Orijinalini görmek için tıklayınız : Anket: Transfer Hareketleri
Arkadaşlar çoğu arkadaşımız halen gelenleri gidenleri soruyor. Gördümki farklı konularda karışıklık olmuş. Bu konuyla en net şekilde derleme yapıp , merak edenlerin kolayca öğrenmelerini sağlamak istedim.
Gelen Yabancılar : Milan Borjan , Jacques Faty , Milan Cerny
Mevcut Yabancılar : Diallo , Navratil , Rada , Sandro Mendonça , Grosicki , Pedriel ,Eneramo
Giden Yabancılar : Ramoviç, Kamenar, Kamanan, Keita , Ivanovs, Agbetu
Gelen Yerliler : Nihat Şahin, Kıvanç Karakaş , Murat Akça , Burçağ Başel , Caner Hüseyin Bağ , Kerim Zengin , Atilla Yıldırım
Giden Yerliler : Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Murat Sözgelmez, Sedat Bayrak, Alişan Şeker
Not : Şu anda mevcut yabancı sayımız 10. Diallo'nun durumu belli değil galiba.
Ankette 1'den fazla seçeneği işaretleyebilirsiniz !!!...
bence tavarih 10 yabancinin onuda kalabilir buyuk ihtimal yabanci sinirlamasi kaldirilacak artik kafani yorma
mehmet ali aydinlar kaldiracak
en sevdigim transferler suanlik
1.faty
2.milan cerny
3.kerim zengin
4.attila yildirim
5.borjan(tanimadigim icin)
6.murat akca
7.nihat sahin
8.kivanc karakas
huseyin ve burcag kim ya ? :D saka (saymiyorum gelecege yatirim bunlar)
giden yerliler en cok kime uzuldum
1.mehmet yildiz (ama gerekliydi bir kan degisimi)
2.abdurahman (muzmin sakatti)
3.murat sozgelmez(cok yonlu bir oyuncuydu kalabilirdi)
4.sedat bayrak(yuzde 40 uzuldum yuzde 60 sevindim acikcasi takimi hem yakti hem diriltti)
5.alisan seker(A2 takima doner galiba,hic goremedik)
Halil yabancı konusunda TFF sınırsız olması yönünde bir karar vermez. En fazla tribünde bekleyen 2 yabancının da kulübede beklemesi kararı çıkar. Yani 6 +4 olur.
Böyle olunca zaten sorunumuz yok. Ama yabancı bir forvet veya diğer mevkilere başka yabancı oyuncu getirilmek istenirse mevcut yabancılardan bir tanesinin mutlaka gönderilmesi gerekir.
Divriği58 18.06.2011, 23:19 Atilla transferıne sevındım genç ve gelecege donuk transfer
Bu kadar cok yabanci Futbolcuya gerek varmiki 10 tane yabanci Futbolcu alacaklarina 3 tane Kaliteli yabanci alsalar daha iyi olurdu. Yabanci Futbolcu aldigin zaman senin yerli oyuncundan iki kat daha iyi olmasi gerekir. Yinede hepsi Hayirli olsun Sivasa
şimdiye kadar hangi oyuncuya imza attırıldı , bende onu merak ediyorum :confused:
şimdiye kadar hangi oyuncuya imza attırıldı , bende onu merak ediyorum :confused:
hic birine hepsine bence gorkemli bir imza toreni haziarlanacak insallah
serkan_ozcan58 19.06.2011, 00:44 bazı arkadaşlar hala milan cerny ismi geçmiyor diye tedirgin mecnun başkan bitirmediği transfer için konuşmaz içim rahat yakında toplu imzalar atılır bana göre tüm futbolcular stadda toplu ımza atmalılar taraftarla butun olmak ıcın...
Yabancılar : Milan Borjan , Jacques Faty , Milan Cerny
Diallo , Navratil , Rada , Sandro Mendonça , Grosicki , Pedriel ,Eneramo
iyi Santrafor anliacaksa bu yabancilarda kadroya giremeyen kim olacaksa
Simdiden yolasin bizim kenerda tutup bekletecek luksumuz yok
şarkışla 58 19.06.2011, 08:43 Böyle bir konuya ihtiyaç vardı.Hepimizin kafası karışıktı.Bence kale için yabancı tercihi yanlıştı.Korcan ın önüne iyi bir kaleci yada arkasına geleceği olan genç bir kaleci olmalıydı.Alınan topçulardan ilk 11 e girebilecek Borjan mecburen (yabancı kaleci yedek beklemez) Faty---Carny---Kerim
bence stadymda yapilmasi lazim imzalarin cok iyi olur taraftar ile beraber:D
merhaba yiğidolar yabancı konusunda sorun yok yeni BAŞKAN olacak Mehmet ali aydınlar Fenerli yabancı sınısını kaldırıyor
GokhanTurna 19.06.2011, 11:55 Sandro gidici onu saymayın bence
Sandro gidici onu saymayın bence
Sandronun neden alindigini ben hala anlamadim zaten.
sandro belkı kafasına top çarparda gol olur dıye alınmıştı
sandro'yu gönderip musa çağıran'ı almalıyız. galatasay bi takıma göndermek ıstıyo musayı.
