Orijinalini görmek için tıklayınız : Cezamız belli oldu....

adres58
05.05.2011, 19:52
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/cezalar_belli_oldu_1051942.jpg

Sahamızda çokda cereyan etmeyen son haftaki görüntüler sonucunda merakla beklenen cezamız belli oldu. Bizim gibi kulüpler için çok ağır bir fatura bu... İşte cezamız....

SİVASSPOR Kulübünün, 29.04.2011 tarihinde oynanan SİVASSPOR – GENÇLERBİRLİĞİ Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada SİVASSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle SİVASSPOR Kulübünün, toplam 65.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına.....

cluber
05.05.2011, 20:07
şaşırmış bunlar 65.000 lira

sivasdergi
05.05.2011, 20:10
65.000 TL ceza. Offf kim ödeyecek bunu ya ?

Mecnun Başkan konuyla ilgili açıklama yapmış sanırım. Bundan sonra taraftarlar yaptıkları hareketten sorumlu olacaklar demiş.

Her maç zaten kötü tezahürattan 5.000 falan ceza yiyorduk ama bu sefer çok oldu gerçekten. Umarım artık kimse takımımıza zarar vermez.

UNUTULMASIN ; KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR...

adres58
05.05.2011, 20:14
65.000 TL ceza. Offf kim ödeyecek bunu ya ?

Mecnun Başkan konuyla ilgili açıklama yapmış sanırım. Bundan sonra taraftarlar yaptıkları hareketten sorumlu olacaklar demiş.

Her maç zaten kötü tezahürattan 5.000 falan ceza yiyorduk ama bu sefer çok oldu gerçekten. Umarım artık kimse takımımıza zarar vermez.

UNUTULMASIN ; KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR...

Eğer bu tarz olaylar 3. kez gerçekleşirse 120.000 TL ceza alacağız... Yani toplam 185.000 TL sırf bu yüzden ceza almış olacağız... Umarım bir daha gerçekleşmez...

tavatir
05.05.2011, 20:18
Eğer bu tarz olaylar 3. kez gerçekleşirse 120.000 TL ceza alacağız... Yani toplam 185.000 TL sırf bu yüzden ceza almış olacağız... Umarım bir daha gerçekleşmez...

İnşallah gerçekleşmez ama eğitim şart. Yeni kanunun da herkese öğretilmesi lazım.

Rakibe, hakeme yapılan toplu küfürlerin bile son derece ilkel bir davranış olduğunu ve takımımıza birşey kazandırmadığını da bilmeliyiz artık. Yapmamız gereken sadee takımımızı desteklemek. Başka kimseyle uğraşmayalım.

Yalnız bu noktada halen koltuk atılmasını ve küfürü savunan arkadaşlar olması, hatalarını kabul etmeyip takıma saece kendilerinin fayda sağladığını düşünmeleri gerçekten üzücü. Ama hatalarını kabul edip tekrarlamayacaklarını söyleyenler de takımımızı daha iyi destekleyeceklerdir.

Bizler takıma sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Hepimizin amacı Sivasspor. Lütfen takımımızı destekleyelim. Sadece Sivasspor ile ilgilenelim.

karşıyakalı
05.05.2011, 20:19
beraberlik sonucu alacagımız 240 bin tl den düşerler artık bu cezayı

mucahitbaba58
05.05.2011, 20:20
bu gereksiz koltuk kirmadan sonra acaba cokmu memnunlar o kiranlar
inanirli gibi degil yaa daha stressli maclari gorduk hic birinde koltuk kirilmadi bu macda olanlara hala akil sir erdiremiyorum acaba diyorum onlar sivassporlu degilmiydi dilerim bidaha olmaz

talha58
05.05.2011, 20:21
65.000 sanırım şimdiye kadar aldığımız en fazla ceza. Gerçekten kulübümüz için ağır masraf. Bu paraya tesislerimizdeki küçük tadilatlar yapılırdı. İnşallah bir daha tekrarlanmaz.

Bu sene Antep deplasmanında da 30.000 TL ceza almıştık galiba. Birkaç kez daha küçük cezalar geldi ayrıca. Toplamda 150.000'e yaklaşmıştır ceza masrafımız. Bu para 3-4 maçlık hasılat gelirimiz bile değil maalesef. İnşallah taraftarımız bilinçlenir de daha ceza yemeyiz bundan sonra.

ZiDaNe58
05.05.2011, 20:25
bizim için tarihi bir ceza..koltuk kırma yüzünden aldık bu cezayı sanırım..koltukları kırıp atanlar savunuyolardı yaptıkları işi..savunulacak bi tarafı olsa bütün stad kırıp atardı ama sadece bi grup nefsine hakim olamadı..umarım bu bize büyük bi ders olur..bu tarz taşkınlıkları yapmadan önce diyarbakırın aldığı cezalar karşısında şuanki durumunu göz önünde bulunduralım ilk ve son olur bu olaylar inşallah..

inadınayeniceri
05.05.2011, 20:29
Ayar oluyorum..

Üç - beş kişi var sürekli taraftar bilinci deyip duruyorlar günlerdir. Bu arkadaşları tribünde görmek istiyorum. Eğitim versinler bize.

Bir Anadolu takımı için gerçekten büyük para. İnşalah bir daha böyle cezalar yemeyiz.

eyupk
05.05.2011, 20:34
ilk defa bu kadar çok ceza verildi sanırım.

Cley
05.05.2011, 20:38
Cezanın bu kadar fazla olması koltuk kırmayla ilgili değil. Kötü tezahüratın sezon içinde 2. defa olmasından. 3.defa olmasında ceza iki katına çıkıyor. 4. defa olmasında seyircisiz oynama cezası veriliyor. Hakeme tepkiyi küfür ile vermek ağır cezalara yol açabiliyor demekki. 10.bin kişi hep bir ağızdan hakeme sövmek yerine o 10bin kişi takımına tezahürat yapsa zaten hakem baskı altına alınır. Ne ceza yeriz ne de hakem böyle rahatca maçımzı katledebilir.

emin kara
05.05.2011, 20:48
Bu kadarda olmaz takıma destek beklerken resmen takıma köstek oluyorlar bu kimseler gercekten sivasspor taraftar oldugunu sanmıyorum federasyon sahamızı kapatsa ne yapabilirdik takımın şuan taraftar destegine ihtiyacı var bunlar hangi akla hizmet ediyorlar anlamıyorum sivasspor taratartarları bu konularda daha dikatli olması gerekiyor bu tür hareketler takımımıza zarar verir bunun için her birimiz takıma zarar verecek davranışlara engel olmalıyız

58MUAMMER58
05.05.2011, 21:02
SEZON BAŞINDAN BERİ hakemler yüzünden dünyanın puanını kaybettik,yinede bukadar tepki koyulmadı,tribünler uzun süre küfür etti,koltuklarda kırılınca tuz biber oldu,gören görmeyende bişey var sanır,yıllardır ilk defa böyle tepki oldu,aldığımız ceza çok ,bence bu ceza yönetmeliği yanlış,neyani şimdi sivaslı olmayan,3 5 zibidi,sivasformasıyla,sahaya inip hakemi yaralasa cezayı sivassspormu yiyecek,sonra herhafta birçok tribünde böyle tezahurat oluyor onlarada bukadar ceza veriliyormu?sanmıyorum,zaten hiç küfür yokken bile ,koltukfilan kırılmazken bile,gözünüzün üstünde kaş var,seyirciniz çekirdek yiyor diye,yok merdivenlerde adam varmış diye 20 30 bin tl ceza veriyorlardı,sivasın hiç ceza almadığı hafta varmı bilmiyorum.YAZIK.

tavatir
05.05.2011, 21:02
Bu kadarda olmaz takıma destek beklerken resmen takıma köstek oluyorlar bu kimseler gercekten sivasspor taraftar oldugunu sanmıyorum federasyon sahamızı kapatsa ne yapabilirdik takımın şuan taraftar destegine ihtiyacı var bunlar hangi akla hizmet ediyorlar anlamıyorum sivasspor taratartarları bu konularda daha dikatli olması gerekiyor bu tür hareketler takımımıza zarar verir bunun için her birimiz takıma zarar verecek davranışlara engel olmalıyız

Artık bırakalım biz yorum yapmayalım. Arkadaşlar burdaki yorum hakkımıza da ipotek koyacaklarmış. Taraftar bilinçlenmeli dememize ayar oluyorlarmış.

O zaman her maç topluca hakeme, rakibe küfretsinler. Bu kaçıncı ceza ya yeter. Çıkar bu cezanın beş kuruşunu sen öde desen piyasada bulamazsın adamları. Hakeme , rakibe küfretmeye gelince en önce bulursun ama.

sebasteia
05.05.2011, 21:03
hala yapılan yanlışları ve çirkin küfürleri savunma eğiliminde olanlar var ki ben de onlara ayar oluyorum!

gürünlüyiğido58
05.05.2011, 21:23
gerçekten çok fazla bir miktar(65.000 tl) bundan sonra dikkat etmeli taraftarımız son 3 hafta yı atlattık mı rahatız

tavatir
05.05.2011, 21:52
Sadece koltuk atma değil toplu küfürler de artık yok olmalı.

tavatir
05.05.2011, 22:44
Sivasspor taraftarı her zaman örnek olmuştur. Son maçı bir iş kazası olarak görelim. Bir daha yaşanmayacaktır bu tablolar.

Salim58
05.05.2011, 22:59
Çok ağır bi ceza gelmiş,Temennim bundan sonra bu ve benzeri cezalar yemeyiz...

YiğidoGençlik
05.05.2011, 23:02
tüm stadın i...ne hakem tezahuratı 60.000tl taraftarın çıkardığı olaylar yani koltuk kırma 5000 tl kaç gündür bize eleştiri yapanlar kendi ettikleri küfürleride eleştirsin..

burakkova
05.05.2011, 23:03
bu ceza konusunu çok büyüttünüz..
adamların 40.000 kişilik stadları kapanıyor kaç maç..
bizim birbirimize düştüğümüz kadar onlar düşmedi..
kapatalım artık şu konuyu..
bir haftadır ne zaman girsem şuraya ceza ceza..
olan oldu..

subasi29
05.05.2011, 23:04
Adam Akilli Hakemler Yonetse Ne Biz Ceza Aliriz Nede Birileri Kasasini Doldurur.Hersey Planlaniyor Ne Derseniz Deyin !

YiğidoGençlik
05.05.2011, 23:04
bu gereksiz koltuk kirmadan sonra acaba cokmu memnunlar o kiranlar
inanirli gibi degil yaa daha stressli maclari gorduk hic birinde koltuk kirilmadi bu macda olanlara hala akil sir erdiremiyorum acaba diyorum onlar sivassporlu degilmiydi dilerim bidaha olmaz

ne saçmalıyorsun yorumu ii oku koltukların kırılmasından dolayı 5000 taraftarın i..ne hakem tezahuratının aynı sezonda 2 kez olması nedeni ile 6000 herkes bu tezahuratı yaptığına göre kimse gelmesin o zaman maça..öyle mi..?

ygdgnçlk
05.05.2011, 23:09
kaç gündür bizi yerden yere vuranlar şimdi yorum yapın koltuk kırmaya 5000 kötü tezhuarat(tüm stad) 60.000..bekliyoruz yorumları tavarih bey...

