Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Maçları Şölene Çevirelim

talha58
02.05.2011, 10:45
Arkadaşlar Cuma günü tribünlerimizde istenmeyen görüntüler oluştu. Bunun üzerinde çok durmayalım artık. Bütün taraftarlarımız özeleştiri yapıp bir daha buna benzer görüntüler yaşanmaması için gerekeni yapacaktır. Başka Sivas ve başka Sivasspor yok. O nedenle dosta düşmana böyle görüntüler göstermeyelim bir daha.

Mecnun Başkan'ın oçok sinirlendiği haberini aldık. Sanırım taraftarlar konusunda bir düzenleme ve yaptırım yapılacak. Ayrıca yeni kanunun stada giden herkes tarafından bilinmesi gerekiyor.

Bu arada son haftalarda şampiyonluk v.b. gibi yarışlarda kilit takım olabiliriz. Bunun için uyanık olmalıyız. Hiç kimseye malzeme vermemeliyiz.

Fb şampiyon olsun veya Ts şampiyon olsun diye hiç kimse yorum yapmamalı. Tarafsız kalmalıyız. Takımımızı desteklemeliyiz sadece. Aleyhimimizde kullanılacak malzeme vermeyelim. Bütün Türkiye'nin gözü üzerimizde olacak bir durum olursa her zamanki gibi net bir duruşumuz olsun. Hatta bunu kazanca dönüştürelim.

58_babacan_58
02.05.2011, 11:17
Zatek şampiyonluk kilidi son maçta bize bakar bence,ama hiç umrumda değil,ister ts olsun ister fb,bana ne karı olcak,cebime paramı girecek,ben Sivassporuma bakarım,gerisi vız gelir trıs gider...

snıper58
02.05.2011, 12:30
Evet bu durumu kazanca dönüştürelim örneğin Buca-Fener maçında Buca basın sözcüsünün açıklamasında belirttiği gibi maçı Fener kazandı hasılatı biz...
Misafir takım bilet fiyatlarına bi ayar çekilebeilir...

doktor38
02.05.2011, 14:53
aslında cuma günkü olaylar irdelenmeli ve suçlular kulube bildirlmeli.bildirilmeliki bu kulüp 3-5 kendini bilmez yüzünden ceza alıp zarara uğramasın.herkeste haddini bilsin kimse kulüpten büyük degil.bu takım buraya gelmek için 40-50 yıl ugraştı 3-5 kendini bilmez bu takıma zarar verirse tün sivas kaybeder.onun için özellikle gençlik kuruluşları uyanık olup suçluları elbirlğiyle kulübe bildirmeli.bulmak için çaba sarfetmeli.ayrıca şampiyonlu için taraf olurum ben çünkü trabzon taraftarı herzaman sivas kümeye diye bizleri rencide etmiş olup fener taraftarından böyle söz duyulmadı.:mad::mad::mad:

rivaldo58
02.05.2011, 15:57
aynen kardeşim yola devam seneye şampiyonluk için

Yusuf Çevik
02.05.2011, 16:35
Güzel bir düşünce kardeşim.

Ancak bunu tribünlere yansıtmak gerekli.

cılgınsivas58
02.05.2011, 16:52
tribünde istenmeyen olayların oluşmasının nedeni=hakem süleyman abaydır yoksa biz olay çıkaracak taraftar değiliz trabzon kayseri taraftarı gibi

yener_sahin
02.05.2011, 17:31
Bu site üzerinden kaç sefer organizasyon yapmayı başardınızda buna yelteniyorsunuz.Boşuna konu kirliliği yapmayın yeter.

talha58
02.05.2011, 18:37
Bu site üzerinden kaç sefer organizasyon yapmayı başardınızda buna yelteniyorsunuz.Boşuna konu kirliliği yapmayın yeter.

Herhangibir organize yapma isteğimiz yok sadece taraftarımızı uyarmak istedik. Zorunuza gittiyse konudan çıkabilirsiniz.

sivasdergi
02.05.2011, 19:08
Trabzon'u sevmeyebilirsiniz ama Fener'e de yavşamayın lafı güzel bence. Ama yine de kimseden nefret etmeyelim. Trabzon ile aramızda birşeyler olmuştur ama bu gerilimin sorumluları biraz da klavye delikanlılarıdır. Biz de herkesi aynı kefeye koyup genelleme yapıyoruz.

Ben Türk futbolu için kim hayırlı olacaksa o olsun diyorum. Takımımız ve taraftarımız kimsenin lehinde ve aleyhinde bulunmayacaktır. Sonucunda ne olursa olsun razı olacağız. Olay bu kadar basit.

inadınayeniceri
02.05.2011, 19:27
Trabzon'u sevmeyebilirsiniz ama Fener'e de yavşamayın lafı güzel bence. Ama yine de kimseden nefret etmeyelim. Trabzon ile aramızda birşeyler olmuştur ama bu gerilimin sorumluları biraz da klavye delikanlılarıdır. Biz de herkesi aynı kefeye koyup genelleme yapıyoruz.

.

Hiç Trabzon'a gitmediğin belli oluyor..

sebasteia
02.05.2011, 19:41
aslında cuma günkü olaylar irdelenmeli ve suçlular kulube bildirlmeli.bildirilmeliki bu kulüp 3-5 kendini bilmez yüzünden ceza alıp zarara uğramasın.herkeste haddini bilsin kimse kulüpten büyük degil.bu takım buraya gelmek için 40-50 yıl ugraştı 3-5 kendini bilmez bu takıma zarar verirse tün sivas kaybeder.onun için özellikle gençlik kuruluşları uyanık olup suçluları elbirlğiyle kulübe bildirmeli.bulmak için çaba sarfetmeli.ayrıca şampiyonlu için taraf olurum ben çünkü trabzon taraftarı herzaman sivas kümeye diye bizleri rencide etmiş olup fener taraftarından böyle söz duyulmadı.:mad::mad::mad:

ben duydum! iki yıl evvel saraçoğlu'nda yaptığımız ve 4-2 yenilerek, şampiyonluk yolunda ağır yara aldığımız maçta tribündeydim. fener tribünlerinin hep bir ağızdan yaptığı bazı tezahüratlar şöyleydi:

- i.ne sivas olamazsın şampiyon!

- peze.enk sivas ananı da sat!

- hepiniz o...pu çocuğusunuz!

vs vs vs

DOGU_BEY
02.05.2011, 21:25
ben duydum! iki yıl evvel saraçoğlu'nda yaptığımız ve 4-2 yenilerek, şampiyonluk yolunda ağır yara aldığımız maçta tribündeydim. fener tribünlerinin hep bir ağızdan yaptığı bazı tezahüratlar şöyleydi:

- i.ne sivas olamazsın şampiyon!

- peze.enk sivas ananı da sat!

