Orijinalini görmek için tıklayınız : Faty Pazar günü Sivas'ta

eyupk
24.05.2011, 23:10
Faty Pazar günü Sivas'ta
2011-05-25

http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/faty11.JPG

Sivasspor'un bir süredir görüşme halinde olduğu 27 yaşındaki savunma oyuncusu Jacques Faty. Pazar günü Sivas'a gelerek yönetimle masaya oturacak.
Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Sochaux'nun Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty'nin aslında geçtiğimiz Pazar günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçını izlemek için Sivas'a geleceği, ancak yakının cenazesi nedeniyle gelemediği belirtildi.
6 kez Senegal milli takımında oynayan Faty, Sochaux'ya 2008'de Marsilya'dan transfer oldu.

Hürdoğan

mucahitbaba58
24.05.2011, 23:21
tamda bu haberi yazacaktim saol yigido beni yormadin
sivasimiza simdiden hayirli olsun dilerim hem sempatik hemde akilli bize yararli olur

sivasdergi
24.05.2011, 23:21
Sözleşmesi biten bu adam ile niye başka Fransız kulüpleri daha önceden anlaşmamış orasını anlamadım. Aubey gibi olmayacak diye düşünüyorum.

Fransa'daki arkadaşlardan bol bol görüş bekliyoruz.

En çok merak ettiğim konu hamleli bir oyuncu mu ve topu oyuna sokması nasıl ?

Bu arada Sedat Süper Lig'e yeni çıkan bir takımla anlaşmış galiba.

eyupk
24.05.2011, 23:23
Sözleşmesi biten bu adam ile niye başka Fransız kulüpleri daha önceden anlaşmamış orasını anlamadım. Aubey gibi olmayacak diye düşünüyorum.

Fransa'daki arkadaşlardan bol bol görüş bekliyoruz.

En çok merak ettiğim konu hamleli bir oyuncu mu ve topu oyuna sokması nasıl ?

Bu arada Sedat Süper Lig'e yeni çıkan bir takımla anlaşmış galiba.
rıza hocanın aldığı transferin hangisi kötü çıkmışki, ben inanıyorum ki çok iyi bir futbolcu.

engin2609
24.05.2011, 23:25
ben fransa ligini takip ediyorumda bazı maclarda neredese 1 gol bile cıkmıyor bazı maclarda bol gollu geçiyor ama bence fransa liginde tüm takımlar once defans düşünüyor umarım iyi oyuncudur.

A.Turan Korkmaz
24.05.2011, 23:58
İyi bir transfer mi? doğrusu kuşkuluyum. Faty Fransa liginin vasat oyuncularından biri. Bizim Dennis Ivanovstan artısını göremedim. Tipik tek hareketlik savunma oyuncusu gibi geldi bana. Sivassporumuz ise daha çok alan savunması yapıyor. Bu oyunda topu oyuna iyi sokma ,oyunun temposunu ayarlama,kaleciyle anlaşma, defansı ileride kurma,kontralarda çabuk geri koşma, duran toplarda ileri çıkıp gol arama becerisi gerekiyor. Adamın bu sezon attığı iki gol hariç geçmiş yıllarında rakip kaleye golü yok. Şu an Diallo ve Navratil daha becerikli,Ivanovs daha sonra geliyor. Faty gelirse dördüncü olur ve yedek kalır.
Bence defansa çare olarak yeni bir 'Sedat-Abdurrahman' transferi yapılmalı. Vaktiyle Sedat ve Abdurrahman birlikte aynı takımdan Akçaabattan transfer edilmişlerdi. O ikisi alt yapıdan beri birlikte oynayageldiklerinden uyum sorunu da yaşamamış,Sivassporumuza yıllarca hizmet vermişlerdi. Bence şimdi de gurbetçilerden ya da bir Anadolu takımından aynı örnekle sağbek ve stoper transferi yapılmalıdır. Defansa Faty gelirse dördü de yabancı olacak,uyum göstermeleri epey alacak. Defansa iki Türk oyuncu bakmak daha akıl karı olur.

