Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇA GİTMESEN DE FORMANI GİY KAŞKOLÜNÜ TAK..!

YiğidoGençlik
19.05.2011, 22:02
HAFTA SONU OYNANACAK OLAN VE ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZECEK OLAN FENER MAÇINDA YİĞİDO GENÇLİK OLARAK HER ZAMAN Kİ GİBİ ATATÜRK HEYKELİNDE TOPLANIP STADYUMA TOPLU ŞEKİLDE GİDECEĞİZ.

BU MAÇ TA KALE ARKASI GAR TARAFININDA FENERBAHÇEYE VERİLMESİNDEN DOLAYI MARATON D BLOKTA YERİMİZİ ALACAĞIZ..

SİZDEN RİCAMIZ MAÇ GÜNÜ BEN SİVASLIYIM VE BEN SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKES MAÇA GİTMESE BİLE O GÜN FORMASINI GİYİP KAŞKOLÜNÜ TAKIP SİVAS CADDELERİNDE GEZSİN..

KİMİN ŞAMPİYON OLDUĞU UMRUMDA DEĞİL AMA TAHAMMÜL EDEMEDİĞİM TEK ŞEY BAŞKA TAKIM TARAFTARLARININ ŞEHRİMİZİN SOKAKLARINDA İSTEDİĞİ GİBİ TEZAHURAT ETMESİ KÜFÜR ETMESİ..

CADDELERİ SOKAKLARI TAMAMEN ONLARA TESLİM ETMEYELİM..

BİZ SİVASSPORLUYUZ...!

V1CT0RY
19.05.2011, 22:09
SİZDEN RİCAMIZ MAÇ GÜNÜ BEN SİVASLIYIM VE BEN SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKES MAÇA GİTMESE BİLE O GÜN FORMASINI GİYİP KAŞKOLÜNÜ TAKIP SİVAS CADDELERİNDE GEZSİN..

KİMİN ŞAMPİYON OLDUĞU UMRUMDA DEĞİL AMA TAHAMMÜL EDEMEDİĞİM TEK ŞEY BAŞKA TAKIM TARAFTARLARININ ŞEHRİMİZİN SOKAKLARINDA İSTEDİĞİ GİBİ TEZAHURAT ETMESİ KÜFÜR ETMESİ..

Aynen Destekliyorum....

Ben Sivaslıyım Ben Sivassporluyum Diyen , Gönlünde İstanbul Yalakalığı Olmayan Her Birey Formalı Atkılı Olmalı Pazar Günü...

Maça Gitsin Gtmesin Hiç Farketmez!...

YGTayfa
19.05.2011, 22:09
ŞEHİR BİZİM AŞK BİZİM..

ygdgnçlk
19.05.2011, 22:11
kimse ne Sivasspor'u nede Taraftarını küçük göremez girinde bi dostluk mesajları attığınız eziklerin forumlarında neler yazıyorlar..

DoomsDay58
19.05.2011, 22:13
Olması gereken de budur.

58alp58
19.05.2011, 22:14
Biz Sivaslıyız Biz Sivassporluyuz Sivasspor kimsenin malı değil kimse Sivasspor taraftarını böyle aşağılayamaz taraftar sitelerine girinde bi bakın neler yazıyorlar cümle aleme rezil ettiler bizi..:mad:

YiğidoGençlik
19.05.2011, 22:15
mezara kadar memleket davası..!

kangallıwert
19.05.2011, 22:20
Baktın caddede olmamasi gereken durum var olaya et atmak gerekir..Destekliyorum...Sampi yonluk onların olabilir ama Sehir Bizim!!!!

