Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
14.05.2011, 17:16
http://resimzade.com/Show.html?i=28573&token=67642

Süper Lig'de Konyaspor deplasmanında son anda attığı gol ile 1-1 kalan Sivasspor'umuzun bu maçtaki durumunu değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Maçta göze çarpanlar : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

sivasdergi
14.05.2011, 17:19
Sandro Mendonça'nın sözleşmesi daha var mı ?

Gidecek çok oyuncu var gibi. Bu oyunla Fb'den puan alamayız.

Unumuzu elemiş, eleğimizi asmışız :)

5 oyuncu transfer edeceksek her biri takımda direkt oynayacak seviyede olmalı.

DoomsDay58
14.05.2011, 17:19
İlk yarı çok iyi oynadık ama golü bulamadık 2. yarıda zannediyorum bilerek oyun konyaspora bırakıldı 1-1 lik sonuç bu iddaasız maç içi kötü değil.

eyupk
14.05.2011, 17:21
kesinlikle iyi bir forvet almalıyız.

sivasdergi
14.05.2011, 17:22
Arkadaşlar bu arada mümkünse son maçımıza kadar siteye üye kabul edilmese. Çünkü ortamı gerginleştirmek isteyenler üye olabilirler. Siteye Fb maçının bitişine kadar üye kabul edilmesin bence.

Fb maçında da Sivasspor gibi mücadele edeceğiz tabiki. Ne TS ne FB bizi ilgilendirmeyecek. Sadece kendi takımımız için tezahürat yapacağız. Başkalarına dokunmayacağız. Çünkü gözler üzerimizde olacak.

Ama bu oyunla Fb maçından puan alamayacağız gibi görünüyor.

calipso
14.05.2011, 17:26
iki tane mahalle takımının maçını seyrettik..başkada yazacak birşey yok

Yusuf Çevik
14.05.2011, 17:34
Ya Sivas lige havlu attı.

Söylenecek bir şey yok,alabileceğimiz bir maçı verdik.

Tüm takımı tebrik ediyorum ne diyim.

_DuMaN_58
14.05.2011, 17:42
Takıma Forvet şart.

redbull58
14.05.2011, 18:02
Arkadaşlar bu arada mümkünse son maçımıza kadar siteye üye kabul edilmese. Çünkü ortamı gerginleştirmek isteyenler üye olabilirler. Siteye Fb maçının bitişine kadar üye kabul edilmesin bence.

Fb maçında da Sivasspor gibi mücadele edeceğiz tabiki. Ne TS ne FB bizi ilgilendirmeyecek. Sadece kendi takımımız için tezahürat yapacağız. Başkalarına dokunmayacağız. Çünkü gözler üzerimizde olacak.

Ama bu oyunla Fb maçından puan alamayacağız gibi görünüyor.

Kardes zirveye oynadigimiz zamanlar trabzon taraftari sivassporu alkisliyacagi tebrik edecegi yerde hakaret ettiler seneye bank asyada basarilar fln yazip bizle dalga gectiler bu maci alip onlarimi sevindirecegizz

58MUAMMER58
14.05.2011, 18:04
Maçta göze çarpanlar ..BİRİ LİGDEN DÜŞMÜŞ KONYA DİĞERİ UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ASMIŞ SİVAS TATSIZTUZSUZ BİR MAHALLE MAÇI İZLEDİK,ÇOKDA KALİTELİ BİRMAÇ BEKLEMİYORDUM ZATEN.SADECE BİR MAÇKAZANIP GALİBİYET PRİMİNİ KAZANMAK İÇİN OYNANAN OYUN.SEYRETTİK.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
İLK YARI SİVASSPOR İYİOYNADI ÇOK NET FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ,BUNDA BECERİKSİZLİK VE SONVURUŞ YETERSİZLİĞİ,BENCİLLİK NEDEN OLDU,TAKIMA İŞBİTİRİCİ FORVET GEREK,2.YARI KONYA DAHA ORGANİZE,DAHA İSTEKLİ KAZANMAYI DAHA ÇOK İSTEYEN TAKIMDI,
Maçın en iyisi kimdi : ?
BİZDE SANDRO İYİOYNADI,RAKİPTE PETER GRASJIAS GÖZE ÇARPTI,
Maçın en kötüsü kimdi : ?
MEHMET YILDIZ,CİHAN TAKIMIN ELFRENİ OLDULAR,

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
KALİTESİ ORANINDA MAÇYÖNETTİ,SANDROYA YAPILAN FAULÜ ÇALMADI,KARTLARDA ADALETSİZDİ,SKORA ETKİŞİ OLMADI ,
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/QUOTE]