eyupk
24.05.2011, 23:59
İyi bir transfer mi? doğrusu kuşkuluyum. Faty Fransa liginin vasat oyuncularından biri. Bizim Dennis Ivanovstan artısını göremedim. Tipik tek hareketlik savunma oyuncusu gibi geldi bana. Sivassporumuz ise daha çok alan savunması yapıyor. Bu oyunda topu oyuna iyi sokma ,oyunun temposunu ayarlama,kaleciyle anlaşma, defansı ileride kurma,kontralarda çabuk geri koşma, duran toplarda ileri çıkıp gol arama becerisi gerekiyor. Adamın bu sezon attığı iki gol hariç geçmiş yıllarında rakip kaleye golü yok. Şu an Diallo ve Navratil daha becerikli,Ivanovs daha sonra geliyor. Faty gelirse dördüncü olur ve yedek kalır.
Bence defansa çare olarak yeni bir 'Sedat-Abdurrahman' transferi yapılmalı. Vaktiyle Sedat ve Abdurrahman birlikte aynı takımdan Akçaabattan transfer edilmişlerdi. O ikisi alt yapıdan beri birlikte oynayageldiklerinden uyum sorunu da yaşamamış,Sivassporumuza yıllarca hizmet vermişlerdi. Bence şimdi de gurbetçilerden ya da bir Anadolu takımından aynı örnekle sağbek ve stoper transferi yapılmalıdır. Defansa Faty gelirse dördü de yabancı olacak,uyum göstermeleri epey alacak. Defansa iki Türk oyuncu bakmak daha akıl karı olur.

savunma oyuncusundan ne golü bekliyceksin dostum :) gol yemeyi önlesin yeterli.

noname87
25.05.2011, 00:02
Bu adamı araştırırken 2007de juventus forumlarında tartışıldığını gördüm yetenekli oyuncu diye bahsediyorlardı ivanovsla falan kıyaslamayın bence

A.Turan Korkmaz
25.05.2011, 00:05
savunma oyuncusundan ne golü bekliyceksin dostum :) gol yemeyi önlesin yeterli.

Ben yeterli görmüyorum. Sivassporun boşa harcayacak parası yok.

eyupk
25.05.2011, 00:10
Ben yeterli görmüyorum. Sivassporun boşa harcayacak parası yok.
rıza hoca boş transfer yapmaz, sezon başladığında sözüme geliceğine inanıyorum :)

poolat58
25.05.2011, 00:15
rıza hocanın transferleri çok iyi tutuyo ben ona güveniyorum...

eyuphulagu
25.05.2011, 00:23
Acaba Rıza Hoca Faty yi sağ kanat için düşünüyor olmasın?Bu oyuncu stoperin yanısıra,ön libero cve stoper de de oynuyormuş..Uğur un yerine oynarsa takıma faydalı olamaz mı acaba?Fransa liginde çok maç izledim ama bu oyuncu hiç gözüme çarpmadı..Alınırsa oynadığında daha iyi göreceğiz;Rıza Çalımbay transfer yapmadan önce uzun süre yardımcılarına izletiyor,en son kendi izliyor;beğenirse transfer ediliyor..Rada,Grosecki ve Navratil de aynı yol izlendi ve transferler iyi çıktı..İnşalalh yapılacak transferlerde aynı devre arası transferleri gibi olur..

eyupk
25.05.2011, 00:25
Acaba Rıza Hoca Faty yi sağ kanat için düşünüyor olmasın?Bu oyuncu stoperin yanısıra,ön libero cve stoper de de oynuyormuş..Uğur un yerine oynarsa takıma faydalı olamaz mı acaba?Fransa liginde çok maç izledim ama bu oyuncu hiç gözüme çarpmadı..Alınırsa oynadığında daha iyi göreceğiz;Rıza Çalımbay transfer yapmadan önce uzun süre yardımcılarına izletiyor,en son kendi izliyor;beğenirse transfer ediliyor..Rada,Grosecki ve Navratil de aynı yol izlendi ve transferler iyi çıktı..İnşalalh yapılacak transferlerde aynı devre arası transferleri gibi olur..
şu ana kadar 50 futbolcu izlenmiş