RuhSuzLoRd
21.05.2011, 22:53
dediqim cikti bakin:) qaziantep macinin formuna bakin qaziantep SiwaS macinda antep alir:) ama Son hafta $ampiyonluqu biz ilan ederiz die:P arada 2 $ey war SiwaS berabera kalirSa yada yenerSe eqer trabzonla araSindaki buzlari eritecek hüSümet bitcek..:P SiwaSta fenerin karde$ takimi qibi:P herkeSin beqlediqi qibi mac kolay qecmiyecek.. ilk yari ya 0 yada SiwaS one qececek 2'ci yari kiyamet kopar bu dediqimi unutmayin:P

tahir585858
21.05.2011, 23:07
yönetim fener e yalakalık yapıp sivas ı ayaklar altına aldı böyle yönetim istemiyoruz sitelere girin bakın neler söyleniyor ayrıca bilet fiyatları sivas lılar gelmesin diye uçuk fiyat yaptılar herkesi kendileri gibi iş adamı görüyorlar inşallah yeni sezonda seyirciye ihtiyaç duyarlar o zaman da biz gitmeyiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz zzzzzzz

Yiğiter
21.05.2011, 23:09
Şehrimizde deplasmandayız...linize sağlık,emeği geçenler..

GLoBe-Y-Gençlik
21.05.2011, 23:10
Sivas Bızım Sıvassporluyuz Bu Memlekette Yaşayıpta Haınlık Yapanlar Utansın Baska Bır Sey Demıyorum Ama Yıne Dıyorum Istanbulun 3 Buyuk Takımı Olmasın Dıyorum Anadoludan Cıksın Dıyorum Sıvassporum Sen Oyna Yonetım Sende Satma Macı Bakıyorum Her Yerde f3n3rıum Satısları Ayıp Nere Burası Kuyruk Hep Aynı Haydı Yıgıdolar

hasanpolat44
21.05.2011, 23:56
Şehrimizde deplasmandayız...linize sağlık,emeği geçenler..

benim en çok üzüldüğüm noktalardan bitanesi bu gençler her türlü fedakarlıkları yapıp bir an olsun takımlarını yanlız bırakmadılar ve mücadele ettiler şimdi bilet fiyatlarından dolayı maça giremeyecek çoğunluğu yazık çok yazık...onların yüreğine paha biçemez kimse.....

58alp58
22.05.2011, 00:17
benim en çok üzüldüğüm noktalardan bitanesi bu gençler her türlü fedakarlıkları yapıp bir an olsun takımlarını yanlız bırakmadılar ve mücadele ettiler şimdi bilet fiyatlarından dolayı maça giremeyecek çoğunluğu yazık çok yazık...onların yüreğine paha biçemez kimse.....

eyw abi..bunu tek cümle özetler ÖZ YURDUNDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA..

sebasteia
22.05.2011, 00:22
HAFTA SONU OYNANACAK OLAN VE ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZECEK OLAN FENER MAÇINDA YİĞİDO GENÇLİK OLARAK HER ZAMAN Kİ GİBİ ATATÜRK HEYKELİNDE TOPLANIP STADYUMA TOPLU ŞEKİLDE GİDECEĞİZ.

BU MAÇ TA KALE ARKASI GAR TARAFININDA FENERBAHÇEYE VERİLMESİNDEN DOLAYI MARATON D BLOKTA YERİMİZİ ALACAĞIZ..

CADDELERİ SOKAKLARI TAMAMEN ONLARA TESLİM ETMEYELİM..

BİZ SİVASSPORLUYUZ...!

kardeşim 10 numara bir öneride bulunmuşsun.

sivas'ta sivasspor'un gurbet yaşamasına izin vermeyin lütfen!!!!

kırmızı beyazı onurla, gururla taşıyın!

YgFaruk
22.05.2011, 00:22
kardeşim benim gerçekten o kadar güzel özetki..ÖZ YURDUNDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA.......

hakan5837
22.05.2011, 00:30
BEN BUGÜN SİVAS SOKAKLARINDA KENDİMİ GARİP SAHİPSİZ HOR GÖRÜLMÜŞ HİSETTİM VAYBE BİZ TAM İSTANBUL YALAKASI OLMUŞUZ ÇOK YAZIK......

