Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Aydın SARMAN!!
Az evvel sporaktif programına Çocuklar Duymasın dizisinin müzik yapımcıs sivaslı Aydın Sarman konuk oldu. dizideki Sivas reklamının mimarı imiş kendisi. Konuşmlarını dinleyince duygulananmamak elde değil.Konuşmasında kısaca;
Bu yaptıklarının bir hiç olduğunu her zaman Sivas'a Sivasspor'a destek verdiğini ve vereceğini...
İlerleyen haftalarda dizinin bir bölümünün Sivas'ta çekileceğinden, dizi ekibin sivas'taki bir maça geleceğinden...
Maalesef mülki ve idari makamların yeterli destek vermediğinden bahsetti.
Kasımpaşa maçında da zorlanarak kazanacağımızı söyledi:) Kendisi zamanında sivaspor'da forma giymiş birinin adını taşıyacak kadar Sivassporlu birsi imiş. Şahsım adına böyle bir hemşerim olduğu için gurur duyuyorum.
Gerek Yigido gençlik gerekse de Yeniçerili arkadaşlardan bir ricam olucak.
Öncelikle değerli hemşerimiz Aydın SARMA'nı onure eden ve sonra dizi ekibini kutlyan ve basınının da ilgisini çekecek bir pankart ya da ona benzer bir çalışma yapmalıyız.
Sivas'a Sivasspor'a en ufak katkısı olan herkesin başımızda yeri var. Şahsım adına bir kez daha teşekkür ederim.
Milyon liralarla yapamayacağımız hemşerimiz şehri adına yaparken destek olalım. Taraftar grupları bu uyarıyı dikkate alır umarım.
TEŞEKKÜRLER AYDIN SARMAN....
şarkışla 58 11.04.2011, 22:19 Evet en azından K.Paşa maçında bir teşekkür yazısı asılabilir.
recep cevik 11.04.2011, 22:42 Başkanımızın Verdiği Demeçtede Belirtilmişti, Teşekkürler.
burakkova 11.04.2011, 22:57 helal olsun..............
yiğidobaytar58 12.04.2011, 01:36 bende izledim tv58 de...sağolsun tam bi yiğidoymuş adam ya HELAL OLSUN...
sivasspor ve sivas aşkına dizinin tiryakisi oldum hele bjk maçına yanlışlıkla sivas tribüne bilet alıp sivslıların ne kadar medeniyetli olduklarını dile getirip meşhur sivas köftemizi tanıtmaları neyle ölçülebilir teşekkürler yiğido
Sporaktif programına tlf la canlı bağlanan Sivaslı Aydın Sarmanı bende dinledim gerçekten güzel konuştu.Son cümlesi şu oldu ne başka Sivas var nede başka Sivasspor.....
Sivasın reklamını yapan insanlara sahip çıklaım küstürmeyelimki sözde Sivaslı olanlara ibret oslun. Bizde sözde değil Özde Sivaslı ve Sivassporlu isiyoruz tıpkı Aydın SARMAN gibi
existence 12.04.2011, 07:53 Evet ya, geç bile kaldık teşekür için. Sağolsunlar. Zaten bizim mülki amirlerimiz nerde anlayamıyoruz ki. İş başa düşecek yine.
favori58 12.04.2011, 08:23 Teşekkürler Mustafa Ateş,teşekkürler Abdullah Yiğit,bizi böyle bir insanla tanıştırdın, Aydın Sarman'a sonsuz teşekkür. Onun gibi Sivaslı kimliğini kaybetmeyen Sivaslılar bizim başımızın tacı. Helal olsun senin gibi Yiğidoya.
Yusuf Çevik 12.04.2011, 08:39 Evet,takip ettim Spor Aktif proğramında.Teşekkür ediyoruz Aydın SARMAN.Abdullah Yiğit`in dediği gibi trilyonlar harcasak böyle Sivas`ın Sivasspor`un reklamını veremeyiz diye.
