Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıvanç Karakaş Sivasspor'da

tavatir
09.06.2011, 12:44
Benden duyun istedim. Hayırlı olsun arkadaşlar. Karşıyaka'dan geldi Cihan'ın eski takımından.

58gürün58
09.06.2011, 12:47
nasıl bir oyuncu bu arkadaş? mevkisi neresi?

tavatir
09.06.2011, 12:48
Orta saha oyuncusu. Yine bonservissiz alındı. Şu ana kadar aldığımız tüm oyuncular bonservissiz.

sivaslihakan
09.06.2011, 12:48
ya biz nezaman bomba transfer yapacaz riza hocay güveniyorum ama bu politikayla yine küme oynariz diye geliyor bana

58gürün58
09.06.2011, 12:49
ben futblcuyu tanımıyorum nasıl oyuncu iyimi bari. orta sahanın yükünü çekebilirmi teknik mi önemli olan o bence.

58gürün58
09.06.2011, 12:51
tavarih, kardeş ozaman bir tane daha yerli alınacak öylemi şimdi?

eyupkocak
09.06.2011, 12:52
yaw adam gibi bir transfer yapsınlar ALLAH aşkına bedava oyuncu diye atlamayalım sonra konya buca gibi liğin dibini boylarızzzz:mad::mad::mad:

DoomsDay58
09.06.2011, 12:57
İnşallah izlenerek alınmıştır bu tür oyunculara pek güvenmiyorum umarım takıma faydalı olur hayırlı olsun.

yigidoğukan
09.06.2011, 13:00
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor'un, Karşıyaka'nın genç orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile prensipte anlaştığı bildirildi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile prensipte anlaşma sağladı. Karşıyaka ile sözleşmesi 31 Mayıs 2011'de sona eren genç oyuncunun, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüşmek üzere İstanbul'a gittiği öğrenildi.

İstanbul'da bugün sağlık kontrolünden geçeceği belirtilen Kıvanç'ın Sivasspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Futbola Beylerbeyi A.Ş'de başlayan Kıvanç, Beşiktaş ve Selimiye takımlarında amatör olarak forma giydikten sonra 2005 yılında Beykozspor 1908 A.Ş'de profesyonelliğe geçti. Beykozspor 1908 A.Ş'nin ardından Yalovaspor'un formasını giyen Kıvanç, 2008-2009 sezonunun başında ise Yalovaspor'dan Karşıyaka'ya transfer oldu.

Kıvanç Karakaş, İzmir ekibi Karşıyaka'nın forması altında son 3 sezonda 81 lig ve 4 kupa maçında 9 gol kaydetti. Kıvanç, 2009-2010 sezonu başında Sivasspor'a transfer olan Cihan Yılmaz'ın eski takım arkadaşı.

Şu ana dek Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin ve Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'dan kaleci Milan Borjan'ı kadrosuna katan Sivasspor'un, pilot takımı olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor'dan da genç oyuncular Burçağ Başel ve Caner Hüseyin Bağ'ı kadrosuna kattığı öğrenildi. Alt yapıdan yetişen Ziya Erdal'ı geçen sezon başında, Muhammed Ali Atam'ı ise devre arasında kadrosuna katan Sivasspor'un, alt yapıdaki futbolcuların forma şansı bulduğu Anadolu Üsküdar 1908 Spor'un genç oyuncuları Burçağ ve Caner'i de yeni sezonda (A) takıma kazandırmayı planladığı kaydedildi.

Sivasspor, anlaşmaya vardığı oyunculara 14 Haziran'da imza attırmayı planlıyor.

DoomsDay58
09.06.2011, 13:00
Sözleşmesi 2011'e kadar var görünüyor bedava olmaya bilir.

Mamadou Diallo
09.06.2011, 13:05
Şimdi elimizde hangi oyuncular var ki

Kaleciler:Borjan,Nihat,Korcan
Savunma:Faty,Diallo,Ivanovs,Na vratil,Hayrettin,Murat,Ziya
Orta saha:Kıvanç,Keita,Rada,Cihan,E rman,Grosicki,Sandro,Mehmet Nas,Kadir,Burçağ,Hüseyin
Forvet:Eneramo,Pedriel

Daha kaleciye gerek yok gbi gzkyr.Defansada 1 sağ bek.Orta sahaya 1 sağ veya sol açığada yine 1 takviyeye ihtiyaç var gbi.Forvete ise 1 yerli 1 yabancı forvet şart...

PETKOVİC
09.06.2011, 13:07

Mükemmel bir oyuncu gecen sene besiktas istemisti vermemislerdi

PETKOVİC
09.06.2011, 13:09
Önyargılı yaklaşmayın beşiktaşa gecen sene 1 milyon istemişti karşıyaka

tavatir
09.06.2011, 13:09
Sözleşmesi 2011'e kadar var görünüyor bedava olmaya bilir.

Zaten 2011'deyiz :)

yiğidosalim58
09.06.2011, 13:12
inş. iyi futbolcudur.. ki snmıyorum

tavatir
09.06.2011, 13:23
Karşıyaka tarafından aldığım bilgilere göre koşan, hırslı, mücadeleci bir oyuncuymuş. Kadir'in yedeği olarak düşünüldü sanırım.

DoomsDay58
09.06.2011, 13:26
Zaten 2011'deyiz :)

Ben hala 2010 dayız zannediyorum :D

yiğidosalim58
09.06.2011, 13:27
sözleşmesi mayıs2011 de bitmiş. bedavaya almışız

sawyer5892
09.06.2011, 13:28
biraz araştırdım hakkında yazılan yorumlara göre kaliteli ama bir türlü beklenen çıkışı yapamamış ön yargılı olmayalım arkadaslar unutmayın ki sezer ve cihanda karşıyakadan gelmişti aslında bu oyuncu yerine kadirin yanına sezer alınsa daha güzel olurdu tabi ama zaten ilk 11 için düşünüldüğünü sanmıyorum bunu da izleyip göreceğiz karamsarlığı bir kenara bırakın

aRsima58
09.06.2011, 13:45
bukadroyla üstleredeğil ligin endibini boylarız biz anca konuşalım bizi dinleyen kim 3 tane bedava oyuncu alacağına birtane iyioyuncu al

tavatir
09.06.2011, 13:48
Ben de 4 tane Karşıyakalı ve takip eden arkadaşa sordum. Biraz daha bilgi alıyım akşam gelince paylaşırım.

<Sivasspor58>
09.06.2011, 13:52
Mükemmel bir oyuncu gecen sene besiktas istemisti vermemislerdi

PEKİ O Beşiktaş neden bu sene almadı? Bizi üst sıraya taşıyacak oyuncular ALINMIYOR

ZiDaNe58
09.06.2011, 13:53
orta saha gene yol geçen hanı olacak desenize biz uslanmayız adı şanı duyulmayan adamları tutup tutup getiriyoz Allah sonumuzu hayretsin...

ahbey
09.06.2011, 13:53
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1144823&title=sivasspor-kivanc-karakas-ile-anlasti

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor'un, Karşıyaka'nın genç orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile prensipte anlaştığı bildirildi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile prensipte anlaşma sağladı. Karşıyaka ile sözleşmesi 31 Mayıs 2011'de sona eren genç oyuncunun, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüşmek üzere İstanbul'a gittiği öğrenildi.