YGTayfa
05.05.2011, 23:12
evet Tavarih bey yorumları alalım yoksa hiç kimse gelmesin mi herhes lağav edilsin staddan değil mi..? kaç gündür bizi demediğini bırakmayanlar şimdi bi daha yorum yazın..koltuk kırmaya 5000tl tüm stad kötü tezahurat 60000tl..evet devam edin yorumlara..

58alp58
05.05.2011, 23:17
evet Yiğiter ve Tavarih bu ceza açıklamasından sonra tüm stad çapulcu mu oldu..? koltuk kırmaya 5000 taraftarın toplu tezahuratına 60000tl yorumları alalım..?

sefilix
05.05.2011, 23:18
ceza ağır değil haksız. cezada bile adil olamıyorlar. tamam yapılanları onaylamıyorum. taraftar dahada dikkatli olmalı. amaaa başkanımız hakem odası mı basmış.hakem mi tehdit edilmiş. ne küfürler ne pankartlar duyduk. hatrlayın inönü stadyumundaki küfürleri. bazılarının cezaları katlanarak artacağına sivassporun cezası katlanarak artırılıyor. bir söz de taraftara. arkadaşlar çok güçlü lobimiz yok. adamlar zaten bizi sevmiyorlar onların eline koz vermeyelim.

YiğidoGençlik
05.05.2011, 23:23
evet Yiğiter ve Tavarih bu ceza açıklamasından sonra tüm stad çapulcu mu oldu..? koltuk kırmaya 5000 taraftarın toplu tezahuratına 60000tl yorumları alalım..?

YORUM YAPAMAZLAR CANIM ÇÜNKÜ O İ....NE HAKEM TEZAHURATINI TÜM STAD YAPTI...LAĞAV ETMEK LAZIM BUNLARI..;)

58CeZa58
05.05.2011, 23:28
yani koltuk kiranlarin cezasi küfür edenlerden dahada az oldugu icin
gelip burda haklilik tasliyorlar inanmiyorum yaa
yani dahada centilmence özür dilemedler bide gelmis haklimislar gibi konusuyorlar burda bi toplum yazik vallah

ve koltugu kiripta küfür etmiyen kisi yoktur burda hepsi ilk küfürü basmisdir sonra koltuk kirip yine küfür etmislerdir burda sanki kendinizi kurtarmaya calismayin

ilk koltuk kirip hakli cikmaya calisiyorlar yok biz stadta takimi desteklerken baskalari evde mac izliyormus

yok koltuk kirma sirf 5 bin mis de küfür 60 bin falan
sonucta sivassporluysak sivasspora toplam 65bin lira ceza gelmis
burda yine baslamiyalim kim ne yapti etti
diye

daha ne diyim HEM SUCLU HEM GÜCLÜ

YiğidoGençlik
05.05.2011, 23:32
yani dahada centilmence özür dilemedler bide gelmis haklimislar gibi konusuyorlar burda bi toplum yazik vallah

ve koltugu kiripta küfür etmiyen kisi yoktur burda hepsi ilk küfürü basmisdir sonra koltuk kirip yine küfür etmislerdir burda sanki kendinizi kurtarmaya calismayin

ilk koltuk kirip hakli cikmaya calisiyorlar yok biz stadta takimi desteklerken baskalari evde mac izliyormus

diye

BİZ HAKLIYIZ DEMİYORUZ DEDİKLERİMİZ İYİ ANLAMAMIŞSIN SADECE BİZİ YERDEN YERE VURANLAR ÖNCE KENDİ HATALARINA Bİ BAKSIN ÖYLE ELEŞTİRSİN DİYORUZ..ANLADIN..?

YGTayfa
05.05.2011, 23:37

diye

BİZ HİÇ BİR ZAMAN YAPTIĞIMIZ TASVİP ETMEDİK AMA BİZİ YERDEN YERE VURANLAR ŞİMDİ BİDE KENDİLERİNİNDE YAPTIĞI TEZAHURATTAN DOLAYI YEDİĞİMİZ CEZAYI BİR DAHA YORUMLASIN..DEMEK Kİ NEYMİŞ HERKES HATA YAPABİLİR...

58CeZa58
05.05.2011, 23:42
BİZ HAKLIYIZ DEMİYORUZ DEDİKLERİMİZ İYİ ANLAMAMIŞSIN SADECE BİZİ YERDEN YERE VURANLAR ÖNCE KENDİ HATALARINA Bİ BAKSIN ÖYLE ELEŞTİRSİN DİYORUZ..ANLADIN..?

tabi olanlardan sonra elestirilmeler normal
koltuk atanlardan bir özür bekledik
savunma degil
yani sonucta hepimiz sivassporluyuz
olan size bize degil camiiyaya oldu herkeze oldu

birazda herkez saygili dürüst konusa.
ve savunarak kac bin sivaslilara laf atiyorsunuz
biz stadtayken siz evde tv den izliyorsunuz falan

biz burda koltuk konusunu konusurken siz baska konulara geciyorsunuz k
yazdiklarini okudum ilk aciklamanda sonuna bida sivassporun fanatik taraftarina yakisir bide bi özür dileriz yazsaydinz bu konu baslamadan uzamadan biterdi

yani artik ins. hepimiz olanlardan bi ders almis olduk
dahada olmaz umarim

serkan_ozcan58
05.05.2011, 23:42
gerçekten aldığımız ceza çok fazla pfdk nedense sivasspora karşı ağır cezalar veriyor nedeni bilinmez yaptıklarımızın doğru olduğunu söylemiyorum ama bu konuda başkanımız ve yöneticiler tarafından sorgulanmalı

YiğidoGençlik
05.05.2011, 23:47
tabi olanlardan sonra elestirilmeler normal
koltuk atanlardan bir özür bekledik
savunma degil
yani sonucta hepimiz sivassporluyuz
olan size bize degil camiiyaya oldu herkeze oldu

birazda herkez saygili dürüst konusa.
ve savunarak kac bin sivaslilara laf atiyorsunuz
biz stadtayken siz evde tv den izliyorsunuz falan

biz burda koltuk konusunu konusurken siz baska konulara geciyorsunuz k
yazdiklarini okudum ilk aciklamanda sonuna bida sivassporun fanatik taraftarina yakisir bide bi özür dileriz yazsaydinz bu konu baslamadan uzamadan biterdi

yani artik ins. hepimiz olanlardan bi ders almis olduk
dahada olmaz umarim

BEN HİÇ BİR ZAMAN YAPTIĞIMIZI SAVUNAN YORUMLAR YAZMADIM..SADECE BİZİMDE İNSAN OLDUĞUMUZU VE BÖYLE ŞEYLERİN OLABİLECEĞİNİ YAZDIM..

eroltas58
05.05.2011, 23:57
Hollandada bu tur cezalari takimlar ,yapan taraftara odetiyor,acaba turkiyede boyle tur cezalar verilirse caydirici olabilir.

Cley
06.05.2011, 00:01
Galibiyet aldıgımızda 750 bin TL alıyoruz. Futbolcular adam gibi oynasın bir maçta tüm sezonun cezasını çıkarırız. Bu zamana kadar tarafsız saha veya seyircisiz oynama cezası aldığımızı hatırlamıyorum. Para cezası çok da önemli değil.

poolat58
06.05.2011, 00:04
umarım bi daha yapmamanız gerektiğini anlamışsınızdır. sözüm yaptıklarının sonucunu düşünmeden hareket edenlere...

58CeZa58
06.05.2011, 00:05
Hollandada bu tur cezalari takimlar ,yapan taraftara odetiyor,acaba turkiyede boyle tur cezalar verilirse caydirici olabilir.

ondan önce güvenlik kameralari lazim stadin hertarafina
sonra almanyadaki gibi o kisilere stada girme yasayi veriyorlar
ve bazende para cezasi

58CeZa58
06.05.2011, 00:09
bu ara sivassor kayserispor arasindada olaylarr olmusdu sivasda
stad icinde
ama bilmyiorum o mactada koltuklar kirilmismiydi ve kayseriye ceza verildimi verilmedimi bilmiyorum
ve bizde birsey kirdikmi kirmadikmi bilmyiorum o aralar forumda yoktum
belki konusulmusdur

burakkova
06.05.2011, 00:16
şöyle milyonlarım olsa.. basar öderdim cezayı.. yeter gençler sıkmayın canınızı bu kadar derdim.. :)
bu arada yakındır bu konu da kilitlenir..

yiğidobaytar58
06.05.2011, 02:34
Güler misin ağlar mısın !!!! koltuk kırdı diye istisnai bir hata yüzünden ve hatta sadece 3-5 kişi yüzünden yerden yere vur güzelim gençliği , ondan sonra al sana kapı gibi cevabı !!! kim suçluymuş peki şimdi 750-1000 kişilik yiğidogençlik mi yoksa 15 bin kişilik 4 eylül stadyumu mu ?? valla ben olsam yerden yere vuranların yerinde utanır buraya bir daha yorum yazmam , hatta özür bile dilerim yiğidogençlikden , kusura bakmayın TFF den daha körmüşüz diye...

burakpaşa
06.05.2011, 05:25
beyler bi mantık hatası buldum..

şimdi bu tavarih ve tayfası ceza meza koltuk felan bahsediyor ya, cezanın 5bini koltuk kıranlara, 60bini i--ne hakem tezahüratı yapan tüm stada,
tüm stad i--ne hakem diye tezahürat ettiyse tavarih ve tayfasınında etmiş olması gerekir, aksi taktirde tavarih ve tayfasının maçta bulunmasının mantıksız olması gerekmektedir...

şimdi dağılabilirsiniz...

B.DUMANLI
06.05.2011, 05:37
Ben sahsen tff´e verilen cezanin miktari ne olursa olsun her kurusuna aciyorum.Cünki bu ceza hususunda Anadolu kulüplerine ayri ,Istanbul kulüplerine ayri uygulama yapiyorlar.Anadolu kulüplerini resmen soyup sogana ceviriyorlar.Sözüm Genclerbirligi macinin hakemine yapilan hakaret ve küfürler hakemin kararini degistirdimi yok,Sivasspor bunun sonucunda yüklü bir ceza ödiyecekmi? Evet.Verdikleri 5 TL karsiliginda kulübe yüklü bir ceza ödettirecekler.Yaziklar olsun.Sivas seyircisi böyle degildi.Ne oluyor bize.Bu olaylari cikaran yoksa Sivas disindan kisilermi nedir.

Yusuf Çevik
06.05.2011, 07:37
İşte....

Her ne olursa olsun kırmıyacaktık o koltukları.Yapmamamız gerekirdi.

Bize ağır gelen ceza,ama hak ettik işte. :(

yigidoyuzz
06.05.2011, 08:00
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/cezalar_belli_oldu_1051942.jpg

Sahamızda çokda cereyan etmeyen son haftaki görüntüler sonucunda merakla beklenen cezamız belli oldu. Bizim gibi kulüpler için çok ağır bir fatura bu... İşte cezamız....

