Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Sivasspor, O Sivasspor olamaz!
Yusuf Çevik 18.04.2011, 08:17 http://resimzade.com/Show.html?i=28254&token=5563 (http://resimzade.com/Show.html?i=28254&token=5563)
Kayseri,Beşiktaş,Buca ve İstanbul Büyükşehir gibi zorlu rakipleri yenerek 3'er puan al,sonra gel,evinde küme düşmesi neredeyse kesinleşen Kasımpaşa'dan bir puanı zorla al!
Böyle sonuçlar her zaman futbolda vardır. Hatta bu tür maçların daha fazla tehlikeli olduğunu sürekli gündeme getirdik.
Hatırlarsanız,hafta boyunca yazılarımda “ Aman ha! Okyanusu geçip derede boğulmayalım” diyerek maçın kolay olmayacağı yönünde uyarılarda bulunmuştum. Ne yazıkki korkulan oldu ve bir puan ancak uzatmalarda gelebildi. Oynanmadan,mücadele etmeden maç kazanılmaz. Bunu dün bir kez daha gördük.
Oysa her şey Sivasspor lehineydi. Bir gün önce en yakın rakibi Buca yenilmiş,tribünlerde hatırı sayılır çoğunlukla taraftar var,moraller çok iyi. Gelin görünki,asıl sahada olması gereken Sivasspor dün yoktu! İlk yarısı neredeyse tamamen Kasımpaşa'nın orta alandaki üstünlüğüyle geçti. İkinci yarı takım silkinip kendine gelir gerçek oyununu oynar dedik ama yine olmadı. Daha doğrusu saman alevi gibiydi. Sadece 60'la 70. dakikalar arasında birazcık baskı kurdu,ondada son derece önemli pozisyonları gol yapamadı.
Geçen hafta kart cezası nedeniyle dinlenen Eneramo'ya beklemek yaramamış. Hele Groisicki? Adam sahada yoktu! Aldığı hemen hemen bütün topları ezdi. Buna forvette Pedriel ve Eneramo'da eklenince Sivasspor yapması gerekenleri yapamadı.
İkinci yarıda oyuna giren genç Ziya sol tarafa biraz canlılık getirdi,ama bu seferde kale önünde son vuruşlar etkisizdi.
Sonuç olarak şunu belirtmekte yarar var. Sivasspor'da bu yazdığım futbolcular başta olmak üzere çok açıkca görülen bir düşüş var. Bir an önce toparlanmak zorunda. Şimdi durup dururken,tamamen bitmiş Buca'ya yeniden “acaba mı?” dedirtmenin alemi yok!
Yusuf Çevik 18.04.2011, 08:21 Sayın Abdullah Yiğit,doğru söylüyorsun ama moral bozmanın bir alemi yok.
Evet,dün kötü bir performans sergiledik.İlk yarıda çok kötüydük,2. yarıda sadece toparlanır gibi olduk.Ve kötü oynadığımız bir müsabakadan 1 puan ile ayrıldık.
Kasımpaşa,diğer orta sıralardaki takımlardan daha tehlikeli.Çünkü onlarda düşmemek için ellerinden gelen bütün mücadeleyi veriyorlar.
Futbolcuya laf atmanın bir alemi yok.Kamil Grosicki bir anda maçı çevirebilecek kapasitede.
Onun için moral bozmak yok.Diğer haftalarda daha iyi olacağız inşALLAH...
Apdullah abi doğru söylüyorsun. Ama benim maçı izzledğim kadarı ile takımın kasımpaşayı küçümsediği kadarı ile galiba hala sivasspor içinde guruplaşmanın önüne hala geçilmemiş. Kamil boşta iken top atılmyordu .Yada atılsa bile kamili zor durumda bırakacak tolar atılıyordu. nereye geçse top atılmadı. Eğer takım 2 puan kayıp etti ise bunun tek suçlusu bazı futbolculardır. Rıza hocanın ne edip yapıp bu futbolculardan kurutlması lazım
Kibrisli 18.04.2011, 08:32 Kasımpaşa'nın son haftalardaki performansından haberdar değil herhalde bu beyfendi... Hemen vurmuş abalıya...
Maçı seyrettikten sonra biz bu sezon 1-2 puanla yırtarız şimdiki puan farkı kapanacaktır. Takım ne yaptığını bilmez bir şekilde birbirinden kopmuş birbirini istemeyen pozisyonunda oynuyorlar ne oluyor bunlara bilemiyorum bu hafta alsaydık artık sonuç belli olmuş olurdu bizlerde bu sezonu kapatıp 2011-2012 sezonuna bakabilirdik ama artık 33 haftaya kadar hop oturup hop kalkarız.
izmirliyigido 18.04.2011, 09:03 Bence de Abdullah Yiğit haklı ama eksik tespitleri de var. Mesela;
1- Grosicki'ye neden pas verilmiyor? Adam her şartta, her ortamda topu aldı mı rüzgar gibi gidiyor. İlla ki zor pozisyonlara düşürüp faydasız olması mı isteniyor?
