Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor için nelere katlanıyorum!

Yusuf Çevik
26.04.2011, 08:29
http://resimzade.com/Show.html?i=28300&token=5563 (http://resimzade.com/Show.html?i=28300&token=5563)

“Fenerbahçe'nin galip gelmesine çok sevineceksin” deselerdi inanmazdım. Pazar günü ilk defa Fenerbahçe'nin gol ve goller atmasını istedim! Fenerbahçe'nin üç puan kazanmasından ziyade bu maçta Buca'nın puansız ayrılmasına mutlu oldum. Bu garip duyguyu mutluluğu sadece ben değil, Sivasspor'a gönül veren herkes yaşadı. Bu sonuç Yiğidolara Karabük yenilgisini bir nebze olsun unutturdu. Son 4 sırada bulunan takımlar içerisinde en karlı çıkan takımın Sivasspor olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, üstelik haftayı Karabük yenilgisiyle kapatmasına rağmen. Çünkü ligin bitimine 5 hafta kala Sivasspor'la en yakın rakibi Buca arasında 8 puan fark vardı. Bitime 4 hafta kaldı ve yine 8 puan var. Konya ve Kasımpaşa'nın bundan sonra ne yapacağı fazla önemli değil. Her iki takıma neredeyse mucize bile yetmeyebilir.

Bu hafta Yiğidoların tek üzüldüğü konu, Sivasspor'un Karabük karşısında özellikle maçın ikinci yarısında ki futbolu oldu. Puan ve puanlara acil ihtiyacı olan Sivasspor'un ikinci yarıdaki etkisiz futbolu anlaşılır gibi değil. Şunuda kabul etmek gerekir, Rıza hocanında dediği gibi 5 maçta 4 galibiyet,1 beraberlik alarak tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşan Sivasspor'un Karabük maçındaki etkisiz futboluna anlayış gösterebiliriz, tabi bu futbol kalıcı olmamalı. Sivasspor'un bu hafta Gençlerbirliği maçında alacağı bir galibiyet, rakiplerinin alacağa sonuca bile bakmadan işi tamamen bitirebilir. Sivasspor'un bir an önce galip gelerek, kalan 3 haftada stresten uzak, rahat maçlar izlemek dileğimizidir.

Matematiksel olarak “ Bu işi tamam” diyene kadar Sivasspor ‘un tıpkı iki hafta öncesinde olduğu gibi canla-başla mücadele etmesini bekliyoruz, çünkü süper ligde her galibiyet 750 bin TL. demek birde buna prestiji eklendiği takdirde Sivasspor'un var gücüyle oynaması için ortaya bir neden daha çıkıyor.

Tekrar başa dönecek olursak, teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler Gençlerbirliği…
( Bu yazıyı yazdığım saatlerde Konya-Beşiktaş maçı henüz oynanmamıştı)

58akif34
26.04.2011, 09:23
bizim taraftar olarak karabük maçını unutup gençler maçında statdaki yerimizi almamız geekir takımımıza tam destek verelımkı daha maca çıkmadan 1-0 öne geçelim ayrıca o istifa bu istifa sesleri yükselmeye başladı artık bu seslerı de kendı aramızda susturalım gaza gelmeyın arkadaslar rakıp taraftar aramıza giriyor ve bu seslerı cıkartıyor önemli olan bu seslerı duymamaktır onları daha konusamadan susturmaktır LÜTFEN BU KONULARA DİKKAT EDELİM

58hsn58
26.04.2011, 09:38
Gercektende sivassporumuz oyunu birakmamasi lazim, gecen hafta az da olsa korktum, hadi buca yenseydi diye, bakin gorun ozaman stressi...

Insallah onumuzdeki 2 macida kazaniriz... Bu stressten biran once kurtuluruz...

favori58
26.04.2011, 12:21
http://resimzade.com/Show.html?i=28300&token=5563 (http://resimzade.com/Show.html?i=28300&token=5563)

“Fenerbahçe'nin galip gelmesine çok sevineceksin” deselerdi inanmazdım. Pazar günü ilk defa Fenerbahçe'nin gol ve goller atmasını istedim! Fenerbahçe'nin üç puan kazanmasından ziyade bu maçta Buca'nın puansız ayrılmasına mutlu oldum. Bu garip duyguyu mutluluğu sadece ben değil, Sivasspor'a gönül veren herkes yaşadı. Bu sonuç Yiğidolara Karabük yenilgisini bir nebze olsun unutturdu. Son 4 sırada bulunan takımlar içerisinde en karlı çıkan takımın Sivasspor olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, üstelik haftayı Karabük yenilgisiyle kapatmasına rağmen. Çünkü ligin bitimine 5 hafta kala Sivasspor'la en yakın rakibi Buca arasında 8 puan fark vardı. Bitime 4 hafta kaldı ve yine 8 puan var. Konya ve Kasımpaşa'nın bundan sonra ne yapacağı fazla önemli değil. Her iki takıma neredeyse mucize bile yetmeyebilir.