RIZA HOCAYA ENÇOK DESTEK OLAN KİŞİYİM BUMAÇ FORMALİTE MAÇI OLABİLİR,YEDEK OYUNCULARIDA DENEMEK İSTEYEBİLİR, GALİBİYETE 750 MİLYAR PARA VERİYORLAR SON MAÇI KAZANSAK KÖTÜMÜ OLURDU,MAÇGİTMİŞ BİTİYOR RIZA HOCA GOLEDÖNÜK ADAM ALACAĞINA DEFANSA MURATI KEİTAYI ALIYOR,MAÇIN ENİYİSİ SANDROYU ALIYOR ,SANKİ FARK YİYECEĞİZ 1-0 OLSA NEOLUR 3-0 OLSA NEOLUR RIZA HOCADA FORMSUZDU BENCE ERMAN PEDRİEL OYUNA ALINABİLİRDİ,

babapiton
14.05.2011, 18:08
Bu maça kadar hep mehmet yıldızın ne olursa olsun takımda olmasını savundum ama yeter artık rıza hoca kaptan diyor en kötü ihtimalle alıyor 60 dan sonra ayağını kaldıramıyorki top sürsün.anlıyacağınız mehmeti oynatsan bir dert oynatmasan bir dert yılıdız artık söndü biran olsun duygusallı bırakıp mehmet'le yollar ayrılmalı.

sehrisivas
14.05.2011, 18:30
Seneye genç hırslı yetenekli gurbetçi Türk oyuncular alınmalıdır?

Mümkünse Sivaslı olan gurbetçiler...

Türkiyedeki kaliteli Türk futbolcuların gurbetçi olduğu kaçınılmaz bir gerçek.Sivasspordan örnek kadir bekmezci. kayseriden ömer şişman oğlu antepte cenk tosun,engın baytar trbzonspor,ekrem dağ ismaıl koybası besıktas adem sarı ki Sivaslı şimdi denizlide sanırım.

fatih585858
14.05.2011, 18:37
Yine vasat bir futbol izledik... Eneramo son vuruşlarda çok kötüydü... 2 tane net Gol pozisyonunda topu kalecinin üstüne attı. Cihan yine bir anadolu maçında daha isteksiz futbol oynayarak şaşırtmadı, keşke hoca başka bir oyuncuya şans verseydi. Navratil çok rahat çalımlar yedi, Navratil ve Rada rakibin karşısında, karşılama ve doğru hamle anlamında çok bilgisizler. Diallo, futbol kapasitesi olarak , bunlardan 1 gömlek daha üstün bir futbolcu...Grosicki , hücumda bir şeyler yapmaya çalıştı, lakin savunması çok zayıf, ikili mücadelerde her topu rakibe veriyor... Çok isteksiz bir hali var, ilk haftalarda ki futboluyla son 6-7 haftada ki futbolu arasında çok büyük fark var... bunu Rıza hocanın iyi irdeleyeceğini umuyorum...Mehmet yıldız hücumda, yine çok ağırdı, futbol hızlı oynanan bir oyun... Futbolu iyi oynamak için hızlı oyunculara ihtiyaç var... Seneye buca ve kasımpaşa( semt takımları) bu ligte olmayacak ve bu kadar şanslı olamayabiliriz. Yönetimin vefa olaylarını bırakıp, profesyonelce düşünüp, misyonunu bitirmiş, takımı ileri götürecek kapasiteleri olmayan (M.yıldız, Sedat,Uğur kavuk,M.nas,Abdurrahman , vs.)gibi oyunculara teşekkür edip yolları ayırması lazım.. Çünkü seneye semt takımlarıyla değil , şehir takımlarıyla yarışacağız.

fatih585858
14.05.2011, 18:54
Kardes zirveye oynadigimiz zamanlar trabzon taraftari sivassporu alkisliyacagi tebrik edecegi yerde hakaret ettiler seneye bank asyada basarilar fln yazip bizle dalga gectiler bu maci alip onlarimi sevindirecegizz

Bu takımın bir gururu yok mu arkadaş? Ne biçim yorum yazıyorsunuz! Ts tebrik etmedi diyorsun sanki, fb tebrik edip alkışladı...Bakın ben bu arma dışında rakipler anlamında sadece Ankaragücüne bir sempatim var... O da taraftarının deplasmanda takımımıza ve taraftarımıza, şampiyonluğa oynadığımızda da kümede kalma mücadelemizde de gerçekci şekilde desteklediklerinden dolayıdır... Şampiyonluğa oynadığımızda fb'nin taraftarının, kadıköydeki maçlarda adice hakaretlerini görmemezlikten, duymamazlıktan gelemeyiz... Ts taraftarı kulübümüze terbiyesizlik yaptı doğru yalnız, fb taraftarıda kendi sahasında takımımızı çiçeklerle karşılamadı... Artık bırakın bu zihniyeti! Bu zihniyet takımımıza bir fayda sağlamaz...fb,gs,bjk ve ts'nin benim gözümde hiçbirinin birbirinden farkı yok... Artık bu 3 takıma olan sempatikliği bırakıp, sadece memleketimizin takımının iyi yerlere gelmesi için yorum yazmalıyız...