Tesekkurler tavarih boyle bur konuyu actigin icin, gercektende kafam karismisti... :D
Bence yabancilardan sandro gidebilir, bos yere durmasin... Diallo oynicak durumdaysa kalsin, sakatsa gonderilsin bence...
abdurrahamn ve muratn gitmemesini isterdm gidenler içinden en üzüldüüm bunlar oldu umarm daha iilerini takıma kazandırırz
Sandro ve rada gereksiz oyuncular bence gönderilmeli. Ayrıca diallo da görnderilebilir. Yerlerine 1 yada 2 tane mevkisine göre gerçek manada kaliteli ve oynayacak oyuncular alınmalı
sebasteia 19.06.2011, 13:30 burada bir yanlış algılamayı düzeltelim: bundan 3-4 yıl öncesine kadar yabancı futbolcu transferleri çok pahalıydı, yabancılar türkiye'ye gelmek istemezdi bu yüzden çok para verilirdi. bu yüzden denirdi ki 'bu kadar yabancıya ne gerek var, adamlara dünyanın parasını veriyoruz!'
şimdi dikkat edin hanımlar, beyler: artık türkiye'de yerli futbolcular daha pahalı. biraz iyi futbol oynayıp birkaç takımdan teklif alan yerli futbolcunun kıçı tavan yapıyor. hem parayı hem şehri beğenmiyor. bu yüzden kadroda neden bu kadar yabancı var sorusunu soruyor olmak artık gereksiz ve aptalca. umarım yabancı sınırlaması tamamen kalkar.
PETKOVİC 19.06.2011, 13:36 Sandro ve diallonun yerine kaliteli yabancılar alınırsa biz bu sene kafaya gireriz demedi demeyin. Cünkü alınan yerlilerin cok iyi oldukları söyleniyor özellikle atilla transferini cok methediyolar
özsivasli1903 19.06.2011, 14:12 atilla ve cerny transferi en önemli transferler bence fatyde bos degil sivas iyi oyuncular aldi...
asdera58 19.06.2011, 15:52 Arkadaşlar bn bu seneki transfer politikamızı hiç sevmedim bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz defansa hala bir stoper daha lazım dye düşünüorum sonra ortasahaya güzel bir oyun kurucu lazım orta sahadan top çıkaracak adamımız yok ve ileride güzel santrofor ama hala hiç bi isim yok ve ayrıca yabancı kontenjanda full çakılı transferde yapılmayacak bu gidişle :(:(
aozdemir 19.06.2011, 16:35 sadece kadirin yanına iyi bir oyuncu alırsak yeter bence. kadromuz çok kaliteli oldu.
sadece kadirin yanına iyi bir oyuncu alırsak yeter bence. kadromuz çok kaliteli oldu.
kadirin yanına musa çağıran ı alsalar keşke.
Yillarca Amsterdam ve Utrechtte yasadim.zaten arasi 20 km. Bu sezonun en flas transferi insallah dogrudur Atilla Yildirim olacak.Turk futbolseverleri yeni bir Cenk Tosun izlemeye hazir olsun.Hatta daha da yetenekli diyebilirim.
münihli_58 19.06.2011, 17:50 Yillarca Amsterdam ve Utrechtte yasadim.zaten arasi 20 km. Bu sezonun en flas transferi insallah dogrudur Atilla Yildirim olacak.Turk futbolseverleri yeni bir Cenk Tosun izlemeye hazir olsun.Hatta daha da yetenekli diyebilirim.
Insallah öyledir Yigido
Respect58 19.06.2011, 18:12 ---------------Korcan-------------------
Kerim-----Faty--------Navratil------Ziya
Cerny-----Kadir-------Rada------Grosicki
-----------------Erman-----------------
----------------Eneramo----------------
Deplesmanda bu kadro ile oynasak evimizde ise Rada yerine Atilla ile çift forvet tek önlibero oynasak iyi olur diye düşünüyorum...
Cerny,Erman,Grosicki ve Eneramo'dan oluşan ofansımız her takımın korkulu rüyası olacak gibi...
---------------Korcan-------------------
Deplesmanda bu kadro ile oynasak evimizde ise Rada yerine Atilla ile çift forvet tek önlibero oynasak iyi olur diye düşünüyorum...
Cerny,Erman,Grosicki ve Eneramo'dan oluşan ofansımız her takımın korkulu rüyası olacak gibi...
- rıza hoca rada yı ve sandro yu gönderse yerine bir yerli birde kalıtelı yabancı alsa . o zaman çok daha iyi olur
---------------Korcan-------------------
Rada hariç katılıyorum. Belki kalede Borjan oynarsa Kadir'in yanında yerli oyuncu oynar. Ama hocanın takımı tek forvetli oynatacağı görülüyor.
Muhtemelen üç hucum gücü olarak Cerny, Erman ve Grosicki görünüyor.
Bu arada Kadir ve Erman'ın sözleşmeleri seneye bitiyor :confused: Şimdiden önlem alınmalı.