58ToPraK58
22.05.2011, 01:05
Sivaslı olup da o 3 büyütülmüş takımın formasını giyenler çok olursa biz daha çok memleketimizde yabancı durumuna düşeriz. Sivasspor'u her maçta yağmur çamur demeden destekleyen taraftar gruplarının maddiyat yüzünden maça girememsi üzücü gerçekten. Sivasspor her şekilde yenilecek diyorlar bu nasıl bir mantık anlamadım gitti inşallah yarın çıkar alırız şu maçı bu saatten sonra kim şampiyon olrsa olsun bizi ilgilendirmez. Bizim tek sevdamız var o da her zaman her yerde Sivasspor'dur...

DOGU_BEY
22.05.2011, 01:27
BEN BUGÜN SİVAS SOKAKLARINDA KENDİMİ GARİP SAHİPSİZ HOR GÖRÜLMÜŞ HİSETTİM VAYBE BİZ TAM İSTANBUL YALAKASI OLMUŞUZ ÇOK YAZIK......

Sivaslı olup da o 3 büyütülmüş takımın formasını giyenler çok olursa biz daha çok memleketimizde yabancı durumuna düşeriz. Sivasspor'u her maçta yağmur çamur demeden destekleyen taraftar gruplarının maddiyat yüzünden maça girememsi üzücü gerçekten. Sivasspor her şekilde yenilecek diyorlar bu nasıl bir mantık anlamadım gitti inşallah yarın çıkar alırız şu maçı bu saatten sonra kim şampiyon olrsa olsun bizi ilgilendirmez. Bizim tek sevdamız var o da her zaman her yerde Sivasspor'dur...

sayın arkadaşlar elbette ortada şöyle bir gerçek var bunu kabul edelim, bu sadece sivasta değil türkiyenin birçok yerinde böyle..nedir bu gerçek? şehrin takımı dışında fb, bjk veya gsnin tutulması.. bunu kabul etmemiz lazım. bunun bir anda değişmesi de öyle kolay değil ama imkansız da değil..bu durum kabul etmeliyiz biraz da başarıyla doğru orantılı. samimi olarak soruyorum size sivas süper lige çıkıp vitrinde boy göstermeye başlayana kadar bu kadar çok konuşulan ve sempati duyulan bir takım mıydı? 2. ve 3.liglerde iken daha sonra süper lige çıktıktan sonra da diğer takımlar tutulmuyor muydu?
tutuluyordu bu bir gerçek ama bunun hemen kısa süre içinde değişmesi zor..ben burda daha iyi niyetli ve samimi yaklaşımlarla bunu değiştirebileceğimize inanıyorum ama yok bunlar şunun yalakası yok istanbul dalkavukları gibisinden cephe aldıracak sert tepkilerle iyice anti-pantik oluruz. bülent uygunun şampiyonluğa oynadığımız senelerdeki çıkışlarıyla bunların hiç farkı kalmaz... o yüzden biraz daha sağduyulu ve sakin yaklaşalım bu olaya göreceksiniz zamanla sivassporun da bir çekirdek taraftarı ve profili oluşacaktır...

sefilix
22.05.2011, 02:04
kimse ne Sivasspor'u nede Taraftarını küçük göremez girinde bi dostluk mesajları attığınız eziklerin forumlarında neler yazıyorlar..

kardeş onları okuyan kim. şehirde sivasspor formalı adam bulmak çok zor. olanlarda montlarını kapatmış geziyor.

firat76
22.05.2011, 03:34
Neden Sivasspor Biletleri PahaLI Anlam Veremedim Böyle Bişey Olmas Resmen Açık Sebebi Fazla Taraftar Ve Sivasımızın Caddelerinde Konvoy Planlıyorlar Buna İzin Yok . Yiğido Gar Kale Arkası Bile Onlarınn Çok Saçma:mad:

YENiCERiavrupa
22.05.2011, 04:07
Gun Birlik Zamani arkadaslar !!!!!

