Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?


eyupk
10.06.2011, 23:20
Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?
2011-06-11

http://hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT

“TOKİ'ye talimat verdim, Sivas'a modern bir stat ve tesis yapılacak” sözünü yaklaşık 4 yıl içerisinde belli aralıkla tam 4 kez bizzat Sayın Başbakan'ın ağzından dinledim. Sadece ben değil, mitinglere gelen binlerce insanda buna şahit oldu.
İlk stat ve tesis sözünü 2007'de veren Sayın Başbakan, daha sonra 2008'in 10. ayında yine Sivas'ta kalabalığın önünde aynı sözü vermişti.
Geçen yıl 12 Eylül referandum seçimleri öncesi de Sivas'a gelen Başbakanımız o günde “TOKİ Başkanına talimat verdim, Sivas'a stat ve modern spor tesisleri yapılacak” dedi.
Ve son olarak iki gün önce Sivas'ta miting yapan Başbakan Erdoğan bu defada “25–30 bin kişilik yeni bir stadyum inşa ediyoruz. Yanında 5 bin kişilik spor salonu ile birlikte. İstiyoruz ki bir spor kompleksi olsun, çünkü Yiğidolar bunu hak etti. Bu işi başardılar, bunun için TOKİ‘ye gerekli talimatı verdim” şeklinde konuştu.
Yani, son 4 yılda Sivas'a 4 kez gelen başbakan her geldiğinde statla ilgili “TOKİ'ye talimat verdim” dedi.
Pes artık! Aslında ben bu konuda Sivas Milletvekillerine fazla suç bulmuyorum. Onlar özellikle son aylarda zaten kayıptı! Bu kayıp olan vekillere ve havasından başka bir şeyini görmediğimiz İl Başkanını harekete geçirecek, onlardan hesap soracak “Anlı-şanlı “Sivas medyası nerede? Önce buna bakmak lazım. Bazen nutkum duruyor! Şaşırıp kalıyorum! Başka bir şehirde böyle bir şey yaşansa oranın basını “Eee yetti artık, 4'dür aynı şeyleri duyuyoruz, tesisler için bir çivi dahi çakılmadı” der ve patlar!
Ama bizim basın sanki Başbakan'ın ağzından bu müjdeyi yeni duymuş gibi davranıyor. Onun içinde Sivas olarak iki yakamız bir araya gelmiyor.
Bakın, bizden çok sonra gündeme gelen 40 bin kişilik Trabzon Akyazı tesislerinin deniz dolgusu neredeyse bitmek üzere. Sivas'taki tesislere harcanacak paradan daha fazlası orada denizi doldurmak için harcandı, bu gidişle de Sivas'tan önce bitirilirse şaşırmamak gerekir.
Başbakan'ın otoriterliğini az çok biliyoruz, ama verilen talimatlara rağmen TOKİ'nin 4 yıldır bu konuda somut adım atmaması ister istemez akıllara “TOKİ Başbakanın talimatını dinlemiyor mu? Sorusunu ya da “Bunlar kayıkçı dövüşümü yapıyor?'u getiriyor.
Tekrar ediyorum, asıl suçlu ne Başbakan, nede Sivas Milletvekilleri, suçun büyüğü duyarsız Sivas basınındadır…

Hürdoğan

eyupk
10.06.2011, 23:25
sayın Abdullah YİĞİT'i gerçekten tebrik ediyorum, herzaman Sivassporumuzun hakkını savundu. Allah c.c Abdullah YİĞİT'ten binlerce kez razı olsun.

threestar58
10.06.2011, 23:40
ilk once hata,yi kendin,de arayacaksin baskalarin,da degil

sefilix
11.06.2011, 00:21
neyse ki 4 eylül stadı bizim stadın adı. ya 27 haziran olsaydı. 27 defa talimat verilirdi galiba.4 yılda 4 kere talimat 27 yılda 27 kere talimat. ya bence bu işin suyu çıktı. kimse stadımıza dokunmasın arkadaş.

58MUAMMER58
11.06.2011, 00:21
İKTİDAR gönlünün olduğu şehire istediği yatırımı yapıyor,istemediğine yapmıyor,meydanlarda başbakan herkese eşit mesafedeyiz diyor ,erzuruma taşıma karla kış olimpiyatları için 650 milyon tl harcıyor,trabzona uzay üssü gibi tesisler yapıyor,iş sivasa gelince 50 nin yüzün hesabı yapılıyor yok sivası satsan 55 bin tl etmez deniyor,miletvekilllerine gelince,.il başkanına gelince oda sivastaki hükümetin yanlışlarını savunmak için didinip duruyor nerde hayırsever yatırımı var kefal gibi atlıyor, gören hükümet yaptı desin diye sivasın mecliste vekili varmıydı bilmiyorum,tüm bürokrasiyi harekete geçirecek anlı şanlı medyamıza gelince, kusura bakmasınlar hepsi yağcı ,yalaka ,yalama olmuş tıpkı sivas milletinin büyük çoğunluğu gibi,buşehirde kendi takımının yenilmesine çılgınlar gibi sevinenleri .kendi takımını yuhlayan ,ıslıklayan ,üzerinde fb formasıyla sivaslıyım fbliyim yenildiğimiz için çok mutluyuz diyenleri işte bizim taraftarlarımız diye ballandıra ballandıra reklam eden medyamızmı hesap soracaktı ?PEHH ŞAŞARIM bu şehrin başına ne geldiyse yalakalıktan geldi

threestar58
11.06.2011, 00:35
basbakan sivas,a gelmisken sivas,in kalkinmasi icin cilgin proje sozu,de versey,di

58DK
11.06.2011, 00:51
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.

ZiDaNe58
11.06.2011, 00:53
Daha 4 yıl onceki verdiğn sözden hberin yok sayın baş bakan sivastan çıktıktan snra ndn unutuluyor verilen sözler.40 yılın bi başı hayırlı bi iş yapacaktınız sivasa oda yalan oldu.dmekki senin gbi adamlara seven yaranamiyo.

terazi
11.06.2011, 00:55
Toki talimat verdim tokide dursuna havale etmis dursunda temele havale etmis
Ahmet altanin dedigi gib kof kabadayi

threestar58
11.06.2011, 00:56
hayat siyaset stad,in yapilmasi bile siyasetten geciyor

58DK
11.06.2011, 00:59
hayat siyaset stad,in yapilmasi bile siyasetten geciyor

Tamamda kardes, banane millettin hangi partiyi tuttugunu hangi partiye karsi oldugunu vs. Sacma sapan yorumlar okuyorum, gidin bakin baska sehirden insanlar varmi böyle yorumlar yapan. Sadece biz degilizya stad'i yapilmamis olan.

ahmetcelik
11.06.2011, 00:59
Rahmetli Muhsin Yazicioglunun adina bir Bölge Parki yapiliyor, Stada Muhsin Yazicioglunu pek uygun görmüyorum, Kültür Merkezi veya Halk Kütüphanesine rahmetli Muhsin Yazicioglunun adi verilebilir veya sivasa acilacak olan bir ikinci Universiteye Muhsin Yazicioglu Universitesi olabilir.

Sivas´a yapilacak olan Stada gelince elestiriler bu baslik altinda da devam ediyor, 33 000 kapasiteli stadin ihalesi augustos ayinda yapilacak, bu ihaleye sivas dan yerli bir veya birkac firmanin girmesi cok isabetli olur, rekor zamanda insaati bitirilir insallah.

Yapilacagindan süphe eden arkadaslar var haksiz degiller, sivasa bir cok vaadler yapildi ama santiyeler cok yavas calisiyor, bunda ikdidarin sucu oldugunu pek tahmin edemiyorum, sivas in uyanik mütahitleri veya uyanik insaat iscileri bulduklari devlet insaatlerinde oyalanip duruyorlar, gecim kapisi olarak görüyorlar.

Eger bu tahminlerim dogru ise kayip eden sivas oluyor, üc bes kisi ekmek kapisi olarak görebilir ama sivas kayip ediyor.

Devlet ve sivas milletvekilleri bunu görmezlikten geliyor olabilir, neticede issizler ordusunu bir nebze olsun azaltmis oluyorlar oyalansinlar dursunlar,türkiyenin bati illerinde projeler rekor süreler icinde yapiliyor, sivas lilar rekor pesinde degil, kisisel menfaat pesinde.

Iktidara Muhalifet olsunda ne olursa olsun mantigi ile yaklasan bir cok sivasli siyasetci meydanlarda verdikleri demecler ile kendi secim bölgesine zarar veriyorlar.

Etrafimizda komsu illere biraz bakmak faydali olur ama nerde, sivaslilar her firsati kendi bölgelerine avantaja cevirmek yerine desavantaj üretiyorlar, perspektif sorunu olan bir cok hemsehrimiz var, stadyum kapasitesini bir cok baslik altinda elestirenlerden biri olarak bunu elestirmemin tek sebebi bölgemize büyük projelerin uluslar arasi müsabakalarda büyük kazanclar getirecegini ön gördügüm icin, en son fenerbahce macinda sivas esnafi böylesi önemli müsabakalarin halkimiza nasil yansidigini gördü.

Hotel sahipleri, lokanta sahipleri, büfe sahipleri, taksiler, otobüsler, toplu tasima gibi bir cok yerli sektörler bu ekonomiden faydalandi.

Sadece muhalifet olsun diye her verilen sözü veya projeyi yerden yere vurmaktan ne kazancimiz oluyor, bunu anlamis degilim, demokrasiye inan bir insan olarak pro ve contra olarak projelere yaklasilmasini sürekli bekler iken tam aksine yikici ve kirici elestiriler yapiliyor.

Stadyum yapilmaz ise yapilacagina simdi bügünlerde inanmayan insanlarimizin eline ne gececek onu anlamis degilim.

Sivas 4 Eylül Stadinda yagan kar ve yagmur altinda eksi 30 derecelerde destek veren yigidolari hicmi düsünmüyorlar.

Stad 3 yildir konusuluyor, evet bunu sagir sultanda duydu ama sivas genclik ve spor il müdürlügü bu projeye nasil yaklasdi veya eski milletvekillerimiz konu üzerinde ne kadar emek sarf etdi bunu irdelemiyorlar, acaba mevcut stadin yerinde kalmasindan kimler nasil rant sagliyor, bu rantin pesinde olan kimselerin hesabina yerel siyasiler nasil yaklasiyor, bu konular hic göze alinmiyor.

