Orijinalini görmek için tıklayınız : Korcan Besiktasa gerimi dönüyor

halilim5858
21.06.2011, 23:28
http://resimzade.com/Show.html?i=29040&token=53987 (http://resimzade.com/Show.html?i=29040&token=53987)

Arkadaslar internette gezinirken bu haberi gördüm

Beşiktaş'ta kaleci transferi Tayfur Havutçu-Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu toplanıtısından sonra netlik kazancak.

Ailesiyle birlikte tatilini yaptığı Amerika'dan dün akşam dönen teknik direktör Tayfur Havutçu'nun, birkaç gün içinde transfer komitesi başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile bir araya gelerek kaleci konusunu masaya yatıracakları ve transfere son noktayı koyacakları öğrenildi.

Havutçu'nun listesinde ilk sırada olan Serdar Kulbilge'nin de Beşiktaş'a gelmeye çok sıcak baktığı ve siyah-beyazlılardan haber beklediği belirtilirken, tecrübeli file bekçisiyle anlaşılamaması durumunda, Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Korcan'ın tekrar takıma davet edileceği bildirildi.

<Sivasspor58>
21.06.2011, 23:48
Keşke 1 yıl daha kalsa. Sivas içinde kendisi içinde çok doğru olur.

Dua
22.06.2011, 00:12
Demin LIG TV de Röportaji vardi Korcan in bu senede Sivasdaymis.

Ahwettt
22.06.2011, 06:58
http://resimzade.com/Show.html?i=29040&token=53987 (http://resimzade.com/Show.html?i=29040&token=53987)

Beşiktaş'ta kaleci transferi Tayfur Havutçu-Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu toplanıtısından sonra netlik kazancak.

Ailesiyle birlikte tatilini yaptığı Amerika'dan dün akşam dönen teknik direktör Tayfur Havutçu'nun, birkaç gün içinde transfer komitesi başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile bir araya gelerek kaleci konusunu masaya yatıracakları ve transfere son noktayı koyacakları öğrenildi.

Havutçu'nun listesinde ilk sırada olan Serdar Kulbilge'nin de Beşiktaş'a gelmeye çok sıcak baktığı ve siyah-beyazlılardan haber beklediği belirtilirken, tecrübeli file bekçisiyle anlaşılamaması durumunda, Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Korcan'ın tekrar takıma davet edileceği bildirildi.

Aklı Beşiktaşta olan bir futbolcunun Sivasspor forması giymesi bence çok saçma göndereceksin gidecek. En azından kendi kalecilerimizin önü açılmış olur

tavatir
22.06.2011, 10:22
Valla keşke Serdar Kulbilge'yi biz alsak. Milli takıma kadar yükselmiş bir kaleci.

Burada 1 ay önce yazmıştım Serdar Kulbilge ismini. Gerçekten çok iyi kaleci. Korcan giderse hiç üzülmem açıkçası.

yigidoyuzz
22.06.2011, 10:46

parasını veren düdüğü çalar..

akifesk
22.06.2011, 10:48
korcan bu senede sivassporda oynar. ama yönetim elını çabuk tutsa da bonservisini alsa. yoksa seneye korcan elımızden uçar gider. iyi geleceği parlak olan bır kaleci kaçırmamalıyız..

adres58
22.06.2011, 11:46
Korcan unutmasınki artık BJK defteri onun için kapandı. Bunu şu nedenle söylüyorum. Elde Rüştü Cenk varken birde Sinan Bolat transferi olacak. Bunların arasında en fazla 3. kaleci olur. Hakan bile bu durumu bilerek MErsin İdman Yurduna gitmiştir. Artık Bjk sevdasını unutup bize odaklanması ve bonservisi için kendisininde devreye girmesi lazım.

HALIL
22.06.2011, 12:18
gidese gitsin yerine daha iyi bir kaleci aliriz :D

ozledımeskıyı
22.06.2011, 14:22
1 senelik dha sözleşmesi hiçbir yere gitmez gidemez zaten

ozledımeskıyı
22.06.2011, 14:25
Korcan unutmasınki artık BJK defteri onun için kapandı. Bunu şu nedenle söylüyorum. Elde Rüştü Cenk varken birde Sinan Bolat transferi olacak. Bunların arasında en fazla 3. kaleci olur. Hakan bile bu durumu bilerek MErsin İdman Yurduna gitmiştir. Artık Bjk sevdasını unutup bize odaklanması ve bonservisi için kendisininde devreye girmesi lazım.

Aynen katılıyorum. Korcan bjk gittiğnde ne Rüştü yü ne de Cenk i kesemez
sivasspor onun için aslında çok büyük şans bjk ye dönmesi onun kariyeri için bir felaket olur belki de a2 takımına felan gönderirler. Böyle bir fırsatı bir daha bulmayabilir.

eyupk
22.06.2011, 14:42
1 sene dolmadan bir yere gidemez Korcan

MaXiMuM
22.06.2011, 17:35
Aklı Beşiktaşta olan bir futbolcunun Sivasspor forması giymesi bence çok saçma göndereceksin gidecek. En azından kendi kalecilerimizin önü açılmış olur

çok doğru söylüyorsun kardeş. Her iki lafının biri bjk diyen birinden bize hayır gelmez.

serserilerin_prensi
22.06.2011, 17:50
korcan güzel kaleci ama aklı yükseklerde kafayı kullanırsa bizde kalması onun açısından daha iyi olur bjk de 3 kaleci olur öldürürler çoçugu yinede hayırlısı...

Besyo_cu
22.06.2011, 19:59
Defolsun gitsin fener maçından sonra bjk oyuncusu maç satmaz diyen oyuncuya Sİvasspor formasını tekrar vermek zaten .....

ZiDaNe58
22.06.2011, 20:06
aynen fener maçından önce beşiktaşın futbolcusunu kimse satın alamaz demişti..ne çabuk unuttu biz almadan önce diyarbakırlarda parasız pulsuz oynadığını korcanı korcan yapan sivasspordur.içinde sadece sivasspor aşkı olan futbolcular lazım bize gözü yükseklerde olan futbolcular değil..

58MUAMMER58
22.06.2011, 21:01
KORCAN yetenekli kaleci son maçtaki talihsiz maça bakmamak lazım,bjk nin gözünden düşmüştü,bonservisi alınırsa iyiolur .giderse bjkde harcanır bence .

yigido_sampiyon
23.06.2011, 00:27
Sivas Korcana muhtaç değil ama o bize muhtaç...bjk de 3. kaleci olmak istiyorsa paşa gönlü bilir...

OzkanBaskan
23.06.2011, 07:44
korcan bence geçen yıl takımın iyilerindendi kalmasını isterim ama yok ben gidecem diyorsa ki bu en doğal hakkı yolu açık olsun zorlamamak lazım.

B.DUMANLI
23.06.2011, 09:51
Gitmek isteyene kapi acik.Kimse kimseyi zorla tutamaz.Bu dünyada yeri doldurulamiyacak oyuncu yok.Bir Korcan gider,on Korcan gelir.Bu isler o kadar basitki.Kimse kimsenin arkasindan aylarca ,yillarca agit yakmiyor.Kapi orada,kalmak istemeyen buyursun.