SİVASSPOR Kulübünün, 29.04.2011 tarihinde oynanan SİVASSPOR – GENÇLERBİRLİĞİ Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada SİVASSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle SİVASSPOR Kulübünün, toplam 65.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına.....

Peki hakem penaltımızı vermedi en çok koşan ve oynayan oyuncumuza kırmızı kart verdi ve taraftarı tahrik edip olayların çıkmasına sebeb oldu hekemin ve mhk'nin neden kendi hakemlerine çeki düzen veremedi de sivasspora bu ceza hak'mı düşünelim hangi düzgün yönetilen bir maçımızda taraftarlarımız koltuk kırdı hangisi haksızlıga ses çıkarmadı bütün televizyonlar basınlar hangisi penaltı olmadıgını söyledide biz bu cezayı yiyoruz % 1000 penaltımız verilmedii önce Hakemlerini Düzeltsin MHK & TFF insanları tahrik edip olmadıgı yerde kırmızı kartla atılan sahanın en iyi oynayan oyuncularından birisini atıyorsun YAZIKLAR OLSUN MHK & TFF YETERRRR..

yigidoyuzz
06.05.2011, 08:15

ya köstek olmayla ne alakası var Sivassporun ve en çokda o gençler gelip takımlarına içeri dışarı fark etmeden ceplerinde üç kuruş olmadan her yere gidip takımlarını destekliyorlar ne demek istiyorsun arkadaş onlar gibi taraftarmısın bütün illere ceplerinde paran olsun olmasın kaç kere gttin.
bu olayların çıkmasının en büyük rol oynayan HAKEMDİR bütün dünya basın sözcüleri yorumcuları o %1000 penaltı diye bağırıyor hakem teşvik tahrik etmişdir bütün kluplerin başkanları yöneticileri VE BİZİM UYYAN BASIN SÖZCÜMÜZ BİR NTV TRT gibi ulusal tvlere çıkıpda hakkını arıyamıyor olayı taraftara maal etmemek lazım bizim kadar düzgün taraftar toplulugu buldlar bütün oyunları üzerimize oynuyorlar Basın sözcümüzde iş yok.. ben gelemedim maça tv de izledim ben oturdugum sandalyemi yiyecektim zorumdan orada canlıdan izleyen taraftarımız ne yapsız haksızlıga gelebilirmi yiğido ?

58akif34
06.05.2011, 08:57
demekki neymiş hakeme küfür etmemek gerekiyormuş ve küfür edince maç kazanılmıyormuş bunu da öğrendik inşallah

kadirakin58
06.05.2011, 08:59
arkadaşlar.. bir kere olmuş cezamızı almışız artık yapmamız gereken bundan ders almak. bir daha lütfen hakeme i.ne hakem diye küfür etmeyin. bu maçları sadece türbünde siz izlemiyorsunuz, bu yayın bütün türkiyeye yapılıyor. sivasımızı güzel temsil edelim.

Çılgınlar58
06.05.2011, 09:04
EEE ARKADAŞLAR KENDİNİ BİLMEZ BAZI TARAFTARLAR OLMASAYDI BU BÖYLE OLMAZDI KAYSERİ ERCİYESE SANIRIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM PLAY OFF LARDA 6-1 YENİLDİĞİMİZ MAÇTA HAYRETTİN GEREKSİZ KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ O MAÇTA BİLE OLAYLAR ÇIKMAMIŞTI SİVAS TARİHİNDE BİR İLK OLDU BU ARKADAŞLAR BU TARAFTARA BU CEZA AZ BİLE AMA KLÜBÜMÜZE BÜYÜK BİR DARBE YAZIK ARKADAŞLAR YAZIK BU TAKIMIN KIYMETİNİ BİLMEK GEREK SİVASIN VE SİVASIMIZIN BAŞKA NEYİ KALDI SİVASSPORUMUZU DA ELİMİZDEN ALIRLARSA NE DURUMA DÜŞERİZ ARKADAŞLAR DAHA SAKİN DAHA TEMKİNLİ DAVRANMALIYIZ........

ReFRaCToRY
06.05.2011, 09:05
Herkes çok ağır bi ceza deyip koltuk kırılması olaylarının üstünde durmuş fakat 65.000 TL'nin sadece 5.000 TL si bu yüzden oldu. Tabi ki koltuk kırmak tasvip edilecek bi olay değil fakat asıl konuşulması gereken başka bişey var bence.

Maç boyu maratonu ayağa kaldırıp bize eşlik etmesi için (en azından herkesin bildiği tezahuratlarda) yırtındık durduk kimse dönüp bakmadı bile doğru düzgün fakat olaylar olup hakem yanlış kararlar vermeye başlayınca bütün stad hep bir ağızdan (Biz içimizdekileri başarabildiğimiz kadar susturduk) "İ*** Hakem" diye avazı çıktığı kadar bağırıyordu ben bunu anlamıyorum işte madem hakemin verdiği yanlış kararlar seni bu derece öfkelendirecek kadar Sivassporlusun (!) da hep beraber bağıralım diye çeşitli yerlerimizi yırtarken neden bağırmıyorsun!! Maç boyu otur çekirdek çitle tiyatro edasında maç izle gram katkın olmasın takımı ateşlemek için sonra hakem yanlış karar verince o yediğin çekirdekler ağzından tükürükle uçuşa uçuşa küfret ben asıl bu adamların Sivassporluluğundan şüphe ederim!!!!

Cley
06.05.2011, 09:16
Koltuk kırma cezası 5000 TL diye bunu yapanlar asla haklı değiller. İsterse koltuk kırmanın hiç cezası olmasın. Kendi tribünün koltuklarını kıran taraftarlar ve kulüp maddi olmasa da manevi cezasını alır halkın gözünde.

58hsn58
06.05.2011, 09:23
insallah bundan sonra birdaha boyle yuksek miktarda para cezasi gelmez, getirilmez sivassporumuza, cunku hic yakismiyor...

aslanbey1907
06.05.2011, 10:00
Ucuz kurtulduk ....bu olayları yapan arkadaşlar ellerini vicdanlarına koyup düşünsünler . kulübümüzün bütçesinden kayıp biz anadolu kulüpleri için , boşyere , olayları başlatan arkadaşlar gönül verdiğiniz renklere kulübünüze zararınız dokunuyor...ağır olacak ama kusura bakmasınlar ...onları satsan bu kadar para ederlermi...ey insaf arkadaş olaylardan provekelerden uzak durun ....sezonun son maçları .... fair player ...

ReFRaCToRY
06.05.2011, 10:08
Ucuz kurtulduk ....bu olayları yapan arkadaşlar ellerini vicdanlarına koyup düşünsünler . kulübümüzün bütçesinden kayıp biz anadolu kulüpleri için , boşyere , olayları başlatan arkadaşlar gönül verdiğiniz renklere kulübünüze zararınız dokunuyor...ağır olacak ama kusura bakmasınlar ...onları satsan bu kadar para ederlermi...ey insaf arkadaş olaylardan provekelerden uzak durun ....sezonun son maçları .... fair player ...

Nickindeki 1907 neyi ifade ediyor sorabilir miyim acaba ?

kakikli
06.05.2011, 10:47
şu elektronik bilet uygulaması gelsin ben o zaman göreceğim onları...
bedeva bilet artık yok arkadaşş, umarım emniyet bundan sonra daha dikkatli çalışır ve içimizdeki irlandalılara gerekli cezayı verirler....
versinler cezalarını bak bakalım ne olacak ondan sonra.
o kadar sivasspor aşığı olduğunu iddia eden sözde taraftar olanlara son sözüm "delikanlı iseniz ödeyin bu parayı"...

Cley
06.05.2011, 10:56
Bir takım için herşey para değildir. bedava girip 90 dk takımını destekleyenler 300-500 TL verip kombine alanlardan daha faydalıdır takıma. Koskoca Sivasspor hiçkimsenin maddi yardımına muhtaç değildir. Gönülden aşkla şevkle tribüne gelip çılgınca takımını destekleyen,arma için kilometrelerce yol giden gençlere muhtaçtır.
İyiki varsınız Yiğido Gençlik İyiki varsınız Yeniçeriler...

tavatir
06.05.2011, 11:01

Ne tek bir kelime küfür etmişliğim var ne de tek bir şiddet içeren eylemim.

Diyorsunuzki koltuğa 5.000 küfüre 60.000 ceza verildi. Sizlere tavsiyem yönetmeliği açıp okumanız. İkisi de birbirini katmerlemiş cezalardır bunlar.

Çok güzel bir atasözümüz vardır : HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ diye.

Şimdi kırdığınız koltuğun cezası 5.000 ise çıkarın verin desek tek birinizi piyasada bulamayız. Ucuz kahramanlığa gerek yok.

tavatir
06.05.2011, 11:03
Herkes çok ağır bi ceza deyip koltuk kırılması olaylarının üstünde durmuş fakat 65.000 TL'nin sadece 5.000 TL si bu yüzden oldu. Tabi ki koltuk kırmak tasvip edilecek bi olay değil fakat asıl konuşulması gereken başka bişey var bence.

Maç boyu maratonu ayağa kaldırıp bize eşlik etmesi için (en azından herkesin bildiği tezahuratlarda) yırtındık durduk kimse dönüp bakmadı bile doğru düzgün fakat olaylar olup hakem yanlış kararlar vermeye başlayınca bütün stad hep bir ağızdan (Biz içimizdekileri başarabildiğimiz kadar susturduk) "İ*** Hakem" diye avazı çıktığı kadar bağırıyordu ben bunu anlamıyorum işte madem hakemin verdiği yanlış kararlar seni bu derece öfkelendirecek kadar Sivassporlusun (!) da hep beraber bağıralım diye çeşitli yerlerimizi yırtarken neden bağırmıyorsun!! Maç boyu otur çekirdek çitle tiyatro edasında maç izle gram katkın olmasın takımı ateşlemek için sonra hakem yanlış karar verince o yediğin çekirdekler ağzından tükürükle uçuşa uçuşa küfret ben asıl bu adamların Sivassporluluğundan şüphe ederim!!!!

Kardeşim Yeniçerilere bu açıdan tebrik ederim. Küfürleri bastırma anlayışınız ve herkesi güzel tezahürat yapmaya teşvik etmenizden dolayı teşekkür ederiz.

kakikli
06.05.2011, 11:05
mutlaka fedakar gençler vardır orada, benim en büyük eleştirim o gençlerin liderliğini yapan tecrübeli abilerine...
bizler daha önce yaşanmış felaketlere yetişemedik ama az çok bilgi sahibi olduk ve acısını hala yaşamaktayız...
bu olaylar birden patlayıverir ve bir bakarsınız tüm stadı kaplamış, siz bile inanamazsınız.
zamanında malum otelde yaşanmış olaylarda aynen böyle yaşanmadı mı, bir anda herkes kendisini olayın içinde bulmadı mı, trabzonspor ile oynadığımız maçtada aynı olaylar trabzonspor2un başına gelmedi mi?

umarım bu durumdan gerekli dersleri çıkartırız...

yigidolar06
06.05.2011, 12:17
En iyi tepki bence ıslıkla olmalı rakip tocuya ,kendi topcumuza özellikle hakeme hiç susmadan ıslıkla stadı çınlatmamız olacak bence

talha58
06.05.2011, 12:24

Kardeş siz gerçekten gerekeni güzel bir şekilde yapmışsınız. Olması gereken bu. Ben birkaç mesajımda bunu anlatmıştım bazı arkadaşlar yanlış anlamış olabilirler.