2- Defansta Sedat'ın yaptıklarına maç içinde dikkat ettiniz mi? Adam pekçok pozisyonda ceza sahasına giren rakip oyunculara müdahele edeceğine görev yerine dönüyormuş gibi numaralarla adamı boş bırakıyor.
3- Özellikle Mehmet Nas başta olmak üzere Uğur, Sedat ve Hayrettin'e lig bitene kadar sabırmı göstermemizi istiyor Rıza hoca, illa ki seyretmek zorunda mıyız?
4- Eneramo, Pedriel, Kadir ve Grosicki'de ki düşüş neden?
Allah'tan düşen takımlar %49 belli oldu da bu hafta ki kaçan 2 puana çok fazla yanmıyoruz. Yoksa bu oyunumuzla 3 takıma da enerji vereceğiz.
AYK
eyupkocak 18.04.2011, 09:12 ne gerek var kendimizi kasmaya rahat oynayalım alalım maçları ama gerçekten savaşalım sahada ölü gibi ortada dolanmayalımm :mad:
favori58 18.04.2011, 09:14 Çok doğru tespitler yapılmış bende bu görüşlere katılıyorum
favori58 18.04.2011, 09:16 Ayrıca İzmirli yiğidonun Hayrettin başta olmak üzere,Mehmet NasSedat ve Uğur tespitlerine katılıyorum. Eğer bunlar seneyede kalırsa başımıza çok işler çoookk.
vallahi herkese bravo bir beraberlikte bütün takımı bitirdiniz, gruplaşma yaptınız, diğer maçları kazanırken nerdeydi ozaman bu gruplar, yazık etmeyin takıma elimizdekinin kıymetini kaybetmeden görün, takım çok kötü yerlerden 8 puanlık fark yaptı, bu hafta yenip iş bitse çok iyi olurdu ama olmadı, inşallah haftaya olur, Allah aşkına yapmayın böyle, birlik beraberlik içinde takımımıza sahip çıkın
58ToPraK58 18.04.2011, 11:12 Yazılanların hepsi çok doğru bizim almamız gereken 3 puan vardı sadece 1 puan alabildik.O da kasımpaşa yüzünden değil bizim futbolculardan oldu.Rakibi küçümsüyor gibi oynadılar yensek de olur yenmesek de olur der gibi oynuyorlardı.Eğer diğer haftalarda aynen bu futbolu oynamayı düşünüyorlarda biz bundan sonra değil puan almak aradaki bu farkı da diğer takımlar kapatırlar.
Murad_Kelleci58 18.04.2011, 11:23 Hani 4 maç sonra ve hemde kendi evinde puan verdin ya.. vur abalıya. pes doğrusu ya.. Eyvallah takım dün ilk yarı oyunu oturtamadı, ev sahibi olmanın verdiği hakem avantajınıda görmeyince, orta sahayıda rakibe bırakınca Kasımpaşa daha çok topla oynar gibi gözüksede ceza alanımız üzerine kadar dır bu etkinlikleri... İkinci yarı Mehmet Yıldız'ın oyuna girmesi, ileride top tutmamızı sağlarken, orta saha oyuncularımızda pas alış verişini daha çok yapmaya başladılar.. Nitekim bunun sonucunda iki tane Mehmet Yıldız ile, bir tanede Navratil ile net 3 pozisyon bulduk.. Zira bunlardan birinde golü yapabilsek, oyunda skorda kopacaktı.. Ama defansın bir anlık duraksaması, Kasımpaşa'ya piyongodan çıkan büyük ikramiye gibi oldu.. Ne var ki son haftalarda sürekli oyun ve skor olarak takıma katkısı yadsınamaz Erman'ın füzesi, bizi ipten aldı..
Şimdi böyle stresi yüksek maçlarda, sizin rakibiniz olan bir takıma hemde kendi evinizde puan kaptırmanız aslında bakılırsa iyi sonuç değil.. Ama ligdeki konuma bakıldığında hem bu sonuç kasımpaşa'nın bize 3 puan daha yaklaşmasına izin vermediki ve hemde önceki gün A.gücüne yenilen Buca ile de aradaki farkı 8'e çıkardık..