Secim arifesinde bir dedi kodu ortaya cikti yok toki baskani sn. Bayraktar sivasi satsan 50 Milyar etmez demis, peki bunu duyan hic baska biri yokmu hic belge yokmu, hic kayit yokmu, veya neden bunu duyan kisiler aninda gerekli cevabi vermemis, simdi iletisim caginda yasayan bu genclik eli kolu baglimi hicmi bir kanit belge yok, bence eger öyle bir laf sarf etmis ise kesin bir sahit veya bir belge vardir, ama dedikodu dan ileri gitmiyor.

Adalet Sarayi projesinde sivas Barosu projenin aksamasinda pay sahibi degilmi bunu sorusturmak arastirmak lagzim, veya bölge hastanesi projesinde bir türlü yer bulamiyan sivasin idari amirleri bu projenin aksamasina sebep olmadilarmi.

Sivas a hangi proje gelse yer sorunu oluyor, koskoca sivas ovasinda yer bulamiyan idarecilerimiz, sivasin nazim planini, imar planini günümüz sartlarina uygun bir hale getirmekten acizler.

Bunun gibi gercekler neden sivasli secmenlerden elestiri almiyor, bunlari görmemek mümkün degil, rant saglamak icin her projenin sulanmasindan biktik, sivas da sadece belli basli kisilerin ve kurumlarin menfaati ön planda tutuluyor.

Isteyen iktidar yandaslari rant pesinde desin, isteyen makam ve sermaye sahipleri menfaat pesinde desin bunlar ikiside dogru sayila bilir.

Amma Sivas halkinin menfaatini düsünme görevi kesinlikle ankaradaki siyasetcilerden önce yerel siyasetcilerin görevidir, bu konuda sivas MÜTHIS bocaliyor, yeter artik biktik usandik ginam geldi sivas halkina ayni hikayeleri duymaktan, hicmi vicdanlar sizlamiyor.

Yerel Medya yi takip eden bir cok sivasli sivasin yerel yönetimlerinin nasil laftan baska bir sey üretmediklerini görürler.

Stad konusuna gelince Stadin kapasitesi kesinlikle 35 000 olmali o zaman FIFA kriterlerine göre dünya sampiyonalarinda ev sahipligi yapma sansimiz olusuyor.

Sivas da ticaret odasi Istanbul Türk Telekom Arena da oldugu gibi bir sponsor bulmaktan cokmu aciz neden SADIK ÖZGÜR bey sivasli bir hemsehrimiz olarak elini tasin altina koymaktan cekiniyor, bugun Süperligin önemli sponsorlarindan biri olan KALE Kilit Memeleketi Sivas a bir Stad yapiliyor, buna neden Kale Arena adi verilmesin, veya baska bir sponsor illa Sivasli olmasi sart degil, o zaman sivasa yapilacak olan SPOR Kompleksinde bütün kapasiteler arta bilir kapali spor salonu 7 veya 8 binlik kapasite ile insaa edilebilir.

Sivas 4 Eylül Volleybol takimimiz aroma 1 lig de sivasi temsil edecek bu takimimiz simdi yeni modern bir kapali spor salonunda 7 bin kisi önünde mucadele etse idi kim bundan zarar görürdü?

Sivas Sivil Toplum Örgütleri, KIT ler ve Idari Amirler Sivas icin Büyük düsünmekten aciz kendi menfaatleri icin büyük düsünmekte cok basarili görünüyorlar, bende böyle bir ithamda bulunmak istiyorum, öyle degil ise beni utandirsinlar, sivas da rekor sürede projeler yapilsin.

Sivas 2 OSB yer tahsisini zar zor gerceklestiren idarecilerimiz nasil basarili sayilir bunu pek anlayamadim, birak yer tahsisini simdi yapilacak Lojistik Köy Merkezini Sivas Bostankaya ya düsünen idarecilerimizin nasil bir perspektif sahibi olduklari bu projedede ortaya cikiyor, Lojistik Köy Sivas Merkezde olmali mevcut organize sanayi bölgesine yakin bir bölgeye rayli sistem ile baglanti saglanarak yapilmali. sivas 1 OSB de 100 üzerinde Fabrika var deniliyor, biz de kabul etdik gitdi, yarisi cekirdek ambalajliyor, yarisi helva yapiyor, yarisida depodan baska birsey degil.

Calisan kisi rakamlarina bakiyorum kimisi 10 kisi kimis 20 kisi kimis 30 kisi birkac istisnalar haric bu rakamlari söyle bir ortalama ile carpsak 3000 kisi eder ama Ticaret Odamiz 6 000 kisiden bahis ediyor, pek inandirici degil, arkasinda hangi maksat var o pek belli degil ama böyle calisan rakamlarini sisirmek yerine Sivas TOBB - ETÜ Universitesine, Lojistik Köy Projesine, Egitim ve Arastirma Hastanesine, Agiz ve Dis Sagligi Hastanesine, Polis Kolejine, Teknokente, Stadyum Projesine, Halk Kütüphanesine daha farkli cözüm yollari beklerdik, ama bunlar görülmüyor, ne belediye, ne valilik nede digerleri bu projelerin takipcisi oluyorlar.

Zara nasil IL olur onun derdi ile yanan idarecilerimiz var veya Susehri nasil IL olur onun derdi ile yanip tutusan idarecilerimiz ve siyasilerimiz var veya Divrigi nasil Kalkinir bununla ilgilenen siysilerimiz var, elbetde bu güzide ilcelerimiz kalkinsin ama SIVAS Merkezi baltaliyarak kücülterek olmasin.Sivas neden Büyük Sehir olmuyor neden Istanbulda 3 Mio sivasli var diye övünüyoruz bunu anlamakta hala zorlaniyorum, bir antep, bir urfa bir mardin, bir hatay olamadik bundan rahatsiz olmuyoruz, neden göc alan il olmuyoruz neden bir emekli kentine dönüsdük, neden gurbetciler kendi memleketinde degilde kayseriye yerlesiyor bunlari hic düsünmedik, bunlara cözüm bulmadik, ev ödevimizi yapmaktan aciz bir haldeyiz, bu memlekte yazik oluyor.


Sivas Merkezin önüne engeller cikararak diger bölgelerimiz gelismez, bunu görmek ve anlamak lagzim.

Sivas in kendi halki bölgecilik yapar ise kücük düsünüp, kücük olsun benim olsun mantigi ile siyaset yapar ise hepimiz kayip ederiz.

INSALLAH BEN YANILIRIM.

STADIN ADI 100 üncü YIL ARENA OLSUN.

Yapilsinda 2023 de yapilsin, veya bir sponsor adi verilsinde YIGIDOLAR sereflendirilsin gururlandirilsin.

terazi
11.06.2011, 01:00
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.

Biz burda siyaset yapma gibi bir aliskanligimiz yok sivassporumuza stad sozu verilmis onudami dile getirmiyelim yoksa dile getirmek icin sizden izinmi almak gerekiyor sen kendi gorusun yoksa dusunceni kendine sakla

58DK
11.06.2011, 01:03
Biz burda siyaset yapma gibi bir aliskanligimiz yok sivassporumuza stad sozu verilmis onudami dile getirmiyelim yoksa dile getirmek icin sizden izinmi almak gerekiyor sen kendi gorusun yoksa dusunceni kendine sakla

Arkadas böylemi dile getiriliyor? Nebiliyim "iktidar simdiye kadar hic birsey yapamiyor" yada "Bu partiye oy vermeyin" falanda filanda. Stad konusun ama siyaset yapmayin diyorum ben. Ya kimene isteyen kisi istedigi partiye oy verir bukadar basit.

tayfun5883
11.06.2011, 01:17
benmi söz verdim stad yapacam diye başbakan söz verdi gardaş gerçekleri söyleyinccede milletin bir zoruna gidiyorki sizin gibiler yüzünden sivas ayaklar altında her geçen gün göç veriyor istirar sürsün sivas küçülsün biliyorki sivasa ceketini koysa akp 3 tane kesin çıkacak bu seçimdede 3 tane çıkartacak akp yüksek bir oyla ondan sonra 2015 seçimlerinde gene aynı hikaye 600 kişilk bölge hastanesi ve 25bin kişilik stadyum hadi bskıyım sivaslılar şakşaklayın

58DK
11.06.2011, 01:30
benmi söz verdim stad yapacam diye başbakan söz verdi gardaş gerçekleri söyleyinccede milletin bir zoruna gidiyorki sizin gibiler yüzünden sivas ayaklar altında her geçen gün göç veriyor istirar sürsün sivas küçülsün biliyorki sivasa ceketini koysa akp 3 tane kesin çıkacak bu seçimdede 3 tane çıkartacak akp yüksek bir oyla ondan sonra 2015 seçimlerinde gene aynı hikaye 600 kişilk bölge hastanesi ve 25bin kişilik stadyum hadi bskıyım sivaslılar şakşaklayın

(Bunu bana yazdiysan)He bizim gibiler yuzunden sivas ayak altina aliniyo. Yaw arkadas bizimle ne alakasi var, benim dedigim bu sitede siyaset yapilmasin. Sen ne diyon ben nediyom.

eyupk
11.06.2011, 01:34
Arkadas böylemi dile getiriliyor? Nebiliyim "iktidar simdiye kadar hic birsey yapamiyor" yada "Bu partiye oy vermeyin" falanda filanda. Stad konusun ama siyaset yapmayin diyorum ben. Ya kimene isteyen kisi istedigi partiye oy verir bukadar basit.
bu halka kızmanıza hakkınız yok, kaçkere söz verildi bu halka ama sözler halen yerine getirilmedi, ne yapsın daha halkımız şöyle.

tayfun5883
11.06.2011, 01:37
sizin savunduğunuz parti sivasla resmen dalga geçiyor diyarbakıra mega projeler sivasa yapılamayan mini projeler bu ne iş başbakn oy alamadığı yerlere mega proje sunuyor sivasa ne gerek sivas çantada keklik zaten uyanın sivaslılarr yalanlara kanmayın

58DK
11.06.2011, 01:39
sizin savunduğunuz parti sivasla resmen dalga geçiyor diyarbakıra mega projeler sivasa yapılamayan mini projeler bu ne iş başbakn oy alamadığı yerlere mega proje sunuyor sivasa ne gerek sivas çantada keklik zaten uyanın sivaslılarr yalanlara kanmayın

Hala sizin diyo. Ben parti marti savunmuyom! Anla bunu, ben TEK dedigim sey, burda yani bu sayfada siyaset yapilmasin bunu neresini anlamiyonuz???????