- hepiniz o...pu çocuğusunuz!

vs vs vs

kardeş ts bunu her zaman yapıyor lige çıktığımızdan beri buna ne diyecsksin ? daha düne kadar Sivas kümeye diye onlar da bağırmadı mı? Anadolu'dan kendilerinin dışında şampiyon çıkmasını asla istemez o hazımsızlar! Git Sivas'ta şehirde istersen bir anket yap kimin şampiyon olmasını İSTEMEZSİN diye % 99 ts çıkar!

sivasdergi
02.05.2011, 21:31
Arkadaşlar ben de Ts'nin şampiyon olmasını istemiyorum. Fb'nin de olmasını istemiyorum. Ama bunu bir Sivasspor taraftarı olarak dile getirmeyi de doğru bulmuyorum. Bence bize düşen takımımızı desteklemek. Her maçımızı doğru düzgün oynama gayretinde bulunmak. Sonuçta kim şampiyon olursa olsun saygı duymak.

Şimdi FB şampiyon olsun diye görüş belirtsek hemen başlarlar Fb yalakası demeye. Çünkü Ts'nin şampiyon olmasını isteyenler de var sonuçta. Onun için yorum yapmadan , sadece takımımızı destekleyerek ve rakiplere taş atmayarak sezonu geçirmek.

sivasdergi
02.05.2011, 21:33
Hiç Trabzon'a gitmediğin belli oluyor..

Kardeş ben orda senden farklı birşey söylemedim. Genelde Trabzonlulardan kaynaklanan bir sorun olduğunu belirttim. Neden bu kadar eleştiri yapmak için açık arama gayretindeyiz ?

Şu da bir gerçek bizim taraftarlarımızın da hatası olmuş olabilir. Olabildiğince doğruları yapmak gerekir.

inadınayeniceri
02.05.2011, 23:23
Kardeş ben orda senden farklı birşey söylemedim. Genelde Trabzonlulardan kaynaklanan bir sorun olduğunu belirttim. Neden bu kadar eleştiri yapmak için açık arama gayretindeyiz ?

Şu da bir gerçek bizim taraftarlarımızın da hatası olmuş olabilir. Olabildiğince doğruları yapmak gerekir.

Açık arama gayretim yok eleştirmek için. Sadece sorunların sadece sanaldan olduğu düşünceni yanlış buldum. Trabzonlular gerçekten her sene bize yapmadığını bırakmıyor orda. Atılan paralarla milletin çorba parası çıkardığını biliyor muydunuz? :) Veya bir laz akıllının sinirinden atacak bişey bulamayıp bi paket sigara attığını? :) ( Burda takdir etmek lazım ama o elemanı :) )

yener_sahin
03.05.2011, 09:01
Herhangibir organize yapma isteğimiz yok sadece taraftarımızı uyarmak istedik. Zorunuza gittiyse konudan çıkabilirsiniz.

Hangi taraftarı ?? bu sitede öyle bir kitle varda yıllardır ben mi göremedim.

doktor38
03.05.2011, 09:34
arkadaşlar son 3 maçı bence karnaval havasında geçirmeliyiz.liğde kaldık artık.onun için hakem tahrik etti -futbolcu küfretti gibi sudan bahanelerle kulübe zarar vermeyelim.maç başı 750000 geliri düşünelim.2 maçı kesin alacak güçteyiz.fenerdende beraberlik mümkün.seyirciyi sukunete davet ediyor bayram havasında maç seyretmeye davet ediyorum.:):):)

talha58
03.05.2011, 11:10
Hangi taraftarı ?? bu sitede öyle bir kitle varda yıllardır ben mi göremedim.

2000'li yılların başından beri buradayım ben. Ve ben öyle bir kitle gördüm. Sen göremediysen sorun yok. Sitedeki başka konuları inceleyebilirsin.

HooLigAnSsS
03.05.2011, 11:35
2000'li yılların başından beri buradayım ben. Ve ben öyle bir kitle gördüm. Sen göremediysen sorun yok. Sitedeki başka konuları inceleyebilirsin.

sıhhhhhhhh...!

Bize Şölene Felan İhtiyaç Yok Destek Verelim Yeter Onuda Her Zaman Oldugu Gibi Biz Veriyoruz Kimseyede İhityacımız Yok...

YeNiÇeRiLeR...

talha58
03.05.2011, 12:10
sıhhhhhhhh...!

Bize Şölene Felan İhtiyaç Yok Destek Verelim Yeter Onuda Her Zaman Oldugu Gibi Biz Veriyoruz Kimseyede İhityacımız Yok...

YeNiÇeRiLeR...

Ya arkadaşlar valla anlamıyorum. Biz ne dedik, siz ne anlıyorsunuz ? Biz size bir laf mı ettik? Eğer cümlelerimizden size bir laf ettiğimizi çıkarıyorsanız çok garipsedim ? Valla anlamıyorum artık. Bu üslup, bu ağızlar neyin nesi ? Hayırlısı bakalım.

yigidolar06
03.05.2011, 13:05
Zatek şampiyonluk kilidi son maçta bize bakar bence,ama hiç umrumda değil,ister ts olsun ister fb,bana ne karı olcak,cebime paramı girecek,ben Sivassporuma bakarım,gerisi vız gelir trıs gider...
Evet cebine dolaylıda olsa para girecek diye düşünüyorum. Sonuçta sivas esnafı para kazanacak amaç bu olmalı saygılar fenerbahçelilerde dilediği gibi sivasta şampiyonluğunu kutlasın tatsızlık çıkmasın sivasa yakışanıda bu zaten

inadınayeniceri
03.05.2011, 15:17
Ya arkadaşlar valla anlamıyorum. Biz ne dedik, siz ne anlıyorsunuz ? Biz size bir laf mı ettik? Eğer cümlelerimizden size bir laf ettiğimizi çıkarıyorsanız çok garipsedim ? Valla anlamıyorum artık. Bu üslup, bu ağızlar neyin nesi ? Hayırlısı bakalım.

Bizim karşı olduğumuz saçma bulduğumuz durum ne biliyor musun?

Şu forumda senelerdir şöyle yapalım böyle yapalım diye konu açılır. Hani nerde kardeşim? Bir gün olsun gerçekleşti mi? Hayır. Burda konu açıyorsan laf yapıyorsan icraati de yapıcan. Bizler artık boş laflardan sıkıldık. Açılan bu tarz konularda boş laftan başka bişey değil. Belirtmek istiyorum ki bize laf değil icraat lazım.

talha58
03.05.2011, 17:28
Bizim karşı olduğumuz saçma bulduğumuz durum ne biliyor musun?

