Orijinalini görmek için tıklayınız : Karabükspor-Sivasspor

Salim58
17.04.2011, 15:18
http://resimzade.com/Show.html?i=28170&token=10104http://resimzade.com/Show.html?i=28172&token=12554 (http://resimzade.com/Show.html?i=28172&token=12554)

Karabükspor-Sivasspor

Tarih: 23 Nisan Cumartesi.

Stad: Necmettin Şeyhoğlu

Saat: 15:00

Abdullah DuMaN
17.04.2011, 15:19
Kesin galibiyet almamız gereken bir maç haftaya bende orada olmak istiyorum umarım galibiyet alırız

gül5858
17.04.2011, 15:25
Taraftar olarak galibiyetle sonuçlanmasın temennimizdir...
Biran önce takım ruhunu yenileyip biz taraftarı alacakları maç ilee yiğidoların sevindirmesini bekliyoruz...

Salim58
17.04.2011, 15:29
Safranboluda buluşalım,Yaklaşık 8 km yol yürüyerek, Necmettin Şeyhoğlu Stadından üç puanı alıp dönelim.

eyupkocak
17.04.2011, 15:37
liği iyi bir yerde bitirelim

B.DUMANLI
17.04.2011, 15:43
Kasimpasa´ya karsi oynadigimiz gibi oynarsak ,Karabük bizi paketler.

sevda58
17.04.2011, 15:44
karabuk son 2 haftadir yenildi, galiba bu mac ya berabere biter, yada biz aliriz gibi...

Yusuf Çevik
17.04.2011, 15:51
5 haftadır yenilmezlik serimiz var.Bu havayla kolay kolay maç vermeyiz.

Kasımpaşa maçında çok kötüydük.Karabük maçın`ı iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor.

SS'li
17.04.2011, 15:57
Kasımpaşa maçını izledikten sonra, tekrardan karamsarlığa kapılmaya başladım.

Kökten bir değişiklik olmadan bu takımla işimiz seneye de nane.

58_babacan_58
17.04.2011, 16:02
Ligte kalmayı garantilemeden bize rahat yok anlaşılan o ki inşallah bu maçı kazanıp rahat bi nefes almalıyız...

DoomsDay58
17.04.2011, 16:11
Kasımpaşa maçını kazanamadık diye bu maçıda kazanamıycak değiliz Karabük hedefi olmayan bir takım fazla zorlayacaklarını düşünmüyorum kazanırız gibi geliyor.

stain
17.04.2011, 16:17
adam gibi oynarlarsa kazanırız ama bizim topçular havaya girmiş

bir cacık olmayacak olan oyuncuları acilen şutlamamız lazım

fazla değil 3-4 tane gitmeli 3-4 tane gelmeli ama gelenler gidenleri aratmamalı yoksa 2 sene öncesine döneriz

gidecekler kamanan mehmet nas ve yıldız ivanovs mendonça kamenar yani kısaca temizlik şart

Ahmet1973
17.04.2011, 17:32
Arkadaslar konyanin kayseriyi yenmesi k.pasa maclari tesaduf degil oynamadan mac alamzssiniz karabuk zorlamaz diyenler yaniliyor bence hepside asiliyor bize karsi hele onun icin oynayip catir catir alamzsa takim karsi takimin hevesine istedigine gore mac ve puan biraz hayal bu gunki beraberlikte bizimdi ama o kadar sansli olamayabilirdik son dakika goluyle 1 puani aldik ama atamayana atiyorlar gol atmamiz lazim biz maca basliyoruz iyi oynuyoruz ama golu atamiyor yiyoruz buna care bulunmasi lazim demekki forvet yetrsiz kaliyor?..karabuk macinda kazanmak icin oynarsak kazaniriz yoksa beraberlik her zaman gelmez son dakikada

gürünlüyiğido58
17.04.2011, 17:56
kasımpaşa maçı çok kötü oldu evimizde 3 puan alamadık inşallah deplasmanda alırız
karabük te son haftalardır kötü gidiyor bu maça asılır gibi

