Orijinalini görmek için tıklayınız : staddaki atmosferi canlı tutmak için bir öneri
Bestepeli_58 18.04.2011, 23:09 arkadaslar bir cok takımda ve özellikle eskişehirde 90 dk boyunca bir enstrumental calıyor ve bir sessizlik olsa bile bu melodiler sayesinde stadın atmosferi hiç düşmüyor istanbuldaki maçlara gidiyorum ve lig tv dende sürekli izliyorum maçları bi sustummu tam susuyoruz esasında bizede böyle birşeyler lazım artık davul zurna olur başka birşey olur bilmem
Selamlar
şarkışla 58 18.04.2011, 23:37 Bu konu arada bir gündeme geliyor ama bir faaliyet yok.Bunda genç taraftarın azlığının etkisi çok.Bizim taraftarın büyük bir bölümü orta yaş dayılardan oluştuğu için bırakın orkestrayı falan,bağırmayın,oturun,çök çök demeyi bilirler.Bu konuda yönetime ve taraftar gruplarına büyük iş düşüyor.Tarftarı anca onlar yönlendirir.Ha bu arad bu dayılar birde bol bol küfür etmeyi bilirler.:mad:
sivas tribünü şampiyonlugu haketseydi ibb ye yenilmezdi o günlerde...
Yusuf Çevik 19.04.2011, 08:31 Güzel bir konuya değinmişsin...
Ama Sivasspor`da bu işi üstelenebilecek.Böyle melodiler çalabilecek,bulabilecek kişi varmıdır hiç bilmem.
üçyıldız58 19.04.2011, 08:43 bu işe sivasa gelen valilerimiz ön ayak olabilirler sivasa geldinmi zaten işleri güçleri saz çalmak türkü söylemek
en azından bu faaliyeti stadyumda yapsınlarda bir işe yarasın en azından sivasa bu menfaatleri dokunsun
izmirliyigido 19.04.2011, 08:46 Bu konuda hemşehrimiz, Çocuklar Duymasın dizisinin müzik direktörü Aydın Sarman Sivas'taki müzisyen gençlerden (veya Üniversitemizin müzik bölümü varsa, öğrencilerden) bir bando takımı kurulması konusunda yardımcı olabilir belki !... :)
AYK
cok guzel bir konu ama neye yarar icraat olmadiktan sonra...
TEKOTORİTE58 19.04.2011, 10:27 DEGERLİ YİGİDOLAR SİVASSPORUMUZ BU SAATTEN SONRA DÜŞMEZ KESİN LİGDE KALDIK ZİRA BU HAFTA KARABÜKÜDE YNERİZ.ANCAK BENİM BU HAFTAKİ MAÇTA MARATON TRİBÜNDEN D BLOK B1 NOLU KOLTUKTAKİ BEL İÇİN ÖZEL YAPIM ORTOBEDİK MİNDERİMİ UNUTTUM 2 DAKİKA SONRA GERİ DÖNÜP ALMAK İÇİN GELDİGİMDE YERİNDE YOKTU BU MİNDERİ BEN 40 LİRAYA ALDIGIM GİBİ BUNU SİVASDANDA ALMADIM BURSADAN ALMIŞTIM.ALAN ARKADAŞIMIZ KİMSE LÜTFEN BENİ ARASIN BİR YİGİDOYA YAŞIŞMAZ KENDİSİNİN LMAYAN BİRŞEYİ ALMASI ÜSTELİK BEN BEL FITIGI OLDUGU İÇİN HERYERDE KULLANMAM GEREKİYOR ALAN ARKADAŞIMIZDA BEL FITIGI İSE KENDİSİNE BEN HEDİYE EDECEGİM GÜLE GÜLE KULANSIN AMA SAGLAMSA NE İŞİNE YARAR BENİM TEL 05376131086 LÜTFEN ALAN YİGİDOM BELKİDE SEN BIRAKILMIŞ DİYE ALDIN AMA BEN UNUTTUM
SİVAS ULAN 58 19.04.2011, 12:38 söylemekle olmuyor taraftarlar çok ayır birbirlerinden birbirlerine yakın olmalılar birleşmeliler
sivaslıadem 19.04.2011, 13:17 Bu konu arada bir gündeme geliyor ama bir faaliyet yok.Bunda genç taraftarın azlığının etkisi çok.Bizim taraftarın büyük bir bölümü orta yaş dayılardan oluştuğu için bırakın orkestrayı falan,bağırmayın,oturun,çök çök demeyi bilirler.Bu konuda yönetime ve taraftar gruplarına büyük iş düşüyor.Tarftarı anca onlar yönlendirir.Ha bu arad bu dayılar birde bol bol küfür etmeyi bilirler.:mad:
söyleyen ağzınıza yazan elinize sağlık tam da yerine değinmişsiniz
bu stadda tüm taraftarın ortaklaşa soylediği laf :yuuuuuuuuh
tabi diğer küfürleri saymıyom
ama meşhur amigomuz geldiğinde kimse sallamıyor
niye bu kadar kendini yırttığını düşünüyorlar
unutmasınlar ki oraya küçük cocuklar da geliyor
ileride onlara küfür soyleme dediğimizde 'ne diyor la bu' derler
olgun insanların orada hep bir ağızdan küfür soylediğini gorduklerinde küfre karşı duyarsız bir toplum yetişmiş olur
tabi enstrumanlarla da bazı kişiler boylece ağızlarına daha hakim olabilir
Sivas'a PANKART asılmasına müsade edilmeli.