Bu güzel örneğin ve takıma katkınız için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok doğru bir anlayış göstermişsiniz. Umarım bütün küfür girişimleri de engellenir. Sizin gibi taraftarlarla olacak bu iş. Tekrar teşekkür ederim.

inadınayeniceri
06.05.2011, 15:01
Benim grubum hakkında kimse bişey söylemedi. Aksine teşekkür ediyosunuz ama size ayar oluyorum.

Ayar oluyorum çünkü hiç bir tribünsel oluşumun, tribünsel faaliyetin içine girmeden burdan ahkam kesiyosunuz.
Bu forumda herkes herşeyi biliyor, herşeyi yapıyor, ediyor. Burdakiler hep bilinçli, kral tribüncü tipler. Peki reelde nerdesiniz? Neden hiç birinizi göremiyoruz? Neden hiç biriniz ''ulan bizde takıma destek olalım'' deyipte bişeyin ucundan tutmuyosunuz? Neden senelerdir hep aynı kişiler, içerde dışarda bi yerlerini yırtıyor sahiplendiğiniz, kimselere bırakmadığınız Sivas'ın ismini daha gür duyurabilmek için?

Bir abimiz güzel bişey söylemiş. Herşey para değil demiş. Haklı ama para noktasında da kimse bize laf etmesin Allah aşkına. Tamam şu an kesilen cezayı ödemeyi illa ki gücümüz yetmez ama Sivasspor için cebindeki son parasını çıkarıp veren insanlar var karşınızda biraz daha dikkatli olun bu konularda. Sene başında grup olarak milyarlar verip alınan kombineleri hiç saymıyorum. Ha yaptığımızı söylemek olmaz kiminin vardır verir, kiminin yoktur veremez. Olayı basite indirgersek özeti bu. Ama tutupta para mevzuu açarsanız söylemek gerekiyor.

Son olarak ahkam kesenler gelsinler tribüne Maraton A'dayız. Bizle omuz omuza verip bağırsınlar, çağırsınlar, tezahürat yapsınlar kısacası takıma bizim gibi destek olsunlar. Ondan sonra gelip buraya yazdıklarının bir tanesi zoruma giderse namerdim.

Saygılar..

YiğidoGençlik
06.05.2011, 15:02
Ne tek bir kelime küfür etmişliğim var ne de tek bir şiddet içeren eylemim.

Diyorsunuzki koltuğa 5.000 küfüre 60.000 ceza verildi. Sizlere tavsiyem yönetmeliği açıp okumanız. İkisi de birbirini katmerlemiş cezalardır bunlar.

Çok güzel bir atasözümüz vardır : HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ diye.

Şimdi kırdığınız koltuğun cezası 5.000 ise çıkarın verin desek tek birinizi piyasada bulamayız. Ucuz kahramanlığa gerek yok.

Haklı olduğumuz derken ?

Sahaya koltuk atmakla haklı olunmaz asla.. Bu hafta içi cezalar açıklanır. Kim ödeyecek o cezaları ? Ya olaylar biraz daha büyüseydi de 3 puanımız silinseydi kim verecekti hesabını ?

Son haftalara girilirken akıllı hareket edelim. Özellikle yaşı küçük arkadaşları kontrol edelim.

Belki ilk anda ben de aşırı sert bir tepki verdim. Sonradan biraz sinirim geçince üzüldüm. Ama kimse kimsenin Sivassporluluğunu tartamaz. Eminim ki herkesin amacı Sivasspor. O yüzden gelin bundan sonra bu tarz nahoş görüntüler bir daha yaşanması diye önlem alalım. Küfürden, kavgadan uzak duralım.

Herkesin sevdiği, saydığı Sivasspor'e ve Sivaslıları tekrar cümle aleme gösterelim..(bu yorum senin değil mi..?)

biz ucuz kahramanlık yapıyoruz sen şu 60.000 tl yi A.Gücü maçında milletten toplamaya başla o zaman..sen yazdığın yorumlardan rengini belli ettin ne amaçla yazdığın belli Yiğido Gençliği karalamaktan başka bi amacın yok burda gelmiş hala kendinle bile çelişen saçma sapan yorumlar yazıp duruyorsun grubumuzla ilgili bundan sonra bir daha yorum yazma...!

BİZİM GİBİ SEVMEK YÜREK İSTER...!

58alp58
06.05.2011, 15:10
Benim grubum hakkında kimse bişey söylemedi. Aksine teşekkür ediyosunuz ama size ayar oluyorum.

Ayar oluyorum çünkü hiç bir tribünsel oluşumun, tribünsel faaliyetin içine girmeden burdan ahkam kesiyosunuz.
Bu forumda herkes herşeyi biliyor, herşeyi yapıyor, ediyor. Burdakiler hep bilinçli, kral tribüncü tipler. Peki reelde nerdesiniz? Neden hiç birinizi göremiyoruz? Neden hiç biriniz ''ulan bizde takıma destek olalım'' deyipte bişeyin ucundan tutmuyosunuz? Neden senelerdir hep aynı kişiler, içerde dışarda bi yerlerini yırtıyor sahiplendiğiniz, kimselere bırakmadığınız Sivas'ın ismini daha gür duyurabilmek için?

Bir abimiz güzel bişey söylemiş. Herşey para değil demiş. Haklı ama para noktasında da kimse bize laf etmesin Allah aşkına. Tamam şu an kesilen cezayı ödemeyi illa ki gücümüz yetmez ama Sivasspor için cebindeki son parasını çıkarıp veren insanlar var karşınızda biraz daha dikkatli olun bu konularda. Sene başında grup olarak milyarlar verip alınan kombineleri hiç saymıyorum. Ha yaptığımızı söylemek olmaz kiminin vardır verir, kiminin yoktur veremez. Olayı basite indirgersek özeti bu. Ama tutupta para mevzuu açarsanız söylemek gerekiyor.

Son olarak ahkam kesenler gelsinler tribüne Maraton A'dayız. Bizle omuz omuza verip bağırsınlar, çağırsınlar, tezahürat yapsınlar kısacası takıma bizim gibi destek olsunlar. Ondan sonra gelip buraya yazdıklarının bir tanesi zoruma giderse namerdim.

Saygılar..

BİZİM GİBİ SEVMEK YÜREK İSTER...! TAVARİH GİBİ ADAMLAR ANLAMAZ YORMA KENDİNİ NE SÖYLESEN BOŞ..

58alp58
06.05.2011, 15:11
TAVARİH Bİ ŞURDAN GİT İŞİNE GÜCÜNE HALA İNSANLARI TAHRİK EDİP DURMA..

sivasdergi
06.05.2011, 15:15
Bu arkadaşların mesajlarını gördükçe tavarih arkadaşa baya hak veriyorum. Adamlar astığım astık kestiğim kestik zihniyetine bürünmüşler. Kulübümüze kimsenin ceza aldırmasını onaylamamızı beklemeyin.

YiğidoGençlik
06.05.2011, 15:19
KULÜBÜMÜZE CEZA ALDIRANLARI TASVİP ETMEMİZ BEKLENEMEZ..ŞU YORUMU GÖRÜNCE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR YAHU KARDEŞİM SANKİ BİZ BU DURUMU SAVUNUYORUZ NE KADAR ANLAYIŞI KIT ADAMLASINIZ..AYRICA TÜM STADIN YAPTIĞI ŞEYİ SADECE BİZE YÜKLEMEKTE NEYİN NESİ..NEYSE DİYECEK BİŞİ BULAMIYORUM SİZE HAYIRLI İŞLER..

sivasdergi
06.05.2011, 15:21

Saygılar..

Kardeşim anlamadığım nokta sen niye devamlı ayar olup duruyon ?

Taraftar bilinçlensin lafı neden zoruna gidiyor ? Sen bilinçli bir taraftar olabilirsin ama bu laf kötü bir laf değilki. Herkes bilinçlensin.

Burada sizin gruba, yaptıklarınıza, Sivassporluluğunuza hiç laf edilmemiş. Ama sen illa ortaya atlıyon. Sana veya grubunuza herhangibir laf yok. Üstelik sen burada yorum yapan arkadaşların Sivasspor'a destek vermediğini nerden biliyorsun ? Belki senden de çok destek veriyorlar bunu bilemezsin.

Son olarak tavsiyem sitede ilgi çekici birçok konu var. Oralarda ilginç konuları inceleyebilirsin.

YARALI_AŞIK
06.05.2011, 15:22
Yiğido Gençlik azınlık olur..

Yiğido Gençlik sevilen bir grup.Ancak edebiyat yapamıyorlar.Övgü ve eleştiri olunca ÇIKAR GRUP LİDERİ açıklama yapar,grup üyeleri katılır bu açıklamaya ve susar izler.Bu işer böyle olur.

Sempatizanlar bile şuan soğumuşlar.
Ben grubun geleceğini iyi görmüyorum ve bu şekilde yorum yaparak katılmak istedim.
Her kafadan bir ses çıkmış.
Övgü varsa eyvallah deniliyor.
eleştiri varsa zorla eyvallah dedirtmeye çalışıyorlar.
Grubunuz silkelenmeli zorlu virajda önüne bakmalı.
Müşteri herzaman haklıdır.
Ne yazıkki internette klavyede değerlendirme yapıyorlar.
HUU birileri toplanır eleştiriyi övgüyü önüne serer ve profilini çizer.
Yokmu merkeziniz yokmu toplanma yeriniz.
Grubumuza başarılar dilerim.kulağınıza küpe olmuştur inşallah.
Demedi demeyin durumunuz vahim.Azınlık gözüyle bakılmak üzeresiniz.
Bu perişanlığın başangıcıdır.
Çıksın bundan sonra reisiniz açıklama yapsın.
Ahmet,osman,ayşe,fatma,hayriye değil...
Reisiniz yapsın...
Zaten açıklama geliş.
Ama işte yetersiz ki sanırım eleştirye dayanamıyorsunuz.
Eleştiri yapanlar zaten grubu tamamen kötülemiyor.
Yolunuzun kötüye gittiğini hatırlatıyor.

tavatir
06.05.2011, 15:24
EVET VE TAVARİH YİNE SAÇMALAMAYA BAŞLADI..BİZİMLE UĞRAŞMAKTAN BAŞKA Bİ İŞİN YOK MU SENİN..ŞUNU DA SÖYLEYİM BİZİMLE UĞRAŞANLARIN SONU PEK İYİ OLMUYOR..;)

Benim sizinle falan uğraştığım yok ama siz sanırım biraz da suçluluk psikolojisi ile kendinizi koruma içgüdüsü geliştirmişsiniz. Hem sizinle uğraşanın sonu iyi olmuyor derken hiç sonunu gördüğün oldu mu acaba ? :)

YARALI_AŞIK
06.05.2011, 15:28
Benim sizinle falan uğraştığım yok ama siz sanırım biraz da suçluluk psikolojisi ile kendinizi koruma içgüdüsü geliştirmişsiniz. Hem sizinle uğraşanın sonu iyi olmuyor derken hiç sonunu gördüğün oldu mu acaba ? :)

Sivas tokadı çarpar yal satarım bal satarım oynarlar.
Az önceki yazımda onu anlatmaya çalıştım.

tavatir
06.05.2011, 15:30
Sivas tokadı çarpar yal satarım bal satarım oynarlar.
Az önceki yazımda onu anlatmaya çalıştım.

