Orijinalini görmek için tıklayınız : GROSİCKİ YE CİMBOM TALİP Mİ?
12:39 | 20 Nisan 2011
ONUR GÜLER - İSTANBUL / DHA
Galatasaray Sivas’ın genç Polonyalı’sının peşinde...
Galatasaray'da bir yandan yaklaşan yeni seçim öncesinde başkan adayları bir bir belirlenirken diğer yandan da Avrupa basınında hemen her gün Sarı-Kırmızılı ekiple bir futbolcunun ismi yazılıp çiziliyor. Galatasaray'la anılan son isim ise Süper Lig'den...
Polonya medyasına göre Galatasaray, Sivassporlu Kamil Grosicki'yle ilgileniyor.
Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un devre arasında renklerine bağladığı Polonyalı futbolcu Kamil Pawel Grosicki'yi transfer etmek üzere harekete geçtiği iddia edildi. Polonya menşeili 'www.futbolnews.pl' adlı spor internet sitesinde yer alan haberde sarı-kırmızılı kulübün, 22 yaşındaki kanat oyuncusunu takip ettiğini ileri sürdü. Grosicki'nin sergilediği performansla kısa sürede Sivasspor'un en iyi isimlerinden biri haline geldiğinin altı çizilirken, attığı gollerle dikkat çektiği vurgulandı. Kırmızı-beyazlı ekiple 2013-2014 sezonu sonuna dek sözleşmesi bulunan Polonyalı kanat oyuncusu, ligde şu ana dek 12 maçta forma giydi ve 6 kez ağları havalandırdı. 22 yaşındaki Kamil Grosicki, Polonya Milli Takım formasını ise 9 kez terletti.
Kaynak:milliyet.com.tr
yine cincon kafa karıştırmaya başladı. buyrun burdan yakın
falcon58 20.04.2011, 12:21 sallayın bu haberleri kafa takmaya degmez...gs acından ölüyor borc batagında neyle alacak...futbolcuların kafasını karıstırmasınlar.bizden uzak dursunlar...
galatanın kamılı almaya şu anda gücü yetmez kamıl bir sene daha sıvasta oynarsa fıyatını ikiye katlar
kiNgSiZe58 20.04.2011, 13:10 gücü yetiyorsa alsin. 1 million $'a aldik kamili. 2013 sonuna kadar sözlesmesi var. ve daha 22 yasinda.. kamilin suanki degeri en az 6 million $.
58_babacan_58 20.04.2011, 13:11 Yalan haber,sadece haber yapmak için yapılmış uymada bir haber bu...
DoomsDay58 20.04.2011, 13:15 Balon haberdir zaten göndermez yönetim Grosickiyi.
Divriği58 20.04.2011, 13:21 Adnan polattan da duymuştum bu haberi.....8 9 hafta önce
mucahitbaba58 20.04.2011, 13:23 Gs nin parasi yokki alsin veresiyede vermeyiz eminim
58akif34 20.04.2011, 13:26 balon haber inanmayın fakat bırde gercek varkı mehmet yıldız ve tayfası bu adama pas atmamaya devam ederse bu takımda fazla kalmayacagı kesın bence küstürülmeden takıma kazandırılmalı
CILGINSiVASLINL 20.04.2011, 14:25 Versin CULIO ve Stancu yu verelimm Kamili CULIO kadar cok kosan mucadele eden oyuncular lazim bize
Mamadou Diallo 20.04.2011, 14:26 Bu haberler palavra sanki.hemde Sivas verirse kötü olur senye lazım bize.
effenberg 20.04.2011, 14:42 Kesinlikle balon haberdir cünkü Galatasarayli yöneticiler ve gelecek olacak yönetim hic sanmiyorum suan transfer konusacaklarini hepsi secim derdine üstelik simdilik birbirlerini yiyorlar kendi futbolcularina sahip cikamiyorlarki birakin yapilacak transferi.