ZiDaNe58
17.04.2011, 19:11
zor maç olacak ama 3 puanla döneriz diye düşünüyorum..skor tahminim 2-1

emin kara
17.04.2011, 19:40
Takımımız her nekadar kadar bugün kötü oyun sergilesede ben bu takıma güveniyorum karabükü yenecek güçdeyiz bugünkü oynana oyunla karabük maçını degerlendirmek yanlış bu takım artık kaybetmez ligi yukarılarda bitirme imkanınına sahib yeterki takıma destek olalım ve oyuncular kendilerine güveni olsun yeter bu takımın olması gereke yer burası degil

sebobaba
17.04.2011, 19:43
Kasımpaşa maçı bi işkazası diyelim karamsarlığa hiç gerek yok bu saatten sonra sivassım rakibe kolay teslim olmaz karabük karşısında gerçek sivassporu izleyin

SİVAS ULAN 58
17.04.2011, 20:33
çok zor maç olacak çetin bi mücadele olacak inşallah bu maçı kazanıp paşa maçını telafi edeceğiz futbolcular işi ciddiye alsınlar

eroltas58
18.04.2011, 02:07
TEKRAR UMUTSUZLUGA DUSTUM EGER BIZ KASIMPASAYA OYNADIMIZ OYUNU OYNARSAK ZOR DOSTUM ZOR.

fatih585858
18.04.2011, 03:01
Bizim takımın futbolcuları , kasımpaşa maçında sanki lig bitmiş gibi umursamaz bir futbol oynadılar. İnşallah bu maçta öyle bir yanılgıya düşmezler. M. Nas'ın yerine Sandro , Suarez'in yerinede Cihan 'la maça başlanabilir. Neredeyse Lig bitecek, Sandro'yu 30 dakikada bile izleyemedik. Karabük'ün orta sahasında çok koşan ve mücadele eden futbolcuları var. Bence orta sahayı çok kalabalık tutmakta fayda var, nitekim Cernat gibi, aralara iyi pas atabilen , çok teknik bir futbolcuları var. Rıza hocamız, Bu oyuncuyu Kadir ile adam adama oynatabilir. İ.b.b'nin yaptığı gibi Cernat ve Emenike'ye iyi savunma yapabilirse takımımız maçı kazanabilir.
----------------------------Korcan--------------------------------------------

Uğur-----------------Navratil------İvanovs----------------------Ziya

---------------------------Kadir------ Sandro ------------------------------

Grosicki--------------------------Erman-----------------------Cihan

-------------------------------------Eneramo-------------------

58hsn58
18.04.2011, 09:40
insallah alacaz bu maci, baska bi yolu yok zaten... mecbur almamiz lazimki rahat nefes alalim... simdi karabukde durur durur bize karsi top oynamaya baslar, yane kolay bi mac olmaz bence...

58ToPraK58
18.04.2011, 11:54
Bu maçı almamız gerek bizim için çok önemli Buca'nın Fenerbahçe'yle maçı var. Buca'nın o maçı alması pek mümkün gibi gözükmüyor ve biz de puan farkını daha da açmak istiyorsak bu maçı kesin almalıyız.Kasımpaşa maçındaki gibi oynayarak değil Sivasspor gibi oynarak almamız gerek...

ccey
18.04.2011, 13:00
beraberlik iyi sonuçtur

58akif34
18.04.2011, 13:07
son birkaç haftadır karabükte çok kötü bir düşüş var en azından beraberlik olur bu maçta ama kasımpaşa macındakı gıbı oynamazsak yoksa yenılırız

doktor38
18.04.2011, 13:13
normal şartlarda artık kafa rahat maç vermemeleri gerek.şimdi rıza hocanın teknik adamlığını görecegiz.şimdiye kadar stres vardı bundan sonra ne var diyecek.bu maçı kesin alacak güçteyiz.

