Orijinalini görmek için tıklayınız : Karabük'e Değil Rehavete Yenildik.
http://www.sivaslilar.net/foto/mustafa-ates.jpg
Mustafa Ateş
Kim ne derse desin. Takımı rehavet basmış.
Karabük’te biz rakibe değil kendi kendimize yenildik.
Anormal bireysel hataların kurbanı olduk.
Birde Kalecimiz Korcan’ın kararsızlığına yenildik.
Defansın uyumsuzluğuna yenildik.
Lig bitmiş havasına giren artist futbolcular yüzünden yenildik.
Rıza hocanın oyuna zamansız müdahalesine yenildik.
Sayacağımız o kadar çok var ki isterseniz burada noktalayalım.
Yoksa bu maçı bir yere bağlayamayız.
Sivasspor teknik heyeti takımı motive edememiş bir görüntü çizdi.
Kaleci Korcan’dan başlayan ilk golün hatası maç sonuna kadar devam etti.
Uğur, Sedat Bayrak ikilisi Emenike’yi durduramadı.
Siyahî futbolcu önüne aldığı futbolcuyu katladı katladı geçti.
İlk golde Korcan kararsız kalınca topu kalemizde gördük.
Uğur’dan başlayan hatalar zinciri ve ilk gol şokunu üzerimizden atamadık.
İki takım birbirinden korkarak oyuna başladı.
Oyuna bireysel hatalar damgasını vurdu.
Sahada en az bireysel hata yapan takım kazandı.
Sivasspor saha kenarı futbolcuları bir türlü uykudan uyandıramadı.
Ligin bitimine 5 hafta kala Sivasspor ligi bırakmış bir görüntü çizdi.
İlerde Mehmet Yıldız –Eneramo ikilisi uyumsuz bir görüntü çizdi.
İkinci yarının başında Sivasspor biraz kıpırdanma yaptı.
Oda kıpırdamanın ilerisine gitmedi.
Sivasspor beraberlik için yüklenirken kalesinde ikinci golü görünce düzeni bozdu.
2-0’ın şokuna sahanın en vasatı olan Eneramo golle cevap verdi.
Kamil’in beklentilerden çok uzak oynaması soru işaretleri oluşturdu.
Transfer söylentileri performans düşüklüğüne sebep olarak gösterildi.
Kalan 4 haftada umutları biten diğer takımlara bir kez daha hayat öpücüğü verildi.
Sivassporda futbolcu ve teknik kadronun bir an önce titreyip kendine dönmesi gerekiyor.
Benden söylemesi.
Ligde kalsak bile ikinci yarı sergilediğimiz iyi takım imajını kaybediyoruz.
Demedi demeyin.
yazılanlara kelimesi kelimesine katılıyorum..eğer bu maçı 3-4 hafta önce oynasaydık karabüğü çimlere gömerdik.. anlayan anlar..
58akif34 25.04.2011, 10:03 bence rehavetten ziyade emenikeye yenildik karabük kendı sahasından cıkmadı bıze gol sansı vermedı elıne gecen topları hemen emenıkeye atarak gol bulmaya calıştı bızım defans yerını terkedemedı ve gol yollarında yardımcı olamadı sonuc olarak bır farklı yenıldık kadır cok top kaybettı canı sagolsun ugur pek varlık gösteremedı canı sağolsun bütün takımın canı sagolsun
B.DUMANLI 25.04.2011, 10:10 Imaji düsünen yok artik bundan eminim.Sivasspor´un plani cok acik.Iki ic saha macindan 4 puan aldiktan sonra ayakkabilarini duvara asmak taki bir dahaki sezona kadar.Yani Konya ve Fenerbahce maclarini kaybetmek umurlarinda olmiyacak gibi geliyor.Karabük´de bunu ispat ettiler.Karabük gercekten süperlig kalitesinde bir takim degil.Cok basit futbol oynuyorlar ve Emenike sayesinde gol yollarinda basarili oluyorlar.Biz böyle bir takima yenildik.Isi ciddiye alsalardi ilk 15 dakikada sivasspor ,Karabük´de isi bitirebilirdi.Siz takima para kazandirmalisiniz,siz iscisiniz .Yönetimde ses cikarmazsa o zaman alanda memnun ,satanda memnun demekki.
hepsine tamamda eneramoya sahanın en vasat oyuncusu demek pek mantıklı gelmedi bana
Yusuf Çevik 25.04.2011, 10:13 Ben katılmıyorum.Takım 2 haftada puan kaybetti diğe takımıma kızacak değilim.