Respect58 19.06.2011, 19:07 Rada hariç katılıyorum. Belki kalede Borjan oynarsa Kadir'in yanında yerli oyuncu oynar. Ama hocanın takımı tek forvetli oynatacağı görülüyor.
Muhtemelen üç hucum gücü olarak Cerny, Erman ve Grosicki görünüyor.
Bu arada Kadir ve Erman'ın sözleşmeleri seneye bitiyor :confused: Şimdiden önlem alınmalı.
O bölgede daha iyi birisinin olmasını bende isterim.Ben eldekilerden Rada yı tercih ettim.Zaten takımın en fazla değişkenlik gösterecek kısmı bu bölge..
Respect58 19.06.2011, 19:09 Kadir ve Ermanın sözleşmeside biran önce uzatılmalı.Çok doğru bir konuya parmak basmışsın..
O bölgede daha iyi birisinin olmasını bende isterim.Ben eldekilerden Rada yı tercih ettim.Zaten takımın en fazla değişkenlik gösterecek kısmı bu bölge..
Evet zaman zaman Rada oynar ama tahminim genelde yerli isim düşünülür. Bazen de çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum.
cılgınsivas58 19.06.2011, 22:01 korcan gitmedimi
cılgınsivas58 19.06.2011, 22:02 bizim yeni kaptan kim olcak
aozdemir 19.06.2011, 22:04 bizim yeni kaptan kim olcak
hayrettin veya erman olur gibi
erman 1. kaptan olur hayro 2. kaptan
şarkışla 58 19.06.2011, 22:34 erman 1. kaptan olur hayro 2. kaptan
Bence kaptanlık Kadir e çok yakışır.
aozdemir 19.06.2011, 23:48 Bence kaptanlık Kadir e çok yakışır.
kadir biraz çekingen diyor rıza hoca.o yüzden yapmazlar.
Bence kaptanlık Kadir e çok yakışır.
Ona herşey yakışır...
asdera58 20.06.2011, 00:12 ---------------Korcan-------------------
ya siz "Cerny" bu adam daha gelmediki siz neyden bahsediyorsunuz???
PETKOVİC 20.06.2011, 09:19 Ona herşey yakışır...
Bir maçta ortalama hırsla 12 13 km koşan bir futbolcuya her şey yakışır. Takımı da ateşler
saka gibisiniz ya takim kaptani tabiki hayrettin olacak ikinci kaptan tabiki kadir bekmezci olacak cunku adamin fransizcasi var herkes ile anlasiyo sahada
erman kaptan olmaz kaptan tipi yok onda
bende bilicanin gelmicegi kanaatindeyim gelirsede sevinmek mi gerkir uzulmek mi onuda bilmiyo insan
bu arada bizim kombine kartlar insallah biter cunku super ligin en ucuz karti bizim mersin bile 1000 bin liralik kombine satiyo
sofularlı34 20.06.2011, 12:45 kaliteli futbolcular gelir İnşallah.tarafar olarakta kombinler biteririz umarım.
PETKOVİC 20.06.2011, 12:54 BİLİCA SİVASA GELİYO ESKİSEHİR İSTEMEDİ BASKANI ACIKLADI İSTEMİYORUZ DİYE
BİLİCA SİVASA GELİYO ESKİSEHİR İSTEMEDİ BASKANI ACIKLADI İSTEMİYORUZ DİYE
sivasa geliyor diye kim söylediki ??
sivasa geliyor diye kim söylediki ??
Arkadaş kendi yorum yapmış.
Rıza Hoca'nın son açıklaması: Yabancı bir forvet alıp transferi kapatıyoruz.
Yani Bilica'nın gelme ihtimali yüzde sıfır. İyiki gelmedi :)
Bu arada yabancı forveti almak için 1 yabancı göndermek gerekiyor.
bilica bence gelmelı. bize zararı olmaz. ama faydası mutlaka olacaktır.
ozledımeskıyı 20.06.2011, 18:55 Milan Cerny ismini neden hiçbir basın organı duyurmadı başkan ın ağzından tam olarak aldık mı biz ismi?
Transfermarkta göre Su anda Sivassporun transferleri
Gelenler
Jacques Faty (Sochaux) Bedava
Nihat Sahin (Ofspor) Bedava
Milan Borjan (Rad Belgrad) Belli degil
Attila Yildirim (FC Utrecht II) Bedava
Caner Hüseyin Bag (A.Üsküdar) Bedava
Burcag Basel (A.Üsküdar) Bedava
Gidenler
Lubos Kamenar (Nantes) * - Kiralikti
Yannick Kamanan (Mersin) Bedava
Mehmet Yildiz (Unbekannt) - Belli Degil
Akeem Agbetu (Karsiyaka) Belli degil
Summe:
Yani daha 5 Lira bile vermedik Transfer icin
Gelenler
Gidenler
Summe:
Zaten yonetim nezaman dogru durust bi transfer icin para verdiki..??? Artik zamani geldi...
Sandroda gonderilsin artik, riza hoca yine oynatmicak, bosa
Tutulmasin bari...