Sonuçta ufak bir tökezlemede, takımının çok sevenler..!!!! ortaya çıkmış, hariçten gazel okuyor.. Yine başlıyorlar şu gitsin, şu kalsın.. ne değiştide hemen 1 ay içinde yada sizlermi değişiyorsunuz.. bunu anlamakta güçlük çekiyorum.. Hemen savaş baltalarını çıkarıyorsunuz.. El insaf merhamet lütfen.. Buna kendi köşesinde yazı yazan çok değerli ve çok muhterem kardeşimizde dahil... Zaten o bildiğinden değil, köşesi boş kalmasın diye yazmıştır bu yazıyı...
favori58 18.04.2011, 12:17 Hani 4 maç sonra ve hemde kendi evinde puan verdin ya.. vur abalıya. pes doğrusu ya.. Eyvallah takım dün ilk yarı oyunu oturtamadı, ev sahibi olmanın verdiği hakem avantajınıda görmeyince, orta sahayıda rakibe bırakınca Kasımpaşa daha çok topla oynar gibi gözüksede ceza alanımız üzerine kadar dır bu etkinlikleri... İkinci yarı Mehmet Yıldız'ın oyuna girmesi, ileride top tutmamızı sağlarken, orta saha oyuncularımızda pas alış verişini daha çok yapmaya başladılar.. Nitekim bunun sonucunda iki tane Mehmet Yıldız ile, bir tanede Navratil ile net 3 pozisyon bulduk.. Zira bunlardan birinde golü yapabilsek, oyunda skorda kopacaktı.. Ama defansın bir anlık duraksaması, Kasımpaşa'ya piyongodan çıkan büyük ikramiye gibi oldu.. Ne var ki son haftalarda sürekli oyun ve skor olarak takıma katkısı yadsınamaz Erman'ın füzesi, bizi ipten aldı..
Şimdi böyle stresi yüksek maçlarda, sizin rakibiniz olan bir takıma hemde kendi evinizde puan kaptırmanız aslında bakılırsa iyi sonuç değil.. Ama ligdeki konuma bakıldığında hem bu sonuç kasımpaşa'nın bize 3 puan daha yaklaşmasına izin vermediki ve hemde önceki gün A.gücüne yenilen Buca ile de aradaki farkı 8'e çıkardık..
Sonuçta ufak bir tökezlemede, takımının çok sevenler..!!!! ortaya çıkmış, hariçten gazel okuyor.. Yine başlıyorlar şu gitsin, şu kalsın.. ne değiştide hemen 1 ay içinde yada sizlermi değişiyorsunuz.. bunu anlamakta güçlük çekiyorum.. Hemen savaş baltalarını çıkarıyorsunuz.. El insaf merhamet lütfen.. Buna kendi köşesinde yazı yazan çok değerli ve çok muhterem kardeşimizde dahil... Zaten o bildiğinden değil, köşesi boş kalmasın diye yazmıştır bu yazıyı...
kardeşim ona buna çamur atıp kendi fikirlerini zorla insanların kafasına sokmaya karışma. Ayrıca biraz haddini bil! Sana göre biz ne taraftarız,ne köşe yazarı yazar! Herkes yanlış biliyor bir tek doğrusunu sen biliyorsun.
Ayrıca,Aptullah Yiğit'in bugünkü yazısında neyşi yanlış tesbit etmiş. Dikkat ediyorum,o adama çamur atmak için fırsat kolluyorsun. Allah'dan gerçek yiğidolar senin gibi düşünmüyor. Sen sevsende sevmesende bizim en büyük destekcimiz,en büyük güç kaynağımız sayın yiğittir.
Aptullah ağbi, eğer bu yazılanları okuyorsan şunu bilesin,biz seni çok seviyor ve tekdir ediyoruz,kalemine kuvvet...
Murad_Kelleci58 18.04.2011, 12:26 kardeşim ona buna çamur atıp kendi fikirlerini zorla insanların kafasına sokmaya karışma. Ayrıca biraz haddini bil! Sana göre biz ne taraftarız,ne köşe yazarı yazar! Herkes yanlış biliyor bir tek doğrusunu sen biliyorsun.
Ayrıca,Aptullah Yiğit'in bugünkü yazısında neyşi yanlış tesbit etmiş. Dikkat ediyorum,o adama çamur atmak için fırsat kolluyorsun. Allah'dan gerçek yiğidolar senin gibi düşünmüyor. Sen sevsende sevmesende bizim en büyük destekcimiz,en büyük güç kaynağımız sayın yiğittir.
Aptullah ağbi, eğer bu yazılanları okuyorsan şunu bilesin,biz seni çok seviyor ve tekdir ediyoruz,kalemine kuvvet...
