Orijinalini görmek için tıklayınız : İBB Avcı'yı bırakmadı!

eyupk
26.05.2011, 23:18
İBB Avcı'yı bırakmadı !
26 Mayıs 2011 , 11:25

http://www.ajansspor.com/resimv3/abdullahavci_yakin300111.jpg

Süper Lig'de 5. sezonuna hazırlanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Abdullah Avcı ile 1 yıllığına daha anlaştı.

Lacivert-turunculu kulübün futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, 2006-2007 sezonunda birlikte çalışmaya başladıkları teknik direktör Abdullah Avcı ile 2011-2012 sezonu için yeniden anlaştıklarını bildirdi.

Dizar, ''Bir alt ligde başlayan ve 4 yıldır Süper Lig'de devam eden birlikteliğimiz sonucunda kulüp tarihine geçen önemli başarılara imza atmamızda önemli katkıları olan teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile önümüzdeki sezon için de anlaşmaya vardık'' dedi.

Kamil Dizar, şunları kaydetti:
''Beş yıllık birlikteliğin sonucunda Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynadık. Ligde de tüm spor kamuoyu tarafından takdir gören bir futbol ortaya koyarak istikrarlı bir grafik çizdik ve sürekli yükselen bir trendimiz oldu. Bu nedenle de bu başarının yakalanmasında önemli katkıları olan ve gerek spor adamı kimliği, gerekse kişiliğiyle Türk futbolunda örnek gösterilecek bir yapıya sahip olan antrenörümüz Abdullah Avcı ile 6. sezonu da birlikte geçirmek için teklifimizi ilettik ve O da kabul etti. Kendisine teşekkür ediyor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak birlikteliğimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.''

ajansspor

eyupk
26.05.2011, 23:19
yaw bu adam taraftarsız takımda ne buldu Allah aşkına :D

şarkışla 58
26.05.2011, 23:21
Rahatlık adam rahat hesap soran yok karışan yok başarı bekleyen yok.Kafasına göre takılıyor.

eyupk
26.05.2011, 23:22
Rahatlık adam rahat hesap soran yok karışan yok başarı bekleyen yok.Kafasına göre takılıyor.
:D İBB'nin alex fergusonu resmen

şarkışla 58
26.05.2011, 23:25
İBB yi çalıştırmak kolay.Abdullah Avcı nın artık bir büyük takım çalıştırma zamanı geldi işte o zaman görelim bakalım

eyupk
26.05.2011, 23:27
İBB yi çalıştırmak kolay.Abdullah Avcı nın artık bir büyük takım çalıştırma zamanı geldi işte o zaman görelim bakalım
ama gerçekten çok başarılı bir teknik direktör, kadroyu dağıtmayıp üstüne güzel oyuncular alıyor ve böylelikle başarıda geliyor.

58MUAMMER58
26.05.2011, 23:34
__TAŞ ATIPTA KOLUMU YORULUYOR ,BIRAKMAZ TABİ,ts ve sivas maçlarından 3 4 trilyon götürüyor,inşallah küme düştükleri günü görrüm elimizle düşürürsek çok sevinirim ,en nefret ettiğim takım, hesapları incelensin ,cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu çıkar .

şarkışla 58
26.05.2011, 23:37
__TAŞ ATIPTA KOLUMU YORULUYOR ,BIRAKMAZ TABİ,ts ve sivas maçlarından 3 4 trilyon götürüyor,inşallah küme düştükleri günü görrüm elimizle düşürürsek çok sevinirim ,en nefret ettiğim takım, hesapları incelensin ,cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu çıkar .

muammer bey siyaset yapmayalım:D:D

58MUAMMER58
26.05.2011, 23:47
muammer bey siyaset yapmayalım:D:D

NE ALAKA siyaset yapmıyorum,istersem yaparım,ibrahim akını baska birtakım olsa ,hemen büyüklere gagalar fahiş fiyattan,ibb nin ihtiyacı yok paraya haybeden paralar kazanıyor dedim,hiç düşündünmü holoskoyu ,gökhan ünalı ,neden oraya verdiler,ayrıca iftirada etmiyorum kimseye ,ben yolsuz klüp diyorsam yolsuzdur iftira etmeyide sevmem,eğer yolsuz klüp demek siyasetse siyaset yapıyorum.,sakıncası yoksa .

effenberg
27.05.2011, 14:07
NE ALAKA siyaset yapmıyorum,istersem yaparım,ibrahim akını baska birtakım olsa ,hemen büyüklere gagalar fahiş fiyattan,ibb nin ihtiyacı yok paraya haybeden paralar kazanıyor dedim,hiç düşündünmü holoskoyu ,gökhan ünalı ,neden oraya verdiler,ayrıca iftirada etmiyorum kimseye ,ben yolsuz klüp diyorsam yolsuzdur iftira etmeyide sevmem,eğer yolsuz klüp demek siyasetse siyaset yapıyorum.,sakıncası yoksa .

Kesinlikle ayni görüsteyim.......
Gercekten bunlarin hesaplari bir incelense yer yerinden oynar...
Istanbul takimlari Milyonlarca € Verdiklari Futbolculari bedelsiz olarak oraya kiralik veriyorlar niye acaba???
Kim bilir karsiligindan neler aliyorlar............(Neyse)

favori58
27.05.2011, 15:56

Yolsuzluğu filan bilemde,o takımda trilonların döndüğünü anlak zor değil,ancak benim asıl isteğim ney biliyormusunuz.
Şu İBB'nin küme düştüğünü görmek,3 İstanbul takımına ayrı,buna ayrı gıcık oluyorum. Ne süper lige,nede türk futboluna bir şey veriyor. Ancak bazı medyanın gazıyla avcı kendini bir şey sanıyor. Eğer bir iki şanslı maç daha kazanmasydı,küme düşme hattında olacaktı,inşallah seneye düşerler

sivasdergi
27.05.2011, 15:59
Valla arkadaşlar ben sizinle aynı görüşte değilim. Adam çok ucuza malediyor futbolcuları ve yüksek verim alıyor.

Erman'ı bize satarken bile hem Tum'u hem Sylla'yı hem de para almıştı.

Teknik direktörlük konusunda antipatik değil. İşiyle ilgileniyor. Genç milli takımla da dünya üçüncüsü olmuştu.

ozledımeskıyı
27.05.2011, 16:10
ama gerçekten çok başarılı bir teknik direktör, kadroyu dağıtmayıp üstüne güzel oyuncular alıyor ve böylelikle başarıda geliyor.

Ben anlamıyorum bu ne ne başarı gelmesi herken başara geliyor diyor da adam 4 senedir spüerlig de hep ortalarda küme düşmemeye oynuyor geçinip gidiyor istikrarlı bir takım ama yerinde sayan bir takım sadece kupada ffinal oynadı o da türkiye kupası vasıfsız bie kupa zaten

münihli_58
27.05.2011, 17:08
Sivasimizla ne alakasi var abi :)