hacialicelik58
22.05.2011, 08:33
yunetimi kutluyorum dogru olani yapmis bizim icin kim sampuyon olmus onemli deyil onemli olan sivassin ve sivas esnafinin kazanmasi

sinyor
22.05.2011, 09:15
Burası Sivas

Fenerbahçe dün Sivas'ta büyük bir coşkuyla karşılandı. Sarı-Lacivertliler, 'Fenerbahçe sen bizim her şeyimizsin' tezahüratlarıyla karşılanırken, taraftarların yarattığı ortam Bağdat Caddesi'ni aratmadı

Süper Lig’in son haftasında bugün Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe dün ayak bastığı şehirde büyük bir coşkuyla karşılandı. Sivas Nuri Demirağ Havaalanı’nda taraftarların sevgi gösterileriyle ve uzun araç konvoyu eşliğinde kent merkezine gelen Sarı-Lacivertliler’i, konaklayacağı Büyük Otel önünde de çok sayıda taraftar, “Şampiyon” tezahüratlarıyla karşıladı. Takımın gelişi sırasında kısa bir süre İstasyon Caddesi ve İnönü Bulvarı araç trafiğine kapatıldı. Şehir Sarı-Lacivert’e boyanırken, futbolculara büyük ilgi vardı. Alex ve Lugano, bir engelli gencin formasını imzalarken, futbolcular, çevik kuvvet polislerinin ve özel güvenlik görevlilerinin oluşturduğu koridordan geçerek taraftarların tezahüratları eşliğinde otele girdi.

Güvenlik sağlandı!

Futbolcuların girişi sırasında zaman zaman izdiham yaşanırken, basın mensupları fotoğraf ve görüntü çekmekte zorlandı. Fenerbahçeli taraftarlar, “Fenerbahçe sen bizim her şeyimizsin” tezahüratıyla Sivass’ı inletti. Bu arada güvenlik güçleri, küfürlü tezahürat yapan bir grup Sivasspor taraftarını olay çıkmaması için bölgeden uzaklaştırdı.

kaynak : www.fanatik.com.tr

arkadaslar sivasta kac tane sivassporlu varki.bugün daha net belli olacak.
fanatikteki fotografı görünce utandım.Tüm şehir feneri destekliyor. ayıp.

sinyor
22.05.2011, 09:23
sivasspormus

Bir yorum için sadece bir kez oy kullanabilirsiniz.
22 Mayıs 2011 09:12

Sivasın hali bu işte görün sivasın halini.Sivassporu acaba hiç böyle karsılamıslarmı.sivasspor kümeye zaten tutan yok.herkes fenerli.
adamlara bak ya

22 Mayıs 2011 08:57

Fenerbahçe birader bu 17 1 şampiyonluğu var, her yerde taraftarımız var, adam sivas fenerli bile olsa sence bu maçta kimi destekler...
sivas

22 Mayıs 2011 07:59

bu mac 0 biter sivas vermez maci seref meselesi trabzon nu kutlarim simdiden hayirli olsun
delikanlı olun

22 Mayıs 2011 07:38

şuraya bak sanki kendi takımları onun için deyilmi bu hallere düştünüz önce kendi takımına saip çık sivaslı
sampiyon fener

22 Mayıs 2011 04:24

bunlar çok güzel şeyler yanlız olayları farklı gözle görmemek gerek .
delive28

22 Mayıs 2011 03:19

18'e az kaldı
fbsen_92

22 Mayıs 2011 02:21

dar agacinda olsak bile son sozumuz FNEERBAHCE___

www.fanatik.com.tr

pover58
22.05.2011, 09:24
millet dikkat bu sayfada haberlere bakıp tahrik filan olmayın haberi yazanlara iyi bakın.çok tahrik edici yorumlar var ne yazıkki bu yorumları yazanlar hep yeni yigido dikkat lütfen bunlar ajan sizi tahrik edip olay çıkarmak istiyorlar.akıllı olun bence biz koçlar gibi takımımızı destekleriz kim şampiyon olursa olsun bizi ilgilendirmez.benim şahsi fikrim fb den yana ama bizi ilgilendirmez.tek önemli şey tahriklere gelmiyelim zaten trabzonla aramız yok bide fenerlilerle papaz olmuyalım.sokaklarda fb liler geziyormuş gezsinler kardeşim biz istanbulda gezmiyormuyuz. bizim bi iddamız varmı.bence bu sayfada daha çok ts yalakası yazı yazmış.aman dikkat olaya filan gerek yok bize yakışanı yapıp maçımızı izliyelim aklı selime davet ediyorum herkesi.

