Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay : Yabancı Hakkımız Dolu
sivasdergi 11.06.2011, 16:48 Çalımbay, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Forvet arayışlarımız sürüyor. Yabancı hakkımız dolduğu için ya birini gönderip bir yabancı forvet alacağız ya da yerli birini bulacağız'' dedi.
İç transferde sözleşmesi biten oyunculardan sağ bek Uğur Kavuk ile yeniden anlaşma sağladıklarını ifade eden Çalımbay, Uğur'un yanına alternatif oyuncu aradıklarını, ancak bu mevki için şu anda kesin anlaştıkları bir ismin olmadığını söyledi.
Transferde bütçenin çok önemli olduğunu belirten Çalımbay, ''Bütçemizin yettiği kadarıyla biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen istediğimiz oyuncuyu almamız mümkün olmuyor'' ifadelerini kullandı.
Karşıyaka'dan genç orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ve Adana Demirspor'da forma giyen genç oyuncu Murat Akça'yı da kadrolarına kattıklarını ifade eden Çalımbay, ayrıca pilot takımları Üsküdar Anadolu 1908 Spor'dan Burçağ Başel ve Caner Hüseyin Bağ'ı kadroya dahil ettiklerini belirterek, ''Bu oyuncularımızın çoğunu seyrettik. Baktığınız zaman hepsi genç oyuncular, yaş ortalamasını bayağı düşürdük. Ben faydalı olacaklarına inanıyorum tabii ki ama transfer bitmiyor. Daha zaman var, bakacağız, istediğimiz şeyler olmazsa yeni transfer yapabiliriz'' dedi.
-ŞU ANA DEK 7 OYUNCUYU KADROSUNA KATTI-
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor, şu ana dek 2'si yabancı olmak üzere 7 oyuncuyu kadrosuna kattı. İlk etapta Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin ve Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'dan kaleci Milan Borjan'ı kadrosuna katan Sivasspor, ardından Karşıyaka'dan Kıvanç ve Adana Demirspor'dan Murat ile pilot takım olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor'dan genç oyuncular Burçağ ve Caner Hüseyin'i kadrosuna dahil etti.
Genç oyuncu Murat Akça, Galatasaray'ın alt yapısında yetiştikten sonra bir dönem Denizlispor'da forma giydi. Son olarak Adana Demirspor forması giyen Murat Akça, Almanya'da 13 Temmuz 1990'da doğdu. Genç milli takımlarda da şans bulan Murat, resmi ve özel maçlarda toplam 70 kez genç milli takımlara çağrıldı.
Murat, gelecek için ümit vadeden bir oyuncu olarak görülüyor.
sabirsizlikla bekliyoruz yeni transferlerimizi insallah bizi uzmessiniz:)
insallah guclu bir kadromuz olur:D
"İç transferde sözleşmesi biten oyunculardan sağ bek Uğur Kavuk ile yeniden anlaşma sağladıklarını ifade eden Çalımbay, Uğur'un yanına alternatif oyuncu aradıklarını, ancak bu mevki için şu anda kesin anlaştıkları bir ismin olmadığını söyledi."
ugur ile yola devam mi? :mad:
vede ona alternatif birisi araniyormus yani ugur hep ilk onbirdemi oynayacakmis saka mi bu ya:mad:
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=93801
sivasdergi 11.06.2011, 17:30 Halil ben bu açıklamalarda mutlu olacak birşey göremedim :)
Anladığım kadarıyla röportajda anlatılan şu ;
* Fazla para harcamadan transfer yapmaya çalışıyoruz
* Transfer yapmak için bütçemiz yeterli değil
* Yabancı oyuncu transfer etmemiz zor
* Alt liglerden genç oyuncuları takıma monte etmek istiyoruz
* Sağ bek olarak yine Uğur'u düşünüyoruz
Halil ben bu açıklamalarda mutlu olacak birşey göremedim :)
Anladığım kadarıyla röportajda anlatılan şu ;
* Fazla para harcamadan transfer yapmaya çalışıyoruz
* Transfer yapmak için bütçemiz yeterli değil
* Yabancı oyuncu transfer etmemiz zor
* Alt liglerden genç oyuncuları takıma monte etmek istiyoruz
* Sağ bek olarak yine Uğur'u düşünüyoruz
kardesim bende mutlu degilim saka yaptim belli olmuyo mu?:D
sinirlerim bozuldu:D
takimin sevgilisi ugur gelecek yil sivasta :D
karşıyakalı 11.06.2011, 17:38 bundan sonra artık kimse bana ilk 5 falan demesin alınan oyuncularla biz ancak son 5 için oynarız ve muhtemelen küme düşeriz.ugur kavuk bu takımdan gönderilmesi gereken ilk 5 kişliden birisidir.o zaman apoyu neden bıraktınız ugur kavuktan 5 kat iyi sag bekti apo.artık rıza hocaya falanda güvenmiyorum.ugur kavugu takımda tutup apoyu gönderen adama güvenim kalmamıştır benim.şimdi içim acıyarak kesin söylüyorumki bu takım küme düşecektir.alınan adamlar tırışkadır ve takımı bırakın ilk 5 e oynamayı ligde bile tutmaya yetmeyecektir.hani yabancılar gidiyordu kaliteli adamlar geliyodu.yine kandırıldık bu senede.rabbim sonumuzu hayır eyleye çünki işimiz yine ALLAHA KALIDI BU SENEDE
sivasdergi 11.06.2011, 17:40 Yılmaz Vural : "Sıkıntı çekecek takım Karabükspor ve Sivasspor takımları gibi görünüyor"
Yılmaz Vural : "Sıkıntı çekecek takım Karabükspor ve Sivasspor takımları gibi görünüyor"
niye gelcek yil bu ik takimi o mu calistiracak hahahaha:D
ozledımeskıyı 11.06.2011, 17:43 Hocam ne alaka abdurrahmanı niye gönderdiniz o zaman biz direkt oynayacak sağ bek lazım diye bağırıyoruz sen yedek sağ bekten bahsediyosun ayrıca yabancılarda ivanovs u gönder o zaman keita yı yine oynatmıyacaksan gönder
yerli forvet sefa yı kaptırmasaydık işte ayrıca bizim aldığımız 7 oyuncdan Faty dışında ben bi transfer göremiyorum biz 1tane bi de muratı aldık başka oyuncu transfer etmedik
7 tane oyuncu değil bize 4 tane direkt oynuyacak oyuncu daha lazım hocam geçen sene mesut bakkal kadro yeterli dedi tyaşlıları aldı sen de o na yakın bir şeylr söyleyip oynuyamıyacak gençleri aldın ben bi fark göremedim.
58ToPraK58 11.06.2011, 17:53 Bu sene anlaşılan transferde pek olumlu adımlar atılmıyor. Ben Rıza hocayı takımı tam görmeden eleştirmek istemiyorum ama pek de iyi transfer yaptığını söyleyemem. Faty dışında transfer yok diyebilirim. Borjanın ben iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. Diğer oyunculara gelince de onları zaten bank asya da olsak da alırdık büyütülecek oyuncu değiller. Seneye yine aynı sıkıntılar bizi bekliyor bu açıkça ortada. Madem yeterli transfer yapılmayaca Mehmet Yıldız ne diye gönderiliyor. Adamın yerini dolduramayacaksınız boş yere neden gönderdiniz..Fazla para harcanmayacakmış harcasan ne olacak ki sen iyi takım kur maçları al zaten harcadığını çıkarırsın. 1 galibiyet 750 bin tl bunu bilerek hareket etmek gerek. Benim transfer konusunda ümitlerim yavaş yavaş tükeniyor. Sanımırım bundan sonra alınacak oyuncular da alınanlardan farklı olmayacak.
ugur kavuk bence gelecek yil hepimizi sasirtip en az 10-15 asist yapacak:D
ozledımeskıyı 11.06.2011, 17:57 ugur kavuk bence gelecek yil hepimizi sasirtip en az 10-15 asist yapacak:D
Gökhan Gönül yapmadı uğurya pacak 7-8 de gol atar artık
Gökhan Gönül yapmadı uğurya pacak 7-8 de gol atar artık
ne yapim ben 2 yildir sivassporu dusune dusune uzuluyorum ancak uzuntumu saklamak icin yapiyorum bunu :D
ugur kavuk butun sivassporlu taraftarlarin gitmesini istedigi 1.oyuncu bunu yonetim bilmiyomu?
ozledımeskıyı 11.06.2011, 18:06 Bwn bu bütçe olayını anlamadım bu bütçe denen şey bi bizde yok heralde diğer takımlar petrol mu buldu bizim haberimiz yok ? eskişehir de çok mu para war webo nun adı geçiyor Ayrıca bu Rıza hocanı yuvarlama açıklamaları cnımı çok sıkmaya başladı Mecnun başkan bomba açıklamalar yapıyor Rıza hoca dah geçen sene ki şeyleri yaşmak istemiyouz sdiyor demekk i amaç 12. 11. lik felan.
Sağ bek için yapılmış açıklama tam bir fiyasyo sağ kanatta n daha ka tane gol yeemiz lazım ?
Orta sahaya sağ kanatta onuyacak adam diyorsun 10 numara ihtiyacını burda söylediksağır sultan bile duydu.