cılgınsivas58 20.04.2011, 15:23 kamil iyiye şimdi transfer haberleri çıkar kötü olsa kimse yüzüne bakmaz buda bizim medyamız işte... kamil bizimdir bizim kalacak
SİVAS ULAN 58 20.04.2011, 15:57 yine cimbom kafa karıştırmaya başladı ama benim içim çok rahat neden çünkü sivassporumuz gelecek seneyi düşünüyor aklı başında bi hocamız var ve tabiki akıllanan bi başkanımız var GROSİCKİ BİZİM CANIMIZ cincon başkasını alsın
gürünlüyiğido58 20.04.2011, 16:06 inşallah yalandır grosicki daha bize lazım
Mamadou Diallo 20.04.2011, 16:23 Servet Culio Stancu =) Kamil Grosicki
A.Turan Korkmaz 20.04.2011, 16:30 Yaşlanan kadrolarını, Anadolu kulüplerine takasta kullanıp akılları sıra bizim genç yeteneklere sulanıyorlar. Yemezler. O devirler geçti. Ha verirsen peşin 10 milyon doları alırsın Kamil'i şayet gitmek isterse. O ayrı.
Yusuf Çevik 20.04.2011, 16:38 Grosicki`yi daha yeni aldık.
Eğer istiyorsa Galatasaray,pahalı bir fiyata satarız olur biter.Kolay kolay vermeyiz Grosicki`yi.
:rolleyes: yönetimi belli değil hocası belli değil nerelerinden uyduruyorlar böyle haberleri yalan haber oldugu açık ve net
kayayatakci 20.04.2011, 16:55 gs kendi futbolcularinin maasini veremiyorki hep hazira konuyor nerde bedava varsa onu aliyor ve bu futbolcumuzu alamaz 8 milyon euro vermeleri gerekiyor ancak alsa alsa nerde bedeva kuluplerinden kovulmus lar onlari alir son 3.4 senedir yaptiklari gibi
sivaslitaner58 20.04.2011, 17:17 eger oyle ise verin 5 milyon euro gitsin ondan asagi olmaz
Mamadou Diallo 20.04.2011, 17:36 5 milyon euro'ya kazıklandılar Stancu'ya bir tene daha alırlar anca bir Grosicki:D:D:D:D
poolat58 20.04.2011, 17:37 6-7 milyon euro ya alırsanız verelim ki o parayı da veremezsiniz o halde parazit yapmayın lütfen:) siz gidin romanyadan falan kazma toplayın :)
kangallıwert 20.04.2011, 18:06 Sacmalamayalim arkadaslar gidip gs nin gücü yetmez diyorlar hayırdır dünya klubu falan mıyız?Adamlar 5m euro verseler yanında 5adam veririz..Unutmayalim en pahali transferimiz 600.000 euraya oldu..5M Euro bizim icin bana gore sans derim yerine 5tane yerli 2tanede süper yabancı alinir...Takimdaki +30 yaslılardanda kurtululur....
Dark Force 20.04.2011, 18:18 Galatasarayın şuan teknik direktörü yok transfer işleri hocada biter yalan haber...
B.DUMANLI 20.04.2011, 19:09 Bu haber tamamiyle uydurma haber,yönetim daha rayina oturmadi gelecek yil hangi antrenörle yollarina devam edecekleri belli olmadan,ligler bitmeden transfer dedikodulari yalandan öteye gidemez.
kangallıwert 20.04.2011, 19:11 Sat Kamili Su Adamlardan 5 Tanesini Al Yeter Külube 5 sene...
1)Mehmet Akyüz:Yaş 26 Mevki:Forvet Club:Tavsanli linyit Degeri:500.000euro
2)Torric Jebrin:Yas:18 Mevki:Orta Saha Club:Bucaspor Degeri:450.000euro
3)Kemal Tokak:Yaş 22 Mevki: Defans Club:Samsunpor Degeri:450.000euro
4)Ali Dere:Yaş 18 Mevki:Sol Acık Club:Konyaspor Degeri:500.000euro
5)Sercan Sararer:Yaş 21 Mevki:Sag Sol Acık Club:Fürth Degeri:600.000euro
6)Peter Grajciar:Yas 27 Mevki:Orta Saha Club:Konyaspor Degeri:400.000euro
7)Cemil Adıcan:Yaş 24 Mevki: Defans Club:Tavsanlı Linyit Degeri:200.000euro
8)Alper Kalemci:Yaş20 Mevki: Defansif OrtaSaha Club:Elazıgspor Degeri:200.000tl
9)Fırat Kocaoglu:Yaş 23 Mevki:Kaleci Club:Kasımpasa Degeri:200.000euro
ZiDaNe58 20.04.2011, 19:19 istedikleri kadar talip olsunlar yönetim bırakmaz..aynı hataları tekrarlamaz sütten ağzımız yandı hemde ikikere:)
yalan haberdir arkadaşlar inanmayınn...senelerce peşinden koşup alamadıkları için şimdi Sivasın üstünden dedikodu yapıyorlar..mantalite iyi yönde değişti süper ligde...Anadolu kulupleri istanbul takımlarını asiste etmiyorlar artık...Her Anadolu takımı kendine yatırım yapıyor..Seneye süper ligin,bank asyadan geleceklerle birlikte şimdikinden daha da zor olacağını düşünürsek Sivassporun böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmesi hata olur...