O işler öyle kolay değil birader. Ben senin görüşlerine katılıyorum. Arkadaşlara tavsiyelerde bulunduk bizler. Ama adamlar üstlerine alındı. Sanki biz Sivassporlu değilmişiz gibi tek Sivassporlu kendileriymiş gibi davrandılar. O nedenle birkaç yıl sonra hatalarını anlarlar.

YARALI_AŞIK
06.05.2011, 15:33
O işler öyle kolay değil birader. Ben senin görüşlerine katılıyorum. Arkadaşlara tavsiyelerde bulunduk bizler. Ama adamlar üstlerine alındı. Sanki biz Sivassporlu değilmişiz gibi tek Sivassporlu kendileriymiş gibi davrandılar. O nedenle birkaç yıl sonra hatalarını anlarlar.

Bu işer kolay kardeşim.Birkaç yıl sonra anlarlar.Katılıyorum sana.
Ben gruba sempati duyan biri olarak katıldım bu konuya.ama görüşlerim ortada.

burakpaşa
06.05.2011, 16:23

Saygılar..

bu kardeşimiz özetlemiş, eline koluna sağlık...

hep destek tam destek...

emre41
06.05.2011, 16:33

Vallahi altına imza atarım, adımı yazarım; bu yazıyı yazanı da tebrik ederim.

Forumda tartışmayı, söz söylemeyi bilen ve kendini doğru dürüst ifade edenlerin olması mutluluk verici.

O meşum ve meşhur!! küfür konusunda aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Sizin gibilerin çoğalması ümidi ile.

Emre

cilgin1966
06.05.2011, 20:18
rahatladınızmı sizlere taraftar diyemiyorum elinize ne geçti sayın başkanımıza sesleniyorum böylesi kişileri tesbit edip maçlara almasınlar olmaz olsun böyle taraftar

kamışlı58
06.05.2011, 20:25
bence sivassporumuzu bu senede düşüremedikleri için ne yapacaklarını şaşırdılar herhalde canımız sağolsun bunada şükür İYİKİ ALT LİGE DÜŞÜRMEDİLER:D:D:D:D:D
V*******Z SABUHALAR

kamışlı58
06.05.2011, 20:31
ARKADAŞLAR SAKİN OLALIM birbirimizi KIRMAYALIM umarımki olaya karışan arkadaşlarımız pişman olmuşlardır BUNLARDA AYRIBİR GÜZELLİK KATIYORLAR
SİVASSPORUMUZ VAR OLDUKÇA BUNLAR HAP OLACAKTIR
BİRBİRİMİZİ KIRMADAN KENETLENMELİYİZ

adres58
06.05.2011, 21:18
Yeni çıkacak yasada TC numaraları üzerinde yazılı dijital biletlerle bu tür kötü tezahürat, taşkınlık yapanlar, ortamı gerenler vs. kayıt altına alınacak. Cezalar direk taraftara kesilecek. Onun için önümüzdeki sezon çıkacak bu sistemle özellikle kulübümüz değilde taraftar dahada etkilenecek. Gerçi en çok etkilenecek İstanbul takımları Bursa ve Trabzon olacak ama bu uygulama bir nebze kulüpleri rahatlatacak. Geçen hafta yaşadığımız olaylar bizim takımımızda nadir olan olaylardı ama diğer takımlarda daha fazla yaşandığı için onları dahada etkileyecektir. Ayrıca baştada dediğim gibi bir dahaki kötü tezahüratlarda!!!! cezamız maalesef 2 ye katlanacak ve 120.000 ödeyeceğimiz gibi bu sene sırf kötü tezahürattan dolayı toplam 200.000 i bulacak... Biraz daha dikkat etmeliyiz...

Ayrıca bazı arkadaşlar klavyede atıp tutmaktan bahsettiler. Malum yaş ve mevki makam olarak bizler belli yaşlara geldik. Bundan dolayıdırki bayrağı siz değerli arkadaşlara bıraktık. Bizlerde deplasmanlarda çok boy gösterdik. Yeri geldi Hopada yeri geldi Gümüşhanelerde toz yuttuk, toprak zeminlerde maçlar seyrettik. O zamanın şartlarını yaşadık. Şimdi çoluk çocuğa karıştık ve bu devri sizlere emanet ettik. Özellikle bu sitede ne Yeniçerili kardeşlerimizle nede Yiğido Gençlikle bir sorunumuz olmadı. Dikkat ederseniz her ikisinide yapmış oldukları organizasyonlarından dolayı defalarca tebrik ettim. (şahsım adına) Lakin sizlerinde bizleri eleştirdiği gibi bizlerinde sizleri eleştirmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum. Ucuz kabadayılıklar yapmak hem Yiğidoluğumuza yakışmaz, hem Sivas'lılığımıza... Merak etmeyin bizlerde o yallarda çok gezdik, şimdi sizler varsınız, iyikide varsınız. Hatasız kul olmaz. Hepimizde hatalıyız. Ama bu demek değildirki hatalar söylenince kötü olacağız. Biz içimizde bunları tartışacağızki doğruyu bulalım. İşte bizim klavyemiz bunu gerektiriyor.
İyi olalım, düşünelim, öyle doğruya varalım...

A.Turan Korkmaz
06.05.2011, 22:59
Önümüzdeki sezon küfürsüz ama gene de baskılı,rakip takıma karşı 12. adamlığımızı gösterebilen hatta Mecnun başkanımızın ifadesiyle;
'Kayserispor ve BJK maçlarında olduğu gibi maçı çevirebilen' taraftar olmamız gerekiyor.
Kendi adıma sözler veriyorum mesela.
- Gelecek sezon mutlaka kombinemi alacağım.
-Arkadaşlarımı, çevremi maçlara gelmeye daha çok teşvik edeceğim.
-Stadda küfürsüz ama hiç susmadan takımı destekleyeceğim.
................... gibi.
5000 koltuk kırma,60000 sövme! tartışması çok komik gerçekten. Herkes biliyor ki istense sahamız kapatılabilirdi bile.
Koltuk kıran kim olursa olsun eğer bir daha yaparsa çok daha büyük tepki görecektir.
Küfür eden de çenesine nefsine sahip olacak. İlla başkaları mı kanun zoruyla bize ahlak öğretecek. Kurallar açık. Toplu halde yapılan eylemlerde cezalar şudur, şahıs olarak da kameralar veya elektronik biletle tespit edilene de şunlar yapılır deniyor işte.
Taraftarımız oyunu kurallarına göre oynamayı zamanla öğrenecek ve işte o süreç tamamlandığında Sivassporumuz şampiyon hem ligde hem gönüllerde hem insanlıkta şampiyon olacak.

Divriği58
07.05.2011, 00:21
İş sivasspora gelınce yüklüyorlarrr

Divriği58
07.05.2011, 00:22
YSahipsiz bir anadolu takımıyız...Kayseri ts antep vs..gibi arkamız saglam degıl

migroArmis
07.05.2011, 00:38
YSahipsiz bir anadolu takımıyız...Kayseri ts antep vs..gibi arkamız saglam degıl

Bir kaç Anadolu kulübü dışında sahiplenmiş kulup olduğunu düşünmüyorum.Saymış olduğunuz kuluplerde aslında çok fazla sahiplenebilmiş değil.Hatta Sivasspordan çok fazla yanlarıda yok bence.Belki maddi anlamda daha sanayi yönlerinin olması nüfus olarak artıları bir kaç adım öne çıkarabilir.Sivassporun genel anlamda sahip çıkılmadığı fikrinize aynen katılıyorum...(siyasi-lobi).Anladığım kadrıyla Sivasta Sivassporlu taraftarlar ellerinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışırken diğer takımları destekleyen kişileerin de boşluklarını doldurmaya çalışıyor..Bu yüzden maçlar 5000-8000 e oynanıyor..Burada her yorumu dikkatlice okuyorum.aynı konuda birbirinden farklı bir çok fikirler oluşuyorki bu bu harika bir olay bence..Fikirlere destekler veriliyor özeleştriler yapılıyor yani olması gereken şeyler oluyor bunların hepsini anlıyorum ama..hala Sivasta Sivasspor tribünlerinin organize olamamasını anlamış değilim...Belkide bu konuda ençok yorum yapanlardan biride ben oldum...Bu yorumum konu başlığıyla alakalı olmadı belki ama yorumların dahilinde bunu yazmak istedim..İnanın en büyük arzularımdan biri budur...

Army
07.05.2011, 01:15
Burada her yorumu dikkatlice okuyorum.aynı konuda birbirinden farklı bir çok fikirler oluşuyorki bu bu harika bir olay bence..Fikirlere destekler veriliyor özeleştriler yapılıyor yani olması gereken şeyler oluyor bunların hepsini anlıyorum ama..hala Sivasta Sivasspor tribünlerinin organize olamamasını anlamış değilim...Belkide bu konuda ençok yorum yapanlardan biride ben oldum...

Merakını gidereyim kardeşim.. Burda yazılıyor, çiziliyor, yeni fikirler oluşuyor ama icraata dökülmüyor. Bu sitedeki çoğu insan bilgisayarının başına geliyor bu siteyi açıyor en kral traftar oluyor. Ama ne yazıkki iş maç günü stada kalınca stada gelip minderini çekirdeğini alıp, oturup maçını izleyip evine dönmeyi tercih ediyor.

eroltas58
07.05.2011, 01:36
Aslinda bu konu baya uzadi,tamam genclerin yaptigi hareketi iyi degil ama bunlar genc,her insan o yaslarda veya ileride hatalar yapabilir,gencler hatalarini kabul edip ozurdilediler,biz bu sitede gencleri yerden yere vurduk,unutmuyalimki bu gencler her macta guzel atmosfer yapior,bizde bunlarin buyukleri olarak affetmemiz gerekiyor,bu kiymetli genclerimizin daha fazla morallerini bozmayalim,bu arkadaslara sahip cikalim.

inadınayeniceri
07.05.2011, 17:36
Bir kaç Anadolu kulübü dışında sahiplenmiş kulup olduğunu düşünmüyorum.Saymış olduğunuz kuluplerde aslında çok fazla sahiplenebilmiş değil.Hatta Sivasspordan çok fazla yanlarıda yok bence.Belki maddi anlamda daha sanayi yönlerinin olması nüfus olarak artıları bir kaç adım öne çıkarabilir.Sivassporun genel anlamda sahip çıkılmadığı fikrinize aynen katılıyorum...(siyasi-lobi).Anladığım kadrıyla Sivasta Sivassporlu taraftarlar ellerinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışırken diğer takımları destekleyen kişileerin de boşluklarını doldurmaya çalışıyor..Bu yüzden maçlar 5000-8000 e oynanıyor..Burada her yorumu dikkatlice okuyorum.aynı konuda birbirinden farklı bir çok fikirler oluşuyorki bu bu harika bir olay bence..Fikirlere destekler veriliyor özeleştriler yapılıyor yani olması gereken şeyler oluyor bunların hepsini anlıyorum ama..hala Sivasta Sivasspor tribünlerinin organize olamamasını anlamış değilim...Belkide bu konuda ençok yorum yapanlardan biride ben oldum...Bu yorumum konu başlığıyla alakalı olmadı belki ama yorumların dahilinde bunu yazmak istedim..İnanın en büyük arzularımdan biri budur...

