Orijinalini görmek için tıklayınız : AÇIKLAMA


YiğidoGençlik
01.05.2011, 20:26
Hepimizinde bildiği gibi cuma günü oynanan G.birliği maçında bazı tatsız olaylar yaşandı.Yiğido Gençlik Grubu adına burda bir açıklama yapma gereği duyduk.

İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum.Biz çıkan bu olayları asla tasvip etmiyoruz.Ancak sezon başından beri Sivasspor üzerine o kadar çok oyun oynandı ki bu maç bu yapılanların en son örneğiydi.Bu yapılan haksızlıklar yüzünden az kalsın (ALLAH KORUSUN) takımımız küme düşürülecekti.Bildiğiniz üzere Yiğido Gençlik Grubu olarak Trabzonspor maçından önce yine hakemlerle ilgili yasal ve medeni yollarda TFF ve MHK yi protesto organizasyonu yaptık.Bu organizasyonla ilgili birçek yerde duyuru yaptık ama organizasyona katılan sadece Yiğido Gençlik grubu oldu.Burda yani kavye başında bizi yerden yere vuran arkadaşlarımızın hiçbirini maalesef bu organizasyonda göremedik.Gönül isterdiki çok büyük bir katılım olsun ve sesimizi daha gür duyuralım ama olmadı.Bunlara rağmen tüm ulusal ve yerel basın-yayın organlarında yaptığımız protestolar gündeme geldi.Bu haksızlıklara hiç bir tepki göstermeyip yaptığımız bu organizasyona muhalif olan bir çok kesim oldu.Ama bunun bizim için önemi yok çünkü bizim tek düşüncemiz Sivasspor'un ve Sivasspor taraftarının hiç bir şeye karşı boyun eğmemesidir.

Vel hasıl kelam bu maça kadar sürekli hakem hataları artarak devam etti ve herkes artık iyice doldu taştı.Bu maç ta da yapılan ve yenilseydik eğer ve Bucaspor takımınında yenmesi halinde tekrar potaya girebileceğimiz bir konumda maçın kaderiyle oynayan hakem, sabrımızın taşmasında birinci rolü üstlendi.Bunun üzerine grubumuzun olduğu yerden ve yan taraflardan koltuklar atılmaya başlandı ve iş çığırından çıktı.Bunun üzerine özel güvenlik arkadaşlarımızda sağolsun olaya tuz biber ekti ve gruptaki arkdaşlarımızdan birine vurmasıyla olaylar doruk noktaya ulaştı ve özel güvenlikte cevabını aldı geri çekildi ve olayı daha büyümeden kontrol altına aldık.

Şimdi burdan söylemek istediğimiz şey birincisi bu olaylar planlı progaramlı yapılmış bir şey olmayıp bir anda gelişen bir durumdur.

Şimdi soruyorum burada bize atıp tutan ve yakışıksız yorumlar yazıp grubumuzu yerden yere vuran arkadaşlara.Sivasspor eğer bu hakem hatalarından dolayı Allah korusun küme düşseydi bizi bir kaç milyar alacağımız ceza kurtaracak mıydı..?Biz tabi ki Sivasspor kulübünün para cezası alıp sahamızın kapanmasını isteyecek bir grup değiliz yıllardan beri tribündeyiz hiç kimse bizi keyfi şeyler yapıp sırf takımına ceza aldırmak için maça gelen ve olaylar çıkaran bir halde gördü mü?Biz bu takım için herşeyimizi ailemizi eşimizi dostumuzu ihmal ediyoruz.yeri geliyor aç suzuz deplasma otobüs ayarlamk için sabah akşam koşturuyruz yeri geliyor hiç uyumadan takıma motive etmek için saatlarce pankartlar yazmak için uğraşıyoruz yeri geliyor cebimizde topladığımız paralarla şehiri motive etmek için maç öncesinde meşale şovlar yapıyoruz yeri geliyor yine stad içinde kareografi şovalr yaparak takımı motive etmek için çabalayıp duruyoruz.

Peki biz bunları yaparken burdaki arkadaşlarımız ne yapıyor haklı olduğumuz ama yine de yapmamamız gereken bir olay yüzünden yok bunlar çapulcu yok bunlar çoluk çocuk yok bunlar stadyumdan lağav edilsin yok bunlar silinsin gitsin..

Bu kadar emek verdiğimiz bir durumda bir eksi hareketten dolayı bu kadar ağır eleştiriler yapılıyor.

Sadece helal olsun diyorum burda yazan klavyeci arkadaşlarımızın hepsi bizden daha çok emek verdi ve bizden daha çok Sivassporludur.


YİĞİDO GENÇLİK TARAFTAR GRUBU.

gürünlüyiğido58
01.05.2011, 20:34
Türkiye'deki hakemler ne zaman dürüst maç yönetecek ve hakemlerdeki nedir bu SİVASSPOR düşmalığı?

Resmen hakemin yüzünden 2 puan kaybettik

calipso
01.05.2011, 20:51
çok güzel yazmışsın da yazının sonunda "herşeye rağmen özür cümlesi" yazsaydın, birşey kaybetmeyecek hatta çok şey kazanacaktın..ben bu kadar derim tartışmaya girmem

58MUAMMER58
01.05.2011, 21:37
TEPKİ KOYMAKTA HAKLISINIZ ,bizler tvde sinir olmuşken sizlerin 3 mtre ötenizdeki hakeme tepki koymamanız mümkün değil neticede hepimiz etten kemikten sinirden yapılmışız ,oldu bikere, ilkdefa böyle gerginlik oldu,bundan sonra daha dikkatli olmanızı temenni ediyorum,yorumlar sizi soğutmasın desteğe devam ,sizsiz 4 eylül cenaze evi gibi olur.

ZiDaNe58
01.05.2011, 21:43
neyse sağlık olsun oldu bikere ama inşallah tekrarlanmaz üstelik hakem hataları bitek bizlere değil bütün takımlara karşı oluyo biz bitek bize yapılanları görüyoruz doğal olarak..pozisyon penaltı değil..eğer hakemler bize karşı art niyetli olsalardı ant buca maçında bucanın son dakikadaki penaltısını verirdi.

tavatir
01.05.2011, 21:53
Haklı olduğumuz derken ?

Sahaya koltuk atmakla haklı olunmaz asla.. Bu hafta içi cezalar açıklanır. Kim ödeyecek o cezaları ? Ya olaylar biraz daha büyüseydi de 3 puanımız silinseydi kim verecekti hesabını ?

Son haftalara girilirken akıllı hareket edelim. Özellikle yaşı küçük arkadaşları kontrol edelim.

Belki ilk anda ben de aşırı sert bir tepki verdim. Sonradan biraz sinirim geçince üzüldüm. Ama kimse kimsenin Sivassporluluğunu tartamaz. Eminim ki herkesin amacı Sivasspor. O yüzden gelin bundan sonra bu tarz nahoş görüntüler bir daha yaşanması diye önlem alalım. Küfürden, kavgadan uzak duralım.

Herkesin sevdiği, saydığı Sivasspor'e ve Sivaslıları tekrar cümle aleme gösterelim.

emre41
01.05.2011, 22:01
yiğido gençlik ya da diğer gruplar hepsine çok teşekkür ederim şahsım adına.

ama değerli hemşerilerim, hakemin hakkımızı felan yedişği yok. Enaramo denen yağ çuvalı kendini atıyor, azcıcık dikkatli izleyin şunu. Hatta hakem Hayrettin'i istese 2. sarıdan atardı.

Bu hafta asıl hakkı yenen bucaspor oldu. Adamlara verilen 2 penaltı da tırt...

Demem o ki artık aklımızdan şu komploları çıkaralım. Ve Allah aşkına hakemi prostesto ederken de i.ne demekten vazgeçin.

Başka protesto şeklimi yok yav. Umarım saha kapanmaz ve umarım aynısı bir daha olmaz.

A.Turan Korkmaz
01.05.2011, 22:12
Gözbebeğimiz Yiğidogençliğin özdeğerlendirmesini yapıp camiadan ve tarafarlardan özür dilemesini alkışlıyorum. Herkes hata yapar, önemli olan ders alıp yola devam etmektir. Moralleri bozmayın, size güveniyoruz.

favori58
01.05.2011, 22:22
Yiğidogençlik in yazısını okudum. Arkadaşlar,hakemi protesto etmekte yerden göğe kadar haklısınız.hatta bende maratondaydım bende protesto ettim.ama burada asıl mesele bu koltukları kırıp atmakta neyin nesi. Madem hakemin sivas aleyhine çalıştığına inanılıyor,ama koltuk kırıp atmanın hakemin ekmeğine yağ süreceğini bilmiyormusunuz?
Bunu göremeyecek kadar gözümüze perdemi indi?
o günkü yapılanların hiç bir haklı gerekcesi olamaz,tam tersi takımı felakete götürür,ama şunuda belirteyim,sizin sivasspora bugünekadar yaptıklarınızda ortada,o yüzden bir yiğido olarak teşekkür ediyorum.fakat bu çıkan alayları asla tasvip ve kabul etmiyorum

Turan 59
01.05.2011, 22:53
Arkadaşlar ben sizi destekliyorum.Tepkinizde son derece
haklısınız.

risale69
01.05.2011, 22:58
sivassporun haklarını koltukları kırıp sahaya atarak mı savunuyorsunuz. bu nasıl bir mantıktır, biri izah etsin. sivasın sahası kapatılsın onu mu istiyorsunuz.

merkez-2
01.05.2011, 23:16
Tribünlerde herşey olur.Süt emziren annede gördük,nah yapan dede de gördük,fener formasıyla maça gelende gördük,koltuk atanda gördük.Yılda birkaç kez tekrarlanabilir gözüyle bakmalıyız.ne yani sidikli kaysersporlular gibi boyun mu eğelim.beyler bayanlar kendinize gelin.TFF de biliyor Sivaslıların bu yaptığı çıtırdan birşey diye.Yiğido Gençlik göreceksiniz tam desteğe devam edecek.ama bakarsınız sivasspor üzerine kötü bakışlar oluyor yiğido gençlik busefer daha kralını yapacak.o kadar.

başka sivasspor yok.