İstanbul'da bugün sağlık kontrolünden geçeceği belirtilen Kıvanç'ın Sivasspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Futbola Beylerbeyi A.Ş'de başlayan Kıvanç, Beşiktaş ve Selimiye takımlarında amatör olarak forma giydikten sonra 2005 yılında Beykozspor 1908 A.Ş'de profesyonelliğe geçti. Beykozspor 1908 A.Ş'nin ardından Yalovaspor'un formasını giyen Kıvanç, 2008-2009 sezonunun başında ise Yalovaspor'dan Karşıyaka'ya transfer oldu.

Kıvanç Karakaş, İzmir ekibi Karşıyaka'nın forması altında son 3 sezonda 81 lig ve 4 kupa maçında 9 gol kaydetti. Kıvanç, 2009-2010 sezonu başında Sivasspor'a transfer olan Cihan Yılmaz'ın eski takım arkadaşı.

Şu ana dek Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin ve Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'dan kaleci Milan Borjan'ı kadrosuna katan Sivasspor'un, pilot takımı olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor'dan da genç oyuncular Burçağ Başel ve Caner Hüseyin Bağ'ı kadrosuna kattığı öğrenildi. Alt yapıdan yetişen Ziya Erdal'ı geçen sezon başında, Muhammed Ali Atam'ı ise devre arasında kadrosuna katan Sivasspor'un, alt yapıdaki futbolcuların forma şansı bulduğu Anadolu Üsküdar 1908 Spor'un genç oyuncuları Burçağ ve Caner'i de yeni sezonda (A) takıma kazandırmayı planladığı kaydedildi.

Sivasspor, anlaşmaya vardığı oyunculara 14 Haziran'da imza attırmayı planlıyor.

kangallıwert
09.06.2011, 13:56
PEKİ O Beşiktaş neden bu sene almadı? Bizi üst sıraya taşıyacak oyuncular ALINMIYOR

Cunku beklenen patlamayi yapamadi..Ama bu daha patlama yapamayacak anlamına gelmez..Bakarsın bizde patlama yapar..Eger bedavaya alindiysa yerinde bir transfer.

bassguitar
09.06.2011, 13:56

2 senedir sivasspora alınmasını istedigim oyunculardan birisi.inanın takıma buyuk katkısı olacak.orta sahada kadirle beraber buyuk isler yapacagına inanıyorum.hem defansıf hem ofansıf ozellıkleri olan teknik sut atma kapasıte olan kalıteli bir futbolcudur..yıllardır sivassporun eksigi olan geriden oyun kurma acıgını kapatacagına inanıyorum.belkide bu seneki transferler icinde en faydalısı olur..

HALIL
09.06.2011, 13:57
yok kardesim bi akilanmayiz yine ismini tanimadigimiz oyuncular yok beykospordan burcag ali huseyin veli kivanc karakas kim ya hic adini duymadim

bos transfer gercek transferler ne zaman:mad:

tek yaptigimiz transferlerden faty ve borjani sayiyorum gerisi bos:mad:

ama insallah faydali olur ve beni utandirir keske yerine sezer baduru alsaydik bari

A.Turan Korkmaz
09.06.2011, 14:00
Beşiktaş altyapısından yetişmiş, sonra Yalovaspor ve Karşıyaka'da oynamış çalışkan bir orta saha oyuncusu. Geçen sezon devre arası Beşiktaş'ın ilgilendi, daha sonra da Manisasporun gündemine geldi.
Bonservissiz alınması çok iyi. Devre arası alınsa bonservisi 600bin liraydı. Svassporumuz için hem ihtiyaç duyulan bir transfer hem de kazanç olmuştur.
Kadir Bekmezci, Mehmet Nas ve Rada'ya alternatif olacak. İsabetli transfer.

Divriği58
09.06.2011, 14:00
Sene düşecek takımlardan biride Üzülerek söylüyorum sivasspor dur. Bu ne kardeşim bu nasıl transfer anlayışı gidenlerın hiç birinın yerı dolmadı geçen sene kötüydük kötü olanları gönderdik fakat yerlerine hala adam alınmadı.

Diğer anadolu kulüpleri hergün birine imza attırıyor..Biz hala adanademirspor,Karşıyaka u-19 vs..gibi madem böyle transfer yapacaksınız süperlig de işimiz ne gidelim direk bank asya'ya. Hatta amatöre inelim daha ucuz beleş topcular var oralarda...

Bu gemi bu şekilde yürümez rıza hoca..BELAY transferide omotoyossi tshabalala meselesine çevirdiniz..Bakın eskişehir'e kayseri'ye Mersin'e karabük'e bizden çokmu iyiler...UYANIN BUSENE TARAFTARI KORKUTMAYIN GENE..

ozledımeskıyı
09.06.2011, 14:02
Orta saha oyuncusu. Yine bonservissiz alındı. Şu ana kadar aldığımız tüm oyuncular bonservissiz.

Kıvanç bonsevissiz karşıyaka alt lig yolcusu oldu sanırım bu yüzden feshetmiş olmalılar

HALIL
09.06.2011, 14:02
Sene düşecek takımlardan biride Üzülerek söylüyorum sivasspor dur. Bu ne kardeşim bu nasıl transfer anlayışı gidenlerın hiç birinın yerı dolmadı geçen sene kötüydük kötü olanları gönderdik fakat yerlerine hala adam alınmadı.

Diğer anadolu kulüpleri hergün birine imza attırıyor..Biz hala adanademirspor,Karşıyaka u-19 vs..gibi madem böyle transfer yapacaksınız süperlig de işimiz ne gidelim direk bank asya'ya. Hatta amatöre inelim daha ucuz beleş topcular var oralarda...

Bu gemi bu şekilde yürümez rıza hoca..BELAY transferide omotoyossi tshabalala meselesine çevirdiniz..Bakın eskişehir'e kayseri'ye Mersin'e karabük'e bizden çokmu iyiler...UYANIN BUSENE TARAFTARI KORKUTMAYIN GENE..

aynen benim dusuncelerim artik korktuk bizleri rahatlatin artik yonetim!!!!

HALIL
09.06.2011, 14:04
Kıvanç bonsevissiz karşıyaka alt lig yolcusu oldu sanırım bu yüzden feshetmiş olmalılar

kardesim yaniliyorsun alt lige dusen altay olsu karsiyaka degil

ozledımeskıyı
09.06.2011, 14:05

bravo saçmalardan seçmeler ya arkadaşım yerli orta saha oyuncusu ismi ara transferde e gündeme geldi biraz hayalkafe açtığık onu yazıdğını
takip etsen YABANCI TRANSFERİ ELDEKİLER GÖNDERİLDİKTEN SONRA BELLİ Olacak ayrıca daha resmi imzalar için dönem bile açılmadı başlamayın yine

Divriği58
09.06.2011, 14:06
bravo saçmalardan seçmeler ya arkadaşım yerli orta saha oyuncusu ismi ara transferde e gündeme geldi biraz hayalkafe açtığık onu yazıdğını
takip etsen YABANCI TRANSFERİ ELDEKİLER GÖNDERİLDİKTEN SONRA BELLİ Olacak ayrıca daha resmi imzalar için dönem bile açılmadı başlamayın yine

YÖNETİM 2 yerli 2 de yabancı futbolcu alıp sezonu kapatıcaz diyor..Yerli futbolculardan biri kıvanç ise diğerini düşünemıyorum..

