Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor aşkı sınır tanımıyor
Fatih-58 03.11.2005, 18:33 Sivasspor aşkı sınır tanımıyor
Sivasspor'un kuruluşundan bu yana hiç bir maçı kaçırmayan Selahattin Dede'nin aşkı sınır tanımıyor. Selahattin Dede kaldığı huzurevini kırmızı-beyaz renkle donattı.
Sivasspor'un kuruluşundan bu yana 38 yıldır hiçbir maçını kaçırmadığını söyleyen 73 yaşındaki Selahattin Tagay, kaldığı Sivas Belediyesi Huzurevi'ndeki odasını Sivasspor bayrakları ve posterleriyle donattı.
Futbolu çok sevdiğini söyleyen Tagay, Sivasspor'un 27 yıl sonra Süper Lig'e çıkmasının kendini memnun ettiğini söyledi. Sivasspor'un kendi sahasında oynadığı maçların hiçbirini kaçırmadığını belirten Tagay, "Huzurevine geleli birkaç yıl oldu. Burada güzel günlerim geçiyor. Ancak en güzel günlerimi Sivasspor maçlarında yaşıyorum. Bir de galip gelirsek dünyanın en mutlu insanı oluyorum" dedi.
Huzurevinde kaldığı süre içerisinde de Sivasspor maçlarını takip ettiğini kaydeden Tagay, "Şimdiye kadar hiçbir maçı kaçırmadım. Param olmadığı zamanlarda buradaki arkadaşlar veya huzurevi yetkililerinden borç alıp maça gidiyorum" diye konuştu.
Selahattin Tagay, huzurevindeki odasını da Sivasspor bayrakları, afiş ve posterleriyle de süslediğini kaydederken, Vali Hasan Canpolat'ın kendisine hediye ettiği kombine biletle Süper Lig maçlarını da izleme imkanı bulduğunu söyledi.
Bu arada, hafta sonu yapılacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da bir tahmin yapan Tagay, "Ben İyi bir Sivassporluyum. Sivasspor, 3. ve 2. Lig'de iken büyük takımlar olarak Fenerbahçe'yi tutuyordum. Ancak Sivasspor Süper Lig'e çıkınca, en büyük takımım Sivasspor oldu. Hafta sonu yıllarca gönül verdiğim Fenerbahçe ile Sivasspor'un maçı var. Sivasspor, ligde güzel çıkış yakaladı. Bu çıkışı Fenerbahçe maçında da sürdüreceği kanaatindeyim. Sivasspor'dan en az 1 beraberlik bekliyorum" dedi.
Fatih-58 03.11.2005, 18:34 YASA BE Selahattin Dede!
Siir_Misali 03.11.2005, 18:54 VAYY BEE İŞTE HAKİKİ BİR YİĞİDO ÖRNEĞİ..TAM BİR DELİKANLI 7 SİNDE NEYSE 70 İNDE DE O..ALLAH HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN SELAHATTİN DEDE...
ISTA GERCEK YIGIDO BEN SELEHATTIN DEDEYE DERIM
ÖNEK YIGIDOLAR 7 YASINDAKI VEYSEL
73 SELAHATTIN DEDE
<<AILE BOYU SIVASSPURLUYUZ>>
ISTA GERCEK YIGIDO BEN SELEHATTIN DEDEYE DERIM
ÖRNEK YIGIDOLAR 7 YASINDAKI VEYSEL
73 SELAHATTIN DEDE
<<AILE BOYU SIVASSPURLUYUZ>>
7 DE 73 E SIVASSPORLUYUZ
HakkıTİMUÇİN 03.11.2005, 22:20 Helal olsun...söyleyecek baska birşey bulamıyorum....
1967 dernekteki arkadaşlardan bir ricam olacak...bu selahattin dede nerde kalıyorsa bir gün ziyaret etsinler...sitemizin tüm üyeleri adına o güzel ellerinden hepimiz yerine öpsünler...