YENiCERiavrupa
11.06.2011, 04:25
bizim halkimiz anca bosa alkisliyor alkislarkene bi bakin ne yapti basbakan sivasa neler verdi bi bakin bence hic BISEY VERMEDI !!!!

ayazoğlu
11.06.2011, 04:32
ilk once hata,yi kendin,de arayacaksin baskalarin,da degil

Bir örnek ver o hatalar neymiş

threestar58
11.06.2011, 04:57
Bir örnek ver o hatalar neymiş

apdullah bey sivas basini diyor

kadirakin58
11.06.2011, 05:15
ne yazık ki yerel basınımızda herkes Abdullah Yiğit kadar yiğit değil. Yerel basınımız hükümeti ve milletvekillerini eleştirmekten korkar olmuş.

Aslında başbakanın çok suçu yok, milyon tane işi var, senede bir hatırlıyor sivasa stad yapacaktık diye. bu işle ilgilenmesi gereken ak partinin sivas milletvekilleriydi, onlar da hiçbir iş yapamadıklarından defolup gittiler. duamız yeni milletvekillerinin iş yapması. Çünkü milletvekili çalışmazsa yatırım gelmiyor ne yazık ki..

yigidoss
11.06.2011, 07:53
basbakan sivas,a gelmisken sivas,in kalkinmasi icin cilgin proje sozu,de versey,di

Sanki Sivas ta başbakanın çok umrundaydı :) Daha fazla küçültmesin şehrimizi de başka ihsan istemeyiz. Acaba Şanlıurfa'dan Rize'den neyimiz eksik en çok onları merak ediyorum:confused: :confused: :confused:

eskibektaşlı
11.06.2011, 08:01
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.

İyide kardeşim Türkiyenin ekonomisinede, Sivasın ekonomisine de, Stadın durumunada Siyasiler yani hükümet karar veriyor, Yurttaş sivastan giden ekonomik değerlere , sivasın aldatılmasına, 4 yıldır belirli aralıklarla talimat verdim, söz verdim vs çocuk gibi oyalanmasının hesabını kime soracak, sen çok yaşa padişahım mı diyecek ama haklısın tüm bunların sorumluluğu Sivas Storenin hadi hep beraber ona hesap soralım......

-Sivas store Sivasın ekonomik değerlerini neden sivastan çıkardın ve kapattın, -Sivas store neden stad için 4 yıl önce söz verdin hala bizi oyalıyorsun lütfen cevap ver...!!!!!!!! ?

<Sivasspor58>
11.06.2011, 08:07
ilk once hata,yi kendin,de arayacaksin baskalarin,da degil

Aslinda haklisin hem de cok. Her seferinde stat diye sivasi kandirip gidiyor bizimkilerde cok guzel yiyiyor. Bir gun olsun secimde ders vermediler yine istedigini aldi sivastan ama biz buyuz iste bu yuzden sivas hic bir zaman ilerlemeyecek aha boyle surunen bir sehir olacagiz sivas insani tum bunlari hak ediyor kimse sikayet etmesin sakin

kaptann58
11.06.2011, 09:16
zaten bu memleketin sahibi olsaydı bu durumlara düşmezdik memleketin bir tane sahibi var sivasımızı her alanda savunan reklamını yapan başkanımız mecnun odyakmaz 6 yılda memleketimize yaptıkları ortada spor faaliyeti olarak ah herkes üzerine düşen görevi mecnun başkan gibi yapabilse bu kadar sorunlar olmazdı ABDULLAH ABİYEDE ARTI PARANTEZ AÇIYORUM HER ZAMANKİ GİBİ AÇIK YÜREKLİLİĞİYLE TAKTİR EDİYORUM KİMSEDEN ÇEKİNMEDEN BİLDİĞİ DOĞRULARU YAZAN BİR ABİMİZ SİVASSPOR SİVAS SEVDALISI AH BÜTÜN BASIN MENSUBLERIDA SENİN GİBİ OLSA KİMSEYE YALAKALIK YAPMADAN ADAM GİBİ YAZILAR YASSA NE OLUR TŞK ABDULLAH AB

yigidoyuzz
11.06.2011, 09:24
Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?
2011-06-11

http://hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT

“TOKİ'ye talimat verdim, Sivas'a modern bir stat ve tesis yapılacak” sözünü yaklaşık 4 yıl içerisinde belli aralıkla tam 4 kez bizzat Sayın Başbakan'ın ağzından dinledim. Sadece ben değil, mitinglere gelen binlerce insanda buna şahit oldu.
İlk stat ve tesis sözünü 2007'de veren Sayın Başbakan, daha sonra 2008'in 10. ayında yine Sivas'ta kalabalığın önünde aynı sözü vermişti.
Geçen yıl 12 Eylül referandum seçimleri öncesi de Sivas'a gelen Başbakanımız o günde “TOKİ Başkanına talimat verdim, Sivas'a stat ve modern spor tesisleri yapılacak” dedi.
Ve son olarak iki gün önce Sivas'ta miting yapan Başbakan Erdoğan bu defada “25–30 bin kişilik yeni bir stadyum inşa ediyoruz. Yanında 5 bin kişilik spor salonu ile birlikte. İstiyoruz ki bir spor kompleksi olsun, çünkü Yiğidolar bunu hak etti. Bu işi başardılar, bunun için TOKİ‘ye gerekli talimatı verdim” şeklinde konuştu.
Yani, son 4 yılda Sivas'a 4 kez gelen başbakan her geldiğinde statla ilgili “TOKİ'ye talimat verdim” dedi.
Pes artık! Aslında ben bu konuda Sivas Milletvekillerine fazla suç bulmuyorum. Onlar özellikle son aylarda zaten kayıptı! Bu kayıp olan vekillere ve havasından başka bir şeyini görmediğimiz İl Başkanını harekete geçirecek, onlardan hesap soracak “Anlı-şanlı “Sivas medyası nerede? Önce buna bakmak lazım. Bazen nutkum duruyor! Şaşırıp kalıyorum! Başka bir şehirde böyle bir şey yaşansa oranın basını “Eee yetti artık, 4'dür aynı şeyleri duyuyoruz, tesisler için bir çivi dahi çakılmadı” der ve patlar!
Ama bizim basın sanki Başbakan'ın ağzından bu müjdeyi yeni duymuş gibi davranıyor. Onun içinde Sivas olarak iki yakamız bir araya gelmiyor.
Bakın, bizden çok sonra gündeme gelen 40 bin kişilik Trabzon Akyazı tesislerinin deniz dolgusu neredeyse bitmek üzere. Sivas'taki tesislere harcanacak paradan daha fazlası orada denizi doldurmak için harcandı, bu gidişle de Sivas'tan önce bitirilirse şaşırmamak gerekir.
Başbakan'ın otoriterliğini az çok biliyoruz, ama verilen talimatlara rağmen TOKİ'nin 4 yıldır bu konuda somut adım atmaması ister istemez akıllara “TOKİ Başbakanın talimatını dinlemiyor mu? Sorusunu ya da “Bunlar kayıkçı dövüşümü yapıyor?'u getiriyor.
Tekrar ediyorum, asıl suçlu ne Başbakan, nede Sivas Milletvekilleri, suçun büyüğü duyarsız Sivas basınındadır…

Hürdoğan









Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

elbeylii
11.06.2011, 09:25
ilk once hata,yi kendin,de arayacaksin baskalarin,da degil

yaa ne saçmalık sanki abdullah yiğit yaptırmadı:D

elbeylii
11.06.2011, 09:27
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

:D sende tam provakotörsün yani adam basını suçlamış sen bilmem key bilmem ne ne alaka

zaralı19
11.06.2011, 09:30
Rahmetli Muhsin Yazicioglunun adina bir Bölge Parki yapiliyor, Stada Muhsin Yazicioglunu pek uygun görmüyorum, Kültür Merkezi veya Halk Kütüphanesine rahmetli Muhsin Yazicioglunun adi verilebilir veya sivasa acilacak olan bir ikinci Universiteye Muhsin Yazicioglu Universitesi olabilir.

Sivas´a yapilacak olan Stada gelince elestiriler bu baslik altinda da devam ediyor, 33 000 kapasiteli stadin ihalesi augustos ayinda yapilacak, bu ihaleye sivas dan yerli bir veya birkac firmanin girmesi cok isabetli olur, rekor zamanda insaati bitirilir insallah.

Yapilacagindan süphe eden arkadaslar var haksiz degiller, sivasa bir cok vaadler yapildi ama santiyeler cok yavas calisiyor, bunda ikdidarin sucu oldugunu pek tahmin edemiyorum, sivas in uyanik mütahitleri veya uyanik insaat iscileri bulduklari devlet insaatlerinde oyalanip duruyorlar, gecim kapisi olarak görüyorlar.

Eger bu tahminlerim dogru ise kayip eden sivas oluyor, üc bes kisi ekmek kapisi olarak görebilir ama sivas kayip ediyor.

Devlet ve sivas milletvekilleri bunu görmezlikten geliyor olabilir, neticede issizler ordusunu bir nebze olsun azaltmis oluyorlar oyalansinlar dursunlar,türkiyenin bati illerinde projeler rekor süreler icinde yapiliyor, sivas lilar rekor pesinde degil, kisisel menfaat pesinde.

Iktidara Muhalifet olsunda ne olursa olsun mantigi ile yaklasan bir cok sivasli siyasetci meydanlarda verdikleri demecler ile kendi secim bölgesine zarar veriyorlar.

Etrafimizda komsu illere biraz bakmak faydali olur ama nerde, sivaslilar her firsati kendi bölgelerine avantaja cevirmek yerine desavantaj üretiyorlar, perspektif sorunu olan bir cok hemsehrimiz var, stadyum kapasitesini bir cok baslik altinda elestirenlerden biri olarak bunu elestirmemin tek sebebi bölgemize büyük projelerin uluslar arasi müsabakalarda büyük kazanclar getirecegini ön gördügüm icin, en son fenerbahce macinda sivas esnafi böylesi önemli müsabakalarin halkimiza nasil yansidigini gördü.

Hotel sahipleri, lokanta sahipleri, büfe sahipleri, taksiler, otobüsler, toplu tasima gibi bir cok yerli sektörler bu ekonomiden faydalandi.

Sadece muhalifet olsun diye her verilen sözü veya projeyi yerden yere vurmaktan ne kazancimiz oluyor, bunu anlamis degilim, demokrasiye inan bir insan olarak pro ve contra olarak projelere yaklasilmasini sürekli bekler iken tam aksine yikici ve kirici elestiriler yapiliyor.

Stadyum yapilmaz ise yapilacagina simdi bügünlerde inanmayan insanlarimizin eline ne gececek onu anlamis degilim.

Sivas 4 Eylül Stadinda yagan kar ve yagmur altinda eksi 30 derecelerde destek veren yigidolari hicmi düsünmüyorlar.