Şu forumda senelerdir şöyle yapalım böyle yapalım diye konu açılır. Hani nerde kardeşim? Bir gün olsun gerçekleşti mi? Hayır. Burda konu açıyorsan laf yapıyorsan icraati de yapıcan. Bizler artık boş laflardan sıkıldık. Açılan bu tarz konularda boş laftan başka bişey değil. Belirtmek istiyorum ki bize laf değil icraat lazım.

Yav burda icraat yapılacak birşey anlatmadımki ben. Son maçlarda dikkatli olalım yeter dedim. Bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum artık. Sanki birilerine laf söylemiş gibi hemen niye karşı koymak mecburiyetinde hissediliyor ?

migroArmis
12.05.2011, 01:14

Ben Türk futbolu için kim hayırlı olacaksa o olsun diyorum. Takımımız ve taraftarımız kimsenin lehinde ve aleyhinde bulunmayacaktır. Sonucunda ne olursa olsun razı olacağız. Olay bu kadar basit.

Elinize dilinize sağlık..Çok güzel bir yorum...

kanks
13.05.2011, 16:27
takımımız zor zamanlardan geçti Allaha şükür o günler geride kaldı . başta başkanımız ve taşın altına elini koyan bi kaç yöneticimizin üstün gayretleriyle kabustan uyandık artık hakkettigimiz arzuladıgımız günler yakında zayıf halkalarda istifalarını vererek fikret ünsal gibi harkulade bi iş yapmışlardır takımımıza ugurlu olsun fren yaptıran kişilerle degilde gayretle vizyon yükselterek ilerlicegiz bundan sonra inşallah ben bu sebeble eski yöneticimiz fikret ünsalın istifasını cok yerinde buluyorum takımımız eski günlerine eski ruhuna dönücek buna eminim

dedebali58
13.05.2011, 19:13
Ts kendi ipini çekse ibb ye veya karabüke yenilse veya ikisi ile berabere kalsa hiç yoruma kalmadan Sivassporumda fb yi son maçta yense fb şampiyonluğunu sivasta kutlasa fena olmaz yani...esnafın ve kulübün kasasına girecek parada iyi olur hani:D

recep cevik
14.05.2011, 01:44
Çok Mantıklı. . .

kanks
14.05.2011, 01:52
ibbb yense trapzonu bizde istanbulda olimbiyatta oynasak hasılatı alsak ne güzel olur son maçı

Ralpha
14.05.2011, 11:58
Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum, çoğunu feneriğn şampiyon olmasını istyorsunuz saygı duyuyorum.
Ama hatırlatmam gereken 1-2 husus var.
1- Taraftarlar ne kadar istesede sonuçta oyunu belirleyen sahadakiler ve hoca oluyor.
2- Trabzon'a bu kininiz neden?
3- 2006'da ki maç mı kininiz, biz ne yaptık o maçta. Eğer imkanı olan varsa o maçı bir kez daha izleyin. O sizi satan, 2 yıldır ligde kalmaya oynamanıza sebep olan ve kötü günler geçirmenizin baş sorumlusu KARAKTERSİZ bülent uygun o gün iki vilayeti tek başına düşman ilan etmiştir.
4- Sezonun ilk maçıydı yenilmek veya yenmek o kadar önemli değildi zaten kadromuz dardı ve Fatih Tekke satılmış klüple taraftarın arası açıktı.
5- bülent karaktersizi maça sivaslı oyuncuları katil zihniyeti ile hazırlamış her pozisyonda bizim oyuncuları biçtiler, hakem olacak o bülent demirlek pisliği de bunlara hep göz yumdu.
6- Eğer o maçı tekrar izlerseniz göreceksiniz ki 81. dakkada bizimkiler oyundan düştü Sivas oyunu bizim kaleye yıktı ve tek kaleye döndü bu arada bir pozisyonda top 1 dakkada 2 kez de direkten döndü. İşte o pozisyonda bütün trübünler Sivası alkışladı ve Sİvas diye tempo bile tuttu. bizim seyirciler 95-96 da göz göre göre şampiyonluğu çalan feneri ve özellikle RÜştü yü alkışladı, 2004-2005 sezonu ilk yarısında Rüştü yü yine alkışladı inanmazsanız o maçı da alıp bir izleyin.
89. dakkada bizim Ersen Martin golü attıktan sonra maçın bitimine 30 saniye kala yönetimin rakibi takımı sabote etmek için oraya bir provakatör yolladı ve o da Bülent uygun ve bülent demirlek e yardımcı olup hep beraber 2 vilayeti birbirine düşman ilan etti.
BUNU NEDEN YAZDIM SİVAS TAN MEDET UMMAK İÇİNMİ HAYIR. SADECE HAKSIZ YERE DÜŞMANLIK YAPTIĞINIZ BELİRTMEK İÇİN. BİZ ŞAMPİYON OLACAKSAK BUNU YARIN A.GÜCÜ BELİRLEYECEK, SİVAS İSTESEDE ÇELME TAKAMAZ BUNA GÜCÜ YETMEZ ZATEN.
Çoğunuz fenerlisiniz buna da SAYGI duyuyorum, Düşmanlık yapmadan önce o maçta olay olmadan önceki son 10 dakkaya iyi bakın. Bütün trabzon tribünü sivası alkışladımı alkışlamadı mı, sivas diye tempo tuttu mu tutmadı mı?
O ******** bülent önce sivası sonra da eskişehiri düşman etti, eskişehir gitti fenere 2 sakat oyuncuyla isteksiz bir oyunla oynatıp trabzon maçında vatan millet sakarya deyip savunmaya çekilip sanki şampiyon olmuşcasına maç sonuda 35 dakka sahada çifte telli oynattı, oysa eskişehir hem bizi hemde feneri yense avrupaya gidiyordu artık gidemiyor.
Saygılarımla

Ralpha
14.05.2011, 12:05
kardeş ts bunu her zaman yapıyor lige çıktığımızdan beri buna ne diyecsksin ? daha düne kadar Sivas kümeye diye onlar da bağırmadı mı? Anadolu'dan kendilerinin dışında şampiyon çıkmasını asla istemez o hazımsızlar! Git Sivas'ta şehirde istersen bir anket yap kimin şampiyon olmasını İSTEMEZSİN diye % 99 ts çıkar!

Evet Anadoludan başka şampiyon çıkmasını istemediğimiz için bu ülkede trabzon dışındaki 80 ilin yapmayacağı delikanlılığı yaptık 16 Mayıs 2010 tarihinde.
O gün o statta emin ol Trabzondan başka kimse direnemezdi. Üstelik şampiyon olacak olan takım aramızda büyük husumet olan Bursa olmasına rağmen.