SEN ONUN AVUKATIMISIN... Çamur atmıyorumm.. gerçek yiğido ne demekse bir de bunu çıkardınız.. Hangi kriterlere göre gerçek yiğido olunuyormuşş avukat efendi.. sen kendini ifade et.. başkalrının fikirlerine itaat edeceğine..
bassguitar 18.04.2011, 12:30 katılmadıgım bir yazı kaleme alınmış..kasımpasanın son haftalardaki performansını goz ardı edilmiş..kasımpasanın son şansı oldugu göz ardı edilmiş..oyun kötü olsada bucanın yenildigi bir haftada alınan 1 puanın önemi göz ardı edilmiş..haftaya bucanın fenerbahce konyanın bjk ile oynayacagı göz ardı edilmiş..kac hafta son dakikalarda puan kaybederken son dakikada puan almanın güzelligi göz ardi edilmiş..en önemlisi lig bitimine 5 hafta kala 8 puan önde oldugumuz göz ardi edilmiş...
Murad_Kelleci58 18.04.2011, 12:33 katılmadıgım bir yazı kaleme alınmış..kasımpasanın son haftalardaki performansını goz ardı edilmiş..kasımpasanın son şansı oldugu göz ardı edilmiş..oyun kötü olsada bucanın yenildigi bir haftada alınan 1 puanın önemi göz ardı edilmiş..haftaya bucanın fenerbahce kasımpasanın bjk ile oynayacagı göz ardı edilmiş..kac hafta son dakikalarda puan kaybederken son dakikada puan almanın güzelligi göz ardi edilmiş..en önemlisi lig bitimine 5 hafta kala 8 puan önde oldugumuz göz ardi edilmiş...
Bardağın dolu tarafından bakıldığında; kardeşim gibi.. Bakın ne güzel sonuçlar çıkıyor.. Eline ve yüreğine sağlık
Murad_Kelleci58 18.04.2011, 12:39 Ha bu arada unutmadan Kasımpaşa-Konyaspor ligin 31.haftasında karşı karşıya gelecekler.. Felaket senaryoları yazanlara önemle duyurulur..
favori58 18.04.2011, 12:49 SEN ONUN AVUKATIMISIN... Çamur atmıyorumm.. gerçek yiğido ne demekse bir de bunu çıkardınız.. Hangi kriterlere göre gerçek yiğido olunuyormuşş avukat efendi.. sen kendini ifade et.. başkalrının fikirlerine itaat edeceğine..
sENİN GİBİ ONA BUNA ÇAMUR ATIP KENDİMİ BİR ŞEY SANMAKTANSA sİVAS İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞANIN SEVE SEVE AVUKATI OLURUM.
Ayrıca eğer gerçek yiğidoyla sahtesini bilmiyormusun,sana başka ne denebilir ki
Yürrü...
Murad_Kelleci58 18.04.2011, 12:56 FAVORİ58
Seni kendi dünyanda kendi doğruların ile başbaşa bırakıyorum.. Lütfen bana yazma bir daha.. O "yürrü" kelimesinide sana ithafen yazılmış bir nida olarak algılamanı rica ediyorum..
favori58 18.04.2011, 13:00 FAVORİ58
Seni kendi dünyanda kendi doğruların ile başbaşa bırakıyorum.. Lütfen bana yazma bir daha.. O "yürrü" kelimesinide sana ithafen yazılmış bir nida olarak algılamanı rica ediyorum..
Sağa sola saldırmazsan sana kimse yazı yazmaz. senin gibilerinde zerre kadar bu takıma katkısı olmaz,şu yazdıklarından onu anladım,ölçüyü kaçırma.
Senin işin gücün yok galiba!Ne bulsamda çamur atsam zihniyetinde birisi olduğun kesin
Murad_Kelleci58 18.04.2011, 13:14 Sağa sola saldırmazsan sana kimse yazı yazmaz. senin gibilerinde zerre kadar bu takıma katkısı olmaz,şu yazdıklarından onu anladım,ölçüyü kaçırma.
Senin işin gücün yok galiba!Ne bulsamda çamur atsam zihniyetinde birisi olduğun kesin
Terbiyesizliğin lüuzumu yok. sen ne demek istiyorsun sağa sola saldırmak lafıyla.. Ağzından çıkanı kulağın duyuyormu.. Sağa sola saldıran kimdir.? Lafının ölçüsünü ve ne anlama geldiğini bilde konuş.. Sana kibarca bana bir daha yazma diyorum.. Sen sağa sola saldırmak kelimesini kullanıyorsun..terbiyeni nerden almışsan işte bu kadar.. Senin neyi ne kadar anladığın değil, senin yazdıklarından neler anlayabileceğinide bu sağa sola saldırmak lafı ile de ortaya koymuşsun.. Bravo sana.. Senin işin gücün benimle uğraşmak bu kesin.. Yazdıklarımda ben kimseye çamur atmıyorum.. Sen şu yazdığın son mesajında kul hakkına girmiş durumdasın.. Ve sana da hakkımı helal etmiyorum..