Stad 3 yildir konusuluyor, evet bunu sagir sultanda duydu ama sivas genclik ve spor il müdürlügü bu projeye nasil yaklasdi veya eski milletvekillerimiz konu üzerinde ne kadar emek sarf etdi bunu irdelemiyorlar, acaba mevcut stadin yerinde kalmasindan kimler nasil rant sagliyor, bu rantin pesinde olan kimselerin hesabina yerel siyasiler nasil yaklasiyor, bu konular hic göze alinmiyor.

Secim arifesinde bir dedi kodu ortaya cikti yok toki baskani sn. Bayraktar sivasi satsan 50 Milyar etmez demis, peki bunu duyan hic baska biri yokmu hic belge yokmu, hic kayit yokmu, veya neden bunu duyan kisiler aninda gerekli cevabi vermemis, simdi iletisim caginda yasayan bu genclik eli kolu baglimi hicmi bir kanit belge yok, bence eger öyle bir laf sarf etmis ise kesin bir sahit veya bir belge vardir, ama dedikodu dan ileri gitmiyor.

Adalet Sarayi projesinde sivas Barosu projenin aksamasinda pay sahibi degilmi bunu sorusturmak arastirmak lagzim, veya bölge hastanesi projesinde bir türlü yer bulamiyan sivasin idari amirleri bu projenin aksamasina sebep olmadilarmi.

Sivas a hangi proje gelse yer sorunu oluyor, koskoca sivas ovasinda yer bulamiyan idarecilerimiz, sivasin nazim planini, imar planini günümüz sartlarina uygun bir hale getirmekten acizler.

Bunun gibi gercekler neden sivasli secmenlerden elestiri almiyor, bunlari görmemek mümkün degil, rant saglamak icin her projenin sulanmasindan biktik, sivas da sadece belli basli kisilerin ve kurumlarin menfaati ön planda tutuluyor.

Isteyen iktidar yandaslari rant pesinde desin, isteyen makam ve sermaye sahipleri menfaat pesinde desin bunlar ikiside dogru sayila bilir.

Amma Sivas halkinin menfaatini düsünme görevi kesinlikle ankaradaki siyasetcilerden önce yerel siyasetcilerin görevidir, bu konuda sivas MÜTHIS bocaliyor, yeter artik biktik usandik ginam geldi sivas halkina ayni hikayeleri duymaktan, hicmi vicdanlar sizlamiyor.

Yerel Medya yi takip eden bir cok sivasli sivasin yerel yönetimlerinin nasil laftan baska bir sey üretmediklerini görürler.

Stad konusuna gelince Stadin kapasitesi kesinlikle 35 000 olmali o zaman FIFA kriterlerine göre dünya sampiyonalarinda ev sahipligi yapma sansimiz olusuyor.

Sivas da ticaret odasi Istanbul Türk Telekom Arena da oldugu gibi bir sponsor bulmaktan cokmu aciz neden SADIK ÖZGÜR bey sivasli bir hemsehrimiz olarak elini tasin altina koymaktan cekiniyor, bugun Süperligin önemli sponsorlarindan biri olan KALE Kilit Memeleketi Sivas a bir Stad yapiliyor, buna neden Kale Arena adi verilmesin, veya baska bir sponsor illa Sivasli olmasi sart degil, o zaman sivasa yapilacak olan SPOR Kompleksinde bütün kapasiteler arta bilir kapali spor salonu 7 veya 8 binlik kapasite ile insaa edilebilir.

Sivas 4 Eylül Volleybol takimimiz aroma 1 lig de sivasi temsil edecek bu takimimiz simdi yeni modern bir kapali spor salonunda 7 bin kisi önünde mucadele etse idi kim bundan zarar görürdü?

Sivas Sivil Toplum Örgütleri, KIT ler ve Idari Amirler Sivas icin Büyük düsünmekten aciz kendi menfaatleri icin büyük düsünmekte cok basarili görünüyorlar, bende böyle bir ithamda bulunmak istiyorum, öyle degil ise beni utandirsinlar, sivas da rekor sürede projeler yapilsin.

Sivas 2 OSB yer tahsisini zar zor gerceklestiren idarecilerimiz nasil basarili sayilir bunu pek anlayamadim, birak yer tahsisini simdi yapilacak Lojistik Köy Merkezini Sivas Bostankaya ya düsünen idarecilerimizin nasil bir perspektif sahibi olduklari bu projedede ortaya cikiyor, Lojistik Köy Sivas Merkezde olmali mevcut organize sanayi bölgesine yakin bir bölgeye rayli sistem ile baglanti saglanarak yapilmali. sivas 1 OSB de 100 üzerinde Fabrika var deniliyor, biz de kabul etdik gitdi, yarisi cekirdek ambalajliyor, yarisi helva yapiyor, yarisida depodan baska birsey degil.

Calisan kisi rakamlarina bakiyorum kimisi 10 kisi kimis 20 kisi kimis 30 kisi birkac istisnalar haric bu rakamlari söyle bir ortalama ile carpsak 3000 kisi eder ama Ticaret Odamiz 6 000 kisiden bahis ediyor, pek inandirici degil, arkasinda hangi maksat var o pek belli degil ama böyle calisan rakamlarini sisirmek yerine Sivas TOBB - ETÜ Universitesine, Lojistik Köy Projesine, Egitim ve Arastirma Hastanesine, Agiz ve Dis Sagligi Hastanesine, Polis Kolejine, Teknokente, Stadyum Projesine, Halk Kütüphanesine daha farkli cözüm yollari beklerdik, ama bunlar görülmüyor, ne belediye, ne valilik nede digerleri bu projelerin takipcisi oluyorlar.

Zara nasil IL olur onun derdi ile yanan idarecilerimiz var veya Susehri nasil IL olur onun derdi ile yanip tutusan idarecilerimiz ve siyasilerimiz var veya Divrigi nasil Kalkinir bununla ilgilenen siysilerimiz var, elbetde bu güzide ilcelerimiz kalkinsin ama SIVAS Merkezi baltaliyarak kücülterek olmasin.Sivas neden Büyük Sehir olmuyor neden Istanbulda 3 Mio sivasli var diye övünüyoruz bunu anlamakta hala zorlaniyorum, bir antep, bir urfa bir mardin, bir hatay olamadik bundan rahatsiz olmuyoruz, neden göc alan il olmuyoruz neden bir emekli kentine dönüsdük, neden gurbetciler kendi memleketinde degilde kayseriye yerlesiyor bunlari hic düsünmedik, bunlara cözüm bulmadik, ev ödevimizi yapmaktan aciz bir haldeyiz, bu memlekte yazik oluyor.


Sivas Merkezin önüne engeller cikararak diger bölgelerimiz gelismez, bunu görmek ve anlamak lagzim.

Sivas in kendi halki bölgecilik yapar ise kücük düsünüp, kücük olsun benim olsun mantigi ile siyaset yapar ise hepimiz kayip ederiz.

INSALLAH BEN YANILIRIM.

STADIN ADI 100 üncü YIL ARENA OLSUN.

Yapilsinda 2023 de yapilsin, veya bir sponsor adi verilsinde YIGIDOLAR sereflendirilsin gururlandirilsin.

çok teşekkürler gardaş ağızına sağlık herşeyi net açıklamışsın..

sebasteia
11.06.2011, 09:33
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.

no'oldu gerçekler zoruna mı gitti?

pover58
11.06.2011, 09:34
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

sen bilnmiyorsun ama ben şunu rahatça söylüyeyim abdullah yigit ne chp li nede mhp li o işini yapmıya çalışıyor.önceden rahmetli muhsini desteklerdi şimdi sanırım siyasetle hiç ilişkisi yok işiyle meşgul.

sefilix
11.06.2011, 10:18
basbakan sivas,a gelmisken sivas,in kalkinmasi icin cilgin proje sozu,de versey,di

bak ya verdi ya duymadınız mı
kızılırmağı ak ırmak yapacaklar
eğri köprüyü düz köprü.

hatta birde yıldız ırmağı ile kızılırmağı birleştirip arada oluşan büyük su birikintisi etrafına villalar konduracaklar.bu arada yeni stat porocemiz de çok çılkın olacakmış. tripleks stat yapacaklar. birinci kat 25 bin kişilik sivassspor için. 2. kat 15 bin kişilik 4 eylül belediye için. son kat da zara ve özel idare için olacakmış 10 bin kişilik düşünüyorlar.. çılgın proce dediğin böyle olur.

HALIL
11.06.2011, 10:24
muhsin yazicioglu olacakti ki boyle olmazdi

sefilix
11.06.2011, 10:25
Hala sizin diyo. Ben parti marti savunmuyom! Anla bunu, ben TEK dedigim sey, burda yani bu sayfada siyaset yapilmasin bunu neresini anlamiyonuz???????

hayatın kendisi siyaset be kardeşim. futbolun içine girmiş. eğitimin içine girmiş. biz siyasi anlamada güçlü olsaydık küme düşme korkusu yaşamazdık.neden siyasiler işlerine gelince statlara koşuyorlar. neden siyasiler mitinglerinde o ilin atkılarını boyunlarına geçiriyorlar.konu stat projesiyle ilgili bunu da yapacak olan siyasiler. unutmayın ki bu takımı 3. ligde sahipsiz kaldığında alıp buralara taşıyan kişi siyasi bir belediye başkanıydı.

PETKOVİC
11.06.2011, 10:25
Ya gidin şurdan siyaset yapıp duruyosunuz. İşiniz gücünü başbakana çamur atmak

Respect58
11.06.2011, 10:41
Bu sitede çok kurnazlar var.Şu çok bariz belli ki bunların derdi Sivas veya Sivasspor değil.Sadece bu konuyu kullanarak insanların fikirlerini değiştirmek.Yani kirli siyaset yapmak.Bari hangi partiye oy verelim onuda söyleyin.Burada başbakana laf söylüyorsunuzda tarafsız gözle bir bakın bakalım.Adam tokiye talimatı vermiş gerisi toki ve Sivastaki yetkililer arasında olacak birşey.Hiç bir başbakanın ülkedeki bütün projeleri bizzat takip edip problemlerini çözmesi mümkünmü.Bizim yetkililerimiz almasını bilecek.