ayna26
18.04.2011, 14:49
Karabük maçında, Sivassporun KAsımpaşa maçındakinden daha farklı olacağını, temkinli oynayacığını ve rakibi durdurup tıpkı İBB maçındaki gibi yapacağı ataklar ile sonuca gideceğini düşünüyorum.Karabük şuanki psoizyonu itibari ile bizden daha rahat, son bir kaç haftadır düşüş yaşıyorlar, ligin ilk yarısında bize farklı yenilmenin de vermiş olduğu baskı ile sahaya çıkacaklar, bu durum da onların motivasyonunu düşürecektir.İyi bir teknik hazırlık bu maçın Sivas lehine bitmesine yol açacaktır.Onların hızlı adamlarını durdurur ve posizyona sokmaz isek (Emenike gibi..) sonuçta biz gol atarız.

Mamadou Diallo
18.04.2011, 15:36
Korcan
Murat-Navratil-Sedat-Hayrettin
Mehmet Y.-Kadir-Mehmet N.-Erman-Grosicki
Eneramo

2 haftadır Navratilin yüzünden gol yiyoruz ama kurtarıcı stoper olarak alındı.Ayrıca Murat'ın defansif özellikleri ağır basıyor bu maç defans önemli.

cılgınsivas58
18.04.2011, 15:41
paşa maçındaki gibi oynarsak zor yeneriz zor bir deplasman 1 puan alırsak iyidir yenemiyorsan yenilme

burak58as553
18.04.2011, 17:56
Bize adam gibi bir sağ acık lazım.Pedriel sag acıkta hic oynuyamıyor.

Mamadou Diallo
18.04.2011, 18:54
2 sezondur sağ açık sıkıntısı var sol tarafa Erman Grosicki falan oynuyor ama sağ tarafa Pedriel olmuyor.Mehmet yıldızı da sağ açıkta oynatıyor ama oda oynayamıyor.Şu an en iyisi Mehmet Nas'ı sağ tarafa yerleştirip ön liberoya Kadir'in yanına Keita yada Rada'yı koymak lazım.

Kadir-Rada(Keita)
Mehmet Nas-Erman-Grosicki
Eneramo(Mehmet)

58MUAMMER58
18.04.2011, 20:54
SİVASSPORUMUZ eğer sivasspor gibi oynarsa rahat galip geliriz,yenileceğimizi düşünmüyorum,yok kasımpasa maçı gibi oynarsak,cernat,emenike cezayı keser yollar,

Salim58
18.04.2011, 22:21
Rıza hocamız,Bu maça Hayrettin yetişebilirmiş fakat Sedat ve Cihan biraz zor dedi.Ne olursa olsun sahaya 11 kişi çıkacağımıza göre bize yakışan güzel futbolumuzu oynarsak neden puan veya puanlarla dönmeyelim...

Yiğiter
18.04.2011, 22:24
Karabük'ü puan olarak altımıza almalıyız.
Ligin flaş takımı,en kötü sezonunu geçiren Sivasspor'dan daha yüksekte olmasın..

Cley
18.04.2011, 22:51
Karabük Emenike ve Cernat'a bağlı bir takım. Son haftalarda iyi defans yapıyoruz. Karabük forvetlerinin fazla iş yapabileceğini düşünmüyorum.
Karabüksporun saha zemini çok kötü. İyi bir futbol beklenemez iki taraftan da. Sakatlanma riski fazla bir zemin. Son iki haftada 10 kişi kalan rakiplerini bile yenemeyen Karabük Sivasspor'u da yenemez. Karabükten 3 puanla döneriz.

dedebali58
18.04.2011, 23:00
Sivasspora yakışır bir oyun ile galibiyet bekliyorum 2-3 yeneriz enremo nun golü var

DOGU_BEY
18.04.2011, 23:35
Taraftar olarak galibiyetle sonuçlanmasın temennimizdir...
Biran önce takım ruhunu yenileyip biz taraftarı alacakları maç ilee yiğidoların sevindirmesini bekliyoruz...

yenilmeden dönemk yani 1 puan almak da kötü olmaz

eroltas58
19.04.2011, 01:19
ADAMLARA ILK MACTA COK GOL ATTIK BU BIR EKSTRA MOTIVASYON OLABILIR KARABUKE.