Merakını gidereyim kardeşim.. Burda yazılıyor, çiziliyor, yeni fikirler oluşuyor ama icraata dökülmüyor. Bu sitedeki çoğu insan bilgisayarının başına geliyor bu siteyi açıyor en kral traftar oluyor. Ama ne yazıkki iş maç günü stada kalınca stada gelip minderini çekirdeğini alıp, oturup maçını izleyip evine dönmeyi tercih ediyor.

Kardeşim cevabı vermiş. Eklemek istediğim bişey var. Bunları forumda insanlara söyleyincede tepki veriyorlar ''Vay bizim desteklemediğimizi nerden biliyorsun?'' diye. Bende diyorum ki senelerdir tribündeyiz. Hep aynı simalar, hep aynı isimler. Destek veriyosunuz tamam hadi inandıkta be kardeşim bizim stad 150.000 kişilikte biz mi göremiyoruz sizin verdiğiniz desteği?

sivasdergi
07.05.2011, 18:17
Kardeşim cevabı vermiş. Eklemek istediğim bişey var. Bunları forumda insanlara söyleyincede tepki veriyorlar ''Vay bizim desteklemediğimizi nerden biliyorsun?'' diye. Bende diyorum ki senelerdir tribündeyiz. Hep aynı simalar, hep aynı isimler. Destek veriyosunuz tamam hadi inandıkta be kardeşim bizim stad 150.000 kişilikte biz mi göremiyoruz sizin verdiğiniz desteği?

adres58'in son yazdığı yazıyı oku, kimsenin desteğini ölçmeye kalkma !!

DOGU_BEY
07.05.2011, 20:02
bugünkü bursa-bjk maçındaki olaylara nasıl bir ceza verileceğini merakla bekliyorum...zira bursa geçen yıl buna benzer 2 maçı(diyarbakır ve antep maçları) hükmen 3-0 kazanarak 6 puanı zorlanmadan almıştı...

migroArmis
07.05.2011, 20:36
bugünkü bursa-bjk maçındaki olaylara nasıl bir ceza verileceğini merakla bekliyorum...zira bursa geçen yıl buna benzer 2 maçı(diyarbakır ve antep maçları) hükmen 3-0 kazanarak 6 puanı zorlanmadan almıştı...

Diyarbakırda müsabaka oynanırken maçı yöneten hakem üclüsüne Bursasporlu futbolculara taş tabiri caizse kaya parçaları atıldı.Bursada olan olayları elbette tasvip etmek mümkün değil...Yanlız olan olaylar stadyuma 400-1000 m uzakta olan olaylar ve müsabaka başlamadan ceryan eden olaylardır...Haberlerde hükmen mağlup falan yazıyor böyle bir cazanın olması imkansız..Bursaspor elbette ceza alacaktır lakin tarafsız sahada maçın tekrarına gidilir diye düşünüyorum..Ayrıca şunu eklemekte yarar duyuyorum Diyarbakırda yapılanların amacı Bursaspor nefretinden ziyade prowake edilen olaylardır olay çok başka yerlere uzanır..Bunu burada anlatmaya gerek yok...

sebasteia
07.05.2011, 20:37

saha içerisinde olan bir olay yok ki! taraftar şehrin caddelerinde eylem yapıyorsa kulübün bunda kabahati ne?

risale69
07.05.2011, 20:51
koltukları söküp sahaya atanlar, maç boyu hakeme ana avrat dümdüz gidenler zil takıp oynayabilirler. istedikleri buydu çünkü. sivassporun imajını zedelemek.
bir de yavuz hırsız misali kalkıp demezler mi : biz sivassporun haksızlığa uğramaması için tepki gösterdik..
komik olmayın Allah aşkına.

savaş2
07.05.2011, 21:13
+++daha önce kuzu kuzu seyret tikte ne oldu 15 puanımız gitmişti
+++bence o tepkiler bir puan getirdi bize
+++diyorumki bir puan o paradan daha önemli
+++bu tepkiler 10 macta bir olmalı.. yoksa hakemler daha cok puanımızı çalarlar derimmmmmmmmmmmmmmmmm

DOGU_BEY
07.05.2011, 22:15
saha içerisinde olan bir olay yok ki! taraftar şehrin caddelerinde eylem yapıyorsa kulübün bunda kabahati ne?

diyerek kenara çekilelim vesselam öyle mi? Allah korusun devamı ya da daha büyüğü ya saha içinde olsaydı?

Gün döner hesap döner diye bir söz var.Geçen yıl Diyarbakır maçı ve Antep maçlarında kıyamet kopmuştu. Belki Diyarbakır maçını bi kenara alabiliriz.Provakasyon avrdı orda ama ya Antep maçında 1 taştan tatil edilip hükmen 3-0 verilen maça ne demeli? Bursa başkanı çıkmış maç tarafsız sahada yenden oynanmalı gibilerinden birşeyler diyor. Adama sormazlar mı ey başkan geçen yıl 1 taşla Antep maçı hükmen 3-0 olunca sesiniz soluğunuz çıkmıyordu. Sebastiea arkadaşım demiş ya saha dışında olanlardan kulube ne diye?
Antep maçında tek bir taştan hükmen 3-0 olabiliyorsa saha dışındaki bu olaylara da ağır bir ceza verilmeli o zaman. İlla saha içinde olup 4-5 kişi ölünce mi ya da sakat kalınca mı caydırıcı ceza verilecek. Kaldı ki iki takım arasındaki durum daha önce de birçok olaya neden oldu.Eskiden ts nin sahası savaş alanına dönerdi adamalr az buçuk cezalarla yırtardılar işte o zamanda tavizler ve ayrıcalıklar verile verile bugünkü durumlara gelindi malesef. Şimdi burda ağır bir ceza verilmezse hangi adaletten bahsedeceğiz?

sebasteia
07.05.2011, 22:21
diyerek kenara çekilelim vesselam öyle mi? Allah korusun devamı ya da daha büyüğü ya saha içinde olsaydı?

Gün döner hesap döner diye bir söz var.Geçen yıl Diyarbakır maçı ve Antep maçlarında kıyamet kopmuştu. Belki Diyarbakır maçını bi kenara alabiliriz.Provakasyon avrdı orda ama ya Antep maçında 1 taştan tatil edilip hükmen 3-0 verilen maça ne demeli? Bursa başkanı çıkmış maç tarafsız sahada yenden oynanmalı gibilerinden birşeyler diyor. Adama sormazlar mı ey başkan geçen yıl 1 taşla Antep maçı hükmen 3-0 olunca sesiniz soluğunuz çıkmıyordu. Sebastiea arkadaşım demiş ya saha dışında olanlardan kulube ne diye?
Antep maçında tek bir taştan hükmen 3-0 olabiliyorsa saha dışındaki bu olaylara da ağır bir ceza verilmeli o zaman. İlla saha içinde olup 4-5 kişi ölünce mi ya da sakat kalınca mı caydırıcı ceza verilecek. Kaldı ki iki takım arasındaki durum daha önce de birçok olaya neden oldu.Eskiden ts nin sahası savaş alanına dönerdi adamalr az buçuk cezalarla yırtardılar işte o zamanda tavizler ve ayrıcalıklar verile verile bugünkü durumlara gelindi malesef. Şimdi burda ağır bir ceza verilmezse hangi adaletten bahsedeceğiz?

valla hayalkafe, bugünki olaylardan dolayı bursaspor kulübüne ceza verilirse kulüp belini doğrultamaz bea ;) bu sebepten ben polisle çatışan kişilerle devletin hesap görmesi gerektiğini düşünüyorum.

ha geçen yıl ki olaylar konusunda dediklerin tabii ki tartışmaya açık ama orada bursa'ya karşı saha içerisindeki olaylar bahane gösterildi. şimdi böyle bir durum yok ortada diyorum.

her neyse de bu maç bir milat olabilir türk futbolunda. yeni futbolda şiddet yasası yürürlüğe girdi diye biliyorum. bursaspor'un olmasa bile bursaspor taraftarının canı fena halde yanacak!

DOGU_BEY
07.05.2011, 22:23
valla hayalkafe, bugünki olaylardan dolayı bursaspor kulübüne ceza verilirse kulüp belini doğrultamaz bea ;) bu sebepten ben polisle çatışan kişilerle devletin hesap görmesi gerektiğini düşünüyorum.

ha geçen yıl ki olaylar konusunda dediklerin tabii ki tartışmaya açık ama orada bursa'ya karşı saha içerisindeki olaylar bahane gösterildi. şimdi böyle bir durum yok ortada diyorum.

her neyse de bu maç bir milat olabilir türk futbolunda. yeni futbolda şiddet yasası yürürlüğe girdi diye biliyorum. bursaspor'un olmasa bile bursaspor taraftarının canı fena halde yanacak!

aynen öyle hocam benim bursaya kastım yok ama hep birilerine başka birilerine başka ceza verilirse bu işin önü alınmaz zamanında ts nin sahasında öyle şeyler oluyordu ki adamlar 1 maçla falan yırtıyordu mesele de işte burda adalet herkese eşit olmalı ve verilecek caydırıcı cezalar milat olmalı futbolumuzda...

sivasdergi
07.05.2011, 22:23
Ya işte görüyorsunuz bazı kendini bilmezler koskoca Bursa şehrini ve Bursaspor'u ne duruma soktu bir anda. Belki Avrupa treni de kaçacak bu yüzden. O nedenle artık herkes aklını başına almalı. Cezalar tüm camilara değil sadece suçlu olanlara verilmeli. Ordaki 300-500 kişi yüzünden bütün camianın cezalandırılması hiç iyi olmayacak.

adres58
07.05.2011, 22:48
Ya işte görüyorsunuz bazı kendini bilmezler koskoca Bursa şehrini ve Bursaspor'u ne duruma soktu bir anda. Belki Avrupa treni de kaçacak bu yüzden. O nedenle artık herkes aklını başına almalı. Cezalar tüm camilara değil sadece suçlu olanlara verilmeli. Ordaki 300-500 kişi yüzünden bütün camianın cezalandırılması hiç iyi olmayacak.

