Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Yiğido Atilla Oldu

50sekiz
18.06.2011, 14:45
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor, Hollanda Birinci Lig ekiplerinden FC Utrecht'te top koşturan gurbetçi forvet Atilla Yıldırım ile prensipte anlaştı.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/7679/13717679.jpg

Daha önce Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin, Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'dan kaleci Milan Borjan, Karşıyaka'dan genç orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ve Adana Demirspor'dan genç stoper Murat Akça ile pilot takım olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor'dan genç oyuncular Burçağ Başel ve Caner Hüseyin Bağ'ı kadrosuna katan Sivasspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, Kardemir Karabükspor'dan sağ kanat oyuncusu Kerim Zengin'in ardından Hollanda'da top koşturan gurbetçi forvet Atilla Yıldırım ile de prensipte anlaşma sağladı. Abdurrahman Dereli ile yolların
ayrılmasının ardından sağ bek mevkisine Uğur Kavuk'un yanına Kerim Zengin'i, yolların ayrıldığı golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın mevkisine de Hollanda'nın Ajax takımının alt yapısında yetişen genç forvet Atilla Yıldırım'ı transfer etmeyi planlayan Sivasspor, iyi bir yabancı forvet oyuncusu daha alarak transferi noktalamak istiyor. Prensipte anlaşma sağlanan Kerim ve Atilla'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Şu ana dek 7 oyuncuyu kadrosuna katan, 2 futbolcuyla da prensipte anlaşma sağlayan Sivasspor, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transferler yaparak yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti, Bolu'da yapılacak ilk etap hazırlık kampı öncesinde transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamayı ve yeni transferleri Bolu ve Avusturya'taki hazırlık kampına dahil etmeyi planlıyor.

TEKNİK DİREKTÖR ÇALIMBAY

Teknik direktör Rıza Çalımbay, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, son olarak Hollanda'nın FC Utrecht takımında forma giyen, 20 yaşındaki forvet Atilla Yıldırım ile prensipte anlaşma sağladıklarını söyledi.

Takımın iskelet kadrosunun yüzde 99'unu koruduklarını belirten Çalımbay, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transferler yaptıklarını ifade etti.

Kulübün ekonomik gücü oranında transfer çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Çalımbay, “Gücümüz el verdiğince transfer çalışmalarımız devam edecek. İyi bir santrfor alıp transferi kapamak istiyoruz” dedi.

ATİLLA YILDIRIM VE KERİM ZENGİN KİMDİR?

Atilla Yıldırım, 22 Kasım 1990'da Almanya'da doğdu. Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Navruzyaylası köyünden yurt dışına giden gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Atilla Yıldırım, küçük yaşta ailesiyle birlikte Hollanda'nın Amsterdam kentine yerleşti.

Futbola 7 yaşında başlayan ve ilk olarak Amsterdam'daki DCG takımında oynayan Yıldırım, Elinkwijk ve HFC Haarlem takımlarında forma giydikten sonra Ajax'ın alt yapısında yer aldı. Ajax yıldız takımında iki yıl futbol oynayan Yıldırım, daha sonra FC Utrecht'e transfer oldu. FC Utrecht'in A2 takımında 13 maçta 16 gol atıp, 7 asist vererek kendisini ispatlayan Yıldırım, daha sonra (A) takıma yükseldi.

FC Utrecht'te başarılı maçlar çıkaran ve birçok kulübün transfer listesine giren Yıldırım, 1 metre 90 santimetre boyunda ve güçlü fiziği ile dikkati çekiyor. Avrupa'da top koşturan yetenekli Türk futbolcular arasında ismi yer alan Yıldırım'ın, Türkiye'de top koşturmayı planladığı ve (A) Milli Takım forması giymeyi hedeflediği belirtildi.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen sağ bek oyuncusu Kerim Zengin ise 1985 yılında Mersin'de doğdu. Mersin İdman Yurdu takımından 2001 yılında Fenerbahçe'nin PAF takımına transfer olan Kerim Zengin, 2003 yılında Fenerbahçe'de profesyonel oldu. 2004 yılında eski takımı Mersin İdman Yurdu'na kiralık olarak giden Kerim, 2005 yılında tekrar Fenerbahçe'ye dönerek (A) takımda bir dönem başarılı bir şekilde forma giydi.

Fenerbahçe'den 2007-2008 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralık olarak verilen Kerim, daha sonra Süper Lig takımlarından Medicalpark Antalyaspor ve Kardemir Karabükspor'da top koşturdu. Genç milli takımlara çeşitli kategorilerde 61 kez çağrılan Kerim Zengin'in Sivasspor ile prensipte 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi

İbrahim58070
18.06.2011, 14:46
http://img.webme.com/pic/y/yetenekliturkfutbolcu/atillayildirim99.jpg

Sivasspor'umuz Hollanda 1. Lig ekiplerinden FC Utrecht'te top koşturan gurbetçi forvet Atilla Yıldırım ile prensipte anlaştı.

Atilla Yıldırım Kimdir?

AJAX ALTYAPISI iLE ZiRVE YOLUNDA!

Hollanda Birinci Ligi "Eredivisie" ekibi FC Utrecht´in 1990 doğumlu Türk forveti Atilla Yıldırım, Ajax Amsterdam altyapsında eğitim görmüş bir gencimiz olarak Hollanda´daki yeteneklerin en beğenilenlerindendir.

1,90´a yakın boyu ile güçlü bir forvet oyuncusu olan Atilla bu sezon Utrecht adına Hollanda Birinci Ligi´nde VVV Venlo´ya karsi attığı son dakika golü ile bir anda gündeme oturmuş ve övgü dolu sözler almıştır.

NOT: Atilla Yıldırım'ı daha yakından tanımak isteyen Sivasspor'lu kardeşlerime, bir spor sitesinin yapmış olduğu röportajı sizlerle paylaşıyorum..

Atilla YILDIRIM' ın Röportajı İçin Tıklayınız... (http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.t l/ATiLLA-YILDIRIM--k1-FC-UTRECHT-k2-.htm)

akifesk
18.06.2011, 14:47
ilk defa duydum ısmını . inşallah saglam bı forvettir.

atilla yıldırım:13 macta 16 gol atmayi ve 7 assist vermeyi basardim.

bunları memleketnde de yap yiğido atilla :)

bunları memleketnde de yap yiğido atilla

BU TRANSFERLERİN HEPSİ BOŞ, MEHMET YILDIZ' I TAKIMDAN KOVUN SONRA 2.LİG VE 3. LİGDE ZOR OYNAYACAK ADAMLARI ALIN. EĞER 3 TANE ÇOK İYİ TARNSFER YAPILMAZSA BU TAKIM LİGİN İLK YARISI BİTMEDEN LİGDEN DÜŞER.

