Orijinalini görmek için tıklayınız : Minik Kürşat Herkesi Duygulandırdı

SivasSpor.Com
13.04.2011, 13:25
http://www.sivasspor.com/images/stories//taraftar/minik.kursat.jpg

Sivasspor’umuzun geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı kırık kolu ile takip eden 5 yaşındaki minik taraftarımız Kürşat Turgut herkesi şaşırttı.

Kulübümüz Basın Servisi olayla ilgili ayrıntıları almak için minik yiğidonun amcası Serkan Turgut’a ulaştı. Resmi internet sitemize açıklama yapan Serkan Turgut iki çocuğu ve yeğeni Kürşat Turgut’u Sivasspor’umuzun İBB ile oynadığı maça götürmek için söz verdiğini hep beraber maça gittiklerini ancak akşam eve geldiklerinde Kürşat’ın kolunun kırık olduğunu fark ettiklerini söyledi.

Kürşat Turgut’un amcası olay gününü resmi sitemize şöyle açıkladı: “Olimpiyat Stadı’nda 58 bin Yiğido” kampanyasına biz de elimizden gelen desteği vermek için harekete geçtik. İki çocuğum ve yeğenim Kürşat’ı da alarak maça gittik. Maçta attığımız gollerde sevinirken Kürşat’ın yüzünde zaman zaman acı ifadesi gördüm sorduğumda bir şeyinin olmadığını söyledi. Kazandığımız maçın sevinciyle eve gittiğimizde Kürşat’ın kolunun şiştiğini gördük. Ne olduğunu sorduğumuzda ise maç sabahı sandalyeden düşerek kolunun kırıldığını söyledi. Kendisini Sivasspor maçına götürmeyiz diye kimselere söylemeyerek olayı açıklamadığını belirtti. Durumu öğrenir öğrenmez Kürşat'ı hemen hastaneye kaldırdık” dedi.

Kürşat’ın kolunun dirseğinden kırıldığı ve Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde ameliyat olduğu öğrenildi. Minik yiğido bugün taburcu olarak evine gönderilecek.

5 yaşındaki minik taraftarımız Kürşat'ın Sivasspor için yaptığı bu büyük fedakarlık bizleri duygulandırmış olup, yaşadığı talipsiz olay bizleri derdinden üzmüştür. Minik taraftarımıza teşekkürlerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz.

Sivasspor.org.tr

ozledımeskıyı
13.04.2011, 13:26
HELAL OLSUN sana küçük yiğido sen ÇOĞUNDAN DAHA ÇOK SİVASLIYMIŞSIN

yigidoyuzz
13.04.2011, 13:28
helal olsun böyle taraftara maça gitmek için acısını içerisine atıp maçı izlemeye giderken maça gitmeyen taraftarlarımıza ve bu şehrin insanı oldugu takdirde maç günü 3 büyük takımların taraftar grublarına katılan hemşerilerimizi de şiddetle kınıyorum...

Alişan
13.04.2011, 13:29
Geçmiş olsun kürşat yeğenim sivasspor taraftarı olduğunu tüm ülkeye kanıtladın tekrar tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

muhsin koçak
13.04.2011, 13:37
Senin için ne söylesek ne yazsak kelimeler kifayetsiz kalır Kürşat'ım.Seninle gurur duyuyorum.

münihli_58
13.04.2011, 13:38
Helal olsun sana abicim senden örnek alacak o kadar cok kisi varki..

favori58
13.04.2011, 13:59
Kürşatcığım geçmiş olsun. Seni gözlerinden öpüyorum ve bir merakımıda buradan bütün Yiğidolarla paylaşmak istiyorum.
Hani şu Sivaslı olduğunu söyleyen,hatta utanmadan Sivas'ta rakip takımın derneğini açan yalakalar senin bu yaptıklarını duyunca utandılar mı acaba?

DoomsDay58
13.04.2011, 13:59
Helal sana be imkanı olupta gelmeyenler utansın.

58ToPraK58
13.04.2011, 14:04
Helal olsun gerçekten Sivasspor sevgisi budur işte başka ne denilebilir ki o yaşta herkese örnek olacak bir davranış yapmış tebrikler...