İşte anlatmak istediğimiz meselelerin kısa özetide buydu arkadaşım... Şimdi oturup düşünmeli. Acaba ben ne yaptım.. artı eksi muhasebesine girip acaba bana yaptığım işler ne olarak döndü dediğin zaman eksi çokta ise bu sanada zarar verir kulübünede muhtemel alacağın primlerede vs. vs. herşeye etki eder. Birinci etapta eğer biz topluca küfürü edip infial yaratacak şeyleri yapmasaydık bizlere her yönden artı olarak dönecekti.. Diyeceksinizki burası ile tribün farklı oluyor. Bir nebze haklı olabilirsiniz. Ama bu işi tekil olarak yapıp çoğunluğa yayarsak işte o zaman kötü... Gördünüz Bursa olayını... 300-500 kişiden bahsediliyor ama ben ona inanmıyorum. Dahada fazla. Belki toplasanız ateşi fitilleyenler 15-20 kişilik bir gurup ama büyüdükçe büyüdü olaylar, toplumsal isyana şiddete kadar dönüştü. İşte biz kendimize empati yaparsak bizde de bu boyutlara ulaşabilmesinden korktuğumuz için bazı söylemlerde bulunduk bulunuyoruz sitemiz aracılığı ile... Şahsi isyanlar ayrı toplu çıkışlar ayrı. Bir yerde kendini bir yere kadar kontrol edersen iş orada biter ama toplu bir şekle dönüşürse alın size bugünkü olay çık çıkabilirsen işin içinen. Yinede bizde bu şekilde olaylar olmaz ve olmayacak inşallah... Bizim taraftarımız sayı olarak belki çok büyük olmasada yinede diğerlerine nazaran daha bilinçliyiz evelallah. Onlara tekrar teşekkür etmekde fayda var... Ama biraz daha dikkat edelimde sağ salim şu 3 maçımızı bitirelim cezasız.

yigido_sampiyon
07.05.2011, 22:50
İş yasada değil insandan geçiyor...istediğin yasayı çıkar, olay çıkaranı idam et kafi gelmez...stadlarda dedem yaşındaki adamlar dümdüz küfür ediyor utanmadan...hayatımda ilk kez bir kız arkadaşımla 4 eylül stadında maç seyretmiştim geçen yıllarda ve yemin ettim bir daha asla!!!

en son kasımpaşa maçını izlemeye gittim 4 eylül stadına tek başıma...yanımdaki "amca" demiyorum şahsiyetsiz insan, 90 dakika yan hakemin annesine küfür etti...uyarıda bulunduğumda, 4 kişilik maganda grubu beni döveceklerdi nerdeyse!!!ve adam küfür ederken yanındaki belki 50 kişi gevrek gevrek gülüyor!!!kendi annesine milyonda birini söylesen ne olur bilinmez!!!bir baktım kale arkasından koltuklar atılıyor ve sonra maçtan çıktım...

ne zaman izleyeceğiz bir maçı; spor için zevk almak için, güzel zaman geçirmek için???? Hiçbir zaman!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu arada TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

migroArmis
07.05.2011, 23:48

Söylediklerinize katılmamak mümkün değil..Yanlız antep maçında diye başladığınız 3 tane cümle warki bunu Bursaspor maçıyla kıyaslıyorsunuz.Bu olaydan sonra Bursaspor kulubüne veya taraftarına en ağır cezayımı werecekler ..Türk futbolu temizlenecekse versinler..Antep maçında diyarbakır maçında maç içerisinde atılan taşla müsabaka başlamadan gelişen Bursadaki olaylar aynı statüde değerlendirilemez..Taraftarlar ın stada giriş çıkışından il emniyeti sorumludur bu yüzden Bursaspor kulübüne ceza werilemez..Taraftara verilecekse bir tek kelimem bile yok sesim çıkmaz saygı duyarım..Ama bu yüzden Bursaspor taraftarına ceza werirlerse b.jimnastik stadında bıçaklanarak öldürülen insanlar vardı..istanbulda bıçaklanan insanlar vardı..Adama sormazlarmı sen bu cezaları daha önce neden vermedin diye..Kıyaslama kriterleriniz birbirine denk olaylar değil..Ama şunu ısrarla belirtiyorum bu işler böyle tek tek cezalarla değil adam gibi kanun tasarılarıyla olur...İşte o zaman şeriatın kestiği parmak acımaz....

blacksky
08.05.2011, 00:26
Söylediklerinize katılmamak mümkün değil..Yanlız antep maçında diye başladığınız 3 tane cümle warki bunu Bursaspor maçıyla kıyaslıyorsunuz.Bu olaydan sonra Bursaspor kulubüne veya taraftarına en ağır cezayımı werecekler ..Türk futbolu temizlenecekse versinler..Antep maçında diyarbakır maçında maç içerisinde atılan taşla müsabaka başlamadan gelişen Bursadaki olaylar aynı statüde değerlendirilemez..Taraftarlar ın stada giriş çıkışından il emniyeti sorumludur bu yüzden Bursaspor kulübüne ceza werilemez..Taraftara verilecekse bir tek kelimem bile yok sesim çıkmaz saygı duyarım..Ama bu yüzden Bursaspor taraftarına ceza werirlerse b.jimnastik stadında bıçaklanarak öldürülen insanlar vardı..istanbulda bıçaklanan insanlar vardı..Adama sormazlarmı sen bu cezaları daha önce neden vermedin diye..Kıyaslama kriterleriniz birbirine denk olaylar değil..Ama şunu ısrarla belirtiyorum bu işler böyle tek tek cezalarla değil adam gibi kanun tasarılarıyla olur...İşte o zaman şeriatın kestiği parmak acımaz....

Bursaspor'a bu zemini TFF hazirlamistir.

Gecen seneden beri D.Bakir, G.Antep ve Besiktas ile problemler, kavgalar yasadilar.. ama TFF hep Bursa'ya daha hafif, kavga ettiklerine daha agir cezalar verdi.. olabilir Bursa tff'de lobisi olan bir kulup.. ama iste bugun kantarin topuzu kacti.. ustelik bu defa sucu yukleyecekleri bir rakip taraftar bile yoktu ortada.. dunyada bu tur ayaklanmalarin ve mac iptallerinin sonunda takimlar akume dusurmeye kadar giden cezalar veriliyor ama saniyorum Bursa yine en hafif sekilde cikartilacaktir bu olaydan da.. hukmen galibiyet almaya aliskin olan Bursa bir kez de hukmen 3 puan kaybetmeyi tadacaktir.. ama bunda fazlasi olacagini sanmiyorum.

Texas grubunun kendisine ceki duzen vermesi sart.. gecen sene D.bakir'a terorist diyen taraftarlarin bugun polisle catismasi.. ve teroriste dedikleri guruhla ayni yontemleri izlemesi oldukca manidar.. nereye gittiklerinin farkina varmalilar.

Army
08.05.2011, 01:02
adres58'in son yazdığı yazıyı oku, kimsenin desteğini ölçmeye kalkma !!

Güzel arkadaşım objektif bir ortamdayız. O zaman herkes şimdiye kadar yaptığı desteğini döksün ortaya bakalım kim doğru kim yalnış. Lafta kalmasın. Herkesin dilinde "Kim ne kadar destek verdi bilemezsin" cümleleri. Ben kimin ne kadar destek verdiğini artık bilmek istiyorum. Hodri meydan..

migroArmis
08.05.2011, 01:50
Bursaspor'a bu zemini TFF hazirlamistir.

Gecen seneden beri D.Bakir, G.Antep ve Besiktas ile problemler, kavgalar yasadilar.. ama TFF hep Bursa'ya daha hafif, kavga ettiklerine daha agir cezalar verdi.. olabilir Bursa tff'de lobisi olan bir kulup.. ama iste bugun kantarin topuzu kacti.. ustelik bu defa sucu yukleyecekleri bir rakip taraftar bile yoktu ortada.. dunyada bu tur ayaklanmalarin ve mac iptallerinin sonunda takimlar akume dusurmeye kadar giden cezalar veriliyor ama saniyorum Bursa yine en hafif sekilde cikartilacaktir bu olaydan da.. hukmen galibiyet almaya aliskin olan Bursa bir kez de hukmen 3 puan kaybetmeyi tadacaktir.. ama bunda fazlasi olacagini sanmiyorum.

Texas grubunun kendisine ceki duzen vermesi sart.. gecen sene D.bakir'a terorist diyen taraftarlarin bugun polisle catismasi.. ve teroriste dedikleri guruhla ayni yontemleri izlemesi oldukca manidar.. nereye gittiklerinin farkina varmalilar.

Geçen sene benim istiklal marşım okunurken oturan ıslıklıyan Bursa stadı kırmızı beyaz renklere bürünmüşken malum renklere bürünen orada kaç kişi varsa bende terörist diye bağırdım.Bu sebeplerden dolayı yanılmıyorsam sizde de bağırırdınız.Bunu bir geçelim..Hükmen galibiyete alışık Bursa diyorsunuz..Diyarbakır maçı mı Antep maçımı Ankara maçımı..Ankara maçını sizin takımınızda aldı diğerleride ..Diyarbakır maçında Bursanın haksız olduğunu bedavaya 3 puan aldığını savunan kişilerin bağışlayın beni ama futbol bilgisindende aklındanda şüphe ederim..İş Bursada başladı derseniz onuda kelimesi kelimesine anlatabilirim size.Antep maçında maç içerisinde atılan cisim olayı kurallar her ne kadar Bursayı haklı göstersede tartışılabilir..Sizden ricam Bursaspor ve taraftarını lütfen bu kadar basite indirgemeyiniz..En azından bu maç için...Bakınız.Teksasın sayfasına girdiğinizde bir afiş göreceksiniz Şehrine sahip çık diye..oradaki tepki 300 kişinin değil bütün bursanın tepkisidir Bizim b.jimnastikle hüsumetimiz çok büyüktür we biteceğinide sanmıyorum.Geçen ilk maçta teksas sadece maç izlemeye gittiği inönüde çarşı tarafından 3000 kişi 300 kişiyi sıkıştırarak olaylar çıkardı.yaralanmalar oldu..Ben bu tepkilerin o zamanda olmasını beklerdim.Bu olay sadece Bursa b jimnastik olayı değildir.Biz Anadolunun istanbul karşısında ezilmişliğini asla kabul etmedik etmeyeceğizde Sakın yanlış anlaşılmasın Ben Bursa taraftarının bu davranışını tasvip etmiyorum..Sadece gelişen olayların ve geçmişte yaşanmışların sonuçlarını yazıyorum..

yiğidobaytar58
08.05.2011, 04:45
bursassporluların dün yaptılar ne kadar ayıp ve utanılacak bi durum ya....anlık bi olay gibi de durmuyor adamlar resmen örgütlenmiş ya beşiktaş kini desem değil çünki adamlar sokakdaki polislere saldırıyorlar bu nasıl bişey anlamadım....yav 3-5 kişide de değil yüzlerce insan , ceza versen kaçına vericen, ondan sonra klube geçecek her şey......zaten kafadan hükmen mağlup ondan sonrada 3-4 maç seyircisiz...ee kime faydası oldu bunun....ne oldu yani kime bişey kazandırdılar , aksine şimdi çoğu insan bursa dan soğuyacak bu olaydan sonra....

sivasdergi
08.05.2011, 10:08
Güzel arkadaşım objektif bir ortamdayız. O zaman herkes şimdiye kadar yaptığı desteğini döksün ortaya bakalım kim doğru kim yalnış. Lafta kalmasın. Herkesin dilinde "Kim ne kadar destek verdi bilemezsin" cümleleri. Ben kimin ne kadar destek verdiğini artık bilmek istiyorum. Hodri meydan..