4EYLÜL1919
11.06.2011, 10:43
Sayın Başbakanın yaptığı her şey doğrudur!!! kesinlilkle hata yapmaz!! haklısınız 4 defa söz talimat verir.bizim Sıvas halkı basar şak şakı..yerler tabi.o da Sıvas halkının her şeyi yediğini bildiği için her geldiğinde aynı şeyleri tekrar eder..Hiç ŞAŞMAM Bİ DAHA Kİ GENEL SEÇİMLERDE DE AYNI SÖZLERİ TEKRAR EDERSE R.TAYYİP ERDOĞAN..

dede58
11.06.2011, 11:18
Ya ben şunu anlamadım burada siyaset yapmayın diyen bazı rahatsız arkadaşlar siyasi bir erkten stadyum yapılmasını bekleyebiliyorlar. Demekki bu sorun siyasetle çözülecek bir sorun. O yüzden sizler çenenizi kapatında insanlar ilk önce nerede hata yaptıklarını görsünler.

dede58
11.06.2011, 11:27
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

Adam yanlış olan birşey mi demiş. Boşbakan gibi konuşuyorsun. Adam ince bir ayrıntının dikkatini çekerek dürüstçe hakkını savunamayacak mı? Boşbakana bunu anlatamayacak mı? Anlattığın da ya CHP li ya da MHP li mi olunuyor. Bu Boşbakanın tavırlarına benziyor. Ona kızan herkes ya PKK'lı oluyor ya Anarşist oluyor, Ya Eşkiya oluyor. Bu nasıl iştir arkadaşım anlayamadım. Yıllardır Sivas'ımızda köşe yazarlığı yapmış adamı sen bu kadar basit iki sözle nasıl aşağılarsın. Hangi akıl mantıkla yaparsın bunu çözemedim. İleri demokrasi dediğimiz konuşan sorgulayan eksik birşey yapıldığında hatırlatanlara eşkiya, terörist, anarşist denilmez. Bilinçli Halk denilir. Bir kitapta okumuştum

Demokrasiler hatırlanmak istenmezler, dillerde konuşmak. Öyle bir ülke de yaşam nasıl olur bilemiyorum.

sekerdi
11.06.2011, 11:55
zaman uyanma zamanıdır herşeyi idrak etme vaktidir.sivasın unutulmuşluğuna yalnızlığına çaresizliğine son verme zamanıdır.sayın başbakan sivasa hep eli dolu gelmiş(!)doğru söylüyor aslında 4 sene önce çantasını doldurmuş hala aynı çantayla geliyor.sabrımız kalmadı artık bu seçimlerde büyük bir ders vermek gerekir akp ye.yoksa korkarım sivasın yakında sadece ismi il kalacak

ozledımeskıyı
11.06.2011, 12:07
İyi de talimatın yapılması yönünde olduğunu ne biliyoz sonuna kadar oalayın kaçacak yer bulmazsanız dayayın 20.000 demiştir

abdullah58
11.06.2011, 12:16
Hala sizin diyo. Ben parti marti savunmuyom! Anla bunu, ben TEK dedigim sey, burda yani bu sayfada siyaset yapilmasin bunu neresini anlamiyonuz???????


Nail siyaset yapilmasin kimse burada kendi tuttugu partinin reklamini yapmiyor
Basbakanim iz gelmis sivasa 3 defa söz vermis ama yaprak bile kipirdamamis
4 defa söz veriyorstad yapacagiz diyor
ve insanlar fena halde kandiriliyor veya ti ye aliniyor bunuda degerli sivas medyasi veya kamoyu sivaslinin kandirildigini yazip tartisiyorlar bunun neresi siyaset arkadas
sen gören körmüsün sivasin disina cikta gör hükümet baska sehirlere neler yapmislar
kayseride basketbolmu var peki
adamlar avrupa sampiyonasini orada yaptirdilar
bunu nasil basardilar peki sorarim saana siyasi iradeyle
senin gibi düsünen sivaslilar oldugu müddetce bizim sivas 1956-1966 yillarinda 9 siradaydi kalkinmislikta simdi 54 sirada
ve devletin resmi raporu oku görürsün son 4 yilda eksi büyüme olan sivasla beraber bir kac il var
simdi bunlari söylemek sucmu
o zaman akp de gelip sivasspor üzerinden prim yapmasin stat söuü vererk
yoksa millete söz hakki dogar

abdullah58
11.06.2011, 12:25
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME



Babalik affetde senmi yanlis anladin benimi yanlis okudum
abdullah beyin yorumunda adam akp ye camur atmiyor,calismadin demiyorki,sivasa 4 defa söz verdin stadi yapmadin diyor
öteki sehirlere hemen oluyor diyor,akplide olsan bunda gocunacak ne varki
tpt verilerini oku sivas 0 yatirim olmus eksi kalknima ben demiyorum devletin kurumu diyor
yani akp nin yaptiklari icraatlari tartisacak olursak bende sana sunu söylüyeyim
satmadiklari ne kaldi ve devletin borcu 650 milyat dolara cikti hesabini kim verecek peki
yunanistanda bizim gibiydi bol keseden dagitiyordu simdi adalari satiyor degilmi
akp sivasa ne yapti sen önce onu bir düsün hele
veya öteki sehirlere yapilan yatirimlari bir düsün hele
abdullah beyin dedigi o

ogz58
11.06.2011, 12:41
Abdullah abi bide bunu sivaslılar anlasa keşke sivas hep geri gidiyor bazıları hala savunuyor ya ben anlamıyorum bak gör yine akp sivastan baya bir oy alır.

58MUAMMER58
11.06.2011, 13:06
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.

BAK arkadaş burda kimsenin siyaset filan yaptığı yok,konu stad sözü veren şahsın ,aradan geçen 3 4 yılda çivi bile çaktırmaması ,tokiye talimat verdim diyor,
bunun nasıl talimat olduğunu sivasmedyasının takipetmemesi ,bustadı tabiki cinler periler yapmayacak ,siyaset kararı yapacak ,onun için konuşuluyor kimse kendi şahsi çıkarına b,şey istemiyor,hayatta en nefret ettiğim şey 2.sınıf insan muamelesi görmektir,erzuruma ,trabzona 600 700milyon tl harcanırken sivasıma çivi çakılmaması ve başbakanın aynı sözlerle bundan önceki 3 seçime girmesi milletimi davar yerine koyması , ağırıma gidiyor ,eğer bu gerçekler zorunuza gidiyorsa seninle aynı düşünenleride alın kendinize site kurun,www.başbakanın baş yalakaları.com iyi gider.sivasın hayrına bifikriniz düşünceniz varsa paylaşın yoksa suküt edin.

favori58
11.06.2011, 13:08
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerChp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME


Beyefendi! aBDULLAH YİĞİT YAZISINDA NE DEMEK İSTEMİŞ SEN KONUYU NERELERE ÇEKMİŞİN,ACABA BENMİ YANLIŞ ANLADIM DİYE A.YİĞİTİN YAZISINI BİR DEFA DAHA OKUDUM,ADAM SİVASSPOR'UN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNMUŞ HATTA KENDİ MESLEKTAŞLARINI SUÇLAMIŞ. SENİN AMACIN NEDİR? sEN PROVOKOTÖRMÜSÜN NESİN?
Okduğunuz yazıyı anlayın biraz. Eğer anlmamıyorsanızda anlamış gibi yapıp konuyu alakasız yerlere çekmeyin.
Aptullah yiğit diyorki 4. defa aynı söz verildi,hala bir çivi çakmılmadı,ama ben sözüm ona sivaslı olarak bunu savunuyorsun,Allah aşıkna bu nasıl Sivaslılık?

Teşekkürler Abdullah yiğit,keşke bütün spor basını senin gibi olsa

58MUAMMER58
11.06.2011, 13:11
Ya gidin şurdan siyaset yapıp duruyosunuz. İşiniz gücünü başbakana çamur atmak

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ SİVASA VE SİVASSPORA HAYIRLI İŞLERİN YAPILMASINI İSTEMEK ,KİMSENİN KİMSEYE ÇAMUR ATTIĞI YOK,VARSA SÖYLEDE HERKES GÖRSÜN ÇAMURU,BAŞBAKANA BÖYLE TAPIYORSANIZ GİDİN BURHANETTİN KURUYLA İL BAŞKANLIĞINA, ORDA YALAKALIK YAPIN BURDA DEĞİL KİMSEYEDE ÇAMUR ATMAYIN.DERDİMİZ SİVAS VE SİVASSPOR.

favori58
11.06.2011, 13:20
Arkadaşlar akıllı olalım,bir kaç prokotörün saçma sapan yorumlarına tahrik olmayın. Adam Sivas'ınz hakkını koruyacağına hala işi siyasete çekip 4 defa verilen sözü savunuyor.Bunu başbakana sorsak belkide savunamaz ama böyle kendini bilmezler hala savunuyor.
Eğer sen dürüst ve sivaslıysan,bu konuyu sivas basınında tek dile getiren Abptullah yiğite teşekkür et,eğer etmiyorsanda sus otur yerine.
Bir arkadaşımızında yazmış benim bildiğimde Aptullah ağbi rahmetli Muhsin Başkanı çok sever ve ona saygı duyardı,ama şimdi hiç bir siyasipartiyle ilgisi yok.

eyupk
11.06.2011, 13:21
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

heralde burayı parti reklam yeri sandın. yazdığın yorumun bu konuyla uzaktan yakından alakası yok. kime vericeksen ver oyunu çokta umrumuzda, ama git parti reklamı başkalarına yap, burası parti reklam yeri değil.