58ToPraK58 20.04.2011, 20:39 Bence gönderilmesi çok büyük hata olur.Onlar gelince zaten takım havasına büründük ve takıma alıştılar.B.uygun döneminde takımı bozunca ne olduğunu hepimiz gördük biz maddi hesaplarla oyuncu gönderirsek yine bu sorunları yaşarız bu yüzden oyuncuları sırf maddi nedenlerle göndermemeliyiz.Grosicki 22 yasşında sözleşmesi bitince 25-26 oluyor ki o zaman da gönderebiliriz.Şİmdi değil ama sonra olabilir...
58MUAMMER58 20.04.2011, 21:05 DEĞERİNİ BULURSA NEDEN OLMASIN 5 MİLYON €
ARKADAŞLARDAN BİRİ ÇOK GÜZEL Bİ TESPİT YAPMIŞTI. MEHMET YILDIZ VE TAYFASI GROSİCKİYE PAS ATMAMAYA DEVAM EDERLERSE TAKIMDA TUTMAMIZ ZOR OLABİLİR.. ÇOK DOĞRU Bİ TESPİT AMAN DİKKAT DİYORUM!!!!!
muhsin koçak 21.04.2011, 00:50 Sat Kamili Su Adamlardan 5 Tanesini Al Yeter Külube 5 sene...
1)Mehmet Akyüz:Yaş 26 Mevki:Forvet Club:Tavsanli linyit Degeri:500.000euro
2)Torric Jebrin:Yas:18 Mevki:Orta Saha Club:Bucaspor Degeri:450.000euro
3)Kemal Tokak:Yaş 22 Mevki: Defans Club:Samsunpor Degeri:450.000euro
4)Ali Dere:Yaş 18 Mevki:Sol Acık Club:Konyaspor Degeri:500.000euro
5)Sercan Sararer:Yaş 21 Mevki:Sag Sol Acık Club:Fürth Degeri:600.000euro
6)Peter Grajciar:Yas 27 Mevki:Orta Saha Club:Konyaspor Degeri:400.000euro
7)Cemil Adıcan:Yaş 24 Mevki: Defans Club:Tavsanlı Linyit Degeri:200.000euro
8)Alper Kalemci:Yaş20 Mevki: Defansif OrtaSaha Club:Elazıgspor Degeri:200.000tl
9)Fırat Kocaoglu:Yaş 23 Mevki:Kaleci Club:Kasımpasa Degeri:200.000euro
Ne o Jebrin dediğin adam iki sallama gol attı diye yıldız mı oldu.Sana kalsa küme düşen takımlarda topçu bırakmayız.
muhsin koçak 21.04.2011, 00:52 ARKADAŞLARDAN BİRİ ÇOK GÜZEL Bİ TESPİT YAPMIŞTI. MEHMET YILDIZ VE TAYFASI GROSİCKİYE PAS ATMAMAYA DEVAM EDERLERSE TAKIMDA TUTMAMIZ ZOR OLABİLİR.. ÇOK DOĞRU Bİ TESPİT AMAN DİKKAT DİYORUM!!!!!
Sen hiç canını sıkma gardaş;Rıza Hoca her şeyin farkında,köprüyü geçene kadar dayı diyor çaresiz ne yapsın.Gör bak sezon bitince ne kelleler gidecek.
Yusuf Çevik 21.04.2011, 08:07 G.Saray Grosicki'yi Kosecki'ye sordu!