TS58
01.05.2011, 23:22
KİM kuvvetli ise, onun borusu öter.

muhsin koçak
02.05.2011, 00:12
Bunu sadece bir gruba maal doğru değil bence,mesela ben maçta kale arkası havuz tarafındaydım orada da binlerce koltuk kırdılar ve sahaya attılar ama tribünler sahaya uzak olduğu için pek fazla göze batmadı bu.
Bunu yapanlarda ne yazık ki kulübümüz stadyumlara çekmek için beleş bilet dağıttığı gencecik okul çağındaki çocuklardı.İnanın bir Sivaslı olarak bu gençlikten utanıyorum,tiksiniyorum,bir bok olmaz bunlardan.

COBANSARAYLI
02.05.2011, 01:14
yiğido gençlik ya da diğer gruplar hepsine çok teşekkür ederim şahsım adına.

ama değerli hemşerilerim, hakemin hakkımızı felan yedişği yok. Enaramo denen yağ çuvalı kendini atıyor, azcıcık dikkatli izleyin şunu. Hatta hakem Hayrettin'i istese 2. sarıdan atardı.

Bu hafta asıl hakkı yenen bucaspor oldu. Adamlara verilen 2 penaltı da tırt...

Demem o ki artık aklımızdan şu komploları çıkaralım. Ve Allah aşkına hakemi prostesto ederken de i.ne demekten vazgeçin.

Başka protesto şeklimi yok yav. Umarım saha kapanmaz ve umarım aynısı bir daha olmaz.

Hakem pozisyona coook uzakti aslinda hakem ne oldugunu hic gormedi sadece insiyatifini kullandi,bence pozisyon penalti cunku kaleci kontrolsuz cikti topa mudahele etmedi dolayisiyla eneramoya darbe var hangi futbolcu atmaz kendini yani hakem pozisyona yakin olsaydi verirdi penaltiyi,ama armut abay penaltiyi vermedigi gibi eneramoyu da atti,butun olay bundan cikti tamam penaltiyi vermeyebilir amennat ama eneramoyu neden atti bunda art niyet aranir o 2 puani gasp etti ama o kadar yigidonun ahi ni aldi Allahindan bulsun

yigido genclike gelince amman dikkat edin sahaya koltuk atma ne yuhalayin bagirin cagirin ama sakin sahaya yabanci madde atmayin firsatcilara koz vermeyin be hakemin ekmegine yag surmeyin sonucta vermedi pozisyon gecti tam sivassporun ihtiyaci varken stad sustu oyunculari canlandirici tezahurat olmadi daha organize tezahurat ve destek gerekli takima

Yusuf Çevik
02.05.2011, 08:37
Otyakmaz çok kızdı!

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, bazı taraftarların maçın bir bölümünde tribünde çıkardığı olaylara çok üzüldüğünü söyledi.
Otyakmaz Hürdoğan spor servisine yaptığı açıklamada, Sivas'ın bu tür olaylara çok yabancı olduğunu belirterek “ Hakemin hatalı kararlar verdiği ortada. Sivasspor'un penaltısının verilmediğini bütün Türkiye gördü. Ancak bu duruma tepki göstermenin yolu böyle olmamalı. Yiğidolar Türkiye'de centilmenliğiyle öne çıkan taraftar grubudur. Bunu kimsenin lekelemeye hakkı yok. Ben Kulüp Başkanı olarak gerektiğinde Sivasspor'un hakkını yasal ve medeni yollardan savunurum” dedi.
Başkan Otyakmaz ayrıca, yeni yasaların çok acımasız olduğunu hatırlatarak “ Herkesin dikkatli olması lazım. Sporda şiddet yasası artık yürürlükte, kimsenin üzülmesini ve mağdur olmasını istemiyorum” şeklinde konuştu.

eyupk
02.05.2011, 09:08
artık olan oldu, bundan bir ders çıkarmalıyız, o stad bizim stadımız lütfen stadımızı koruycağımız yerde zarar vermeyelim.

Battalgazi
02.05.2011, 10:28
Bırakın ucuz bahanelerin altında birşeyler aramayı.
Yapılan şey kocaman bir yanlış, yapılanın ardına bahanelerle sığınmak ikinci büyük yanlış.

İkinci laf açıklamayı yazan arkadaşımıza.
Kusura bakma kulübün menfaatleri senin de taraftar gurubununda üstündedir. Sivasspor şehrin tek ve son markasıdır. Sen bu markayı bitirmeye çalışırsan iki gün sonra o emek verdiğin stadyuma giremezsin.
Not: yazının sonunda emek olayı gündeme gelmiş. Burada herkesin bir emeği vardır. İstanbullara Ankaralara giderek yardım gecelerinde gönüllü çalışan arkadaşlarımızdan tutun, yüreği Sivasspor aşkı ile yananlara kadar.
Kimsenin emeğini sorgulamak sana düşmez. Sivasspor'un tek sahibi de sen değilsin.
Bu kadar hamasi nutuklar çekeceğine "bakın arkadaşlar yaşanmış bir olay var biz kamuoyundan bu konuda özür diliyoruz" deseydiniz olay kapanıp giderdi.
Ek bir konu: Güvenlikçilerden birisi olaylar esnasında kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Çok şükür durumunda bir kötülük yok. Bu arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum.

yener_sahin
02.05.2011, 10:38
Haklı olduğumuz derken ?

Sahaya koltuk atmakla haklı olunmaz asla.. Bu hafta içi cezalar açıklanır. Kim ödeyecek o cezaları ? Ya olaylar biraz daha büyüseydi de 3 puanımız silinseydi kim verecekti hesabını ?

Son haftalara girilirken akıllı hareket edelim. Özellikle yaşı küçük arkadaşları kontrol edelim.

Belki ilk anda ben de aşırı sert bir tepki verdim. Sonradan biraz sinirim geçince üzüldüm. Ama kimse kimsenin Sivassporluluğunu tartamaz. Eminim ki herkesin amacı Sivasspor. O yüzden gelin bundan sonra bu tarz nahoş görüntüler bir daha yaşanması diye önlem alalım. Küfürden, kavgadan uzak duralım.

Herkesin sevdiği, saydığı Sivasspor'e ve Sivaslıları tekrar cümle aleme gösterelim.

Sahaya koltuk atmakla haklı olunur.Bu takım peşinden 15 saat yol git haklı olursun.Sonra bir bakmışsın ki bu takımın gerçek sahibi sensin,sahaya bırak koltuk atmayı kendini bile atarsın.Klübümüzün ilk defa yediği bir ceza değil, son ödeyeceği ceza da olmayacak.Öye kolay kolay 3 puan silinmez sen canını sıkma, bu ülkede tribünde çocuklar bıçaklandı yine 3 puan silinmedi.Sahaya ses bombaları rakı şişeleri atıldı yine silinmedi....

Tutturmuşsunuz bir koltuk atma, sizin şu yazınızı herhangi bir tribün oluşumundan bir taraftar okusa güler halimize.Bizler şampiyonluğu bu tarz destekler olmadığı için kaybettik.Herkes birbirinin Sivasspor sevgisini tartabilir.

Ben senede 10 deplasman yapacağım, iç saha maçlarının tamamında bulunacağım birisi oturacak maçını izleyecek, çekirdeğii yiyecek sonra benim sevgimi kimse tartamaz diyecek.Yok öyle dava, bu söylediğiniz 10 sene öncesinde kaldı.Bu takım uğruna 1 deplasman yapan 17 iç saha maçına gidenden daha fazla Sivassporludur.Boşuna demiyoruz adam kavgada, taraftar deplasmanda belli olur diye.

Bu takımı öyle herkes sevip herkes saymıyor, işte deplasman yapılmayınca bunlar bilinmiyor.Sizler münferit bir maç izlemekle grup olarak maç izlemenin arasındaki farkı anlayamazsınız.Grup olarak sadece kendinizden sorumlu olmazsınız.Sizler bir trabzonda,kayseride,samsunda,m ersinde bir giyin bakalım formanızı da gezin.Kim kime saygı duyor...

Boş tribünlere oynanan maçlarda sadece bizler vardık,gerçek taraftarlar vardı,bir çoğunuz tv kumandalarını sinirden sıkarken bizler kelle koltukda maçlara gidiyorduk...Kimse kimseden özür dilemek zorunda değil.Özür dilenecek yer burdaki sanal teknik hocalar değil.HEr grubun mazisinde üzücü olaylar olur, unutulur gider...Haa şunu da unutmayın hiçbir taraftar grubu kendine destek olanı da, köstek olanı da hiçbir zaman unutmaz... ;)

mesut şahin
02.05.2011, 10:45
İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum.Biz çıkan bu olayları asla tasvip etmiyoruz.Ancak sezon başından beri Sivasspor üzerine o kadar çok oyun oynandı ki bu maç bu yapılanların en son örneğiydi.Bu yapılan haksızlıklar yüzünden az kalsın (ALLAH KORUSUN) takımımız küme düşürülecekti.Bildiğiniz üzere Yiğido Gençlik Grubu olarak Trabzonspor maçından önce yine hakemlerle ilgili yasal ve medeni yollarda TFF ve MHK yi protesto organizasyonu yaptık.Bu organizasyonla ilgili birçek yerde duyuru yaptık ama organizasyona katılan sadece Yiğido Gençlik grubu oldu.Burda yani kavye başında bizi yerden yere vuran arkadaşlarımızın hiçbirini maalesef bu organizasyonda göremedik.Gönül isterdiki çok büyük bir katılım olsun ve sesimizi daha gür duyuralım ama olmadı.Bunlara rağmen tüm ulusal ve yerel basın-yayın organlarında yaptığımız protestolar gündeme geldi.Bu haksızlıklara hiç bir tepki göstermeyip yaptığımız bu organizasyona muhalif olan bir çok kesim oldu.Ama bunun bizim için önemi yok çünkü bizim tek düşüncemiz Sivasspor'un ve Sivasspor taraftarının hiç bir şeye karşı boyun eğmemesidir.



