 kişiyi kalemize yaklaştırmadı biraz zamanında pas verse çok farklı olurdu,hayrettin çok iyi mücadele etti,korcan mükemmeldi,navratil ,sedat ,uğur,iyiydi,erman groseçki ,mehmet nas orta sahada ,iyiişler yaptılar,eneramoyu aradık sahada ,radaya kaçırdığı golü göstermek lazım.rıza hocam 2-0 dan sonra biraz daha rahat oynatması lazımdı,gereksiz yere son dakkalar,sıkıntı yaşattı.58 000 hedefiyle maça gittik 25 -bin kişi olduk,bundan dolayı hiç bir hemşerim rezil olduk filan diye düşünmesin,o stadı trabzondan sonra ,enfazla sivas doldurur,öylede oldu,bjk de oynadı,fbde oynadı gs de oynadı,bizim kadar taraftar toplayamadı ,şahsen ben 35 bin den fazla bekliyorum olmadı,canımız saolsun,önemli olan kazanmaktı kazandık çok fazla takmayın kafaya 58 bini bulamadık diye.

şu hususu gözardı etmeyelim ts için bütün karadeniz bölgesi maça geliyor samsun-rize vs. sivas için bölge değil sadece Sivasspor ve sivaslılar oluyor bence sayı 5800' geçtiğinde büyük başarıdır.herkese gönülden teşekkür ederim..

SİVAS ULAN 58
10.04.2011, 20:26
hocam kralsın be seneye seninle ŞAMPİYON OLACAZ TEK HEDEF

58Sivaslilar
10.04.2011, 20:41
Yeterki defansa dikkat gool yimeyelim yigidonun yenemeyecegi takim yok birde elimize gecen pozisyonlari cömertce harcamasak yigidoyu kimse tutamaz

58Sivaslilar
10.04.2011, 20:46
seneye 5 takviyeyle ilk 3 icinde yer alabiliriz..efsane geri döndü bizi gelecek sezon kimse tutamaz artık yürüyün be yigidolar

58VoLkAn58
10.04.2011, 21:02
Kesinlikle hakkettiğimiz bir galibiyetti.Berabere kalsaydık yazık olurdu.

Önümüzde K.Paşa maçı var.İnşallah bu maçıda yenip galibiyet serisini 5'te 5 yaparız.

Berkkaya5858
10.04.2011, 22:21
sivassporlu futbolcular çok istekli oynadı ve taraftarlarımızdda bu hava şartlarına rağmen güzeldi yağmurda yağsa doluda yağssa her zaman yanın da olalım sivasımızın kırmızı beyaz şampiyon sivas

şarkışla 58
10.04.2011, 22:53
Biz şimdiye kadar çoktan bırakın ligde kalmayı ilk 10 da olurduk.Çok şanssız puanlar kaybettik.Artık maça kafaya oynadığımız yıllardaki gibi kesin kazanırız diye çıkıyoruz.

kadirakin58
10.04.2011, 23:01
haftaya inşallah kasımpaşayı da yenersek bucanın ligde kalmak için rakibi GS olacak :)

eroltas58
11.04.2011, 03:36
Sevgili yigidolar once takimimizi taraftarlarimizi vede yonetim anlaminda riza hocayi tebrik ediyorum,ibb karsi kotu sansimizi bu vesile ile kirdik,ancak ileiye bakmamiz lazim simdilik rahatladik seneye nasil oluruz bilemem,ben bir ozelestiri yapmak istiyorum,seneye bazi futbolculardan yollarimizi ayirmamiz gerekiyor,ugur kavuk(,mehmet yildiz malesef)murat sozgelmez,eger seneye bunlarla devam edersek maalesef yine husran olabilir,mehmet yildiz bizlere cok buyuk katkilar sagladi ama o eski mehmet degil artik istiyor hemde cok istiyor ama olmuyor,futbolda hele hele super ligde duygusal davranmamaliyiz,bizler artik bir hedef koymamiz lazim ne yapmak istiyoruz her sene kumeye oynamamaliyiz,boyle kotu gunleri artik geride birakmaliyiz,4 veya 5 nokta transferlerle bu olabilir,bank asya liginde iyi gencler var mesela gaziantep belediyede tavsanlida agbetu zaten bizim oyuncumuz her hafta samsunda iyi oynuyor, o yuzden yine eski donemdeki gibi bizim sampiyonluga oynamaliyiz,benim kanaatim biz bunu riza hocayla yapa biliriz.

existence
11.04.2011, 07:42
Allah nazarlardan saklasın takımı. Son 6 maçın 5 ini kazandı. arka arkaya 2 deplesman maçı kazandı. Hepsi güzel, hoca, futbolcular, yönetim, taraftar. Bu takım çok güzel iş yapar.

sebasteia
11.04.2011, 10:17
rıza hocamızla artık sivas futbolunun gelecek 10 yılının planlamasını yapmalıyız. size güveniyoruz rıza hocam. sivasspor'un tek eksiği kupadır. kupamız yok!!! bu eksiği, yani krallık tacını sizinle elde edeceğiz.

Sivasssporlu58
11.04.2011, 10:46
bundan sonra önümüz acik, haftaya pasayi yenersek siyriliriz düsme potasindan, ondan sonra gs düsünsün :-)...Haftaya bir kritik mücadele öncesi ...Lütfen Stadimizi dolduralim, herkez formalariyla bayraklariyla atkilariyla maca gelsin !!

ekingölü
11.04.2011, 12:23
İyi oynadık,maçıda söküp aldık,hakemin olumsuz kararlarına rağmen........

karamik
11.04.2011, 13:39
Düşmemeyi artık garantiledik rıza hocanın takımları zaten öne geçtimi daha maçı vermeyen cinsten tebrik ederim

eyupkocak
11.04.2011, 14:06
evet hocam bizde sizi ve oyuncularınızı tebrik edyor yeni galibiyetler alımanızı istiyoruz
seneyeyi planlamamız lazım inş. şampiyonlu için oynayacaz bu imkansız değill

bixmen
12.04.2011, 16:41
rıza hocayla durmak yok yola devam

SeBuYa
12.04.2011, 19:30
Turan emmiye katılıyorum.... :D

ya bırakın bunları herkes işini yapsın rıza hoca futbolunu oynatsın bizde desteğimizi verelim. kötü olunca yerden yere vuruyoruz seri maç alınca göğe çıkarıyoruz. bırakalım herkes işini yapın. biz taraftarız yönetim ve hocamız gereğini yapıyor zaten

kaplanlı
14.04.2011, 18:18
bu hafta kasımpaşa maçı belediye maçından daha zor geçecek.çünkü kasımpaşa son kozunu oynayacak.defans güvenliğini elden bırakmadan iyi mücadele etmeliyiz.gol atmada sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum.alternatifi bol iyi forvet hattımız var.seyircininde desteğiyle bu maçtanda 3 puan alarak galibiyet serimizi sürdürürüz.şimdiden hepsine başarılar.