Ligin ikinci yarısında transfer olduğu Sivasspor'da ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Kamil Grosicki, transfer döneminde adından söz ettirecek gibi gözüküyor.
Galatasaray'ın, Sivasspor'daki futboluyla dikkat çeken Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki'yi transfer listesine aldığı iddiası günün en çok konuşulan haberleri arasında yer aldı. Polonya internet sitelerinde yer alan habere göre sarı-kırmızılılar Grosicki'yi transfer etmek için sezonun son haftalarında teklif yapacak ve Polonyalı oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışacaktı.
Bu haberin detaylarına ulaştık. Galatasaray'ın Grosicki'ye olan ilgisi sarı-kırmızılı takımın, Sivasspor ile Türk Telekom Arena'da oynadığı ikinci yarının ilk maçında ortaya çıktı. Galatasaraylı yöneticiler, Sivassporlu Grosicki'nin futbolunu çok beğenip, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Polonyalı Roman Kosecki'den oyuncu hakkında bilgi aldılar. Grosicki'yi daha sonraki maçlarda takip eden Galatasaraylı yöneticiler, Polonya parlementosunda da görev yapan Kosecki'nin de olumlu referans vermesiyle bu transferi daha ciddi düşünmeye başlamıştı.
Ancak Galatasaray'da mevcut yönetimin değişecek olması ve başkanlık seçimi dönemi bu transferle ilgili girişimleri şimdilik durdurdu. Yeni yönetimin bu konuda bir girişimde bulunup bulunmayacağı ise şimdilik belirsiz.
Sivasspor'a yaklaşık 1,5 milyon Avro'ya transfer olan Grosicki'yi, kırmızı-beyazlı kulübün 4-5 milyon Avro'dan aşağı bir teklife bırakması bekleniyor.
Sürati ve çalımlarıyla Ribery'i anımsatan Grosicki, Polonya Milli Takımı formasını 9 kez giydi. Devre arasında transfer olduğu Sivasspor forması ile 12 maça çıkan Grosicki 6 gole imza attı.
Yusuf Çevik 21.04.2011, 08:08 Sivasspor çok yüksek bir fiyat istiyor.Hiç bir takımın bu kadar vereceğini sanmıyorum.
Zaten bizimde vermeye niyetimiz yok Grosicki`yi.
Bize lazım olacak.
iki sene önce bülent e kanıp futbolcularını satan sivas yönetimi aynı hataya düşmez umurım gerçi rıza hocanın futbolcularını bırakacağını sanmıyorum yönetimde rıza hocanın söylediklerine baktığına göre kim ne derse desin rıza hoca gitsin demediği sürece yönetim hiçbir futbolcuyu satmaz ve rıza hoca isterse yeni futbolcu alır iki sene önce aldatıldık başkaları tarafından ama bu sefer kendi toprağımızdan bir hoca var
yiğido8658 21.04.2011, 08:53 sallayın bu haberleri kafa takmaya degmez...gs acından ölüyor borc batagında neyle alacak...futbolcuların kafasını karıstırmasınlar.bizden uzak dursunlar...
ya bunlar ne adi insanlar hemen asılıyolar mehmet beddelısa aldılar bitirdiler
Bende cok bos bir haber... Riza hocamiz daha yeni almis oyuncuyu niye hemen satsin, bence bi sezon daha oynatir...
bassguitar 21.04.2011, 15:47 Galatasaray O'nu elinden kaçırmış!
Bugün 14:25 PerşembeKamil Grosicki iddialarını doğrulayan Menajer Mithan Halis, Galatasaray'ın kaçırdığı önemli bir ismi de açıkladı..
Sivasspor’un Polonyalı golcüsü Kamil Grosicki’nin Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu ortaya çıktı. Poloya basınının gündeme getirdiği iddiayı futbolcunun menajeri Mithat Halis de doğruladı.
Radyospor’dan Özgür Sancar’a açıklama yapan Halis, “Kamil Grosicki, ilk geldiği maçta Galatasaray’a karşı oynadı. Çok iyi bir futbol oynamıştı. Sivasspor’la 3 yıllık daha anlaşması var. Galatasaray’ın bu futbolcuya karşı ilgisi var; ama şu anda Sivasspor’un kontratlı futbolcusu. Galatasaray’da yeni yönetim, yeni teknik adam ne der? Bunları bilemem; ama Galatasaray’ın gündeminde olabilir” dedi.