ben sadece bu konu üzerinde duracağım.ben yeniçeriler taraftar grubu başkanıyım.diğer gruplar protesto yürüyüşüne gelmedi demişsiniz ne benimle nede grubumdan bir arkadaşla bu konuda en ufak bir ikili ilişkiye girilmedi bizim haberimiz dahi olmazken ben bu organizasyona nasıl katılabilirimki. şimdi diyeceksinizki biz burada herkesi çağırdık ama biz herkes değiliz bizim direkt birinci ağızdan görüşmeler yapmamız gerekirdi. o yüzden bu konu hakkında bizi suçlu çıkarmayın derim..

sefa58
02.05.2011, 10:48
sonuna kadar haklısınız. yeri gelince koltukta atacan. FB GS BJK TS bunların on katını yapıyor. Yiğido gençlik e gelince canı gönülden takımı destekliyorlar. çok içimden geçmiştir. şunların arasına katılayımda şöyle doya doya tezahüreat yapayım diye. aya kalkınca arkadaki gardaş otur diyen bir taraftarla nasıl takım desteklenirki. hiç susmayan yiğido gençlik iyi var. ya olmasaydı? staddan çık çıkmazdı ya.

tavatir
02.05.2011, 10:49
Halen sahaya koltuk atmakla haklı olunur diyen bir zihniyet var. Ama bu kafayla fazla gitmez onlar. Bu hafta cezalar açıklanır. Artık sadece kulüplere değil kişilere de ceza yazılacak. Bakalım o zaman ne yapacaklar ?

mucahitbaba58
02.05.2011, 10:55
Cok sasirdim dogrusu koltuk kirmaya bence sivassorlu degildi onlar supheli bir penalti pozisyonuna o kadar tepki gerekmezdi
Acikcasi penaltida penalti degildi acik ve net

furkancfc
02.05.2011, 11:51
İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum.Biz çıkan bu olayları asla tasvip etmiyoruz.Ancak sezon başından beri Sivasspor üzerine o kadar çok oyun oynandı ki bu maç bu yapılanların en son örneğiydi.Bu yapılan haksızlıklar yüzünden az kalsın (ALLAH KORUSUN) takımımız küme düşürülecekti.Bildiğiniz üzere Yiğido Gençlik Grubu olarak Trabzonspor maçından önce yine hakemlerle ilgili yasal ve medeni yollarda TFF ve MHK yi protesto organizasyonu yaptık.Bu organizasyonla ilgili birçek yerde duyuru yaptık ama organizasyona katılan sadece Yiğido Gençlik grubu oldu.Burda yani kavye başında bizi yerden yere vuran arkadaşlarımızın hiçbirini maalesef bu organizasyonda göremedik.Gönül isterdiki çok büyük bir katılım olsun ve sesimizi daha gür duyuralım ama olmadı.Bunlara rağmen tüm ulusal ve yerel basın-yayın organlarında yaptığımız protestolar gündeme geldi.Bu haksızlıklara hiç bir tepki göstermeyip yaptığımız bu organizasyona muhalif olan bir çok kesim oldu.Ama bunun bizim için önemi yok çünkü bizim tek düşüncemiz Sivasspor'un ve Sivasspor taraftarının hiç bir şeye karşı boyun eğmemesidir.



ben sadece bu konu üzerinde duracağım.ben yeniçeriler taraftar grubu başkanıyım.diğer gruplar protesto yürüyüşüne gelmedi demişsiniz ne benimle nede grubumdan bir arkadaşla bu konuda en ufak bir ikili ilişkiye girilmedi bizim haberimiz dahi olmazken ben bu organizasyona nasıl katılabilirimki. şimdi diyeceksinizki biz burada herkesi çağırdık ama biz herkes değiliz bizim direkt birinci ağızdan görüşmeler yapmamız gerekirdi. o yüzden bu konu hakkında bizi suçlu çıkarmayın derim..


Bizde sizi şuçlu felan çıkarmıyoruz rahat ol.. Sözumuz klawyede atıp tutanlara. ;)

YiğidoGençlik
02.05.2011, 12:43
Sahaya koltuk atmakla haklı olunur.Bu takım peşinden 15 saat yol git haklı olursun.Sonra bir bakmışsın ki bu takımın gerçek sahibi sensin,sahaya bırak koltuk atmayı kendini bile atarsın.Klübümüzün ilk defa yediği bir ceza değil, son ödeyeceği ceza da olmayacak.Öye kolay kolay 3 puan silinmez sen canını sıkma, bu ülkede tribünde çocuklar bıçaklandı yine 3 puan silinmedi.Sahaya ses bombaları rakı şişeleri atıldı yine silinmedi....

Tutturmuşsunuz bir koltuk atma, sizin şu yazınızı herhangi bir tribün oluşumundan bir taraftar okusa güler halimize.Bizler şampiyonluğu bu tarz destekler olmadığı için kaybettik.Herkes birbirinin Sivasspor sevgisini tartabilir.

Ben senede 10 deplasman yapacağım, iç saha maçlarının tamamında bulunacağım birisi oturacak maçını izleyecek, çekirdeğii yiyecek sonra benim sevgimi kimse tartamaz diyecek.Yok öyle dava, bu söylediğiniz 10 sene öncesinde kaldı.Bu takım uğruna 1 deplasman yapan 17 iç saha maçına gidenden daha fazla Sivassporludur.Boşuna demiyoruz adam kavgada, taraftar deplasmanda belli olur diye.

Bu takımı öyle herkes sevip herkes saymıyor, işte deplasman yapılmayınca bunlar bilinmiyor.Sizler münferit bir maç izlemekle grup olarak maç izlemenin arasındaki farkı anlayamazsınız.Grup olarak sadece kendinizden sorumlu olmazsınız.Sizler bir trabzonda,kayseride,samsunda,m ersinde bir giyin bakalım formanızı da gezin.Kim kime saygı duyor...

Boş tribünlere oynanan maçlarda sadece bizler vardık,gerçek taraftarlar vardı,bir çoğunuz tv kumandalarını sinirden sıkarken bizler kelle koltukda maçlara gidiyorduk...Kimse kimseden özür dilemek zorunda değil.Özür dilenecek yer burdaki sanal teknik hocalar değil.HEr grubun mazisinde üzücü olaylar olur, unutulur gider...Haa şunu da unutmayın hiçbir taraftar grubu kendine destek olanı da, köstek olanı da hiçbir zaman unutmaz... ;)

desteklerin için teşk ederim Yener..Çektiğimiz şeyleri bilmeyenlerin bunları anlamaması doğal zaten.

YiğidoGençlik
02.05.2011, 12:44
İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum.Biz çıkan bu olayları asla tasvip etmiyoruz.Ancak sezon başından beri Sivasspor üzerine o kadar çok oyun oynandı ki bu maç bu yapılanların en son örneğiydi.Bu yapılan haksızlıklar yüzünden az kalsın (ALLAH KORUSUN) takımımız küme düşürülecekti.Bildiğiniz üzere Yiğido Gençlik Grubu olarak Trabzonspor maçından önce yine hakemlerle ilgili yasal ve medeni yollarda TFF ve MHK yi protesto organizasyonu yaptık.Bu organizasyonla ilgili birçek yerde duyuru yaptık ama organizasyona katılan sadece Yiğido Gençlik grubu oldu.Burda yani kavye başında bizi yerden yere vuran arkadaşlarımızın hiçbirini maalesef bu organizasyonda göremedik.Gönül isterdiki çok büyük bir katılım olsun ve sesimizi daha gür duyuralım ama olmadı.Bunlara rağmen tüm ulusal ve yerel basın-yayın organlarında yaptığımız protestolar gündeme geldi.Bu haksızlıklara hiç bir tepki göstermeyip yaptığımız bu organizasyona muhalif olan bir çok kesim oldu.Ama bunun bizim için önemi yok çünkü bizim tek düşüncemiz Sivasspor'un ve Sivasspor taraftarının hiç bir şeye karşı boyun eğmemesidir.



ben sadece bu konu üzerinde duracağım.ben yeniçeriler taraftar grubu başkanıyım.diğer gruplar protesto yürüyüşüne gelmedi demişsiniz ne benimle nede grubumdan bir arkadaşla bu konuda en ufak bir ikili ilişkiye girilmedi bizim haberimiz dahi olmazken ben bu organizasyona nasıl katılabilirimki. şimdi diyeceksinizki biz burada herkesi çağırdık ama biz herkes değiliz bizim direkt birinci ağızdan görüşmeler yapmamız gerekirdi. o yüzden bu konu hakkında bizi suçlu çıkarmayın derim..

biz size değil burada atıp tutanlara söylüyoruz bunları..sizinde Sivasspor menfaatleri için neleri göze alabileceğinizi biliyruz.

merkez-2
02.05.2011, 13:10
Yeniçeriler grubumuzun başkanı Mesut reisi tv lerden ve yerel gazetelerden takip ederim.BURDA denilmiş.Yeniçerler denilmemiş..
MUHALİF OLAN BİRÇOK KESİM denilmiş ve isİm veya isimler belirtilmemiş.yeniçeriler yine denilmemiş.
Üzerinize söylenen direk birşey olursa grup adına bu şekilde ortaya çıksanız olmazmı reisim.ACABA SİZE SÖYLENDİ DİYEMİ ALGILANDINIZ.GENELLEME YAPILMIŞ.Ve burada ki akadaşlara söyledik diyede bir açıklama gelmiş gözüktüğü gibi.ÇÜNKÜ YG buradan yapabildi o çalışma öncesi duyuruyu(%80)
allaha emanet ol reisim...kalbini kırdıysam affola..Genelleme yapmaları normal yani yiğido gençliğin.

turks
02.05.2011, 13:18
Yeniçeriler grubumuzun başkanı Mesut reisi tv lerden ve yerel gazetelerden takip ederim.BURDA denilmiş.Yeniçerler denilmemiş..
MUHALİF OLAN BİRÇOK KESİM denilmiş ve isİm veya isimler belirtilmemiş.yeniçeriler yine denilmemiş.
Üzerinize söylenen direk birşey olursa grup adına bu şekilde ortaya çıksanız olmazmı reisim.ACABA SİZE SÖYLENDİ DİYEMİ ALGILANDINIZ.GENELLEME YAPILMIŞ.Ve burada ki akadaşlara söyledik diyede bir açıklama gelmiş gözüktüğü gibi.ÇÜNKÜ YG buradan yapabildi o çalışma öncesi duyuruyu(%80)
allaha emanet ol reisim...kalbini kırdıysam affola..Genelleme yapmaları normal yani..

yazdıkların karmakarısık kardeş mesut reis dediğin yeniçerilerin değil yiğido gençlik grubunun lideri

YiğidoGençlik
02.05.2011, 13:20
Haklı olduğumuz derken ?