Bana göre senin verdiğin desteğin 5-10 katını vermişimdir. Sana göre de kendin daha çok destek vermişsindir.

Anlatmak istediğimizi anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Ben kimse kimsenin desteğini ölçemez diyorum. Ama gördüğüm kadarıyla siz gelin yarışalım diyorsunuz :)

babayavuz
08.05.2011, 11:35
yazık gerçekten çok yazık bu paralar kolay kazanılmıyor

inadınayeniceri
08.05.2011, 12:07
Bana göre senin verdiğin desteğin 5-10 katını vermişimdir. Sana göre de kendin daha çok destek vermişsindir.

Anlatmak istediğimizi anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Ben kimse kimsenin desteğini ölçemez diyorum. Ama gördüğüm kadarıyla siz gelin yarışalım diyorsunuz :)

Senle ne yarışıcam kardeşim :) Sadece artık boş laf duymak istemiyoruz. Biz burda kimsenin desteğini ölçmeye kalkmıyoruz sadece ortaya şahane! fikirler atıp sonrasında göremediğimiz insanlardan bahsediyoruz. Anlamakta zorluk çeken sensin. Ha sende bunlardan biriysen gocunmakta haklısın. Söylenen lafa balıklama dalman bizim eleştirdiğimiz kesimden olduğunun bir göstergesi ama ne desteğin olmuş bilmeyide isterim şahsen :)

sivasdergi
08.05.2011, 12:36
Senle ne yarışıcam kardeşim :) Sadece artık boş laf duymak istemiyoruz. Biz burda kimsenin desteğini ölçmeye kalkmıyoruz sadece ortaya şahane! fikirler atıp sonrasında göremediğimiz insanlardan bahsediyoruz. Anlamakta zorluk çeken sensin. Ha sende bunlardan biriysen gocunmakta haklısın. Söylenen lafa balıklama dalman bizim eleştirdiğimiz kesimden olduğunun bir göstergesi ama ne desteğin olmuş bilmeyide isterim şahsen :)

Tamam kardeşim benim hiç desteğim olmadı. En büyük Sivassporlu sizsiniz. Doğduğunuz yıllardan beri takımımız sizin sayenizde başarıdan başarıya koşmuş ve halen de sizin kadar Sivassporlu olamamaktayız. Bu çalışmalarınız için şahsım adına teşekkürü borç bilirim. Takıma verdiğiniz katkının benim gibi işe yaramayan, takıma destek verdiğini sananlara örnek olmasını temenni ederim.

tavatir
08.05.2011, 12:39

Ben de gidebildiğim kadar gittiğim her maçta takımım için bağırdım ama bağırmayanlara bile sizin verdiğinizden çok benim desteğim var demedim :)

Ama şu bir gerçek benim yaptığım lobi faaliyetini de şu ana kadar yapabilen kişi sayısı nadirdir. Onun için takım için tezahürat etmekle takımın tek sahibi olnumuyor. Bu kafayla gittikçe kaç kere bölünmeler, kaç kere gruplaşmalar oldu. Tribünlere ara vermeler, kavgalar unutulmadı. Gören de bir rant var sanacak tribünlerde.

inadınayeniceri
08.05.2011, 13:17
Ben de gidebildiğim kadar gittiğim her maçta takımım için bağırdım ama bağırmayanlara bile sizin verdiğinizden çok benim desteğim var demedim :)

Ama şu bir gerçek benim yaptığım lobi faaliyetini de şu ana kadar yapabilen kişi sayısı nadirdir. Onun için takım için tezahürat etmekle takımın tek sahibi olnumuyor. Bu kafayla gittikçe kaç kere bölünmeler, kaç kere gruplaşmalar oldu. Tribünlere ara vermeler, kavgalar unutulmadı. Gören de bir rant var sanacak tribünlerde.

Ya kardeşim niye üstüne alınıyorsun madem bağırıyosun? :)

tavatir
08.05.2011, 13:19
Ya kardeşim niye üstüne alınıyorsun madem bağırıyosun? :)

:) Komedi ya :)

blacksky
08.05.2011, 13:35
Geçen sene benim istiklal marşım okunurken oturan ıslıklıyan Bursa stadı kırmızı beyaz renklere bürünmüşken malum renklere bürünen orada kaç kişi varsa bende terörist diye bağırdım.Bu sebeplerden dolayı yanılmıyorsam sizde de bağırırdınız.Bunu bir geçelim..Hükmen galibiyete alışık Bursa diyorsunuz..Diyarbakır maçı mı Antep maçımı Ankara maçımı..Ankara maçını sizin takımınızda aldı diğerleride ..Diyarbakır maçında Bursanın haksız olduğunu bedavaya 3 puan aldığını savunan kişilerin bağışlayın beni ama futbol bilgisindende aklındanda şüphe ederim..İş Bursada başladı derseniz onuda kelimesi kelimesine anlatabilirim size.Antep maçında maç içerisinde atılan cisim olayı kurallar her ne kadar Bursayı haklı göstersede tartışılabilir..Sizden ricam Bursaspor ve taraftarını lütfen bu kadar basite indirgemeyiniz..En azından bu maç için...Bakınız.Teksasın sayfasına girdiğinizde bir afiş göreceksiniz Şehrine sahip çık diye..oradaki tepki 300 kişinin değil bütün bursanın tepkisidir Bizim b.jimnastikle hüsumetimiz çok büyüktür we biteceğinide sanmıyorum.Geçen ilk maçta teksas sadece maç izlemeye gittiği inönüde çarşı tarafından 3000 kişi 300 kişiyi sıkıştırarak olaylar çıkardı.yaralanmalar oldu..Ben bu tepkilerin o zamanda olmasını beklerdim.Bu olay sadece Bursa b jimnastik olayı değildir.Biz Anadolunun istanbul karşısında ezilmişliğini asla kabul etmedik etmeyeceğizde Sakın yanlış anlaşılmasın Ben Bursa taraftarının bu davranışını tasvip etmiyorum..Sadece gelişen olayların ve geçmişte yaşanmışların sonuçlarını yazıyorum..

Devletin polisine salsirildi sehrinizde.. atilan taslar ile 25 tane polis yaralandi.. cop kovalari atese verilip devletin polisinin uzerine firlatildi.. gorduk bunlari.. simdi sizin terorist dediginiz sehrin insanlarinda farkiniz nerede? tam olarak onlarla ayni yontemi izlemediniz mi? siz benim futbol bilgimden ve aklimdan suphe edeceginize super lige dondugunuzden beri neden olaysiz tek bir sezonunuz gecmiyor ve neden Turk polisiyle catismaya girmeye curet edecek kadar simardiniz ona kafa yorun.

yigidoyuzz
08.05.2011, 13:49
görelim Bursaspor ile Beşiktaşa ne Ceza verecek adil olamayan TFF

migroArmis
08.05.2011, 23:57
Devletin polisine salsirildi sehrinizde.. atilan taslar ile 25 tane polis yaralandi.. cop kovalari atese verilip devletin polisinin uzerine firlatildi.. gorduk bunlari.. simdi sizin terorist dediginiz sehrin insanlarinda farkiniz nerede? tam olarak onlarla ayni yontemi izlemediniz mi? siz benim futbol bilgimden ve aklimdan suphe edeceginize super lige dondugunuzden beri neden olaysiz tek bir sezonunuz gecmiyor ve neden Turk polisiyle catismaya girmeye curet edecek kadar simardiniz ona kafa yorun.

Olayı farklı boyutlara çekmeye çalışmayın..Israrla dilinizde bir terörist lafı dolanıyor..Bizler bir şehre terörist falan demedik demeyizde..Terörist dediğimiz kişiler terörist olabilecek kriterleri uyguluyan ve bunda sakınca görmeden tüm Türkiyeye gösteren kişilerdi.Neden hala anlamamkta ısrar ediyorsunuz..İstiklal marşı diyorum .Türk Bayrakları diyorum..Bunlar burada konuşulacak konularda değil benim konuşmak istediğim konularda değil...Bursada malum maçı izleseydiniz daha farklı düşünürdünüz olayı bilmiyorsunuz..Sizin futbol bilginizi ölçmek gibi bi gayretim yok bu banada düşmez zaten herkesin bilgisi kendine kadar yeterlidir..b.jimnastikle aramızdaki husumetin boyutunu yaşanılanları ve bunun Bursada ne kadar önemli olduğunu sanırım ne anlatabilirim nede siz anlayabilirsiniz...Ben bizimkilerin yaptıklarını tasvip etmediğimi söyledim zaten..Olan olaylar b jimnastik seyircisinin Bursaya gelmesini istemeyen Bursasporlu taraftarların bu gelişe engel olmak istemesiyle başladı.Hiç kimsenin polisle direk çatışmaya falan girdiğide yok..Polisin müdehalesi ile başlayan olaylardır...Şımarmakla ilgili bir cümleniz warki bu sizin Bursaspor seyircisini tanımadığınızı gösteriyor..Bursaspor seyircisi şımarık değil agresif sinirli ve ateşli bir taraftar gurubudurBu her daim böyleydi Fakat son iki sezondur bütün bunlardan kurtulmak için kararlar alındı.Son iki sezondur stadımızda küfüre izin verilmiyorAma sorun şuradadırki bizim İstanbul hegomanyasına karşı dik duruşumuz bazı kurumlaarı rahatsız ediyor.Sürekli Bursa seyircisiyle oyunlar oynanıyor..Amaçlarıda eski Teksası hortlatmak.Korkarım ki bunuda başarıyorlar....

sivassasivas
09.05.2011, 03:10
maçı izlemeyen maçta olmayan yorum yapmasın sahada yaşanan tüm olaylar VİP A trbünü yani bizim gözümüz önünde oldu taraftar az bile yaptı bazıları maça gidip takıma zerre destek olmazken o koltukların kırıldığı bölgedeki taraftar grubu idi takımı destekleyen bizim bulundumuz trbünde kaç kişi sahaya girmeğe çalıştı güvenlik engel oldu maçın atmosferini bilmeden yorum yapmayın olacak ki böyle 3-5 olay birileri anlayacak burda traftar war die ancak çekirdek çitlersiniz...

sivassasivas
09.05.2011, 03:12
görelim Bursaspor ile Beşiktaşa ne Ceza verecek adil olamayan TFF

bursaya en az 3-4 maç ceza werir beşiktaşa ceza werileceğini hiç sanmıyorum çünkü bşktaş traftarı şehre dahi girmemiş