Yerli forvet arıyoruz Sefa Yılmaz bilmiyorum ama çok mu pahalı
Biz genç adamları geleceğe yönelik aldık ama bizim yarınımız belli değil
Hocam umudum ilk 5 ti her açıklamdınız da biraz daha azaldı ve küme düşmesseki yi diyecek kadar oldum
Yabancı probleminde bile aklınız karışmış isterseniz ben bir liste hzırlıyım
Şuan ki kadromuz sözleşmesi bitenler gitmese dahaiyidi Özellik le apo
Transfer de adı geçen adamların sürek li başka takıma gitmesi bizi adeta öldürüyor
Her yaz dönemi açıklamalar geliyor bizim takım sadece umutlala İNşaalah Maşaallah diyoruz ama olmuyo Allah bu sefer korumaz hocam korumaz
Ntvspor a verdiğiniz röportajda adam uefa yaoynar mısnız diyor nerdeyse Yuh Olur MU? diyeceksiniz.
Ben anlamadım umudum sayenizde sıfırın altı n sivas n soğuğu kadar oldu.
münihli_58 11.06.2011, 18:13 Seneye Babama LigTv aldirmayi düsünüyordum ama galiba vazgececegim...Degmez..
sivasfutbol 11.06.2011, 18:19 uğur kavuk u takımda tutan zihniyeti kınıyorum kombine alaçaktım bu haberden sonra bana hiç kimse aldıramaz uğur unda turşunu kurun maçlara gelipte saçımı başımı yolmaya da niyetim yoktur hala akıllanmadınız demekki...
58ToPraK58 11.06.2011, 18:21 ugur kavuk bence gelecek yil hepimizi sasirtip en az 10-15 asist yapacak:D
Haklısın rakip forvetlere eminim 10-15 asist yapacaktır:D
sivasfutbol 11.06.2011, 18:33 rıza hocanın bu yıl en büyük ve BOMBA transferi uğur kavuk olacak sivassporu pas ve ortaları ile liğde 5ci sıraya taşıyacaktır artık..
karşıyakalı 11.06.2011, 19:19 ugur kavuk bence gelecek yil hepimizi sasirtip en az 10-15 asist yapacak:D
bence asistle kalmayıp 35 gol atacak.milli takımın degişmez adamı olacak ve ara transferde real madrid ve barcelona uguru almak için kıyasıya yarışacaklar 50 milyon euroya real madride satacagız.o zaman herkes utanacak mı söyleyin bakayım.şimdi rıza hocaya uguru takımda tuttugu için kızanlar utanacakmı görelim bakalım:D:D:D
karşıyakalı 11.06.2011, 19:21 uğur kavuk u takımda tutan zihniyeti kınıyorum kombine alaçaktım bu haberden sonra bana hiç kimse aldıramaz uğur unda turşunu kurun maçlara gelipte saçımı başımı yolmaya da niyetim yoktur hala akıllanmadınız demekki...
kardeşim bende aynen senin gibi düşünüyorum.artık kombine falan almayacagım.çünki artık heyacan veren bir takım izlemek istiyorum.ugur kavuga yedek olacak oyuncu transferi peşinde koşanları kınıyorum
karşıyakalı 11.06.2011, 19:24 ben buna kesin olarak inandım ki yönetim bu sene kesin olarak başaracak neyi diye merak edenler alttaki mesaja baksın
karşıyakalı 11.06.2011, 19:25 KÜME DÜŞMEYİ.ÇÜNKİ 2 SEZONDUR Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİK. ŞANSLA LİGDE KALDIK AMA BU 3. ARTIK ÇEKİRGE 2 KEZ ZIPLADI 3.ZOR ARTIK
Rıza hoca ne oldu elinde 50 kişilik liste vardı ilk 5e oynayacaktık falan ...Yani illa küme düşüreceksiniz öyle mi yani göz göre göre ..uğurun neyini gördün de vazgeçilmezin yaptın allahaşkına ..tek bir forvet takviyesiyle transferi kapatıcaksınız.O zaman tek kelimeyle BRAVO...Seneye yine çıkar " basit goller yiyoruz çok üzülüyorum " diye açıklamaya yapmaya devam edersin...
Benim şu dakika itibariyle umudum ve güvenim kalmamıştır...
Allah Sivasspor taraftarlarına sabır versin, görünen köy kılavuz istemez..Gerçekten çok yazık...
kusura bakma yönetım ben uğur kavuğu izlemek için kombine alamam .. by by 4 eylül.
Uğurun takımda kalması demek, yönetim ve teknik direktörün, taraftarın görüşüne zerre kadar değer vermediğinin önemsemediğinin apaçık göstergesidir
Rıza hoca sana da zannediyorum ki azımsanamayacak kadar çok taraftarın güveni falan kalmamıştır bu son transfer politikalarınla ..Ne diyelim..o kadar çok bariz hata var ki kadroyu daraltıyorsun yerlerine adam gibi takviye yapamadığın gibi elindeki asıl göndermen gereken oyuncu dururken ondan 2 gömlek üstün oyuncuyu ( abdurrahman ) yolluyorsun sonra da ironiye bak uğura alternatif arıyorsun ...bunun herhangi bi açıklaması olamaz..bunun adı göre göre düşmektir bile bile lades olmaktır. Devam et böyle BRAVO
sivasdergi 11.06.2011, 19:44 Yerli alternatif santfor bulamıyoruz Mehmet Yıldız'ı gönderiyoruz.
Yerli sağ bek arıyoruz Abdurrahman'ı gönderiyoruz.
Abdurrahman ve Mehmet ile maç başına da olsa sözleşme imzalayamaz mıydık ?
favori58 11.06.2011, 19:50 Helal olsun sana Rıza hoca!
Ertuğrul Arslan-Kıvanç arasında bank asyada oynayan kıvançı tercih etmişsin,acaba kıvanç ertuğrulun tek ayağı olabilirmi? Kıvanç 27 yaşına gelmiş,eğer ısrar ettiğin kadar iyiyse neden başkaları şimdiye kadar görmedi,ne işi vardı kümede kalmayı son haftalarda başaran karşıyakada
burak58as553 11.06.2011, 19:50 Şaka mı bu.Ugur KAvuk ile sözlesme mi yenilediniz ??
cılgınsivas58 11.06.2011, 19:52 iç transferde bana göre 2 büyük kayıp var bunlardan 1.si mehmet yıldız,2.si apdurrahman dış transferde ise 2 tane iyi transfer var geçen seneki transfer anlayışımızı devam ettiriyoruz
cılgınsivas58 11.06.2011, 19:53 bizim takımda transfer anlayışının değişmesi lazım
KÜME DÜŞMEYİ.ÇÜNKİ 2 SEZONDUR Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİK. ŞANSLA LİGDE KALDIK AMA BU 3. ARTIK ÇEKİRGE 2 KEZ ZIPLADI 3.ZOR ARTIK
Aman ne kadar yapıcı ve güzel bir düşünce.. Moralimizi düzelttin saolasın...
eyuphulagu 11.06.2011, 20:20 Rıza hocanın açıklamalarından ben şunu anlıyorum:Aslında ben de transfer yapmak istiyorum,ama ban verilen bütçeyle ancak bu oyuncuları alabiliyorum..2. olarka belki de transfer yapmak isteniyoer ama eldeki yabancıları gönderemedikleri için yapamıyorlar..3. olarak sivasspor bana geçen seneki oyuncular yeter,ben orata sıralar için oynayayım bana yeter,ilk 5 e oynamak benim neyime diyor..4. olarak sivasspor kulübünün atra transferde aldığı oyuncular için banka kredileri kullanarak yani boraca girerek oyuncu aldığı söyleniyor..Kulüp ayağımı yorganıma göre uzatayım diyor ve Rıca hocanın listesindeki oyuncular da maliyeti fazla oyuncu olduğu için bu oyuncuları almayıp yerine ucuz,bonservisi elinde,genç,geleceğe dönük oyuncular alamak istiyor..Sonuç olarak sivasspor başkanı ve hocası seneye çok farklı olacak,ilk 5 oynayacak takım yapmak istiyoruz diyorlardı..Hocanın son açıklmaları bunun tersini gösteriyor..Sivasspor kulübü yine eskiye dönmüş,bedava,bonservisi elinde oyuncuları tercih ediyor..Yalnız bunu faturası seneye çok ağır olur;seneye bu kadroyla sivasspor son 8 için oynar..Çekirge yıldır sıçrıyor;3. defa sıçradığını dünyada gören var mı bilmiyorum;bu sıçrma olmazsa sivasspor kendini kesinlikle Bank Asya da bulur..Ondan sonra da uğraş babam uğraş,çıkabilirsen çık..Bu yıl artık kesin düşer denecek takımda kalmdı;gelenler hep şehir takımı..Sivasspor yol yakınken adam gibi bir defans oyuncusu,gerçek bir golcü,takımı oynatacak bir 10 numara ve sağ knata da çok iyi bir keb-nar adamı alamlı..Alınanlar eğer takıma adepte olamazsa Rıza hoca ve yönetim çok eleştiri alır ve zor günler kabusa dönüşür...BENDEN HATIRLATMASI;DOST ACI SÖYLER...
