Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'a bir milli daha!

eyupk
05.06.2011, 23:05
Sivasspor'a bir milli daha!
2011-06-06

http://hurdogan.com/img/7467.jpg

Yeni sezona güçlü bir takımla girmeyi amaçlayan Sivasspor, bu doğrultuda transfer çalışmalarına ara veremeden devam ediyor.
Daha önce Senegal Milli takımında oynayan savunma oyuncusu Faty, Kanada Milli takımının formasını giyen kaleci Milan Borjan ve Ofspor'un genç kalecisi Nihat Şahin'i renklerine bağlayan Kırmızı-Beyazlı kulüp son olarak Çek Cumhuriyetinin Milli takımında da forma giyen 23 yaşında futbolcuyla el sıkıştı.
Önceki gün İstanbul'da Başkan Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticilerin katıldığı toplantı yapıldı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda Çek Cumhuriyeti'nin Milli takımında oynayan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyla el sıkışıldı. Bu futbolcunun kulübünün 15 Haziran'da genel kurulu olacağı, bu nedenle de imzanın genel kurul sonrasına kaldığı belirtildi.
Son olarak alınan Çek futbolcudan sonra Sivasspor'un şu ana kadar kesin anlaştığı 3 yabancının da ülkelerinin Milli takımlarına forma giymesi dikkat çekiyor.

Hürdoğan

eyupk
05.06.2011, 23:07
hürdoğan gazetesi futbolcunun bir tek adını belirtmemiş :D

tavatir
05.06.2011, 23:07
Abdullah Yiğit'in yazdığı gazetede çıktığına göre ciddi bir haber. O zaman Belay transferi mi iptal olacak ?

Bir de oyuncunun adı verilmemiş :)

KaanK
05.06.2011, 23:08
Kimmiş adı neymiş ki : )

KaanK
05.06.2011, 23:08
İnşallah sağ bek oynuyodur ...

noname87
05.06.2011, 23:09
2 numaraysa sağ bek bu adam

Countach
05.06.2011, 23:10
HAYALKAFE NE OLDU..???***?*

tavatir
05.06.2011, 23:15
Çek Cumhuriyeti kadrosunda iki tane sağ kanat oyuncusu var 24 yaşında olan.

Theodor Gebre Selassie
Petr Janda

Bu ikisinden birisi olabilir mi acaba ? :)

engin2609
05.06.2011, 23:18
Çek Cumhuriyeti kadrosunda iki tane sağ kanat oyuncusu var 24 yaşında olan.

Theodor Gebre Selassie
Petr Janda

Bu ikisinden birisi olabilir mi acaba ? :)

bende forma numarasına bakalım arastırdımda 2 numara bulamadım :) tabi bu bu senenin resmiyse

münihliyigido58
05.06.2011, 23:19
bu ne bicim haber? isim nerde? en gerektirmez pozisyonumuzu oyuncularla dolduruyorlar. ayrica 23 yasinda olan bir sag kanat oyuncusu cek cumhuriyet milli takiminda bulunmuyor. genis kadroda bile yok.

siz bir bakin isterseniz:
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/%C3%87ek-cumhuriyeti/kader-erweitert/nationalmannschaft_3445.html

tavatir
05.06.2011, 23:20
bende forma numarasına bakalım arastırdımda 2 numara bulamadım :) tabi bu bu senenin resmiyse

O resim 2006 yılındaki Dünya Kupası'ndan gibime geldi :) Üstelik resimdeki 2 numara iyi bildiğimiz bir oyuncu. İsmi aklıma gelmedi bir an için. Grygera diye bir sağ bekleri vardı 2 numara giyen.