A.Turan Korkmaz
25.05.2011, 00:32

Öyle olsa bile bize öncelikle joker oyuncu değil görev adamı lazım. Yani gerçek bir sağ bek, gerçek bir stoper,gerçek bir sağ kanat oyuncusu, gerçek bir oyun kurucu orta saha, bitirici bir forvet ve bir de iyi kaleci. Bana göre Sivassporumuzun önümüzdeki sezon bu saydığım mevkilere toplamda en az 6 oyuncu alması gerekiyor. Hepsi de direkt oynayabilecek nokta transferler olmalıdır. Joker oyuncuya da karşı değilim alınsın . Ama önce şu ihtiyaç duyulan mevkiler sonra diğeri.

sivasdergi
25.05.2011, 11:40
Bu oyuncu hakkında bilgi alabileceğimiz yabancı kaynak var mı acaba ?

MaXiMuM
25.05.2011, 12:11
özellikle yabancı transferi konusunda rıza hocaya çok güveniyorum ben. o istiyorsa vardır bir bildiği...

Ferhat06
25.05.2011, 12:17

SEDAT ve abdurrahman sebattan değil ankaragücünden cem can için takasla geldi.

sivasdergi
25.05.2011, 13:16
SEDAT ve abdurrahman sebattan değil ankaragücünden cem can için takasla geldi.

Evet üzerine de 500 milyar vermiştik galiba. Ama Abdurrahman ta ikinci ligde Sebat'ta oynuyordu ve bize karşı da oynamıştı diye hatırlıyorum.

DoomsDay58
25.05.2011, 13:32
Faty iyi oyuncuya benziyor kariyerinde daha alt lig görmemiş bir isim hep ligue 1 takımlarında oynamış ve halada milli olan bi oyuncu inşAllah transferi bitirir yönetim.Bekliyoruz.

<Sivasspor58>
25.05.2011, 13:52
haydi hayırlı olsunnnnnn

sivasdergi
25.05.2011, 13:54
Faty iyi oyuncuya benziyor kariyerinde daha alt lig görmemiş bir isim hep ligue 1 takımlarında oynamış ve halada milli olan bi oyuncu inşAllah transferi bitirir yönetim.Bekliyoruz.

Bu bilgiler güzel. İşte bu tarz bilgiler lazım bize.

tavatir
25.05.2011, 14:27
Hızlı bir oyuncudur inşallah.

effenberg
25.05.2011, 17:15
Artik kim alinirsa alinsin transfer de bu sezon hata yapma lüxmuz yok sanirsam bu sezon ligde kalmamiz düsen takimlarin bizden daha kötü olduklari icin kurtardik ama sanmiyorum gelecek sezon da öyle olacagini.

burakkova
25.05.2011, 18:43
twitter.dan yazdım ama cevap vermedi, galiba ingilizce bilmiyor..
yurtdışındaki arkadaşlarımızdan fransızca bilen varsa twitter hesabından iletişime geçebilir..

58DK
25.05.2011, 18:49
Sene Takim Mac Goller
2002–2007 Stade Rennais 122 (0)
2007–2008 Marseille 9 (0)
2008– Sochaux 72 (3)

58 SiVaSıM 58
25.05.2011, 19:55
işte bu haber çok iyi oldu hayırlısı 0ldun fatye ve sivassporuma

münihliyigido58
26.05.2011, 01:29
jacques faty fransa genc milli takimlarda banko oynamisti. bir sürü büyük takimla ismi gecti bir kac seneler önce. italyadan milan mesela. neler oldu bilmem, ama fransada kaldi.
onun büyük özelligi defansin sag tarafindada cok iyi performans sergilemesi, ne kadar stoper olsada. belki riza hoca onu banko sag taraf icin düsünmüs olabilir.

hayrettin---navratil---sedat---faty

threestar58
26.05.2011, 01:57
seneye ligde basarili olmak istiyorsak cok iyi transferler yapilmali yoksa yine....emenike kanarya olmus