üçyıldız58
11.06.2011, 13:24
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

bence sen kesin burhanettin kurusun oda senin gibi düşünüyor
kardeş ben sevmem ama apdullah beyi kitabın ortasından konuşmuş bu yazıda sana dokanan ney anlamadım
siz istiyorsunuzki tso,gazeteler,stk,lar sussun hatalarımızı görmesin konuşmasın
sivasa ve kendinize yazık ediyorsunuz

eyupk
11.06.2011, 13:31
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME
bu devirde hükümeti eleştiren ya chpli ilan ediliyor yada mhpli, sanki biz laik ülkede değilde baskı altında olan bir ülkede yaşıyoruz. birde gelmiş parti reklamı yapıyorsun, git kime veriyorsan ver oyunu bize ne kardeşim, ama burda parti reklamı yapma hakkın yok.

favori58
11.06.2011, 13:36
bence sen kesin burhanettin kurusun oda senin gibi düşünüyor
kardeş ben sevmem ama apdullah beyi kitabın ortasından konuşmuş bu yazıda sana dokanan ney anlamadım
siz istiyorsunuzki tso,gazeteler,stk,lar sussun hatalarımızı görmesin konuşmasın
sivasa ve kendinize yazık ediyorsunuz

Aptullah yiğiti sevmediğini söylemişin,nedenini söyle bizde sevmeyelim

üçyıldız58
11.06.2011, 13:48
senin sevdiğini ben sevmek zorunda değilim,
benim sevdiğimide sen sevmek zorunda değilsin
kimse ,kimseyede neden bu kişiyi seviyorsun veya sevmiyorsun diye soru sorma hakkınada sahip değil
merak ettinse ondan soruyorsan sana açıklayım
bir yazısı sonrası yiğidolardan aldığı eleştiriye karşılık uslup vede saygı sevgi kurallarını aşan açıklamasından sonra bende apdullah bey sevgisi bitmiştir
o gün yaptığı hakaret önce bu site yöneticilerine,sonra yiğidolaraydı ne olursa olsun saygısını kaybetmeyecekti

stain
11.06.2011, 15:02
Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?
2011-06-11

http://hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT

“TOKİ'ye talimat verdim, Sivas'a modern bir stat ve tesis yapılacak” sözünü yaklaşık 4 yıl içerisinde belli aralıkla tam 4 kez bizzat Sayın Başbakan'ın ağzından dinledim. Sadece ben değil, mitinglere gelen binlerce insanda buna şahit oldu.
İlk stat ve tesis sözünü 2007'de veren Sayın Başbakan, daha sonra 2008'in 10. ayında yine Sivas'ta kalabalığın önünde aynı sözü vermişti.
Geçen yıl 12 Eylül referandum seçimleri öncesi de Sivas'a gelen Başbakanımız o günde “TOKİ Başkanına talimat verdim, Sivas'a stat ve modern spor tesisleri yapılacak” dedi.
Ve son olarak iki gün önce Sivas'ta miting yapan Başbakan Erdoğan bu defada “25–30 bin kişilik yeni bir stadyum inşa ediyoruz. Yanında 5 bin kişilik spor salonu ile birlikte. İstiyoruz ki bir spor kompleksi olsun, çünkü Yiğidolar bunu hak etti. Bu işi başardılar, bunun için TOKİ‘ye gerekli talimatı verdim” şeklinde konuştu.
Yani, son 4 yılda Sivas'a 4 kez gelen başbakan her geldiğinde statla ilgili “TOKİ'ye talimat verdim” dedi.
Pes artık! Aslında ben bu konuda Sivas Milletvekillerine fazla suç bulmuyorum. Onlar özellikle son aylarda zaten kayıptı! Bu kayıp olan vekillere ve havasından başka bir şeyini görmediğimiz İl Başkanını harekete geçirecek, onlardan hesap soracak “Anlı-şanlı “Sivas medyası nerede? Önce buna bakmak lazım. Bazen nutkum duruyor! Şaşırıp kalıyorum! Başka bir şehirde böyle bir şey yaşansa oranın basını “Eee yetti artık, 4'dür aynı şeyleri duyuyoruz, tesisler için bir çivi dahi çakılmadı” der ve patlar!
Ama bizim basın sanki Başbakan'ın ağzından bu müjdeyi yeni duymuş gibi davranıyor. Onun içinde Sivas olarak iki yakamız bir araya gelmiyor.
Bakın, bizden çok sonra gündeme gelen 40 bin kişilik Trabzon Akyazı tesislerinin deniz dolgusu neredeyse bitmek üzere. Sivas'taki tesislere harcanacak paradan daha fazlası orada denizi doldurmak için harcandı, bu gidişle de Sivas'tan önce bitirilirse şaşırmamak gerekir.
Başbakan'ın otoriterliğini az çok biliyoruz, ama verilen talimatlara rağmen TOKİ'nin 4 yıldır bu konuda somut adım atmaması ister istemez akıllara “TOKİ Başbakanın talimatını dinlemiyor mu? Sorusunu ya da “Bunlar kayıkçı dövüşümü yapıyor?'u getiriyor.
Tekrar ediyorum, asıl suçlu ne Başbakan, nede Sivas Milletvekilleri, suçun büyüğü duyarsız Sivas basınındadır…

Hürdoğan

sana laf yetiştirecek hatta senden özür bekleyecek okadar arkadaşımız var ki aynı şeyleri değişik forumlarda savundumda adamlar bana demediğini bırakmadı

buyurun abdullah yiğitte bizim görüşlerimizi savunan bir yazı yazdı hattta sivas basınını eleştirdi helal olsun sana

elbeylili
11.06.2011, 15:19
Abdullah Yigit git siyasete atil. Burda Ak Parti aleyhine yazilar yazma. Burasi spor formu! Secime bir gün kala agzi olan konusuyor. Hayret ya

58DK
11.06.2011, 16:53
BAK arkadaş burda kimsenin siyaset filan yaptığı yok,konu stad sözü veren şahsın ,aradan geçen 3 4 yılda çivi bile çaktırmaması ,tokiye talimat verdim diyor,
bunun nasıl talimat olduğunu sivasmedyasının takipetmemesi ,bustadı tabiki cinler periler yapmayacak ,siyaset kararı yapacak ,onun için konuşuluyor kimse kendi şahsi çıkarına b,şey istemiyor,hayatta en nefret ettiğim şey 2.sınıf insan muamelesi görmektir,erzuruma ,trabzona 600 700milyon tl harcanırken sivasıma çivi çakılmaması ve başbakanın aynı sözlerle bundan önceki 3 seçime girmesi milletimi davar yerine koyması , ağırıma gidiyor ,eğer bu gerçekler zorunuza gidiyorsa seninle aynı düşünenleride alın kendinize site kurun,www.başbakanın baş yalakaları.com iyi gider.sivasın hayrına bifikriniz düşünceniz varsa paylaşın yoksa suküt edin.

Arkadas senin bana yalaka demeye hakkin yok!! Ben kimseyide savunmuyon, anlama kitligimi var sende? Benim tek dedigim sey siyaset yapilmasin.

Partilerin reklami yapmiyoz diyen arkadas, tek bu haberin altina bakma kardesim. Öbür sayfalarada bak, böyle yorumlar var; "Buna oy vermeyin" Nebiliyim "BBP'ye oy verin" falanda filanda. Ayip denen birsey var böyle olmaz arkadas. Hemen beni AK partili zannetmeyin. Biz parti tutmayiz! ;)

ayazoğlu
11.06.2011, 17:00
apdullah bey sivas basini diyor

Sivas'ta basınmı var Milletvekilleri negüne duruyor Sivas halkı A K P ye neden oy vermekte israr ediyor mitikteki çoğunluğu gören başbakan bunlar neolsa bana oy verir bende bunları böyle avuturum der

ayazoğlu
11.06.2011, 17:07
Abdullah Yigit git siyasete atil. Burda Ak Parti aleyhine yazilar yazma. Burasi spor formu! Secime bir gün kala agzi olan konusuyor. Hayret ya

Ağzı olan konuşacak eli olan yazacak saanaanee stad sözü verenler siyasiler onlar hakkında yazmak suçmu söyle suçmu

ayazoğlu
11.06.2011, 17:08
Abdullah Yigit git siyasete atil. Burda Ak Parti aleyhine yazilar yazma. Burasi spor formu! Secime bir gün kala agzi olan konusuyor. Hayret ya

Sivası satsan 50 milyon edermi diyen kim

58DK
11.06.2011, 17:17
no'oldu gerçekler zoruna mı gitti?

Senin gercek dedigin seye bak arkadas. Bir stad yüzünden herkez birbirine laf atiyor sence bu dogru bir davranismi? Ben ak partili degilim birkere, ama bir gercek varki suanda ak partidende iyi parti yok. MHP, CHP ve BDP gibi Ergenekon yandaslarina oy verecegime ak partiye veririm daha iyi. Ama vermiyorum. Hic bir partiye vermiyorum.
Ha gerceklere zorumami gitti diye soruyosunya? Ben MHP ve CHP'nin yaptigi islerden sonra evet zoruma gidiyor. Millettin bukadar nankör oldugundan.

Kal saglicakla.

58DK
11.06.2011, 17:19
Abdullah Yigit git siyasete atil. Burda Ak Parti aleyhine yazilar yazma. Burasi spor formu! Secime bir gün kala agzi olan konusuyor. Hayret ya

Vallahada billahada haklisin kardesim. Benim anlatmaya calistigim seyde bu.

yigidolar06
11.06.2011, 17:43
Helal olsun abdullah yiğite doğruları söylemiş basın susturulduğu için ya sivaslı seçmenlere ne demeli 13 haziranda göreceğiz abdullatif şeneri meclise sivaslılar taşımalıdır sivasın kurtuluşu böyle olur

threestar58
11.06.2011, 19:35
Sanki Sivas ta başbakanın çok umrundaydı :) Daha fazla küçültmesin şehrimizi de başka ihsan istemeyiz. Acaba Şanlıurfa'dan Rize'den neyimiz eksik en çok onları merak ediyorum:confused: :confused: :confused:

eksigimiz kimler bizleri ne kadar temsil ediyor mesela milletvekilleri/isadamlar,i sivas,in kalkinmasi icin ne yapiyorlar?

favori58
11.06.2011, 19:43
Abdullah Yigit git siyasete atil. Burda Ak Parti aleyhine yazilar yazma. Burasi spor formu! Secime bir gün kala agzi olan konusuyor. Hayret ya

Birader,önce sen ciddi sivaslımısın yoksa çakma mı? Adam yazısında partiyi değil,Sivas'a yapılmayını ve bizimle dalga geçilmesini eleştirmiş,eğer sen gerçekten sivaslıysan bu yazıya teşekkür et.

Biz ne dertteyiz sen ne derttesin,

Senin gibiler böyle yüzde yüz haksız olduğu konularda akp'yi savunmaya kalkarsa inandırıcılğını kaybeder.
Yaptığınız işi önce bir düşünün tartın öyle konuşun.
Adamın yazdığı yazıda bir tek hata göster bana,acaba 4 yıl önce sözü verilen stad yapıldıda bizimmi haberimiz yok?
Hayret,partizanlık sivas'ın menfaatlerini bile geriude bırakacak kadar ruhunuza işlemiş.

Helal olsun Aptullah ağbi,gerçek yiğidolar senin arkanda...

58MUAMMER58
11.06.2011, 20:33
Arkadas senin bana yalaka demeye hakkin yok!! Ben kimseyide savunmuyon, anlama kitligimi var sende? Benim tek dedigim sey siyaset yapilmasin.