GLoBe-Y-Gençlik
14.05.2011, 12:12
Her Zaman Dıyorum Yıne Dıyorum Dıye Dıye Tuğ Bıttı Dılımde Ya Yazık Destekleyelım...

adres58
14.05.2011, 12:16
Bülent Uygun düşüncenize katılıyorum ama bana hangi Trabzonlu kulüp otobüsüne çiş yapan taraftarın açılımını yapacak, Hangi taraftarınız Sivas tabelasındaki hakaretlerin ifadesini verecek. Boş konuşuyorsunuz, bana TOKİ başkanının yada şimdiki milletvekili adayınızın saçma sapan demeçlerinin Bülent Uygunla paralelliğini nasıl izah edecek bunların cevaplarını bir verin ondan sonra gelin Şampiyonlukdan bahsedin... Unutmayın sizin Şampiyonluğunuz İstanbuldan değil Anadoludan geçecek. Bakalım maç sonu bu kadar mutedil davranabilecekmisiniz. Size karşı taraftarımızın tutumu bizden değil sizden kaynaklandığını bir türlü kabullenemediniz. İşte sorun burdan kaynaklanıyor. Yok hayır dersen Tayfa sitenize ve ajanssporu irdeleyin o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

HALIL
14.05.2011, 12:28
Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum, çoğunu feneriğn şampiyon olmasını istyorsunuz saygı duyuyorum.
1- Taraftarlar ne kadar istesede sonuçta oyunu belirleyen sahadakiler ve hoca oluyor.
3- 2006'da ki maç mı kininiz, biz ne yaptık o maçta. Eğer imkanı olan varsa o maçı bir kez daha izleyin. O sizi satan, 2 yıldır ligde kalmaya oynamanıza sebep olan ve kötü günler geçirmenizin baş sorumlusu KARAKTERSİZ bülent uygun o gün iki vilayeti tek başına düşman ilan etmiştir.
4- Sezonun ilk maçıydı yenilmek veya yenmek o kadar önemli değildi zaten kadromuz dardı ve Fatih Tekke satılmış klüple taraftarın arası açıktı.
5- bülent karaktersizi maça sivaslı oyuncuları katil zihniyeti ile hazırlamış her pozisyonda bizim oyuncuları biçtiler, hakem olacak o bülent demirlek pisliği de bunlara hep göz yumdu.
6- Eğer o maçı tekrar izlerseniz göreceksiniz ki 81. dakkada bizimkiler oyundan düştü Sivas oyunu bizim kaleye yıktı ve tek kaleye döndü bu arada bir pozisyonda top 1 dakkada 2 kez de direkten döndü. İşte o pozisyonda bütün trübünler Sivası alkışladı ve Sİvas diye tempo bile tuttu. bizim seyirciler 95-96 da göz göre göre şampiyonluğu çalan feneri ve özellikle RÜştü yü alkışladı, 2004-2005 sezonu ilk yarısında Rüştü yü yine alkışladı inanmazsanız o maçı da alıp bir izleyin.
89. dakkada bizim Ersen Martin golü attıktan sonra maçın bitimine 30 saniye kala yönetimin rakibi takımı sabote etmek için oraya bir provakatör yolladı ve o da Bülent uygun ve bülent demirlek e yardımcı olup hep beraber 2 vilayeti birbirine düşman ilan etti.
BUNU NEDEN YAZDIM SİVAS TAN MEDET UMMAK İÇİNMİ HAYIR. SADECE HAKSIZ YERE DÜŞMANLIK YAPTIĞINIZ BELİRTMEK İÇİN. BİZ ŞAMPİYON OLACAKSAK BUNU YARIN A.GÜCÜ BELİRLEYECEK, SİVAS İSTESEDE ÇELME TAKAMAZ BUNA GÜCÜ YETMEZ ZATEN.
Çoğunuz fenerlisiniz buna da SAYGI duyuyorum, Düşmanlık yapmadan önce o maçta olay olmadan önceki son 10 dakkaya iyi bakın. Bütün trabzon tribünü sivası alkışladımı alkışlamadı mı, sivas diye tempo tuttu mu tutmadı mı?
O ******** bülent önce sivası sonra da eskişehiri düşman etti, eskişehir gitti fenere 2 sakat oyuncuyla isteksiz bir oyunla oynatıp trabzon maçında vatan millet sakarya deyip savunmaya çekilip sanki şampiyon olmuşcasına maç sonuda 35 dakka sahada çifte telli oynattı, oysa eskişehir hem bizi hemde feneri yense avrupaya gidiyordu artık gidemiyor.
Saygılarımla

kardes sen nerden ciktin yaaaaa:confused:

Ralpha
14.05.2011, 12:33
Bülent Uygun düşüncenize katılıyorum ama bana hangi Trabzonlu kulüp otobüsüne çiş yapan taraftarın açılımını yapacak, Hangi taraftarınız Sivas tabelasındaki hakaretlerin ifadesini verecek. Boş konuşuyorsunuz, bana TOKİ başkanının yada şimdiki milletvekili adayınızın saçma sapan demeçlerinin Bülent Uygunla paralelliğini nasıl izah edecek bunların cevaplarını bir verin ondan sonra gelin Şampiyonlukdan bahsedin... Unutmayın sizin Şampiyonluğunuz İstanbuldan değil Anadoludan geçecek. Bakalım maç sonu bu kadar mutedil davranabilecekmisiniz. Size karşı taraftarımızın tutumu bizden değil sizden kaynaklandığını bir türlü kabullenemediniz. İşte sorun burdan kaynaklanıyor. Yok hayır dersen Tayfa sitenize ve ajanssporu irdeleyin o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

AKP fener yalakalığının cevabını sandıkta fazlası ile alacak, emin olabilirsin AKP ye karşı büyük bir nefret oluştu şehirde
Eskişehir maçımız öncesi
1- Boşbakanın İsviçreden sarı lacivert kalem yollaması
2- Boşbakanın Alex ve azizi konuk etmesi
3- Boşbakanın Alex in özellikle terli formasını istemesi
4- Boşbakanın Buca maçı için AMAN BİR AKSİLİK OLMASIN demesi
şehirde büyük nefret oluşmasını sağladı, bütün bu 4 madde en kritik maçımız olan Eskişehir maçından 2 gün önce oldu psikolojik savaşın komutanı Boşbakandı ve bizimkiler yazdı zaten bunu bir kenara
Toki başkanını azıcık bir incelemek istersen göreceksinki bu herifin g.saray kongre üyesi olduğunu ve fanatik bir gs li olduğunu göreceksin. sivaslılardan çok biz sevmeyiz o herifi bakma şimdi OY için 180 derece döndü, biz kör değiliz... o herif Toki başkanı olmasına rağmen trabzonda tek bir çivisi varmı gel önce ona bir bak...