Kokomo
19.04.2011, 07:53
K.Karabük eger Buca maçındaki gibi oynarsa tabii ki yeneriz.

Emenike ve Cernat'ın dönüşleri ile iyi oldular.

Zor maç !

izmirliyigido
19.04.2011, 08:04
Son haftada ki Kasımpaşa maçında ki oyun sistemiyle ve Mehmet Nas, Pedriel, Grosicki, Sedat, Uğur, Hayrettin, Eneramo ve Kadir'in son haftada ki formsuz ve istikrarsız oyunuyla oynarsak Karabük maçı hüsran olur.

Ben bu maçtan korkuyorum, inşallah yanılırım.

AYK

ccey
19.04.2011, 08:37
bu maça ya tek forvet yada m. yoldızla eneramo çıkmalıki topu rakip sahada tutalım, ayrıca orta sahmız bombooş kadirden başkası yok oda defansın arasına girince rakibe kalıyor, buna bir çözüm gerek, kasımpaşa bütün dönen topları aldı

doktor38
19.04.2011, 09:46
bu maçta keyta ve kamanan oynamalı.özellikle kamanan adam fırtına gibi ama hiç oyuna sokulmadı en azından cihandan iyi onu alacagına bu sefer kamananıalmalı.

ekingölü
19.04.2011, 12:43
İnşallah bu maçı alacağız...............

ahmet kaya 58
19.04.2011, 14:53
Galibiyet bekliyorum. Golün birini Deumi kendi kalesine atacak :D

Respect58
19.04.2011, 15:54
İki haftadır kaybetmenin ve ilk maçtaki 5-1lik skorun oluşturduğu havayla çıkarlarsa işimiz zor.İki takımda son hafta(lar)daki oyununu oynarsa tipik bir beraberlik maçı olur.Bu maçta Deumi'den gol bekliyorum :D .Bol gollü beraberlik olacak gibi geliyor.

B.DUMANLI
19.04.2011, 21:21
Karabük o kadar mac kaybettiki sanki bize patliyacakmis gibi geliyor.

MeXeS58
19.04.2011, 21:38
bu maca kastamonu üniversitesinde okuyan sivaslı arkadaşlarımız ve ayrıca sivaslı olmamasına ragmen benım çalışmalarım sonucunu sivasspora sempati duymuş 10 15 bır kışılık taraftar grubuyla herzamn oldugu gıbı yine sıvassporumuzun yanında olacagız

B.DUMANLI
20.04.2011, 02:29
Galibiyettende vazgectim berabere bitsinde bir puan bu yolda bizim icin son derece önemli.

Salim58
20.04.2011, 06:48
Rota Karabük Hedef Üç Puan.Bu arada maç 14:00 te idi 15:00 e alınmış...

adres58
20.04.2011, 07:42
Ne güzel hep beraber buluşacağız Karabükte... Ayrıca arkadaşlar Pazar günü Karabükten yeni geldim. Arabalarınızla ve Otobüsle geleceksiniz muhtemelen, biraz şehir içi trafiği karışmış durumda. Bunun sebebi şehir içindeki yol ve Kanalizasyon çalışmalarından kaynaklanıyor. Hemde çok yoğun bir şekilde. Özellikle Kardemirin girişinden Demiryolu boyunca her taraf kazı halinde. Merkez minübüs durağını kaldırmışlar ve Ana yol üzerine almışlar. Stadyuma gitmek için Meydandaki göbekden döneceksiniz ki oralara gelmekte bugün gördüğüm kadarı ile tek şeritten verildiği için yoğun trafikle karşılaşabilirsiniz. . Gerçi o zamana düzeleceğini söylüyorlar ama yine de aklınızda bulunsun. Zamanlamanızı daha iyi yapın. Ayrıca Meydandan stada dönülecek yoldan değilde İstasyona doğru giderken sol tarafa düşen, Ziraat Bankası karşı yamacında vede Vakıflar Bankası yanında Küçük Sofra diye bir Lokanta var. Taraftarlarımız için gayet uygun menü mevcut. Ben bugün İşyeri sahibi Cihan Bey ile görüştüm. Kendisi menüde kolaylık sağlayacağını söyledi. Menü 3 çeşit Çorba-Pilav vede yemek Fiyatı 5 TL... Gayetde doyurucu. Bunu dahada aşağıya çekebiliriz güzel bir pazarlıkla... Ayrıca Taraftarları yönlendiren Amigo dediğimiz kişi (Şu an takımla beraber geziyor) onunlada irtibata geçeceğim ve bilet ve tribün hakkında bilgiler alacağım. Kendisi bizim bir arkadaşımızın akrabası oluyor. Bu konu hakkında ilerleyen günlerde bilgileri aktaracağım.