58 SiVaSıM 58
14.05.2011, 19:09
MEHMET YILDIZ SENİ ARTIK BU TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM SEN BANK ASYADA BİLE OYNAYAMAZSIN BİZE VERDİKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER SEN YOLUNA BİZ YOLUMUZA....

KENDİNİ ARTİST SANAN CİHAN SEN KENDİNİ TOPÇUMU ZANNEDİYOSUN SENDE AYRIL BU TAKIMDAN DEFOLUP GİT

sandro,mehmet yıldız,cihan,navratıl,rada,uğu r bunlar gitmedikçe bu takım adam akıllı oynayamaz

HALIL
14.05.2011, 19:13
peter grajciar bize gol atarak sivasa goz kirpti bence:)

insallah boyle ruhsuz oynamayiz gelecek haftaya fener yenmesin bizi farkli insallah rezil olmayiz herkez oyle diyo :mad:

gelecek seneye insallah duzeliriz demekten baska bir caremiz yok iyi transfer lazim kotuleri gondermemiz lazim

HALIL
14.05.2011, 19:15
lutfen kamil ve eneramo ya sahip cikalim onlar cok iyi oyuncu takim iyi olunca cosarlar :);)

asla gonderilmemeleri lazim

Cley
14.05.2011, 19:16
Bu maçın berabere biteceği belliydi.Ben gol filan da beklemiyordum ama attılar birer tane. Kadroya giremeyen oyuncuları deneme fırsatı oldu.Kadroya neden giremediklerini de görmüş olduk bazılarının.Abdurrahman zamanla eski formuna kavuşur Uğur Kavuk da gider insallah.Navratil'in yanına da daha iyi anlaşabileceği birini alıp Sedat'a da yol vermek lazım.
Eneramo veya Mehmet Y. ikisi bir arada olmuyor. İkisi de aynı tip oyuncular. Birisinin gönderilmesi lazım. Daha çevik son vuruşları iyi olan bir forvet lazım bize.
Rıza hocaya gelince, oyundan forvet çıkarıp defans alıp Sedat'ı ileri göndermek neyin nesi anlamadım. Eneramo ve Mehmet Yıldız'a gözdağı mı yoksa. Oynamazsanız elimde gizli forvetim var mesajı mı veriyor :)

eyupk
14.05.2011, 20:39
sivassporun gururu ve şerefi vardır, trabzon şampiyon olmasın diye biz maç satmayız bunu aklının bir köşesine sok. 3 büyüklere verdiğiniz desteği sivassporumuza verseydiniz şimdiye kadar şampiyon olmuştu takımımız.

eyuphulagu
14.05.2011, 20:48
İlk yarısı bizim için iyi geçen bir maçtı..Sivasspor rakibi orta sahada kontrol ederek ve pres yaparak maça başladı..3-4 tane de net pozisyon buldu ama atamadı..Rakibin ise 1 tane pozisyonun vardı..Konya nın fırsat beklediği her halinden belliydi;zaten yakaladıkları ilk önmeli kontratakta golü bulular..Ozaman kadar da fazla pozisyonları yoktu..Konya da forvette oynayan ve ilk yarının sonunda oyundan alınana genç oyuncuyu çok beğendim..Bizim takımda çok iyi oynayan bir oyuncu yoktu,görevini yapanlar vardı..M. Yıldız oynadığı futbolla ununu eleyip eleğini asmış, emekliliği gelmiş veteran oyuncuları andırıyordu...Kaleci Alişan uzun zamndır oynamamsına rağmen elinden geleni yaptı;2. yarı 2 tane mutlak golü önledi..Rıza hocanın hala M. Yıldız üzerinde durmasını ,onu uzun süre oyunda tutmasını anlamış değilim..Cihan da bu maçta istenen seviyede değildi..Abdurrahman sakatlık sonrası oynadığı ilk maçta iyi oynadı sayılır;kritik 2-3 pozisyonda kademelere girdi..Grosicki hala ilk geldiği gibi değil;ama yine pozisyonlara girdi,paslar attı,goller kaçırdı..Seneye daha iyi olacağını düşünüyorum...Defansımız gol pozisyonu hariç fazla hata da yapmadı...Brezilyalı oyuncu oynadığı ilk maçta fena değildi ama zaman zamanda gereksiz çok top kaybetti..Rıza hoca nın 2. yarı oyuncu değişikleri için ve bazı oyuncuların kötü oyununa bu kadar seyirci kalmasını anlamış değilim;bana göre hocamız 2. yarının başlarında oyuna müdahale edip gerekli değişiklikleri yapmalıydı..Attığımız gol tamamen tesadüfi bir gol;her maç bu şekilde puan alamayız...İnşallah hocamız takıma gerekli olan oyuncuların transferi için iyi araştırma yapmıştır..Eğer hoca transferlerde bu yılda tam isabet sağlarsa bu takım seneye çok can yakar ve ilk 8 e oynar...Önemli olan çok transfer değil, takıma faydalı olacak oyuncuların transferidir..