KaanK
05.06.2011, 23:22
haber bilmece gibi olmuş herkes birlik oldu futbolcuyu bulmaya çalışıyoruz işe bak : )))

engin2609
05.06.2011, 23:24
O resim 2006 yılındaki Dünya Kupası'ndan gibime geldi :) Üstelik resimdeki 2 numara iyi bildiğimiz bir oyuncu. İsmi aklıma gelmedi bir an için. Grygera diye bir sağ bekleri vardı 2 numara giyen.

ama 2006 dünya kupasında olmussa :D 18 yaşında gibi durmuyo :)

eyupk
05.06.2011, 23:24
haber bilmece gibi olmuş herkes birlik oldu futbolcuyu bulmaya çalışıyoruz işe bak : )))
acaba abdullah yiğit isim vermemeyi bilerek mi yaptı :D

KaanK
05.06.2011, 23:28
acaba abdullah yiğit isim vermemeyi bilerek mi yaptı :D

:)) umarım öyledir isim yazmayı unutmuşlarsa habercilik için iyi bir durum değil :D

münihliyigido58
05.06.2011, 23:29
resmi arastirdim. 2006 dünya kupasindaki zdenek grygera'yi gösteriyor. kendisi juventus'un 32 yasindaki sag beki.

yani resim sacmalik. haberde bence sacmalik.

tavatir
05.06.2011, 23:30
resmi arastirdim. 2006 dünya kupasindaki zdenek grygera'yi gösteriyor. kendisi juventus'un 32 yasindaki sag beki.

yani resim sacmalik. haberde bence sacmalik.

Demekki iyi tahmin etmişim yukarıda :) Futbolcu bankası gibi olduk artık :) Bu oyuncuyla bir ara Bursa ilgileniyordu sanırım.

münihliyigido58
05.06.2011, 23:37
Demekki iyi tahmin etmişim yukarıda :) Futbolcu bankası gibi olduk artık :) Bu oyuncuyla bir ara Bursa ilgileniyordu sanırım.

Resmi gördüm, mantikli gelmedi bana ve arastiriyim dedim. Ülke takimlarinin genel anlamda oynadiklari maclar belli. Rakibin formasini cözemedim ama Afrika ülkesi olacagini elbette resimden anlayabildim. En son 2006'da gruplarda Gana'ya karsi mücadele etmis Cekler. Baska resimler aradim ve tamam. Aynen o kupada Ceklerin sag beki ve 2 numarasi Grygera oldugunu hatirladim ve internet sayesinde bunuda kontrol ettim. Tam bilgilerimi veriyim demistim, sen bile en üste yazmissin herseyi. Cok sevindim. En azindan birileri beyinlerini kullanip, herseyi okuduklari gibi yutmuyor.

KaanK
05.06.2011, 23:39
Bende çeklerin oynadığı son maç Liechtenstein maçı raporuna baktım da sağ bek oynayan Zdeněk Pospěch 32 yaşında, sağ açık ise plasil görünüyor o da hem 29 yaşıda hem de alma şansımız yok gibi ..e kim bu adam ???? :)))

münihliyigido58
05.06.2011, 23:41
Zdenek Pospech Mainz'a transfer oldu. Plasil'de bence cok pahali olur. Sivasin maddi imkanlari buna izin vermez.

KaanK
05.06.2011, 23:41
Bu arada gönlüm Martin Fenin'den yana ...belli mi olur : )

münihliyigido58
05.06.2011, 23:44
Zdenek Smejkal ve Radim Reznik isimlerini vermis hayalkafe.

tavatir
05.06.2011, 23:47
Zdenek Smejkal veya Radim Reznik dedi hayalkafe.

Reznik daha iyi bir adama benziyor.

DoomsDay58
06.06.2011, 00:39
İlginç bi haber ilerki günlerde belli olur ama isim vermemesi haberin balon olma ihtimalini güçlendiriyor.

terazi
06.06.2011, 00:50
Yaw ben bu abdullah YiGiDi severim ama boyle habermi olur bir gazeteci olarak boyle sayfami acilir ne ismi var ne cismi sari cizmeli mehmet aga

eroltas58
06.06.2011, 01:48
Kimimi$ bu futbolcu,resimdeki futbolcu gryera bir ara ajaxta oynadi ardindan juventuse gitti,o ise iyi bir futbolcu.

sebasteia
06.06.2011, 07:48
ah ulan yabancı transferinde sınırlama olmayacaktı. bak o zaman rıza hoca ne takım kurardı! :)

şaka maka yabancı kontenjanı olduğunu unuttu mu bizimkiler ne oldu? :D çek futbolcu sağ bek diyorlar, sol açığa da belay'ın ismi kesin deniyor. o zaman yabancı kaleci biraz lüks olmuyor mu?