Sahaya koltuk atmakla haklı olunmaz asla.. Bu hafta içi cezalar açıklanır. Kim ödeyecek o cezaları ? Ya olaylar biraz daha büyüseydi de 3 puanımız silinseydi kim verecekti hesabını ?

Son haftalara girilirken akıllı hareket edelim. Özellikle yaşı küçük arkadaşları kontrol edelim.

Belki ilk anda ben de aşırı sert bir tepki verdim. Sonradan biraz sinirim geçince üzüldüm. Ama kimse kimsenin Sivassporluluğunu tartamaz. Eminim ki herkesin amacı Sivasspor. O yüzden gelin bundan sonra bu tarz nahoş görüntüler bir daha yaşanması diye önlem alalım. Küfürden, kavgadan uzak duralım.

Herkesin sevdiği, saydığı Sivasspor'e ve Sivaslıları tekrar cümle aleme gösterelim.

sen herşeyden art niyet çıkarmak için mi yazıyorsun.yazdıklarımı iyi algılayamadın galiba yada bi sorunun mu var eğer varsa özelden bi mesaj at halledelim derdini..biz zaten koltuk atanlara engel olmaya çalıştık ha şunuda söyleyim o atılan koltukların tamamı da Yiğido Gençlik grubu tarafından atılmadı ayrıca ben haklı olduğumuz konu derken attığımız koltukları değil hakemin yaptığı tahrikleri ve hataları kastettim.ayrıca özür dilemesi gereken biri varsa o da maçın hakemidir..umarım anlamışındır..en büyük Sivassporlu sensin..

YiğidoGençlik
02.05.2011, 13:23
Bunu sadece bir gruba maal doğru değil bence,mesela ben maçta kale arkası havuz tarafındaydım orada da binlerce koltuk kırdılar ve sahaya attılar ama tribünler sahaya uzak olduğu için pek fazla göze batmadı bu.
Bunu yapanlarda ne yazık ki kulübümüz stadyumlara çekmek için beleş bilet dağıttığı gencecik okul çağındaki çocuklardı.İnanın bir Sivaslı olarak bu gençlikten utanıyorum,tiksiniyorum,bir bok olmaz bunlardan.

bak adam akıllı şeyler yaz eleştirinin dozunu kaçırma..kimse kimseye bedava bilet vermiyor o gençlerin hepsi parasını verip sezon başında kombinesini alıyor..bilmediğin şeylker hakkında yorum yapmayın önce araştırın sonra yorum yazın olur mu..?

merkez-2
02.05.2011, 13:23
yazdıkların karmakarısık kardeş mesut reis dediğin yeniçerilerin değil yiğido gençlik grubunun lideri

Mesut ŞAHİNin yazısından bahsediyorum.DAŞTAN başkanın yazısı olmadığı için SAHİN başkan diye algılamalısın.Burada MESUT ŞAHİN açıklama yapmış ve sonrasında ben tarafından mesut reis diye bir açıklama gelmiş.ya yada yazıları oku.ben yeniçeriler grubu başkanıyım demiş zaten.bende yç başkanına reis diye seslendim zaten.iyi takip et gardaşım.:)
senin gibi forumcuya yakışmıyor musti gardaş.ulenn :d:D:D de get:D
süpersin yaaa gardaş.

ygdgnçlk
02.05.2011, 13:26
Hepimizinde bildiği gibi cuma günü oynanan G.birliği maçında bazı tatsız olaylar yaşandı.Yiğido Gençlik Grubu adına burda bir açıklama yapma gereği duyduk.

İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum.Biz çıkan bu olayları asla tasvip etmiyoruz.Ancak sezon başından beri Sivasspor üzerine o kadar çok oyun oynandı ki bu maç bu yapılanların en son örneğiydi.Bu yapılan haksızlıklar yüzünden az kalsın (ALLAH KORUSUN) takımımız küme düşürülecekti.Bildiğiniz üzere Yiğido Gençlik Grubu olarak Trabzonspor maçından önce yine hakemlerle ilgili yasal ve medeni yollarda TFF ve MHK yi protesto organizasyonu yaptık.Bu organizasyonla ilgili birçek yerde duyuru yaptık ama organizasyona katılan sadece Yiğido Gençlik grubu oldu.Burda yani kavye başında bizi yerden yere vuran arkadaşlarımızın hiçbirini maalesef bu organizasyonda göremedik.Gönül isterdiki çok büyük bir katılım olsun ve sesimizi daha gür duyuralım ama olmadı.Bunlara rağmen tüm ulusal ve yerel basın-yayın organlarında yaptığımız protestolar gündeme geldi.Bu haksızlıklara hiç bir tepki göstermeyip yaptığımız bu organizasyona muhalif olan bir çok kesim oldu.Ama bunun bizim için önemi yok çünkü bizim tek düşüncemiz Sivasspor'un ve Sivasspor taraftarının hiç bir şeye karşı boyun eğmemesidir.

Vel hasıl kelam bu maça kadar sürekli hakem hataları artarak devam etti ve herkes artık iyice doldu taştı.Bu maç ta da yapılan ve yenilseydik eğer ve Bucaspor takımınında yenmesi halinde tekrar potaya girebileceğimiz bir konumda maçın kaderiyle oynayan hakem, sabrımızın taşmasında birinci rolü üstlendi.Bunun üzerine grubumuzun olduğu yerden ve yan taraflardan koltuklar atılmaya başlandı ve iş çığırından çıktı.Bunun üzerine özel güvenlik arkadaşlarımızda sağolsun olaya tuz biber ekti ve gruptaki arkdaşlarımızdan birine vurmasıyla olaylar doruk noktaya ulaştı ve özel güvenlikte cevabını aldı geri çekildi ve olayı daha büyümeden kontrol altına aldık.

Şimdi burdan söylemek istediğimiz şey birincisi bu olaylar planlı progaramlı yapılmış bir şey olmayıp bir anda gelişen bir durumdur.

Şimdi soruyorum burada bize atıp tutan ve yakışıksız yorumlar yazıp grubumuzu yerden yere vuran arkadaşlara.Sivasspor eğer bu hakem hatalarından dolayı Allah korusun küme düşseydi bizi bir kaç milyar alacağımız ceza kurtaracak mıydı..?Biz tabi ki Sivasspor kulübünün para cezası alıp sahamızın kapanmasını isteyecek bir grup değiliz yıllardan beri tribündeyiz hiç kimse bizi keyfi şeyler yapıp sırf takımına ceza aldırmak için maça gelen ve olaylar çıkaran bir halde gördü mü?Biz bu takım için herşeyimizi ailemizi eşimizi dostumuzu ihmal ediyoruz.yeri geliyor aç suzuz deplasma otobüs ayarlamk için sabah akşam koşturuyruz yeri geliyor hiç uyumadan takıma motive etmek için saatlarce pankartlar yazmak için uğraşıyoruz yeri geliyor cebimizde topladığımız paralarla şehiri motive etmek için maç öncesinde meşale şovlar yapıyoruz yeri geliyor yine stad içinde kareografi şovalr yaparak takımı motive etmek için çabalayıp duruyoruz.

Peki biz bunları yaparken burdaki arkadaşlarımız ne yapıyor haklı olduğumuz ama yine de yapmamamız gereken bir olay yüzünden yok bunlar çapulcu yok bunlar çoluk çocuk yok bunlar stadyumdan lağav edilsin yok bunlar silinsin gitsin..

Bu kadar emek verdiğimiz bir durumda bir eksi hareketten dolayı bu kadar ağır eleştiriler yapılıyor.

Sadece helal olsun diyorum burda yazan klavyeci arkadaşlarımızın hepsi bizden daha çok emek verdi ve bizden daha çok Sivassporludur.


YİĞİDO GENÇLİK TARAFTAR GRUBU.

kimse bizi yıldıramaz Reis sanalcı değiliz biz..

YGTayfa
02.05.2011, 13:30
BUNLARI YAZANLAR TARAFTARLIĞIN T SİNİ BİLMEZLER BURDA AHKAM KESERLER 5 LİRA YA KIYIP MAÇA GELMEZLER SONRA SİVASSPORUN MENFAATİNİ DÜŞÜNÜRLER BIRAKIN BU İŞLERİ YAPTIĞIMIZ İYİ ŞEYLERE Bİ TANE YORUM YAZMAYANLAR BİR HATA DA YAZMADIKLARINI BIRAKMAMIŞ GİDİN İŞİNİZE YA BİZ YAPTIĞIMIZ DOĞRULARI DA BİLİRİZ YANLIŞLARIDA KİMSEDEN TAVSİYE ALACAK HALİMİZ YOK..