threestar58
14.05.2011, 20:53
seneye yine isimiz zor gibi yeni yapilan 5 yada 6 transferlerle ilk bes hafta,da uc yada dort galibiyet alamazsak guclenen super lig,de yine isimiz zor

güneşyurdu
14.05.2011, 21:04
ilk yarı nefis oyadık..rakibi resmen boğduk.konya ileri çıkmakta zorlandı.dönen her topu aldık...sadce gol atmayı beceremedik...eneramo 2 net pozisyonu harcadı.yine aynı şekilde grosicki hatalı paslar ve kaçırdığı gollerle klasını tartış hale getirdi.sandroda 1-2 defa vurdu birini kaleci diğerini defans engelledi.
ilk yarı maçın 2-0 ya da 3-0 bitmesi lazımdı.yılmaz vural ali dereye önce kanat değiştirtti.sonrada 42 dk oyundan aldı...ziya çok iyiydi.aynı şekilde ABDURRAHMAN mükemmeldi.hele bir kafayı sokup aldığı top vardı ki hayrettini hatırlattı bir an bana.o pozisyonda hakem avantaja bıraksaydı gol pozisyonuna girmiştik.biri rada kötü oynadı diye yorum yazmış hayır bence çok iyidi.iyi olmayan cihandı.mehmet yıldızdı.mehmet yıldız iyi mücadele etti.ancak cihanla beraber iyi niyetli değillerdi sanki...maçın 1-1 bitmesinin tek sebebi oyunda olmayan cihanı 74 dk. oyunda tutan rıza hocadır.keitayı alldı.ona hep pres yap diye bağırdı.1 pas çıkardı mehmet yıldız kaleciyle baş başa kalacaktı vurdurmadılar...keita verimsiz oynadı.top tutamıyor...sadce sert oynayıp topsuz alanda koşu yaparak pozisyonun içinde olamaya çalışıyor...mehmet nasla beraber sivasspor konyayı galibiyetten etti.alişan ile olmaz...

savaş2
14.05.2011, 21:14
MEHMET YILDIZ SENİ ARTIK BU TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM SEN BANK ASYADA BİLE OYNAYAMAZSIN BİZE VERDİKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER SEN YOLUNA BİZ YOLUMUZA....

KENDİNİ ARTİST SANAN CİHAN SEN KENDİNİ TOPÇUMU ZANNEDİYOSUN SENDE AYRIL BU TAKIMDAN DEFOLUP GİT

sandro,mehmet yıldız,cihan,navratıl,rada,uğu r bunlar gitmedikçe bu takım adam akıllı oynayamaz

+++suclu bunlar değil arkdş bunları oynatanda bence
+++konya macında 4 yeni isim oynatsaydı bu macı hem alırdık hemde belki ziya gibi yeni bir adam kazanabilirdik
+++hoca galga geciyor m.yıldızı iddasız macta kurtarıcı diye 11 de başlatıyor
cok gec olmadan yönetim artık bunları görmeli

threestar58
14.05.2011, 21:20
mehmet yildiz devri bitti yeni yildizlar kesif edilmeli nostalji,yi birakalim

ayhandemir58
14.05.2011, 21:49
SELAMLAR..Takım da teknik heyet de dahil futbolcular sezonun bitmesini iple çekiyorlar gibime geliyor.Yabancılar işi iyice cıvıttılar ama lig başlarken iyi bir hazırlık dönemi geçirirlerse ve bilimsel olarak eksikleri üzerinde çalışılırsa(Eneramo-Grosicki-Navratil-Rada) bu ligde bize yeterler.Ama kesinlikle ve kesinlikle son vuruşları çok iyi olan bir yabancı almalıyız.Yerlilerden de 4-5 tane kaliteli ve direkt oynayacak kadroya girebilecek oyuncu alırsak ilk 10 için oynarız.10 maç alırsak 800 bin TL den 8 milyon TL yapar yapılan transferlerin parası çıkar.
Hepinize iy günler,sevgiler-saygılar.;)

münihli_58
14.05.2011, 22:05
Maçta göze çarpanlar : Abdurrahman uzun bir aradan sonra sahadaydi Mehmet Yildizin aksine cok iyi döndü. Sanki hic sakatlanmamis gibi.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : -

Maçın en iyisi kimdi : Abdurrahman, Ziya ve Sandro

Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Yildiz, Cihan Yilmaz

Maçta göze çarpanlar : Ilk Yarida iyi oynayip ikinci yarida maci birakmamiz.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : -

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Pedrielin girmemesine cildirdim..

Turan 59
14.05.2011, 22:15
Ben değerlendirilecek bir şey görmedim.Gören varsa değerlendirsin.

serkankeskin
14.05.2011, 22:33
sezon bitti diye ciddiyeti elden bırakmamak lazım.

Yiğiter
14.05.2011, 22:37
HAva sıcak olursa 0-0,serin olursa 1-1

.............................. ..............

ZiDaNe58
14.05.2011, 22:46
bu sezon ligde aldığımız beraberlik sayısı bu maçla birlikte 11 e yükseldi bütün beraberliklerimizin 1-1 lik skorlarla bitmesi çok ilginç bir istatislik:)

erol-58
14.05.2011, 22:59
bundan sonraki maçlar ivasımız için formaliteden başka bişey degil yeni sezonda daha üst sıralarda olmalıyız

güneşyurdu
14.05.2011, 23:20
Ben değerlendirilecek bir şey görmedim.Gören varsa değerlendirsin.

maçın ilk yarsını banttan izleyin. en az 4-0 hadi 3-0 konya ilk atağını 42 dk yapmış....

güneşyurdu
14.05.2011, 23:23
SELAMLAR..Takım da teknik heyet de dahil futbolcular sezonun bitmesini iple çekiyorlar gibime geliyor.Yabancılar işi iyice cıvıttılar ama lig başlarken iyi bir hazırlık dönemi geçirirlerse ve bilimsel olarak eksikleri üzerinde çalışılırsa(Eneramo-Grosicki-Navratil-Rada) bu ligde bize yeterler.Ama kesinlikle ve kesinlikle son vuruşları çok iyi olan bir yabancı almalıyız.Yerlilerden de 4-5 tane kaliteli ve direkt oynayacak kadroya girebilecek oyuncu alırsak ilk 10 için oynarız.10 maç alırsak 800 bin TL den 8 milyon TL yapar yapılan transferlerin parası çıkar.
Hepinize iy günler,sevgiler-saygılar.;)

enemaro bize yeter mi 3 net pozisyondan birini gole çeviremedi.aklıma bu adam çalışırsa yaz kampında belki geldi...son vuruları sonuçsuz..ve çok cılız...

güneşyurdu
14.05.2011, 23:24
bundan sonraki maçlar ivasımız için formaliteden başka bişey degil yeni sezonda daha üst sıralarda olmalıyız

fener maçı bence formalite olamaz....sivassporun böyle bir lüksü yok...

58Sivaslilar
14.05.2011, 23:58
Kardesim neyi degerlendirelim küme düsmüs takima bile gücümüz yetmiyor DIMEKKI bizimde ondan pek farkimiz yok umarim bunlar iyi görülür ise takima faydasi olamayanlar gönderilsin:confused::confused :

favori58
15.05.2011, 01:28

Arkadaş bu nasıl bir düşünce,bu ne demek böyle? TS'nin şampiyon olmaması Sivas'ın onurunu satmasından dahamı önemli? Bize ne fenerbhçe'den. Sivasspor'un öyle veya böyle yenilmesini isteyen zihniyeti kınıyrum. Sivasspor maçı kazansın kim şampiyon olursa olsun umurumda değil.Bırakın artık şu başka takımların yalakalığını

DOGU_BEY
15.05.2011, 02:08
değerlendirilecek birşey yok çünkü daha gençlerbirliği maçından itibaren rıza hoca medyanın ve bazılarının gazına gelerek hep fener maçını konuşmaya, o maçı gündeme taşımaya başladı.ya hocam sen o maçı zamnı gelince konuş kaç haftadr takip ediyorum her basın toplantında neredeyse fener maçını ön plana çıkarıyorsun??? takım zaten iyice gevşemiş sen bu gevşek takımla mı ya da 2-3 maç alıp hemen rahtlayan takımla mı seneye zirveyi zorlayacak bir takım kuracaksn?
karabük hocası fener maçından önce 1 kere konuştu konuyu kapattı çıktı topunu oynadı. sen sırf birileri şöyle böyle diyecek diye ne diye ısrarla bu maç için haftlar önce konuşmaya başaldın? şimdi başkalrı da çıkıp demez mi rıza hoca bjk kimliğinden dolayı bu maça asılıyor diye? hem Sivasspor diyorsn hem de Sivassporu hep 2.plana atıyorsun hocam, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???