Sivas'a PANKART asılmasına müsade edilmeli.
nasıl yani 4 eylülde pankart astırmaya izin yokmu ?
inadınayeniceri 21.04.2011, 11:39 Kusura bakmayın ama boş hayaller bunlar. Tribünlerimizin tam anlamıyla oturması için en az bi 10 seneye ihtiyaç var. Tribün oturmadan böyle faaliyetler içine girilmesi imkansız.
yigidoyuzz 21.04.2011, 17:47 en azından Yeniçeriler Ve Yiğido gençliğin davullarının sayısının arttırılması lazım bence alış veriş merkezlerinin harekata geçip bu iki güzide taraftar topluluklarımıza davul alması lazım TARAFTARIMIZA SAHİP ÇIKMAK BÜTÜN SİVASIN BOYNUNUN BORCUDUR!!..
yigidoss 21.04.2011, 18:40 Osman Seçilmiş başkan zamanında belediye mehter takımı gelirdi önemli maçlara 3. ligde yine yapılabilir aynı şey. Düşünsenize takım atağa kalktı mı Hücum Marşı ne harika olur :):)
ozledımeskıyı 21.04.2011, 20:34 zaraspor dahi yapıyor bunu adamlar ud cümbüş darbuka çalıyor be aklına yanıyım ben bu takım taraftarının var ya
migroArmis 22.04.2011, 01:48 Bir çok yorumumuzda tribün oluşumlarının başlamasından bahsettik..Sivasta Tribün adına yapılacak her gelişme her olayın altına bakmadan dinlemeden imza atılmalıdır.Bu Sivasspor içinde olmazsa olmazlardan biridir.Bu konuda şu soylenebilir bir oluşum olacaksa ortasından değilde başından başlamalı..taraftar grupları birleşip şekillenmeli.Sivasta yaşayan gençler tribüne çekilmeli gençler SİVASSPORLU yapılmalı.Bütün bunlar netleştiği zaman her şey kendiliğinden başlayacaktır En büyük arzularımızdan biride budur...
yiğidobaytar58 22.04.2011, 01:54 BİZİM İKİ GRUP BİRLEŞMEDİKDE OLMAZ BU İŞ... YAV EN AZINDAN YENİÇERİLER MARATONUN SOLUNA GELSELER YİĞİDO GENÇLİK YİNE AYNI YERDE OLSA , BU KADAR AYRI GAYRI VARSA ARANIZDA BARİ BUNU YAPIN SADECE VE ORTAK TEZAHURATLAR YAPIN AYNI ANDA..
gangster 22.04.2011, 02:29 BİZİM İKİ GRUP BİRLEŞMEDİKDE OLMAZ BU İŞ... YAV EN AZINDAN YENİÇERİLER MARATONUN SOLUNA GELSELER YİĞİDO GENÇLİK YİNE AYNI YERDE OLSA , BU KADAR AYRI GAYRI VARSA ARANIZDA BARİ BUNU YAPIN SADECE VE ORTAK TEZAHURATLAR YAPIN AYNI ANDA..