çok biliyosan sen yap transferi. mehmet yıldız takıma zarar verıyodu gitti. deve kuşu gibi kafamızı yere sokmuşuz arkadaş ufkumuzu genışletmemız lazım.

bomba forvet bu değil. geleceğe yatırım bu.

hem videosu hem röpörtajı ..
http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.t l/ATiLLA-YILDIRIM--k1-FC-UTRECHT-k2-.htm

HALIL
18.06.2011, 14:50
ISTE BU BU KADAR BASIT GENC GURBETCILERI KADRONA KAZANDIRACAN

BENCE SIVASSPOR COK AKKILI TRANSFERLER YAPIYOR BU ARKADAS INANIYORUM KI BIR CENK TOSUN GIBI OLACAKTIR INSALLAH SIVASSPORUN BOYLE TRANSFER YAPMASI COK SEVINDIRICI BIR HABER

OHOHOHO BIZIM HEMSERI YA BUU SUPER

13 MACTA 16 GOL VE 7 ASIST BU ARKADASI DA BEGENMEYIN DE GORIM

BENCE COK AKKILI BIR TRANSFER BEGENMEYEN OLAMAZ GALIBA

HEMDE BIZIM HEMSO

BU TRANSFERLERİN HEPSİ BOŞ, MEHMET YILDIZ' I TAKIMDAN KOVUN SONRA 2.LİG VE 3. LİGDE ZOR OYNAYACAK ADAMLARI ALIN. EĞER 3 TANE ÇOK İYİ TARNSFER YAPILMAZSA BU TAKIM LİGİN İLK YARISI BİTMEDEN LİGDEN DÜŞER.

ADAM HOLLANDA LIGINDE OYNAMIS SENIN DEDIGINE BAK

INSANLARA OYUNCU BEGENDIREMIYORUZ YA RABIM

arkadaslar bu transfer bir kere cok akkilica yapilmis gelecege yatirim yapilmis bir transfer

as forvet gelecek sabir edin insallah

turks
18.06.2011, 14:51
:) inşallah rahmana falan benzeyipde 2 günde gitmez cenk gibi bişey olsa keşke

DoomsDay58
18.06.2011, 14:52
Takımımıza hayırlı olsun

skullo**58
18.06.2011, 14:53
insallah iyidir.
Gardaslar burada Atilla yildirimin bir golü var.:)

http://www.youtube.com/watch?v=CodIpl8i-4Q&feature=related:)

GokhanTurna
18.06.2011, 14:54
Kadro zenginliği için alınmış asıl forvet yolda daha. transferlerden memnunum inşallah ligde iyi iş çıkarırlar.

Atilla aynı zamanda Sivaslıymış

NİHAT_EKİCİ
18.06.2011, 15:00

mustafa_kavak58
18.06.2011, 15:00
atilla yildirimin bilgileri :

http://www.transfermarkt.de/de/attila-yildirim/profil/spieler_175596.html

Mamadou Diallo
18.06.2011, 15:01
İyi iyi Sivaslı da kendisi Cenk Tosun gbi olur da golleri atar..

mustafa_kavak58
18.06.2011, 15:02

bunları memleketnde de yap yiğido atilla

13 macta 16 gol bu sene degil herhalde gecen sene utrechtin 2 takiminda atti bu sene 2-3 mac oynamis sonradan girmis oyuna toplam 16 dk oynmais 1 golü var

mustafa_kavak58
18.06.2011, 15:05
13 macta 16 gol bu sene degil herhalde gecen sene utrechtin 2 takiminda atti bu sene 2-3 mac oynamis sonradan girmis oyuna toplam 16 dk oynmais 1 golü var :confused::confused::confused:

xadox
18.06.2011, 15:15
imzalar atilmadan ben hic bir transfere inanmiyorum

58hsn58
18.06.2011, 15:17
İnsallah isimize yarar Oyuncu olur, hollandada fazla turk oyuncu parlamiyor, ama insallah bu sivassporumuzda parlar... Hayirlisi olsun...

Esrarenqiz
18.06.2011, 15:21

Yine beleşe alınan bir futbolcu. Umarım transfer yapmak ıcın yapılmıs bır transfer değildir.

burak58as553
18.06.2011, 15:22
Yıldız Forvet :D

münihli_58
18.06.2011, 15:23
Oooooh be. Sonunda gurbetci bir Futbolcu. Hayirli olsun Gollerini bekliyorum Atilla :)

ozledımeskıyı
18.06.2011, 15:26
Fizik gücü olarak bizim lige çok uygun.

Önemli olarak Hemşehraimiz adam Sivaslı

Ayrıca Ajax altyapısında 2 sene eğetim almış Ajax altyapısı Barca Münih Gii sayılı altyapılardan birine sahip.

Çok genç bu da ona kedini kanıtlama isteği ve hırs kazandırıyor.

Bu özellikleriyle bizimtakımımıza çokkatkı sağlaacağına inanıyorum.Bize gelince umarım milli takıma da seçilir.

Tuttuğun takım var mı diyor Sivaslısın Sivasspor dememişin Atilla olmadı:D:D:D

akifesk
18.06.2011, 15:31
güzel transfer ama bomba transfer değil. kaardeşim ne zaman patlıcak şu bomba forvet yeter ya !!

akifesk
18.06.2011, 15:33
güzel transfer ama bomba transfer değil. kaardeşim ne zaman patlıcak şu bomba forvet yeter ya !!

ozledımeskıyı
18.06.2011, 15:39

101. defa söylüyorum ayrılmayı MEHMET YILDIZ ___!!!!KENDİSİ!!!!___ istemiş.

gürünlüyiğido58
18.06.2011, 15:39
sivasli olması sevindirici hayırlı olsun ama bomba gibi bir forvet bekliyoruz:)

Gangstayigido
18.06.2011, 15:40
merak etmeyin baskan drogbayla anlasmis pazartesi aciklayacakmis:D
sizin bomba anlayisiniz ney
benim icin bomba transfer grosicki gibi yildiz aday daha parlamamis genc bir futbolcu

yigido_ersin58
18.06.2011, 15:56
tamamdır bu iş aç forvet pedriel i gönder gitsin yer açılsın m. batdal adıda gecıyo oda gelirse pedriel gereksiz konumda yabancı boşlugu olur

mustafa_kavak58
18.06.2011, 15:58
http://img.webme.com/pic/y/yetenekliturkfutbolcu/atillayildirimm.jpg
http://fcutrecht.nl/var/cache/storage/resized/player_photo/2010/2010_spelers_staande_foto/face/13511_44_attilla_yildirim.jpg
http://medya.todayszaman.com/benelux-tr/2011/06/01/yildirim.jpg
http://www.sport1.nl/files/_Volleybal/utrecht.jpg
Atilla Yildirim

ATILLA YILDIRIM Kenan Imirzalioglu benziyo biraz :D

http://www.tarihtekiler.com/resimler/kenan-imirzalioglu-3.jpg
Kenan Imirzalioglu

eyupkocak
18.06.2011, 16:16

ha ha haa çok komiksin :( rıza hoca senin kadar anlıyordur transferden

mehmeti bu sezon hiç izlemedin galiba atak kesmeden başka bişey yapamadı bizde seviyoruz ama oynamayan gider ...