Salim58
20.04.2011, 09:27
Ne güzel hep beraber buluşacağız Karabükte... Ayrıca arkadaşlar Pazar günü Karabükten yeni geldim. Arabalarınızla ve Otobüsle geleceksiniz muhtemelen, biraz şehir içi trafiği karışmış durumda. Bunun sebebi şehir içindeki yol ve Kanalizasyon çalışmalarından kaynaklanıyor. Hemde çok yoğun bir şekilde. Özellikle Kardemirin girişinden Demiryolu boyunca her taraf kazı halinde. Merkez minübüs durağını kaldırmışlar ve Ana yol üzerine almışlar. Stadyuma gitmek için Meydandaki göbekden döneceksiniz ki oralara gelmekte bugün gördüğüm kadarı ile tek şeritten verildiği için yoğun trafikle karşılaşabilirsiniz. . Gerçi o zamana düzeleceğini söylüyorlar ama yine de aklınızda bulunsun. Zamanlamanızı daha iyi yapın. Ayrıca Meydandan stada dönülecek yoldan değilde İstasyona doğru giderken sol tarafa düşen, Ziraat Bankası karşı yamacında vede Vakıflar Bankası yanında Küçük Sofra diye bir Lokanta var. Taraftarlarımız için gayet uygun menü mevcut. Ben bugün İşyeri sahibi Cihan Bey ile görüştüm. Kendisi menüde kolaylık sağlayacağını söyledi. Menü 3 çeşit Çorba-Pilav vede yemek Fiyatı 5 TL... Gayetde doyurucu. Bunu dahada aşağıya çekebiliriz güzel bir pazarlıkla... Ayrıca Taraftarları yönlendiren Amigo dediğimiz kişi (Şu an takımla beraber geziyor) onunlada irtibata geçeceğim ve bilet ve tribün hakkında bilgiler alacağım. Kendisi bizim bir arkadaşımızın akrabası oluyor. Bu konu hakkında ilerleyen günlerde bilgileri aktaracağım.

Güzel bilgiler için teşekkürler.Yiğidonun yiğidolara yardımcı olması güzel birşey...

Mamadou Diallo
20.04.2011, 16:29
Cihan yok Hayrettin ve Sedat'sız kado nasıl olur

Korcan
Uğur-Navratil-Ivanovs-Ziya
Mehmet Nas-Kadir-Erman-Grosicki
Mehmet Y.-Eneramo

Kamenar
Abdurrahman
Murat
Keita
Rada
Sandro
Pedriel

MeXeS58
20.04.2011, 16:50
maç biletleri ne kadar acaba araştırdım ama bulamadım acıklanmamıs herhalde daha

adres58
20.04.2011, 17:53
Karabükspor maçına gideceklerin dikkatine....