Sivas haftaya toparlanır görürsünüz.
Gençlerbirliği`ni Allah`ın izniyle yeneceğiz.
Sivasspor 5 haftada gerekli olan`ı yaptı şimdi toparlanacağız.
Yeni sezona hazırlanmamız lazım.
Gençlerbirliği maçında güzel bir mücadele ile galip gelecektir.
Örükcülü 25.04.2011, 10:18 Yazık oldu, Sivasspor iyi takım oldu diyenleri haksız çıkardık. Amaç küme de kalmaksa bu hedefi tutturduktan sonra iddiamızı bırakmak bir zamanların ŞAMPİYONLUK kovalayan adından ŞAMPİYONLUĞUN GÜÇLÜ ADAYI diye bahsettiren SİVASSPOR'a yakışmıyor. Madem bu kadarını yapabildik daha iyisini yapabilmek için devam etmeliydik. Rıza hocanın misyonu bu olmamalı. Ya da demek ki bu kadar. Bizi bunlar kesmez hocam. Biz başarılara alıştık, lütfen HEDEF BÜYÜT !.
Respect58 25.04.2011, 10:54 2-0’ın şokuna sahanın en vasatı olan Eneramo golle cevap verdi.
Ben hangi maçı izledim acaba? Bak şimdi kafama takıldı..
favori58 25.04.2011, 11:00 Valla onu bunu bilmem,gelecek sezonda eğer Uğur,Sedat ve Hayrettin gibi canlı bombalar olursa biz yine sıkıntı yaşarız. Yenildiğimiz maçların tamamına bakın temelinde bu üçlünün yaptığı inanılmaz hatalar yatıyor.
Rıza hocada bunları görüyordur herhalde.
Ayrıca şu Sedat'ın hemen her maçta hakemle didişip takımı 10 kişi bırakma riski taşımasına sinir oluyorum. Bu maçtada daha maçın başında hakemle didişti,hakem göstermedi,ama Sedat dayanamadı ve bitime 3-5 dakika kala sarı kartı gördüb
halilxx58 25.04.2011, 11:36 Ben katılmıyorum.Takım 2 haftada puan kaybetti diğe takımıma kızacak değilim.
Sivas haftaya toparlanır görürsünüz.
Gençlerbirliği`ni Allah`ın izniyle yeneceğiz.
Sivasspor 5 haftada gerekli olan`ı yaptı şimdi toparlanacağız.
Yeni sezona hazırlanmamız lazım.
Gençlerbirliği maçında güzel bir mücadele ile galip gelecektir.
abicim biz takim 2 hafta puan kaybettigi icin kizmiyormuz, sahaya cikip gecen 5 haftadaki gibi onlara yakisan futbolu oynasalardi kimse bisey demezdi.. ama takimda ne motivasyon var nede konsantrasyon....
biz ligde kaldik gerisi önemli degil havasindalar ama isi garantileyebilmek icin 2 mac kazanmamiz lazim
58ToPraK58 25.04.2011, 12:37 Tespitler çok doğru futbolculara kafalarında ligi bitirmişler.Biz Karabük'e yenildik Buca da Fener'i yenseydi ne olacaktı sahadaki topçular bunu düşündü mü onlar kendileri için değil Sivasspor'umuz için oynuyorlar bunu düşünüp kendilerine gelsinler bazıları diyor 2 maç puan kaybından bir şey olmaz buca bu hafta ense haftaya da yenseydi ne olacaktı puan farkı 2ye düşecekti.Daha lig bitmeden ligi bitirmenin bir manası yok ister Grosicki ister Kadir kim olursa olsun kendine bir bakması lazım.Bu kötü, amaçsız futbollarından kurtulmaları lazım.Bu şehrin Sivasspor dan başka bir şeyi yok onlar bir gün gider ama bu şehrin Sivasspor'a her zaman ihtiyacı var.Sahada orta sıradaymışız gibi oynamaktan vazgeçsinler artık bulundukları yerin farkına varsınlar...