Shan58
15.05.2011, 02:21
Arkadaş bu nasıl bir düşünce,bu ne demek böyle? TS'nin şampiyon olmaması Sivas'ın onurunu satmasından dahamı önemli? Bize ne fenerbhçe'den. Sivasspor'un öyle veya böyle yenilmesini isteyen zihniyeti kınıyrum. Sivasspor maçı kazansın kim şampiyon olursa olsun umurumda değil.Bırakın artık şu başka takımların yalakalığını

Konya, Kasımpaşa'dan son dakka tesadüf golleriyle beraberleriği zor kurtaran takım fenerimi yenecek. oyuncularda motivasyon bitmiş formalite icabı oynuyor hem feneri yense ne olacak bu saatten sonra. TS'yi yenseydi haksızlık olmaması için FB'yide yenmek gerekirdi derdik ama trabzon şampiyon olacak diye takımın kendini paralayıp insan üstü gayret sarfetmesinide hiç gerek yok (zaten normal oynayarak FB'den puan almak şu oyunla mümkün değil).

Bence çıkıp oynayabildiği kadar oynasın berabere kalırsa ne ala yenilirsede bu saatten sonra hiç kimseyi suçlmaya hakkıımız yok. karabük, gaziantep, eskişehir bursaya yenilince kimse bişey dedimide şimdi FB'ye yenilirse onurumuzu kurtaracağız olacak.
FB denilen takım ikinci yarıda yenilgi görmemiş Sivas zaten bu oyunla zorlasada puan alamaz.

Shan58
15.05.2011, 02:29
fener maçı bence formalite olamaz....sivassporun böyle bir lüksü yok...

Bence aşırı hırs yapıp zorlamaya gerek yok TS'nin şampiyonluğundan bizene.
Sivas kazanacağız diyip saldırır iyice zorlar FB'ye yenilirse boşyere fener camiasını karşısına almış olur. yarın bir gün transferde yada başka konularda sivas'a gereksiz yere sorun çıkarırlar.

Eskişehir TS'ye asıldı çünki hem Sezer'i Fener'e satacaklardı hemde Bilica'yı eskişehir'e transfer edeceklerdi. adamlar menfaatleri için oynadılar.
Bizim TS'den ne menfaatimiz olacakda TS şampiyon olsun diye boşyere kendimizi paralayacağız.

TS şampiyon olmak istiyorsa Konya gibi takımlara puan bırakmayacaktı. Sivas'ın trabzonu şampiyon yapmak gibi bi misyonunu zaten yok.
Kaldıki Sivas bu oyunla FB'yi istesede yenemez o yüzden bence bu maçı tartışıp takımı zan altında bırakmanın hiç anlamı yok.

kadirakin58
15.05.2011, 03:48
Alıntı:
redbull58 Nickli Üyeden Alıntı

Bu takımın bir gururu yok mu arkadaş? Ne biçim yorum yazıyorsunuz! Ts tebrik etmedi diyorsun sanki, fb tebrik edip alkışladı...Bakın ben bu arma dışında rakipler anlamında sadece Ankaragücüne bir sempatim var... O da taraftarının deplasmanda takımımıza ve taraftarımıza, şampiyonluğa oynadığımızda da kümede kalma mücadelemizde de gerçekci şekilde desteklediklerinden dolayıdır... Şampiyonluğa oynadığımızda fb'nin taraftarının, kadıköydeki maçlarda adice hakaretlerini görmemezlikten, duymamazlıktan gelemeyiz... Ts taraftarı kulübümüze terbiyesizlik yaptı doğru yalnız, fb taraftarıda kendi sahasında takımımızı çiçeklerle karşılamadı... Artık bırakın bu zihniyeti! Bu zihniyet takımımıza bir fayda sağlamaz...fb,gs,bjk ve ts'nin benim gözümde hiçbirinin birbirinden farkı yok... Artık bu 3 takıma olan sempatikliği bırakıp, sadece memleketimizin takımının iyi yerlere gelmesi için yorum yazmalıyız...

