Orijinalini görmek için tıklayınız : Ucuz kombineler geliyor

eyupk
02.06.2011, 23:16
Ucuz kombineler geliyor
2011-06-03

http://hurdogan.com/img/7412.jpg

Sivasspor yönetimi yeni sezon öncesi taraftarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
Gelecek hafta içerisinde kesin fiyatının belirlenmesi beklenen kombinelerin geçen sezon satılandan daha aşağıda bir rakamla Yiğidolara satılacağı öğrenildi.
TFF'nin elektronik bilet uygulaması için çalışma yaptığı ve bu nedenle de kombine biletlerin fiyatının gelecek haftaya kaldığı belirtildi.
Geçtiğimiz sezon yaklaşık 2 bin 200 kombine bileti satan yönetim, maraton tribün biletlerini 300 TL.'den satmıştı.
Öte yandan, maraton tribününde ucuz bilet satmayı hedefleyen yönetimin VİP tribününü geçen sezondan biraz daha farklı satmayı planladığı belirtiliyor.

Hürdoğan

rsimsek
02.06.2011, 23:19
iyi yaparlar bu takımın taraftara ihtiyacı var..

burakkova
02.06.2011, 23:47
hemen alıyorum bir tane kombine..

migroArmis
03.06.2011, 00:55
Sivas halkının daha doğrusu taraftarının ekonomik gelir düzeyini bilmiyorum..Bilet ve kombine fiyatlarındaki düşüş stadı doldurmanın bi yoluysa bu böyle olmamalı ..Bursayı örnek werecem yine bana bursa ekonomisi iyi bir kent diyecekler..Ama tribünümüzün alt gelir düzeyine sahip olduğunu belirtmek isterim...Kaldıki kombinelerdeki fiyat düşüşleri Sivasspora faydadan ziyade zarar getirecektir..Bence mantık bu olmamalı........

favori58
03.06.2011, 07:50
Hemen çıktığı gün alacağım ders oldu,üstelik ucuzmuşta

ankastre
03.06.2011, 08:13
Daha önce de benzer bir konuda bahsetmiştim.

Yönetimin dikkate almasını beklediğimiz konular:

1- Son müsabakada yüksek fiyata kombinelerini elinden çıkararak kişisel gelir elde edenler zaten yeni yılın kombinesinin gelirini de elde etmiş oldu. Ancak takımını desteklemek için kombinesini satmayıp, 1 yıl boyunca olduğu gibi son maçında da 4 Eylülün yolunu tutan yiğidolara seslenerek "elinde geçen sezonun kombinesi bulunan yiğidoların, kombinelerini getirerek yeni sezonun kombineleri ile değiştirme kampanyası" yapmalıdır. (Bu sayı çok sınırlı olduğu görülecektir, en fazla 500 kişiyi bulmaz)

2- Bizler sezon başında, peşin olarak 300 TL'yi daha lig başlamadan ve toplu olarak 17 karşılaşma ücretini ortalama 18 TL'den izledik, oysa "canı isterse, lütfedip teşrif buyuranlar ise 10 TL'den ziledi. Bu durum, fanatik taraftara, yiğidoya yapılan "büyük yanlışlıktır".

Konunun bu anlamda gözden geçirilerek, dikkate alınmasını yeni yönetim kurulundan beklemek hakkımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle kombinelerin takası konusununu ciddi olarak düşünülerek, kombinesini elinde bulunduruan yiğidolara "yılın jesti" olacağını düşünüyorum.

Yeni yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

izmirliyigido
03.06.2011, 08:22
Kombinelerin bir avantajı, bir artı'sı olması lazımken, bizim yönetim hangi akla hizmet maç başına ortalaması 18 TL'ye kombine satıyor. Normal de, maç başı bileti 10 TL ise, bu kombine de 8 TL'ye, 10 TL'ye gelmesi lazım ki, cazip olsun. Haydi bilemediniz 200 - 250 TL olmalı en fazla.

Bir de kombinesi olan kapıda beklememeli, o eziyeti çekmemeli. Kombinesi olan geçiş kapısı ayrı olmalı, kapıya tutup " dıııttt " öttürüp :D geçmeli. Yoksa peşin para vermesinin ne esprisi var?

Yönetimin bu seslere kulak vermesi lazım.

AYK

Salim58
03.06.2011, 08:57
Daha önce de benzer bir konuda bahsetmiştim.

Yönetimin dikkate almasını beklediğimiz konular:

1- Son müsabakada yüksek fiyata kombinelerini elinden çıkararak kişisel gelir elde edenler zaten yeni yılın kombinesinin gelirini de elde etmiş oldu. Ancak takımını desteklemek için kombinesini satmayıp, 1 yıl boyunca olduğu gibi son maçında da 4 Eylülün yolunu tutan yiğidolara seslenerek "elinde geçen sezonun kombinesi bulunan yiğidoların, kombinelerini getirerek yeni sezonun kombineleri ile değiştirme kampanyası" yapmalıdır. (Bu sayı çok sınırlı olduğu görülecektir, en fazla 500 kişiyi bulmaz)

2- Bizler sezon başında, peşin olarak 300 TL'yi daha lig başlamadan ve toplu olarak 17 karşılaşma ücretini ortalama 18 TL'den izledik, oysa "canı isterse, lütfedip teşrif buyuranlar ise 10 TL'den ziledi. Bu durum, fanatik taraftara, yiğidoya yapılan "büyük yanlışlıktır".