golovaliyigido
06.06.2011, 07:59
Arkadaşlar ben baktım çek cumhuriyetinin kadrosuna sadece 1 sag bek var 23 yaşında adıda Marek Suchý baskada oyuncu yok rusya liginde oynuyo spratak moscow da

kangallıwert
06.06.2011, 08:25
Benim bir sorum olacak sag beke yabancı transfer olursa biz sahaya kac yabancı ile cıkacagiz?
---------Milan Borjan-------
Radim Reznik-----Faty-----?------Hayrettin(Ziya)
-------------Kadir---------?
------------------Erman
---------Grosicki----------------------Belay
Eneramo

Simdiden 6 oldu demekki 1 tane yerli stoper ve 1 tane yerli ön libero türk olacak..

Salim58
06.06.2011, 08:26
hürdoğan gazetesi futbolcunun bir tek adını belirtmemiş :D

Ya bilerek isim verilmedi yada unutuldu,Eğer unutulduysa haber kaynağına mail attım bu eksikliği belirttim, Bakalım nasıl bi cevap gelecek veya düzeltme yapılacak...Bekliyorum.:)

ccey
06.06.2011, 08:33
Bu gidişle takımda hiç türk oynamayacak herhalde

Yusuf Çevik
06.06.2011, 08:59
Oyuncu ile anlaştı diyor adı geçmiyor oyuncunun nasıl iş anlamadım.

Hayırlısı olsun.

HaKaN
06.06.2011, 09:04
Oyuncunun adı ne güzel oynuyormu? bilgisi olan varsa söylüyebilirmi?

turks
06.06.2011, 09:04
:)isimleri hayalkafe verdi

Respect58
06.06.2011, 10:08
16 takımlı ligi 14. bitirmiş bir takımın sağ beklerinden bahsediyoruz.Şaka gibi..Madem sağ beke yabancı birisini düşünüyordunuz kaleciyi neden yabancı alıyorsunuz?Hayret birşey..

favori58
06.06.2011, 10:41
Bu haberi okuduktan sonra patron hemen A.Yiğit'iaradıve fuolcunun ismini neden yazmadığını sordu. O da demişki " Ben biliyorum ama imza atmadığı için haber aldığım kaynak ismin yazılmaması için ricada bulundu " Yani ismi belli ama yazılmamış

sebasteia
06.06.2011, 10:45
16 takımlı ligi 14. bitirmiş bir takımın sağ beklerinden bahsediyoruz.Şaka gibi..Madem sağ beke yabancı birisini düşünüyordunuz kaleciyi neden yabancı alıyorsunuz?Hayret birşey..

bu zihniyete gülüyorum :D :D :D

yok 14. takımmış, yok 15. takımmış, yok bu takımlardan futbolcu alınır mıymış?

beyler grosicki şu an türkiye ligini 15. sırada bitiren takımda oynuyor, bilmem haberiniz var mı? :D

sebasteia
06.06.2011, 10:45
Bu haberi okuduktan sonra patron hemen A.Yiğit'iaradıve fuolcunun ismini neden yazmadığını sordu. O da demişki " Ben biliyorum ama imza atmadığı için haber aldığım kaynak ismin yazılmaması için ricada bulundu " Yani ismi belli ama yazılmamış

üstad patrondan yerli transferlerle ilgili isim veya haber alabildin mi?

Respect58
06.06.2011, 10:51
bu zihniyete gülüyorum :D :D :D

yok 14. takımmış, yok 15. takımmış, yok bu takımlardan futbolcu alınır mıymış?

beyler grosicki şu an türkiye ligini 15. sırada bitiren takımda oynuyor, bilmem haberiniz var mı? :D

Grosickinin geldiği takımda Polonya liginde liderdi senin bundan haberin var mı peki? Hadi İspanya;ingiltere,Fransa,İtaly a ligleri gibi üst düzey ligden gelse eyvallah..Çek ligiyle Süper ligi bir tutan zihniyetede ben gülüyorum...