HALIL
09.06.2011, 14:07
baktim adamin googlede dogru duzgun fotografi bile yok

Divriği58
09.06.2011, 14:08
baktim adamin googlede dogru duzgun fotografi bile yok

Ne bekliyordun ki kardeşim :) karşıyakanın futbolcusudundan :)

58ToPraK58
09.06.2011, 14:43
Neden bu kadar olumsuz yorum yapıyorsunuz anlamak çok zor. Biz şampiyonluğa oynarken takımdaki futbolcuları kim tanıyordu hepsi bilinmeyen, tanınmayan futbolculardı onları aldık ve takım ruhu oluşturduk nerelere glmiştik. Şimdi tanınmayan bilinmeyen biri alındı diye söylediklerinize bak. Kadir'i takıma gelene kadar ve bu sene oynayana kadar kim tanıyordu kimse tanımıyordu. Önemli olan etiket değil, adam iyi oynası bize yeter yoksa Guiza gibi gelip rezil olması da var.

58MUAMMER58
09.06.2011, 14:57
OLUMSUZ düşünmek istemiyorum,sivassporumuza hayırlı olsun ,şuanda faty haricinde beni tatmin edecek transfer yapmadık,yapılanlar (nasrettin hoca işi,ya tutarsa transferleri)ya tutmazsa ozaman kimse kurtaramaz bizi.adam gibi kendini ispatlamış adam alınmasını temennih ederim.

58 SiVaSıM 58
09.06.2011, 15:00
kıvanç inşallah iyidir kıvançı tanımıyoruz diyenler cihanı tanıyormuydunuz söylesenize

HALIL
09.06.2011, 15:02
bu da oyle bir gunde transfer olduki su miting gunude stat konusunda tam denk geldi herkes sinirli bu oyuncudan cikardi herkes sinirini:D

münihli_58
09.06.2011, 15:11
Bu Oyuncuyu tanimayanlar ön yargili olmasin lütfen. Bende tanimiyorum Cihan'ida tanimiyordum Ilk sezonunda sezonun en iyi futbolcusu secildi Sivasspor'da. Bencede Kivanc kaliteli bir Oyuncudur. Transfer'den memnunum...

PETKOVİC
09.06.2011, 15:27

Beşiktaşla sivassporun hedefi bir değil de onun için almadı

PETKOVİC
09.06.2011, 15:30
Neden bu kadar olumsuz yorum yapıyorsunuz anlamak çok zor. Biz şampiyonluğa oynarken takımdaki futbolcuları kim tanıyordu hepsi bilinmeyen, tanınmayan futbolculardı onları aldık ve takım ruhu oluşturduk nerelere glmiştik. Şimdi tanınmayan bilinmeyen biri alındı diye söylediklerinize bak. Kadir'i takıma gelene kadar ve bu sene oynayana kadar kim tanıyordu kimse tanımıyordu. Önemli olan etiket değil, adam iyi oynası bize yeter yoksa Guiza gibi gelip rezil olması da var.

Helal olsun çok doğru yazmışsın yiğido. Millet tanımadan yorum yapıyo. Napalım Essieni Cambiassoyu Mascheranoyu mu alalım. Biz sivassporuz daha fazlası değiliz bu adamı belki de alternatif olarak aldık olamaz mı?

hakiki
09.06.2011, 15:35
yorum yazanlardan biri yine kümeye oynarız dedi içim karardı yaw az hayırlı konuşun hocamıza güvenim tam benim,hepimizin öyle olsun...

HALIL
09.06.2011, 15:38
asil transferler ne zaman basliyo?:rolleyes:

karşıyakalı
09.06.2011, 15:48
bu adamın yaşı olmuş 26 .yetenekli birisi olsaydı bu yaşa kadar bank asyada oynamazdı.hani yaşı 19-20 olsa derdimki genç ve gelecege yönelik oyuncu ama bu adam olgunlaşmış ve bank asyada oynuyorsa demekki çok iyi bir adam degil.ne akla hizmetle bu adamı aldılar ben anlayamadım gitti

rivaldo58
09.06.2011, 16:04
bomba patladı kaçınnnnnnn

HALIL
09.06.2011, 16:13
saka gibi bir transfer ya karsiyakali taraftarlar ayagimizi opecekler nerdeyes kivanc tan kurtulduklari icin sagol riza calimbay iyi is yapmissin bizim ile dalga geciyorlar alin gorun

yorumlari okuyun moraliniz bozlumasin :mad:

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110609/Sivasspor_Kivancla_anlasti.htm l#yorumlaroku

karşıyakalı
09.06.2011, 16:17
saka gibi bir transfer ya karsiyakali taraftarlar ayagimizi opecekler nerdeyes kivanc tan kurtulduklari icin sagol riza calimbay iyi is yapmissin bizim ile dalga geciyorlar alin gorun

yorumlari okuyun moraliniz bozlumasin :mad:

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110609/Sivasspor_Kivancla_anlasti.htm l#yorumlaroku

okuduk gardaş ama keşke yöneticiler ve rıza hoca da okusa

mustafa_kavak58
09.06.2011, 16:20
bu nasil transfer ya adamlar seviniyo böyle futbolcudan kurtulduklari icin bizimkiler aliyo manyak gibi :mad::mad::mad:

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...ml#yorumlaroku

FUTBOLCULARI KIM TAKIP EDIYO HAYRET BISEY INSALLAH YANILIRIM :confused:

HALIL
09.06.2011, 16:21
bizim scoutlar sarhos galiba :mad:

sivasdergi
09.06.2011, 16:28
Biz de scout mu varmış :) Bu oyuncuyu Kadir'in yedeği olarak almışlar merak etmeyin.

Önce elimizdeki yabancıları elden çıkaralım da kadro rayına girsin.