Konunun bu anlamda gözden geçirilerek, dikkate alınmasını yeni yönetim kurulundan beklemek hakkımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle kombinelerin takası konusununu ciddi olarak düşünülerek, kombinesini elinde bulunduruan yiğidolara "yılın jesti" olacağını düşünüyorum.

Yeni yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Çok güzel dile getirmişsiniz kardeşim,Yönetim inşaallah bu konuyu gündemine alırda bu adaletsizlikte ortadan kalkmış olur..Başkan son açıklamasında kombine satışlarına büyük önem vereceğiz demişti bakalım talep nasıl olacak.

Ayrıca kalan konbine sayısı 500 olabilir demişsiniz benim tahminim bu sayının dahada az olacağı.Kombinesini satmayanlara gerçekten bir jest yapılmalı.

erhan 10
03.06.2011, 09:41
Arkadaşlar unutmayın ki kombine de kulube bir destektir.Fiyatın maç başına 10 tl olmasını beklemeyelim.Kulüp görevlileri esnafı dolanıyor ve yardım amaçlı istiyor kombine almalarını.Ama umarım fiyat düşer bakacağız.

üçyıldız58
03.06.2011, 10:00
ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsin

HaKaN
03.06.2011, 10:29
Yaklaşık 3 yıl önce söz verilen ve bu yıl temeli atılması beklenen yeni stadyumun seyirci kapasitesinin 25 binden 33 bine çıkarıldığı öğrenildi. Daha önce seyirci kapasitesinin 25 bin olarak belirlendiği, ancak Sivaslıların büyük tepki gösterdiği yeni stadın 33 bin kişilik olacağı belirtildi.

TOKİ tarafından mevcut stad alınarak, yerine fuar alanı içerisine yapılacak olan yeni stadın her yönüyle modern ve UEFA kriterlerine uygun olacağı ifade edildi.

Yeni stadın seyircisi kapasitesinin girişimler sonrasında 33 bine çıkarıldığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Haziran'da Sivas'a yapacağı ziyarette bunu Sivaslılara müjdelemeye hazırlandığı söyleniyor.

yigidolar06
03.06.2011, 11:34
Hemen çıktığı gün alacağım ders oldu,üstelik ucuzmuştaSeneye karaborsadanmı satacan bu sene feener macında olduğu gibi

58MUAMMER58
03.06.2011, 11:54
SON HAFTA FB MAÇINDAN SONRA birçok taraftarın takımdan .yönetimin tutumundan soğuduğunu,taraftar gruplarınında faaliyetlerini,durdurduğunu,se yirciyi tribüne çekecek kaliteli oyuncularda alıınmadığını göze alırsak ucuz kombinelerin çıkarılmasını destekliyorum,bu yıl kombinesini fb taraftarlarına satanlar hemen alırda diğerlerini bilemem bakarsınız son hafta yine fb maçı olur fahiş fiyattan gagalarlar kombinelerini beleşe izlerler maçları.

favori58
03.06.2011, 11:57
Seneye karaborsadanmı satacan bu sene feener macında olduğu gibi

Birader senin canınmı sıkılıyor,takılacak yermi arıyorsun? Ben kombine filan satmadım ama senin sattığın belli,insanları tanımadan bilmeden neden bunları yazıyorsun

yigidolar06
03.06.2011, 12:10
Birader senin canınmı sıkılıyor,takılacak yermi arıyorsun? Ben kombine filan satmadım ama senin sattığın belli,insanları tanımadan bilmeden neden bunları yazıyorsunEvet birbirimizi tanımıyoruz ama forumlardaki yazılardan rahatsızlık duyuyoruz neden acaba tanımadığın beni eleştirme biçimin yanlışta ondan

eyupk
03.06.2011, 13:00
kombine falan değilde, taraftar guruplarını tekrar nasıl trübüne çekeriz o düşünülmeli. takımımız iddialı bu sene, yalnız bırakılırsa kaybeden biz oluruz.

HALIL
03.06.2011, 13:16
beles kombineler ne zaman geliyor hehehehy:D(saka)

bence cok iyi bir karar

üçyıldız58
03.06.2011, 15:55
SON HAFTA FB MAÇINDAN SONRA birçok taraftarın takımdan .yönetimin tutumundan soğuduğunu,taraftar gruplarınında faaliyetlerini,durdurduğunu,se yirciyi tribüne çekecek kaliteli oyuncularda alıınmadığını göze alırsak ucuz kombinelerin çıkarılmasını destekliyorum,bu yıl kombinesini fb taraftarlarına satanlar hemen alırda diğerlerini bilemem bakarsınız son hafta yine fb maçı olur fahiş fiyattan gagalarlar kombinelerini beleşe izlerler maçları.

muammer kardeş yanlış bir tespitte bulunmuşsun sivas fenerbahçe maçında fenrbahçeli taraftarlar bütün aldıkları biletleri 10,tl sattılar içeride bedava girdiler
evet karaborsada bilet satarım diye bilet alan sivaslıların çoğunun bilet elinde patladı
bileti sivasda karaborsa sivaslılar değil ucuzlatarak fenerbahçeliler yaptı
sen boşuna düşünme sivasda kimse fenerbahçe taraftarını sivaslıya gagalatmazlar tam tersini yapar sivaslıları fenerbahçelilere gagalatırlar
yeni sezon kombinelere gelince bedava dağıtsınlar bir daha stadyumun etrafından geçersen adam değilim