Çok güzel bir cevap yazmışsın fatih585858.. Dürüstçe söylemek gerekirse şu cevabını okumadan önce ben de redbull58 gibi düşünüyordum. Ancak kesinlikle haklısın. Büyük ve onurlu bir takımız ve daha da büyük takım olmak istiyorsak fener şampiyon olsun diye maçı vermek bize yakışmaz. Onurumuzla çıkıp galibiyet için oynamamız gerekir. Şampiyon kim olacaksa onların derdi, bizim yapmamız gereken kendi maçımıza bakmak. Ayrıca ben bu maçta Fener'i yenersek Trabzon ile aramızdaki bütün buzların eriyeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe için ise durum değişmeyecektir, adamlar denizli maçından dolayı alışıklar böyle durumlara :)

kadirakin58
15.05.2011, 03:55
değerlendirilecek birşey yok çünkü daha gençlerbirliği maçından itibaren rıza hoca medyanın ve bazılarının gazına gelerek hep fener maçını konuşmaya, o maçı gündeme taşımaya başladı.ya hocam sen o maçı zamnı gelince konuş kaç haftadr takip ediyorum her basın toplantında neredeyse fener maçını ön plana çıkarıyorsun??? takım zaten iyice gevşemiş sen bu gevşek takımla mı ya da 2-3 maç alıp hemen rahtlayan takımla mı seneye zirveyi zorlayacak bir takım kuracaksn?
karabük hocası fener maçından önce 1 kere konuştu konuyu kapattı çıktı topunu oynadı. sen sırf birileri şöyle böyle diyecek diye ne diye ısrarla bu maç için haftlar önce konuşmaya başaldın? şimdi başkalrı da çıkıp demez mi rıza hoca bjk kimliğinden dolayı bu maça asılıyor diye? hem Sivasspor diyorsn hem de Sivassporu hep 2.plana atıyorsun hocam, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???

"Şimdi başkalrı da çıkıp demez mi rıza hoca bjk kimliğinden dolayı bu maça asılıyor diye?" demişsin ama fener maçında maça asılıp asılmayacağımıza Rıza Hoca karar vermeyecek. Bunu da herkes biliyor. Maça ne kadar asılmamız gerektiğine karar verecek olan kişi Mecnun Başkandır. Rıza hoca kendisini erkenden ön plana atarak maçtan sonra oluşacak olası bir tartışma durumunda Mecnun Başkan'ı korumak istiyor olabilir.

B.DUMANLI
15.05.2011, 06:56
Konya´nin küme düsmesi ve seyircinin maca olan ilgiyi azaltmasi haliyle normal karsilanabilir.Fakat seyircisiz bir macin tadi tuzu olmuyor.Hoca´nin yedek agirlikli oynamasi sonucda hic birseyi degistimiyor.Kendi kalelerine attiklari gol olmiyaydi,Konya uzun zamandan beri ilk galibiyetini almis olacakti.Sansin yardimiyla beraberlikle Sivas´a dönülmüs oldu.Dünde herkes gördüki takim her ne kadar yedek kadro agirlikli görünse bile ,gol yollarinda o topu üc cercevenin icine atamayan ve SÜPERLIGDE kadroda yer bulan kisiler,artik bunlara futbolcuda demek istemiyorum.Bu kadar antreman nereye gidiyor.Adamlar resmen gol atmakdan aciz.Iki yildan beri biz neden bu durumlara düstük artik görülmüyormu?Forvet hatti komple degismeli bunun icin yürekli olmak gerekli .Bazi kisilere gecmis yillardaki basarilarindan ötürü sezon sonunda veda edilmezse biz bu batakdan kurtulamiyacagiz.Sonuc hep hüsran olacak.

DoomsDay58
15.05.2011, 10:03
Apo okadar uzun süre oynamamasına karşılık bu maç performansını beğendim Uğur'u cebinden çıkartır sakatlık onu pek etkilememiş.

doktor38
15.05.2011, 11:39
rıza hocanın mantığını anlamış degiliz.maç gitmiş hala forvet yerine orta saha ve defans alıyor.bu gidişle rıza hocayla seneye düşeriz.mehmet yıldızda bitmiş.bu yıl onun satılması gerek.

blacksky
15.05.2011, 14:44
"Şimdi başkalrı da çıkıp demez mi rıza hoca bjk kimliğinden dolayı bu maça asılıyor diye?" demişsin ama fener maçında maça asılıp asılmayacağımıza Rıza Hoca karar vermeyecek. Bunu da herkes biliyor. Maça ne kadar asılmamız gerektiğine karar verecek olan kişi Mecnun Başkandır. Rıza hoca kendisini erkenden ön plana atarak maçtan sonra oluşacak olası bir tartışma durumunda Mecnun Başkan'ı korumak istiyor olabilir.