HALIL
09.06.2011, 16:40
sagol yonetim taraftarlarini simdiden karamsarliga surudugun icin:mad:

favori58
09.06.2011, 16:58
Rıza hoca. konyaspordaki ertuğrul ne oldu .bari sen yapma

sivaslitaner58
09.06.2011, 17:05
iyi transfer mi bilmiyorum ama yabanci ve takima isim yapmis bir oyuncu lagzim

snıper58
09.06.2011, 17:08
Karşıyaka taraftarları iyi ki sattık şeklinde görüş belirtiyorlar hayırlısı:rolleyes:

ZiDaNe58
09.06.2011, 18:00
Bu adamlarmı sırtlayacak orta sahamızı ajansspora girdim karşıyakalıların hepsi teşekkur ediyolar sivasspora kurtartınız bizi kıvançtan diye..anlaşılan gene akıllanmamışız..bu sezon bizi şansta kurtaramaz böyle devam edersek!!

elbeylii
09.06.2011, 18:17
BU NASIL KÖTÜLÜK ANLAMADIMKİ HERKEZ YALAN KONUŞUYO BENCE ÇOOOK GÜZEL TRANSFER HAYIRLI OLSUN

KAYNAK:http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110609/Sivasspor_Kivancla_anlasti.htm l#yorumlaroku

HALIL
09.06.2011, 18:51
arkadaslar bunu cok uzulerek soyluyorum ses getirecek transfer yapamayan artik bu super ligde isi yok parasi olan tutunuyo yani yonetim kipilda acilen kipilda:mad:

eyupk
09.06.2011, 18:53
genç oyuncuların alındığını görmek bizi mutlu ediyor, başarılı olucaklardır inanıyorum.

halilxx58
09.06.2011, 18:59
arkadaslar cihan'da karsiyakadan geldi ve bir cogumuz ismini duymamsitik!!

Ne bu karamsarlik, yeni transferimiz HAYIRLI OLSUN!

A.Turan Korkmaz
09.06.2011, 19:00
Bundan tam 2 yıl öncesi. 2008-2009 sezon sonu. Sivasssporumuz sezonu 2. bitirmiş, Bülent Uygun takımın başında, Anderlechtle şampiyonlar ligi elemesi oynayacağız. Takıma Mbembalar vs yanında bir yeni transfer yapıldı. CİHAN YILMAZ. Karşıyakadan .
Peki Karşıyaka o sezon ne yapmıştı? Sezonu ilk 5 içinde bitirip süperlige yükselebilmek için play off maçları oynama hakkı kazanmıştı. Reha Kapsalla fırtına gibi esiyorlardı. Play off finalinde Kasımpaşa çıktı karşılarına Yektalı falan kadroyla. Maçı alan süper lige çıkacak. Maçın normal süresi biter 1-1. Uzatmalar başlar. Bir karambolde Kasımpaşa golü atar ve süper lige yükselir. Karşıyaka ise o dramatik yenilgiden bugüne hedefsiz kalır. İşte o final oynayan takımı sırtlayanların başında iki isim gelir. Cihan Yılmaz ve Kıvanç Karakaş. Kıvanç takımında kalır ama Karşıyaka o kadrodan 4-5 oyuncusunu iyi paralara satar. Attığı 9 golle Cihan'ı Sivassporumuz alır. 26 yaşındadır. Bülent uygun dışında pek kimse de tanımamaktadır. O sezon pekçok transfer yaramadı Sivas'a. Zaten alınan sonuçlar da kötüydü ve Bülent Uygun da 8. haftada gitti. Cihan Yılmaz kaldı. Şans bulduğunda oynadığı futbolla attığı kritik gollerle taraftarın yüzünü hep güldürdü. Sivassporumuzun ligde kalmasında büyük payı oldu.
Yalnız bu son sezonda onda da düşüş gözlendi. Artık taraftara bile bakmaz olmuştu. Yönetim ise çözümü buldu.
Eski takım arkadaşı KIVANÇ KARAKAŞ'ı alarak hem Cihan'ın performansını artıracak hem de Kıvanç'ın uyum süresini kısaltacaktı. Kıvanç Karşıyaka da o dönem daha çok defansif orta saha ve önlibero oynarken Cihan orta sahada oyun kuruyor ve hücum yapıyordu.
Şimdi iki yıl sonra gene biraradalar. Bize de bu ikilinin şovlarını izlemek düşer.

HALIL
09.06.2011, 19:06
Bundan tam 2 yıl öncesi. 2008-2009 sezon sonu. Sivasssporumuz sezonu 2. bitirmiş, Bülent Uygun takımın başında, Anderlechtle şampiyonlar ligi elemesi oynayacağız. Takıma Mbembalar vs yanında bir yeni transfer yapıldı. CİHAN YILMAZ. Karşıyakadan .
Peki Karşıyaka o sezon ne yapmıştı? Sezonu ilk 5 içinde bitirip süperlige yükselebilmek için play off maçları oynama hakkı kazanmıştı. Reha Kapsalla fırtına gibi esiyorlardı. Play off finalinde Kasımpaşa çıktı karşılarına Yektalı falan kadroyla. Maçı alan süper lige çıkacak. Maçın normal süresi biter 1-1. Uzatmalar başlar. Bir karambolde Kasımpaşa golü atar ve süper lige yükselir. Karşıyaka ise o dramatik yenilgiden bugüne hedefsiz kalır. İşte o final oynayan takımı sırtlayanların başında iki isim gelir. Cihan Yılmaz ve Kıvanç Karakaş. Kıvanç takımında kalır ama Karşıyaka o kadrodan 4-5 oyuncusunu iyi paralara satar. Attığı 9 golle Cihan'ı Sivassporumuz alır. 26 yaşındadır. Bülent uygun dışında pek kimse de tanımamaktadır. O sezon pekçok transfer yaramadı Sivas'a. Zaten alınan sonuçlar da kötüydü ve Bülent Uygun da 8. haftada gitti. Cihan Yılmaz kaldı. Şans bulduğunda oynadığı futbolla attığı kritik gollerle taraftarın yüzünü hep güldürdü. Sivassporumuzun ligde kalmasında büyük payı oldu.
Yalnız bu son sezonda onda da düşüş gözlendi. Artık taraftara bile bakmaz olmuştu. Yönetim ise çözümü buldu.
Eski takım arkadaşı KIVANÇ KARAKAŞ'ı alarak hem Cihan'ın performansını artıracak hem de Kıvanç'ın uyum süresini kısaltacaktı. Kıvanç Karşıyaka da o dönem daha çok defansif orta saha ve önlibero oynarken Cihan orta sahada oyun kuruyor ve hücum yapıyordu.
Şimdi iki yıl sonra gene biraradalar. Bize de bu ikilinin şovlarını izlemek düşer.

insallah oyle olur :D

cunku diger rakip taratarlar bizi kiniyo niye bu oyuncuyu aldiniz diye duseceksiniz diye:mad:

karsiyakaya geldigi ilk sezon super oynamis ama 2 yil cirkeflik yapmis insallah bizde kendini bulur olmus bir kere bu transfer

A.Turan Korkmaz
09.06.2011, 19:15
Daha önce de yazmıştım. Sivassporumuzun transferde birkaç prensibi var.
1) Futbolcunun geldiği altyapı iyi olacak.
2) Takımdaki mevcut oyuncularla dil, kültür,futbol yapısı olarak yakın olacak.(Tercihen daha evvel beraber oynamış olacaklar)
3)Kazanma hırsı olan,yenilgiyi kabullenemeyen ama bir yandan da uyumlu ve kişilikli futbolcu olması
4) Sivasspora oynadığı sürece katkı verdiği gibi ayrılırken de para kazandırarak gitmesi
Buna benzer prensiplere dikkat edildiğini transferler yapıldıkça farkedeceksiniz.
Aslında şunu anladım.
Yönetime ve Rıza Hocaya güven gerisini merak etme sen!

A.Turan Korkmaz
09.06.2011, 19:20
İnşallah Kıvanç yönetimin ve Rıza hocanın güvenine layık olur ,takıma çabuk uyum sağlayıp süper oynar.