üçyıldız58
13.04.2011, 14:12
arkadaşlar kürşatın babasının telefonu veya ulaşacağımız bir adresi varsa kürşata sivassporstoreden forma göndermek istiyorum
kürşatın sivasspor sevgisi beni duygulandırdı helal olsun kürşata

Salim58
13.04.2011, 14:22
Kürşat kardeşime geçmiş olsun.Sivasspor sevgisi böyle birşey işte.

kendalli
13.04.2011, 15:48
gecmis olsun, aglattin beni be cocuk !

risale69
13.04.2011, 15:51
haikaten de duygulunmamak elde değil.
seni gözlerinden öpüyorum kürşat.

karşıyakalı
13.04.2011, 15:54
umarım maça gelmemek için gereksiz bir sürü bahane uyduran kelli felli adamlar bu haberi okurlarda belki biraz utanırlar .

favori58
13.04.2011, 16:19
arkadaşlar kürşatın babasının telefonu veya ulaşacağımız bir adresi varsa kürşata sivassporstoreden forma göndermek istiyorum
kürşatın sivasspor sevgisi beni duygulandırdı helal olsun kürşata

Kürşat'ın amcasının telefonu o5547395848 serkan

favori58
13.04.2011, 16:36
Tekrar yazıyorum. Sivas'ta utnmadan sıkılmadan başka takımların yalakalığını yapanlar,onların başarısı için dernek bile açanların biraz oylsunyüzü kızardımı acaba?
Ey kürşat kardeşim,gelde böyle ruhsuzlara ders ver
Senin o güzel yanaklarından öpüyorum.

lokmankantar
13.04.2011, 16:37
Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Gerçek yiğido Kürşat gibi acısını içine atan ve takımını görmek ve desteklemek için elinden geleni yapandır helal olsun diyorum o kadar söz söylersin ama bu olay tüm sözlerden daha fazla anlam ifade ediyor. ..

engin2609
13.04.2011, 17:58
Senin için ne söylesek ne yazsak kelimeler kifayetsiz kalır Kürşat'ım.Seninle gurur duyuyorum.

aynen katılıyorum . acil şifalar diliyorum

sebasteia
13.04.2011, 17:58
yanaklarından öpüyorum kürşat'cım. geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Yiğiter
13.04.2011, 18:09
Bir nesil gitti İstanbul takımalrına ama bari yeni nesli kurtaralım.Onları da İStnbul'a feda etmeyelim..

58 memo
13.04.2011, 18:50
helal olsun sana kürşat
sen bir tanesin,gerçektende insan duygulanıyor
inşallah Kürşat ın yaşıtlarıda Sivasspor sevgisiyle büyür ve Sivassporlu olur

kaptann58
13.04.2011, 18:56
KÜRŞATI BU HAFTAKİ KASIMPAŞA MAÇINDA UNUTMAYALIM EN AZINDAN BİR PANKART AÇALIM ÇOCUK İÇİN NE DERSİNİZ

kaptann58
13.04.2011, 18:57
SİVASTA BİLE SİVASLI OLUPTA RAKİP TARFATAR TRİBÜNÜNE GİDEN SİVAS KÜMEYE DİYE BAĞIRAN KÖPEKLER UTANSIN SENDEN BİRAZ DERS ALSINLAR DELİKANLILIK DERSİ KÜÇÜK KÜRŞAT SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR

HababamHa
13.04.2011, 19:23
Kürşatım öncelikle geçmiş olsun.Sözde Sivaslıyız deyip üç büyütülmüş takımların peşinden koşan çakma sivaslılar baksınlarda senden birşeyler öğrensinler...

ahmetcelik
13.04.2011, 19:31
Gözlerinden Öperim Gecmis olsun YIGIDO.

http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1302691581_kursat.jpg&w=250&h=150

Diyecek laf bulamiyorum, sevineyimmi, üzüleyimmi?

Kücük yürek derler ama Kürsat Dev gibi yürekli oldugunu gösterdin, tüm Sivasli abilerin, amcalarin, dayilarin seninle övünecek gururlanacak.

YIGODO Genclik güzel bir Pankart hazirlar insallah.

IBB Macina giderken ve gelirken taraftarlarimizin cektigi cileyi fotoraflarda gördüm sizlerlede gururlandim, unutmayin Vatan sevgisi Imandan gelir.