Baskanimiz fb kongre uyeligini "dondurmus" bir isim.. ama burada Riza hocanin bjk kimliginden falan bahsediliyor.. Sivasspor'lu futbolcular olur da adam gibi mucadele etmezlerse dusecegimiz durum gun gibi ortadadir.. Riza hoca hem baskanin hem futbolcularin hem de kendisinin onuruna halel gelmesin diye takimi o maca motive etmeye calisiyor.. illa puan alsinlar diye degil.. formalarinin hakkini versinler diye.. macin skoru ne olursa olsun Sivasspor gerekli mucadeleyi sahaya yansitmali o gun.. ts dusmanligi fb yalakaligina donusmesin.. arada cok bir ince cizgi var aman dikkat.

burakkova
15.05.2011, 14:52
oynanan oyundan memnunum.. çok pozisyona girdik atamadık..
mehmet çok yavaşlatıyor oyunu..
geri kalan herkes iyiydi..

savaş2
15.05.2011, 15:19
++++bizler gecmişte yasini ancak bir yıl sonra takıma faydalı olmadığını ancak anlamıştık
++++ inşlh rıza hoca ve m.yıldız konusunda gecikmeyiz

A.Turan Korkmaz
15.05.2011, 22:13
Şu son hafta okuduğum yorumlardan ne kadar FB sempatizanı üyemiz olduğunu gördüm ve şaşırdım doğrusu. Son haftaya kadar sıkı Sivassporlu yorumcularımızın bir kısmı gevşemeye, akıllarısıra da etkileyebildikleri yiğidoları etkileyip FB maçında stadda vereceğimiz desteği zayıflatmaya kalkıyorlar. Artık şuna inanıyorum. Burada Fb karşısında Sivassporumuzun şansı olmadığını söyleyenler gizli FB TARAFTARIDIR, lamı cimi yok.
Gerçek yiğido, bu maçın bileti kaç para olursa olsun borç harç maça gelir,Yiğidogençlik veya Yeniçerilere yakın bir yerden sesi kısılana kadar Sivassporumuzu destekler. Maçtan puan alacağına, puanı geçtim Fenerle kafa kafaya oynayacağına sen inanmazsan , futbolcu,hoca ve yönetim ne yapacak?
A.Gücü gibi 6 gol yersek kına mı yakacak bu sözümona iyigün dostları.
Fenerbahçeye karşı nasıl oynamalı, ne tedbirler almalı diyecekken kimi biz zaten kafadan maçı veririz, kimi gücümüz belli, boşa uğraşmayalım falan diyor.
Bu yorumları kasıtlı, yiğidoya yakışmayan yorumlar olarak görüyorum.
Bu hafta tüm Türkiye Sivas'ı ve Sivassporu konuşacak. Bence her zamankinden daha fazla arabalarımıza Sivasspor afiş ve bayraklarımızı asmalı, takımımıza sahip çıktığımızı , ona güvendiğimizi göstermeliyiz. FB buradan şampiyon olarak ayrılsa bile , centilmen, misafirperver ama takımına sahip çıkan ve Sivassporluluğundan taviz vermeyen taş gibi bir taraftar bulmalı karşısında. Hey gidi hey. Daha bir hafta önce 30-40bin kişilik stadyum isteyenlerin bazıları bakıyorum da Fenerbahçeli oluvermiş.
Yazık. Gerçek taraftar bir rüzgarla savrulmaz. Biz Sivassporu hep galip gelecek diye sevmedik ki, isterse ölene dek her maç her hafta yenilsin farketmez. Amatöre düşse de büyütülmüşlerden birine özeneceğime Sivassporumu tutarım.
Gerçek yiğidolarla sözde yiğidolar belli olsun!

Abdullah DuMaN
15.05.2011, 23:11
Allahını seven Eneramoya ofsaytı öğretsin verem oldum maçı izlerken

58akif34
16.05.2011, 07:48
buradaki yorumları okuyorumda vallahi yazık ya belli maçı izlememiş kadroyu bilmiyor özetini dahi izlememiş sadece skoru görmüş ve yorum yapıyor küme düşen takımı bile yenemedik diye ya kalede 3. Kaleci forvette defans oyuncusu sahada ne kadar yedek varsa o hâlâ konuşuyorsunuz bu takımın ölüsü bile bu ligde şuan çıkartır denmesi gerekirken hep muhalefet