SivassporunSesi 21.06.2011, 08:20 Yabancılar : Milan Borjan , Jacques Faty , Milan Cerny
Diallo , Navratil , Rada , Sandro Mendonça , Grosicki , Pedriel ,Eneramo
iyi Santrafor anliacaksa bu yabancilarda kadroya giremeyen kim olacaksa
Simdiden yolasin bizim kenerda tutup bekletecek luksumuz yok
Katılıyorum oynamayacak oyuncular belli bence Diallo ve Sandro
Gelenler
Gidenler
Summe:
-sana katılmamak elde değil. görünen köy kılavuz istemez.
Madem Bedava oyuncu lazim.
Almanyanin U17 Milli Takiminda 8 Tane Türk oynuyor.
Favorim Levent Aycicek ve Samed Yesil
15 Macta 15 Gol
Bunlardan bir iki tane al bari süper oyuncular.
Trikot Isim Dogum Tarihi Takim Mac Gol
Tor
21 Thomas Dähne 04.01.1994 Red Bull Salzburg 3 -
1 Odisseas Vlachodimos 26.04.1994 VfB Stuttgart 16 -
12 Cedric Wilmes 13.01.1994 Borussia Dortmund 4 -
Abwehr
14 Kaan Ayhan 10.11.1994 FC Schalke 04 14 2
4 Koray Günter 16.08.1994 Borussia Dortmund 15 1
13 Koray Kacinoglu 20.07.1994 MSV Duisburg 7 -
15 Noah Korczowski 08.01.1994 FC Schalke 04 1 -
5 Nico Perrey 02.02.1994 Arminia Bielefeld 17 1
3 Cimo Röcker 21.01.1994 SV Werder Bremen 17 2
2 Mitchell Weiser 21.04.1994 1. FC Köln 16 1
6 Robin Yalcin 25.01.1994 VfB Stuttgart 13 -
Mittelfeld
10 Levent Aycicek 14.02.1994 SV Werder Bremen 15 6
8 Emre Can 12.01.1994 FC Bayern München 16 2
18 Rani Khedira 27.01.1994 VfB Stuttgart 1 -
16 Sven Mende 18.01.1994 VfB Stuttgart 12 1
20 Fabian Schnellhardt 12.01.1994 1. FC Köln 14 4
Angriff
11 Okan Aydin 08.05.1994 Bayer 04 Leverkusen 16 2
7 Mirco Born 28.06.1994 FC Twente Enschede 7 1
17 Marvin Ducksch 07.03.1994 Borussia Dortmund 11 3
19 Nils Quaschner 22.04.1994 FC Hansa Rostock 9 2
9 Samed Yesil 25.05.1994 Bayer 04 Leverkusen 15 15
Madem Bedava oyuncu lazim.
Almanyanin U17 Milli Takiminda 8 Tane Türk oynuyor.
Favorim Levent Aycicek ve Samed Yesil
15 Macta 15 Gol
Bunlardan bir iki tane al bari süper oyuncular.
Trikot Isim Dogum Tarihi Takim Mac Gol
Tor
21 Thomas Dähne 04.01.1994 Red Bull Salzburg 3 -
1 Odisseas Vlachodimos 26.04.1994 VfB Stuttgart 16 -
12 Cedric Wilmes 13.01.1994 Borussia Dortmund 4 -
Abwehr
14 Kaan Ayhan 10.11.1994 FC Schalke 04 14 2
4 Koray Günter 16.08.1994 Borussia Dortmund 15 1
13 Koray Kacinoglu 20.07.1994 MSV Duisburg 7 -
15 Noah Korczowski 08.01.1994 FC Schalke 04 1 -
5 Nico Perrey 02.02.1994 Arminia Bielefeld 17 1
3 Cimo Röcker 21.01.1994 SV Werder Bremen 17 2
2 Mitchell Weiser 21.04.1994 1. FC Köln 16 1
6 Robin Yalcin 25.01.1994 VfB Stuttgart 13 -
Mittelfeld
10 Levent Aycicek 14.02.1994 SV Werder Bremen 15 6
8 Emre Can 12.01.1994 FC Bayern München 16 2
18 Rani Khedira 27.01.1994 VfB Stuttgart 1 -
16 Sven Mende 18.01.1994 VfB Stuttgart 12 1
20 Fabian Schnellhardt 12.01.1994 1. FC Köln 14 4
Angriff
11 Okan Aydin 08.05.1994 Bayer 04 Leverkusen 16 2
7 Mirco Born 28.06.1994 FC Twente Enschede 7 1
17 Marvin Ducksch 07.03.1994 Borussia Dortmund 11 3
19 Nils Quaschner 22.04.1994 FC Hansa Rostock 9 2
9 Samed Yesil 25.05.1994 Bayer 04 Leverkusen 15 15
-çalışman için teşekkürler ama bizim klup almanyadan futbolcu almaz. kımse bu isimleri dikkatede almaz. bende isterim alınmalarını ama nerde...
Ben bir yabancı ve bir yerli forvet daha bekliyorum. Bakalım olacak mı ?