Bence korcanın iki hatası maçı kaybettirdi
ANLAYAMIYORUUUUUUUUUUM...bu Abdurrahman Dereli neyaptı da bu takımda oynayamıyor. SS formasını yere mi attı ,yoksa şike mi yaptı da bizlerin haberi yok yada taraftara mı tükürdü olmadı maç sonu seyirciye arkasını mı dönüp gitti vallahi anlamıyorum.bir sözümde kadir beyefendiye elclasikoyu ne kadar izlersen izle asla kadir xavi olamassın ,sen sadece görevivi yap çünkü çalım atmayı beceremiyorsun.son sözüm MUstafa beye tv de farklı buralarda farklı yaptıgın yorumları yemiyoruz artık...
HAKKATTEN BU SEDAT USLANMAZ HER MAÇ İTİRAZDAN KARTI VAR FAUL YAPMADAN ADAM DURDURAMIYORLAR, KALİTELİ TAKIMLARIN DEFANSINA BAK BİZİMKİNE BAK, BİR TELAŞ BİR PANİK HAVASI VAR HER AN HATA YAPACAKLAR GİBİ OYNUYORLAR, KORCAN BİR ÇOK İYİ BİR ÇOK KÖTÜ, BU DEFANSLA BİR CACIK OLMAZ, DİALLO BUNLARIN HEPSİNDEN İYİYDİ, ONUN YANINA BİLİCAYI ALMAK GEREK, AMA OLSUN BU YILDA LİGDE KALDIK SAYILIR
HAKKATTEN BU SEDAT USLANMAZ HER MAÇ İTİRAZDAN KARTI VAR FAUL YAPMADAN ADAM DURDURAMIYORLAR,
Sahada görecektin Sedatı el kol kafa göz hareketleri zorla kart görmeye çalışıyordu sağolsun bunuda başardı,Sedat ın en sevmediğim hareketi sinirlerine hakim olamaması,En sevdiğim hareketi takımı sesledik topladı getirdi selamladı burası iyi diğeri kötü.Bu kötü huyundan vazgeçermi bana göre zor.....
Rehavet, ta İBB maçı sonrasında ortaya çıktı takımda, K.Paşa maçında bunu sahada gördük, zor da olsa K.Paşadan 1 puanı şans ile aldık,şanslı olmasak altımızdaki takımlar galibiyet alsalar idi şimdi bizi düşmemek için son çırpınışları yapıyor olurduk.Rehavet kelimesini ikrar etmek bile yanlış, profosyonellikte bunların olmaması gerek.İşi bitirirsin, sezon bitince.Daha sezon bitmemişken yaşanılanlar insanı ister istemez endişeye sevk ediyor.acabalar ile düşünmeye neden oluyor.GB maçında rehaveti bırakıp gerçekçi manada çok değil 2-3 hafta öncesine dönelim, gerçek kimliğimizi sahaya yansıtalım.
eroltas58 25.04.2011, 15:00 yAZI YAZAN YAZAR GALIBA MACI SEYRETMEDI,TEK MUCADELE EDEN FUTBOLCU ENERAMOYI GORMEDI GALIBA,YADA GOZLUKLERININ DERECESI YANLIS.
eroltas58 25.04.2011, 15:02 Sahada görecektin Sedatı el kol kafa göz hareketleri zorla kart görmeye çalışıyordu sağolsun bunuda başardı,Sedat ın en sevmediğim hareketi sinirlerine hakim olamaması,En sevdiğim hareketi takımı sesledik topladı getirdi selamladı burası iyi diğeri kötü.Bu kötü huyundan vazgeçermi bana göre zor.....