GİDERE GİDER ATARA ATAR YİĞİDO GENÇLİK İLKLERİ YAPAR..

favori58
02.05.2011, 13:30
Gelecek sezonlarda böyle sıkıntılar yaşamamak ve daha iyi taraftar grubuna sahip olmak için öncelikle, Sivasspor'un sözde taraftardan sorumlu tuttuğu yönetici Faruk taşseten'in değişmesi ve adam gibi bir adamın bu işe verilmesi lazım. Mecnun başkandan öncelikle bunu rica ediyoruz. Özellikle deplasman maçlarında bizi adeta cırmalatıyor,bir şey yaptığını zannediyor,.adam sanki alçak dağları yaratmış,böyle kasıntı ve kibirli insanların Sivasspor'a vereceği hiç bir şey olamaz

58alp58
02.05.2011, 13:33
klavyeciler iş başında yine....biz yiğido gençliğiz korku nedir bilmeyiz..yg hell boys..

merkez-2
02.05.2011, 13:34
Gelecek sezonlarda böyle sıkıntılar yaşamamak ve daha iyi taraftar grubuna sahip olmak için öncelikle, Sivasspor'un sözde taraftardan sorumlu tuttuğu yönetici Faruk taşseten'in değişmesi ve adam gibi bir adamın bu işe verilmesi lazım. Mecnun başkandan öncelikle bunu rica ediyoruz. Özellikle deplasman maçlarında bizi adeta cırmalatıyor,bir şey yaptığını zannediyor,.adam sanki alçak dağları yaratmış,böyle kasıntı ve kibirli insanların Sivasspor'a vereceği hiç bir şey olamaz

Faruk abiyi boş verde diyarbakırlı yöneticimiz bile var.istanbulda şirketinde para saıyor o kadar...alayan anladı zaten...başkan duygusal yaklaşmamalı...

burakkova
02.05.2011, 13:51
burası tribün olur böyle şeyler..
o kadar protesto yaptınız, kaç km deplasman gezdiniz..
o gün maçı izlerken dikkatimi çekti, maratonun tamamı oturuyor, simsiyah bir görüntü. üzerlerine kırmızı beyaz birşey bile giymemişler.. siyah montlar kabanlar, uzaktan gayet iç karartıcı bir görüntü..
bunlar kulübe sizden daha çok zarar veriyor..
kaç yıllık grupsunuz ilk defa saha kapanacak sanırım..
ilk defa böyle bir para cezasından bahsediliyor..
bir kez daha tekrarlanacağını düşünmüyorum..
o yüzden canınız sağolsun, helal olsun..

emre41
02.05.2011, 13:54
Enaroma denen yağ kütlesi kendini yere atıyor, hakem bu sahtekarlığı cezalandırıyor ve taraftar hakeme kızıp koltuk kırıyor.

Azcıcık dikkatli izlerseniz ortada penaltı felan yok. Koltuk atma olayını ben şahsen Sivasspor taraftarına yakıştıramadım. Bize beyefendilik yakışır.

Yoksa azcıcık aklı olan, o sahada takımı motive etmek için kendini heba edenlerin herkesden daha çok Sivasspor'u düşündüğünü bilir.

Dediğim gibi eleştirirken ipin ucunu kaçırmayın. Oradakiler ellerinden geldiği kadarı ya da daha fazlası ile bu takıma destek olmaya çalışıyor. Ve inanıyorum ki böylesi bir olay bir daha olmayacaktır.

hasanpolat44
02.05.2011, 13:56
BU GENÇLERE BU KADAR YÜKLENMEYİN YAPTIKLARI HATANIN FARKINDALAR ZATEN ELEŞTİRİLERİ DE DÜZEYLİ YAPALIM AYIP OLUYO.

turks
02.05.2011, 13:59
Mesut ŞAHİNin yazısından bahsediyorum.DAŞTAN başkanın yazısı olmadığı için SAHİN başkan diye algılamalısın.Burada MESUT ŞAHİN açıklama yapmış ve sonrasında ben tarafından mesut reis diye bir açıklama gelmiş.ya yada yazıları oku.ben yeniçeriler grubu başkanıyım demiş zaten.bende yç başkanına reis diye seslendim zaten.iyi takip et gardaşım.:)
senin gibi forumcuya yakışmıyor musti gardaş.ulenn :d:D:D de get:D
süpersin yaaa gardaş.

karmakarısık yazmısınsın yaw senın yazdıklarını anlamak özel yetenek ister

mesut şahin
02.05.2011, 14:11
Bildiğiniz üzere Yiğido Gençlik Grubu olarak Trabzonspor maçından önce yine hakemlerle ilgili yasal ve medeni yollarda TFF ve MHK yi protesto organizasyonu yaptık.Bu organizasyonla ilgili birçek yerde duyuru yaptık ama organizasyona katılan sadece Yiğido Gençlik grubu oldu.



ben bu yazıya istinaden yazdım yoksa genelleme yapılmış. bunu öğrendim sende istersen daha üstünde durma kardeşim merkez2

merkez-2
02.05.2011, 14:14
Bildiğiniz üzere Yiğido Gençlik Grubu olarak Trabzonspor maçından önce yine hakemlerle ilgili yasal ve medeni yollarda TFF ve MHK yi protesto organizasyonu yaptık.Bu organizasyonla ilgili birçek yerde duyuru yaptık ama organizasyona katılan sadece Yiğido Gençlik grubu oldu.



ben bu yazıya istinaden yazdım yoksa genelleme yapılmış. bunu öğrendim sende istersen daha üstünde durma kardeşim merkez2

Anlaşıldı reis....

mesut şahin
02.05.2011, 14:16
Gelecek sezonlarda böyle sıkıntılar yaşamamak ve daha iyi taraftar grubuna sahip olmak için öncelikle, Sivasspor'un sözde taraftardan sorumlu tuttuğu yönetici Faruk taşseten'in değişmesi ve adam gibi bir adamın bu işe verilmesi lazım. Mecnun başkandan öncelikle bunu rica ediyoruz. Özellikle deplasman maçlarında bizi adeta cırmalatıyor,bir şey yaptığını zannediyor,.adam sanki alçak dağları yaratmış,böyle kasıntı ve kibirli insanların Sivasspor'a vereceği hiç bir şey olamaz

seninle tanışmak isterim nerden getirdin bu konuyu şimdi bu sonuca anlamış değilin ne alaka faruk taşseten


merkez2-Faruk abiyi boş verde diyarbakırlı yöneticimiz bile var.istanbulda şirketinde para saıyor o kadar...alayan anladı zaten...başkan duygusal yaklaşmamalı...


bizim şehrimizde yönetici olmak isteyipte yönetime alınmayan mı var. bu takım için bu arma için elini taşın altına koymak isteyen varsa başkan değerlendireceğini sanıyorum sivaslı kimse yok saolsunlar başkanın hatırına bu kulübe yöneticilik yapıyorlar.bu yöneticilere sahip çıkacağımızyerde onlar üzerinden yorum yapmayalım

merkez-2
02.05.2011, 14:21
REİS İKİSİDE KAĞIT ÜZERİNDE TARAFTARDAN SORUMLU.MAÇ ÖNCESİ MAÇ SONRASI TARAFTARLARLA OLSALAR İSTENMEYEN GÖRÜNTÜ OLURMUYDU.

KONUYLA ALAKALI BİR YORUM.ARKADAŞ GİRİŞİ İYİ YAPMIŞ.GENİŞ ANLAMDA BELİRTMEMİŞ.
BİR DEVRİM OLSUN ARTIK.YÖNETİM YAKLAŞSIN GRUPLARIMIZA TARAFTARLARA.

Ahwettt
02.05.2011, 14:28
Siz böyle yaparak Sivassporun hangi sorunu çözdünüz acaba ben onu merak ediyorum? Eğer sandelyekırıp kulübe zarar verecek bu işler çöz<ülse idi yada hakem ler geri atsa idi, 4 BÜYÜK TAKIMLAR HİÇ MAÇ OYNMADAN MAÇ KAZINIRLARDI: Yarın Allah korusn stadımız kapatılır isebu kadar seyirciden gelen gelir ne olacak? Bunda Sivas basınıda çok büyük suçu var devamlı Sivasspor taraftarı ile çekirdekçiler diye dalga geçerseniz olacağu bu idi.Şimdi çekirdek yemediler Sivassporun sandelyerini kırarak sahaya fıralttılar şimdi hoşunuza gittimi

YiğidoGençlik
02.05.2011, 14:54
arkadaşlar yönetimle alakalı bi durum yok burda konuyu başka yerlere çekmeyelim.

mesut şahin
02.05.2011, 15:44
seninle tanışmak isterim nerden getirdin bu konuyu şimdi bu sonuca anlamış değilin ne alaka faruk taşseten


merkez2-Faruk abiyi boş verde diyarbakırlı yöneticimiz bile var.istanbulda şirketinde para saıyor o kadar...alayan anladı zaten...başkan duygusal yaklaşmamalı...


bizim şehrimizde yönetici olmak isteyipte yönetime alınmayan mı var. bu takım için bu arma için elini taşın altına koymak isteyen varsa başkan değerlendireceğini sanıyorum sivaslı kimse yok saolsunlar başkanın hatırına bu kulübe yöneticilik yapıyorlar.bu yöneticilere sahip çıkacağımızyerde onlar üzerinden yorum yapmayalım

favori 58 şimdi aklında şüphe kalmasın tanışmak isterim çünkü senin bulunduğun yerde ne ben nede kardeşlerimin olmasını isterim. iyi bir provakatörsün senin ne yapacağın belli olmaz....!

inadınayeniceri
02.05.2011, 16:35
Baştan sona kadar okudum yazılanları ortada bir hata var tamam. Verilmeyen bir penaltıya aşırı tepki oldu oda tamam ama adamlar yapılanın doğru bişey olmadığını dile getirip olayları açıklamış zaten, hatalı olduklarını kabul ediyorlar. Altına giripte hakarete varan çok ağır eleştirilerde bulunmak neden?

Saha kapatılmaz. Neler neler görüyoruz kapatılmıyor ama sağlam bir para cezası yeriz. Bence daha fazla uzatmasın kimse olanla ölene çare yok herkes önüne baksın. Ve son olarak artık taraftar gruplarıyla uğraşmayı yıkıcı olmayı bırakın. Sivasspor için kim ufak bir emek harcadıysa kim ben sonuna kadar Sivasspor'luyum diyorsa bizlerin başının tacıdır lütfen sizlerde bu düşünceyle hareket edin.

rivaldo58
02.05.2011, 16:59
her zaman dengeli olmamız lazım

cılgınsivas58
02.05.2011, 17:56
cümlesinizin sonuna kadar katılıyorum!! haklısınız

hoLiGan Enes
02.05.2011, 18:50
bu olaylar eğer şampiyonluğa oynadığımız zamanda yapılsaydı biz emin olun şuan çoktan şampiyon olmuştuk, burda klavye delikanlıları öğreyin tavarit denen şahış kendini taraftar sanıp buralarda isim yapmaya çalışıyor eğer bizim kadar sevdalıysan Ankaragücü maçında senide Kale Arkası Gar'A bekleriz taraftarlık dersi veririz..