AVRUPA’NIN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN OLACAK
Polonyalı forvet oyuncusunun Avrupa’nın en iyi oyuncuları arasına girebileceğini belirten Mithat Halis, “Süratle, teknik kapasitesi yüksek; şu anda Polonya Milli Takımı’nın da oyuncusu. Henüz 23 yaşında bir oyuncu, gelişmeye çok açık. Henüz kuvvetini bulmadı; bunu gerçekleştirdiği zaman Avrupa’nın önemli oyuncularından bir tanesi olabilir” diye konuştu.
GALATASARAY’A TRANSFERİ DEVRE ARASINDA NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ
Halis, “Grosicki, ara transfer döneminde Galatasaray’ın gündemine geldi. Transfer neden gerçekleşmedi” şeklindeki soruya ise “Ara transfer dönemde, Galatasaray’a gitmesi erken olabilirdi. İyi bir takımda bir geçiş evresi yaşaması gerektiğini düşündük. Şu anda Türkiye’ye liginin ritmine alıştı. Geçiş dönemini Sivasspor’da geçirmiş olması önemli. Galatasaray’da şu anda, 6 ay öncesine kadar daha faydalı olabilir” diye cevap verdi.
burakkova 21.04.2011, 16:54 bu kadar kısa zamanda kar edilebiliyorsa satılmalı.. kamil gibi yabancılar getirilebilir o parayla.. mehmet yıldız'ı satmadık da ne oldu zamanında.. Bizim gibi kulüpler bu işlerden biraz da kar etmeye bakmalı.. sezonda binlerce forma satamıyoruz.. bilet fiyatlarımız çok düşük.. sponsor gelirleri de öyle.. futbolculardan kar etmeye bakmalıyız.. gelen paralarla da yatırımlar yapabiliriz..
SİVAS ULAN 58 21.04.2011, 17:06 lan eğer bu adam giderse böyle işin içine ederim afedersiniz ama başkanım çık ve olayları yalanla SATMAYACAĞIZ de mehmet yıldızıada aynısını yaptılar adamı bitiridiler sıra grosickidemi lan bu gs denen kulüp zaten ******** dolu her transferleri hırsızlık yaparak alıyolar p.çler
merkez-2 21.04.2011, 19:10 Galatasaray paran yoksa kulüp binanı teklif edebilirsin:d:d:d
onların adam alacagı filan yok m yıldızı bitirdiler sıra kamilde.ama bu sefer yemezler canım başka kapıya nanoşlar siziiii.
mucahitbaba58 21.04.2011, 19:55 arkadaslar bi sorum vardi tshabalala konusunda bi bilgisi olan varmi gelecekmi sezon sonu????bunuda riza hocamizdan yada yonetimden ogrensek ?
ozledımeskıyı 21.04.2011, 20:17 HAYIR DAHA TUM VE BİLİCA NIN ŞOKUNU ATLAMADIK YETER Bİ DURUN YA HADİ CANIM BAŞKA KAPIYA
ozledımeskıyı 21.04.2011, 20:21 Galatasaray O'nu elinden kaçırmış!
Bugün 14:25 PerşembeKamil Grosicki iddialarını doğrulayan Menajer Mithan Halis, Galatasaray'ın kaçırdığı önemli bir ismi de açıkladı..
Sivasspor’un Polonyalı golcüsü Kamil Grosicki’nin Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu ortaya çıktı. Poloya basınının gündeme getirdiği iddiayı futbolcunun menajeri Mithat Halis de doğruladı.
Radyospor’dan Özgür Sancar’a açıklama yapan Halis, “Kamil Grosicki, ilk geldiği maçta Galatasaray’a karşı oynadı. Çok iyi bir futbol oynamıştı. Sivasspor’la 3 yıllık daha anlaşması var. Galatasaray’ın bu futbolcuya karşı ilgisi var; ama şu anda Sivasspor’un kontratlı futbolcusu. Galatasaray’da yeni yönetim, yeni teknik adam ne der? Bunları bilemem; ama Galatasaray’ın gündeminde olabilir” dedi.