kadro derinliğimiz hala yok.. bu gidişle de olamayack açıklamalrdan o anlaşılıyor..hoca hala ağzına orta sahada kaliteli ve tecrübeli takımı ileriye atacak oyuncu almaktan bahsetmiyor ya pes doğrusu ben en çok ona hayret ediyor şaşıyor ve kalıyorum.. ve yuh diyorum
threestar58 11.06.2011, 20:24 kabus geri donuyor 3 film,in adi
58akif34 11.06.2011, 20:25 kim ne derse desın bu takım başarılı olacaktır daha transfer sezonu acılmadan neden transfer yapılmıyor dıyorsunuz sanki lıg bıttıgı gun yöneticiler cıkacak messı ve ronaldoyu aldık diyecek ugur kavuk a gelınce bu takımda abdurrahman unutulamaz fakat son 1 haftadır lıgınılk yarısında yedıgımız gollere bakıyorum ve abdurrahmanın acayip hataları var şimdi iki mac kötü oynadı dıye uguru gönderelımmı yoksa onu motıve etmek için bagrımıza mı basalım karar biz yiğidoların bu takıma destek verelım alt liglerden futbolcu alma meselesıne gelelım ziya egerkı as kadroya cıkarılmasaydı alt liglerde bır sezon daha devm edecektı ne oldu u cevher farkedıldı şimdi deselerkı zıyanın sözleşmesı feshedıldı ne dersınız ha bırde ordu sunu aldı mersın bunu aldı bız alt lıglerden oyuncu alıyoruz dıyorsunuz zaten bu takımlaın butun oyuncuları alt lıg oyuncuları yanı uzun lafın kısası bız akımımıza destek verelım gerısını yöneticiler ve teknık heyet bilir
karşıyakalı 11.06.2011, 20:50 Aman ne kadar yapıcı ve güzel bir düşünce.. Moralimizi düzelttin saolasın...
kardeş son 2 sezonda yaşananları gördükten sonra başka ne dememizi bekliyordunki.2 sezondur çok olumlu baktık çok yapıcı davrandık sonuç ne oldu .düzelen ne var aynı transfer politikaları devam ediyor tek fark bizi bu sene ligde bırakacak kadar kötü takımların olmayışı herkes il takımı iyi işler yapıyorlar biz hariç.geçen sezon ligin en kötü takımı bizdik bizden kötü olanlar şimdi bank asyada.peki ligin bu en kötü takımına ne takviye yaptıkta lige bu takımla başlayacagız takımın tek eksigi faty miydi .sag bek ,sag açık ,ortaya oyun kurucu ve bitirici bir forvet lazımken ve gidenlerin yeri henüz dolmamışken gelenler ise gidenlerden daha kalitesiz oyuncularken . bu şartlar altında ne dememimi beklersinki kardeş.eger benim yapıcı ve güzel yorumlarımla bir şeyler düzelecekse eyvallah en kralını yapayım ama olmuyo işte.bu yorumlar çaresizligimizin ve sesimizi duyuramamamın .ve sıkıntılarımızın dışa vurumudur başka bi şey degildir.bu arada hepimizin morelini düzeltecek kişiler ben degilim muhterem yönetim kurulu daha dogrusu transfer komitesidir. en kısa sürede hepimizin morellerini düzelmesi dilegiyle kal saglıcakla
kabus geri donuyor 3 film,in adi
kurtlar vadisi sivas:D
artik trajikomik bir hal aldik camiaca:mad:
burak58as553 11.06.2011, 20:57 Rıza Hoca 8-9. haftalarda takımdan ayrılabilir..Kadro biraz yetersiz gibi..
bide bakarmisiniz sivas super futbol oynasin ve onune geleni devirsin bizi utandir sivas bence ummadigimiz tas bas yararmis ya tutarsa :)
bakarsin ugur kabuk kivanc karagoz transferleri ya tutarsa burda yazdiklarimizdan utansak keske
sivaslitaner58 11.06.2011, 21:19 superligde takimlar transfer yapiyor biz napiyoruz acaba?
Divriği58 11.06.2011, 21:20 "KABUS 3 "
Ağustos ayında sinemalarda
Mecnun ODYAKMAZ Rıza ÇALIMBAY
' MACERA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR '
Divriği58 11.06.2011, 21:22 KABUS1 ve KABUS2 de yapılan hataları görüpte görmemezlikten gelen yönetim hala aynı zihniyetle seyircilerine KABUS3 de yaşatmak istiyor
KABUS1 ve KABUS2 de yapılan hataları görüpte görmemezlikten gelen yönetim hala aynı zihniyetle seyircilerine KABUS3 de yaşatmak istiyor
Dostum illa bi bank asyaya yollanalım ki akıllar başa gelsin onu bekliyorlar
Rıza hoca sana zerre kadar güvenim inancım kalmadı....Bu kadar camiayı hedef ilk 5 diyerek beklenti içine soktun ama yaptıkların hiç iç açıcı değil .Olumsuz bir durumda da kimseden destek bekleme artık çünkü biz sözümüzü söyledik ama dinletemedik ..SORUMLULUK SENDE ARTIK
benim hala umudim var 2-3 gune super transferler geliyo bence bekleyin sabir edin;)
Divriği58 11.06.2011, 21:37 benim hala umudim var 2-3 gune super transferler geliyo bence bekleyin sabir edin;)
YALANNNN söylüyorsunnn :):)
YALANNNN söylüyorsunnn :):)
vallaha billaha yalan malan degil be ustaaa:) cok positifim suan;) bence firtina oncasi sessizlik bu yonetim bize saka yapiyo sag gosterip sol vuracak yigido_halil_58 demisti dersin:D
engin2609 11.06.2011, 21:55 vallaha billaha yalan malan degil be ustaaa:) cok positifim suan;) bence firtina oncasi sessizlik bu yonetim bize saka yapiyo sag gosterip sol vuracak yigido_halil_58 demisti dersin:D
:D bak ama ugur kavukla vurdu bizi zaten bida vurursa ölür gideriz :)
Respect58 11.06.2011, 22:13 Eğer ki Rıza hocanın söyledikleri şaka değilse veya yönetim sağ göterip sol vurmayacaksa önümüzdeki sezonda şunların olması büyük ihtimal..
Lig başlar ilk hafta sezon başı kampının verdiği gazla rakibimizi yeneriz.Sonra taraftarlarımız başlarlar o sene bu sene şampiyonuz(Hele birde İstanbul takımı ise şampiyonlar ligini alacağımızıda iddaa edenler çıkacaktır :D)
Haftalar ilerledikçe takım şamar oğlana döner ve taraftarımız bu ne ya bu nasıl takım falan diye söylenmeye başlarlar.
Bir iki hafta daha geçince başlarlar Çalımbay istifa Çalımbay istifa diye.Ve Rıza Çalımbay gider...
Sonra başka birisi gelir.Yeni gelen hocayada biraz zaman tanınır.Sonra bakılırki yok olmayacak bu iş..
Bu kez taraftar başlar bağırmaya yönetim istifa yönetim istifa diye...
Yönetim hemen radikal kararlar alır ve devre arası her türlü fedakarlığın yapılacağını ve Sivassporumuzun kümede tutulacağı söylenir...
Bizler başlarız gün saymaya.Devre arası gelir takıma takviyeler yapılır(Bu arada çekirge üçüncü kez sıçrar mı bilinmez)
İkinci yarı başlar.........(Burdan sonrasını hepimiz hatırlıyoruzdur malüm yakın geçmişimiz)Tabi sonucunuda kestiremiyoruz yine şansımız yaver gidermi bilmiyoruz..
Şimdi bu yazdıklarım size tanıdık geliyor mu.Acaba?
allah korusun insallah sivasspor basarili olur diyelim ;)
asabibaba 11.06.2011, 22:29 Eğer ki Rıza hocanın söyledikleri şaka değilse veya yönetim sağ göterip sol vurmayacaksa önümüzdeki sezonda şunların olması büyük ihtimal..
Lig başlar ilk hafta sezon başı kampının verdiği gazla rakibimizi yeneriz.Sonra taraftarlarımız başlarlar o sene bu sene şampiyonuz(Hele birde İstanbul takımı ise şampiyonlar ligini alacağımızıda iddaa edenler çıkacaktır :D)
Haftalar ilerledikçe takım şamar oğlana döner ve taraftarımız bu ne ya bu nasıl takım falan diye söylenmeye başlarlar.
Bir iki hafta daha geçince başlarlar Çalımbay istifa Çalımbay istifa diye.Ve Rıza Çalımbay gider...
Sonra başka birisi gelir.Yeni gelen hocayada biraz zaman tanınır.Sonra bakılırki yok olmayacak bu iş..
Yönetim hemen radikal kararlar alır ve devre arası her türlü fedakarlığın yapılacağını ve Sivassporumuzun kümede tutulacağı söylenir...
Bizler başlarız gün saymaya.Devre arası gelir takıma takviyeler yapılır(Bu arada çekirge üçüncü kez sıçrar mı bilinmez)
İkinci yarı başlar.........(Burdan sonrasını hepimiz hatırlıyoruzdur malüm yakın geçmişimiz)Tabi sonucunuda kestiremiyoruz yine şansımız yaver gidermi bilmiyoruz..