Parası Olan Kapalı'ya,Çekirdeği Olan Maratona,Yüreği Olan Yiğido Gençliğe Gelsin !

asabibaba
02.05.2011, 19:27
sevgili arkadaşlar emeğinize azminize verdiğiiz tüm ödünlere vede çektiğiniz çileye acımadan bir kalemde sildiniz hani futbolcular formsuz olurda 1 2 hafta dinlendirilir ya sanırım sizde lig yorgunusunuz 1 2 hafta dinlenseniz iyi olacak. YANİ KISA YIKTINIZ PERDEYİ EYLEDİNİZ VİRAN:confused::confused::conf used:

talha58
02.05.2011, 19:52
Sahaya koltuk atmayı veya rakibe, hakeme küfretmeyi asla tasvip edemeyiz. Arkadaşlar da hatalarını anlamışlar ve hatalı olduklarını kabul etmişler. Ama yorumlarda bazıları yine de hatalarını anlamamış görünüyor. Yapmaları gerekn özür dileyip geçmek bence. Maalesef yorumlarından "Sivasspor için sadece biz uğraşıyoruz, siz hiçbirşey yapmıyorsunuz, o nedenle herşeyi yaparız" gibi anlamlar çıkıyor.

Bence kimse kimsenin taraftarlığını ölçmeye kalkamaz. Çünkü sen tezahürat yapıyorsundur. O adamın katkısı daha farklıdır. Bunu bilemeyiz.

YiğidoGençlik
02.05.2011, 20:32
Sivasspora gerçekten ve azda olsa emeği geçelere hiçbi lafımız yok onlarda bizim başımızın tacı..amalafımızburda art niyetli yorum yazanlaradır..

sivasdergi
02.05.2011, 20:44
Sahaya koltuk atanın ve o koltuk atanları savunanların Sivassporluluğundan şüphe duyarım.

hoLiGan Enes
02.05.2011, 21:52
Sahaya koltuk atanın ve o koltuk atanları savunanların Sivassporluluğundan şüphe duyarım.

İstediğin süpheyi duy Sivasspor için çektiğimiz cefayı ve göze aldıklarımızı bizim içimizde olmayan bilemez...

Biz Zor Olanı Seçtik TV'den Değil Tribünden Sevdik !

sivasdergi
02.05.2011, 22:25
İstediğin süpheyi duy Sivasspor için çektiğimiz cefayı ve göze aldıklarımızı bizim içimizde olmayan bilemez...

Biz Zor Olanı Seçtik TV'den Değil Tribünden Sevdik !

Koltuk atmayı mı savunuyorsunuz yoksa hala ? Ve sanıyorum beni cefa çekmeyen bir taraftar olarak nitelendiriyorsunuz anladığım kadarıyla ? Kusura bakmayın ama yukarıda arkadaşlar doğru söylemiş galiba.

58CeZa58
03.05.2011, 00:36
arkadaslar hadi barisma zamani geldi olmus bitmis napalim

yani bakiyorum baris saglayacak pek biride yok
herkez birbirlerine laf atiyor
yeter artik okudukca bende sinir olyuorum
hem suclu olanlara hem suclu olmayipta laf atanlara
suclu olan tarafdanda biz stada gidiyoruz siz tv de bakarken falan laflarida yakismiyor yani biz sivassporlu degilizmi bizde elimizden gelen destegi veriyoruz

yani sivasspor taraftari tayfasi danatigi olarakda sizde biraz centilmence davranip özür dileyip bitirseniz cok sevinirim herkezin bekledigi bu

hadi barisalim
anca beraber kanca beraber :D

favori58
03.05.2011, 00:54
favori 58 şimdi aklında şüphe kalmasın tanışmak isterim çünkü senin bulunduğun yerde ne ben nede kardeşlerimin olmasını isterim. iyi bir provakatörsün senin ne yapacağın belli olmaz....!


Sen demek istiyorsun,provoktörlük senin işin galiba,benim aklıma hiç böylebir şey gelmedi. ama sen hemen nasıl olduysa damgayı vurdun,zaten ne geliyorsa başımıza senin gibilerden geliyor. Bu faruk taşseteni ilk defa birinin savunduğunu gördüm. gruplara sor bakalım bu şahıs yiğidoyara neler yapıyor. <bunun yüzünden maça gelmeyenler var,biraz bilinçli ol insanlrı tanımadandamga vurma

yener_sahin
03.05.2011, 09:58
Sen demek istiyorsun,provoktörlük senin işin galiba,benim aklıma hiç böylebir şey gelmedi. ama sen hemen nasıl olduysa damgayı vurdun,zaten ne geliyorsa başımıza senin gibilerden geliyor. Bu faruk taşseteni ilk defa birinin savunduğunu gördüm. gruplara sor bakalım bu şahıs yiğidoyara neler yapıyor. <bunun yüzünden maça gelmeyenler var,biraz bilinçli ol insanlrı tanımadandamga vurma

Birader senin kimliğin yok mu? Neyden korkuyorsun da kimliksiz kişiliksiz davranıyorsun.Sanalda belli isimlerin arkasına sığınıp neden yorumlar yazıyorsun.Erkek gibi davran ben buyum de adını yaz.Erkekliğin gerektirdiği budur.Yoksa burdan herkes hakkında ithamlarda bulunmak kolay.İçindekileri Faruk Taşsetenle yüzyüze konuşacak cesarete sahip olmadığından mı?Kaç deplasmana bizimle geldin de yaptığı destekleri bileceksin.Otur sen kendi hurafelerinle burda yazı yazarak kendini tatmin et.Ha erkekliğin tutarda adını soyadını yazmak istersen pm den bekliyorum ;)

mesut şahin
03.05.2011, 10:30
Sen demek istiyorsun,provoktörlük senin işin galiba,benim aklıma hiç böylebir şey gelmedi. ama sen hemen nasıl olduysa damgayı vurdun,zaten ne geliyorsa başımıza senin gibilerden geliyor. Bu faruk taşseteni ilk defa birinin savunduğunu gördüm. gruplara sor bakalım bu şahıs yiğidoyara neler yapıyor. <bunun yüzünden maça gelmeyenler var,biraz bilinçli ol insanlrı tanımadandamga vurma

konuyla alakası olmadan faruk taşseteni buraya taşıyorsun sonrada ben provakatör diilim diyorsun. bak bilader kişisel bazı sorunların olabilir ama bunu burada değil kendisiyle hallet.veya bir konu aç faruk taşseten ilgili düşüncelerini oraya yaz.burada yönetimin adı geçmezken sen kafana göre yönetimide olaya dahil edersen bu provakatörlüktür.. yener e adını soyadını mesaj at yüz yüze konuşalım...

sivasdergi
03.05.2011, 12:05
Bu konudaki şu yoruma da ölüyorum doğrusu : Kaç deplasmana geldin :)

Sivassporluluğu kaç deplasmana gelmekle ölçüyorlar anlamadım. Kaldıki kimin Sivasspor'a ne kadar katkı sağladığını kimse bilemez. Deplasmana gidince takımın tek sahibi mi olunuyor ?

adres58
03.05.2011, 13:01
Maksadınızı ve amacınızı aşmadan lütfen yorumlarınızı kırıcılıkdan uzak ve adab-ı muaşeret kurallarında yaparsanız eminimki doğruyu bulacaksınız. Sizlerden rica ediyorum. Lütfen itidal beyler LÜTFEN...

sinan-58
03.05.2011, 15:45
Bu konudaki şu yoruma da ölüyorum doğrusu : Kaç deplasmana geldin :)

Sivassporluluğu kaç deplasmana gelmekle ölçüyorlar anlamadım. Kaldıki kimin Sivasspor'a ne kadar katkı sağladığını kimse bilemez. Deplasmana gidince takımın tek sahibi mi olunuyor ?

adam kavgada taraftar deplasmanda belli olur derler ama biz deplasmandanda geçtik kendi sahamızda desteği göremiyoruz burada gruplara laf etmeyi bırakın eğer zarar veren grup varsa yönetim gerekeni yapar zaten sadece gelip belli bir miktar para verip tribünde çekirdek yiyip ... hakem diye bağırarak taraftarlık olmaz deplasmana gidildi diyede takımın sahibi olunmaz ama senden çok hak sahibidir yapılan yanlışlarda cezasız kalmaz unutmayın

Yiğiter
03.05.2011, 17:26
Çok tuhaf sözler okudum bu başlıkta..
Kaç deplasmana geldin?
Adam kavgada,taraftar deplasmanda vb...Gerçekten tuhaf..
İnsanlar meslekleri icabı ya da aile sebeplerinden dolayı deplasmana gidemeyebilir,o kadar boş vakti olmayabilir..Ama içerdeki her maça gelip,kombinesini,formasını alıp takımına destek veriyorsa bu da hakiki Sivasspor'ludur..Ya da -35'te maça gelip sağlığını hiçe sayan insanlara Sivasspor'u sevmiyor diyebilir misiniz?İnsanların Sivas sevgisini ölçemezsiniz..Ortada yapılan bir yanlış var...Koltuk kırmak dünyanın her yerinde yanlıştır,cezayı gerektirir...Bizim stadımızda bu çok olmuyor..HAdi dedik bir defa öfkelerine yenilip kırdılar,bir özür işi sonlandırabilirken,çıkmış insanalrın Sivas sevgisini ölçüyorsunuz,tehdit ediyorusunz..Gerçekten tuhaf!

rivaldo58
03.05.2011, 17:56
hayırlısı olsun..............

talha58
03.05.2011, 18:33
Çok tuhaf sözler okudum bu başlıkta..
Kaç deplasmana geldin?
Adam kavgada,taraftar deplasmanda vb...Gerçekten tuhaf..
İnsanlar meslekleri icabı ya da aile sebeplerinden dolayı deplasmana gidemeyebilir,o kadar boş vakti olmayabilir..Ama içerdeki her maça gelip,kombinesini,formasını alıp takımına destek veriyorsa bu da hakiki Sivasspor'ludur..Ya da -35'te maça gelip sağlığını hiçe sayan insanlara Sivasspor'u sevmiyor diyebilir misiniz?İnsanların Sivas sevgisini ölçemezsiniz..Ortada yapılan bir yanlış var...Koltuk kırmak dünyanın her yerinde yanlıştır,cezayı gerektirir...Bizim stadımızda bu çok olmuyor..HAdi dedik bir defa öfkelerine yenilip kırdılar,bir özür işi sonlandırabilirken,çıkmış insanalrın Sivas sevgisini ölçüyorsunuz,tehdit ediyorusunz..Gerçekten tuhaf!