Ralpha
14.05.2011, 12:34
kardes sen nerden ciktin yaaaaa:confused:

Niye yazılarımda sivas düşmanlığı veya hakaretmi var, ve provakotif bir kelime mi var???

adres58
14.05.2011, 12:52
AKP fener yalakalığının cevabını sandıkta fazlası ile alacak, emin olabilirsin AKP ye karşı büyük bir nefret oluştu şehirde
Eskişehir maçımız öncesi
şehirde büyük nefret oluşmasını sağladı, bütün bu 4 madde en kritik maçımız olan Eskişehir maçından 2 gün önce oldu psikolojik savaşın komutanı Boşbakandı ve bizimkiler yazdı zaten bunu bir kenara
Toki başkanını azıcık bir incelemek istersen göreceksinki bu herifin g.saray kongre üyesi olduğunu ve fanatik bir gs li olduğunu göreceksin. sivaslılardan çok biz sevmeyiz o herifi bakma şimdi OY için 180 derece döndü, biz kör değiliz... o herif Toki başkanı olmasına rağmen trabzonda tek bir çivisi varmı gel önce ona bir bak...

Dostum benim sorumun cevabını daha verememişsin.. Hala Trabzon-Fener-GS üçgenindesin... Senin dediğin gibi bu kinin bu istememezliğin sebebi bu Fener-GS değil... Biz Trabzon Sivadan bahsediyoruz. Bize, taraftarlarımıza yaptıklarınızdan bahsediyoruz. En basit örneklerden bahsediyoruz. Normal bir lig maçından sonra hiçbir alakaları olmadan bizim sayfalarımıza gelip Sivas kümeye diyen onlarca yüzlerce Trabzonludan bahsediyoruz. Bunun sebepleri neler sence bana evvela bunun cevapları lazım. Kaldıki eminimki şurda onbinlerce üyelerimizin de merakıdır bu. Banane Fenerden, banane GS den... Önemli olan senin topraklarından çıkan bu kişinin benim topraklarım hakkındaki mesnetsiz düşüncelerinin hesabını soruyoruz. Merak etmeyin herşey sandıkta ise cevabı tebamızda verecektir gereken cevabı ama biz hala sizin bize olan kininizin dışa vurumunu çözemiyoruz. Ki- siz gayet iyi biliyorsunuz.

HALIL
14.05.2011, 12:55
Niye yazılarımda sivas düşmanlığı veya hakaretmi var, ve provakotif bir kelime mi var???

yok aksine iyi seyeler yazmissin ama bu dusmanligi en cok siz alevlediniz

daha detayli rapor verelim mi butun spor sitelerinde butun forumlardan ancak sivasi karalayici ve rezil etmek icin cabaliyorsunuz

not:bu yazim tabi ki butun trabzonlulara degil sen belkide benim gibi dostluktan yanasin ama trabondan cok sogudum karadenizin kayserisi gibisiniz gozumde malesef :mad:

kursad1981
14.05.2011, 13:18
Evet Anadoludan başka şampiyon çıkmasını istemediğimiz için bu ülkede trabzon dışındaki 80 ilin yapmayacağı delikanlılığı yaptık 16 Mayıs 2010 tarihinde.
O gün o statta emin ol Trabzondan başka kimse direnemezdi. Üstelik şampiyon olacak olan takım aramızda büyük husumet olan Bursa olmasına rağmen.

bu kadar piskinlik ve yuzsuzluk olmaz hem sivas a gelip sivas kumeye diye bagıracaksınız hemen her sitede sivassporla ilgili her habere olumsuz yorum yazacaksınız sadece sivas macında misafir trıbun biletini 50 lira yapacaksınız sonrada soylede boylede ha bu sene fb ile cekiştiniz obur seneler gs bjk ile cekişebilirsiniz bugun nasılki trabzon un sampiyon olmasını istemiyorsak hiçbir zaman istemeyecegiz sonucta ts olmasında sampiyon fb gs yada bjk olmuş fark etmez

ozledımeskıyı
14.05.2011, 13:27
alınmasını istediğimiz sürekli siteye yazdığımız oyuncuların tezahuratını yapalım
transfer konusunda tezahurat yapalım
yönetimi uyarıcı
ders alın diye tezahurat yapalım
ben sivasspor taraftarı olarak ligde kalmayı kutlama haline getirmeyi içime sindiremiyorum

Ralpha
14.05.2011, 13:55
Dostum benim sorumun cevabını daha verememişsin.. Hala Trabzon-Fener-GS üçgenindesin... Senin dediğin gibi bu kinin bu istememezliğin sebebi bu Fener-GS değil... Biz Trabzon Sivadan bahsediyoruz. Bize, taraftarlarımıza yaptıklarınızdan bahsediyoruz. En basit örneklerden bahsediyoruz. Normal bir lig maçından sonra hiçbir alakaları olmadan bizim sayfalarımıza gelip Sivas kümeye diyen onlarca yüzlerce Trabzonludan bahsediyoruz. Bunun sebepleri neler sence bana evvela bunun cevapları lazım. Kaldıki eminimki şurda onbinlerce üyelerimizin de merakıdır bu. Banane Fenerden, banane GS den... Önemli olan senin topraklarından çıkan bu kişinin benim topraklarım hakkındaki mesnetsiz düşüncelerinin hesabını soruyoruz. Merak etmeyin herşey sandıkta ise cevabı tebamızda verecektir gereken cevabı ama biz hala sizin bize olan kininizin dışa vurumunu çözemiyoruz. Ki- siz gayet iyi biliyorsunuz.

trabzon ve sivas arasındaki husumetin başlangıcını ilk yazımda da açıkca belirttim. bülent uygun ve o dönem başkan nuri albayrak ın muhaliflerinin organize ettiği bir provakasyondur... onun öncesinde de 2 yıl ligdeydiniz trabzonda herhangi bir müdahaleye veya hakarete maruz kaldınızmı? ben iyi bilirim İlk sezonunuzda ilk haftalar stadınız yapım aşamasında olduğundan olimpiyat stadında oynuyordunuz tribünün yarısı sivas yarısı trabzondu, ne trübünde bir atışma oldu ne de maç sonu 2-1 yenilmemize rağmen maç sonu bir şey oldu, stattan her ikin taraftar birlikte çıktı, taraftarlara tahsis edilen belediye otobüsünün içi her iki takım taraftarları yarı yarıyaydı en ufak bir şey olmadı. bülent uygun bu iki şehri birbirine düşürmenin günahını ve Buca spora yaptığı İHANETİN (menecerlik şirketinden topçuları oraya doldurup, cepini doldurmuştur) bedelini çok ağır ödeyecek. ve her platformda ŞERE....İZ olarak anılacaktır.
Sivas ile trabzon arasında olanlara bence bülent uygun öncesi ve sonrası olarak bir bakın ve o UTANÇ verici maçta 80 ile 87. dakkalar arasında bütün sivassporlu oyuncuların alkışlandığını ve trübünlerden Sivas lehine tempo tutulduğunu unutmayın.
bjk-bursa arasında olanları izliyoruz böyle bir tablonun sivas şehrinde olmasını istermisiniz ben şahsen trabzonda olmasını asla ve asla istemem...