kangallıwert
06.06.2011, 10:52
Arkadaslar genellikle kuzey avrupa ülkelerinden genc milli oyuncu alinması %100 yerinde bir hamledir...Malum Avrupa sampiyonası geliyor..Bu bizim oyuncu pazarlama ve gelecege yatirim olarak iyibir hamledir...Oyuncu isimlerine gelince asiri kaliteli adam beklemiyorum...Ama sundan eminim bu seneki sag beke gore 2gomlek üstün olacaktir...

kangallıwert
06.06.2011, 10:54
Bu arada gecenlerde burda biri bu takima bir tane daha milan katilacak diyordu..Etrafta Milan Cherny ismi dolasmaya basladi...Umarım sag bek dedikleri Milan Cherny'dir...

aRsima58
06.06.2011, 10:57
inşallah alırız iyitransferler yapıyoruz

favori58
06.06.2011, 11:11
üstad patrondan yerli transferlerle ilgili isim veya haber alabildin mi?

Valla bir kaç isim geçiyor ama bunlardan biriside Bucalı Erkman Taşkıran.

Ayrıca bende ilk önce neden transferin ismi yazılmamış diye kızmıştım ama bilerek ve Sivasspor'un menfaati olduğunu öğrenince hak verdim

PETKOVİC
06.06.2011, 11:19

hakkaten yaa :D ama yüzü tanıdık geliyo da cıkaramadım

PETKOVİC
06.06.2011, 11:20
grygera olmasın?? :)

HaKaN
06.06.2011, 11:31
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen sezon yaşadıkları sıkıntıları yaşamak istemediklerini belirterek, transferleri ona göre yapmaya çalıştıklarını söyledi.Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü, bu kapsamda şu ana dek Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'tan kaleci Milan Borjan'ı, Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty'i ve Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin'i kadrolarına kattıklarını belirtti.

İhtiyaç duydukları mevkilere transferler yapmak için çaba sarf ettiklerini anlatan Çalımbay, “Geçen seneki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Onun için ona göre transferlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki kadromuzu da şişirmek istemiyoruz. Eldeki mevcut kadronun yüzde 90'ını koruduk, sadece mukavelesi biten arkadaşlarımız ayrılmak istedi, onlara izin verdik” dedi.

Yıllardır Sivasspor forması giyen golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın takımdan ayrıldığını bildiren Çalımbay, “Mehmet Yıldız kendisi geldi, ayrılmak istediğini söyledi. Doğal karşıladık, 'tamam' dedik. Yıllardan beri burada, o da belli şeylerin artık bittiğini söyledi, başka yerde futbol hayatına devam etmek istediğini söyledi. Biz de 'peki' dedik. Onun mukavelesi devam ediyordu, kimse ona 'git' demedi. Biz de giden arkadaşlarımızın yerine oyuncu takviye etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaptan Mehmet Yıldız'ın Sivasspor'un başarılarında pay sahibi olduğunu ifade eden Çalımbay, “Sivasspor ne kadar başarılı olmuşsa, bugüne kadar ki başarıların hepsinde Mehmet Yıldız'ın payı vardı. Mehmet Yıldız, zaten ben geldiğimde kadro dışıydı, ben geldim, kendisini tekrar takıma aldım, kaptanlığını verdim. Sezon sonuna kadar oynasa da, oynamasa da bana göre bir kaptanın yapması gereken her şeyi yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Kaleci ve stoper mevkilerine transferler yaptıklarını, bir sağ kanat oyuncusu, bir de forvet arayışlarının sürdüğünü belirten Çalımbay, “Mehmet'in yerine çok iyi bir forvet almak istiyoruz” diye konuştu.
Kadrodaki yabancı futbolcu sayısının fazla olması nedeniyle Mehmet'in yerine forvet mevkisine yerli oyuncu aradıklarını anlatan Çalımbay ancak forvete yerli oyuncu bulmakta zorlandıklarını, bu nedenle bu mevki için de yabancıya yönelebileceklerini söyledi.