Ben bir yabancı ve bir yerli forvet daha bekliyorum. Bakalım olacak mı ?
keske, iyice guclendirmemiz lazim forvet hattini
Gangstayigido 21.06.2011, 15:56 her mevkiye oynatacagin kadar almaliyiz 5 forveti biz ne yapacaz zaten tek forvet oynuyoruz bence pedriel eneramo ve atilla bu ligi rahat götürür bence yabanci forvet alacaklarina iyi bir oyun kurucu alsinlar daha faydali olur
golovaliyigido 21.06.2011, 16:36 Bence sandro hiç iş yapmıyo sivasta onun gitmesi gerekir.
izmirliyigido 24.06.2011, 15:15 Arkadaşlar transferlerle ilgili memnuniyetinizi veya şikayetinizi yukarıda ki anketi kullanarak ve yorumlarla belirtmeniz için anket ekledim. Şimdi sizi dinleyelim.
Not: Birden fazla seçeneği işaretleyebilrisiniz.
AYK
aozdemir 24.06.2011, 15:31 faty kerim ve borjan iyi transferler bence.tabiki başka transferlere ihtiyaç var.özellikle forvet ve sağ açık birde oyun kurucu.
mucahitbaba58 24.06.2011, 15:38 sandro dahami bizde o gittiydiya fb macindan once
demekki hala uyuyor allah bilir tesiste uyuyor uyandirmamis yonetim kiyamamis uykucu sandro aslinda tipi futbola musait ama acilamadi gitti
gerci tiple olsa navratil en begendigim isimlerden adam futbolcudan haric herseye benziyor artis yaw :))
sandro dahami bizde o gittiydiya fb macindan once
demekki hala uyuyor allah bilir tesiste uyuyor uyandirmamis yonetim kiyamamis uykucu sandro aslinda tipi futbola musait ama acilamadi gitti
gerci tiple olsa navratil en begendigim isimlerden adam futbolcudan haric herseye benziyor artis yaw :))
- sandro gitti ama geri geldi şımdı sıvasta. rıza hoca sandroyu messi sanıyo kadroda tutuyo hala. bi faydası olmaz o adamın..
akette transferleden memnun olmayanlar onde :D
ama bence cok gec bunu konusmak icin daha cok zaman var transfer doneminin bitmesine daha kamp falan var sabredin
ZiDaNe58 24.06.2011, 20:07 istatisliklere bakacak olursak transferlerden memnun olan yokk duy sesimizi ey mecnun başkann
gürünlüyiğido58 24.06.2011, 21:16 iyi bir forvet lazım kamp başladı başlayacak daha forvet alamadık
bu transferler sivassporu uçurmaz aynı tas aynı hamam
bence yapilan transferler o kadarda kotu degil bizim gibi hic para harcamayan kulupler dolu
ben sivasspordan gelecek yil icin cok umitliyim
ikinci yari zaten iyi futbol oynadik bence grosicki enramo navratil transferleri ozellikle muthisti onlar olmasa duserdik simdi de birkac takviye yaptik
faty,borjan,kerim,cerny birkac kaliteli transfer daha yapsak bu takim kesinlikle dusmez hatta ilk 10 da kalir butun sezon boyunca, niye bu kadar sivassporu kotu goruyorsunuz anlamiyorum acikcasi
bence cok karamsarsiniz relaxxx
B.DUMANLI 24.06.2011, 21:42 Tüm gelismeler gecen yilin bir nevi kopisi gibi,gecen yilda nokta transferler yaptik diye ortaya cikan Mecnun baskan sonunda ,Mesut Bakkal´in ipini cekti.SIRADAKI IKINCI KURBAN ISE RIZA HOCA.Onun ipinide cekecek.Neden biryillik anlasma yapildi?Riza hoca herhangi bir hoca degil Sivas´in cocugu.Riza hoca listesinden kac oyuncu alabildi acaba?
Tüm gelismeler gecen yilin bir nevi kopisi gibi,gecen yilda nokta transferler yaptik diye ortaya cikan Mecnun baskan sonunda ,Mesut Bakkal´in ipini cekti.SIRADAKI IKINCI KURBAN ISE RIZA HOCA.Onun ipinide cekecek.Neden biryillik anlasma yapildi?Riza hoca herhangi bir hoca degil Sivas´in cocugu.Riza hoca listesinden kac oyuncu alabildi acaba?
. menejerler öneriyor bizimkilerde alıyor.. yönetim çok cimri. hocanın istediği oyuncuları almıyor yönetim
sivasfutbol 24.06.2011, 21:46 aynı tas aynı hamam bu senede alt sıralarda gezeceğiz gibi görünüyor yönetim oyuncuları bedevaya getiriyorsa federasyondan gelen paralar nereye harcanıyor acaba yönetimden birileri cıksada açıklama yapsa ...
fenerbahçe maçında stad ful çekti. bilet paraları nereye gitti acaba? beleş oyuncu arıyorlar. bize skoru değiştirecek oyuncu lazım. 3.ligden oyuncuları toplamayın yeter artık.
---------------Borjan-----------------
Kerim ---- Faty --- Navratil --- Hayrettin
--------- M. Nas --- Kadir ------------
Cerny -------- Erman --------- Grosicki
------------- Eneramo ----------------
Yedek :
Korcan
Pedriel
Rada
Cihan
Kıvanç
Uğur
Ziya
Diallo
Örükcülü 25.06.2011, 07:37 Transferler, transfer yapıldı demek için yapılan transferler. Gidenlerden ise M. Yıldız, Abdurrahman ve Kamanan büyük kayıp.