DoomsDay58 18.04.2011, 13:20 Yazısında kısmen haklı.
58akif34 18.04.2011, 13:33 bu seri bozulacaktı oynayacağımız takımlar içinde en canlı ıkısı kasımpaşa ve fenerbahce idi kasımpaşa ile berabere kalınması bence iyi oldu haftaya karabükü yenme sansımız artmış oldu inşallah o macı alarak ligdeki matematiksel problemide halledeceğiz
favori58 18.04.2011, 13:58 Terbiyesizliğin lüuzumu yok. sen ne demek istiyorsun sağa sola saldırmak lafıyla.. Ağzından çıkanı kulağın duyuyormu.. Sağa sola saldıran kimdir.? Lafının ölçüsünü ve ne anlama geldiğini bilde konuş.. Sana kibarca bana bir daha yazma diyorum.. Sen sağa sola saldırmak kelimesini kullanıyorsun..terbiyeni nerden almışsan işte bu kadar.. Senin neyi ne kadar anladığın değil, senin yazdıklarından neler anlayabileceğinide bu sağa sola saldırmak lafı ile de ortaya koymuşsun.. Bravo sana.. Senin işin gücün benimle uğraşmak bu kesin.. Yazdıklarımda ben kimseye çamur atmıyorum.. Sen şu yazdığın son mesajında kul hakkına girmiş durumdasın.. Ve sana da hakkımı helal etmiyorum..
Haktan hukuktan bahsediyorsun ama burada olmayan kişiye çamur atıyorsun,onun hakkını nasıl ödeyeceksin? Madem sen haktan hukuktan söz ettin,o zaman insanların arkasından hiç gerek yokken,konuyla alakası yokken yazma,çamur atma. Sen bu hakkı nasıl ödeyeceksin. Birde seninle yazışmaktan ben sıkılıyorum,ama sağa salo çamur atarsan ben ve benim gibiler herzaman karşısında olur.
Son 4 haftadır galibiyet serisi yakalamış olan Sivasspor, Kasımpaşa maçında bekelenilen sonucu alamadı, bunun sebebleri arasında en önemlisi, özellikle ilk yarıda orta alandaki hakimiyeti kaybetmesi ve sanki birazcık rehavetin olmasının yanında Kasımpaşanın da direnç göstermesi olarak telaffuz edilebilir.Ama ben inanıyorum ki herşeyde bir hayır vardır, bu maçta alınan 1 puan ilerde işe yarayacaktır.Karabük maçında, kasımpaşa maçındaki hatalar ve zaaflar olmayacaktır eminim.Herşeye rağmen takım eskisinden daha iyi, oyundan kopmuyor, mücadele ediyor sonuna kadar.Kasımpaşa maçında yenilen gol sonrası takım mücadeleyi bıraksaydı eminim şimdi başak şeyler konuşulur olacaktı.Stada gelen seyirci de takımı yalnız bırakmadı.
doktor38 18.04.2011, 14:55 hayrettin -mehmet lerin ikiside-sedat (hiç bekletmeden).cihan kesin gitmeli.kamanan niçin oynatılmıyor bilen varmı arkadaşlar.kamanan sagda kamil solda iki hızlı adam eneramo ve pedriel kaç gol atar tahmin eden varmı.ama rıza hoca nutku tutulmuş bu adamlara karşı önyargılı.kolay maçlarda bari oynat.bu hafta rıza hoca kamil-kamanan la başla.bi dene.:mad::mad::mad:
Respect58 18.04.2011, 15:07 Eğer Sivasspor elinden geleni yapmış olsaydıda kazanamamış olsaydı o zaman Kasımpaşanın oyunundan mücadelesinden bahsedebilirdik.Sivasspor maç boyunca ne yaptı?Hiçbirşey..Girdiğimiz posizyonlar dahi nasıl oluştu onu bile anlamadık.Bu yüzden eleştirmekte herkes haklı.Futbolcular mücadele etseydide kaybetseydik o zaman kısmet değilmiş şans bizden yana değilmiş derdik ama yok.Bu anlayış olduğu sürece biz her sene küme düşmemeye oynarız..Zora gelmeden bu takım oynamıyor !
mucahitbaba58 18.04.2011, 16:05 Biraz objektif olalim
Birincisi merak etmeyin takimimiz guzel kasimpasa disimize gore takim degil bizimkiler agirligini koyamadi aslan fare oyunu gibi bizim Takim cok guclu basti
Milletin yazisini okuyunca kendimide haksiz buldum :)))
burak58as553 18.04.2011, 17:53 Hayrettini kimse begenmiyor ama son macta cok iyi oynadı bana göre..