Orta sahaya sağ kanatta oynayabilen bir oyuncu transfer etmek istediklerini kaydeden Çalımbay, bu çerçevede bir Çek oyuncuyla da prensipte anlaşmaya vardıklarını, bu oyuncunun kulübüyle görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.
Çalımbay, “Stoper çok büyük ihtiyaçtı, Faty'i transfer ederek bu mevkideki açığımızı kapattık. Diallo tekrar dönecek, kamp döneminde bakacağız, durumu çok çok iyiyse onunla da devam edeceğiz, yoksa onun yerine de belki transfer yapabiliriz” dedi.

favori58
06.06.2011, 12:10
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen sezon yaşadıkları sıkıntıları yaşamak istemediklerini belirterek, transferleri ona göre yapmaya çalıştıklarını söyledi.Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü, bu kapsamda şu ana dek Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'tan kaleci Milan Borjan'ı, Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty'i ve Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin'i kadrolarına kattıklarını belirtti.

İhtiyaç duydukları mevkilere transferler yapmak için çaba sarf ettiklerini anlatan Çalımbay, “Geçen seneki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Onun için ona göre transferlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki kadromuzu da şişirmek istemiyoruz. Eldeki mevcut kadronun yüzde 90'ını koruduk, sadece mukavelesi biten arkadaşlarımız ayrılmak istedi, onlara izin verdik” dedi.

Yıllardır Sivasspor forması giyen golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın takımdan ayrıldığını bildiren Çalımbay, “Mehmet Yıldız kendisi geldi, ayrılmak istediğini söyledi. Doğal karşıladık, 'tamam' dedik. Yıllardan beri burada, o da belli şeylerin artık bittiğini söyledi, başka yerde futbol hayatına devam etmek istediğini söyledi. Biz de 'peki' dedik. Onun mukavelesi devam ediyordu, kimse ona 'git' demedi. Biz de giden arkadaşlarımızın yerine oyuncu takviye etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaptan Mehmet Yıldız'ın Sivasspor'un başarılarında pay sahibi olduğunu ifade eden Çalımbay, “Sivasspor ne kadar başarılı olmuşsa, bugüne kadar ki başarıların hepsinde Mehmet Yıldız'ın payı vardı. Mehmet Yıldız, zaten ben geldiğimde kadro dışıydı, ben geldim, kendisini tekrar takıma aldım, kaptanlığını verdim. Sezon sonuna kadar oynasa da, oynamasa da bana göre bir kaptanın yapması gereken her şeyi yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Kaleci ve stoper mevkilerine transferler yaptıklarını, bir sağ kanat oyuncusu, bir de forvet arayışlarının sürdüğünü belirten Çalımbay, “Mehmet'in yerine çok iyi bir forvet almak istiyoruz” diye konuştu.
Kadrodaki yabancı futbolcu sayısının fazla olması nedeniyle Mehmet'in yerine forvet mevkisine yerli oyuncu aradıklarını anlatan Çalımbay ancak forvete yerli oyuncu bulmakta zorlandıklarını, bu nedenle bu mevki için de yabancıya yönelebileceklerini söyledi.

Orta sahaya sağ kanatta oynayabilen bir oyuncu transfer etmek istediklerini kaydeden Çalımbay, bu çerçevede bir Çek oyuncuyla da prensipte anlaşmaya vardıklarını, bu oyuncunun kulübüyle görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.
Çalımbay, “Stoper çok büyük ihtiyaçtı, Faty'i transfer ederek bu mevkideki açığımızı kapattık. Diallo tekrar dönecek, kamp döneminde bakacağız, durumu çok çok iyiyse onunla da devam edeceğiz, yoksa onun yerine de belki transfer yapabiliriz” dedi.

Helal olsun hürdoğan'a yazdığı çek transferi Rıza hocada doğrulamış

HALIL
06.06.2011, 12:22
kac kelime yerli mi yabanci mi ?:D

SAKA GIBI BIR HABER HIC DE INANDIRICI DEGIL NE ZAMAN CIKTI BU HABER BEKLICEZ GORECEZ BAKALIM:mad:

sawyer5892
06.06.2011, 12:32
ligimizde yabancı sınırlaması var yabancı oyuncularımız ne kadar kaliteli olursa olsun yerli oyuncularımızın da kaliteli olması gerekir ki başarı gelsin. Ya süperlig tecrübesi olan kalitesini ispat etmiş ama yaşlı olmayan oyuncular alınmalı ya da kayserinin yaptığı gibi almanyada oynayan genç Türk oyuncular denenmeli. Ama almanyadan alacaksak daha öncekilere yaptığımız gibi yapmamalıyız. Yani daha kalitelilerini alıp ilk 11 de şans vermeliyiz