karşıyakalı
18.06.2011, 16:21
başarılı olacagına inanıyorum

HALIL
18.06.2011, 16:25
alin doya doya bakin gercekten de deliyurege benziyo fizik olarak

http://www.youtube.com/watch?v=AREzrSHOOnU

şarkışla 58
18.06.2011, 16:42
İlk önce yine başlayan şu Bank Asya sevdanıza bir son verin.Ayrıca bana göre yanlış olan bir konu da alacağımız yada aldığımız topçularda SİVAS lılık aranması.Adamda zaten adamlık varsa nereli olursa olsun forması için mücadele eder.Adamlık yoksa SİVAS lı olsa ne yazar.:mad:

mehmet karakaya
18.06.2011, 16:46

O ZAMAN ÇOK BİLENLER SAHAYA CIKAR.OYNAR .PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMAK SİZLERE HİÇ YAKIŞMIYOR

dedebali58
18.06.2011, 16:50
takıma faydalı olmasını dilerim,oyuncunun yıldız olması değil takıma uyumu daha önemlidir,guizada yıldızmış galiba:rolleyes:

EneS ElmaS
18.06.2011, 17:01
Sadece Ajax'in altyapisinda yetismis olmasi cok sey ifade ediyor. Hayirli olsun, tebrikler yönetim.

SivasSpor.Com
18.06.2011, 17:07
http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.ayildirim.jpg

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor, Hollanda Birinci Lig ekiplerinden FC Utrecht'te top koşturan gurbetçi forvet Atilla Yıldırım ile prensipte anlaştı.

Daha önce Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin, Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'dan kaleci Milan Borjan, Karşıyaka'dan genç orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ve Adana Demirspor'dan genç stoper Murat Akça ile pilot takım olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor'dan genç oyuncular Burçağ Başel ve Caner Hüseyin Bağ'ı kadrosuna katan Sivasspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, Kardemir Karabükspor'dan sağ kanat oyuncusu Kerim Zengin'in ardından Hollanda'da top koşturan gurbetçi forvet Atilla Yıldırım ile de prensipte anlaşma sağladı. Abdurrahman Dereli ile yolların ayrılmasının ardından sağ bek mevkisine Uğur Kavuk'un yanına Kerim Zengin'i, yolların ayrıldığı golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın mevkisine de Hollanda'nın Ajax takımının alt yapısında yetişen genç forvet Atilla Yıldırım'ı transfer etmeyi planlayan Sivasspor, iyi bir yabancı forvet oyuncusu daha alarak transferi noktalamak istiyor. Prensipte anlaşma sağlanan Kerim ve Atilla'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Şu ana dek 7 oyuncuyu kadrosuna katan, 2 futbolcuyla da prensipte anlaşma sağlayan Sivasspor, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transferler yaparak yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti, Bolu'da yapılacak ilk etap hazırlık kampı öncesinde transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamayı ve yeni transferleri Bolu ve Avusturya'taki hazırlık kampına dahil etmeyi planlıyor.

TEKNİK DİREKTÖR ÇALIMBAY

Teknik direktör Rıza Çalımbay, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, son olarak Hollanda'nın FC Utrecht takımında forma giyen, 20 yaşındaki forvet Atilla Yıldırım ile prensipte anlaşma sağladıklarını söyledi.

Takımın iskelet kadrosunun yüzde 99'unu koruduklarını belirten Çalımbay, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transferler yaptıklarını ifade etti.

Kulübün ekonomik gücü oranında transfer çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Çalımbay, “Gücümüz el verdiğince transfer çalışmalarımız devam edecek. İyi bir santrfor alıp transferi kapamak istiyoruz” dedi.

ATİLLA YILDIRIM KİMDİR?

Atilla Yıldırım, 22 Kasım 1990'da Almanya'da doğdu. Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Navruzyaylası köyünden yurt dışına giden gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Atilla Yıldırım, küçük yaşta ailesiyle birlikte Hollanda'nın Amsterdam kentine yerleşti.

Futbola 7 yaşında başlayan ve ilk olarak Amsterdam'daki DCG takımında oynayan Yıldırım, Elinkwijk ve HFC Haarlem takımlarında forma giydikten sonra Ajax'ın alt yapısında yer aldı. Ajax yıldız takımında iki yıl futbol oynayan Yıldırım, daha sonra FC Utrecht'e transfer oldu. FC Utrecht'in A2 takımında 13 maçta 16 gol atıp, 7 asist vererek kendisini ispatlayan Yıldırım, daha sonra (A) takıma yükseldi.

FC Utrecht'te başarılı maçlar çıkaran ve birçok kulübün transfer listesine giren Yıldırım, 1 metre 90 santimetre boyunda ve güçlü fiziği ile dikkati çekiyor. Avrupa'da top koşturan yetenekli Türk futbolcular arasında ismi yer alan Yıldırım'ın, Türkiye'de top koşturmayı planladığı ve (A) Milli Takım forması giymeyi hedeflediği belirtildi.

YENiCERiavrupa
18.06.2011, 17:10
bu cocuk bi yerden tanidik geliyo ama nerden bende yildizeliyim de

ZiDaNe58
18.06.2011, 17:13
hayırlı olsun genç oyunculara yönelmemiz olumlu bi davranış ins hepsininde yıldızı bizde parlar

akifesk
18.06.2011, 17:16
Sadece Ajax'in altyapisinda yetismis olmasi cok sey ifade ediyor. Hayirli olsun, tebrikler yönetim.

-kardeş baki mercimek de ajax ın alt yapısında yetişmiş :)

xadox
18.06.2011, 17:19
bizim yönetimde cok prensipli... hep prensipde anlasiyor :rolleyes:

özsivasli1903
18.06.2011, 17:27
vay benim gara yegenim atilla yildirim her sivaslinin rüyasidir sivassporda oynamak ve atilla bunu basaracak... hollandada oynadigi gibi sivasda daha iyi oynar güclü fizigi ve azmi ile sivasa cok faydali olacak göreceksiniz...
yeterki gereken oynama sansini bulsun...
bu arada kenan imirzalioglu atillaya benziyo galiba hahahaha....

HALIL
18.06.2011, 17:36
arkadaslar fanatik bu haberi simdi attila yildirim degi aziz yildirim diye yazarlar:D

arkadaslar takimin yas ortalamasi kac oldu ?

sivasfutbol
18.06.2011, 17:39
helal olsun yönetime takımı gençleştirdi geçen sezon dedeler takımı olmuştuk
gelen oyunculardan iki üç tanesi iyi olursa fena olmaz kadir bekmezci gibi mesala en az 5 yıl oynar sonrada iyi paraya satılabilir..

akifesk
18.06.2011, 17:43
bu seneki transferlerımız geçen seneye göre çok daha iyi. çok daha genç gelecek vaad eden isimler geldi. takımın gençleşmesi bizi yukarılara taşıyacaktır. ancak şu son forvet oyuncumuz çok önemli. takıma tecrübeli avrupada oynamış bi oyuncu alınmalı takıma yön verecek bır ısım olmalı

demekkı hollandada çok meşhur atılla

türkçede konuşmuyo röportajda

sivaslitaner58
18.06.2011, 17:44
cok guzel transfer bu ben hollandada oturuyorum ve kac kere televiziyonda gordum bunda is var yigdolar

HALIL
18.06.2011, 17:48
transfermarkt'te adam hollandali yaziyo peki yerli statusunde mi oynyacak
belki cift pasaportlu da olabilir:confused:

TAKIMIN SUANKI YAS ORTALAMASI KAC ?

tavatir
18.06.2011, 17:49
Kesin çift pasaportludur. Zaten bir sürü yabancımız var o konuda tereddüt yok:) Türk pasaportu olmasa alınmazdı :)

25 falan olmuştur galiba :)

SivassporunSesi
18.06.2011, 17:54
Arkadaşım gayet düşüyor yaş ortalamamız ben çok şey bekliyorum Atilla'dan

mucahit_58
18.06.2011, 18:29
türkçede konuşmuyo röportajda

Merak etmeyin yigidolar adamin cift pasaportu var kadirde cat pat Turkce biliyordu hatta 6 ay sonra bile ligtvdeki roportajda herkes kopmustu turkcesine :) normal yani yurtdisinda dogup buyuyen bir gurbetci hemserimiz.