Bugün futbolla ilgilenen birçok genç çarşı'ya Teksas'a hayrandır.Aslında bir kere olsun o tribünde bulunmamıştır ama reklamları hiç kaçırmamıştır.Her 3 gruptanda Allah razı olsun ama daha iyi bir tribün örgütlenmesi olduğu takdirde hem taraftar sayımız artacaktır hem de arkadan yetişen nesil için tetikleyici olacaktır.
Aslında sizin dediğiniz için çok düşünmeye gerek yok.Tarihimize bakmak yeterli.1967'de kurulan taraftar grubumuz. "Üç Yıldız Yiğidolar"
Yeniçeriler-1967 Dernek-Yiğido Gençlik
Üç Yıldız Yiğidolar ;)
Stada gelenler ıslık çalmaya eriniyor bu öneriniz güzel ama işe yaramaz statda bazen hıç ses cıkmıyor dıyenlere katılmıyorum bence cekırdek sesleri baya geliyor :)
existence 22.04.2011, 07:42 yapacak tek şey var. trübünlerdeki koltukları kıralım.:) Oturacak yer kalmasın. o zaman bağırmak için ayağa kalkanlara bişey diyen olmaz.
Bu yaşlı ve küfürbazlarda gitsin nerede oturursa otursun ondan sonra :D:D
gerçek sivasspor aşığı tezahurat yapar ben maç seyretmeye gidiyorum diyenede ne yapabilirizki
Vallahi gardaşlar ben uzun süre 2.ligde oynadım ankarada 90-91-92-93 dönemlerinde sakatlandıktan sonra bırakmak zorunda kaldım orada bizim taraftarlarımızın sayısı toplasan 50 kişiyi geçmiyor seyircimiz 1500-2000 kişi ama bu elli kişinin çaldığı mehteran takımı davulu zurnası zili tüm stadı ayağa kaldırıyordu hele birde hücum müziği çaldıklarında inanın stadın çimleri yerinden oynuyordu bizde bu hızla zaten 3.ligden 2.lige çıkıp iyi bir yer edinmiştik uzun sürede 2.ligde kaldık daha sonra ö dönemin kulüp başkanımız melih gökçek büyükşehirbelediye başkanı olunca bizim takımı bıraktı maddi destek azalınca takım 2 yıl daha dayanabildi ama futbolcu yetiştiremedi altyapı kayboldu şimdi takım bankasya 3.liginde devam ediyor bu sezon liderliğe oynuyor ama son 3 maçları çok tehlikeli bu takımla çıkması zor. BUNLARI NİYE ANLATIYORUM BİR TAKIMIN SEYİRCİSİ ÇOK OLABİLİR AMA TARAFTARI AZ İSE TARAFTAR IN KENDİ ÇABALARI İLE YAPACAĞI ÇOK ŞEY VARDIR HERKESİN BİLDİĞİ KABUL ETTİĞİ MEHTERAN TAKIMI BU İŞİ ÇOK İYİ YAPAR CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE BU İŞİ YAPABİLECEK ÇOK ÖĞRENCİ VAR BİZİM TARAFTAR GURUPLARIMIZDA BU İŞİ YAPACAK KİŞİLERDE VAR O YÜZDEN BUNLARIN YETİŞİP SAHADA BU MÜZİĞİ ÇALMASI LAZIM ARKADAN GELEN YENİ TARAFTARA ÖĞRETEREK ADETA BABADAN OĞULA DEVAM EDERSE BU BİR GELENEK HALİNE GELİR VE TAM BİR TARAFTAR OLUR.
turkojan 22.04.2011, 16:33 Arkadaşlar bizim taraftar neden böyle doğru düzgün bir trübün şovumuz marşımız yok seyirci geliyor çekirdek çitliyor yeni birşeyler yapılması lazım bu böyle olmaz benim bir önerim var seyircimiz madem marş,tezahurat bilmiyor bari tekbir getirsin kelimi şehadet getirsin örnek allahu ekber allahu ekber la ilahe illallah trübün'lerden nasıl bir ugultu çıkar süper olur
eyupkocak 22.04.2011, 16:40 orkestra fena olmazdı aslında :)
yener_sahin 22.04.2011, 17:27 sivas tribünü şampiyonlugu haketseydi ibb ye yenilmezdi o günlerde...
Birader şampiyonluğu hakeden takımının peşinde koştur sende.Git fenerbahçen le ilgilen.sen tribüne karışma işine gücüne bak.;)
|