Tskler Aydin Sarma... Sivasliyiz, sivassporluyuz diyen istanbul yalakasi is adamlara ibret olsun...
yigidoyuzz 12.04.2011, 10:56 Bir öenrim olacak kasımpaşa maçında çok büyük bir pankart hazırlayalım ATV çocuklar duymasın & Aydın Sarma adına bi pankart yapıp teşekkürlerimizi sunalım taraftarlar olarak onlar sivası sivassporu ve taraftarımızı öcü gibi gösterilmekten kurtarmak için ilk adımlarını atıp çok medeni bir taraftar ve halk oldugumuza dair yapmış oldukları dizide tüm dünyaya göstermişlerdir bizlerde vefakarlıgımızı bilsinler biz sivaslıyız arkadaslar çok VEFAKARIZZ..
Hemşerimizin soyadı SARMAN'dır.
Sehven Sarma yazılmıştır.
Site yönetimi düzeltirse iyi olur. Kendisini taltif edelim derken ayıp etmeyelim.
s_mayster 12.04.2011, 11:27 Valla milyonlarca umursamayan ne sivas ı ne sivasspor u desteklemeyen insan olacağına Aydın Sarman gibi 10 tane olsun yeter.....
aozdemir 12.04.2011, 11:38 binlerce teşekkür vefakar hemşerim.
Wala milyonlarca umursamayan ne sivas ı ne sivasspor u desteklemeyen insan olacağına Aydın Sarman gibi 10 tane olsun yeter.....
Çok ama çok doğru söylemişsiniz. Milyonlarca ruhsuz olacağına 10 tane Aydın Sarman gibi adam olsun yeter. Umarım biz de böyle insanlara gerekn değeri veririz.
Yahu, Olimpiyat Stadı' ndaki İBB maçımızızın devre arasında
Mecnun Başkan ile ayaküstü kısa bir sohbetimiz olmuştu.
Tam o sırada Çocuklar Duymasın dizisinde oynayan Havuç' u orada gördüğümde çok şaşırmıştım.
Demekki Havuç da Sivaslıymış demekten kendimi alamıştım.
Hmm demek mevzu buymuş :) :)
Helal hemşehrimize.
.
.
.
alix_özdemir 12.04.2011, 13:54 Tarihimizde ilk kez böylesine reklamımız yapıldı. Karşılıksız kalmamalı. Destek olmalıyız ki destek olsunlar. Saygılarımla...
s_mayster 12.04.2011, 14:27 Bence bizlerinde yapması gereken bu diziyi elimizden geldiği kadar izleyip reytinglerini yukarılarda tutmak ve kendi çevremizde reklamını yapmak... Okulda, iş yerinde, mahallede özellikle sivas dışında yaşan hemşehrilerimiz sivaslı olan olmayanlara bu diziyi bi şekilde reklam edip hem dizinin hemde dizi içerisinde sivassporumuzun yapılan reklamlarını izletmek olmalı... Hep destek tam destek....
emin kara 12.04.2011, 14:31 helalya işte gercek sivaslıları görmek bize mutluluk veriyor cakma sivaslılara ders olsun teşkkürler sarman başarılarının devamını diliyorum senin gibi sivaslılara ihtiyacımız var
şampiyon71 12.04.2011, 20:14 bu memleketin aydın sarmanlara , mecnun otaykmazlara , mustafa ateşlere , abdullah yiğitlere , Rıza çalımbaylara, hayrettin yerlikayalara ihtiyacı var.
aydın beyi akşam izlerken gözlerim oldu.memleket bu kadarmı sevilir.Sevmeyenlere ithaf olunur.
konuyı geçen hafta gündeme getiren Sayın Ateş'e ve dizi yapım ekibine yardımcı olan başkanımzıa teşekkürler.
Helal olsun aydın hocammmmmm, arkandayız.
sebasteia 12.04.2011, 20:25 Aydın Sarman hemşerimizden şöyle okkalı, yıllar boyu unutulmayacak, on yıllar geçse dillerden düşmeyecek bir Sivasspor bestesi istesek çok mu olur! ;)
Haydi be Aydın Sarman üstadım, aşk söyletir, Sivasspor aşkı da sana söyletsin! Muhteşem bir Sivasspor marşı yap, senin ismin de ölümsüzleşsin Sivassporumuzla!
bu dizide yapilan reklami parayla yaptiramayiz.izleyince gurur duydum.Aydin bey e tesekkurler,ayrica bizimde bir jestle karsilik vermemiz lazim.