Noktası virgülüne kadar katılıyorum kardeşim. Kimse kimsenin Sivasspor sevgisini ölçemez.

sivasdergi
03.05.2011, 18:56
Adam kavgada taraftar deplasmanda belli olurmuş. Buyur burdan yak. Baştan sona kadar kimlerle burada yazıştığımızı gösteren bir cümle olmuş.

Kısacası bu küçük arkadaşlara şöyle bir açıklama yapıyım ;

Sizler belki yaşınız gereği hatırlamazsınız ama bizler Çarşamba, Bulancak, Hopa gibi deplasmanlara takımımız için gidip en zor zamanlarda takımımızı destekleyip geldikten sonra Sivasspor sadece bizim takımımız demezdik. Deplasmana gidenler olarak takımımızı bütün taraftarlarımız adına desteklerdik. Gelince de herkesle paylaşırdık. Deplasmana veya maça gitmedi diye kimsenin Sivassporluluğunu ölçmeye kalkışmazdık. Bilirdik ki onlar da en az bizim kadar Sivasspor sevdalılarıdır. Kısacası deplasmana gidip bunu defalarca başa kakmazdık.

YiğidoGençlik
03.05.2011, 19:58
adam kavgada taraftar deplasmanda belli olur derler ama biz deplasmandanda geçtik kendi sahamızda desteği göremiyoruz burada gruplara laf etmeyi bırakın eğer zarar veren grup varsa yönetim gerekeni yapar zaten sadece gelip belli bir miktar para verip tribünde çekirdek yiyip ... hakem diye bağırarak taraftarlık olmaz deplasmana gidildi diyede takımın sahibi olunmaz ama senden çok hak sahibidir yapılan yanlışlarda cezasız kalmaz unutmayın

ÖYLE BİR YAZMIŞSIN Kİ SANKİ YÖNETİM HER HAFTA BEDAVA BİLET DAĞITIYOR NEYİN CEZASINI VERECEK SÖYLER MİSİN BANA PARASI İLE ALDIĞIMIZ KOMBİNELERİ Mİ VERMEYECEK VERMEZLERSE CANLARI SAĞOLSUN BİLETİMİZİ ALIR ASLANLAR GİBİ GİRER ASLANLAR GİBİ DESTEĞE DEVAM EDERİZ YÖNETİM KOMBİNE VERMEDİ DİE TRİBÜNÜ MÜ BIRAKALIM..?AYRICA YAKIN ZAMANLARDA BUNA BENZER Bİ OLAYINDA ANTEP DEPLASMANINDA SİZİN BAŞINIZA GELDİĞİNİ UNUTMA..

ygdgnçlk
03.05.2011, 20:37
grubumuzun iyiliğini istemeyenler burda da iş başında..

YGTayfa
03.05.2011, 20:40
neyi tartışıyorsunuz ya daha ne dememizi bekliyorsunuz Süleyman Abay gibi hakemler değil Sivassporu biz bu konuma getirdik bunu da diyelim mi hadi bakalım sanalcı provokatörler uzayın şurdan..

tavatir
03.05.2011, 20:42
bu olaylar eğer şampiyonluğa oynadığımız zamanda yapılsaydı biz emin olun şuan çoktan şampiyon olmuştuk, burda klavye delikanlıları öğreyin tavarit denen şahış kendini taraftar sanıp buralarda isim yapmaya çalışıyor eğer bizim kadar sevdalıysan Ankaragücü maçında senide Kale Arkası Gar'A bekleriz taraftarlık dersi veririz..


Parası Olan Kapalı'ya,Çekirdeği Olan Maratona,Yüreği Olan Yiğido Gençliğe Gelsin !

Tamam yaşınız küçük dedik bazı şeylere müsamaha gösterdik ama küçük de küçüklüğünü bilmeli ama demi ?

58alp58
03.05.2011, 20:42
SANAL ALEM İŞ BAŞINDA......

velibircan
03.05.2011, 22:11
sanki olayları bizim grubumuz yapmış gibi böyle Takıma yapılan sebebi ne olursa olsun bir faydası olmayan davranışı grup elamanları neden savunursunuz anlamış değilim...

sivasdergi
03.05.2011, 22:29
Hey Allahım ya üsluba bakar mısınız ? Tam 12-13 yaş mahalle maçına çevirdiniz ortamı :)

YiğidoGençlik
03.05.2011, 22:59
kimse buraya yazmak zorunda değil..

burakkova
03.05.2011, 23:28
Çok tuhaf sözler okudum bu başlıkta..
Kaç deplasmana geldin?
Adam kavgada,taraftar deplasmanda vb...Gerçekten tuhaf..
İnsanlar meslekleri icabı ya da aile sebeplerinden dolayı deplasmana gidemeyebilir,o kadar boş vakti olmayabilir..Ama içerdeki her maça gelip,kombinesini,formasını alıp takımına destek veriyorsa bu da hakiki Sivasspor'ludur..Ya da -35'te maça gelip sağlığını hiçe sayan insanlara Sivasspor'u sevmiyor diyebilir misiniz?İnsanların Sivas sevgisini ölçemezsiniz..Ortada yapılan bir yanlış var...Koltuk kırmak dünyanın her yerinde yanlıştır,cezayı gerektirir...Bizim stadımızda bu çok olmuyor..HAdi dedik bir defa öfkelerine yenilip kırdılar,bir özür işi sonlandırabilirken,çıkmış insanalrın Sivas sevgisini ölçüyorsunuz,tehdit ediyorusunz..Gerçekten tuhaf!

şükür şu konu hakkında aklı başında bir yorum okudum...

sinan-58
03.05.2011, 23:29
ÖYLE BİR YAZMIŞSIN Kİ SANKİ YÖNETİM HER HAFTA BEDAVA BİLET DAĞITIYOR NEYİN CEZASINI VERECEK SÖYLER MİSİN BANA PARASI İLE ALDIĞIMIZ KOMBİNELERİ Mİ VERMEYECEK VERMEZLERSE CANLARI SAĞOLSUN BİLETİMİZİ ALIR ASLANLAR GİBİ GİRER ASLANLAR GİBİ DESTEĞE DEVAM EDERİZ YÖNETİM KOMBİNE VERMEDİ DİE TRİBÜNÜ MÜ BIRAKALIM..?AYRICA YAKIN ZAMANLARDA BUNA BENZER Bİ OLAYINDA ANTEP DEPLASMANINDA SİZİN BAŞINIZA GELDİĞİNİ UNUTMA..

yönetim isteyince ne yapacağını benden iyi biliyorsun şurada birbirimize düşmenin manası yok acaba antepte ne oldu söylermisin ??

*elli8*goksel
03.05.2011, 23:42
Adam kavgada taraftar deplasmanda belli olurmuş. Buyur burdan yak. Baştan sona kadar kimlerle burada yazıştığımızı gösteren bir cümle olmuş.

Kısacası bu küçük arkadaşlara şöyle bir açıklama yapıyım ;

Sizler belki yaşınız gereği hatırlamazsınız ama bizler Çarşamba, Bulancak, Hopa gibi deplasmanlara takımımız için gidip en zor zamanlarda takımımızı destekleyip geldikten sonra Sivasspor sadece bizim takımımız demezdik. Deplasmana gidenler olarak takımımızı bütün taraftarlarımız adına desteklerdik. Gelince de herkesle paylaşırdık. Deplasmana veya maça gitmedi diye kimsenin Sivassporluluğunu ölçmeye kalkışmazdık. Bilirdik ki onlar da en az bizim kadar Sivasspor sevdalılarıdır. Kısacası deplasmana gidip bunu defalarca başa kakmazdık.

belli o zamanlardan şehire ne kadar sivasspor sevgisi aşıladığınız şimdi herkes sağolsun fb gs bjk hatta ts formasıyla dolasıyor sizin neslin evlatlarının bir tanesinin kafasında sivassporla ilgili fikir bile yok...

Yiğiter
03.05.2011, 23:58
belli o zamanlardan şehire ne kadar sivasspor sevgisi aşıladığınız şimdi herkes sağolsun fb gs bjk hatta ts formasıyla dolasıyor sizin neslin evlatlarının bir tanesinin kafasında sivassporla ilgili fikir bile yok...

Bugünkü tarafatr grupları yeni nesile Sivasspor sevgisi aşılıyor mu?

*elli8*goksel
04.05.2011, 00:19
Bugünkü tarafatr grupları yeni nesile Sivasspor sevgisi aşılıyor mu?

bunu liselilere sormak lazım

Çılgınlar58
04.05.2011, 00:21
ARKADAŞIM ÖZEL GÜVENLİK OLAYLARI BAŞLATICISI OLDU DEMİŞSİN AMA FARKINDAMISIN BİR ARKADAŞIN DA 2 KERE KALBİ DURDU SİZİN VE SİZLERİN YÜZÜNDEN ADAMI DARP ETTİNİZ VE O ADAMA BİRŞEY OLSAYDI BUNUN HAKKINI KİM VEREBİLİRDİ SÖYLERMİSİNİZ SİVASIN VE SİVASSPORUN TARİHİNDE İLK OLAYI SİZLER BAŞLATTINIZ.....

mesut şahin
04.05.2011, 09:55
bizden kimse bu konulara mesaj atmasın yeri geldiinde müdahale ederiz

sivasdergi
04.05.2011, 11:39
bunu liselilere sormak lazım

İstersen ilkokullulara soralım ? :)

YiğidoGençlik
04.05.2011, 12:00
yönetim isteyince ne yapacağını benden iyi biliyorsun şurada birbirimize düşmenin manası yok acaba antepte ne oldu söylermisin ??

ne yapacak mış..? siz tribünü bıraktığınız dönemlerde yönetim mi bıraktırdı size..? antepte de koltuk kırıldığı için ceza kesildi kulübe hatırlatmak isterim..