Bugün yapmış olduğum telefon irtibatları sonucu Karabükspor kulüp yönetiminden Sayın Tuncay Güzelaydın ile maç hakkında bazı görüşmelerimiz oldu... Maç için zaten bir gün önce geleceğimizi bildirmiş ve bizi bilgilendirmesini istemiştik. Şimdi Stadyumda kale arkası tribünleri olmadığı için Kapalı tribün Batı bölümüne 200 kişilik yer ayarlandı. Şu an için en üst limitin bu olduğunu ve eğer talebin fazla olması halinde en fazla 250 kişilik bir guruba yükseltileceği garantisini aldık. Maç biletleri daha kesinlik kazanmadı ama Kapalı tribün olduğu için 20-30 TL arası bir fiyat olacağını bize beyan etti. Ama Galiba 20 TL olur dedi. Ayrıca bu sayının üzerine çıkması durumunda Seyircilerin dışarıda kalabileceği söylendi. Maç saati 15:00 a alındı zaten bunu herkes duymuştur. Gelmek isteyen arkadaşlar zamanlamasını buna göre ayarlarlarsa programlarında, gidiş dönüşlerinde problem yaşamazlar diye düşünüyorum.

Maça teşrif edecek taraftarlarımıza duyurulur...

MeXeS58
20.04.2011, 22:00
aldığım bilgilere göre karabükte cok sayıda sivaslı varmış. hem karabükteki sivaslılar hemde cevre ıllerden ve sivasadan gelecek olan taraftarımızla guzel bır tribün oluşturup en güzel şekilde takımımızı destekleriz

Caner POLAT
20.04.2011, 22:20
Vurduğun gol olsun sivasım :)

eskibektaşlı
21.04.2011, 08:05
Arkadaşlar aşağıdaki haber İzmir Yeniasır gazetesinin bugünkü yazısı Buca Kaynıyor inşallah bu olumsuzluk maçlarına da yansıyacak bizim için çok güzel oldu.
--------------------------------------------------------------------------

Bucaspor karıştı
Giriş tarihi : 20.04.2011, Çarşamba 18:06 Güncelleme : 18:06 Sarı-lacivertli futbolcular alacakları ödenmediği için federasyonun yolunu tutarken yöneticiler bu hareketin cezasız kalmayacağını ve Fenerbahçe maçından sonra gerekenin yapılacağını söyledi

Bucaspor, şampiyon adayı Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi futbolcuların federasyona başvurması ile sarsıldı. 29 maç başı ücreti ile 6 aylık maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle Serkan Yanık, Sercan Kaya, Koray Çölgeçen, Ragıp Başdağ, Erkan Taşkıran ve Atilla Özmen'in Futbol Federasyonu'na gitmesinin ardından önümüzdeki ay sözleşmelesi bitecek olan Musa Aydın'ın da alacaklarını garanti altına almak için federasyona başvurduğu bildirildi. Sözleşmeleri süren Cenk İşler, Jerko Leko ve kadro dışı bırakılan Mulemo'nun da önümüzdeki hafta serbest kalmak için federasyona başvuracağı öğrenildi. Bazı futbolcuların doğru dürüst forma giyemeyen Ganalı oyuncu Jebrin'e önceki hafta 60 bin dolar ödeme yapılmasına kızdığı ve federasyona gittiği gelen haberler arasında. Başkan Şeref Üstündağ ise futbolcularını sert bir dille eleştirdi. Üstündağ, "Bunların akıl hocaları var. Tatlı su kurnazlığı yapıyorlar. Sözleşmelerinde alacakları ücretler yazıyor. Oyuncularla alacakları konusunu konuştuk. Ödeme planını sundum. Buna rağmen F.Bahçe maçının bitmesini bekleyemediler. Yanlış yaptılar" dedi. Serkan Yanık, Sercan Kaya ve Erkan Taşkıran'ın serbest kalmaması için alacaklarını ödeyeceklerini ifade eden Üstündağ şöyle konuştu: "Ses getirmek için, uyanıklık yapıyorlar. Biz de paralarını ödeyip, bonservis bedeli belirleyeceğiz. Hiç kimse elini kolunu bağlayarak gidemez. Erkan geçen sezon da aynı harekete yapmasına rağmen kapılarımızı açtık. Ediz, devre arasında federasyona gitti, parasını ödedik. K.Erciyesspor'a devre arasında verdiğimiz Veli, federasyona gittiği için 3 ay oynayamadı. Sonra bonservis bedelini getirerek gitti. Federasyona giden futbolculara, F.Bahçe maçının ardından ceza vereceğiz. Bu kadro dışı da olabilir."
ŞERAFETTİN ÇIRACI