AVRUPA’NIN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN OLACAK
Polonyalı forvet oyuncusunun Avrupa’nın en iyi oyuncuları arasına girebileceğini belirten Mithat Halis, “Süratle, teknik kapasitesi yüksek; şu anda Polonya Milli Takımı’nın da oyuncusu. Henüz 23 yaşında bir oyuncu, gelişmeye çok açık. Henüz kuvvetini bulmadı; bunu gerçekleştirdiği zaman Avrupa’nın önemli oyuncularından bir tanesi olabilir” diye konuştu.
GALATASARAY’A TRANSFERİ DEVRE ARASINDA NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ
Halis, “Grosicki, ara transfer döneminde Galatasaray’ın gündemine geldi. Transfer neden gerçekleşmedi” şeklindeki soruya ise “Ara transfer dönemde, Galatasaray’a gitmesi erken olabilirdi. İyi bir takımda bir geçiş evresi yaşaması gerektiğini düşündük. Şu anda Türkiye’ye liginin ritmine alıştı. Geçiş dönemini Sivasspor’da geçirmiş olması önemli. Galatasaray’da şu anda, 6 ay öncesine kadar daha faydalı olabilir” diye cevap verdi.
Ben bunu söyleyen adamı döveri biz size futbolcu mu yetiştiriyoruz kardeşim burda sizin takımızda grosicki den daha kaliteli bi Arda var zaten gelmiş bi geçiş evresi geçirmesi lazımmış
Eğer avrupanın önemli oyuncusu olacaksa size niye satalım bi kere ?
fiyat abartılı şekilde 20 m euro ya çıkartılmalı almamaları için
Yönetim çıksın kamil i satmıyoruz desin m yıldız ı böyle bitirdiler kardeşim GROSİCKİ YİĞİDODUR YİĞİDO KALACAK
ozledımeskıyı 21.04.2011, 20:23 Sacmalamayalim arkadaslar gidip gs nin gücü yetmez diyorlar hayırdır dünya klubu falan mıyız?Adamlar 5m euro verseler yanında 5adam veririz..Unutmayalim en pahali transferimiz 600.000 euraya oldu..5M Euro bizim icin bana gore sans derim yerine 5tane yerli 2tanede süper yabancı alinir...Takimdaki +30 yaslılardanda kurtululur....
Kardeşim sen konuya başbakan ın dediği gibi fransız kamışın
Burda kimse kamil in satılmasını istemiyor Zaten biçilen bu fiyatlar satılmasın diye adamı aldık yarım sezon bile olmadı hemen coşturdular
Kamil bizim kontratlı futbolucumuz ve satmayı da düşünmyoruz demeli biri hemen
sebasteia 21.04.2011, 21:23 grosicki elbet bir gün transfer olacak!
ama grosicki'nin gideceği kulüp ismi arsenal, chelsea, lyon vs olacaktır!
gs gibi sıradan bir takımda grosicki gibi bir yıldızın işi ne!!!!
bu arada canınızı sıkmayın millet, büyük başkan olayı halleder. elimizde kapı gibi 3 yıllık sözleşme var. menejerler kemik peşinde koşacaklar tabi! arada bir bu menejer tayfasına hoşt demek lazım.
sebasteia 21.04.2011, 21:29 [B]G.Saray Grosicki'yi Kosecki'ye sordu!
Sivasspor'a yaklaşık 1,5 milyon Avro'ya transfer olan Grosicki'yi, kırmızı-beyazlı kulübün 4-5 milyon Avro'dan aşağı bir teklife bırakması bekleniyor.
kıçı kırık tabata 8 milyon euro ediyor da, biz grosicki'yi 4 milyona bırakacağız ha!!!
grosicki cebinden iki tane tabata çıkartır. valla ben futbolcu satılmasına karşıyım. büyük kulübüm diyorsan büyük futbolcular oynatacaksın. ha eğer çıkartıp verirlerse 8-9 milyon euro, yaklaşık 15-16 trilyon yapar ki iyi para.
ammmaaaa bu parayı da gs gibi para diye iti kırpan bir kulüp değil de gerçek anlamda büyük bir kulüp verebilir.
cimbom önce bi kendi ****** kurtrsın elindeki futbolculara sahip çıksın sonra bizim kamilimize sarksın acitler borç gırtlakta neyle alacaklarsa:)
güneşyurdu 22.04.2011, 08:51 Grosicki transferi için söyleyeceğim tek şey:"Hayırlısı olsun demek,olacaktır."Çünkü bir tarafta sevdiğim bir futbolcu olan Kamil,diger tarafta ise tarafta ise tarafatarı olduğum Sivasspor var.