Bakalım göreceğiz Rıza hocayı, geçen sene "kadroyu ben kursaydm çok daha iyi yerlerde olurduk" diyordu. İçimizde ki İrlanda'lılar bile hocaların yetersizliğini futbolun kötü olduğunu söyleyince "ee, gardaş kadro Bülent'in kazıkları, kalıntıları vs vs vs vs" diyorlardı. Hadi bu sene göreceğiz.
Kadro sıfırlandı, baştan sona yenilendi. Hocanızda istediği transferleri yapıyor ama ne hikmetse aklı halen BeJeKe'sin de. Onların transferlerini takip ediyor. Bakalım kaç hafta sonra yol verilecek.
Aslında bunun için de anket yapmak lazım. Rıza hoca kaçıncı hafta kapı önünde diye..
Ben hiç parlak görmüyorum hocanın durumunu, seçimlerini, politikasını...
kaplanlı 25.06.2011, 08:14 yapılan transferlerle ilgili hepimiz yüzlerce yorum yaptık.sahadaki performanslarını görmek lazım.çok iyi futbolcularda başka sebeplerden takıma hiç birşey veremiyebiliyor.inşallah bu sorun bizde yaşanmaz.
yapılan transferlerle ilgili hepimiz yüzlerce yorum yaptık.sahadaki performanslarını görmek lazım.çok iyi futbolcularda başka sebeplerden takıma hiç birşey veremiyebiliyor.inşallah bu sorun bizde yaşanmaz.
İnşallah sahadaki performans beklentilerden daha iyi olur.
izmirliyigido 27.06.2011, 12:40 Futbolcular genelde iyi ama esas problem hoca da gibi geliyor bana da. bazı arkadaşların dediği gibi Rıza hoca vizyonu olan, ufku geniş olan bir teknik direktör değil. İnşallah hepimizi yanıltır ve takımı zirveye oynatır. Yoksa 12ncilikle 18ncilik arasında oynatıpta küme de bırakması KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE BAŞARI DEĞİLDİR !...
Haydi Rıza hoca yanılt bizi !
AYK
Futbolcular genelde iyi ama esas problem hoca da gibi geliyor bana da. bazı arkadaşların dediği gibi Rıza hoca vizyonu olan, ufku geniş olan bir teknik direktör değil. İnşallah hepimizi yanıltır ve takımı zirveye oynatır. Yoksa 12ncilikle 18ncilik arasında oynatıpta küme de bırakması KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE BAŞARI DEĞİLDİR !...
Haydi Rıza hoca yanılt bizi !
AYK
önyargili olmayalim bence , unutmayalim yari sezonda geldi riza hoca bize, bakalim nasil takim kurup nasil sezona baslayacak , bekleyip görecegiz, ben kendi adima güveniyorum riza hocaya memleketinin takimina elinden geldiginden fazlasini verecegine inaniyorum
şimdilik gönderilenler doğru karar ama alınan transferler bence çok yetersiz daha kaliteli isimler olabilirdi
kaliteli isim için para gerekiyor. :)
kadirakin58 27.06.2011, 14:01 inşallah hocamızın ilk 5 hedefini bu kadro ile gerçekleştirebiliriz. hazırlık maçlarıyla belli olur herşey..
PETKOVİC 27.06.2011, 14:23 Halil yabancı konusunda TFF sınırsız olması yönünde bir karar vermez. En fazla tribünde bekleyen 2 yabancının da kulübede beklemesi kararı çıkar. Yani 6 +4 olur.
Böyle olunca zaten sorunumuz yok. Ama yabancı bir forvet veya diğer mevkilere başka yabancı oyuncu getirilmek istenirse mevcut yabancılardan bir tanesinin mutlaka gönderilmesi gerekir.
mehmet ali aydınlar seçilirse kesin serbest bırakılır.cünkü aziz yıldırımın en saglam adamlarından
ozledımeskıyı 27.06.2011, 15:08 Zaten yonetim nezaman dogru durust bi transfer icin para verdiki..??? Artik zamani geldi...
Sandroda gonderilsin artik, riza hoca yine oynatmicak, bosa
Tutulmasin bari...
Şunu bilmiyosunuz heralde transfer için saadece bonservis parası gerekmiyor adamlar karın tokluğna oynamıyor burda aldığı garanti paralar primler ma başı ücretlerini gökten yağdırmıyoruz hesaba katmak lazım
Şunu bilmiyosunuz heralde transfer için saadece bonservis parası gerekmiyor adamlar karın tokluğna oynamıyor burda aldığı garanti paralar primler ma başı ücretlerini gökten yağdırmıyoruz hesaba katmak lazım
ne hesabı kardeşim sanki çok para harcıyoruz. daha 5 kuruş çıkmadı kasadan. iyi adam istiosan paraya kıyacaksın . bak kayseriye 17 yaşındaki okaya 2 milyon 300 bin TL bonservis bedeli ödüyor. hadi diyelim kayseri zengin klup. ibb doka'ya 1.160.000 TL bonservis ödüyor. ibb nin syircimi var bizden fazla gelirimi var. başka takımlar nasıl transfer yapıyor böyle ya bizimkiler bilmiyor yada yapmak ıstemıyor. atilla yı begendin izledin para yuzunden vazgeçiyorsun o zaman sen ciddi değilsin bi amacın yok..
-hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım etmez.
ozledımeskıyı 27.06.2011, 16:42 ne hesabı kardeşim sanki çok para harcıyoruz. daha 5 kuruş çıkmadı kasadan. iyi adam istiosan paraya kıyacaksın . bak kayseriye 17 yaşındaki okaya 2 milyon 300 bin TL bonservis bedeli ödüyor. hadi diyelim kayseri zengin klup. ibb doka'ya 1.160.000 TL bonservis ödüyor. ibb nin syircimi var bizden fazla gelirimi var. başka takımlar nasıl transfer yapıyor böyle ya bizimkiler bilmiyor yada yapmak ıstemıyor. atilla yı begendin izledin para yuzunden vazgeçiyorsun o zaman sen ciddi değilsin bi amacın yok..
-hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım etmez.
ibb nin bizde fazla bilet geliri var iyi düşün bjk gidiyo taraftar hadi dolduraım fb gidiyo hadi dolrularım ts gidiyo
biz bile gitti 25.00 adam götürdük düşün bunları bodoslama dalıyon her şeye
ibb nin bizde fazla bilet geliri var iyi düşün bjk gidiyo taraftar hadi dolduraım fb gidiyo hadi dolrularım ts gidiyo
biz bile gitti 25.00 adam götürdük düşün bunları bodoslama dalıyon her şeye
-bizde sattık son maçta stadı fenere. nerde paralar aziz yıldırım almadı ya bilet paralarını. ibb forma mı satıyor? sivas forma ürün satıyor en azından. taraftar kombine alıyor. 3.ligden toplama oyuncularımı izlicez kombine alıp. ibb genelde boş tribünlere oynuyor hemde 2.000.000 € oyuncu alıyor. iğneyi ipliği hesap edersen işin içinden çıkmazsın. atillaya 100bin euro nun %10 nu vermediler.. beleş olsa iş bitmişti..
Arkadaşlar Atilla konusunda kulaktan dolma bilgilerle konuşmamak lazım. Yüzde 10 meselesi sanırım bir arkadaşın varsayımıydı. Oyuncunun yetiştirme parasında sorun çıkmış olabileceğini söylediler. Mesele daha tam net değil. Belki de menajerinden dolayı sorun çıktı. Zamanla belli olur. Bazı konuları tam bilmeden yorum yapmak sakıncalı.
ozledımeskıyı 27.06.2011, 21:06 -bizde sattık son maçta stadı fenere. nerde paralar aziz yıldırım almadı ya bilet paralarını. ibb forma mı satıyor? sivas forma ürün satıyor en azından. taraftar kombine alıyor. 3.ligden toplama oyuncularımı izlicez kombine alıp. ibb genelde boş tribünlere oynuyor hemde 2.000.000 € oyuncu alıyor. iğneyi ipliği hesap edersen işin içinden çıkmazsın. atillaya 100bin euro nun %10 nu vermediler.. beleş olsa iş bitmişti..
Bi bellemişin 3 .ligden oyuncu ziya yı nerden aldık o m yıldı tt ye kiralayıp getirdik
hayrettin aynı şekil 2. lige düşen altay dan oyuncu aldı diye kayseri ortalığı ayağa kaldırmayı biliyosunuz 3. ligden gelen adam bii moyuncumuz tecrübe için kiralanmış adamlar saçma sapan konu İNŞALLAH ogençler büyükök performans gösterip o lafları sen gibilerin ağzına takacak
şimdi sen kesin mesajımı alıntı yapıp ben adamlar bi şey demiyorum ama başkaları cart curt yapıyor diceksin kimsenin bi şey yaptığı yok bütün taraftarlar iytanda hala komşunun tavuğu meselesi geç bunları ya emeki msin ayrıca stadda oluyo hep senin gibi sayanlar :D:D:D:D:D:D:D
Bi bellemişin 3 .ligden oyuncu ziya yı nerden aldık o m yıldı tt ye kiralayıp getirdik
hayrettin aynı şekil 2. lige düşen altay dan oyuncu aldı diye kayseri ortalığı ayağa kaldırmayı biliyosunuz 3. ligden gelen adam bii moyuncumuz tecrübe için kiralanmış adamlar saçma sapan konu İNŞALLAH ogençler büyükök performans gösterip o lafları sen gibilerin ağzına takacak
şimdi sen kesin mesajımı alıntı yapıp ben adamlar bi şey demiyorum ama başkaları cart curt yapıyor diceksin kimsenin bi şey yaptığı yok bütün taraftarlar iytanda hala komşunun tavuğu meselesi geç bunları ya emeki msin ayrıca stadda oluyo hep senin gibi sayanlar :D:D:D:D:D:D:D
ben gördüğümü söylüyorum kardeş. al işte son habere bak. bomba forvet alacağız diyorlar. bomba adayı ali zitouni çıkıyor.