Valla bomba felan yok ama cok guzel transferler yaptik.

yukarida bi arkadasimiz agir elestirmis yonetimi M.Yildiz hakkinda ama tek bisey soylemek istiyorum: Sivassporun zirve mucadelesi verdigi donemlerde hatta 1.lige yukselmesinde vs vs emegi buyuk eski kaptanin ama son iki sezona donup bakalim kavga, kotu performansi ve yaptidigi insaatlar ve atildigi ticaretlerden baska ne kaldi aklinizda, bu son 6 aylik donemde klupte gordugum en guzel degisme HICKIMSENIN SIVASSPORDAN BUYUK OLMADIGI dusuncesinin klubumuze yerlesmesi ve ona gore kararlar alinmasidir.

Helal yonetim helal buyuk baskan Allah sizi ve bizi utandirmasin.

ozledımeskıyı
18.06.2011, 18:34
cok guzel transfer bu ben hollandada oturuyorum ve kac kere televiziyonda gordum bunda is var yigdolar

HEmşo biraz açsan Atillayı hollandalılar arasında konuşulan bir futbolcu mu ilerde adam olur felan diye adı geçiyor mu yani Hollanda içinden başka ilgilenen taımlar olmuş mu?

özsivasli1903
18.06.2011, 18:41
ATILLAYA HOLLANDA VE TÜRKIYEDEN TEKLIFLER VARDI:::
HATTA GELECEGIN GURBETCI YILDIZ ADAYLARI LISTESINDE ATILLA YILDIRIMDA VAR... YANI GELECEGI OLAN BIR YILDIZ...GÜCLÜ FIZIGI COK SÜRATLI VE SAGLAM ALTYAPISI VAR...UTERCHT KULÜBÜ KENDISINI BIRAKMAK ISTEMEDI...
KENDISI UTRECHTDE KALMAK ISTEMEDI... SIVASSPOR BÜYÜK IS BASARDI BU ADAM SIVASDA TÜRKIYEYI SALLAYACAK... BEKLEYIN VE GÖRÜN...

B.DUMANLI
18.06.2011, 19:05
Sivasspor bu transferi gerceklestirebilirse büyük bir ise imza atmis olur,bu transfer ileride cok ses getirir.Egitimini avrupa´da almasi ve kalbinde Türkiye sevgisinin olmasi ,ayrica AILESININ Sivas kökenli olmasi bunlarin hepsi güzel seyler.

akkara58
18.06.2011, 19:38
yaaakınn bizim köye navrruzz :D:D

cılgınsivas58
18.06.2011, 19:49
sağlam bir oyuncu olması dileğiyle

Esrarenqiz
18.06.2011, 20:09
Atillanın bulabıldıgım 1 videosu :)

http://www.youtube.com/watch?v=AREzrSHOOnU

furky.b
18.06.2011, 21:22
Guzelde..
1. Ligde Devamliligi ve ilk 11 de Forma Giyen Gurbetcilere Yonelmemiz Lazim ;)
Bu Arkadas Daha Yeni Cikmis Utrecht A Takiminina Ve 2 si Eredevisie Ligi Ve 1 Hollanda Kupasi Olmak Uzere 3 Mac Oynamis Ve 1 Gol Atmis.

furky.b
18.06.2011, 21:24

Ben de hollanda tek vatandasiyim :) Turk pasportum yok ama herkezde oldugu gibi turk kimligim var su mavi olan :D

Her turk gibi oda yerli statusunde kardesim..;p

VAVEYLA13
18.06.2011, 21:30
hoş geldin yiğido inşaallah burada yıldız olursun.

HALIL
18.06.2011, 21:45
Ben de hollanda tek vatandasiyim :) Turk pasportum yok ama herkezde oldugu gibi turk kimligim var su mavi olan :D

Her turk gibi oda yerli statusunde kardesim..;p

bir sey olmaz safligima bagislayin :D

ozledımeskıyı
18.06.2011, 22:10
Guzelde..
1. Ligde Devamliligi ve ilk 11 de Forma Giyen Gurbetcilere Yonelmemiz Lazim ;)
Bu Arkadas Daha Yeni Cikmis Utrecht A Takiminina Ve 2 si Eredevisie Ligi Ve 1 Hollanda Kupasi Olmak Uzere 3 Mac Oynamis Ve 1 Gol Atmis.

Yabancılar ın sürekli oynattığı gurbetçi oyuncular Nuri Şahin Sinan bolat
Mehmet Ekici yabancılar Türkler konusunda çok seçici sürekli oynattıklarıç ok kaliteli oluyor ve bu oyuncuların fiyatı bizi aşar Mehmet Ekici yi gs alamamıştı.

Ayrıca CEnk tosun da frankfurt ta hiç oynamıyordu;)

58MUAMMER58
18.06.2011, 22:22
HAYIRLI OLSUN ASLAN GİBİ çocuk, inşallah cenk tosun gibi iyi çıkar,sivaslı olmasıda iyi ,HAYIRLI OLSUN.

MaXiMuM
18.06.2011, 22:23
Yapılan transferleri beğenmeyenlere, burun kıvıranlara sadece gülüyorum... Yorum yazmış olmak için yazanlar, saçmalamayın lütfen...Bunlara Drogbayı bile getirsen bu kim ki derler :)

MaXiMuM
18.06.2011, 22:24
Bank Asya meraklıları şimdiden felaket tellallığına başladılar :D

SivassporunSesi
18.06.2011, 22:39
Kardeşim senin aklın başındamı Cenk Tosun Cenk Tosun diyorsunuz al size Cenk Tosundan daha yeteneklisi benim o bölgede oturan akrabam var.Ulaştım sordum iyi bir futbolcu olduğunu söyledi.Türkiye'de oynuyabilecek bir oyuncu dedi çok sağlam ayakları yere basan karakterli bir oyuncu dedi.Sivas onu alarak çok iyi yaptı dedi.Pierre Van Hooijdonk milli takım için izlemiş olduğu bir oyuncu kötü olabilir mi ?Akrabamın dediği aynen yazıyorum.Kolay adam geçen , hızlı ,hem sert hemde teknik şut atan bir oyunu dedi.Bu özelliği 13 maç ,16 gol-7 asistten belli oluyor.Umarım aydınlatmışımdır.