Bu hafta Yiğidoların tek üzüldüğü konu, Sivasspor'un Karabük karşısında özellikle maçın ikinci yarısında ki futbolu oldu. Puan ve puanlara acil ihtiyacı olan Sivasspor'un ikinci yarıdaki etkisiz futbolu anlaşılır gibi değil. Şunuda kabul etmek gerekir, Rıza hocanında dediği gibi 5 maçta 4 galibiyet,1 beraberlik alarak tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşan Sivasspor'un Karabük maçındaki etkisiz futboluna anlayış gösterebiliriz, tabi bu futbol kalıcı olmamalı. Sivasspor'un bu hafta Gençlerbirliği maçında alacağı bir galibiyet, rakiplerinin alacağa sonuca bile bakmadan işi tamamen bitirebilir. Sivasspor'un bir an önce galip gelerek, kalan 3 haftada stresten uzak, rahat maçlar izlemek dileğimizidir.

Matematiksel olarak “ Bu işi tamam” diyene kadar Sivasspor ‘un tıpkı iki hafta öncesinde olduğu gibi canla-başla mücadele etmesini bekliyoruz, çünkü süper ligde her galibiyet 750 bin TL. demek birde buna prestiji eklendiği takdirde Sivasspor'un var gücüyle oynaması için ortaya bir neden daha çıkıyor.

Tekrar başa dönecek olursak, teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler Gençlerbirliği…
( Bu yazıyı yazdığım saatlerde Konya-Beşiktaş maçı henüz oynanmamıştı)

Yusuf bey gerçekten çok güzel bir yazı olmuş. Bende aynen senin gibi bu hafta Fener ve Gençleri tuttum. Sivasspor için buna katlandım

poolat58
26.04.2011, 17:35
Yusuf bey gerçekten çok güzel bir yazı olmuş. Bende aynen senin gibi bu hafta Fener ve Gençleri tuttum. Sivasspor için buna katlandım

kardeş o yazıyı yusuf adlı arkadaşımız paylaşmış sadece.yoksa yazıyı yazan abdullah yiğitç kendisi hürriyet gazetesi spor yazarı :)

eskibektaşlı
26.04.2011, 19:25
kardeş hürriyet değil hürdoğan gazetesi spor yazarı :)))

favori58
27.04.2011, 07:44
kardeş o yazıyı yusuf adlı arkadaşımız paylaşmış sadece.yoksa yazıyı yazan abdullah yiğitç kendisi hürriyet gazetesi spor yazarı :)

Ben o yazıyı okurken,Aptullah Yiğit'in ne ismi,nede resmi vardı,onun içinde yazıyı o arkadaşın yazdığını düşündüm,herkesten özür diliyorum,ama yazı gerçektende çok hoş olmuş.

Yusuf Çevik
27.04.2011, 07:45
Ben o yazıyı okurken,Aptullah Yiğit'in ne ismi,nede resmi vardı,onun içinde yazıyı o arkadaşın yazdığını düşündüm,herkesten özür diliyorum,ama yazı gerçektende çok hoş olmuş.

Dostum resim var ya nasıl görmedin.:)

Neyse bir dahakine isimde yazarız inşALLAH.

Salim58
27.04.2011, 08:12
Dostum resim var ya nasıl görmedin.:)

Neyse bir dahakine isimde yazarız inşALLAH.

Yusuf emmi foto açılmıyor kimin yazdığıda belli değil, bende sen yazmışsın diye düşünmüştüm daha sonra olayı çözdüm.:)

Yusuf Çevik
27.04.2011, 09:51
Yusuf emmi foto açılmıyor kimin yazdığıda belli değil, bende sen yazmışsın diye düşünmüştüm daha sonra olayı çözdüm.:)

Sen halletiysen sorun yok o zaman Salim abi :)

davulcu
27.04.2011, 11:03
sivasspor için her hafta takım değiştiriyoruz. örneğin geçen hafta ankaragücünün bucayı yenmesi için ankara gücünü destekledik bu hafta fenerbahçenin bucayı yenmesi için fenerbahçeyi destekledik her hafta takım değiştiriyoruz hakkımızda hayırlısı

favori58
27.04.2011, 11:26
sivasspor için her hafta takım değiştiriyoruz. örneğin geçen hafta ankaragücünün bucayı yenmesi için ankara gücünü destekledik bu hafta fenerbahçenin bucayı yenmesi için fenerbahçeyi destekledik her hafta takım değiştiriyoruz hakkımızda hayırlısı

Valla Sivasspor'un menfaati için bunu yapmaktan çekinmem,ama başka zaman Fener'i yada b.ir başka takımı tutmak mı,Allah yazdıysa bozsun.
Her zaman İstanbul takımlarına ve yalakalarına karşı oldum.