ZiDaNe58
13.04.2011, 19:40
vay be aslanım benim helal olsun..ölümüne yiğidosun sen işte cok büyük gecmis olsun aslan yiğido..en kısa sürede iyileşirsin inşallah

<Sivasspor58>
13.04.2011, 23:10
Ben öncelikle minik yiğidoyla gurur duyduğumu söylemek isterim helal sana sen gerçek bir yiğidosun. Ardından da Sivasspor basın servisindeki Erhan beyi ve kulübümüzü de tebrik ederim bu haberi öğrenip böyle bir mesaj yayınladıkları için. Sivasspor ve taraftarı git gide daha çok bütünleşiyor bence

YENiCERiavrupa
14.04.2011, 01:50
kursatcim oncelikle gecmis olsun helal olsun kocum sana senin o guzel yanaklarindan opuyorum oraya gelen butun cocuklari opuyorum yanaklarindan
aglatin bizi be kocum
kocum sen tarihe yazildin artik unutulmazsin

dede58
14.04.2011, 02:13
Aslanım benim geçmiş olsun. Sen bizim umudumuz, yaşamımız ve ders almamız gereken birisi oldun. Bu olaydan sonra artık yorum yapmaya da gerek yok.

fatih585858
14.04.2011, 02:14
Minik Yiğido'ya geçmiş olsun. İnşallah , herkes senin gibi , kendi memleketlerinin isimlerini taşıyan takımları tutarlar.

4eylül
14.04.2011, 06:26
sivasspor sevdası sivas özlemi küçük müçük dinlemiyor o yüreğine koymuş bu sevdayı kolu kırılsada çıksada sivas sevdası o acıyı dindiriyor seninle gurur duyduk yiğido kürşat geçmiş olsun

tykinik58
14.04.2011, 07:26
Yiğido dediğin işte böyle olur. Acısını sinesine çekip Sivaslılığını, yiğidoluğunu ve yüreğini ortaya koyup maça gidiyor, alınan bu galibiyet sana hediye olsun minik Kürşat geleceğin gerçek yiğidosu...:)

Yusuf Çevik
14.04.2011, 08:39
Aferin Minik Kürşat.inşALLAH büyüdüğünde Türkiye`ye ve Sivas`a faydalı biri olursun.

favori58
14.04.2011, 09:34
Sen küçük Yiğido,bu hareketinle büyüklerine çok şeyler anlattın,çok şeyler öğrettin. Seni alnından bir kez daha öpüyorum.
Taraftar grubundaki arkadaşlarada sesleniyorum,kasımpaşa maçına mutlaka kürşat'la ilgili bin pankart yapılsın

velibircan
14.04.2011, 09:49
Herkes gibi Bizi de Duygulandırdı kürşat Gercekten Helal olsun...Kimbilir Bu sitede üye olup İstanbulda ikamet edip maça gitmeyenler Hatta kim bilir yorumları bıle yazanlar arasında Olımpiyata gitmeyenler varsa da ders olsun....

Çocuklarına bjk gs fb formaları gıydırıp gezdırenlere de yazıklar olsun

mrt5880
14.04.2011, 12:07
helal sana süper yiğido kürşat ALLAH'tan(CC) Acil şifalar diliyorum

yener_sahin
14.04.2011, 13:15
Murat abi bizden önce davranmış forma göndereceğini söylemiş.Bizde Kürşat kardeşimize atkı göndereceğiz.

Salim58
15.04.2011, 07:09
http://resimzade.com/Show.html?i=28151&token=98547 (http://resimzade.com/Show.html?i=28151&token=98547)