Besyo_cu
18.06.2011, 22:43
Rıza Hocanın transfer politikasını yavaş yavaş anlaşılmaya başladı.

Önce bir genç oyuncu sonra yanına tecrübeli sayılacak bir isim yani,

Kaleci Nihat , Bojan
Defans : Murat Akça , Faty ve Kerim Zengin
Orta Saha : Milan Cerny, Kıvanç
Forvet : Atilla

Geriye kaldı atılla'nın yanına çok iyi bir forvet oyuncusu, Eneramo ve Suarez ile olmaz olmayacakta, Hatta ben Suarez'in kiralık olarak başka bir takıma verilmesi nin bu sayede açılacak olan yabancı kontenjanını orta sahada kullanmak daha mantıklı.

Atilla'ya gelecek olursak henüz çok genç. Teknik özellikleri günümüz futbolu için en önemli değerler. Prof. olarak üst ligde çok az hatta hiç oynamamış bile diyebiliriz. Biraz zamana ihtiyacı olacak.

SivassporunSesi
18.06.2011, 22:48
Rıza Hocanın transfer politikasını yavaş yavaş anlaşılmaya başladı.

Önce bir genç oyuncu sonra yanına tecrübeli sayılacak bir isim yani,

Kaleci Nihat , Bojan
Defans : Murat Akça , Faty ve Kerim Zengin
Orta Saha : Milan Cerny, Kıvanç
Forvet : Atilla

Geriye kaldı atılla'nın yanına çok iyi bir forvet oyuncusu, Eneramo ve Suarez ile olmaz olmayacakta, Hatta ben Suarez'in kiralık olarak başka bir takıma verilmesi nin bu sayede açılacak olan yabancı kontenjanını orta sahada kullanmak daha mantıklı.

Atilla'ya gelecek olursak henüz çok genç. Teknik özellikleri günümüz futbolu için en önemli değerler. Prof. olarak üst ligde çok az hatta hiç oynamamış bile diyebiliriz. Biraz zamana ihtiyacı olacak.

Katılmadığım tek yer var Pedriel kadroda olması lazım henüz genç Eneramo içinde ne olduğu belli gayet iyi bir oyuncu

akifesk
18.06.2011, 22:48
şu an atilla yıldırım ın kendını göstermesi için elıne çok buyuk fırsat geçti, ya çalışacak kendini geliştirecek cenk tosun gibi patlama yapacak, diğer ihtimali zaten biliyoruz.
bekleyıp görecez kendısıne zaman verecez.
başarılar diliyorum

SivassporunSesi
18.06.2011, 23:00
şu an atilla yıldırım ın kendını göstermesi için elıne çok buyuk fırsat geçti, ya çalışacak kendini geliştirecek cenk tosun gibi patlama yapacak, diğer ihtimali zaten biliyoruz.
bekleyıp görecez kendısıne zaman verecez.
başarılar diliyorum

Çok sağol çok teşekkürler :) Cenk Tosun kapasite olarak çok üstündeymiş güvenilecek birisi bunu söylüyen 5 sene Hollanda'da top oynamış birisi dedi.

asabibaba
18.06.2011, 23:40
Çok sağol çok teşekkürler :) Cenk Tosun kapasite olarak çok üstündeymiş güvenilecek birisi bunu söylüyen 5 sene Hollanda'da top oynamış birisi dedi.

BEN BUNU YAZMAK İSTEMEZDİM AMA ENERAMO DA GELİRKEN (DEVRE ARASINDAKİ TRANSFERİ BURADAN TAKİP EDENLER İYİ BİLİRLER) EMENİKE Yİ 5 e 10 a 20 ye FALAN KATLIYORDU ŞİMDİLİK OLMADI UMARIM ATİLLA BÖYLE ÇIKMAZ ;):rolleyes::rolleyes::rolleye s:

58CeZa58
19.06.2011, 00:06
bu forumdakilerin
daha oyuncu gelmeden önce konusmalari hep negatif
neden anlamiyorum
bence sevinelim ins. hayirlisi olur nerde kac gol attigi fark etmez sivassporda nasil oyniyacagi o önemli
evet adam birinci takimda degil ikinci takimda atmis gollerini
ayni frankfurtun ikinci takiminda oynayan eski oyuncu cenk tosun gibi
adam 1,90 boyaunda ve daha genc
bence iyi isler yapar bu kardesimiz

eneramo ne umutlarla geldi gol kralligi falan olmus falan deniliyordu
iste görüyoruz bi b.k yaptigi yok simdi kadar

herseyde negatif düsünmiyelim arkadaslar
destekci olalim

58CeZa58
19.06.2011, 00:10
Fizik gücü olarak bizim lige çok uygun.

Önemli olarak Hemşehraimiz adam Sivaslı

Ayrıca Ajax altyapısında 2 sene eğetim almış Ajax altyapısı Barca Münih Gii sayılı altyapılardan birine sahip.

Çok genç bu da ona kedini kanıtlama isteği ve hırs kazandırıyor.

Bu özellikleriyle bizimtakımımıza çokkatkı sağlaacağına inanıyorum.Bize gelince umarım milli takıma da seçilir.

Tuttuğun takım var mı diyor Sivaslısın Sivasspor dememişin Atilla olmadı:D:D:D

ajax avrupanin en iyi futbol akademisine sahip
ajax alt yapiya cok deger veren bir camiyadir
holanda milli takiminin dörte biri orda yetismis

sehrisivas
19.06.2011, 00:12
O ZAMAN ÇOK BİLENLER SAHAYA CIKAR.OYNAR .PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMAK SİZLERE HİÇ YAKIŞMIYOR

Haklısın gardaş.2 ligde oynarken bülent albayrak (o dönemki t direktör)bir açıklama yapmıştı.Sivasta herkes teknik adam benim açıklamama yapmama ne gerek var.Attilla YILdırım!ın geleceği parlaktır umarım.Gurbetci oyunculara yönemk lazım demiştim hep.bulunubalirse sivaslı olsun demiştim bence iyi bir altarnatıifde olabilir

Divriği58
19.06.2011, 00:17
Faty,Milan borjan,Kıvanç ve atilla transferlerine çok sevındım..Geri kalanı boş

58CeZa58
19.06.2011, 00:19

transfermarkt kimis yaa o siteye ne inanyiorsun yaa
ordaki yazanlarin hepsi dogru degil
o site fifaya uefaya ayit birsey degil

hem annesi babasi türk se kolaylikle cfte pasaport yapabilir problem olmaz

sindy58
19.06.2011, 09:51
MEHMET YILDIZ I MUMLA ARICAZ GÖRECEKSİNİZ

sindy58
19.06.2011, 09:54
SEN İSMİ CİSMİ BELLİ OLMAYAN FUTBOLCULARLA UĞRAŞ TAKIMA BİLİNDİK Bİ FUTBOLCU GEREK HEM TAKIM İÇİN HEMDE BİZLER İÇİN BELKİ O ZAMAN BU TAKIMA GÜVENEBİLİRİM YOKSA DİYORUM Kİ BU TAKIM BU SENE KÜME DÜŞERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR

58Sivaslilar
19.06.2011, 10:46
Riza hoca karar verip aldiysa muhakkak iyidir simdiye kadar aldigi oyuncular hepsi süper olmasada kötüde degiller oyununu görmeden elestiri yapamayiz bekle gör belkide ikinci cenk tosun olur hemde sivsli hayirli olur insallah:confused:

58Sivaslilar
19.06.2011, 10:48
helal olsun yönetime takımı gençleştirdi geçen sezon dedeler takımı olmuştuk
gelen oyunculardan iki üç tanesi iyi olursa fena olmaz kadir bekmezci gibi mesala en az 5 yıl oynar sonrada iyi paraya satılabilir..:confused:

Has Sivas`li
19.06.2011, 10:53
Altyapisi Hollanda(Ajax) olan forvet bos cikmaz, kimse merak etmesin. Hemde bizim toprak... Bizim forvetleri besleyecek olan "SEYTAN ÜCGENI" (Kamil, Erman, Milan) cok saglam, bizim takim bu sene cok gol atar :D

58Sivaslilar
19.06.2011, 11:02
Atmaga gerek yok bu gecen sezonda simdiye kadar göz dolduracak bir vorvertimiz yok enaromo güclü fiziki yapisi var oyun beklenen degil perdiyel uzun boylu palyonco durmadan düser oyun ceviklik nanay insallah ATILA onlargibi cikmaz yigidoya yarasir bir oyun sergiler:confused:

58Sivaslilar
19.06.2011, 11:05
hayırlı olsun genç oyunculara yönelmemiz olumlu bi davranış ins hepsininde yıldızı bizde parlar:confused:

HALIL
19.06.2011, 11:11
SEN İSMİ CİSMİ BELLİ OLMAYAN FUTBOLCULARLA UĞRAŞ TAKIMA BİLİNDİK Bİ FUTBOLCU GEREK HEM TAKIM İÇİN HEMDE BİZLER İÇİN BELKİ O ZAMAN BU TAKIMA GÜVENEBİLİRİM YOKSA DİYORUM Kİ BU TAKIM BU SENE KÜME DÜŞERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR

sen once alinan oyunculari bir arastir istersen

bir de ekleyim bence hic biri bos degil eldeki mevcut kadro fena sayilmaz bu takiviyeler de iyi oldu biraz positif olun

mexsis
19.06.2011, 11:20
Umarim bizim hemserimiz yeni Hakan sükür olur. Boyu ve fizigi ideal. Anlasilan Cenk Tosun ilede rekabet edecek. Hayirlisi, calisip formayi alip sonrada milli takimi zorlayacaktir insallah..

subasi29
19.06.2011, 12:47
Hayirli Ugurlu Olsun !!! Insallah Kaderleri Daha Onceki Alinipta Oynamadan Gonderilen Gurbetcilerimize Benzemez !!

yigidocengiz
19.06.2011, 14:28
İNŞALLAH hayırlı olur hakkımızda ne diyelim...

adres58
19.06.2011, 14:35
Mehmet Yıldız ve diğer gönderilen futbolcularımızın belkide kumaşı çok kaliteli olabilir. Ama futbolda kan değişikliği diye bir şey vardır. Ayrıca bu takım sezon başında büyük bir çalkantı geçirdi... Kavgalar kadro dışı kalan oyuncular vs... Bu takımın içini tribün göremez en iyi teknik kadro ve yönetim bilir. Neden Hayrettin Yerlikaya ve Uğur Kavuk takımda kalıyorda bu oyuncular gidiyor diye düşünmediniz... Demekki ateş olmayan yerden duman çıkmıyormuş.. Onlar bu işi bilmiyorlar sadece biz biliyoruz en iyisini..

SivassporunSesi
19.06.2011, 15:30
Mehmet Yıldız ve diğer gönderilen futbolcularımızın belkide kumaşı çok kaliteli olabilir. Ama futbolda kan değişikliği diye bir şey vardır. Ayrıca bu takım sezon başında büyük bir çalkantı geçirdi... Kavgalar kadro dışı kalan oyuncular vs... Bu takımın içini tribün göremez en iyi teknik kadro ve yönetim bilir. Neden Hayrettin Yerlikaya ve Uğur Kavuk takımda kalıyorda bu oyuncular gidiyor diye düşünmediniz... Demekki ateş olmayan yerden duman çıkmıyormuş.. Onlar bu işi bilmiyorlar sadece biz biliyoruz en iyisini..

Hay canını yiyim senin.

B.DUMANLI
19.06.2011, 21:30
M.Yildiz defteri kapanmistir.Kapanmasi gereklidir.Bunu her seferinde ortaya atmak ne Sivasspor´a, nede Sivasspor taraftarina bir faydasi olmayacaktir.Su anda takim genclestirilmis durumda ve görüsüme göre bu takim ligde is yapar.Lig baslayinca ,M.Yildiz´i kimse agzina bile almiyacak.Yeniliklere acik olmaliyiz,yeni yüzler görmek hakkimiz artik.Buna alistirmaliyiz artik kendimizi.Birde Bilica ismini ortaya atiyorlar devamli,biz Bilica filan istemiyoruz.O defterde coktan kapandi.

eyupk
20.06.2011, 00:10
bu oyuncunun çok yararlı olucağına inanıyorum, mehmet yıldızın yerini aratmıycaktır inşallah.

ahmet ali
20.06.2011, 13:03
Artık Mehmet Yıldız'ı unutalım....
Bu transferler Super Lig oyuncuları mı bunu tartışalım... Kerim hariç gerisini kimse tanımıyor.. Bu nedenle bekliyelim.. Calımbay'a zaman verelim ve lig başlayınca konuşalım...

akifesk
20.06.2011, 16:17
-ujfalusi nin oynadığı bir ligde sandro mendoçayı kadroda tutan zihniyeti kınıyorum.

bugra5858
20.06.2011, 19:07
Umarım Yeni Cenk Tosun olur

tavatir
22.06.2011, 16:25
Amsterdam'da transferiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Atilla Yıldırım, Sivasspor başkanı ve teknik direktörüyle görüştüğünü, kendileriyle büyük oranda anlaşmaya vardığını belirtti.

“Sivasspor ile prensipte anlaştım” diyen Atilla Yıldırım, şöyle konuştu: “Şu anda birkaç küçük pürüz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa seneye Sivasspor'da forma giyeceğim. Önce Sivasspor'un başarısı için ter dökmek, ardından da milli takıma seçilmeyi hedefliyorum.”

SivassporunSesi
22.06.2011, 16:29
Amsterdam'da transferiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Atilla Yıldırım, Sivasspor başkanı ve teknik direktörüyle görüştüğünü, kendileriyle büyük oranda anlaşmaya vardığını belirtti.

“Sivasspor ile prensipte anlaştım” diyen Atilla Yıldırım, şöyle konuştu: “Şu anda birkaç küçük pürüz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa seneye Sivasspor'da forma giyeceğim. Önce Sivasspor'un başarısı için ter dökmek, ardından da milli takıma seçilmeyi hedefliyorum.”