HALIL
09.06.2011, 19:23
Daha önce de yazmıştım. Sivassporumuzun transferde birkaç prensibi var.
1) Futbolcunun geldiği altyapı iyi olacak.
2) Takımdaki mevcut oyuncularla dil, kültür,futbol yapısı olarak yakın olacak.(Tercihen daha evvel beraber oynamış olacaklar)
3)Kazanma hırsı olan,yenilgiyi kabullenemeyen ama bir yandan da uyumlu ve kişilikli futbolcu olması
4) Sivasspora oynadığı sürece katkı verdiği gibi ayrılırken de para kazandırarak gitmesi
Buna benzer prensiplere dikkat edildiğini transferler yapıldıkça farkedeceksiniz.
Aslında şunu anladım.
Yönetime ve Rıza Hocaya güven gerisini merak etme sen!

arkadasim sagol beni bu transfer icin ikna etmeye basardin hosgeldin kivanc;)

eyupk
09.06.2011, 19:46
şu ana kadar karşıyakadan aldığımız futbolcular güzel çıktı, inşallah bu oyuncuda iyi çıkıcaktır.

Respect58
09.06.2011, 20:05
Şuna bak ya bu adamlarla mı ilk 5e oynayacak bu takım..Her sene ders aldık bir sonraki sezon çok güzel olacak diyorlar.Aynı tas aynı hamam..Şuana kadar alınan ve ismi geçen adamlarla sadece bank asyada ilk 5e oynanır..Bu alınan adamı Cihan Yılmazla karşılaştıranlar var Cihan giderken Karşıyakalılar ağlıyordu bu adam için göbek atıyorlar.Kaldıki Cihan Yılmazda ahım şahım bir futbolcu değil 2 maç var 5 maç yok..İlk geldiği yıl biraz oynadı o kadar.Bu kafayla bu takım hersene düşmemeye oynar hatta 3.kez sıçrayamaz düşer.Yine beleş adamları alıyoruz.Her gelen teknik direktör beleş adamlarımı istiyor acaba?Eğer öyleyse Türk futbolunun ileri gitmemesinin resmidir bu durum !!!

akkara58
09.06.2011, 20:07
bi tane kaliteli transferimiz yok nasıl bi iştir aa bankasyanın çöplerini topluyoruz bu gidişle kendimizi orda bulucaz...adam akıllı transfer yapın beeee bıktık artık bedava işe yaramaz topçudan :mad::mad::mad:

A.Turan Korkmaz
09.06.2011, 20:41
arkadasim sagol beni bu transfer icin ikna etmeye basardin hosgeldin kivanc;)

Sivassporumuz süperligde kalıcı olmak adına dikkatli adımlar atıyor. İstanbul'un büyütülmüşleri gibi hem her sezon takımı yenileyip, hakemlere federasyona veryansın edip yüzmilyonlarca lira borca giren takımlardan değiliz olamayız da.
Bir-iki sezon önce çıkmış,anlık olarak parlamış,yönetim sorunu olan asansör takımlardan da değiliz. Ortasındayız bu iki aşırı ucun.
Bu sezon , Sivassporumuzun amacı bir yandan modern futbolun gereği olarak tesisleşmesini yatırım yapıp daha iyi bir yönetim göstermek, hem de futbol takımını daha başarılı yapmak ve sezonu ilk 10 takım arasında bitirebilmektir.
Yavaş ama emin adımlarla gitmektir. Bunun için de kulübün mali yapısını dengede götürmek şarttır.
Bir futbolcuya bonservis bedeli verip alıyorsanız ,riske girerek ona yatırım yapıyorsanız ondan hem oynadığı sürece başarı hem de satarken para kazanmak zorundasınız.
Sivassporumuz bu tip yıldız oyuncuları (Grosicki,Eneramo gibi) ara transferde aldı. Ama bu takımın askerlere de ihtiyacı var hep komutan olmaz. İşte bu yüzden her transferin yıldız olması gerekmez. Takımın yükünü çekeceklere de ihtiyaç var. Kıvanç,Cihan,Kadir,Rada,M.Nas, hatta Uğur bu takımın orta sahasını omuzlamalıdır. Yapamayan da gider zaten. Artık duygusallık dönemi bitti.

58 SiVaSıM 58
09.06.2011, 20:47
ne diyelim yinede rıza hoca aldıysa bir bildiği vardır

kaptann58
09.06.2011, 20:52
TIMSAH 16 BUYUK BURSASPOR diyor ki;
09/06/2011, 19:19
Demekki sivas simdiden dusmustur aldigi oyuncuya bak
Şikayet Et
0 Oy
nothings gonna change my love four you karşıyaka diyor ki;
09/06/2011, 19:01
bize her aldığı topu çalım atıp kaleye şut cekcem dıe dağlara taşlara yollayan her yapılan faul sonrası hakemlere ıtıraz eden topçu deil adam gibi koşan mucadele eden takım ıcın oynayan adamlar lazımdı kıvancın gıtmesı ıyı oldu yınede katkıların ıcın tesekkurler yolun açık olsun kıvanç...
Şikayet Et
0 Oy
ksk_eko diyor ki;
09/06/2011, 17:26
TFF nin sitasine girin 85 maçta kıvancın kart görmediği maç sayısı 5i geçmez ilk geldiği sene gibi oynasaydı çok daha farklı yerlerde olurdu ama son 2 sezon takıma zarar vermeye başlamıştı neyse hayırlısı umarım başarılı olur.
Şikayet Et
0 Oy
KsKMemo diyor ki;
09/06/2011, 16:17
teşekkürler sivas.. öncelikle geçmiş olsun.
Şikayet Et
0 Oy
BEYAZ-KIRMIZI-ANADOLU YILDIZI diyor ki;
09/06/2011, 15:50
bu kadar kötüyse? demezlermi 3 sezonda 85 maç nasıl oynadı 9 gol attı.. bir anormallik var, hayırlısı olsun..
Şikayet Et
0 Oy
yigitkuscu diyor ki;
09/06/2011, 15:34
çok şükür sonunda kurtulduk, Allah senden razı olsun Sivasspor.
Şikayet Et
0 Oy
KARSIYAKACARSI diyor ki;
09/06/2011, 15:05
hadi geçmiş olsun sivasspora inanılmaz kötü bir transfer bize yapacağınız en büyük kıyak bu olurdu sanırım yinede kıvanca karşılık cihan yılmazı kiralık alsaydık dahada memnun olurduk
Şikayet Et
0 Oy
Since1912KSK diyor ki;
09/06/2011, 14:03
kurtulduk !
Şikayet Et
2 Oy
KARŞIYAKA TARAFTARINDAN YAPILAN YORUMLARIN BAZILARI

kaptann58
09.06.2011, 20:54
RIZA HOCAM BIRAK BU ADAMLARI BUNLARDAN BİZDE ÇOK ADAM VAR BİZE NOKTA TRANSFERLER YAP AZ OLSUN ÖZ OLSUN MEVKİSİNDE İYİ OLSUN

Kokomo
09.06.2011, 21:39
Önyargıyı sevmem ve 4-5 maç sürekli izlemeden de bir oyuncu hakkında fikir yürütmem.