HALIL
14.05.2011, 14:16
trabzon ve sivas arasındaki husumetin başlangıcını ilk yazımda da açıkca belirttim. bülent uygun ve o dönem başkan nuri albayrak ın muhaliflerinin organize ettiği bir provakasyondur... onun öncesinde de 2 yıl ligdeydiniz trabzonda herhangi bir müdahaleye veya hakarete maruz kaldınızmı? ben iyi bilirim İlk sezonunuzda ilk haftalar stadınız yapım aşamasında olduğundan olimpiyat stadında oynuyordunuz tribünün yarısı sivas yarısı trabzondu, ne trübünde bir atışma oldu ne de maç sonu 2-1 yenilmemize rağmen maç sonu bir şey oldu, stattan her ikin taraftar birlikte çıktı, taraftarlara tahsis edilen belediye otobüsünün içi her iki takım taraftarları yarı yarıyaydı en ufak bir şey olmadı. bülent uygun bu iki şehri birbirine düşürmenin günahını ve Buca spora yaptığı İHANETİN (menecerlik şirketinden topçuları oraya doldurup, cepini doldurmuştur) bedelini çok ağır ödeyecek. ve her platformda ŞERE....İZ olarak anılacaktır.
Sivas ile trabzon arasında olanlara bence bülent uygun öncesi ve sonrası olarak bir bakın ve o UTANÇ verici maçta 80 ile 87. dakkalar arasında bütün sivassporlu oyuncuların alkışlandığını ve trübünlerden Sivas lehine tempo tutulduğunu unutmayın.
bjk-bursa arasında olanları izliyoruz böyle bir tablonun sivas şehrinde olmasını istermisiniz ben şahsen trabzonda olmasını asla ve asla istemem...

dogru soyluyorsun sivasssporun sitesine gelip icindekileri soyluyorsun bu da cesaret ister bende bursa bjk gibi olmasini istemem ama artik malesef herkes bizim gibi iyi dusunmuyo sizdede bizdede hala birbirlerine dusman gozuyle bakanlar var malesef turk futbolun yarasi

ha bide sizin taraftariniz bir tek bizimle husumeti yokki herkez ile polemige giriyo cirkeflik yapiyo haksizmiyim

KaanK
14.05.2011, 14:20
Yazdıklarında bi provake yok ama trabzon sivas arasındaki husumeti çözümlemen yanlış. istanbul olimpiyat stadındaki maça değinmişsin evet o zaman hiçbir sorun yoktu ta ki o stadınızdaki malum maça kadar .ne oldu o maçta sizin kendi taraftarınız sahaya girdi futbolcularımıza daldı suçlusu sivasspor mu oldu ? bülent uygun oyuncuları gazlamış vs. falan geçin bunları.. dakika 85 1-0 önde olan takımın taraftarı kendi evinde sahaya dalıyorsa rakip futbolculara saldırıyorsa bunun suçlusu sivasspor veya antrenörü değildir. e ne oldu o maçtan sonra trabzon düşüşe geçti kulüp karıştı vs.. maç kazanamadınız dibe vurdunuz sonra bunun suçlusu sivasspor öyle mi ?? şampiyonluğa oynadığımız o sene sizi sivasta 3-0 lık ezici bir futbolla şampiyonluğun dışına ittik o maçta taraftarın en ağır sözü "sivas trabzona golbastı" iken siz diğer haftaki kendi evinizde oynadığınız yanılmıyorsam bursa maçında 90dk " i..ne sivas" diye nefretle bağırmanızın nedeni ne peki?? aynı o sene bülent uygunun açıklamalarını bir izle bütün söylemleri "trabzon bizim ağabeyimizdir biz yerimizi biliriz" şeklindedir ama buna rağmen şehrinize gelen takım otobüsümüzün önünde sizin adamlıktan bazı uzak taraftarlarınızın çekindği o fotoya veya daha sonra sivas tabelasına sprey boya ile yazdıklarına ne diyeceksin ?? burda sakın sivassporu ve sivas taraftarını husumetin kaynağı gibi gösterme.. buraya gelen rakip taraftarlar bizden hep saygı görmüştür. şampiyonluğu kaybettiği maçta rakip oyunculara ve taraftarlara karanfiller atan da yine sivasspor taraftarıdır.

sivasdergi
14.05.2011, 17:15
Trabzonlu arkadaşım siz futbola gerektiğinden çok fazla şey atfediyorsunuz. Futbol çok önemli birşey. Ama bu kadar herşeyi bir kenara bırakacak birşey değil. Bakın bugün Samsun, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Antep daha sayamadığım birçok takımı tutanlar Trabzon adını duyar duymaz yaka silkiyorlar. Durum böyle olunca sorunun kaynağının biz olmadığımızı düşünüyorum. Yani o maçta iki kişi sahaya daldı diye olmadı sorunlar sadece. Sizleri biraz hırçın, sıcak kanlı kabul etmek gerekir ama maalesef futbol için çok kalp kırıyorsunuz.

Maça gelince biz Sivassporuz. İnan çevremde kimse Fb olsun falan demiyor. Böyle yaygın bir görüş olduğunu sanmayın. Hatta Ts olsun diyenler bile var. İnternette 100 - 200 kişinin yorumlarını okuyanlar bu yorumlara göre görüşlerini belirledikçe olay husumete döndü ama bu her iki taraf için de geçerli. Bence bu konuda daha serinkanlı adımlar atmalısınız.

migroArmis
15.05.2011, 00:25

Allah aşkına taraftar bazında senin Bursayla ne hüsumetin var...Uydurmayın bunları insanlar gerçek sanacak..Maçta rakip seyirciyle en ufak bi sözlü espri anlamında takılmalara hüsumet adımı wereceksiniz..Nerede gördünüz Trabzon seyircisiyle Bursa seyircisinin uzun bir periyotta birbirini kestiğini doğradığını..Yapmayın kardeşim Bursanın Trabzonla hüsümeti yoktur..Taraftarların arası iyi değil ama aynı zamanda kötüde değildir..Hüsümet dediğiniz olay bizim b.jimnastikle veya yıllar önce Bursa Eskişehir arasında olanlardır...16 mayısta fenere karşı direnen kenarda Şenol hoca ve Trabzonlu satılmamış 4 tane futbolcu vardı..Eywallah maç tek kalede oynansa defansta yapsa maç 0-0 bitmiştir Söylemek istediğiniz olay Bursayı Trabzon şampiyon yaptı ise mantık buysa eğer bu yıl şampiyon olursanız sizide Bursa yapmış olacak ki buradaki Trabzonluların hepsi aynı şeyi söylüyor alacağınız varsa alacak werecek bitmiştir...Sanal ortamda olmayan gerginlikleri varmış gibi göstermeyelim..