Trabzonspor isyanda
Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde Bucaspor-Fenerbahçe maçının Buca Arena Stadı'nda oynanacağını belirtmesinin ardından önceki yapılan stat değişikliği, bir başka şampiyon adayı Trabzonspor'un tepkisine neden oldu. Karşılaşma 11 bin kapasiteli Arena Stadı'ndan 53 bin kapasiteli Atatürk Stadı'na alınması Karadeniz ekibinde kaygı yarattı. Trabzonspor yöneticileri, Fenerbahçe'nin çok daha büyük bir taraftar desteğini arkasına almasını sağlamış olacağından dolayı karara tepki gösterdi. Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, F.Bahçe maçının güvenlik gerekçesiyle Atatürk Stadı'na alındığını, Trabzonspor ile oynanacak maçın da Atatürk Stadı'nda oynanacağını kaydetti. Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar maça büyük ilgi gösteriyor. Pazartesi günü satışa çıkan biletlerden şuana kadar 18 bin 600 adet satıldığı belirtildi. Yönetim, kapalı 100, açık 60 ve kale arkaları tribün için 30 liradan satışa sunduğu biletlerden toplam 40 bin adet bastırırken, özellikle F.Bahçeli taraftarların açık tribüne ilgi gösterdiği öğrenildi.

yigidoyuzz
21.04.2011, 08:43
Üst üste aldığı 4 galibiyet ve bir beraberlikle rahat bir nefes alan Sivas'ta futbolcuların yüzü gülüyor. Mehmet Yıldız da iddialı sözler sarfediyor...
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/4/21/fft1mm1413969.jpg

Küme düşme tehlikesini, potadaki rakiplerine oranla daha az hisseden Sivasspor’da kalan 5 hafta öncesi rakiplerine gözdağı... Kırmızı-Beyazlılar’ın tecrübeli kaptanı Mehmet Yıldız, iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, “Önümüzde Karabükspor maçı var. Bu haftaya kadar elde ettiğimiz sonuçların tesadüf olmadığını göstermemiz için de önemli bir şans. Hocamızın verdiği talimatları en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Kalan 5 maçımızı yenilmeden tamamlayıp, sezonu sıralamadaki en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu haftaları yenilgisiz bitirecek güçteyiz” dedi.

‘En iyisini yapacağız’

Son haftalarda başarılı performansı ve attığı gollerle ön plana çıkan Erman Kılıç ise, “Bu sezon hedeflerimize ulaşamadık ama gelecek sezon bu takımı en iyi yerlere taşıyacağız” açıklamasında bulundu.

Kaynak (http://fanatik.ekolay.net/Korkun-bu-Yigidodan_3_Detail_246_222149. htm)

Yusuf Çevik
21.04.2011, 08:51
Kimse`nin bizden korkacağını sanmıyorum ama.

Korkutacak gücümüz var.Eğer yine Karabük`e fark atarsak Sivasspor yeniden doğuyor.

Salim58
22.04.2011, 12:45
Sadece Cihan yok!

Sivasspor'un yarın deplasmanda Karabükspor'la oynayacağı maçta orta sahanın başarılı ismi Cihan Yılmaz sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak.
Kasımpaşa maçında sakatlanan ve tedavisine devam edilen Cihan 18 kişilik Karabükspor maçının kadrosuna alınmadı. Öte yandan hafif sakatlıkları olan Sedat ve Hayrettin'in durumunun iyi olduğu da belirtildi.

kralfurkan58
22.04.2011, 13:07
yeneriz ya bu maçı yiğido alır maçı....