TANIDIK GELMEZ Mİ BİRİNCİ DERECEDEN YAKIN AKRABAMIZ :D:D:D:D:D:D:D
forvete yerli birinin bulunmasından yanayım
şarkışla 58 11.06.2011, 22:32 şarkışla 58
Usta Yiğido
413 Mesajına 724 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 208
Cevap: Sivasspor Zirveye Oynamalı... Neden?
Bence hedef konusunda Rıza Hoca ile Başkan arasında bir
anlaşmazlık olacağını tahmin ediyorum.Eğer Başkan Hocadan
ligde tutunacak ucuz yollu
bir takım yapmasını isterse
Hoca buna ne cevap verir bence görevi
bırakır.
Öte yandan da devre arasında alınan topçular
transfer için beni biraz rahatlatıyor.Tabi dileğimiz
SİVASSPOR un ilk 11 e en az 4 topçu alması.
Daha önce bu konudaki fikrimi yazmıştım.Artık iyice belli oluyorki Başkan Hocadan bizi ligde tutabilecek bir kadro yapmasını istedi.Eğer çekirge 3. defa sıçramayı öğrenmemişse işimiz gerçekten çok zor.
58MUAMMER58 11.06.2011, 22:33 YABANCI HAKKIMIZ DOLU evet ,bilmiyoruz belki göndermek okadar kolay değil biz burdan şu gitsin bu gitsin diyoruzda, bakın ankaragücüne transfer yasağı getirildi,konyayada öyle belki yönetim bu duruma düşmemek için çare arıyordur,benim gördüğüm bu takım yeterli değil ,mehmet yıldız ,kamanan,sedat,murat,abdurahma n az adam değillerdi gerçi 2 yıldır bunlardan tam yararlanamadık gitmeleri sivassporu çok etkilemiyecektir,yeni yönetimin basın sözcüsü hala kim bilmiyoruz,bilen varsa yazarsa teşekkür edecem,taraftarlar bende dahil ileriye umutla bakamıyoruz,taraftarla yönetim arasında köprü olacak kimse yok,transfer haberlerini burda dedikodulardan öğreniyoruz birileri çıkıp desinki yönetimden, az sabredin isim açıklamıyoruz anlaşınca görürsünüz desinde ikna olsun millet,eğer adam gibi transfer yapmıyacaksanız ivanosuda keitayıda ,sandroyuda ,agbetuyuda bırakmayın hiçdeğilse dimyata pirince giderken eldeki bulgurdanda olmıyalım.
Divriği58 11.06.2011, 22:35 vallaha billaha yalan malan degil be ustaaa:) cok positifim suan;) bence firtina oncasi sessizlik bu yonetim bize saka yapiyo sag gosterip sol vuracak yigido_halil_58 demisti dersin:D
Tamam bak söz eğer inş. senın dedıgın gıbı olurda bende sana dönerım bak halıl gardaş dedıgın gıbı oldu dıe hadı bakalım :) Eğer senın dedıgın çıkarsa sana yemek borcum olsun :D
nefhret_58 11.06.2011, 22:35 bütçe yok, takım yok, ben anlamadım ki bu nasıl bir işşşş. millet ne transferler yapıyor takımımız nerden buluyor bu oyuncuları bilemiyorum...
Tek Alternatifimiz var ozaman !
Kayserisporun strategisini uygulamak !!
Almanyadan Genc Futbolculari Alacaksin ! Takima Kazandiracaksin.. ;)
Bukadar Basit..
Tamam bak söz eğer inş. senın dedıgın gıbı olurda bende sana dönerım bak halıl gardaş dedıgın gıbı oldu dıe hadı bakalım :) Eğer senın dedıgın çıkarsa sana yemek borcum olsun :D
sagol arkadasim benim icimde hala umit var sivaslinin takimi bank asyaya dusmez sirtimiz yere gelmez insallah once canimiz sagolsun:D
sivas 10.da olsa sevinirim artik bu duruma geldim
Divriği58 11.06.2011, 22:48 ne 10 u bu takımla 14 üncü bitirsin ligde kalsın gne sevınırım
Rıza Hocam okudunmu şu 50-60 yorumu ?
Bir tane bile UĞUR KAVUK ile anlaşmanızı destekleyen birisi var mı ?
Hiç sormuyormusun kendine beni mi süperim buradaki yüzlerde insan cahil diye ?
Abdurrahman varken nasıl olurda Uğur ile devam edersin ?
Bu Ugur eger 3.lige gönderilsin (Mesela 4 Eylüle) eger takıma sokarlarsa yüzüme tükür !
Biz biteriz hoca bu takımla , şimdiden diyeyim !
2 senedir Allah yüzümüze baktı bu sene o da olmaz artık bu takımla ...
Rıza Hocam okudunmu şu 50-60 yorumu ?
Bir tane bile UĞUR KAVUK ile anlaşmanızı destekleyen birisi var mı ?
Hiç sormuyormusun kendine beni mi süperim buradaki yüzlerde insan cahil diye ?
Abdurrahman varken nasıl olurda Uğur ile devam edersin ?
Bu Ugur eger 3.lige gönderilsin (Mesela 4 Eylüle) eger takıma sokarlarsa yüzüme tükür !
Biz biteriz hoca bu takımla , şimdiden diyeyim !
2 senedir Allah yüzümüze baktı bu sene o da olmaz artık bu takımla ...
Yazdıklarının altına imzamı atıyorum..Uğurun takımda kalması demek yönetimin ve rıza hocanın, taraftarı zerre kadar ciddiye almadıklarının, önemsemediklerinin bir göstergesidir...
migroArmis 11.06.2011, 23:08 bundan sonra artık kimse bana ilk 5 falan demesin alınan oyuncularla biz ancak son 5 için oynarız ve muhtemelen küme düşeriz.ugur kavuk bu takımdan gönderilmesi gereken ilk 5 kişliden birisidir.o zaman apoyu neden bıraktınız ugur kavuktan 5 kat iyi sag bekti apo.artık rıza hocaya falanda güvenmiyorum.ugur kavugu takımda tutup apoyu gönderen adama güvenim kalmamıştır benim.şimdi içim acıyarak kesin söylüyorumki bu takım küme düşecektir.alınan adamlar tırışkadır ve takımı bırakın ilk 5 e oynamayı ligde bile tutmaya yetmeyecektir.hani yabancılar gidiyordu kaliteli adamlar geliyodu.yine kandırıldık bu senede.rabbim sonumuzu hayır eyleye çünki işimiz yine ALLAHA KALIDI BU SENEDE
Katılıyorum...Ama Sivassporun mevcut kadrosu her ne olursa olsun süperligde orta sıralara oynayabileceğini düşünüyorum..Ama artık her takım diri her takım oynamaya çalışıyor..İşin ucunda iyi paralar var..Bu takım düşmez ama gerekli takviyeler yapılmazssa bırakın ilk 5 i ilk 10 bile girmesi oldukça güç olacaktır...
atrium58 12.06.2011, 00:50 Rıza hocanın sağ beke alternatif oyuncu bakması uğura yedek olsun diye oyuncu bakması anlamına geldiğini düşünmüyorum Takımın en çok ihtiyaç duyduğu bölgeler 1. kaleci tam kapalı kutu gördükten sonra yorum yapabiliriz 2. sağ bek oyuncu aranıyor 3. stoper faty alındı ve Diallo döndü 4.orta saha çek oyuncu alındığı söyleniyor 5.forvet aranıyor. Kendisi gitmek isteyen mehmet ve taraftarın çoğunun antipati duyduğu sedat dışında takımda devamlı oynayanlardan giden yok ve taraftarında özellikle anketlerde teyit ettiği bölgelere takviye yapılmış. Gerisi rıza hoca ve ekibinin helva tarifine kalıyor..
57 Mehmet 12.06.2011, 02:10 bize yakisir bir golcü,isvec liginde forma giyen 23 yasindaki fasli mustafa el kabir,piyasa degeri 1 milyon euro
http://www.youtube.com/watch?v=gN_HO9Lv6n4
bize yakisir bir golcü,isvec liginde forma giyen 23 yasindaki fasli mustafa el kabir,piyasa degeri 1 milyon euro
http://www.youtube.com/watch?v=gN_HO9Lv6n4
Oyuncu Cagliari takimiyla anlasmis kardes.
B.DUMANLI 12.06.2011, 06:06 Hoca olarak ses cikartmazsan sezon basinda vede yönetim agziyla bütceden bahsedersen senin istikbalinde ayni Mesut Bakkal gibi olur.Sana en sonunda bavul toplatirlar.Gecen yil ben sezon basinda olsaydim Sivasspor bu durumlarda olmazdi diyen sendin.Bu yil yapilan transferlere bakiyoruz,bu kadromu bizi ilk bese sokacak .Kadroyu oldugundan fazla cogaltiyorsun o genclerden hangisi ilk onbirde yer bulacak.Daha forvete senin istikbalinin can damarina bir cözüm bulamadin.Hani elinde kabarik bir liste mevcuttu.Alternatifler coktu.Ne oldu Riza hoca.Daha gencsin,toysun ,Sivas´li sanma seni her zaman bagrina basacak.Takimi iyi kur ve isteklerinde direncli ol.Sayet bu yilda kümeye oyniyacak olursa bu takim gerek sen ve yönetim cok sey kaybedersiniz.Sivas´li bikti artik takimin her yil küme düsmemeye oynamasindan.