Yalnız burada söylemeden geçemeyeceğim bir şey var: Transfer için adı geçen kulüple ilgili ,bizim bazı taraftarların yaptığı degerlendirmeler çok yalnış.Neden mi?
1-Bir kere bize yakışır düzeyde değil.
2-Çok antipatik ve hakaret boyutunda.
Şahsen ben bir Sivasspor taraftarı olarak Web Aslan'a girip,baksam ve takımım hakkında;(aç,büyüklük böyle olmaz,bedavacı,iti kırpan gibi)yazılar yazılmış olsa çok sinirlenir ve de incinirdim.
O arkadaşlarıma belki basit ve degersiz bir ayrıntı olarak gözükecek ama Sivassporu antipatik yapmak değilse amacınız size hakaret etmeyenlere hakaret etmeyin demek olacaktır son sözlerim.
Ki ben o yiğidoların çoğunu önceki yorumlarından dolayı tanıyorum.Burada kara ve acı dolu günlerimiz oldu.Çok acı çektik burada.O zamanlardan beri tanıyorum.O günleri iyi ki de atlattık.Ama şimdi o yiğidoların yorumları o günleri unuttuğumuzu bana düşündürdü.
Biz büyük bir camiayız.O zaman taraftarlarımızın tavır ve davranışlarının da bu saygınlıkta olması gerekiyor.Bütün herkese saygılarla...
grosicki gelecek seneler içinde alındı, satılmaz bence.
noname87 22.04.2011, 11:30 yektaya 4.5 stancuya 6 milyon euro veriliyorsa grosicki en az 10 eder
eyupkocak 22.04.2011, 13:34 bu oyuncuyu satmak takımı batırır bizim de hedeflerimiz olmalı kesinlikle satmamalıyız grosiçkiyi
fatih585858 22.04.2011, 13:34 Rıza hocamız, ikinci yarının 5-6 haftalık , dilimi tamamlandığında, Grosicki golleri sıraladığında, bir açıklamasında Grosicki henüz yüzde 20 'si ile oynuyor gibi birşey söylemişti. Ve Grosickinin daha çok futbolunu geliştireceğini ve gelecek sezonlarda da faydalanmak için transfer edildiğini söylemişti. Bu haberlerle boş yere canınızı sıkmayın.
B.DUMANLI 22.04.2011, 17:18 Fanatik gazetesi sadece haber olsun,sayfa dolsun gayesiyle yazmis bu yaziyi.Önemsiz ve gercegi olmayan bir yazi.
asabibaba 22.04.2011, 23:55 bu oyuncuyu satmak takımı batırır bizim de hedeflerimiz olmalı kesinlikle satmamalıyız grosiçkiyi
o kadarda değil yaniiii eminim şu anda izlene ve bunun kadar iyi olduğuna inandığım 7 8 futbolcu var ve de transfer zamanı ara transferden daha ucuz ve hazırlık aşaması sorunu olmayacaktır . ben senye bu takımdan daha bir takım bekliyorum ama bir futbolcuya bel bağlamak rıza hocaya uymaz uymamalıda
sebasteia 23.04.2011, 12:20 sitedeki arkadaşlardan ricam, böyle zırt pırt gazetelerde (fanatik-fotomaç gibi) yapılan gayrı ciddi haberleri hemen getirip burada paylaşmayın. milleti boş yere yormayın. adamların yaptıkları haberlerin yüzde 99'u yalan...
kangallıwert 23.04.2011, 16:16 Sacmalamayalim arkadaslar gidip gs nin gücü yetmez diyorlar hayırdır dünya klubu falan mıyız?Adamlar 5m euro verseler yanında 5adam veririz..Unutmayalim en pahali transferimiz 600.000 euraya oldu..5M Euro bizim icin bana gore sans derim yerine 5tane yerli 2tanede süper yabancı alinir...Takimdaki +30 yaslılardanda kurtululur....