BU HABERİ OKU
İSTERSEN MAÇA GELME

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı kırık kolu ile takip eden kendisini maç götüren amcasından kolunun kırık olduğunu saklayan 5 yaşındaki minik Yiğido Kürşat Turgut’un hikâyesi Sivasspor sevgisini, aşkını anlatan en güzel örnek oldu. 5 yaşındaki Kürşat’ın fedakârlığı Sivasspor maçlarında gelip gelmeme konusunda kararsız kalan taraftarlara en güzel örnek oldu.
Sivasspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yaşanan olay bütün Sivasspor camiasını hayretler içerisinde bıraktı.
İstanbul’da yaşayan ve Sivasspor’un İstanbul’a gelmeden önce maç planı yapan Serkan Turgut kendi iki çocuğu ve yeğeni 5 yaşındaki Kürşat Turgut’u Sivasspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına götürme sözü verir. Maç günü Kendi çocuklarını yanına alan Serdar Turgut yeğeni Kürşat Adem Turgut’u da alarak Atatürk Olimpiyat Stadyumunun yolunu tutar. Kürşat amcasından çok önemli bir olayı Sivasspor sevgisinden dolayı gizler. Kimseye en ufak bir ipucu vermez. Formasını giyer, atkısını takar amca çocuklarıyla birlikte stadyuma gider. Maça gelmek için sevinçten çığlıklar atan Kürşat’ın yüzü Sivasspor gol atmasına rağmen asıktır. Minik Yiğido Kürşat Adem Turgut maç oynanırken amcam beni alır eve geri götürür. Korkusuyla yaşadığı olayı kimseye söylemez. Ağrılarından dolayı bir ara maç içinde uyur. Maç biter sevinçle eve dönerler. Minik Yiğido Kürşat Adem sabah kolu şiş ve ağrılar içerisinde uyanır. Babası ve amcası Kürşat Adem’i hastaneye götürüler. Acı gerçeği o zaman öğrenirler. Minik Yiğido Kürşat’ın kolu dirsek kısmından kırıktır. Kürşat olayı amcasına şöyle anlatır.”Maç sabahı sandalyeden düştüm. Kolum acıdı. Sivasspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına beni götürmezler diye hiç fark ettirmedim. Kolumun acıdığını söylemedim. “der.
Amca Serdar Turgut, Kürşat’ı aldık. Hemen Hastaneye kaldırdık. Acil ameliyata alındı. Şu anda durumu iyi.”dedi.
Minik yiğido Kürşat Adem dün taburcu olarak dinlenmesi için evine gönderildi.
Şimdi, Sivasspor kritik haftaları bir bir geçerken taraftarının da desteği ile üst üste dördüncü galibiyetini elde ederken sadece şunu söylüyoruz. Bu haberi okuduktan sonra bende Sivasspor taraftarıyım diyorsanız isterseniz Kasımpaşa maçına gelmeyin.

SivasPostası.

muspol58
15.04.2011, 07:47
Genç yigidomuza büyük geçmiş olsun,bu küçük kardeşimizin yaptığı fedakarlığı görsünler çakma sivas'lılar,sivasspor aşkı böyle bir şey işte

itaydas
15.04.2011, 08:52
canım benim, fedakar ve vefakar Kürşat Yiğidom çok geçmiş olsun.

yener_sahin
15.04.2011, 11:24
Beklentim kürşatın sağlık mastaflarını klubün karşılamasıydı, en iyi hastanelerden birinde tedavi görmesi,futbolculardan imzalı formalar atkılar gönderilmesiydi.Sadece iki satır haberle geçiştirdik.Çok duyarsız bir yönetimimiz var...

güneşyurdu
15.04.2011, 17:01
sivasspor tarihinin en önemli şeref abidesi olarak anılacak taraftar anılarından bir olarak hep hafızalarımda ve gönüllerimizde olacaktır...
işte bu sivasspor taraftarı olmaktan utana,çekine bütün sivaslılara kapak olsun....

oNuR
15.04.2011, 17:10
Beklentim kürşatın sağlık mastaflarını klubün karşılamasıydı, en iyi hastanelerden birinde tedavi görmesi,futbolculardan imzalı formalar atkılar gönderilmesiydi.Sadece iki satır haberle geçiştirdik.Çok duyarsız bir yönetimimiz var...

Şuan aldığımız habere göre yönetimimiz,Kürşat kardeşimizin ailesi ile irtibata geçmiş,gerekli adımlar atılmak istenmiş ki atılmışta.Ailede tedavi masrafları vs gibi durumlar karşılayabilecek durumda olduğu için yönetimimizin teklifini nazik bir şekilde geri çevirmiş.Yani yönetimimiz gerekli adımları zamanında atmış :)

bortecine
15.04.2011, 17:42
Vallahi helal olsun. Kardeşimin o güzel gözlerinden öpüyorum.

kaptann58
15.04.2011, 18:25
BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDE SİVAS KÜMEYE DİYE BAĞIRAN KÖPEKLER VARYA ONLAR SENİ GÖRSÜNLER ÖMÜR BOYU UTANSINLAR ZATEN ONLARDA UTANMA OLSA EZİKTAŞ TRİBÜNLERİNDE OLMAZLAR EZİKTAŞLILAR

alikurt
15.04.2011, 18:27
Geçmiş Olsun İşte Gerçek Yiğido

58namso58
15.04.2011, 21:54
cokk gecmiş olsun allah acil şifalar versin gercek yigidomaa. ayrıyetten seni yetiştiren ailenede saygılarımı sunuyorum. gercekten sivaslı nasıl olunur herkese gösterdin.

favori58
15.04.2011, 22:41
Biraz önce Abdullah Yiğit Kürşat'la konuşup onu tebrik etmiş. Kendisi anlattı. Evde yatıyormuş 20 gün alçıda duracakmış,Rıza hocayla Kürşat knuşmuş. Herhalde Gençlerbirliği veyada Ankarağücü maçına geleceklermiş.Erman'ın imzalı formasıda yarın yada pazartesi günü Kürşat'ın elinde olurmuş. Seni bir kez daha terik ediyor,gözlerinden öpüyorum Kürşat kardeşim...