HALIL
06.06.2011, 12:42
iki oyuncu var gundemde hayalkafe acikladi dogru haber ama cok kotu aciklanmis :D

burach
06.06.2011, 13:07
Marek Suchy Bence .

hakiki
06.06.2011, 13:34
petr janda galiba...

sinansakru
06.06.2011, 13:40
Marek Suchy Bence .

Marek suchy olmasını çokk isterim ama defansın ortasında oynuyor sadece bu yüzden o olmayacaktır malesef.

Bence yüksek bi ihtimal Milan Cerny !

Esrarenqiz
06.06.2011, 14:35
Marek suchy olmasını çokk isterim ama defansın ortasında oynuyor sadece bu yüzden o olmayacaktır malesef.

Bence yüksek bi ihtimal Milan Cerny !

Bencede MILAN CERNY. AMA SONUNA "!" İŞARETİ KOYMUŞŞUN. CERNY TAKIMININ EN PAHALI FUTBOLCUSU. ALINIRSA BIZDE İŞ YAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA İLK TERCİHİM BELAY.

burakpaşa
06.06.2011, 15:00
bana asparagas habermiş gibi geldi

ozledımeskıyı
06.06.2011, 15:20
Abdullah Yiğit'in yazdığı gazetede çıktığına göre ciddi bir haber. O zaman Belay transferi mi iptal olacak ?

Bir de oyuncunun adı verilmemiş :)

Belay transferi neden iptal olsun bir alaka kuramadım Abdurrahman ın yerine alınmış adamla sol açığa alınan adam arasında nasıl ilişki kurudn anlamadım :D

HALIL
06.06.2011, 15:31
kim cok merak ettim hayalkafe aciklar insallah

gürünlüyiğido58
06.06.2011, 15:36
abi bu ne biçim habercilik futbolcunun ismi belli değil daha

ozledımeskıyı
06.06.2011, 15:39
Kalması Muhtemel yabancılarımız
Kamil Grosicki
Eneramo
Borjan(yeni aldık zaten)
Navratil
Rada
Pedriel
Faty

Zatren bunların dışında kalmsını isteyeceğimiz diallo ve keita var onlarda gider byük ihtimal zaten ramoviç gitti 3 kontenjan var sayalım

belay artı çek sağ bek 1 ini daha alırsak o da tribüne gider :confused::confused:

Mamadou Diallo
06.06.2011, 15:44
Milan Cerny yada Daniel Pudil

58 SiVaSıM 58
06.06.2011, 16:03
adı önemli değil önemli olan iyi bir oyuncu olması

Mamadou Diallo
06.06.2011, 16:55
%90 bu isim Milan Cerny

kamışlı58
06.06.2011, 17:48
çek asıllı futbolcuların ülkemize adeptasyonu çok çabuk oldukları kesin iklim farkıda yok sayılır transfer politikamızın bu yönde olması çok çok iyi
TABİKİ ÇEKLER KARŞILIKSIZ ÇIKMAZLARSA:D

Mamadou Diallo
06.06.2011, 17:55
Bnm anlamadığım Orduspor Fink ile Sivok'u resmen istemişler.Aslında bizde Beşiktaş'tan ayrılacak olan topçuları isteyebiliriz Sivoki Fink Tabata Holosko Ferrari Hilbert yani biz Orduspordan hem daha iyi hemde maddi açıdan güçlü bir ekibiz bu sene çıkan takımla ligde kalacak gibi gözüküyor.

trg58
06.06.2011, 18:08
Kalması Muhtemel yabancılarımız
Kamil Grosicki
Eneramo
Borjan(yeni aldık zaten)
Navratil
Rada
Pedriel
Faty

Zatren bunların dışında kalmsını isteyeceğimiz diallo ve keita var onlarda gider byük ihtimal zaten ramoviç gitti 3 kontenjan var sayalım

belay artı çek sağ bek 1 ini daha alırsak o da tribüne gider :confused::confused:

bu sene federasyon 6+2 ye izin veriyor.bu durumda sadece 1 yabancı alabiliyoruz.