DOGU_BEY
15.05.2011, 01:40
Allah aşkına taraftar bazında senin Bursayla ne hüsumetin var...Uydurmayın bunları insanlar gerçek sanacak..Maçta rakip seyirciyle en ufak bi sözlü espri anlamında takılmalara hüsumet adımı wereceksiniz..Nerede gördünüz Trabzon seyircisiyle Bursa seyircisinin uzun bir periyotta birbirini kestiğini doğradığını..Yapmayın kardeşim Bursanın Trabzonla hüsümeti yoktur..Taraftarların arası iyi değil ama aynı zamanda kötüde değildir..Hüsümet dediğiniz olay bizim b.jimnastikle veya yıllar önce Bursa Eskişehir arasında olanlardır...16 mayısta fenere karşı direnen kenarda Şenol hoca ve Trabzonlu satılmamış 4 tane futbolcu vardı..Eywallah maç tek kalede oynansa defansta yapsa maç 0-0 bitmiştir Söylemek istediğiniz olay Bursayı Trabzon şampiyon yaptı ise mantık buysa eğer bu yıl şampiyon olursanız sizide Bursa yapmış olacak ki buradaki Trabzonluların hepsi aynı şeyi söylüyor alacağınız varsa alacak werecek bitmiştir...Sanal ortamda olmayan gerginlikleri varmış gibi göstermeyelim..

işte arkadaş burada bile ts nin dışındaki Anadolu takımlarını çekememezliğini gösteriyor ve Bursayı da biz şampyon yaptık bizim sayemizde şampiyon oldu demeye getiriyor sonra da kalkmış düşmanlık şöyle başladı böyle başladı diyor. Biz şampiyonluğa oynadğımız senelerde en çok kösteği ts ve kayseriden yedik bunu cümle alem biliyor. sizin burada maça gelirken yaptıklarınız il tabelasına birşeyler karalayıp kendini adam zanneden züppelerin yaptıklarını söylemek işine gelmiyor tabi. Bizler burdaki 3-2 lik maçtan sonra biz şampiyon olacağız Sivas da küme düşecek ve bizim için unutulmaz bir sezon olacak laflarınızı da unutmadık merak etmeyin. Sivastan medet ummak için yazmadım falan demişssin.Ankaragücünden medet umuyorsun demek ya da oradaki fatih tekkeden ve gabriçten. İşte senin büyüklük anlayışn bu işte zor da kalınca ona buna yalvar. Allah'ın adaleti işte daha düne kadar dalga geçtiğiniz kümeye diye bağırdığınız SİVASSPOR un eline düştünüz şimdi. Demek ki büyük lokma yiyeceksn ama büyük konuşmaycaksın asla... Sizlerin Anadolu'yu sadece ts den ibaret görmeniz birçok Anadolu takımını sizden soğuttu suçu Bülent Uygunlarda sağda solda aramayın, biraz dönün öz eleştiri yapın.

Kabahatinizi anlayıp özrünüzü dile getirmedikçe Sivasspor size bu ligde hep bela olmaya devam edecektir- bir de hatırlatma yapayım renktaşımız Samsunspor da artık lige döndü bence bu iki KIRMIZI BEYAZ a dikakt edin...

KaanK
15.05.2011, 12:11

Bursalı arkadaşım da bilir ki geçen sezon bursaya gittiğimizde açtığımız pankart, bizim çok istediğimiz ancak başaramadığımız şampiyonluğa ilham kaynağı olan " bu sene şampiyon Anadolu'dan" sloganı idi. Biz başaramadık ama bursaspor başardı, açtığımız bu yolda bursanın zafere ulaşması bizi bir nebze olsa da mutlu etti.aynı şekilde bu sezon sivastaki maçta da bursaspor u tebrik ettik. peki trabzon bi düşün bakayım senin şampiyonluğunu böyle tebrik edecek kaç takım var ??sayayım çaykur rizespor akçaabat sebatspor orduspor falan...anadoludan şampiyon çıkmasıyla gururlanan sivasspor neden senin şampiyonluğunu saymıyor ?? o yüzden HAYALKAFE nin dediği gibi suçu kabullenip özür dilemedğiniz müddetçe bizden hoşgörü centilmenlik falan beklemeyin

inadınayeniceri
15.05.2011, 14:15
Bursalı arkadaşım da bilir ki geçen sezon bursaya gittiğimizde açtığımız pankart, bizim çok istediğimiz ancak başaramadığımız şampiyonluğa ilham kaynağı olan " bu sene şampiyon Anadolu'dan" sloganı idi. Biz başaramadık ama bursaspor başardı, açtığımız bu yolda bursanın zafere ulaşması bizi bir nebze olsa da mutlu etti.aynı şekilde bu sezon sivastaki maçta da bursaspor u tebrik ettik. peki trabzon bi düşün bakayım senin şampiyonluğunu böyle tebrik edecek kaç takım var ??sayayım çaykur rizespor akçaabat sebatspor orduspor falan...anadoludan şampiyon çıkmasıyla gururlanan sivasspor neden senin şampiyonluğunu saymıyor ?? o yüzden HAYALKAFE nin dediği gibi suçu kabullenip özür dilemedğiniz müddetçe bizden hoşgörü centilmenlik falan beklemeyin

Çünkü Trabzonspor camiası işine geldiği zaman '' Biz Anadolu takımıyız. Anadolu şampiyonluğumuzu desteklesin'' dedi. İşine geldiği zaman '' Bizim şampiyonluğumuz var. Siz kimsiniz?'' diyerek Anadolu'yu küçümsedi. Bu çok net bir şekilde ortada. Sonrasında anti-pati kazandı.

Ayrıca Trabzonspor camiası ne bizim nede Bursaspor'un şampiyonluğunu istemedi. Bunu herkes biliyor.

Husumete gelince; futbolcularımıza saldıran, her platformda Sivas'a, Sivasspor'a, Sivaslılara ağza alınmıcak küfürler eden, iyi başladığımız ( GS galibiyeti, Antalya beraberliği, iyi futbola rağmen Bursa'ya şanssız mağlubiyet ardından Trabzon deplasmanı ) sezon başında henüz hiç bişey belli değilken yani alt sıralarda oynayacağımız belli bile değilken hep bir ağızdan ''Sivas Kümeye'' diye bağıran bir camiayı sevmemizi kimse beklemesin.

sehrisivas
15.05.2011, 19:23
Fenerbahçe taraftarının bileti ne kadar olursa bizimkide o kadar olmak zorunda.Söz gelimi misafir tarafı 50 TL mi Bizim kale arkasıda 50 Tl olmak zorunda maratonu varın siz hesaplayın:)

tavatir
15.05.2011, 21:34
Biz hiçkimseyle ilgilenmeyiz. Takımımız yenilsin diye de asla konuşamayız. Çünkü öyle bir düşünce bile ilerde başımıza iş açar. Futbol mezarlıkları futbola ihanet eden takımlarla doludur. Biz çıkıp oynumuzu oynarız. Kimseye karışmayız. Laf söylemeyiz.