Sivasa ilk gittiğimde selahattin dedenin yanına gideceğim inşallah ..
deli_yigido 03.11.2005, 23:16 Ben derim ki bu dedemizin yanına gideliM bu bayram gununde ona yanlız olmadıgını hatırlatalım!!
CUNKU O SİVASSPOR'U YANLIZ BIRAKMADI!!!!!!!!!
özür dilerim mod arkadaşlar bu haber varmış bende açtım neyseki silmişsiniz topiği.
selahattin ağabeyi tanırım haberi görünce yayınlamak istedim.
çok kıymetli bir insandır.
sivasın eski uzun yol şöförlerindendir.
ve lakabı vardır abimizin.
at kesen selahattin.
allah uzun ömür versin
başlıktan pek anlamadım.
sinan58_34 03.11.2005, 23:53 way dedem allah uzun omurler versın sivasspora olan tutkusu bızı cok mutlu ettı ınsallah yıgıdolarbu fener macını dedemıze hedıye edecek
gerçek taraftar profiline güzel bir örnek... ömrünü vermiş takımına... ellerinden öperim dedecim :)
Ben derim ki bu dedemizin yanına gideliM bu bayram gununde ona yanlız olmadıgını hatırlatalım!!
CUNKU O SİVASSPOR'U YANLIZ BIRAKMADI!!!!!!!!!
tebrik ederim güzel bir düşünce
kaldığı huzurevi yazıyormu acaba
ne kadar mutlu olur
sivasli_tufan 03.11.2005, 23:58 abi bu dedemizi bi ziyaret etmemiz gerekir.cok super bir moral olur amcamiza
sivasta yaşayanlar bir organize yapsın walla büyükte sevap olur
sinan58_34 04.11.2005, 00:05 EVET OYLE BI ORGANIZASYON YAPARSANIZ DEDEMIZ COK SEVINIR MUTLU OLUR SİVASSPOR TARAFTARININ DA KENDISINI YANLIZ BIRAKMADIGINI ANLAR VE SİVASSPOR A OLAN ASKI GITGIDE BUYUK BELKI AMIGOLUK BILE YAPAR SEBO ABIYLE BERABER :D
sinan58_34 04.11.2005, 00:05 EVET OYLE BI ORGANIZASYON YAPARSANIZ DEDEMIZ COK SEVINIR MUTLU OLUR SİVASSPOR TARAFTARININ DA KENDISINI YANLIZ BIRAKMADIGINI ANLAR VE SİVASSPOR A OLAN ASKI GITGIDE BUYUK BELKI AMIGOLUK BILE YAPAR SEBO ABIYLE BERABER :D
bayramın 3. günü dernekte bayramlaşma var diye duydum.. bu vesile toplanmışken ordan da huzur evine gidilebilir... çokta anlamlı olur :)
34-murat-58 11.11.2005, 09:29 Sivasspor aşkı sınır tanımıyor
03 Kasım 2005 18:01
Sivasspor'un kuruluşundan bu yana hiç bir maçı kaçırmayan Selahattin Dede'nin aşkı sınır tanımıyor. Selahattin Dede kaldığı huzurevini kırmızı-beyaz renkle donattı.
Sivasspor'un kuruluşundan bu yana 38 yıldır hiçbir maçını kaçırmadığını söyleyen 73 yaşındaki Selahattin Tagay, kaldığı Sivas Belediyesi Huzurevi'ndeki odasını Sivasspor bayrakları ve posterleriyle donattı.
Futbolu çok sevdiğini söyleyen Tagay, Sivasspor'un 27 yıl sonra Süper Lig'e çıkmasının kendini memnun ettiğini söyledi. Sivasspor'un kendi sahasında oynadığı maçların hiçbirini kaçırmadığını belirten Tagay, "Huzurevine geleli birkaç yıl oldu. Burada güzel günlerim geçiyor. Ancak en güzel günlerimi Sivasspor maçlarında yaşıyorum. Bir de galip gelirsek dünyanın en mutlu insanı oluyorum" dedi.