Fakat Karşıyaka camiasından gelen yorumları araştırdım ve okudum ki pek umut vadetmiyor gibi maalesef ...

ZiDaNe58
09.06.2011, 21:45
karşıyakalılar minnettar bize minnettar:D aldığımız için üstüne para vermedikleri kalmış bitek:D

aozdemir
09.06.2011, 21:50
yorumlar beni korkuttu. yeni bir sedat mı geliyor.

tavatir
09.06.2011, 21:55
Karşıyakalı 4-5 kişiye oyuncuyu sordum. Aldığım cevaplar şöyle ;

Ben : Nasıl oyuncu Kıvanç ?

Karşıyakalı Efe : Çok koşan, hırslı, ön alanda baskı kuran, hücum yetenekleri de kötü olmayan bir orta saha oyuncusu. Aurelio tarzında yani..

-------------------------------------------

Ben : Kıvanç nasıl oynuyor ?

Karşıyakalı Alp : kivanc yetenekli bi topcu kendini verdi bi sene guzel oynadi. Gecen yilda kontrati bitcek diye yatti. Isteyince oynayanlardan..

Ben : Cihan gibi istikrar sorunu olabilir yani. Anladığım kadarıyla ön libero tarzı koşan mücadeleci bir oyuncu ?

Karşıyakalı Alp : aynen oyle. Oynar ya iyidir yeteneklidir. Kendini dizginlemesi lazim iste

----------------------------------

Ben : Kıvanç Sivas'â faydalı olur mu ?

Yalçın : Bana kalırsa Sivas içinde orta sahada rahat yer bulabilir.Uzaktan şutları çok etkili,tek pasta etkili

Ben : Kıvanç'ı aldık ama nasıl oyuncu bilmiyom.

Sinan : Gereksiz kartlar görebiliyor bazen.. Taraftar pek sevmiyordu bu sene kritik maçlarda oynamadı..

Ben : Cihan gibi istikrar sorunu olabilir yani. Anladığım kadarıyla ön libero tarzı koşan mücadeleci bir oyuncu.

Sinan : Sivasda bişiler yapar gece hayatı olmadığından pek oralarda.

--------------------------------

BEN : Mevkisi ön libero muydu Kıvanç'ın ?

Ksk'lı : ön libero değil, daha ofansif bir oyuncu o. sahada. çok koşanlardan, mücadele eder epey, zaman zaman ateşleyici de olabiliyor.

--------------------

Edindiğim izlenim : Kadir'e alternatif olarak kulübe zenginliği için aldığımız bir oyuncu.

HALIL
09.06.2011, 22:14
Karşıyakalı 4-5 kişiye oyuncuyu sordum. Aldığım cevaplar şöyle ;

Ben : Nasıl oyuncu Kıvanç ?

Karşıyakalı Efe : Çok koşan, hırslı, ön alanda baskı kuran, hücum yetenekleri de kötü olmayan bir orta saha oyuncusu. Aurelio tarzında yani..

-------------------------------------------

Ben : Kıvanç nasıl oynuyor ?

Karşıyakalı Alp : kivanc yetenekli bi topcu kendini verdi bi sene guzel oynadi. Gecen yilda kontrati bitcek diye yatti. Isteyince oynayanlardan..

Ben : Cihan gibi istikrar sorunu olabilir yani. Anladığım kadarıyla ön libero tarzı koşan mücadeleci bir oyuncu ?

Karşıyakalı Alp : aynen oyle. Oynar ya iyidir yeteneklidir. Kendini dizginlemesi lazim iste

Ben : Kıvanç Sivas'â faydalı olur mu ?

Yalçın : Bana kalırsa Sivas içinde orta sahada rahat yer bulabilir.Uzaktan şutları çok etkili,tek pasta etkili

Ben : Kıvanç'ı aldık ama nasıl oyuncu bilmiyom.

Sinan : Gereksiz kartlar görebiliyor bazen.. Taraftar pek sevmiyordu bu sene kritik maçlarda oynamadı..

Ben : Cihan gibi istikrar sorunu olabilir yani. Anladığım kadarıyla ön libero tarzı koşan mücadeleci bir oyuncu.

Sinan : Sivasda bişiler yapar gece hayatı olmadığından pek oralarda.

--------------------------------

BEN : Mevkisi ön libero muydu Kıvanç'ın ?

Ksk'lı : ön libero değil, daha ofansif bir oyuncu o. sahada. çok koşanlardan, mücadele eder epey, zaman zaman ateşleyici de olabiliyor.

--------------------

Edindiğim izlenim : Kadir'e alternatif olarak kulübe zenginliği için aldığımız bir oyuncu.

iste bu ya sitenin roportajcisi:D

iyi o zaman sivasta adam olur bence

A.Turan Korkmaz
09.06.2011, 22:30
Yorum yazanlardan bazıları hiç top oynamamış olabilir. Bunu anlarım. Futbolu yakından takip etmiyor da olabilir. Ama kardeşim Sivassporumuzu da mı takip etmiyorsun. Geçen sezon bizden Buca'ya, sonra Antalya'ya giden İbrahim Dağaşan ne oynuyordu? Hangi mevkideydi? Maç içinde ne tür görevler yapıyordu? Sert mi oynuyordu? Kart görüyor muydu? Bir hafızanızı yoklayın.
Bir de bu sezonki yumuşak karnımız Kadir-Mehmet Nas( Rada) orta sahamızı değerlendirin.
Takımın her mevkisine uygun ihtiyaca göre transfer gerekir ve yapılır.
Ha Keita kalsaydı o yapardı bu işi derseniz Rıza hocanın takdiri ve yabancı sınırlaması derim.

Army
09.06.2011, 23:07
Yine herkes ahkam kesmeye başlamış :) Kaç defa izlediniz beyler bu oyuncuyu ? İsmini duymamış olabilirsiniz. Kaçınız Cihan'ı tanıyordunuz? Kaçınız Bilica'yı, Grosicki'yi tanıyordunuz ?

HALIL
09.06.2011, 23:09
artik dua edelim insallah iyi oyuncudur :) izlicez gorecez

58MUAMMER58
09.06.2011, 23:12
SİVAS SPOR 2.LİGDEYKENDE süper ligdeykende ,aldığımız oyuncuları kimse tanımıyor,bilmiyordu,çok iyi performans gösterdiler,bunlardan bazıları vanda yedek duran halil gol kralı oldu,adıyamanda bişey olmayan bülent gol kralı oldu,antalyada yedek duran caner ,yıldız oldu,bursada yedek olan ibrahim dağaşan ,musa aydın,abdurahman, sedat,hakkı hocaoğlu, yine iyi performans gösterdi,daha çok sayarım böyle oyuncu,serveti kim tanıyordu,kartalda ,bu konuda rıza hocaya güveniyorum,2 yıldan beri korkulu rüya gördüğümüz için kapalı kutu olan oyuncu değilde takımlarında yıldız olan oyuncu transferi istememiz normal ,telaş yapan taraftarlarımızada hak veriyorum,KIVANÇ Kardeşimizede sivassporda başarılar diliyorum.