sinyor
22.05.2011, 09:31
http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2011/05/22/en-uzun-gece

Coşkulu karşılama

stanbul'dan meşaleler, havai fişeklerle uğurlanan futbolcular, Sivas'ta da coşkulu bir şekilde karşılandı. Saatler öncesinden Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na akın eden taraftarlar, meşaleler, tezahüratlarla büyük coşku yaşadılar. Başkan Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu kafile büyük bir konvoyla otele geçti.

www.fotomac.com.tr

arkadaslar her yer fenerli dolu.eger sampiyonlugu kaybederlerse sivasta katliam cıkarırlar.
Ben formamı giymeyecegim.Normal kıyafetle gelirim.Ne olur ne olmaz. Zaten sehirde sivas formalı hiç göremedim. ben bu fikre sıcak bakmıyorum. Olaki bir olumsuzlukta cok olaylar cıkar kendi sehrimizde büyük zarar görürüz.

sinyor
22.05.2011, 09:34
millet dikkat bu sayfada haberlere bakıp tahrik filan olmayın haberi yazanlara iyi bakın.çok tahrik edici yorumlar var ne yazıkki bu yorumları yazanlar hep yeni yigido dikkat lütfen bunlar ajan sizi tahrik edip olay çıkarmak istiyorlar.akıllı olun bence biz koçlar gibi takımımızı destekleriz kim şampiyon olursa olsun bizi ilgilendirmez.benim şahsi fikrim fb den yana ama bizi ilgilendirmez.tek önemli şey tahriklere gelmiyelim zaten trabzonla aramız yok bide fenerlilerle papaz olmuyalım.sokaklarda fb liler geziyormuş gezsinler kardeşim biz istanbulda gezmiyormuyuz. bizim bi iddamız varmı.bence bu sayfada daha çok ts yalakası yazı yazmış.aman dikkat olaya filan gerek yok bize yakışanı yapıp maçımızı izliyelim aklı selime davet ediyorum herkesi.

kardes olaya falan gerek yok diyorsun da zaten bizde olay yapacak adam yok.her yer fenerli dolu.
zaten bizi dedigin gibi ilgilendirmiyor.
Cıkıp yensek trabzon için oynadı diyecekler yenilsek yattı diyecekler yani iki ucu boklu değnek.
Hele birde kavga etmeye kalkarsak kendi sehrimizde dayagı yeriz gibime geliyor.
böylelikle de görmüş olduk yigodo lakabının altına sıgınanları.
bugün acaba sivassporluyum diye bildiğim kac kişiyi fenerli formasıyla göreceğim merak ediyorum. İnşallah cok hüsrana ugramam. sırf bu yüzden maca gitmeyesim var.sahte insanları görmek cok zoruma gider.

sinyor
22.05.2011, 09:41
Maç Sonrası Sivas: Karşılaşma bitimi Fenerbahçe şampiyon olursa takım ilk turu Sivas 4 Eylül Stadı'nda atacak. Ardından en hızlı ve en güvenli şekilde kafile havaalanına götürülecek. Şehrin dışındaki havaalanı yolunun tıkanmaması için geniş güvenlik önlemleri alınacak.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/05/22/fenerbahce-sona-hazir

sinyor
22.05.2011, 09:43
Fenerium Tırları Sivas ve Bağdat Caddesi’nde
21 Mayıs 2011 Cumartesi

enerbahçemizin lisanslı ürünlerini taraftarlarımıza ulaştıran Fenerium 5A TIR’ı, 21 Mayıs Cumartesi günü Sivas İstasyon Caddesi’nde, 22 Mayıs Pazar günü oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesinde ise Sivas 4 Eylül Stadyumu önünde taraftarlarımıza hizmet verecektir.