Yusuf Çevik 12.06.2011, 06:19 Bakalım hayırlısı olsun.
Ben oyuncunun ismine bakmıyorum.Rıza Hoca`ya güveniyorum inşALLAH.O gerekeni yapacaktır.
Derlerya okumak cehaleti alır aptallık baki kalır diye bizim yonetimde bazı şeyler baki kalmış böyle transfermi olur ya doldurdular 2. lig topçularını
yerli golcu alacaklarmış kımı alacaklar çok merak ediyorum bırakın sivasspor milli takım yerlı forvet bulamıyor niye bıraktınız mehmet yıldızı o zaman
ugur kavuk kalmamalıydı kalacaksa apo kalmalıydı
rıza hocada bu işi kıvıramaz zaten eskışehirde gorduk ne yapabılecegını
karşıyakalı 12.06.2011, 07:17 Eğer ki Rıza hocanın söyledikleri şaka değilse veya yönetim sağ göterip sol vurmayacaksa önümüzdeki sezonda şunların olması büyük ihtimal..
hemde çok tanıdık ezberledik artık seneryoları.yeni sezondada aynı filmi seyredecegiz çünki .herkes hazırlıklı olsun
Derlerya okumak cehaleti alır aptallık baki kalır diye bizim yonetimde bazı şeyler baki kalmış böyle transfermi olur ya doldurdular 2. lig topçularını
yerli golcu alacaklarmış kımı alacaklar çok merak ediyorum bırakın sivasspor milli takım yerlı forvet bulamıyor niye bıraktınız mehmet yıldızı o zaman
ugur kavuk kalmamalıydı kalacaksa apo kalmalıydı
rıza hocada bu işi kıvıramaz zaten eskışehirde gorduk ne yapabılecegını
çoğu yazdıklarına katılıyorum..ancak mehmet yıldızı niye bıraktınız lafına katılmıyorum.. gözden kaçırılan bir şey var sivasspor mehmet yıldızı bırakmadı, mehmet yıldız sivassporu bıraktı kendi ayrılmak istedi bunu unutmayalım..eğer o kadar çok sivassporlu olsaydı formasını geri almak ilk 11 e girmek için daha çok çalıışır ve burada kalırdı
yerli forvet fenerbahçeden semih olmasın.. ilk 5 e oynayacağızya :D
B.DUMANLI 12.06.2011, 09:50 Sakin olaki bu yil bu takim küme düsmeye oynamasin,yoksa seyirciden cekeceginiz var.Sezon basi takimi sen kuruyorsun RIZA HOCA bu takimdan ve olacaklardan en az yönetim kadar suclusun.Sivas´li seni affetmez,cünki gecen yil öyle iddaali kanustunki topu Mesut Bakkal´a attin.Demistinki ,sezon basinda takimin basinda ben olaydim takim baska yerlerde olurdu demistin .Iste sana gene sezon basi ve Sivasspor´un basindasin.Göster enerjini Riza hoca. Birde yönetim seninle neden bir yiillik anlasma yapti bunu anlamis degilim.Demekki yönetimin güvenini sen ve kurmaylarin kazanamadiniz.
ozledımeskıyı 12.06.2011, 10:48 Alcağımız sağ bek uğur un yedeği olacak seviyedeyse alttan birini çıkartın en aşşağı olur kadar
ozledımeskıyı 12.06.2011, 10:50 vallaha billaha yalan malan degil be ustaaa:) cok positifim suan;) bence firtina oncasi sessizlik bu yonetim bize saka yapiyo sag gosterip sol vuracak yigido_halil_58 demisti dersin:D
Tabi sana da inanmak isteriz.
erhan 10 12.06.2011, 11:10 Borca girip iyi transferler yapacağız denildi.Şimdi ise topa yeni dokunan futbolcular alıyoruz.Bizim bu iç transferlerimiz böyle Uğur Kavuk gibi olacaksa bu sene ilk 15 haftada kümeye düşmeyi garantileriz.Fit futbolcu lazım bize Uğur kaç kere bi futbolcudan top almış ben hatırlamıyorum ??
Rıza hoca adama sorarlar borjanı alıp yabancı kontenjanını neden yedek kaleciye ayırdın diye ?? Alişanı neden yolladın veya devre arasında akın vardarı neden yollayıp lubosu aldın ?? yabancı kontenjanını bu sene hiç şans bulamayan, varlıkta gösteremeyen kalitesi vasatın altındaki sandroyla neden dolduruyorsun ?? elinde keita gibi bir oyuncu var onu bile bir iki maçta 10 dk falan oynattın, o mevkide oynayan rada da var e o zaman keita da yabancı kontenjanını dolduruyor..Ha çık o zaman " benim hedefim yüksek falan değil ligde kalsam yeter alacağım yabancı oyuncu da elimdekilerden iyi olmaz " de bu taraftar da ona göre beklenti içine girsin veya girmesin ..Ama göz göre göre aynı hatalar yapılıyor görünen köy kılavuz istemez ama malesef yine aynı sıkıntıları çekeceğiz yine taraftar haklı çıkaca..hoş şu an itibariyle sen rengini belli ettin ama neyse ..Allah sonumuzu hayır etsin..İlla bizi sıradan bir anadolu kulübü yapacaksınız
uğur sağdaysa kesin önümüzdeki sene şampiyonuz:D
B.DUMANLI 12.06.2011, 16:53 Yılmaz Vural : "Sıkıntı çekecek takım Karabükspor ve Sivasspor takımları gibi görünüyor"
Bunu YILMAZ VURAL´in söylemesine gerek yokki,su ana kadar olan transferler icler acisi.Bu takim paraya kiyip gercek bir santrafor bulamazsa isimiz cok zor.Enaramo güven vermedi ,veremezde kilo cok fazla ve hareketleri cok agir.
57babasivas 13.06.2011, 00:21 1 Jakub Navratil
2 tomas Rada
3 Sandro
4 kamil Grosickil
5 michael Eneramo
6 ricorda Pedriel
7 Jacques Faty
8 Milan Borjan
9 Akeem Agbetu kalcak herhelde rıza hoca yabanci hakimiz dolu diyor başkada aklima kimse gelmiyor
10 çek anlaşildi daha ismi verilmedi
romoviçde gider zaten
Milan Borjan aldik ben tahminimi yürüttüm agbetu kalcak herherlde çünkü yabanci hakimiz dolu diyorlar başka akima gelen yok bilen varsa yazsin ıvonos ve keita lubos kesin gitti
57babasivas 13.06.2011, 01:02 diollo yu unutmuşum şimdi aklima geldi egbetu gidiyor ozaman önümüzdeki sene bu yabancilar olcak
mucahitbaba58 13.06.2011, 01:51 Eğer ki Rıza hocanın söyledikleri şaka değilse veya yönetim sağ göterip sol vurmayacaksa önümüzdeki sezonda şunların olması büyük ihtimal..
bu filmi izlemeye ucuncu kez kalbim yetmez dusunmek bile istemiyorum takimi birakirim daha iyi en azindan kalp krizi riskim azalir valla ciddiyim
threestar58 13.06.2011, 02:01 resmi transfer donem,i 14 haziranda basliyor ozaman riza hoca iki hafta icinde bomba transferler yapmasi lazim 28 haziran,da hazirlik kamp,i basliyor
sebasteia 13.06.2011, 08:11 beyler ben sizin kadar karamsar değilim. nedeni ise şu;
bu yıl kesin sivasspor'da olacaklardan oluşan kadromuza şöyle bir göz atalım:
kale
- korcan (bu sene fener maçı hariç herkesin takdirini kazandı, kalemiz bu yıl da güvende)
- milan borjan (4 yıllık kontrat imzalanarak geleceğe yatırım yapıldı. boyu ve yaşı gayet uygun, bu yıl ara ara oynayıp tecrübe kazanacaktır)
- nihat şahin (zaten alişan'ın yerine 3. kaleci olarak alındı, pek oynama fırsatı bulamayacaktır ilk yıl)
defans
- faty (tartışmasız en iyi transferimiz, rada ile uyumlu bir ikili olurlar)
- jakub navratil (özellikle son maçlarda iyice kendini buldu, takıma alıştı, bu yıl çok daha farklı olacak)
- murat akça (tahminimce defansın göbeğinde rada ve faty'nin yedeği olarak alındı, genç bir arkadaş, oynadıkça göreceğiz)
- thomas rada (muhtemelen bu yıl yine hoca ön liberoda sadece ihtiyaç duyulduğunda görev verecek, her an kullanılabilecek iyi bir futbolcu. iyi bir kamp döneminden geçip fazla kilolarından kurtulması lazım)
- ziya (tartışmasız yeni yıldızımız, geçen yıl alışma devresiydi, bu yıl milli takımda vs oynayarak iyice güven kazandı, birçok takımın sahip olmak isteyeceği bir futbolcu)
- hayrettin (her halükarda defansın her yerinde oynatabilir rıza hoca ama yine de bu sene sürekli ilk 11'de oynatılmayacağını düşünüyorum. ziya ve hayrettin ikilisi ile sol kanadın çok problemli olmayacağını düşünüyorum)
- kıvanç karakaş (kesinlikle uğur'un yerine alındı, direkt ilk 11'de sağ bekte oynatılacağını düşünüyorum. eyuphulagu arkadaşımızın da belirttiği gibi mustafa denizli ve tugay kerimoğlu'nun da takip edip aldırmak istediği bir futbolcu kötü olamaz, önyargılı olmayın, ben başaracağına inanıyorum, bekleyip göreceğiz)
- kerim zengin (muhtemelen kıvançla sağ bekte değişmeli oynayacaklar zaman zaman ancak asıl oynatılacağı yer mehmet nas'ın bölgesi. yaşının genç olması bile mehmet nas'a göre artı bir özellik.)