58MUAMMER58 18.04.2011, 20:51 KARAMSAR OLMAMAK gerekir,kötü oynadığımız maçta bile galibiyeti kaçıran taraf biz olduk,kasımpaşa son haftalarda iyi oynuyordu,ts onları hakemle yendi ,bjk yıldızları ile yendi zar zor,kayseriye evinde 3 gol attılar,manisa gibi takımı yendiler,çok düşünmeye gerek yok ,bazı oyuncularımız kendini toparlamalı,takım ruhundan arkadaslıktan.mücadele azminden taviz verilmemeli,hocamızda artık,formayı hakedene vermeli,herhafta kötü oynayan oyuncuları seyretmek zorunda değiliz,kenarda kamanan fit durumda beklerken,pedriele katlanmamak lazım,sandro varken mehmet nasa katlanmıyalım,rada herzaman bu takımda oynar,eğer rıza hoca bu maçta biraz revizyona gidip,kamanan,abdurahman,sandr o,ile baslasaydı rahat galip gelirdik diye düşünüyorum,
şarkışla 58 19.04.2011, 00:01 Biz bayağı garip bir taraftar kitlesiyiz herhalde sev dediğimiz zaman fazla sıkı sarılıp öldürüyoruz,vur dediğimiz zaman da fazla sert vurup öldürüyoruz.Arkadaşlar ALLAHAŞKINA burada yazı yazan herkes SİVASSPOR un iyiliği için yazıyor.Aksi bir niyeti olan zaten burada barınamaz.Neden birbirimizi hain gibi suçluyoruz.Adamın fikrine katılırsın katılmazsın sende kendi fikrini yazarsın olur biter.Neden herkesi kendimiz gibi düşünmek zorundaymış sanıyoruz.Önce takım kötüydü düştük-tamam-bank asya merhaba(bu konuıda az uyarı yapmadım)-artık takımımızı şifresiz izleriz -Es esliler söylemişti Rıza Hoca bu işi bilmiyor -gibi abuk sabuk yazılar yazıldı.Takım üst üste galibiyetler aldı tamam artık düşmeyiz-süper olduk-hedefimiz orta sıralar-bu kadroyla seneye ilk 5 deyiz-Rıza Hoca bu işin uzmanı diye yazılar yazıldı.Bir beraberlik hemen baltalar çıktı bu Rıza Hoca kadro yapmayı bilmiyor-oyuncu değişikliklerini yanliş yapıyor-takımda herkes kötü vs vs.........Arkadaşlar sizin ayarınız yok mu.Bir beraberlikle hemen saldınız kendinizi.Sedat-Hayro-Nas-Mehmet-Uğur niye oynuyor diyenler.Demekki daha iyilerini bulana kadar en iyileri bunlar.Takım iyi yolda gölge etmeyin yeterrrrr.Daha yazacak şok şey varda.....
Divriği58 19.04.2011, 00:09 http://resimzade.com/Show.html?i=28254&token=5563 (http://resimzade.com/Show.html?i=28254&token=5563)
Kayseri,Beşiktaş,Buca ve İstanbul Büyükşehir gibi zorlu rakipleri yenerek 3'er puan al,sonra gel,evinde küme düşmesi neredeyse kesinleşen Kasımpaşa'dan bir puanı zorla al!
Böyle sonuçlar her zaman futbolda vardır. Hatta bu tür maçların daha fazla tehlikeli olduğunu sürekli gündeme getirdik.
Hatırlarsanız,hafta boyunca yazılarımda “ Aman ha! Okyanusu geçip derede boğulmayalım” diyerek maçın kolay olmayacağı yönünde uyarılarda bulunmuştum. Ne yazıkki korkulan oldu ve bir puan ancak uzatmalarda gelebildi. Oynanmadan,mücadele etmeden maç kazanılmaz. Bunu dün bir kez daha gördük.
Oysa her şey Sivasspor lehineydi. Bir gün önce en yakın rakibi Buca yenilmiş,tribünlerde hatırı sayılır çoğunlukla taraftar var,moraller çok iyi. Gelin görünki,asıl sahada olması gereken Sivasspor dün yoktu! İlk yarısı neredeyse tamamen Kasımpaşa'nın orta alandaki üstünlüğüyle geçti. İkinci yarı takım silkinip kendine gelir gerçek oyununu oynar dedik ama yine olmadı. Daha doğrusu saman alevi gibiydi. Sadece 60'la 70. dakikalar arasında birazcık baskı kurdu,ondada son derece önemli pozisyonları gol yapamadı.