YENiCERiavrupa
26.05.2011, 04:07
Faty cok guzel bir futbolcu ve kaliteli ve de cok hizli
alinirsaaa inanki cok super olur eger sivas bunu aliyorsa inanki hedef ilk 5dir;)

4eylül
26.05.2011, 08:46
takımımıza hayırlı olsun daha önce izlenmiş beğenilmiş alınmış

kempes
26.05.2011, 11:51
sedat ve abdurrahman'ın yerine bakılan bir oyuncu ise yerli olması daha iyi olur. yabancı kontenjanını dikkatli doldurmak lazım. yoksa 4 eylül belediyespora bile kiralık olarak zor veririz elimizde kalanları.:):)

HALIL
26.05.2011, 13:00
ya super lig takimlari birer birer bombalari patlatiyor bizimkimler oturup bakiyor

artik super lig cok guclendi para harcama vakti balon transfer yaparsak sene dusmemiz buyuk ihtimal:mad:allah korusun

rivaldo58
26.05.2011, 14:30
inş. aubey gibi çıkmaz artık tahammülümz kalmadı 2 senedir düşme korkusundan

rivaldo58
26.05.2011, 14:30
büyük bi revizyon şart takıma

DoomsDay58
26.05.2011, 15:14
fransızca bilen varsa twitter den Faty'e sorsun transferle ilgili soruları kendisinden öğrenmiş oluruz.

MaXiMuM
26.05.2011, 15:50
2002–2007 Rennais 2007–2008 Marsilya 2008– Sochaux

oynadığı takımlar fransa liginin üst düzey takımları. inşallah bize faydalı olur....

ozledımeskıyı
26.05.2011, 15:51
Faty cok guzel bir futbolcu ve kaliteli ve de cok hizli
alinirsaaa inanki cok super olur eger sivas bunu aliyorsa inanki hedef ilk 5dir;)

ama bir sağ kaat oyuncusu içi çok az gol atmış bu adam 72 maçta 3 gol atmış gökhan gönül bu sezon 3 golü 7 asisti var

DoomsDay58
26.05.2011, 16:10
ama bir sağ kaat oyuncusu içi çok az gol atmış bu adam 72 maçta 3 gol atmış gökhan gönül bu sezon 3 golü 7 asisti var

Heralde stoper de oynatıyor t.direktörü birde fransa liginin kalitesiyle süper ligin kalitesi arasında fark var.

YENiCERiavrupa
26.05.2011, 16:45
ama bir sağ kaat oyuncusu içi çok az gol atmış bu adam 72 maçta 3 gol atmış gökhan gönül bu sezon 3 golü 7 asisti varFransa liginde gol atmak inanki cok zor ama bu futbolcu inanin turkiyede cok isimize yarar goreceksiniz

Mamadou Diallo
26.05.2011, 17:05
Sedat ve Abdurrahmanda yolcu.Stoperlerimizden muhtemelen Murat,Navratil,Diallo,Faty seneye mücadele edecek.İyi bir sağ bek(Erhan Güven)olabilir alınmalı.2-3 orta saha 2 forvet alınısa tamam.

sebasteia
26.05.2011, 17:57
tipi maicon'a benziyor. anladığım kadarıyla mevkisi de maicon'la aynı. kendisi de maicon gibi oynuyorsa süper olur.

Mamadou Diallo
26.05.2011, 18:00
Aslında

Yeni Kaleci
Erhan-Faty-Diallo-Hayrettin
Kadir-Yeni Tr.
Yeni Tr.-Erman-Grosicki
Eneramo

harika olur bakalım.

tavatir
26.05.2011, 18:11
Serdar Kulbilge

Sağ Bek - Navratil - Faty - Hayrettin (Ziya)

Grosicki - Kadir - Ortasaha - Erman

Eneramo - Mehmet Akyüz

sandal5877
26.05.2011, 18:55
Alt ligden genç yetenekler bakılmalı yerli oyuncu her zaman iyidir...