SALIM USTA HUYLU HUYUNDAN VAZGECERMI,VAZGECMEZ BIZIM BU S....L...K SEDATDA VAZGECMEZ.
güneşyurdu 25.04.2011, 15:31 sedatın hiç şuçu yok maçı izlediniz mi?hakemin karabüklü futbolcuya sarı kart vermesi gereken pozisyondu galiba yanlış hatırlamıyorsam.hakem görmedi devam ettirdi akebinde hakem nasıl olsa damgalı diye rahat rahat gösterdi.
eger o pozisyonda sedat durduk yere itiraz etti ise ALLAH benim yoksa hakemin belasını versin.bu kadar basit.burada millet maçı izlemeden yorum yapıyor...
Buca kazanmış olsaydı Fener'i yenmenin motivasyonu ve bizdeki rehavetle düşen biz olurduk. Gerçi bu futbolculara da böyle bir ders lazım diyeceğim de olan Sivasspor'a olur, onlar nasıl olsa kalıcı değil burada.
cılgınsivas58 25.04.2011, 16:05 eneramo konusuna katılmıyorum sahanın en iyisiydi anladığım kadarıyla takımda kamili kimse istemiyo hiç kimse ona pas atmıyor kamil pas diye el işareti yapıyor buna kimse bakmıyor
phenom58 25.04.2011, 16:17 Eneramo hakkında söyledikleri hariç katılıyorum
58MUAMMER58 25.04.2011, 20:57 ENERAMO ENVASAT OYUNCU lafı hariç ,söylediklerinin hepsine katılıyorum,bizim takımda en çok çalışan eneramoydu,yanında ona ayak uyduracak kalitede boyuncu yoktu,biz rehavete girdik,takım tatil gelsede eve dönsek havası var,karabüklü oyuncuları küçük görmek istemiyorumda,biz karabüğe değil,emenikeye yenildik,karabük kendisahasına gömülü oynadı kaptığı topları adrese teslim emenikeye verdi oda gerekeni yaptı,izlediğim karabük emenikeyi satarda yerine iyi adam almazsa ,küme düşer, mersin,samsun karabükten daha kaliteli takımlar bence,emenike ve cernat sayesinde bukadar puan aldılar,bizde kadir,uğur,mehmet nas,çok kötü oynayınca,korcanda bunlara ayak uydurunca ilerde eneramo grosecki mehmet yıldızda gününde olmayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.bu hafta galip gelirsek rahat nefes alırız diye düşünüyorum.
şarkışla 58 25.04.2011, 23:31 Emenike varsa Karabük var gerisi hikaye bir adamı tutamadık.İlk maçtada oynamıştı adım atamadı Hocası oyundan almıştı.
ANLAYAMIYORUUUUUUUUUUM...bu Abdurrahman Dereli neyaptı da bu takımda oynayamıyor. SS formasını yere mi attı ,yoksa şike mi yaptı da bizlerin haberi yok yada taraftara mı tükürdü olmadı maç sonu seyirciye arkasını mı dönüp gitti vallahi anlamıyorum.bir sözümde kadir beyefendiye elclasikoyu ne kadar izlersen izle asla kadir xavi olamassın ,sen sadece görevivi yap çünkü çalım atmayı beceremiyorsun.son sözüm MUstafa beye tv de farklı buralarda farklı yaptıgın yorumları yemiyoruz artık...
gardaş ilk once abdurrahman niye oynamıyorsun diyorsun soyleyimi niye cunki çocuk sakat bu hafta takımla beraber cıktı nasıl oynasın soylesene bana ugurdan iyimi sence apoooo.ikincisi sen kadir gibi bir futbolcuyu eleştiriyorsun takım en iyi futbolcusuna sen nasıl bir sehircisi adam bir maç kotu oynadı diye saçma saçma yorum yazıyorsun yok çalım atamıyormuş xavi olamazmış.iki hafta takım 4maç peş peşe kazanınca boyle yorumlar yazmazdın demi işte biz sehirciler boyleyiz nankor insanlarız maselef
|