PETKOVİC
09.06.2011, 23:17
Arkadaşlar anlamadığınız bişey var. Bu takıma alternatif oyuncular da lazım illa nokta atacaz diye bişey yok. Daha haziranın başındayız ve transfer sezonunu resmi olarak dün başladı. Telaş yok sakin olalım

PETKOVİC
09.06.2011, 23:20
Eski bi haber girin ve okuyun.. http://www.spor3.com/kivanc-kartala-geliyor-541645h.htm

heybetlim58
09.06.2011, 23:21
Benden duyun istedim. Hayırlı olsun arkadaşlar. Karşıyaka'dan geldi Cihan'ın eski takımından.

KARDESIM SÖYLE DOGRU DÜRÜST TRANSFER YAPIN YOK KARSIYAKADAN YOK ANADOLU ÜSKÜDARDAN GELEN FUTBOLCULARLA SÜPERLIG YÜRÜMEZ BIR BAKTINIZKI KENDINIZI BANKASYADA BULURSUNUZ

HALIL
09.06.2011, 23:24
bu adam o eski formunu yakalarsa cosariz o zaman insallah:D

58MUAMMER58
09.06.2011, 23:40
Kıvanç Kartal'a geliyor!

Mustafa Denizli’nin ‘Oyuncu almayacağız’ açıklamalarına rağmen,?Beşiktaş’ın transfer pazarlıkları içerisinde olduğu ortaya çıktı. Bu sezon Karşıyaka formasıyla büyük çıkış yakalayan ve birçok Süper?Lig ekibinin gündeminde yer alan Kıvanç Karakaş için görüşmelerin yapıldığı bildirildi.

Beşiktaş’ın,?Kıvanç’ın bonservisi için 1 milyon TL’yi gözden çıkardığı, İzmir temsilcisinin de transfere yeşil ışık yaktığı öne sürüldü. Sezon başında Rıdvan Şimşek’i de Karşıyaka’dan transfer eden Beşiktaş, genç yıldızın performansından fazlasıyla memnun kalmıştı.

Orta sahanın ortasında görev yapan?Kıvanç Karakaş ile birlikte, Beşiktaş yaratıcı orta saha oyuncusu arayışına noktayı koymayı planlıyor.

Mini Yorum

Tam bir sistem oyuncusu

Kıvanç Karakaş, çok koşan, mücadele eden ve oyunu iki taraflı oynayabilen bir isim. Geçen sezon Reha Kapsal ile bir çıkış yakaladı. Karşıyaka’da Ümit Turmuş’un göreve gelmesinin ardından ise Kıvanç’ın ofansif yönü ağır bastı. Bu sezonun ilk yarısında attığı gollerle takımına pek çok kez maç kazandıran yıldız futbolcu, oyun stili olarak ise modern futbola yakın ve tam bir sistem oyuncusu. Beşiktaş’a orta alanda katkı sağlayacaktır.

Tunç Kayacı / Fanatik
[TUNÇ KAYACIYI SEVERİM FİKİRLERİNE değer veririm,sivassporuda,diğer takımlarıda kendi taraftarlarından çok iyi bilir ,işinin hakkını veren biryazardır,kıvanç hakkındaki görüşleri biraz olsun içimi ferahlattı,merak eden yiğidolarla paylaşmak istedim bu haberi]

ilker_8787
10.06.2011, 00:34
Hakkında yapılan yorumlardan derlemeler...
---------------------------------------------------------------------
3 mart 1985 doğumlu karşıyaka futbolcusudur.
bank asya 1. ligin en iyi ön liberosu olup ksk nin 2008-2009 sezonunda play-off finaline kadar yükselmesinde aslan payı kendisinindir.

http://www.itusozluk.com/goster.php/k%FDvan%E7+karaka%FE

------------------------------------------------------------------------
1-) karşıyaka spor kulübünde ortasahanın her iki yönünü iyi oyanayabilen box to box orta saha oyuncusu. karşıyakada oturan ve iç sahadaki çoğu maçlarını seyreden birisi olarak belirtmek isterimki galatasarayımızın orta sahasına tabiri caizse cuk diye oturacak futbolcudur. reha kapsal döneminde 4-3-3 lü sistemde orta sahanın sağında oynuyordu. şu an ise forvet arkası pozisyonunda oynuyor. 90 dakika koşar, top çalar, pres yapar, gol atar, ama çok da sarı kart görür. stoperden bozma musa çağıran yerine beşiktaş alt yapısından yetişmiş ki bu senede büyük ölçüde beşiktaşa transfer olacak kıvanç karakaşın kulübümüzde oynamasını çok isterdim.

2-) piskopattır. 2. dakikada sarı kart görür, geri kalan 88 dakika daha sert oynar. geçen sene bir ara kadro dışı bırakılmaya çalışılmıştı, ama yemedi. onsuz karşıyaka olmaz. bank asya'nın tartışmasız en iyi defansif ortasahasıdır. çok geliştirdi kendini çok. galatasaray yönetimine sesleniyorum; '' hazır 2012 kriterleri varken fiyatı da çok değildir, alın şu kıvanç karakaş'ı. ben kefilim, kötü maçı olmaz.''

3-) adam gibi adam. bank asya'ya bile fazla kendisi. bir gün galatasaray forması ile görürsem adına türküler yazacağım adam. izmir'in tüm sokaklarına yazarım ismini kıvanç, ne olur gel be ne olur.

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=k%C4%B1van%C3%A7% 20karaka%C5%9F

---------------------------------------------------------------------------

1-) beşiktaş alt yapısında yetişen, karşıyaka'da son 2 senelik performansıyla göz dolduran, 24 yaşında, başarılı orta saha oyuncusu. bu sezon ümit turmuş'un 4-2-1-3 taktiği sayesinde forvet arkasında mesken tutan kıvanç, son iki maçta attığı 3 gol ve şimdilik sezon toplamında attığı 4 gol ile iddialı bi süreç geçirmektedir. teknik kapasitesi yüksek, oyunu yönlendirebilen ve bitiriciliği ile de ön plana çıkarak, kendinden çok söz ettirceğini sezdirmiştir.

2-) altyapısından yetiştiği beşiktaş'a döndüğü söylentileri yayılan futbolcudur. sessiz sedasız gelip, ekrem dağ misali formayı kapma potansiyeli de yüksek kendisinin.

3-) transfer döneminde kısmeti kapanmasın diye yazmadım, ama bu adamın karşıyaka'daki bitmek tükenmek bilmeyen varlığı beni rahatsız ediyor. "olcak galiba" dediğimiz günden beri "oldum ben" havalarında ve biraz da bu sebepten olmuyor, olduramıyor.
maalesef ki beşiktaş'a kakalayamadıklarımızdan. soyadımız kızıl değil ki her zaman sözümüz geçsin.

4-) karşıyaka yönetimi tarafından transfer listesine konmuş olan karşıyaka futbolcusudur. basında çıkan haberlere göre manisaspor, bucaspor ve kasımpaşa'ya transfer olması muhtemelmiş.