Ama şu bir gerçekki bizim gücümüz belli. O nedenle kimse Sivasspor ismini şaibeye karıştıramaz.

migroArmis
15.05.2011, 22:37

Bakınız;Trabzonun Fenerle berabere kalmasından dolayı hiç kimse daha doğrusu hiç bir Bursalı bizi Trabzon şampiyon yaptı demez diyemez..Bu iş bir maçtan ibaret değilde zaten..Ama şunu hep söylüyoruz söylemeyede dewam edeceğiz..Sivasspor herhangi bir maçla veya reel bir hareketle Bursasporun şampiyonluğunda etken olmamış olsada..başlattığı hareketle Anadoluya bizi ilgilendiren tarafıyla Bursaspora okkalı bir tokat atıp silkelemiş ve nihayetinde Bursaspor organize olarak bir sürece girip şampiyon olmuştur.Üstüne basarak söylüyorum ve bunu söylerken hiç kimseye yandaşlıkta yapmıyorum Bursasporun şampiyon olmasında en büyük etken Sivassporun başlattığı o muhteşem hareket yükseliştir.Bunun diğer bir tarifide Sivasspor sallamış Bursaspor yıkmıştır...

kanarya71
16.05.2011, 01:01

Ne o üstü kapalı tehditmi ediyorsun yani Sivas Fenebahçeye yenilise Düşmanınız olacak yeneres Dostunuz. Hocam o zaman sen git kendi futbolcuna kadıköyde niye yenildiğinin hesabını sor önce. Bırak bu işleri

58MUAMMER58
20.05.2011, 01:23
Saygılarımla
DEĞERLİ KARDESİM normal şartlarda sivaslıların kimseyle kini olmaz olmadıda ,sorun sivaslılardan kaynaklanmıyor,senin şehrinin insanlarının kendini tüm türkiyeden farklı görmesi , sivas halkına en alçakça yazılarla saldırmasından kaynaklanıyor o olimpiyattaki maçta bende vardım yağmurlu gündü,belediye 2 körüklü otobus vermişti yolda durdurduk trabzonlularıda sıkış sıkış aldık bisorun olmadı ne olduda biz böyle olduk ,biz düşman olsaydık gittiği heryerde pkk dısarı denilen diyarbakırspora düşman olurduk en çok şehit verdiğimiz yerlerden biri ,enrahat geldiği şehir sivastır,trabzon geçmişte rizeyede kalleşlik yapmıştır,yaşın kaç bilmiyorum,rize 1-0 2-0 yenilse ligde kalacakkken trabzon ihtiyacı yokken 5 gol attı rize küme düşmüştür,samsun neden sizle arası yok,trabzon halkının geçmişiyle yüzleşmesi lazım , kötülüğü yaptıktan sonra ,52. dakkadan sonra sampiyon ordu,53 den sonra sampiyon rize 55den sonra sampiyon samsun demenin anlamıda yok,sizin bir sorununuzda şu,bizde bisöz vardır sahibini dövemiyor eşşeğini dövüyor diye ,fb ile sorununuz varsa kendi aranızda halledin fb üzerinden sivası ve sivaslıları hırpalamayın .ben hep şuna inanmışımdır( nasipde varsa gelir şamdan yemenden, nasipde yoksa ne gelir elden)sivasspor sizin taraftarlarınızın yazdığı gibi kimseye yatmaz,maç satmaz,çıkar erkekçe oynar sonucada herkes razı olur sizin yenemediğiniz takımı gs nin yenemediği takımı bizde yenemezsek iftira atmayın hatalarınızdan ders çıkarın .

kanarya71
20.05.2011, 13:38
Eskişehir maçımız öncesi
ateş olsanız cümrünüz kadar yer yakarsınız neymiş efendim akp ye oy vermeyeceklermiş aman vermeyin akp sizin sayenizde barajın altında kalır. sen önce özak a söyle o zaman akp den istifa etsin. saçma sapan konuşuorsun insanları tehdit ediyorsun, siyasileri tehdit ediyorsun şehirleri tehdit ediyorsun thedit edeceğinize oyuncunuz colman penaltıyı atsa idi, yada kadıkoyde oyuncularınız bir gol atsaydı böyle forum forum gezip te yagcılık politikası çizmeyin

sivasdergi
24.05.2011, 17:44
DEĞERLİ KARDESİM normal şartlarda sivaslıların kimseyle kini olmaz olmadıda ,sorun sivaslılardan kaynaklanmıyor,senin şehrinin insanlarının kendini tüm türkiyeden farklı görmesi , sivas halkına en alçakça yazılarla saldırmasından kaynaklanıyor o olimpiyattaki maçta bende vardım yağmurlu gündü,belediye 2 körüklü otobus vermişti yolda durdurduk trabzonlularıda sıkış sıkış aldık bisorun olmadı ne olduda biz böyle olduk ,biz düşman olsaydık gittiği heryerde pkk dısarı denilen diyarbakırspora düşman olurduk en çok şehit verdiğimiz yerlerden biri ,enrahat geldiği şehir sivastır,trabzon geçmişte rizeyede kalleşlik yapmıştır,yaşın kaç bilmiyorum,rize 1-0 2-0 yenilse ligde kalacakkken trabzon ihtiyacı yokken 5 gol attı rize küme düşmüştür,samsun neden sizle arası yok,trabzon halkının geçmişiyle yüzleşmesi lazım , kötülüğü yaptıktan sonra ,52. dakkadan sonra sampiyon ordu,53 den sonra sampiyon rize 55den sonra sampiyon samsun demenin anlamıda yok,sizin bir sorununuzda şu,bizde bisöz vardır sahibini dövemiyor eşşeğini dövüyor diye ,fb ile sorununuz varsa kendi aranızda halledin fb üzerinden sivası ve sivaslıları hırpalamayın .ben hep şuna inanmışımdır( nasipde varsa gelir şamdan yemenden, nasipde yoksa ne gelir elden)sivasspor sizin taraftarlarınızın yazdığı gibi kimseye yatmaz,maç satmaz,çıkar erkekçe oynar sonucada herkes razı olur sizin yenemediğiniz takımı gs nin yenemediği takımı bizde yenemezsek iftira atmayın hatalarınızdan ders çıkarın .

Evet sorun daha çok Trabzonlulardan kaynaklandı..