:cool:
28.04.2011, 08:36
Böyle bir ortamda hiç bir takımı tutamamak en büyük zorluğa katlanmaktır.Böyle bir sezon sonunda hiç kimseye yatan olarak adını çıkarmamak ve temiz kalmak en büyük zorluğa katlanmaktır.Ben Sivasspor'u tutmadan önce daha çocukken fenerliydim ve şuan o günlerime lanet ediyorum,çocukluk olarak görüyorum.Şimdi şampiyon olmaları hiç umurumda DEĞİL.Çünkü ben Sivassporluyum,ben Sivassporum.Şu sitede 3 sene önce Anadolu'nun en büyüğü olma konusundaki yeminimizi ve aynı konu muhteviyatlı sayısız başlığı unutmuş değilim.Ben yeminimden daha dönmedim.
Şampiyonun kim olacağı umurumda olmaz.Ben son maçta şampiyon olacak takımın bile gözünün yaşına bakmam.

Şu sitede son maçtan önce umarım fener şampiyon olur şeklinde bir yorum okursam üstteki ÇIKIŞ butonuna son kez tıklayışım olur.

favori58
28.04.2011, 11:34
Böyle bir ortamda hiç bir takımı tutamamak en büyük zorluğa katlanmaktır.Böyle bir sezon sonunda hiç kimseye yatan olarak adını çıkarmamak ve temiz kalmak en büyük zorluğa katlanmaktır.Ben Sivasspor'u tutmadan önce daha çocukken fenerliydim ve şuan o günlerime lanet ediyorum,çocukluk olarak görüyorum.Şimdi şampiyon olmaları hiç umurumda DEĞİL.Çünkü ben Sivassporluyum,ben Sivassporum.Şu sitede 3 sene önce Anadolu'nun en büyüğü olma konusundaki yeminimizi ve aynı konu muhteviyatlı sayısız başlığı unutmuş değilim.Ben yeminimden daha dönmedim.
Şampiyonun kim olacağı umurumda olmaz.Ben son maçta şampiyon olacak takımın bile gözünün yaşına bakmam.

Şu sitede son maçtan önce umarım fener şampiyon olur şeklinde bir yorum okursam üstteki ÇIKIŞ butonuna son kez tıklayışım olur.

Bravo kardeş! Yazın beni çok etkiledi. Keşke Sivaslıyım diyen herkes senin gibi düşünce. Tebrikler...

favori58
28.04.2011, 11:36
:cool

Ayrıca senin bu düşüncelerin hala Fenerin yada bir başka istanbul takımı tutanlara ibret olsun,eğer yüzleri varsa utansınlar. Son maçta Sivas'a ihanet edenleri yine göreceğiz,onun içinde diyorumki, İnşallah o maçı Sivasspor kazanır ve Fener'de acıların en büyüğünü yaşar. Trabzon'unda şampiyonluğunu istemiyorum. Benim için önemli olan Sivasspor'un son maçı kazanarak 3 puan almasıdır,gerisi önemli değil

mucahitbaba58
28.04.2011, 17:24
Bir önceki sezon ve bu sezon yaşananlardan sonra Sivasspor'un işi daha sıkı tuttuğunu görüyorum.Kırmızı-Beyazlılarda teknik heyet uzun zamandır yurt içinde ve dışında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Her ne kadar resmi olarak lig bitmemiş ve Sivasspor kümede kalmış görünmese de,mantık “Bu iş bitti” diyor. Kısa süre önce Mecnun Başkanla bu konuyu konuşurken kendisi “ Şu iki sezonda yaşadığımız sıkıntıları bundan sonra yaşamak istemiyoruz,onun içinde yeni sezonda kesenin ağzını açıp,çok iyi transferler yapacağız” diyerek gelecek sezon için hedeflerini ortaya koydu. Sezon başında kesenin ağzı açılmazsa,ara transferde sonuna kadar açsan da kurtarmaz! Bakmayın Sivasspor'un ara transferde aldığı futbolcuların takıma sağladığı katkıya. Bu böyle olmayabilirdi de.Birazda şanstan iyi futbolcular alındı. Mesela,Eneramo'nun gelmesi Tunus'daki iç savaşın başlaması nedeniyle oldu. Eğer Tunus karışmasaydı Eneramo büyük ihtimalle Sivasspor'da olmayacaktı. Ara transferde alınıpta çok büyük katkı sağlayan futbolcu sayısı çok az olmuştur. Ara transferde alınan futbolcular genellikle kulübüyle sorunlu oluyor. İyi futbolcu almak içinde “kesenin ağzını açman” gerekiyor.
Sivasspor,bu sezon ara transferde tarihin en büyük rakamlarını harcayarak futbolcu aldı. Çok şükür verdiği paraya değdi ve alınan bu futbolcular takıma çok önemli katkı sağladı. Fakat terside olabilirdi. Hatta tersi olma ihtimali çok daha fazlaydı,ama korkulan olmadı.
Kısacası, Sivasspor iki sezondur hem sıkıntı çekiyor,hemde çektiriyor. Her zaman ara transferde alınan futbolcular takımı sırtlamaz. Her zaman Sivasspor bu kadar şanslı olmaz.
Sivasspor yönetimde bu yaşananlardan gereken dersi almış olacak ki,sezon başı transferde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak.
Doğrusuda bu değil mi? abdullah yigit