Mamadou Diallo
06.06.2011, 18:30
bu sene federasyon 6+2 ye izin veriyor.bu durumda sadece 1 yabancı alabiliyoruz.

6+2+2 kardeş.değişmedi yine aynı

Mamadou Diallo
06.06.2011, 20:41
Şimdi şöyle bir gelenlere bakarsak

Milan Borjan
Nihat Şahin
Jacques Faty
Murat Akça

Gidenler veya gitmesi muhtemel isimler

Sead Ramovic
Alişan Şeker
Lubos Kamenar
Deniss Ivanovs
Abdurrahman Dereli
Uğur Kavuk
Sedat Bayrak
Souleymane Keita
Mehmet Yıldız
Sandro

3-4 transferle takım tamam olur.

Ayrıca seneye takımda kalacak yabancılar

Milan Borjan
Mamadou Diallo
Jacques Faty
Jakub Navratil
Tomas Rada
Kamil Grosicki
Ricardo Pedriel
Michael Eneramo

8 yabancımız var 2 tane daha alırsak artık mecbur 2 tanesi kadro dışı olacak boşa para bu yabancılarla devam edilsin ama 1 tane forvet şart yeli iyi forvet bulamayacağımza göre mecbur en az 1 yabancı daha alınacak.Bakalım Rıza Hoca Keita'yı dışarıda bırakıyodu şimdi Rada'yı bıraksında görelim onu bırakamaz tabi kendi aldı onu.Size söylym.Diallo-Pedriel ikisinden birini hep dışarıda bırakır.Eğer bırakırsa zaten hiç güvenim kalmaz oyuncular arsında ayrım yaptığını düşünmeye başlarım.Keita ne Güzel oynuyrda adamı Rada uğruna kesti yanlış yaptı en az 5 sene yararlanacağımız adamı mahvetti.Neyse artık Keita'ya başarılar.

tavatir
07.06.2011, 10:55
Belay transferi neden iptal olsun bir alaka kuramadım Abdurrahman ın yerine alınmış adamla sol açığa alınan adam arasında nasıl ilişki kurudn anlamadım :D

Takımdaki yabancı sayısını sayarsan alakayı anlarsın belki :)

yigidoyuzz
07.06.2011, 15:07
bu nasıl bir medya anlayışı fotograf koymuş anlaştı denmiş adamın ismi yok bu sivasın tvleri ve gazetelerinde çalışanlara parayı boş yere veriyorlar boşş yereeee

ayazoğlu
07.06.2011, 18:18
Sivasspor'a bir milli daha!
2011-06-06

http://hurdogan.com/img/7467.jpg

Yeni sezona güçlü bir takımla girmeyi amaçlayan Sivasspor, bu doğrultuda transfer çalışmalarına ara veremeden devam ediyor.
Daha önce Senegal Milli takımında oynayan savunma oyuncusu Faty, Kanada Milli takımının formasını giyen kaleci Milan Borjan ve Ofspor'un genç kalecisi Nihat Şahin'i renklerine bağlayan Kırmızı-Beyazlı kulüp son olarak Çek Cumhuriyetinin Milli takımında da forma giyen 23 yaşında futbolcuyla el sıkıştı.
Önceki gün İstanbul'da Başkan Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticilerin katıldığı toplantı yapıldı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda Çek Cumhuriyeti'nin Milli takımında oynayan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyla el sıkışıldı. Bu futbolcunun kulübünün 15 Haziran'da genel kurulu olacağı, bu nedenle de imzanın genel kurul sonrasına kaldığı belirtildi.
Son olarak alınan Çek futbolcudan sonra Sivasspor'un şu ana kadar kesin anlaştığı 3 yabancının da ülkelerinin Milli takımlarına forma giymesi dikkat çekiyor.

Hürdoğan

Çek Cumhuriyeti'nin Milli takımında oynayan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncunun ismi ne kim bu adam