Partilerin reklami yapmiyoz diyen arkadas, tek bu haberin altina bakma kardesim. Öbür sayfalarada bak, böyle yorumlar var; "Buna oy vermeyin" Nebiliyim "BBP'ye oy verin" falanda filanda. Ayip denen birsey var böyle olmaz arkadas. Hemen beni AK partili zannetmeyin. Biz parti tutmayiz! ;)

BURDA STADDI KONUŞUYORUZ 4 yıl önce sözverilip çivi çakılmadığını yine aynı sözlerle milletimi mal yerine koyan kişiye sözünü hatırlatmayan yerek basını konuşuyoruz,kimseden kredi yada ihale almaya çalışmıyor kimse seningibilere ne oluyorda acıtıyor madem yalaka değilsin oku geç yok yanlışları savunuyorsan ister istemez yalaka olursun anlama kıtlığım yok anlama kıtlığın var dediğin adam ehliyette kurs 1. olmuş 1yılda lise bitirmiş biri yaşın kaç bilmiyorum eğer zoruna gidiyorsa gerçeklerin yazılması ,bulaşmadan bak geç çünkü konunun kendisi zaten siyasi .uzatmıyım bida alıntı yapıp cevap yazma anlayışın kıt zaten senle uğraşamam bırak herkes fikrini kendine saklasın.

elbeylili
11.06.2011, 21:03
Birader,önce sen ciddi sivaslımısın yoksa çakma mı? Adam yazısında partiyi değil,Sivas'a yapılmayını ve bizimle dalga geçilmesini eleştirmiş,eğer sen gerçekten sivaslıysan bu yazıya teşekkür et.

Biz ne dertteyiz sen ne derttesin,

Senin gibiler böyle yüzde yüz haksız olduğu konularda akp'yi savunmaya kalkarsa inandırıcılğını kaybeder.
Yaptığınız işi önce bir düşünün tartın öyle konuşun.
Adamın yazdığı yazıda bir tek hata göster bana,acaba 4 yıl önce sözü verilen stad yapıldıda bizimmi haberimiz yok?
Hayret,partizanlık sivas'ın menfaatlerini bile geriude bırakacak kadar ruhunuza işlemiş.

Helal olsun Aptullah ağbi,gerçek yiğidolar senin arkanda...


Cakma senin gibi zihniyet sahipleri. Bu forumda siyaset yapan sizlerden baskasi degil. Kesin konusmayida sivassporu düsünün. Lagalugadan vazgecin..

eyuphulagu
11.06.2011, 21:17
Ben de btesadüfen duyduğum bir haberi paylaşayım..33000 bin kişilik stadımızın projesi belli olmuş ama işlemler tam bitmeden kamuoyu ile paylaşmak istemiyorlarmış...Proje B. Uygun dönminde Sivasspor kulübünün Kayserili Bahadır Kul firmasına yaptırılan projelerden biri değilmiş dediler..Ayrıca Kapalı salon da 4000 değil,5000 kişilik olacakmış onunda projesi belli olmuş..Arkadaşlar Stat ve Kapalı salon projesi yapan miamrlık sitelerini araştıralım belki resimler sitelerinde yer alıyordur..İnşaşalh şu temel atma işi bu yıl olurda hepimiz rahatlarız...Bu tarftar bu stadı en az Trabzon ,Bursa tarftarı kadar hakediyor..

sivasdergi
11.06.2011, 21:20
Ben de btesadüfen duyduğum bir haberi paylaşayım..33000 bin kişilik stadımızın projesi belli olmuş ama işlemler tam bitmeden kamuoyu ile paylaşmak istemiyorlarmış...Proje B. Uygun dönminde Sivasspor kulübünün Kayserili Bahadır Kul firmasına yaptırılan projelerden biri değilmiş dediler..Ayrıca Kapalı salon da 4000 değil,5000 kişilik olacakmış onunda projesi belli olmuş..Arkadaşlar Stat ve Kapalı salon projesi yapan miamrlık sitelerini araştıralım belki resimler sitelerinde yer alıyordur..İnşaşalh şu temel atma işi bu yıl olurda hepimiz rahatlarız...Bu tarftar bu stadı en az Trabzon ,Bursa tarftarı kadar hakediyor..

Evet bu bilgiler doğru:) Şu anda sadece tek bir yer çizmiyor projeyi. Bülent Uygun'un çizdikleri sadece kendi hayaliydi.

metin_yilmaz
11.06.2011, 21:29
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.

tebriklerrrrr arkadasssss en güzel yorum buuuu

HALIL
11.06.2011, 21:36
arkadaslar bircok takimin stat sorunu var bizden daha kotu haldeler
sayayim size
eskisehir,ordu,MIY,samsunspor ve daha cogu

bence durumumuza sukur edelim bir bismillah cekin kendinize gelin biliyorumki 2 senedir hepimiz sinir stressiz;)

stain
11.06.2011, 21:47
Senin gercek dedigin seye bak arkadas. Bir stad yüzünden herkez birbirine laf atiyor sence bu dogru bir davranismi? Ben ak partili degilim birkere, ama bir gercek varki suanda ak partidende iyi parti yok. MHP, CHP ve BDP gibi Ergenekon yandaslarina oy verecegime ak partiye veririm daha iyi. Ama vermiyorum. Hic bir partiye vermiyorum.
Ha gerceklere zorumami gitti diye soruyosunya? Ben MHP ve CHP'nin yaptigi islerden sonra evet zoruma gidiyor. Millettin bukadar nankör oldugundan.

Kal saglicakla.

reklamlar dınıtdınınınıt....:D

akp ye oy vermezseniz chp gelir öcüüüüüü:D

kurtay58
11.06.2011, 22:02
şu 2010 referandum sonuçlarına bakın, başbakanın memleketi rize'den trabzondan daha fazla evet oyu vermişiz, adam çantada keklik görüyor, her seçim öncesi gel hastane stad talimatı ver tokiye olay tamam, şu koyduğu milletvekili adaylarına bir bakın Allah'ınızı severseniz ne ilgisi var adamların Sivas'la... adamlara başbakan diyet borcu ödüyor, bundan öncekilere olduğu gibi


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15761941.asp

kurtay58
11.06.2011, 22:07
dün tv58'de hukukçu olan milletvekili adayına soruyor spiker, partinizin Sivas'ta yaptıkları icraat nedir, adam diyor ki, dalga geçer gibi stad projesi hastane projesi, birde sanki sadece sivasa özelmiş gibi duble yol, hastane vs gibi klasik şeyler söylüyor, sivasa ne yaptın sivasa banane istanbulun boğaz köprüsünden, gelin de bir Rize'yi görün her köyüne beton asvalt dökülüyor, yollarına hastanelerine bir bakın 50 bin nüfuslu şehrin iki tane şehir stadı var üniversitesi hastanesine bir bakın yürümeye kıyamazsınız bir de bizimkine

KaanK
11.06.2011, 22:13
Seneye bizi stad bile kurtaramayacak bu gidişle boşverin siyaseti stadı ..transfer politikası vahim strateji yok plan yok herşey kısa vadeli ..takviye yapılmıyor..Boşverin stadı falan bu gidişle 4 eylül bize fazla fazla yeter gibi görünüyor

şarkışla 58
11.06.2011, 22:19
Kendi vatanında sığıntı olmak bu herhalde.SİVASSPOR un haklarını savunmak ne zamandan beri suç oldu anlamadım ki.Burada siyaset yapan kim.Neden söz verip de tutmayan DÖNEK Başbakanı eleştirmek siyaset yapmak olsun anlamadım.Tabi bu zihniyet alışmış Padişahım çok yaşa demeye ben söyleyim bari KRAL ÇIPLAK

yıgıdo cemıl
11.06.2011, 22:22
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.

zorunamı gıttı sende spor yorumlarını oku
soz verılmıs daha hala yapılmamıs staddan bahsedıyoruz adam yerıne konulmayısımızdan bahsedıyoruz

kurtay58
11.06.2011, 22:35
sporu siyasetten ayıramazsınız arkadaşlar, siyasette ne kadar güçlüysen sporda da o kadar güçlüsün, bakınız trabzon m.v adaylarına hepsi birden federasyona saldırıyor mahkemeye veriyor, siyaset ve spor memlekette içiçe girmiştir mecbursun sporda başarılı olmak istiyorsan siyaseti k-u-l-l-a-n-a-c-a-k-s-ı-n boşverin partizanlığı kimin sivasa sivasspora faydası oluyorsa onun yanında olacaksın

eskibektaşlı
11.06.2011, 22:36
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

Arkadaşım hakikaten AKP li değilmişsin , yazında vıcık vıcık yağ damlıyor, eğer şehir ile ilgili kaybedilen ekonomik değerler bir Sivaslı olarak seni ilgilendirmiyorsa zaten yukardaki yazının bir samimiyeti yok demektir birazcık sorgulayan vatandaş bunu zaten fark eder.

Sivasın kaybettiği değerleri bunları yazdığına göre bilmen gerekir, bilmiyorum diyorsanda yine yazında gerçekçi değilsin demektir.

Yani bu vatandaşlar sana göre dertlerini dile getirmesinler, Memleketin sorunlarını yazmasınlar yazarlarsa onun bunun adamı öylemi,

Birde icralardan bahsetmişsin sevgili kardeşim tüm şehirlerde icra dosyaları %150 arttı bunun farkındamısın kardeşim, Mazot fiyatlarını biliyormusun , çifçinin durumunu biliyormusun kardeşim, hayvan ihracatı yapar durumda ike kurbanlık ithal eder duruma geldik kardeşim bunları biliyormusun vicdanın bunları söylemeyi gerektirmiyormu ?

Haaaa bak reklamlarda ilacı %80 ucuza alıyormuşuz ne kadar samimi değilmi ?
düz mantıkla bakarsan birçok insan kanar değilmi ?
Oysa eskiden hastanede reçeten yazıldığı zaman eczaneden hiçbir ücret ödemeden ilacı alıyordu vatandaş. Şimdi ne oluyor %20 katılım payı ödeniyor.
Yani vatandaş yerse senden %20 katılım payı alıyorum demiyorda, ne diyor %80 ucuza ilaç alıyorsun diyor ? yiyenler yiyor ama artık ben yemiyorum kardeş.......

Artık diyorum çünkü 2 dönem oyumu AKP ye verdim artık gözüm açıldı eskiden gelişmeleri hiç sorgulamazdım ne söylenirse inanırdım, aklıma zübük filmi geldi kendi kendime bizim gibi zübükzedeler olduğu müddetçe bu memlekette zübüklerde eksik olmaz dedim, ve artık oyumu AKP ye atmayacağım kardeşim..