şarkışla 58
15.04.2011, 22:49
SİVAS lı daha bu yaştan belli:D

eroltas58
15.04.2011, 23:00
GECMIS OLSUN YIGENIM DUYGULANDIM,SEN BUNDAN SONRA BIZIM KURSATIMIZ SIN ,GOZLERINDEN OPUYORUM INSALLAH TEZ ZAMANDA SAGLINA KAVUSURSUN.

eroltas58
15.04.2011, 23:03
Şuan aldığımız habere göre yönetimimiz,Kürşat kardeşimizin ailesi ile irtibata geçmiş,gerekli adımlar atılmak istenmiş ki atılmışta.Ailede tedavi masrafları vs gibi durumlar karşılayabilecek durumda olduğu için yönetimimizin teklifini nazik bir şekilde geri çevirmiş.Yani yönetimimiz gerekli adımları zamanında atmış :)

BUNDAN SONRA BIZE HABER VERIRSENIZ KURSATIN SAGLIK DURUMDAN MEMNUN OLURUZ.

eroltas58
15.04.2011, 23:08
SIVASTAKI ARKADASLARIMDAN BIR RICAM VAR BUYUK BIR PANKART YAPIN.O MINIK KURSAT DEGIL ASLAN KURSAT.

yener_sahin
15.04.2011, 23:12
Serkan Abiyle irtibata geçtim kendisi de bana gerekli açıklamayı yaptı.Kürşad kardeşime Ermanın imzalı forması gidiyor.Maça da davet edilmiş.Yönetimimiz kendine yakışanı layıkıyla yapmış.Bizlerde abileri olarak bizden bir hatıra olması için atkılarını göndereceğiz..

favori58
15.04.2011, 23:27
Yine aldığım yeni bir habere göre,Sivasspr'un fedakar taratar grupları,Yeniçeri,Yiğidogençli k ve 1967 Taratar Derneğinin atkısı Kürşat'e verilmiş.
Maça 1,5 gün kaldı,ne olur Kürşat güzel resmininde üzerinde olduğu büyük bir pankart yapalım ve tekrar basında gündeme gelsin. Bir üyemizin dediği gibi Sivaslı olup FB,BJK ve GS yalakalığı yapanlara kapak olsun

Djamoka
16.04.2011, 00:22
Kırık kol acısını çeken bilir. Her babayiğit bu acıyı sineye çekemez. Analar ne yiğidolar doğuruyor.

kadirakin58
17.04.2011, 01:08
acil şifalar kürşat.. işte sivas sevgisi budur..

emre41
17.04.2011, 01:12
Çin sarayını 40 çerisi ile basan Adaşın gibi yürekliymişsin vesselam.
Helal olsun sana.

Ahmet1973
17.04.2011, 02:41
Kursa'ta gecmis olsun acil sifalar diliyor ve imkani olup gitmeyen veya destek olamayan sivaslilara ornek olmasini gosterdigini dusunuyorumarkadaslar bende maclara gitmek isteyipte tukiyede gidemeyen bir kisinin gitmesini saglamak istiyorum burdan bana yazar veya bir mesaj atarsa olur
Kirmizi beyazbayrakla 3 yildiz
4 eylulden ciktik yola
Selam verdik saga sola
Her zaman heryerde
En buyuk sivasspor imis
Ogrettik .........isteyene gider:):):)

Ahmet1973
17.04.2011, 02:46
ayrica kursad turkleri cin esaretinden kutaran bir bilinen ilk turk lider ve kurtaricisidir

samor
17.04.2011, 05:04
umarız herkez gereken dersi almıştır utanması gereken istanbul yalakacılarıda biraz olsun utanmışlardır...

B.DUMANLI
17.04.2011, 12:16
Sivasspor camiyasinda haftanin kahraman cocugu Kürsat Turgut´a,sifalar diliyorum.Gercek YIGIDO iste budur.Bir baba icin duyulacak övünc kaynagi,cocuklarinin Istanbul takimlarini degil kendi memleketinin takimina gönül vermesidir.

AYDIN1985
17.04.2011, 12:21
Gecmis olsun kendi kücük ama kalbi büyük olan yigido kürsatim. Allah sifalar versin.