YiğidoGençlik
04.05.2011, 12:20
ARKADAŞIM ÖZEL GÜVENLİK OLAYLARI BAŞLATICISI OLDU DEMİŞSİN AMA FARKINDAMISIN BİR ARKADAŞIN DA 2 KERE KALBİ DURDU SİZİN VE SİZLERİN YÜZÜNDEN ADAMI DARP ETTİNİZ VE O ADAMA BİRŞEY OLSAYDI BUNUN HAKKINI KİM VEREBİLİRDİ SÖYLERMİSİNİZ SİVASIN VE SİVASSPORUN TARİHİNDE İLK OLAYI SİZLER BAŞLATTINIZ.....

o güvenlikçi benim arkadaşım ve kendisi ile görüştüm o ayırırken gelmiş darbe ama birçok güvenlikçi olayları daha da çığırından çıkardı dengesizce saldırınca karşılık gördü daha ılımlı yaklaşabilirdi..emniyet müdürü bile güvenlikçileri çekin dedi..

adres58
04.05.2011, 12:38
bizden kimse bu konulara mesaj atmasın yeri geldiinde müdahale ederiz

Burada müdahele yetkisine sen değil biz sahibiz canım kardeşim.. Haddini fazla aşma lütfen...

Besyo_cu
04.05.2011, 13:07
Yiğido Gençlik grubuna mensup bazı kardeşlerimiz ve taraftarlarımız anlamsız bir tartışmanın içerisine girmiş...

Yiğido Gençlik takıma sonuna kadar destek veren kendi imkanları çabalayan Allah var güzel şeyler yapan, hemen hemen bütün Türkiye'nin bildiği taraftar grubu. Arkadaşlarımız hata yaptıklarını kabul ediyor ama bunu yaparkende olmadık münakaşalara giriyorlar ki buna hiç gerek yok. Hatalıyız yaptıgımız yanlış ancak hatamızın nedeni sevdamızdan ötürü yazsanız konu kapanır gider ne gerek var mahallenini bıçkın delikasınlısı rolüne girmeye...

ahmet yiido
04.05.2011, 13:11
sanki olayları bizim grubumuz yapmış gibi böyle Takıma yapılan sebebi ne olursa olsun bir faydası olmayan davranışı grup elamanları neden savunursunuz anlamış değilim...

biz güzel bişey yapınca hep beraber kötü olay olunca siz ne güzel memleket yaa ;)

sivasdergi
04.05.2011, 13:27
Sen kimsin de haddini aşma filan? Adam grubunda ki elemanlara daha yazmayın bu konuda diyor. Saçma sapan bi yöneticisin diye böyle konuşma hakkını nerden alıyorsun? Haddini aşmaması gerekenler varsa oda sen ve senin gibi yöneticilerdir. Siz pc başında pineklemekten başka birşey yapmayan tribünden uzak arkadaşlar; karışmayın tribün mevzularına. ok?

Tribün mevzuları derken ? İlk başta koltuk atma konusunu gündeme getiren arkadaşlar haklı sanırım. Bu tribün grubu kurup da kendini takımın patronu sananlar bu kafayla giderse lağvedilmeli.

Demokrasi diye birşey var. Adam grubunbaşkanı olunca gruptaki tüm herkesin ne düşündüğüne ve ne söyleyeceğine de ipotek mi koyuyor ? Eğer öyleyse buna grup denmezki. Herkes istediğini söyleyebilmeli.

mesut şahin
04.05.2011, 13:39
Tribün mevzuları derken ? İlk başta koltuk atma konusunu gündeme getiren arkadaşlar haklı sanırım. Bu tribün grubu kurup da kendini takımın patronu sananlar bu kafayla giderse lağvedilmeli.

Demokrasi diye birşey var. Adam grubunbaşkanı olunca gruptaki tüm herkesin ne düşündüğüne ve ne söyleyeceğine de ipotek mi koyuyor ? Eğer öyleyse buna grup denmezki. Herkes istediğini söyleyebilmeli.

bak kardeşim herkes burda her istediğini sölediği zamanları ben biliyorum o günleri yaşadım sen belki bilmiyorsundur sivastamısın onuda bilmiyorum burda herkes her aklına geleni sölerse durumlar dahada kötü olur o yüzden grup adına açıklmaları biz yaparız sen şahıs olarak isteğini yazarsın ama arkasında durmak kaydıyla...!

inadınayeniceri
04.05.2011, 13:53
Tribün mevzuları derken ? İlk başta koltuk atma konusunu gündeme getiren arkadaşlar haklı sanırım. Bu tribün grubu kurup da kendini takımın patronu sananlar bu kafayla giderse lağvedilmeli.

Demokrasi diye birşey var. Adam grubunbaşkanı olunca gruptaki tüm herkesin ne düşündüğüne ve ne söyleyeceğine de ipotek mi koyuyor ? Eğer öyleyse buna grup denmezki. Herkes istediğini söyleyebilmeli.

Hadi dostum lağved grupları :) Evet sizler tribünden uzak durun. Tribün mevzularından, tribün gruplarından uzak durun. Siz girin forumlara ne biliyim bol keseden sallayın, yok şu futbolcu oynamalı bu futbolcu oynamamalı yok sistem yanlış yok stadı şölen yerine çevirelim tarzı konularda yorumlarınızı yapın ve tribüne karışmayın.

Ha şimdi dicen koltuk attılar falanda filanda. Ya bırakın artık. Burda yazınca sen ve siz noluyor? Bi sıkıntı varsa taraftar yönetim bazında çözülür. Siz kimsiniz? Taraftar mı? Hayır hayır. Seyirci.

sivasdergi
04.05.2011, 14:17
Hadi dostum lağved grupları :) Evet sizler tribünden uzak durun. Tribün mevzularından, tribün gruplarından uzak durun. Siz girin forumlara ne biliyim bol keseden sallayın, yok şu futbolcu oynamalı bu futbolcu oynamamalı yok sistem yanlış yok stadı şölen yerine çevirelim tarzı konularda yorumlarınızı yapın ve tribüne karışmayın.

Ha şimdi dicen koltuk attılar falanda filanda. Ya bırakın artık. Burda yazınca sen ve siz noluyor? Bi sıkıntı varsa taraftar yönetim bazında çözülür. Siz kimsiniz? Taraftar mı? Hayır hayır. Seyirci.

Nerden biliyon ben belki senden çok daha fazla kulübüme faydalı oluyorum ? Tek sen mi ayakta tutuyon Sivasspor'u ?

sivasdergi
04.05.2011, 14:18
Hadi dostum lağved grupları :) Evet sizler tribünden uzak durun. Tribün mevzularından, tribün gruplarından uzak durun. Siz girin forumlara ne biliyim bol keseden sallayın, yok şu futbolcu oynamalı bu futbolcu oynamamalı yok sistem yanlış yok stadı şölen yerine çevirelim tarzı konularda yorumlarınızı yapın ve tribüne karışmayın.

Ha şimdi dicen koltuk attılar falanda filanda. Ya bırakın artık. Burda yazınca sen ve siz noluyor? Bi sıkıntı varsa taraftar yönetim bazında çözülür. Siz kimsiniz? Taraftar mı? Hayır hayır. Seyirci.

Ben de aynı yorumu yaptım, haklısın.

Kişisel yorum yapabilirler. Ama tabiki grup adına yorum yapmasınlar. Sonuçta grubunuz ortak bir görüş belirtir. Bu konuda aynı düşünüyoruz.

inadınayeniceri
04.05.2011, 16:05
Nerden biliyon ben belki senden çok daha fazla kulübüme faydalı oluyorum ? Tek sen mi ayakta tutuyon Sivasspor'u ?

Ben Sivasspor'a olan faydanı veya Sivasspor'luluğunu sorgulamıyorum. Herkes herkesten daha fazla Sivasspor'ludur aynı zamanda herkes elinden geleni yapıyordur takımı için, Sivasspor için.

Ancak iş tribüne geldimi Tribün farklıdır. Tribün mevzuları, tribün geleneği farklı bir olay ben diyorum ki bu işleri bize bırakın, yönetime bırakın daha fazla uzatmayın.

sivasdergi
04.05.2011, 16:13
Ben Sivasspor'a olan faydanı veya Sivasspor'luluğunu sorgulamıyorum. Herkes herkesten daha fazla Sivasspor'ludur aynı zamanda herkes elinden geleni yapıyordur takımı için, Sivasspor için.

Ancak iş tribüne geldimi Tribün farklıdır. Tribün mevzuları, tribün geleneği farklı bir olay ben diyorum ki bu işleri bize bırakın, yönetime bırakın daha fazla uzatmayın.

Tamam böyle dediğinizde sorun yok ama yine de tribünlerin takıma zarar vermemesi noktasında dikkat etmenizi istiyorum.

kadirakin58
04.05.2011, 16:24
Yiğido Gençliğe sivasspor sevgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak sözüm sadece Yiğido Gençliğe değil, bütün taraftar gruplarına ki, artık hakeme küfür etmeyelim. İkinci lig ya da üçüncü lig maçı oynanmıyor orada, Türkiyenin en elit liginde oynuyoruz. i.ne hakem diye bağırıyoruz ve böylece bütün sivaslıları ve sivası kötü lanse ediyoruz. Lütfen ne olursa olsun küfür etmeyelim, küfür edenleri engelleyelim.

Yiğiter
04.05.2011, 17:15
Bu konuda herhangi sonuca ulaşılamayacağı kanaatine varılarak,konu kilitlenmiştir.Taraftar grubunun açıklaması 1.sayfadadır.Ordan okuyup,bilgi edinebilirsiniz!