Sorgulayan bir yurttaş olarak da sn. Abdullah yiğit i tebrik ediyorum ,bravo Abdullah Yiğit dik durmak kaburgalı olmak gerçek yiğido olmaktır. Soyadın gibi yiğit adamsın 2 dönem AKP ye verdiğim oylardan dolayı kendimden utanıyorum..

yıgıdo cemıl
11.06.2011, 22:40
Ya gidin şurdan siyaset yapıp duruyosunuz. İşiniz gücünü başbakana çamur atmak

ben camur atayımda o da STAD YAPSINDA opuyum elınden. bız camur atıyoruzda o ne yapıyor bıze yolunacak kaz yerıne koyuyor

yıgıdo cemıl
11.06.2011, 22:47
Beyefendi! aBDULLAH YİĞİT YAZISINDA NE DEMEK İSTEMİŞ SEN KONUYU NERELERE ÇEKMİŞİN,ACABA BENMİ YANLIŞ ANLADIM DİYE A.YİĞİTİN YAZISINI BİR DEFA DAHA OKUDUM,ADAM SİVASSPOR'UN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNMUŞ HATTA KENDİ MESLEKTAŞLARINI SUÇLAMIŞ. SENİN AMACIN NEDİR? sEN PROVOKOTÖRMÜSÜN NESİN?
Okduğunuz yazıyı anlayın biraz. Eğer anlmamıyorsanızda anlamış gibi yapıp konuyu alakasız yerlere çekmeyin.
Aptullah yiğit diyorki 4. defa aynı söz verildi,hala bir çivi çakmılmadı,ama ben sözüm ona sivaslı olarak bunu savunuyorsun,Allah aşıkna bu nasıl Sivaslılık?

Teşekkürler Abdullah yiğit,keşke bütün spor basını senin gibi olsa

BUNLAR ANLAMADIKLARINDAN DEGIL KUYRUK ACISINDAN ONLARDA BILIYORLAR YAPTIKLARINI AMA DİGER INSANLARDA UYANMASINLAR DIYE BASKA TARAFLARA CEKIYORLAR

yıgıdo cemıl
11.06.2011, 22:56
Arkadas senin bana yalaka demeye hakkin yok!! Ben kimseyide savunmuyon, anlama kitligimi var sende? Benim tek dedigim sey siyaset yapilmasin.

Partilerin reklami yapmiyoz diyen arkadas, tek bu haberin altina bakma kardesim. Öbür sayfalarada bak, böyle yorumlar var; "Buna oy vermeyin" Nebiliyim "BBP'ye oy verin" falanda filanda. Ayip denen birsey var böyle olmaz arkadas. Hemen beni AK partili zannetmeyin. Biz parti tutmayiz! ;)

Biz parti tutmayız derken ne demek istedin

bulentt07
11.06.2011, 23:04
sivaslı olmakla hep onur gurur duydum egerki bu sivas Abdüllatif sener gibi Sivasa hizmet eden nadir siyasetciyi meclise göndermezse ilkkez Sivastan utanırım maalesef.Sivası cantada keklik gören sivası tınlamayan siyasetciler ragbet gördükce kahroluyorum bu insanları anlamaya calısıyorum ama bir tane haklı neden bulamıyorum.Hadi Sivasım üzme seni seven sivasa hizmet askıyla yanan seneri meclise gönder.

58DK
12.06.2011, 00:23
Biz parti tutmayız derken ne demek istedin

Orasida bana kalsin gardas :D

58DK
12.06.2011, 00:24
reklamlar dınıtdınınınıt....:D

akp ye oy vermezseniz chp gelir öcüüüüüü:D

Kardes bununla ne alakasi var :rolleyes:

58DK
12.06.2011, 00:29
BURDA STADDI KONUŞUYORUZ 4 yıl önce sözverilip çivi çakılmadığını yine aynı sözlerle milletimi mal yerine koyan kişiye sözünü hatırlatmayan yerek basını konuşuyoruz,kimseden kredi yada ihale almaya çalışmıyor kimse seningibilere ne oluyorda acıtıyor madem yalaka değilsin oku geç yok yanlışları savunuyorsan ister istemez yalaka olursun anlama kıtlığım yok anlama kıtlığın var dediğin adam ehliyette kurs 1. olmuş 1yılda lise bitirmiş biri yaşın kaç bilmiyorum eğer zoruna gidiyorsa gerçeklerin yazılması ,bulaşmadan bak geç çünkü konunun kendisi zaten siyasi .uzatmıyım bida alıntı yapıp cevap yazma anlayışın kıt zaten senle uğraşamam bırak herkes fikrini kendine saklasın.

Civi cakildimi cakilmadimi orasi baska konu. benim tek dedigim sey siyaset yapilmasin bunda bir sorunmu var? Ha yalaka belliki sen baska bir zihniyetin yalakaligini yapiyorsun ondan baskalarinda yalaka zannetdiyorun ;) Bunlarda sana göre gercek olabilir beni ilgilendirmez ve evet herkes fikrini kendisine saklasin. Sen benim yorumumdan alinti yapipta yorum yaparsan bende yaparim bunada hic birsey diyemezsin. Neyse burda keselim.

cabuker
12.06.2011, 00:43
vay be sivasım ağzımızı açmış başbakan sivas a stad yapsın die beklioruz.
yapmasınlar kardesşim sivas a
sivasta bu medya, bu milletvekili, bu zenginler olduktan sonra sivas hiç bir şeyi haketmiyor.
bizim burda peşine düştüğümüz kadar ne sivas medyası, ne sivas milletvekilleri ne de sivasın "önde gelenleri" kılını kıpırdatmıyor
yalandan bir iki program bitti. yaw arkadaş bu adam geliyor 4 senedir her geldiğinde talimatı verdim yapılacak dior bizde ağzımız kulaklarımızda bekliyoruz. 4 senedir sivas a stad yapılacak bölge hastanesi yapılacak
toki ye ilanı vermişler 600 yataklı hastane bak bak bak bölge hastanesine bak ulan numune hastanesinin yatak sayısı 500 600 yataklı bölge hastanesimi olur. kimi kandırıyorsunuz 600 yataktan olsa olsa sahra hastanesi olur :D
ellerim kırılaydı da size oy veremeyeydim.
sayın abdullah yiğit sen de yazını buraya yazacağına gidip ulusal basında kendinize kamuoyu yaratın o kadar adamsınız bu iş olursa toplumsal kamuoyu baskısı ile olur burya yazı yazıp bakın ben sivasın hakkını savunuyorum mesjaı vermekle olmaz. 4 senedir ne yaptınız?

threestar58
12.06.2011, 02:49
madem, apdullah bey yanlislar,i goruyor sivas basin birligi baskan,i olsun

mrkz_abi
12.06.2011, 04:00
APDULLAH ABİ BOŞ YAZIYORSUN YAZILARINI BAYADIR TAKİP EDİYORUM SİVAS HALKINDAN SİVAS BASININ DAN DUYARSIZLIKTAN BAHSEDİYORSUN KİMSE YAZMIYOR DİYE ŞİKAYETLENME SEN YAZIYORSUN SEN KOYORSUN TEPKİNİ YOK BURANIN HALKI YOK ŞURANIN BASINI SİVAS HALKI DA BASINIDA BÖYLE DEĞİŞMİYOR DEĞİŞMEZ

B.DUMANLI
12.06.2011, 06:13
Basbakan SIVAS´a geldigi gün bu yaziyi yazmis olsaydin acaba dogru yapmazmiydin Sayin Abdullah Yigit.Gittikten sonra bu hususta üretilen fikirlerin kime ne faydasi var?Bosuna cirpinislar.

favori58
12.06.2011, 10:29
Elb.eylili, sus artık,senin aklın fikrin fesat,partizanlık ruhuna işlemiş,eğer birazcık sivaslıysan bu işe herkes gibi tavır koyarsın.
Sen çakma sivaslıbile olamazsın.

bugra5858
12.06.2011, 12:28
Arkadaşlar suçun büyük çoğunluğu bizde zira
Gönderdiğimiz milletvekilleri çok pasif insanlar bizim insanımız partizanlık yapıyor.Partilerin Başındakine bakıp oy atıyorlar bir bak bakalım araştır oy attığın partinin Sivas adaylarını şehrine neler katacak.Allah aşkına Hamza Yerlikaya'dan Selami Uzundan milletvekili mi olur ya...
İkincisi hakkımızı savunmuyoruz bakın Trabzonu hiç sevmem ama adamları takdir ediyorum şehirleri için deyim yerindeyse canını bile veriyor adamlar Biz çok pasif kaldık bu konuda ne bileyim eylemler yapabilirdik 7 milyon sivaslıyız imza kampanyası yapabilirdik çeşitli protestolar yapabilirdik Trabzon için denizi doldursunlar bizim stadın daha ihalesi yapılamadı
Üçüncüsüde Yeni stadın yeri çok sakat şehrin dışında oraya gidiş geliş zor olacaktır kaldıkı şehrin en güzel yerinde en pahalı arazisine sahip klübümüz bu araziyi verip şehrin dışına çıkmayı da saçma buluyorum şahsımca bakın Bizim stadımızda yapılacak çalışmalarla stadın kapasitesi artırılır ve modernleştirilebilir Neden bizim şimdiki stadın arazisinin parasıyla Başka illere stad yapılsın ki?

Rasim5858
12.06.2011, 13:07
Çok doğru söylemiş abdullah yiğit.

MaXiMuM
12.06.2011, 13:59
Sanırım Başbakan talimatları (adını bile anmak istemediğim geri zekalı laz uşağına ) öğleden sonraları vermiştir. Malum bunların aklı öğleden sonra çalışmıyor ya :D

B.DUMANLI
12.06.2011, 17:47
Sanırım Başbakan talimatları (adını bile anmak istemediğim geri zekalı laz uşağına ) öğleden sonraları vermiştir. Malum bunların aklı öğleden sonra çalışmıyor ya :D

Arkadasim yazmis oldugun seyler hakaret iceriyor,umarim hakkinda hakaret davasi acilmaz.Internetdeki yazismalarda cok dikat istiyor.Adresini Sivasspor.com´dan avukat araciligiyla cikartip hakkinda hakaret davasi acilabilir.Sayet yurt disinda oturuyorsan havaalanindan iceri giriste bu hakeret davasindan ötürü yaka paca götürülebilirsin.Bahsettigin kisi TC Basbakani.

burakkova
12.06.2011, 20:48
Arkadasim yazmis oldugun seyler hakaret iceriyor,umarim hakkinda hakaret davasi acilmaz.Internetdeki yazismalarda cok dikat istiyor.Adresini Sivasspor.com´dan avukat araciligiyla cikartip hakkinda hakaret davasi acilabilir.Sayet yurt disinda oturuyorsan havaalanindan iceri giriste bu hakeret davasindan ötürü yaka paca götürülebilirsin.Bahsettigin kisi TC Basbakani.

arkadaş başbakana söylememiş ki.. TOKİ başkanından bahsetmiş.. o da milletvekili olursa başkasına talimat verecek artık..