Fenerium Frito Lay TIR’ ı da, 21 Mayıs Cumartesi gününden itibaren Fenerbahçemizin kalesi Bağdat Caddesi, Erenköy Mevkii’nde taraftarlarımızla buluşacaktır.

Alışveriş keyfini ve coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen tüm taraftarlarımız Fenerium 5A ve Fritolay tırlarına davetlidirler.

en iyisi evden izlemek olacka.bu görünüleri görmek beni cok yaralayacak.

sinyor
22.05.2011, 09:52
Beyler arkadas aradı fenerliler carsıda yavas yavas toplanmaya baslamıs.
bütün kameralar kanallar sivasta olacagı için bunlarda kendilrince reklam yapacaklar

aslında en iyisi bizde hep beraber bi yerde toplanmak ve topluca maca gitmek

sinyor
22.05.2011, 09:57
Sivaslı Fenerliler şampiyonluğa inanıyor

Sivas Fenerbahçeliler Derneği şampiyonluk düğümünün çözüleceği haftada takımlarına olan inançlarını dile getirdi.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, Sivasspor-Fenerbahçe maçına ilişkin, "Fenerbahçemiz son maçına çıkacak, umudumuz şampiyon olması yönünde" dedi.

Sümbüloğlu, 4 Eylül Stadyumu'nda AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan çok güzel bir hafta, çok güzel bir gün olacak. Böyle bir şey, Sivas Fenerbahçeliler Derneğine kısmet olduğu için çok da mutluyuz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Sivas'ta şampiyon olmasını dileyen Sümbüloğlu, "Fenerbahçemiz son maçına çıkacak, umudumuz şampiyon olması yönünde. Biz güzel bir maç olmasını ümit ediyoruz. Bu sefer kazanan Fenerbahçe olursa tabi ki şampiyonluk gelecek. Bekleyeceğiz ve göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Maça müthiş bir talep olduğunu dile getiren Sümbüloğlu, şunları söyledi:
"Çok üst düzey iş adamları gelecek, kulübümüzün değerli yöneticileri gelecek, biz de onların her türlü talebine cevap vermek istiyoruz. Otel talepleri olsun, yeme içme olsun, cumartesi ve pazar günkü taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bizim dernek olarak yönetimimizi ve takımımızı karşılamaya yönelik hazırlıklarımız da var."

Sümbüloğlu, kente gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayıp, Sivas'ı tanıtmak istediklerine değinerek, şöyle konuştu:

"Bu, Sivas için çok özel bir gün. Üstüne para verip getiremeyeceğiniz insanları bu maç için getiriyorsunuz, bu bizim için güzel bir gün olacak. Bizim de kendimize göre programlarımız var. Takımımız inşallah burada şampiyon olduktan sonra dönüşte biz de Sivas Fenerbahçeliler Derneği olarak bazı hazırlıklar yapıyoruz. Onları da şampiyon olduktan sonra hep beraber göreceğiz."
Fenerbahçeliler Derneği olarak Sivas'ta sosyal sorumluluk projeleri yürüttüklerini de anlatan Sümbüloğlu, şunları kaydetti:

"Biz Fenerbahçe Spor Kulübünün Sivas'taki temsilcisi olarak kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için görev başındayız. Yaptığımız faaliyetler içerisinde de kulübümüzün önderliğini yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri var. Bunları daha önce yaptık, sayın başkanımız Aziz Yıldırım ve sayın valilerimiz de faaliyetlerimize katılmıştı. Bu sefer de takımımızın ve yönetimimizin gelişiyle birlikte, 10-16 Mayıs'ın da Engelliler Haftası olması nedeniyle 60 tekerlekli sandalye dağıtımı yapacağız. Bunu da pazar günü saat 14.00'te İnönü Konağı'nda gerçekleştireceğiz. İhtiyaç sahibi insanlara tekerlekli sandalyelerini teslim edeceğiz. Bu tür projelerimiz devam edecek."

http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/sivasli-fenerliler-sampiyonluga-inaniyorSXHBQ234254SXQ