- uğur (keşke takımda kalmasaydı, en zayıf halkamız. ama ben zaten kıvanç'ın yedeği olacağını düşünüyorum. 32 yaşındaki bir adamın zaten sürekli ilk 11'de oynayacağını düşünmek hayalcilik olur)
orta saha
- kadir (tartışmaya gerek var mı? türkiye'de birçok takımın kendilerinde olmasını isteyeceği ender ön liberolardan)
- erman (geçen yıl orta sahanın ortasında oynatılmasıyla kendisini buldu. geçen yılki performansına itirazı olan var mı?)
- kamil grosicki (sezonun son maçlarında psikolojik rahatlama ve transfer dedikoduları yüzünden kafası bulandı ve kendisini takıma veremedi. kafası rahat bir kamil gibi futbolcu kaç takımda var?)
- mehmet nas (uğur kavuk'la ikisi bu takım için iyi birer yedek olacaklar. ikinci yarılarda ihtiyaç hissedildiğinde oyuna dahil olup tecrübesiyle ve 15-20 dakikalık enerjisiyle iş yapacak. fazlasını rıza hoca da istemez zaten)
- cihan yılmaz (müthiş istikrarsız, şovmen, bir büyük maçta oynayıp on maç yatma alışkanlığı var, istikrar yok. yaş gelmiş 27-28'e bu yaştan sonra değişmez. bu takımda uğur, mehmet nas ve cihan bu üçü zayıf halka, muhtemelen yedekte bekleyecekler. bu isimlerden daha kaliteli isimleri yedekte de zaten tutamayız)
forvet
- eneramo (mehmet yıldız'ın yerini dolduracak bu yıl, merak etmeyin. banko ilk 11 ve zor bir forvet olduğunu bu yıl gösterecek)
- suarez (bizim için yedek golcü olabilir. suarez'in gol atabilmesi için kanatların çalışması lazım. bu yıl belki geçen yıldan daha da faydalı olabilir. ancak yeni alınacak yerli forvet kimse, onun yedeği olacak gibi)
şimdi yukarıda önümüzdeki yıl sivasspor'un kadrosunda kesin olacak olan 19 kişi var. kalan 5 kişi kimler olacak onu merakla bekliyoruz. ayrıca henüz ne olacakları tam belli olmayan keita, diallo, sandro mendonça ve ivanovs gibi isimler de var.
şimdi asıl soruyu soruyorum:
yukarıda kesinleşmiş olan 19 kişilik liste sizce küme düşebilir mi? o kadar kötü bir kadro mu?
herkes cevabını ayrı versin ama ben de cevabımı vereyim: şimdilik bu 19 kişilik kadro bile bizi ligde tutar, ancak ilk 5'e tabii ki oynayamayız.
bir de şunu unutmayalım arkadaşlar, önceliğimiz çok gol yiyen bir takım olmamak. ligde bu şekilde kalınır. rıza hoca ve başkan da öncelikli olarak bu yıl bu sorunu çözmeye odaklanmışlar gibi gözüküyor ve iyi de ediyorlar. şimdi sağlam bir forvet ve 10 numara pozisyonundaki bir kişi ile seneye ilk 8-9 için ideal bir kadroya kavuşmuş oluruz. daha fazlasını elde etmek tabii ki de yönetim ve rıza hocaya kalmış!
58akif34 13.06.2011, 08:55 beyler ben sizin kadar karamsar değilim. nedeni ise şu;
kale
- korcan (bu sene fener maçı hariç herkesin takdirini kazandı, kalemiz bu yıl da güvende)
- milan borjan (4 yıllık kontrat imzalanarak geleceğe yatırım yapıldı. boyu ve yaşı gayet uygun, bu yıl ara ara oynayıp tecrübe kazanacaktır)
- nihat şahin (zaten alişan'ın yerine 3. kaleci olarak alındı, pek oynama fırsatı bulamayacaktır ilk yıl)
defans
- thomas rada (özellikle son maçlarda iyice kendini buldu, takıma alıştı, bu yıl çok daha farklı olacak)
- murat akça (tahminimce defansın göbeğinde rada ve faty'nin yedeği olarak alındı, genç bir arkadaş, oynadıkça göreceğiz)
- jakub navratil (muhtemelen bu yıl yine hoca ön liberoda sadece ihtiyaç duyulduğunda görev verecek, her an kullanılabilecek iyi bir futbolcu. iyi bir kamp döneminden geçip fazla kilolarından kurtulması lazım)
- ziya (tartışmasız yeni yıldızımız, geçen yıl alışma devresiydi, bu yıl milli takımda vs oynayarak iyice güven kazandı, birçok takımın sahip olmak isteyeceği bir futbolcu)
- hayrettin (her halükarda defansın her yerinde oynatabilir rıza hoca ama yine de bu sene sürekli ilk 11'de oynatılmayacağını düşünüyorum. ziya ve hayrettin ikilisi ile sol kanadın çok problemli olmayacağını düşünüyorum)
- kıvanç karakaş (kesinlikle uğur'un yerine alındı, direkt ilk 11'de sağ bekte oynatılacağını düşünüyorum. eyuphulagu arkadaşımızın da belirttiği gibi mustafa denizli ve tugay kerimoğlu'nun da takip edip aldırmak istediği bir futbolcu kötü olamaz, önyargılı olmayın, ben başaracağına inanıyorum, bekleyip göreceğiz)
- kerim zengin (muhtemelen kıvançla sağ bekte değişmeli oynayacaklar zaman zaman ancak asıl oynatılacağı yer mehmet nas'ın bölgesi. yaşının genç olması bile mehmet nas'a göre artı bir özellik.)
- uğur (keşke takımda kalmasaydı, en zayıf halkamız. ama ben zaten kıvanç'ın yedeği olacağını düşünüyorum. 32 yaşındaki bir adamın zaten sürekli ilk 11'de oynayacağını düşünmek hayalcilik olur)
orta saha
- kadir (tartışmaya gerek var mı? türkiye'de birçok takımın kendilerinde olmasını isteyeceği ender ön liberolardan)
- erman (geçen yıl orta sahanın ortasında oynatılmasıyla kendisini buldu. geçen yılki performansına itirazı olan var mı?)
- kamil grosicki (sezonun son maçlarında psikolojik rahatlama ve transfer dedikoduları yüzünden kafası bulandı ve kendisini takıma veremedi. kafası rahat bir kamil gibi futbolcu kaç takımda var?)
- mehmet nas (uğur kavuk'la ikisi bu takım için iyi birer yedek olacaklar. ikinci yarılarda ihtiyaç hissedildiğinde oyuna dahil olup tecrübesiyle ve 15-20 dakikalık enerjisiyle iş yapacak. fazlasını rıza hoca da istemez zaten)
- cihan yılmaz (müthiş istikrarsız, şovmen, bir büyük maçta oynayıp on maç yatma alışkanlığı var, istikrar yok. yaş gelmiş 27-28'e bu yaştan sonra değişmez. bu takımda uğur, mehmet nas ve cihan bu üçü zayıf halka, muhtemelen yedekte bekleyecekler. bu isimlerden daha kaliteli isimleri yedekte de zaten tutamayız)
forvet
- eneramo (mehmet yıldız'ın yerini dolduracak bu yıl, merak etmeyin. banko ilk 11 ve zor bir forvet olduğunu bu yıl gösterecek)
- suarez (bizim için yedek golcü olabilir. suarez'in gol atabilmesi için kanatların çalışması lazım. bu yıl belki geçen yıldan daha da faydalı olabilir. ancak yeni alınacak yerli forvet kimse, onun yedeği olacak gibi)
şimdi yukarıda önümüzdeki yıl sivasspor'un kadrosunda kesin olacak olan 19 kişi var. kalan 5 kişi kimler olacak onu merakla bekliyoruz. ayrıca henüz ne olacakları tam belli olmayan keita, diallo, sandro mendonça ve ivanovs gibi isimler de var.
yukarıda kesinleşmiş olan 19 kişilik liste sizce küme düşebilir mi? o kadar kötü bir kadro mu?
herkes cevabını ayrı versin ama ben de cevabımı vereyim: şimdilik bu 19 kişilik kadro bile bizi ligde tutar, ancak ilk 5'e tabii ki oynayamayız.
bir de şunu unutmayalım arkadaşlar, önceliğimiz çok gol yiyen bir takım olmamak. ligde bu şekilde kalınır. rıza hoca ve başkan da öncelikli olarak bu yıl bu sorunu çözmeye odaklanmışlar gibi gözüküyor ve iyi de ediyorlar. şimdi sağlam bir forvet ve 10 numara pozisyonundaki bir kişi ile seneye ilk 8-9 için ideal bir kadroya kavuşmuş oluruz. daha fazlasını elde etmek tabii ki de yönetim ve rıza hocaya kalmış!