Geçen hafta kart cezası nedeniyle dinlenen Eneramo'ya beklemek yaramamış. Hele Groisicki? Adam sahada yoktu! Aldığı hemen hemen bütün topları ezdi. Buna forvette Pedriel ve Eneramo'da eklenince Sivasspor yapması gerekenleri yapamadı.
İkinci yarıda oyuna giren genç Ziya sol tarafa biraz canlılık getirdi,ama bu seferde kale önünde son vuruşlar etkisizdi.
Sonuç olarak şunu belirtmekte yarar var. Sivasspor'da bu yazdığım futbolcular başta olmak üzere çok açıkca görülen bir düşüş var. Bir an önce toparlanmak zorunda. Şimdi durup dururken,tamamen bitmiş Buca'ya yeniden “acaba mı?” dedirtmenin alemi yok!
O kadar pozısyona gıren ikinci yarı sivas için savaşan Mehmet YILDIZ dan neden bahsetmıyorsun...!!! sahada kendını parçaladı ama bı turlu çerçeveye gırmedı top...
Divriği58 19.04.2011, 00:13 Hani 4 maç sonra ve hemde kendi evinde puan verdin ya.. vur abalıya. pes doğrusu ya.. Eyvallah takım dün ilk yarı oyunu oturtamadı, ev sahibi olmanın verdiği hakem avantajınıda görmeyince, orta sahayıda rakibe bırakınca Kasımpaşa daha çok topla oynar gibi gözüksede ceza alanımız üzerine kadar dır bu etkinlikleri... İkinci yarı Mehmet Yıldız'ın oyuna girmesi, ileride top tutmamızı sağlarken, orta saha oyuncularımızda pas alış verişini daha çok yapmaya başladılar.. Nitekim bunun sonucunda iki tane Mehmet Yıldız ile, bir tanede Navratil ile net 3 pozisyon bulduk.. Zira bunlardan birinde golü yapabilsek, oyunda skorda kopacaktı.. Ama defansın bir anlık duraksaması, Kasımpaşa'ya piyongodan çıkan büyük ikramiye gibi oldu.. Ne var ki son haftalarda sürekli oyun ve skor olarak takıma katkısı yadsınamaz Erman'ın füzesi, bizi ipten aldı..
Son derece katılıyorum sözüne..4 maç üst üste alınca herkes kral...1 maç berabere kal şu gitsin bu kalsın demeye başla..
Cihanın tkaımdan gıtmesını ıstıyen ark.olmuş yorumda acaba cihanın sayesınde kaç maç kurtardık farkındamısınız? Beşiktaş maçınıdamı izlemedınız
eroltas58 19.04.2011, 01:22 ACABA ENERAMO BU HAFTA COK KOFTE MI YEDI:D
eroltas58 19.04.2011, 01:34 ARKADASLAR BIRBIRIMIZIN GORUSUNE KATILMIYABILIRIZ,LUTFEN BIRBIRIMIZI KIRMIYALIM.
Kasimpasa dersini iyi calismis gelmis belliydi uzun toplarla gol aradilar onde oyuncular biraz baski koyunca bizim defans bocaladi
Bizim en buyuk sorunumuzda burda defansta ayaga top oynayamiyoruz
Birde sag kanada bir oyuncu alsak tamamdir orda Ermanda verim alamadik
Simdi Eneramoyu deniyor Riza hoca ama bence yanlis bir secim madem oyle tiransferde yanlislik yapmistir bir kanat oyuncusu alsaydik niye santirafor aldiki?