ZiDaNe58 13.04.2011, 00:06 helal olsun ne diyelim:)
izmirliyigido 13.04.2011, 07:34 Aydın Sarman hemşerimizden şöyle okkalı, yıllar boyu unutulmayacak, on yıllar geçse dillerden düşmeyecek bir Sivasspor bestesi istesek çok mu olur! ;)
Haydi be Aydın Sarman üstadım, aşk söyletir, Sivasspor aşkı da sana söyletsin! Muhteşem bir Sivasspor marşı yap, senin ismin de ölümsüzleşsin Sivassporumuzla!
Aynı şeyi ben TV58'de ki programı izlerken düşünmüştüm. Bence çokta güzel bir marş yapabilir. Umarım sesimizi duyar.
AYK
izmirliyigido 13.04.2011, 07:37 Şöyle bir pankart hazırlanabilir:
"ÇOCUKLAR DUYMASIN ! AYDIN SARMAN STADIMIZDA"
Aklınıza geleni yazın, pankart için seçim yapalım ve yazdıralım. Sanırım Kasımpaşa maçına değil ama G.Birliği veya Ankaragücü maçına gelebilirler.
AYK
izmirliyigido 13.04.2011, 07:40 Aydın Sarman'ın ve başkanımızın açıklamalarını Sivasspor'umuzun resmi sitesinde izleyebilrisiniz. Adresi;
http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/baska-sivas-ve-sivasspor-yok
AYK
GokhanTurna 13.04.2011, 12:00 Teşekkür ederim hemşerimize verdiği destek için. Çok güzel bir reklam yapıyorlar. TRT 1de "Başrolde Aşk" diye yeni bir dizi başlıyor o dizide de olcaz ilerleyen günlerde inşallah :)
teşekkürler aydın bey nasıl sivaslı olunurmuş gösteriyorsunuz
sebasteia 13.04.2011, 21:09 bu memleketin aydın sarmanlara , mecnun otaykmazlara , mustafa ateşlere , abdullah yiğitlere , Rıza çalımbaylara, hayrettin yerlikayalara ihtiyacı var.
aydın beyi akşam izlerken gözlerim oldu.memleket bu kadarmı sevilir.Sevmeyenlere ithaf olunur.
konuyı geçen hafta gündeme getiren Sayın Ateş'e ve dizi yapım ekibine yardımcı olan başkanımzıa teşekkürler.
Helal olsun aydın hocammmmmm, arkandayız.
aynen katılıyorum kardeşim. bu memleket için çalışan çabalayan herkes bizim için markadır, değerdir.
bu şehirde aydın sarmanların, mecnun odyakmazların, mustafa ateşlerin, abdullah yiğitlerin, rıza çalımbayların, abdüllatif şenerlerin artması lazım.
Taraftar grubundaki arkadaşların bir çalışması var mı bu konuda?
favori58 13.04.2011, 22:54 Bu ve benzeri konuları sürekli gündeme getiren Aptullah ağbiye ve mustafa ya özellikle teşekkür ediyorum,gerçektende sivasın milliyetçi insanlara ihtiyacı var
fatih585858 14.04.2011, 02:11 Canlı yayında izlemiştim, memleket sevdasını memleketten uzaktada olsa halen içinde yaşayan bir insan olduğu konuşmasındaki her cümlesinden anlaşılıyordu . Kendisine memleketimizi güzel tanıttığı için, kendi adıma teşekkür ederim. İzmirliYiğido ağabey'in yazdığı gibi kendisi müzisyen bir insan olduğundan , ileride inşallah takımımıza güzel bir marş yazabileceğini düşünüyorum . Belli ki o da bu armaya sevdalı birisi.
Teşekkürler AYDIN beye, o büyük büyük işadamlarına da diyecek laf yok takımk koca yılı reklamsız geçirdi, ne olurdu, dizayn, kale kilit, defakto biraz reklam verseydi, bari kütükten de sivası silin bizde iş adamı hemşerimzi yok diyelim, ayıp çok ayıp herşey para değildir, biraz doğduğunuz topraklara vefalı olun.
Bence hem aydın beye hemde çocuklar duymasına teşekkür pankartı olsun
|