Üstad bunu bi hafta önce açıklamıştı. :) Biliyomusun

tavatir
22.06.2011, 16:34
Üstad bunu bi hafta önce açıklamıştı. :) Biliyomusun

22 Haziran 2011 Anadolu Ajansı :)

SivassporunSesi
22.06.2011, 16:53
22 Haziran 2011 Anadolu Ajansı :)

Yabancı kaynakta 1 hafta öncesi buraya yeni düştü yarım yamalak Flemenkçe var turizmle uğraştığımız için takip ederim dış basını :D

akifesk
24.06.2011, 22:52
alamadık gül gibi guRbetçiyi

byemgineer
24.06.2011, 23:45
ATiLLA YILDIRIM
(FC UTRECHT)

AJAX ALTYAPISI iLE ZiRVE YOLUNDA !

Bugünkü konugumuz Hollanda Birinci Ligi "Eredivisie" ekibi FC Utrecht´in 1990 dogumlu Türk forveti Atilla Yildirim.
Ajax Amsterdam altyapsinda egitim görmüs bir gencimiz olarak Hollanda´daki yeteneklerin en begenilenlerinden biri olan Atilla ile gecmis ve gelece ile ilgili konustuk.
1,90´a yakin boyu ile güclü bir forvet oyuncusu olan Atilla bu sezon Utrecht adina Hollanda Birinci Ligi´nde VVV Venlo´ya karsi attigi son dakika golü ile bir anda gündeme oturmus ve övgü dolu sözler almisti.
Simdi Atilla´yi dinliyoruz.

Soru: Merhaba Atilla. Öncelikle ayirdigin zaman icin cok tesekkür ederim. Atilla Yildirim kimdir? Kendini ve aileni tanitirmisin? Türkiye´nin neresinden geliyorsunuz? Tatillerde en cok nereye gidiyorsunuz?

Atilla: Almanya´nin Bad Merghentheim kentinde dogdum ve simdi Amsterdam'da yasiyorum. Sivas'in Yildizeli ilcesi ve Navruz Yayla Köyün´den geliyoruz. Tatillerde genelde Akdeniz taraflarini tercih ediyoruz ama Sivas'i da tabii ki aksatmiyoruz.

Soru: Türkiye´nin en cok nesini seviyorsun?

Atilla: Türkiye'nin gecmisini desem zaten herseye bedel. O yüzden Türkiye'nin herseyini seviyorum.

Soru: Futbola nasil ve ne zaman basladin?

Atilla: Top oynamaya 7 yasinda basladim, babamin sayesinde.

Soru: Ailen futbola baslama ve devam ettirme konusunda destek oldumu sana?

Atilla: Benim buralara gelmemin sebebi ailemin bana cok destek olmasidir. Babam sabahlari isten gelse bile uyumadan beni topa götürürdü, ya da isten gelip uyumadan benimle top oynardi kücükken. Annem ise her sabah benim icin özel kalkip kahvalti yapar ve babamin iste oldugu günlerde beni topa götürüp getirirdi.

Soru: Ajax Amsterdam´in altyapisinda yetistin. Sence Ajax´in altyapisi neden o kadar meshur?

Atilla: Ajax'ta 2 sene futbol oynadim. Ajax'in alt yapisi neden o kadar meshur sorusuna cok basit sekilde cevap verebilirim.
Ajax bir oyuncuya lüks icinde antremen yapmak icin sunulabilecek herseyi sunuyor.
Mesela özel taksileri var her oyuncuyu evinden ya da okulundan alip antremana götürmek ve antremandan sonra tekrar evine birakmak icin.
Ayrica antremanlardan sonra her takimin kendine ait odasi var orada mecburen okulla mesgul olmali gencler. Orada aklina gelebilecek her ders icin profesyonel bir ögretmen bulunmaktadir.
Kramponundan tut dizligine ve terliklerine kadar kulüp tarafindan verilmektedir.

Soru: Ajax´ta kac yil oynadin ve ondan önce hangi kulüplerde oynuyordun?

Atilla: 7 sene DCG, 1 sene Elinkwijk, 2 sene HFC Haarlem, 2 sene Ajax ve simdi 2 senedir de FC Utrecht´teyim.

Soru: Bu sezon FC Utrecht Kulübü´ndesin. Utrecht ile kac yillik sözlesmen var? Kalacakmisin bu kulüpte?

Atilla: 2 sezonluk sözlesmem vardi Utrecht'le, Utrecht kulübü kontratimi uzatma teklifinde bulundu fakat bunu kabul etmedim ve kalmiyacagim yani.

Soru: Bu sezonki ilk kez profesyonellerin macinda yer aldin ve Hollanda Birinci Ligi "Eredivisie"de VVV Venlo macinda 78´inci dakikada oyuna girdin. Durum 1-1´ken son dakikada attigin golle hem ilk macinda gol attin, hem de takimina 3 puan kazandirdin.
Neler hissettin o macta anlatirmisin?

Atilla: Neler hissettigim ifade edemem, cok güzel duygu cünkü tüm hayatin boyunca o an icin antreman yapiyorsun ve o an gerceklesiyor.

Burada Atilla´nin VVV Venlo´ya 90´inci dakikada attigi golü ve mactan sonra verdigi röportaji görebilirsiniz !

Soru: Bundan sonra profesyonellerde mi oynayacaksin her zaman?

Atilla: Eger hakkimda hayirlisiysa profesyonellerde oynamak, elbette oynamak isterim, fakat futbol cok zor bir spor, nelerle karsilasacagini hic bilemezsin.

Soru: Utrecht´in PAF Takimi´nda da oynamaya devam ediyormusun daha? Bu sezon PAF Takimi´ndaki performansin nasildi? Kac gol attin ve kac asistin var?

Atilla: Bu sene sampiyon olduk ve cok büyük katkim oldu. Sezonum cok kötü basladi sakatlik dolayisila ve ilk onbir´e girmekte cok zorlandim. Ilk verilen sanstan sonra ilk onbir´den de cikmadim bir daha. 13 macta 16 gol atmayi ve 7 assist vermeyi basardim.

Soru: Forvet oyuncusu olarak hangi özelliklerin var? En cok göze batan özelligin neler? Baska oynadigin pozisyonlar var mi?

Atilla: Sahada 9 numara' da en iyi oldugumu düsünüyorum ama 7 ve 11 numara'da da oynayabiliyorum.
Özelliklerim olarak, hizli olmami, adam gecme özelligimin olmasi ve iyi bir plase sutum oldugunu sayabilirim. En cok göze batan özelligim ise gol atmak icin yasadigim olmasi gerek.

Soru: Su an kendine ne gibi bir hedef koydun?

Atilla: Kendime iyi bir kulübe transfer olmayi hedef olarak koydum. Ve gidecegim kulüpte ismimi daha cok duyurmami.

Soru: Örnek aldigin futbolcular varmi?

Atilla: Örnek aldigim tek bir futbolcu var o da Ronaldo Luis Nazário de Lima (gercek Ronaldo yani).