58akif34
22.04.2011, 13:38
ilk yarıdaki karabük maçı öncesi yapılan yorumlarda genel olarak emenike show yapacak yazıyordu bizim taraftarımız fakat 5 attık o yazıları yazanlara inat şimdi en az beraberlik yazıyorlar ben takımıma ve rıza hocaya güveniyorum özellikle 1 kişinin üzerine kurulan takımlarda çok iyi sonuçlar alabiliyor karabük takımı emenike üzerine kurulmuş bir takım onun için ben bu maçtan galip geleceğimize inanıyorum hayrettin oynarsa dodogleyi durdurabilecek en gizli adamımız o muhtemelen ziya biraz yavaş kalıyor sonuç olarak bu maç bizim olacak

ozledımeskıyı
22.04.2011, 17:42
karabük ü yenersek aramızdaki puan farkı 2 ye düşecek galiba ve üste dğru çıkmamız için avntaj oluştracak yenmekten başka çare yook tabiki ligi daha üst sıralarda bitirmek istiyorsak

adres58
22.04.2011, 18:01
Kastamonudan bir minübüs geliyoruz... İnşallah güzel ve dostça bir müsabaka olur....
Kalkış saat 09:00 da Kışla Park önünden olacak... MeXeS58 kardeşime bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ederim.
Her yerde her yerdeyiz, Zonguldaktayız, Maraştayız, Karabükteyiz, Sinoptayız, Kastamonudayız.... Varmı bize yan bakan....
Gaza geldim de... :D :D

Salim58
22.04.2011, 19:05
Kastamonudan bir minübüs geliyoruz... İnşallah güzel ve dostça bir müsabaka olur....
Kalkış saat 09:00 da Kışla Park önünden olacak... MeXeS58 kardeşime bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ederim.
Her yerde her yerdeyiz, Zonguldaktayız, Maraştayız, Karabükteyiz, Sinoptayız, Kastamonudayız.... Varmı bize yan bakan....
Gaza geldim de... :D :D

Gidiyoruz nereye.? Sivasspor nerdeyse işte oraya.:)

kamışlı58
23.04.2011, 00:02
kazanmamız gereken bir maç zorama kazanacağız

bykaram
23.04.2011, 09:13
aldıgım bılgıye gore rıza hoca bu mac grosıckıyı dınlendırecekmıs onun yerıne kamananla baslayabılır ayrıca suarezı kesıp mehmet yıldızla baslayabılır bılgınıze

Mamadou Diallo
23.04.2011, 10:04
aldıgım bılgıye gore rıza hoca bu mac grosıckıyı dınlendırecekmıs onun yerıne kamananla baslayabılır ayrıca suarezı kesıp mehmet yıldızla baslayabılır bılgınıze

Nerden aldın bilgiyi kardeş

ZiDaNe58
23.04.2011, 10:15
3 puanla ayrılan taraf biz olacaz inşallah..suarezden gol bekliyorum

Divriği58
23.04.2011, 10:31
Korcan Çelikay hedefini koydu...!!

Bu sezon Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen genç eldiven Korcan Çelikay, Beşiktaş'a geri dönmek için gün sayıyor.

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Korcan, Sivas forması altında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.
24 yaşındaki file bekçisi, “Bundan sonraki hedefim, Beşiktaş’ta 1. kaleci olmak” dedi.

Mamadou Diallo
23.04.2011, 11:06
Korcan
Uğur-Navratil-Sedat-Ziya
Mehmet Nas-Kadir-Erman-Grosicki
Mehmet Y.-Eneramo

sebasteia
23.04.2011, 12:13
Korcan Çelikay hedefini koydu...!!

Bu sezon Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen genç eldiven Korcan Çelikay, Beşiktaş'a geri dönmek için gün sayıyor.

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Korcan, Sivas forması altında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.
24 yaşındaki file bekçisi, “Bundan sonraki hedefim, Beşiktaş’ta 1. kaleci olmak” dedi.

gidene kal diyemeyiz, yolu açık olsun.

bu durumda bizim de ders almamız lazım: başkalarına adam yetiştirmek yerine kendimize adam yetiştirmeliyiz.

bir lafım da korcan'a: kardeş daha dün diyarbakır'daydın, bugün sivasspor'u atlama tahtası olarak görüyorsun. bu taraftar bunu unutmaz, belki birgün tekrar dönmek istersin!!! ama geç olabilir