Kaynak: Ekşi sözlük

---------------------------------------------------------------------------

Kıvanç ismini ilk duyduğumda 26 yaşında olmasına rağmen Bank Asya'dan kurtulamamış, bonservissiz bir futbolcunun Sivasspor'da işi ne dedim. Ama kendisi hakkında güzel şeyler söyleniyor. Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok elbetteki.

yigidoss
10.06.2011, 00:37
Hep genç futbolcular geliyor. Bakalım bu maya tutacak mı? Tutarsa gelecek 5-6 belki 10 senemiz kurtulur. Bir de tutmazsa var yaaaaa. Abooooovvvvv mahvoluruz Allahım esirgesin:):):)

SenSetik
10.06.2011, 00:39
yeni bir Gökhan Bozkaya geliyorr..hazır olunn :)

Thai
10.06.2011, 00:41
http://www.spor3.com/kivanc-kartala-geliyor-541645h.htm
13 Ocak 2010 Çarşamba 11:54

Mustafa Denizli’nin ‘Oyuncu almayacağız’ açıklamalarına rağmen,?Beşiktaş’ın transfer pazarlıkları içerisinde olduğu ortaya çıktı. Bu sezon Karşıyaka formasıyla büyük çıkış yakalayan ve birçok Süper?Lig ekibinin gündeminde yer alan Kıvanç Karakaş için görüşmelerin yapıldığı bildirildi.

Beşiktaş’ın,?Kıvanç’ın bonservisi için 1 milyon TL’yi gözden çıkardığı, İzmir temsilcisinin de transfere yeşil ışık yaktığı öne sürüldü. Sezon başında Rıdvan Şimşek’i de Karşıyaka’dan transfer eden Beşiktaş, genç yıldızın performansından fazlasıyla memnun kalmıştı.

Orta sahanın ortasında görev yapan?Kıvanç Karakaş ile birlikte, Beşiktaş yaratıcı orta saha oyuncusu arayışına noktayı koymayı planlıyor.

Mini Yorum

Tam bir sistem oyuncusu

Kıvanç Karakaş, çok koşan, mücadele eden ve oyunu iki taraflı oynayabilen bir isim. Geçen sezon Reha Kapsal ile bir çıkış yakaladı. Karşıyaka’da Ümit Turmuş’un göreve gelmesinin ardından ise Kıvanç’ın ofansif yönü ağır bastı. Bu sezonun ilk yarısında attığı gollerle takımına pek çok kez maç kazandıran yıldız futbolcu, oyun stili olarak ise modern futbola yakın ve tam bir sistem oyuncusu. Beşiktaş’a orta alanda katkı sağlayacaktır.

Tunç Kayacı / Fanatik

HALIL
10.06.2011, 10:01
belkide takimi atesleyecek takim ruhu getirecek bir oyuncu

van bommel gibi takimin pis islerini yapacak galiba:D

ama sivasta adam olur olmasza gider

biraz gec kaldik 2 yil once transfer etseydik yasamazdik bu durumlari hayirli ugurlu olsun

tavatir
10.06.2011, 10:51
KARDESIM SÖYLE DOGRU DÜRÜST TRANSFER YAPIN YOK KARSIYAKADAN YOK ANADOLU ÜSKÜDARDAN GELEN FUTBOLCULARLA SÜPERLIG YÜRÜMEZ BIR BAKTINIZKI KENDINIZI BANKASYADA BULURSUNUZ

Kardeş bana demişsin ama inanki transferleri ben yapmıyorum :)

bulentt07
10.06.2011, 11:13
Karsıyaka taraftarı cihanı hep överken kıvanc gitti diye bayram ediyorlar.kamptan sonra kiralanır yada geri gönderilir eger ksk lılar haklıysa tabi.Ama izmir sivas kıyaslanırsa burada işini yaparsa kendi kazanır.

furky.b
10.06.2011, 12:44
Gecen Sezon Besiktasta Ilgilendiyse Kumasi Iyidir..
Bence Siradan Bir Futbolcu Degil..
Insallah Hayirlisi Olur.

furky.b
10.06.2011, 12:48
77 Bank Asya
4 1. lig playoff
3 Turkiye Kupasi

Oynadigi toplam 84 macta 8 Gol ve 1 Asist Yapmis.
Toplam 33 Sari kart ve 4 Kirmizi Kart Yemis.

sivasdergi
12.06.2011, 11:52
Bakalım nasıl performans gösterecek. Çok kart görmesin de.

B.DUMANLI
12.06.2011, 17:04
Besiktas´in devreye girmesi almaktan vazgecmesi ,bir yil sonra ise Riza hoca´nin ilgilenmesi ve takima katmasi cok ilginc.Demekki birseyler var.

eyuphulagu
13.06.2011, 00:08
Yazılan Tüm yorumları okuduktan sonra Kıvanç ile ilgili bir araştırma da ben yaptım..Bulduğum haber ilginç bir haber;geçen yıl haziran ayına ait bir haber..Bu haber arkadaşların bazılarının siteye yüklediği Bjk Kıvanç ile ilgileniyor başlıklı haberi doğrulayan ve haberi daha ilginç hale sokan bir haber..Haberi Y.Şafak gazetesinden bir spor yazarı Karşıyaka kaynaklarına dayanaraka yazmış..Haberde Bjk ile ilgilenen Kıvanç a G.S. ın talip olduğu;Tugay KERİOĞLU nun Kıvanç'ı Bir çok Bank Asya maçında izleyerek yönetime ve teknik ekibe alınması yönünde olumlı rapor verdiği;bunun üzerine g.s. kulübününde Karşıyaka kulübü ile temasa geçerek bu oyuncunun bonservisi ile birlikte almayı istediği belirtiliyor..Jk nın 500 milyar bonservis teklif ettiği oyuncuıya g.s. 750 milyar teklif etmiş;Karşıyaka ise gelen cazip teklifler üzerine Kıvanç a 1 trilyon bedel biçmiş..Daha sonra neler olduysa kulüp Kıvanç ı tarfatar korkusundan dolayı ve Reha hocanın kalamsını istemesinden dolayı satmaktan vazgeçmiş....İşte Kıvanç ile ilgili enterasan bir haber daha..Tugay ın ve M. Denizli nin almayı istediği bir oyuncuya bizim tarftar dudak büküyor..Ben de bu oyuncuyu izlemeyi merak ediyorum...Rıza hoca bjk yıllarında orta saha da oynayan bir oyuncuydu,bu mevkiyi de herkesten iyi bilir...Ayrıca bu sitede M. Denizli ve Tugay dan futbol bilgisi olarak daha iyi olan kaç kişi var?İnşalalh Kıvanç oynayacağı furbolla herkese nasıl bir oyuncu olacağını yeni sezonda gösterir...

tavatir
14.06.2011, 17:21
Sanırım Kadir'in yedeği olacak Kıvanç.

tavatir
31.12.2012, 12:45
Şanlıurfaspor'dan Kıvanç Karakaş'ın tekrar alınması gündemdeymiş. Ama Göztepe'ye gitme ihtimali de yüksek. Sivasspor sanırım çok istekli davranmıyor.