Soru: Su ana kadar futbol hayatinda unutamadigin bir ani var mi? Aklinda kalan senin icin cok özel olan bir sey yasadinmi simdiye kadar?

Atilla: Hayatim boyunca unutmadigim bir an var. HFC Haarlem döneminde oynadigim Telstar maci. Bizim burda kücük bir derbi gibi görülüyor.
O maca cok kötü baslamistim, sonra antrenörüm beni yanina cagirarak bana su cümleleri söyledi: "Sen ne yapiyorsun? Bugün senin icin Ajax'tan adamlar geldi bakmaya ve ben senin gözündeki atesi göremiyorum, nerde o ates?".
Bu cümleler üzerine cok iyi bir performans sergiledim ve 3-1 kazandigimiz macta 2 gol atip 1 asist verdim.

Soru: Ileride gazetede kendin hakkinda en cok okumak istedigin baslik ne?

Atilla: Hahaha, "Yildirim defans futbolcularinin korkulu rüyasi oldu" basligini okumak cok isterim.

Soru: Türkiye Genc Milli Takimi´ndan teklif aldinmi su ana kadar? Milli Takimimiz´da oynama ihtimali gözüküyormu ufukta?

Atilla: Simdiye kadar Türk Genc Milli Takimi´ndan teklif almadim ama bir oynama sansi gözüküyor. Pierre van Hooijdonk bu sene maclarimi izlemeye geldi ve not etti.

Soru: Hollanda Genc Milli Takimlar´indan teklif aldinmi hic?

Atilla: Hollanda'nin As Milli takimina giremedim fakat ön eleme takimlarinda yer aldim

Soru: Tercih yapmak zorunda kalsan hangi milli takim icin oynamak istersin ileride?

Atilla: Benim icin tercih bile söz konusu degil, düsümeden TÜRKiYE derim.

Soru: Sence Hollanda´da Türk oyunculara baski uygulaniyor mu milli takim konsunda? Sen böyle birsey hissettinmi?

Atilla: Hayir Hollanda'da baski uygulanmiyor bir tercih yapilmasi icin.

Soru: Türkiye´de taraftari oldugun bir takim varmi?

Atilla: Türkiye'de taraftari oldugum bir takim yok, bütün Türk takimlarin taraftariyim.

Soru: Türkiye Süper Lig maclarini takip ediyormusun? Sence nasil bir lig?

Atilla: Türkiye Ligini az da olsa takip ediyorum. Bence o kadar verilen paraya ragmen cok az meyvelerini toplayan bir lig.

Soru: Sence Hollanda futbolu ile Türk futbolu arasindaki fark ne?

Atilla: Hollanda futbolu ve Türkiye futbolu arasindaki fark bence Hollanda'da daha cok pas yapiliyor ve futbol daha hizli oynaniyor.

Soru: En begendigin Türk oyuncu kim? Begenmenin nedeni ne?

Atilla: En cok begendigim Türk futbolcusu Hakan Sükür. Nedeni ise Türkiye icin getirdigi manevi degerler.

Soru: Türkiye´ye transfer olmayi düsünürmüsün? Var mi teklifler?

Atilla: Türkiye'ye transfer olmayi elbette düsünüyorum, net olarak teklifler yok fakat ilgi oldugunu biliyorum.

Soru: Futbol disindaki hayatinda neler yaparsin? Hobilerin varmi?

Atilla: Futbol disinda ailemle vakit gecirmekten zevk duyarim, onun disinda sinemaya gitmeyi ve yüzmeyi cok severim.

Soru: En sevdigin yemek hangisi?

Atilla: En sevdigim yemek Ayran Corbasi (Yayla Corbasi ev usulü).

Soru: Ne tür film izlemeyi seversin?

Atilla: Her tür filmi severim.

Soru: Senin gibi iyi bir futbolcu olma yönünde genclere tavsiyen ne olur? En önemli sey ne sence bu konuda?

Atilla: Azimli, sabirli ve akilli olmalarini tavsiye ederim. Sonra futbol icin yasamalarini, iyi yemek yemelerini ve vaktinde yatip vaktinde kalkmalarini.
Ve en önemlisi kendine yaptigin yatirim herzaman meyvelerini verecektir. Eger bu sözü akillarina not edip daha cok calisirlarsa cok daha iyi yerlere gelmelerini saglar diye düsünüyorum.

Soru: Röportajin icin cok tesekkür ederiz Atilla.
Sana bundan sonraki futbol hayatinda basarilar dileriz. Insallah Türk Futbolunun örnek gösterebilecek futbolcularindan biri olursun. Eklemek istedigin son bir sey varsa seni dinliyoruz.

Atilla: Bu röportaj imkanini sundugunuz icin size tesekkürler ederim.

kaplanlı
25.06.2011, 08:50
hiç maçını izlemedim ama hollanda 1.lig takımında oynaması iyi bir referans.uyum sağlarsa forvet ihtiyacımızı görebilir.

adres58
15.07.2011, 08:31
Sonunda aldık adaşım iki tane oldu...

Salim58
15.07.2011, 08:39

Senide alabilsek üç olacak hayırlısı diyelimmi.:)

adres58
15.07.2011, 08:44
Hayırlısı abi.. bizim pilimiz bitik ancak 2.5 luk oluruz :D

Murad_Kelleci58
15.07.2011, 09:55

Üstad, Atilla'nın transferi tamam mı..?? Bir de Cihan Özkara'dan bahsediliyordu.. Son durumlar nasıl.. Özellikle yabancı transfer konusunda.. Bilgilendirersen sevinirim.. Bu arada Hayırlı Kandiller..

HALIL
15.07.2011, 12:13
galiba attila koca alindi attila yildirim alindi mi bilmiyorum ama cihan ozkara kesin alindi hazirlik macinda oynadi

Divriği58
15.07.2011, 12:24
Atilla yıldırım geldımı takıma

sivaslımuho
15.07.2011, 18:48
bence sivasta ıyı ısler basarır.

adres58
15.07.2011, 18:51
Üstad, Atilla'nın transferi tamam mı..?? Bir de Cihan Özkara'dan bahsediliyordu.. Son durumlar nasıl.. Özellikle yabancı transfer konusunda.. Bilgilendirersen sevinirim.. Bu arada Hayırlı Kandiller..

Size ve tüm camiamıza hayırlı kandiller...

Ntvsporda görünce buraya ufak bir yazı geçmiştim. Galiba Sivassporda 3 tane Atilla var artık :D

münihli_58
15.07.2011, 21:54
2 gurbetci golcü aldik ya icim rahatladi transfer falan istemiyorum daha :D Insallah Cenk Tosun gibi patlarlar. Özellikle Cihan Özkara'ya fena canim kaynadi bu sene formama onun ismini yazdiririm bir forma numarasini bilmiyom ama ögrenirim :D

dogan5880
15.07.2011, 23:25
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kk

HALIL
16.07.2011, 00:20
takimda su an 2 milan 2 cihan 2 de attila var(tabi alindiysa) galiba her isimden cifter cifter aliyoruz :)

threestar58
16.07.2011, 03:59
http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.t l/