Söylediklerine katılıyorum bu takım çok iyi yerlere gelecektir alt ligden oyuncu alınmasına karşı olan arkadaşlar a ziyayi örnek gösteriyorum diğer oyuncularda ziya gibi iyi oyuncu olduklarına inanıyorum lig başlayınca göreceğiz
beyler ben sizin kadar karamsar değilim. nedeni ise şu;
- thomas rada (özellikle son maçlarda iyice kendini buldu, takıma alıştı, bu yıl çok daha farklı olacak)
- jakub navratil (muhtemelen bu yıl yine hoca ön liberoda sadece ihtiyaç duyulduğunda görev verecek, her an kullanılabilecek iyi bir futbolcu. iyi bir kamp döneminden geçip fazla kilolarından kurtulması lazım)
Navratil Sivasspor'a geldi geleli ön libero oynadı da biz mi görmedik ? :) Oynadığı tüm maçlarda stoper oynadı.
Rada'ya gelince Rada son maçlarda doğru düzgün forma şansı bile bulamadıki kendini bulmuş olsun ? :)
Ayrıca Kıvanç sağ bek adamı değil orta sahanın ortasında oynuyor.
sebasteia moralim duzeldi sagol:D
tugrulist 13.06.2011, 10:28 manisadan ariza makakuLa aLınmaLı yabancı kontenjanı açıLamıyorsa yerLi olarak mehmet batdaL aLInmaLı daha iyisin buLmak için fizana gitmeye gerek yok
burak58as553 13.06.2011, 10:33 Ligin ortalarında Yılmaz Vural takımın basına gelebilir :D
sebasteia 13.06.2011, 10:38 Navratil Sivasspor'a geldi geleli ön libero oynadı da biz mi görmedik ? :) Oynadığı tüm maçlarda stoper oynadı.
Rada'ya gelince Rada son maçlarda doğru düzgün forma şansı bile bulamadıki kendini bulmuş olsun ? :)
Ayrıca Kıvanç sağ bek adamı değil orta sahanın ortasında oynuyor.
pardon üstad :) bu navratil ve rada'nın isimlerini karıştırıyorum. :D rada ve navratil isimlerinin yerlerini değiştirip oku lütfen! :D
kumyurtlu58 13.06.2011, 12:41 Riza hocam bence sen ne yaptigini bilmiyorsun .Apo nun kalmasi ugur un gitmesi lazimdi .bu sene yine korkulu rüyalar görecegiz .ugur u da gönder de akli basinda iyi bir sag bek ve santrafor al.yoksa yandik ki ne yandik. birde yeni lerin uyum sorunu olacak...
ozledımeskıyı 13.06.2011, 14:29 YETERRRRRRRR'!!!!!!!!! MECNUN ODYAKMAZ YETER!!!!!!!
BIKTIK ARTIK OLDUK KASIMPAŞA DAN BETERR!!!!!!!!!!!
PARAYA KIYIN YOKSA BU TARAFTAR GİDERRRRR!!!!!!!!
oldu mu ?
Esrarenqiz 13.06.2011, 15:40 BEN YÖNETİMİN BU KADAR PATAYI NE YAPTIĞINI ANLAMIŞ DEĞİLİM. LİGE YENİ YÜKSELEN TAKIMLARIN BİLE BİZDEN ÇOK BÜTÇESİ VAR. YADA BİZİM KAT KAT FAZLA AMA TRANSFERE HARCAYAN YOK.
GAZIANTEPSPORU GORUYORUZ ADAMLAR DEVRE ARASINDA WAGNER İÇİN 5 MİLYON EURO YA YAKIN PARA ÖDEDİ. ŞİMDİ DELEV İÇİN 800 BİN EURO YU GÖZDEN CIKARDI VE BU TEKLIFI DAHADA ARTTIRACAK.
KAYSERİSPOR BU YIL BİZİM İSTEYİPTE ALAMADIĞIMIZ SEFA İÇİN DUİSBURGA 700 BİN EURO ÖDEDİ.
AMA BİZİMKİLER NERDE BOŞ BELEŞ FUTBOLCU VAR ONLARA YÖNELİYOR. 2 YIL ZİRVEYE OYNADIK BIR TEK GROSICKI ICIN DOGRU DUZGUN PARA ÖDEYİP ALDINIZ. 2 YIL ZIRVEYE OYNADIK YINE AYNI BOŞ BELEŞ FUTBOLCULARA YÖNELDİNİZ. BU PARALARI NE YAPTINIZ SORGULAMAK GEREK..!
BIRAZ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDE 'OMOTOYOSSİ' İÇİN 100 BİN EURO DAHA VERMEYEN Bİ YÖNETİMİMİZİN OLDUGUNU HATIRLARSINIZ. ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDİYORUZ, O KADAR PARA ALIYOSUNUZ. AMA BU ADAM İÇİN Bİ 100 BİN EURO DAHA VERMİYORSUNUZ. MBAMBA TRANSFERLERINI YAPIYORSUNUZ. HOLLANDA 2.LİGİNDEN ADAMI GETİRİP TAKIMA MONTE EDİYORSUNUZ.
DAHA SONRASI MALUM ANDERLETCH HEZIMETLERI FALAN.
DEMEK İSTEDİĞİM YA YÖNETİM ADAM GİBİ TRANSFER YAPMALI!
threestar58 13.06.2011, 16:49 diger takimlar,in yaptigi transferlere bakalim birde bizim yaptigimiz transferlere bakalim kim daha agir basiyor bu yapilan transferlerle kactane takimi yenebiliriz kac galibiyet alabiliriz icerde ve deplasmanda?
Keita'yı madem kenarda oturtacaksın yolla o zaman Rıza Hoca hakkımız dolu demektense sezon boyunca kenarda oturtup şans vermediğiniz oyuncular yerine altarnatifler düşünebilirsiniz.
Pedriel de bize çok faydaları dokunmuş olsada bu takımın oyuncusu değil bana göre. Mehmet de gitti. İyi bir forvet alınmazsa forvet hattı SOS veriyor. Her zaman Kamil ile Erman cıkıp kurtarmayacak bu takımı. İyi forvet şart..
B.DUMANLI 13.06.2011, 21:15 Biz ders almiyoruz iki yildan beri cekilenlerden.Riza hoca yapilan transferlerden cok memnunki kaliteli oyuncular aldigini beyan ediyor.Bu söylediklerinin arkasinda durmasini istiyorum ondan.Bir Antep ,bir Kayseri transferde büyük meblaglar ortaya döküp futbolcu alirken bazi gercekleri göz arkasi etmiyorlar.Sadece bu ligde kalmak istediklerinden bu paralari veriyorlar.Su ana kadar alinan futbolcularin Riza hocanin listesinde olusu düsündürücü.
Milan Cerny de geldi. Etti 13 yabancı. Agbetu Karşıyaka'ya verilmiş deniliyor. Eğer öyleyse yine de 2 yabancımız fazla. Diallo ve Ivanovs gider.
Agbetu kaç liraya verildi acaba bu arada ?
Milan Cerny de geldi. Etti 13 yabancı. Agbetu Karşıyaka'ya verilmiş deniliyor. Eğer öyleyse yine de 2 yabancımız fazla. Diallo ve Ivanovs gider.
sen yabanci sayisini dert etme kardesim hallolur insallah
agbetu 300.000 veya 500.000 e gittiyse buyuk is yeter
sebasteia 13.06.2011, 22:25 Milan Cerny de geldi. Etti 13 yabancı. Agbetu Karşıyaka'ya verilmiş deniliyor. Eğer öyleyse yine de 2 yabancımız fazla. Diallo ve Ivanovs gider.
diallo uzun sakatlığı nedeniyle performansı düşük olabileceği için gönderilebilir.
ivanovs'un mevkisine zaten fazlasıyla transfer yapıldı. bu ikisine de ihtiyaç duyulmayacak kanımca.
keita zaten oynatılmıyor, turşusunu kurmayacağımıza göre gönderilir.
diallo, keita, ivanos'un sözleşmelerini kaldır at, etti mi dokuz? :D
bence boyle de olabilir ama cok dusuk ihtimal
keita,ivanovs,diallo ve navratil gidip bilica gelebilir:confused:
Evet ben de öyle düşünüyorum. Önceden Rada da gidebilir diyordum ama adam geleli birkaç ay oldu zaten. Yedek için Pedriel ve Rada düşünülüyor galiba.
Ayrıca yabancı hakkımız daha iyi ayarlanmış olsa Belay gibi kaliteli bir oyuncu bonservissiz olarak alınabilirdi. Bunun olması için de kadromuzdaki yerlilerin kaliteli olması gerekirdi. Baktığımız zaman Erman ve Kadir'den başka yerli oyuncular garanti ilk 11'de yer bulur diyemiyoruz.