Offff Dinleyen yok ki!!!!
Gs icin para problem olmaz en azindan futbolcuyu alana kadar taksitlerini bilemem.Daha önceden oldugu gibi yine yaparlar altiüstü bir cuma hutbesine bakiyor hocalar diyorki UEFA kupasini aldilar vatanimizi tanitilar iyi reklam yaptilar bunlara verilecek yardimlar caizdir muhderem müslümanlar herkes elinden,gönlünden ne koporsa yardim etsin.:D:D:D:Bu cin conlar kafa karistirmaktan baska birsey yapmiyor en iyi örnek M yildiz örnegi adami cökertiler.Alma mazlumun ahini cikar ahaste aheste diyen nekadar dogru söylemis.
eyuphulagu 23.04.2011, 23:43 Sivasspor eğer büyük takım hedefinde ise takımında ilerde yıldız olam kumaşı olan iyi oyuncuları takımda tutmalı ve satmamalı..Yok eğer ben her yıl alt sıralarda oynayacağım ya da benim hedefim orta sıralar diyorsa gereken yapılmalı..Grosecki'nin parlayan bir yıldız olduğunu görmeyenlerin gözünde mutlaka sorunlar var demektir..Gorosicki ne zaman satılmalı ya da satılmalı mı?Her oyuncu satılabilir ama eğer gerçekten değeri verilirse...Şu anda dünyada Grosicki ayarında oyuncuların fiyatları 10 milyon Euro dan başlıyor,100 milyon Euroya kadar çıkıyor..Grosicki önce sivasspora bir kaç yıl hizmet ederek sivassporu üst sıralara taşımalı;Avrupa kupalarına katılmamızı hatta Avrupa kupalarında, ligde başarılar kazanmamıza katkıda bulunmaluı..Daha sonra eğer değeri de verilirse istediği üst düzey bir takıma satılmalı diye düşünüyorum..Bence Grosicki nin formunun düşmesinde bu transfer söylentilerininde çok katkısı olduğunu düşünüyorum..G.saray bu tür yeraltı işlerini Türkiye de en iyi uygulayan takımlardan biri...Bundan 3 yıl önce M. yıldız da muma çevirmişlerdi...
şarkışla 58 23.04.2011, 23:56 Grosicki daha birşey yapmadı arkadaşlar hemen dünya yıldızı yaptınız tamam adam kaliteli topçu ama SİVASSPOR a daha birşey vermedi.Durun bakalım hemen gs yi müşteri yaptınız.Hemen sattınız EYÜP kardeşin dediği gibi biz iyi topçuları satmak için alıyorsak hedefimiz o zaman ligde kalmaktır.Grosicki gibi topçuları satacaksak taraftarı kandırmanın anlamı yok hedefimiz hersene ligde kalmak o zaman.
B.DUMANLI 24.04.2011, 04:36 Dünki Karabük macindan sonra alsinlar hayrini görsünler.
kangallıwert 22.05.2011, 20:25 Sacmalamayalim arkadaslar gidip gs nin gücü yetmez diyorlar hayırdır dünya klubu falan mıyız?Adamlar 5m euro verseler yanında 5adam veririz..Unutmayalim en pahali transferimiz 600.000 euraya oldu..5M Euro bizim icin bana gore sans derim yerine 5tane yerli 2tanede süper yabancı alinir...Takimdaki +30 yaslılardanda kurtululur....
Ne oldu alın size 20.04.2011, 21:36 tarihteki yorumum..O zamanlar forumda herkes resmen bana aptal dediler..10M ye satariz dediler..Ne oldu?....Aradan sadece 1ay gecti...Durum ortada...Demiştim demeyi sevmem ama yapcak birsey yok...
sivasdergi 25.05.2011, 13:35 Son maçta herkes çok şey bekliyordu ama yine birşey yapamadı.
<Sivasspor58> 25.05.2011, 13:54 resmi siteden yalanlandı bu haber
galatasaray ancak bu oyuncunun sol taşağını alır,kolaymı sivastan oyuncu almak.
|