şarkışla 58 19.04.2011, 09:53 K.Paşa top falan oynamadı.Birçok pozisyona girdik bir gol olsaydı fark olurdu.Bu kadar tutuk olup da puan almakta iyidir.Sorun yok devam:D
Murad_Kelleci58 19.04.2011, 10:12 Biz bayağı garip bir taraftar kitlesiyiz herhalde sev dediğimiz zaman fazla sıkı sarılıp öldürüyoruz,vur dediğimiz zaman da fazla sert vurup öldürüyoruz.Arkadaşlar ALLAHAŞKINA burada yazı yazan herkes SİVASSPOR un iyiliği için yazıyor.Aksi bir niyeti olan zaten burada barınamaz.Neden birbirimizi hain gibi suçluyoruz.Adamın fikrine katılırsın katılmazsın sende kendi fikrini yazarsın olur biter.Neden herkesi kendimiz gibi düşünmek zorundaymış sanıyoruz.Önce takım kötüydü düştük-tamam-bank asya merhaba(bu konuıda az uyarı yapmadım)-artık takımımızı şifresiz izleriz -Es esliler söylemişti Rıza Hoca bu işi bilmiyor -gibi abuk sabuk yazılar yazıldı.Takım üst üste galibiyetler aldı tamam artık düşmeyiz-süper olduk-hedefimiz orta sıralar-bu kadroyla seneye ilk 5 deyiz-Rıza Hoca bu işin uzmanı diye yazılar yazıldı.Bir beraberlik hemen baltalar çıktı bu Rıza Hoca kadro yapmayı bilmiyor-oyuncu değişikliklerini yanliş yapıyor-takımda herkes kötü vs vs.........Arkadaşlar sizin ayarınız yok mu.Bir beraberlikle hemen saldınız kendinizi.Sedat-Hayro-Nas-Mehmet-Uğur niye oynuyor diyenler.Demekki daha iyilerini bulana kadar en iyileri bunlar.Takım iyi yolda gölge etmeyin yeterrrrr.Daha yazacak şok şey varda.....
Kardeş sen öyle yazma sonra sana da yaftayı yapıştırır, Gerçek Yiğidolar..!! Kim gerçek kim sahte ise.. Biz bu armanın peşine çocuk yaşta takıldık. 3.ligde iken gitmediğimiz deplasman yoktu.. Hani bazı yeni yeni futbolu izleyip, futbolu yeni öğrenen arkadaşların, genç kardeşlerimizin kanlarının deli akmasına veriyoruz.. Ama bazen ağıza alınmayacak kelamlarla karşılaşıyoruz.. İnsaf yani.. Bu kadar densizlik olur diyorum.. Ama yazdığın bu yoruma katılmamak elde değil.. Umarım futbolu daha çok ve bilerek izleyen kardeşlerimiz bizim ne demek istediğimizi anlamışlardır..
SİVAS ULAN 58 19.04.2011, 12:40 yahu kardeşim bu seneyei artık boşwerin kazansak ne olacak zaten ligde kaldık gelecek senenin planlamasını yapmamız lazım HEDEF GELECEK SENE !!!!!!!
umut3558 19.04.2011, 13:36 son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik almış bi takımı bu kadar eleştirmek doğrumu acaba... haftalardır çok az gol yiyen takımımız, buna rağmen halaa ligin en çok gol yiyen 2.takımı konumunda. rıza hoca gelmeden içerde dışarda 3-4 yiyen takım bu hale geldi.. evet bence de bu takım o takım olamaz... rıza hoca dan önce, yenmeyi geçtik,direnç bile gösteremeyen takımımız,rıza hoca dan sonra,antep maçı haricinde hiç bi takıma kolay lokma olmadı. bursa,ts,eskişehir maçlarında son dakikalarda, fb maçında frikik golüyle yenildi. önceleri 3 puan cep te diye bakılan sivas deplasmanı şimdi en zor bikaç deplasmanda biri olarak gösteriliyor... bırakalım 1 maçta da kötü oynamaya hakları olsun...
YENiCERiavrupa 19.04.2011, 20:40 TAKIM KOTU OLABILIR DOGRU O GUN
AMA TARAFTAR NE YAPTIIII HIC BIRSEY OLU GIBI BAKTILAR TAKIM GOL ATSIN BAGIRALIM DIYE BEKLEDILER SEN DESTEK VERSEYDIN BU TAKIM BOYLE OYNAMAZDI TAKIMA KIZIYOZ EDIYOZ ABICIM ONCE KENDIMIZE BAKALIM DESTEKKKKKKKKKKKKKKKKKK VERELIM OKADAR !
B.DUMANLI 19.04.2011, 21:09 Seyircinin gelmesi isteniyor sonradanda ,seyirciye futbol namina hic birsey verilmiyor.Olan seyirciye oluyor.
kadirakin58 20.04.2011, 02:17 grosicki'ye pas verilmiyor diyor bazıları ama çok defa grosicki birebir'de takıldı ve top kaptırdı.. ben sahada olsam ve bunu görsem ben de pas vermem grosicki'ye.. birebire giriyorsan ya adamı geçeceksin, ya da geçemezsen cezalandırılmayı göze alacaksın..
B.DUMANLI 20.04.2011, 02:35 Bu sivasspor o sivasspor´da ,yalniz sivasspor oynamayinca ortaya tahammülü zor birsey cikiyorki adinada futbol denilmiyor.
|
|