Bu arada merak ettiğim bir konu yabancı sayısı 10'a düşse bile hangi oyuncular tribünde bekleyecek ?
Bu arada merak ettiğim bir konu yabancı sayısı 10'a düşse bile hangi oyuncular tribünde bekleyecek ?
onu zaman gosterecek yarin ola hayir ola
Respect58 13.06.2011, 23:01 Yapılan son iki transfer (Kerim Zengin,Milan Cerny) moralimi yerine getirdi..İlk 5e oynayacak bir kadro kesinlikle değil ancak uyum sağlandığında ligi rahat bir yerde bitirecek bir takım oldu..Rıza hocanın tekli forvet oynattığını düşünürsek forvet transferinde yedek olacak normal bir oyuncu düşünülebilir.Yabancı oyuncu hakkımızı iyi bir 10 numaradan kullanmak lazım...
Yapılan son iki transfer (Kerim Zengin,Milan Cerny) moralimi yerine getirdi..İlk 5e oynayacak bir kadro kesinlikle değil ancak uyum sağlandığında ligi rahat bir yerde bitirecek bir takım oldu..Rıza hocanın tekli forvet oynattığını düşünürsek forvet transferinde yedek olacak normal bir oyuncu düşünülebilir.Yabancı oyuncu hakkımızı iyi bir 10 numaradan kullanmak lazım...
vallaha benimde moralim yerine geldi insallah kesinlesir transferler
kaldi 2 kaliteli forvet cunku sadece 2 forvetimiz var:Dcok az
bence bu yil arkadaslar fazla hayalperest olmayalim sampiyonluk veya ilk 5 zor olur ilk12 e rahat gireriz insallah o yeter rahat olalim yeter;)
DOGU_BEY 13.06.2011, 23:39 Başkan Milan Cerny transferini açıkladığına göre forvet transferi büyük ihitimal yerli olacak. Fkat eldeki yabancılar hemen elden çıkarılırsa yabancı golcü de gündeme gelebilir .Bu arada daha önce belirttiğim gibi artık Belay defteri bizim için kapandı. Bşalngıçta ciddi anlamda görüşülen bir isimdi ancak abartılı ücret istemesi bu transferden vazgeçilmesine neden oldu zaten Cerny de Belay gibi hücuma dönük ortasaha...
Başkan Milan Cerny transferini açıkladığına göre forvet transferi büyük ihitimal yerli olacak. Fkat eldeki yabancılar hemen elden çıkarılırsa yabancı golcü de gündeme gelebilir .Bu arada daha önce belirttiğim gibi artık Belay defteri bizim için kapandı. Bşalngıçta ciddi anlamda görüşülen bir isimdi ancak abartılı ücret istemesi bu transferden vazgeçilmesine neden oldu zaten Cerny de Belay gibi hücuma dönük ortasaha...
belayde kim onu unuttuk:D bir gecede
Sivas'ın Sesi Gazetesi'nde yeni bir haber : Diallo veya Pedriel gidebilir !
Agbetu Karşıyaka'da bu arada.
Kadromuz alternatifli oldu gibi. Yabancıların 9'a düşürülmesi gerekiyor.
---------------- ( Borjan )---------------------
------ ( Kerim - Faty - Navratil - Hayrettin ) -----
----------- ( Kadir - Mehmet Nas )---------------
---------( Cerny - Erman - Grosicki )-----------
-----------------( Eneramo )-------------------
Bir de alternatif kadroya bakmak gerekirse ;
---------------- ( Korcan )---------------
------( Uğur - M. Akça - Diallo - Ziya)-----
------------ ( Rada - Kıvanç )------------
----- ( Caner - Cihan - Burçağ Başel )-----
---------------- ( Pedriel )---------------
ozledımeskıyı 14.06.2011, 17:21 BEN YÖNETİMİN BU KADAR PATAYI NE YAPTIĞINI ANLAMIŞ DEĞİLİM. LİGE YENİ YÜKSELEN TAKIMLARIN BİLE BİZDEN ÇOK BÜTÇESİ VAR. YADA BİZİM KAT KAT FAZLA AMA TRANSFERE HARCAYAN YOK.
GAZIANTEPSPORU GORUYORUZ ADAMLAR DEVRE ARASINDA WAGNER İÇİN 5 MİLYON EURO YA YAKIN PARA ÖDEDİ. ŞİMDİ DELEV İÇİN 800 BİN EURO YU GÖZDEN CIKARDI VE BU TEKLIFI DAHADA ARTTIRACAK.
KAYSERİSPOR BU YIL BİZİM İSTEYİPTE ALAMADIĞIMIZ SEFA İÇİN DUİSBURGA 700 BİN EURO ÖDEDİ.
AMA BİZİMKİLER NERDE BOŞ BELEŞ FUTBOLCU VAR ONLARA YÖNELİYOR. 2 YIL ZİRVEYE OYNADIK BIR TEK GROSICKI ICIN DOGRU DUZGUN PARA ÖDEYİP ALDINIZ. 2 YIL ZIRVEYE OYNADIK YINE AYNI BOŞ BELEŞ FUTBOLCULARA YÖNELDİNİZ. BU PARALARI NE YAPTINIZ SORGULAMAK GEREK..!
BIRAZ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDE 'OMOTOYOSSİ' İÇİN 100 BİN EURO DAHA VERMEYEN Bİ YÖNETİMİMİZİN OLDUGUNU HATIRLARSINIZ. ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDİYORUZ, O KADAR PARA ALIYOSUNUZ. AMA BU ADAM İÇİN Bİ 100 BİN EURO DAHA VERMİYORSUNUZ. MBAMBA TRANSFERLERINI YAPIYORSUNUZ. HOLLANDA 2.LİGİNDEN ADAMI GETİRİP TAKIMA MONTE EDİYORSUNUZ.
DAHA SONRASI MALUM ANDERLETCH HEZIMETLERI FALAN.
DEMEK İSTEDİĞİM YA YÖNETİM ADAM GİBİ TRANSFER YAPMALI!
Ayak bastı parası 10 milyon euro;)
sebasteia 14.06.2011, 17:24 Bu arada merak ettiğim bir konu yabancı sayısı 10'a düşse bile hangi oyuncular tribünde bekleyecek ?
yorumlarından anlaşıldığı üzre yabancıların yedekte bekleyecek olmasını problem ediyorsun. bence yersiz bir kaygı, yabancı transferi daha kaliteli ve daha ucuz olduktan sonra ne mahzuru var?
kıçı tavan yapmış yerliler gelmediğine veya çok para istediklerine göre varsın parayı yabancılarımız kazansın!
ozledımeskıyı 14.06.2011, 17:24 YETERRRRRRRR'!!!!!!!!! MECNUN ODYAKMAZ YETER!!!!!!!
BIKTIK ARTIK OLDUK KASIMPAŞA DAN BETERR!!!!!!!!!!!
PARAYA KIYIN YOKSA BU TARAFTAR GİDERRRRR!!!!!!!!
oldu mu ?
Hangi gaza gelip yazdım ben de bilmiyorum hiç sormayın :D:D:D:D
Milan cerny ve Kerim Zengin moral verdi bize neyse
Hangi gaza gelip yazdım ben de bilmiyorum hiç sormayın :D:D:D:D
Milan cerny ve Kerim Zengin moral verdi bize neyse
al bendende o kadar bunu kabul edelim biz sivaslilar cok cabuk degisiyoruz:D
mucahitbaba58 16.06.2011, 16:04 beyler ben sizin kadar karamsar değilim. nedeni ise şu;
kale
defans
- jakub navratil (özellikle son maçlarda iyice kendini buldu, takıma alıştı, bu yıl çok daha farklı olacak)
- thomas rada (muhtemelen bu yıl yine hoca ön liberoda sadece ihtiyaç duyulduğunda görev verecek, her an kullanılabilecek iyi bir futbolcu. iyi bir kamp döneminden geçip fazla kilolarından kurtulması lazım)
orta saha
forvet
analizin ve caban icin azina saglik yuregine saglik yanliz keske dediklerinle beni inandirabilse bir turlu o guven gelmiyor kuskularim gitmiyor demekki bir guvencsizlik var benim analizim soyle bakiyorum gidenlere gelenlere bakiyorum degisen biseyin oldugunu sanmiyorum tam kaliteli bir futbolcu goremedik daha bir isim disinda (faty)gerisine guvenmem mumkun degil
Mamadou Diallo 16.06.2011, 18:58 Bilicayı alırsak 10 yabancımız olacak yerli forvet veya Pedriel ve Navrat,lden birini gnderip yabancı forvet
yigidoyuzz 16.06.2011, 19:20 ugur kavuk bence gelecek yil hepimizi sasirtip en az 10-15 asist yapacak:D
yanınada bir çoban salatası yapar :D
Son zamanlarda ismi Mersin İdman Yurdu'yla anılan Fenerbahçeli Bilica'yla bir görüşme yapılmadığı, teknik direktör Sağlam'ın Bilica'yı kadrosunda düşünmediği kaydedildi.
|