Huzurevinde kaldığı süre içerisinde de Sivasspor maçlarını takip ettiğini kaydeden Tagay, "Şimdiye kadar hiçbir maçı kaçırmadım. Param olmadığı zamanlarda buradaki arkadaşlar veya huzurevi yetkililerinden borç alıp maça gidiyorum" diye konuştu.
Selahattin Tagay, huzurevindeki odasını da Sivasspor bayrakları, afiş ve posterleriyle de süslediğini kaydederken, Vali Hasan Canpolat'ın kendisine hediye ettiği kombine biletle Süper Lig maçlarını da izleme imkanı bulduğunu söyledi.
Bu arada, hafta sonu yapılacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da bir tahmin yapan Tagay, "Ben İyi bir Sivassporluyum. Sivasspor, 3. ve 2. Lig'de iken büyük takımlar olarak Fenerbahçe'yi tutuyordum. Ancak Sivasspor Süper Lig'e çıkınca, en büyük takımım Sivasspor oldu. Hafta sonu yıllarca gönül verdiğim Fenerbahçe ile Sivasspor'un maçı var. Sivasspor, ligde güzel çıkış yakaladı. Bu çıkışı Fenerbahçe maçında da sürdüreceği kanaatindeyim. Sivasspor'dan en az 1 beraberlik bekliyorum" dedi. 532
İşte örnek bir yiğido. Saygılar Selahattin Dede, ellerinden öperim.
Arif Coşkun 11.11.2005, 09:41 "İçimdeki Sİvas aşkı bambaşka,bu büyük taraftarınla sen çok yaşa"
Ne güzel yediden yetmişe bir taraftar kitlesine sahibiz:))
34-murat-58 11.11.2005, 11:23 ewet haklısın
bu topik daha önce açılmıştı arkadaşlar
Selahattin dede ellerinden öpüyor saygılar sunuyorum.
berlinli1967 11.11.2005, 11:53 DAMARIMIZDAKİ KAN BUNU YAPTIRIR ZATEN SİVSSPOR AŞKI BAŞKADIR ALLAH BU DUYGUYU HERKEKSE YAŞATSIN ALEMİN EFENDİSİ SİVAS TARAFTARI STADLARIN KRALI SİVASSPOR BUN HERKES BİR AĞZINA ALACAK
bbptek58 11.11.2005, 12:52 sivas aşkı bu olsa gerek
1967_DERNEK_10UR 13.11.2005, 18:57 Sivasspor aşkı sınır tanımıyor
Bu arada, hafta sonu yapılacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da bir tahmin yapan Tagay, "Ben İyi bir Sivassporluyum. Sivasspor, 3. ve 2. Lig'de iken büyük takımlar olarak Fenerbahçe'yi tutuyordum. Ancak Sivasspor Süper Lig'e çıkınca, en büyük takımım Sivasspor oldu. Hafta sonu yıllarca gönül verdiğim Fenerbahçe ile Sivasspor'un maçı var. Sivasspor, ligde güzel çıkış yakaladı. Bu çıkışı Fenerbahçe maçında da sürdüreceği kanaatindeyim. Sivasspor'dan en az 1 beraberlik bekliyorum" dedi.
DERNEĞİMİZDE Kİ ARKADAŞLAR HUZUR EVİ'Nİ ZİYARETE GİTTİLER AMA SEBAHTTİN DEDEYİ GÖREMEDİLER..
MAVİ_BERE 14.11.2005, 19:17 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
ANLAYAN ANLAR...
MAVİ_BERE 14.11.2005, 19:40 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
ANLAYAN ANLAR...
ANKARAGÜCÜ 14.11.2005, 20:07 BUNLARDAN BİR (...) OLMAZ..!!
serhankaburcuk 14.11.2005, 21:01 Selahattin dedeyi yakınen tanıyorum çok iyi bir Sivassporludur kendisi...Bilet sıkıntısı vardı bu probleminide sayın valimiz Hasan Canpolat kendisine Kombine bilet hediye ederek çözdü...
|
|