-3. ligden gelen oyuncuların akıbeti ne olacak söylim mi sana. bir iki seneye kağan timuçin konug' un ofspora verilmesi gibi bonservisiyle verilecekler geri alt liglere..
(petrol vardıda biz mi içtik:) sivas oyuncu aldıda bizmi yazmadık söylemedik, herşey ortada
engin2609 27.06.2011, 22:11 Transferlerin bi kaçı uygun . gidenlerdende en üzüldügüm abdurrahman.
Site yöneticileri ilk mesajdaki Atilla Yıldırım ismini çıkarabilirler.
cılgınsivas58 30.06.2011, 11:55 giden yerliler birde uğur kavukl olssa
giden yerliler birde uğur kavukl olssa
uğur kavuk takımın 2. kaptanı.
Bundan sonra giden yerli oyuncu olmaz daha.
skullo**58 01.07.2011, 18:00 demedi demeyin bu takim böyle transferler yaparsa sonu hic hayirli olmaz
Atilla Yıldırım da kesinleşti. Site yönetimi en baştaki listeye Cihan Özkara'yı da ekleyebilir.
Atilla Yıldırım da kesinleşti. Site yönetimi en baştaki listeye Cihan Özkara'yı da ekleyebilir.
atilla yıldırım kesınmı nerden duydun?
bomba forvet yalan oldu desene
Divriği58 16.07.2011, 13:46 Atilla yıldırım kesın sivasta.az once ntvsporda izledım
ahmet_200655305 16.07.2011, 14:27 1. kaptan hayrettinmi :confused:
o zaman hosgeldin attila yildirim :)
alemdarlar 17.07.2011, 12:21 Gönderilenler yerinde karar.Mehmet hariç..
agbetu ve ıvanovs çok iyi oyuncular bnce gönderilmemeliydi.yeni transferlere gelince çoğu tanınmayan gençler fakat tecrübeli isimlerde var.3 tane kaleci aldılar alişanı gönderdiler(1i gereksizdi).favorim faty ve atilla fakat alışmaları zor olcak.hazırlık maçlarında iyi oldukları söyleniyor.... inş hepsi takıma fayda sağlar...
phenom58 17.07.2011, 15:39 Yapılan transferlerden bir kısmı uygun
Arkadaşlar çoğu arkadaşımız halen gelenleri gidenleri soruyor. Gördümki farklı konularda karışıklık olmuş. Bu konuyla en net şekilde derleme yapıp , merak edenlerin kolayca öğrenmelerini sağlamak istedim.
Gelen Yabancılar : Milan Borjan , Jacques Faty , Milan Cerny
Mevcut Yabancılar : Diallo , Navratil , Rada , Sandro Mendonça , Grosicki , Pedriel ,Eneramo
Giden Yabancılar : Ramoviç, Kamenar, Kamanan, Keita , Ivanovs, Agbetu
Gelen Yerliler : Nihat Şahin, Kıvanç Karakaş , Murat Akça , Burçağ Başel , Caner Hüseyin Bağ , Kerim Zengin , Atilla Yıldırım
Giden Yerliler : Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Murat Sözgelmez, Sedat Bayrak, Alişan Şeker
Not : Şu anda mevcut yabancı sayımız 10. Diallo'nun durumu belli değil galiba.
Ankette 1'den fazla seçeneği işaretleyebilirsiniz !!!...
Pedriel ve Sandro gereksiz konumdalar gidebilirler şu an itibariyle Diallo gitmez gereksiz bir anket yapmışsın bu arada önceden yapılmıştı bu anket sırf kendin yapmak istemişsin sanırım....
pedriel ve sandro gidici gibi riza hoca gordu galiba eksiklikleri yani lafimiza geldi :D
bu takima bir maestro lazim ve yirtici bir forvet o zaman avrupa hayal olmaz bence
Pedriel ve Sandro gereksiz konumdalar gidebilirler şu an itibariyle Diallo gitmez gereksiz bir anket yapmışsın bu arada önceden yapılmıştı bu anket sırf kendin yapmak istemişsin sanırım....
Ben anket olarak açmamıştım. Gelenleri gidenleri yazmıştım sadece. Site yönetimi bu hale getirmiş. Lüzumlu lüzumsuz bilip bilmeden konuşmuş olmak için yorum yapma. Adam akıllı okuyabiliyorsan oku geç :)
Ben anket olarak açmamıştım. Gelenleri gidenleri yazmıştım sadece. Site yönetimi bu hale getirmiş. Lüzumlu lüzumsuz bilip bilmeden konuşmuş olmak için yorum yapma. Adam akıllı okuyabiliyorsan oku geç :)
bosver sinirlenme siteye yeni uye olmus galiba bilememis :)
bosver sinirlenme siteye yeni uye olmus galiba bilememis :)
Belki de eski bir üyedir :) Ben sinirlenmedim de birkaç yerde daha arkadaş alıntı yapıp damlama gereği hissetmiş galiba :)
|