Orijinalini görmek için tıklayınız : Atilla'dan vazgeçildi!
mustafa_kavak58 22.06.2011, 23:11 Atilla'dan vazgeçildi!
http://img.webme.com/pic/y/yetenekliturkfutbolcu/atillayildirimm.jpg
Sivasspor, daha önce prensip anlaşması yaptığını duyurduğu 21 yaşındaki forvet Atilla Yıldırım'dan vazgeçti. Aslen Sivaslı olan ve Hollanda'nın FC Utrecht'te takımında top koşturan Atilla Yıldırım ile görüşen v prensip anlaşması yapan Sivasspor, daha sonra teknik heyetin raporu doğrultusunda bu futbolcuyu almaktan vazgeçti.
Atilla Yıldırım'ın Sivasspor'da forma giyebilecek düzeyde olmadığı, bu nedenle de transferinden vazgeçildiği belirtildi.
Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan ve hafta sonunda Sivas'ta toplanacak olan Kırmızı-Beyazlı takımın yurt dışından iyi bir golcü alarak transferi kapatacağı ifade edildi.
KAYNAK HÜRDOGAN: http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=7932
Eğer gerçekse vardır bir sebebi :) Zaten Atilla alınsa da orada iyi bir forvete ihtiyaç duyuluyor. Atilla belki yedekte iyi bir alternatif olurdu.
mustafa_kavak58 22.06.2011, 23:13 Mustafa banlanabilirsin :)
Atilla yildirim gecen okudum diyodu almanyadan ve belcikdan da teklifler aldim ama türkiye gitmek istyiom demisti
babapiton 22.06.2011, 23:15 rıza hocaya güveniyoruz hala ama bu transfer işi kafamı bozmaya başladı cenry izledik ve gördük bi grosicki değil adam gibi bi faty'le kerim var transferlerden
halilim5858 22.06.2011, 23:16 Atilla Sivasspor'da
Utrecht'te forma giyen Atilla Yıldırım, Sivasspor ile prensipte anlaştığını söyledi.
Amsterdam'da transferiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldırım, Sivasspor başkanı ve teknik direktörüyle görüştüğünü, kendileriyle büyük oranda anlaşmaya vardığını belirtti.
''Sivasspor ile prensipte anlaştım'' diyen Atilla Yıldırım, şöyle konuştu:
''Şu anda birkaç küçük pürüz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa seneye Sivasspor'da forma giyeceğim. Önce Sivasspor'un başarısı için ter dökmek, ardından da milli takıma seçilmeyi hedefliyorum.''
FC Utrecht ile sözleşmesi sezon sonunda sona eren Atilla, ''Başta Belçika ve Almanya olmak üzere birçok ülkeden transfer teklifi aldığını ama önceliğini Türkiye'den yana kullandığını'' belirtti.
Atilla Yıldırım, Türkiye'den başka takımların da kendisiyle ilgilendiğine değinerek, daha makul bulduğu için Sivasspor'un teklifini kabul ettiğini vurguladı.
Almanya doğumlu 20 yaşındaki forvet oyuncusu futbola Amsterdam DCG takımında başladı. Daha sonra Ajax'ın altyapısına geçen Yıldırım, burada 2 sene futbol oynadıktan sonra FC Utrecht takımına transfer oldu. FC Utrecht'in A2 takımında başarılı olan Yıldırım, oynadığı 13 maçta 16 gol atarak A takımına yükseldi.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=94252
kim dogru kim yalan
mustafa_kavak58 22.06.2011, 23:18 Atilla Sivasspor'da
Utrecht'te forma giyen Atilla Yıldırım, Sivasspor ile prensipte anlaştığını söyledi.
Amsterdam'da transferiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldırım, Sivasspor başkanı ve teknik direktörüyle görüştüğünü, kendileriyle büyük oranda anlaşmaya vardığını belirtti.
''Sivasspor ile prensipte anlaştım'' diyen Atilla Yıldırım, şöyle konuştu:
''Şu anda birkaç küçük pürüz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa seneye Sivasspor'da forma giyeceğim. Önce Sivasspor'un başarısı için ter dökmek, ardından da milli takıma seçilmeyi hedefliyorum.''
FC Utrecht ile sözleşmesi sezon sonunda sona eren Atilla, ''Başta Belçika ve Almanya olmak üzere birçok ülkeden transfer teklifi aldığını ama önceliğini Türkiye'den yana kullandığını'' belirtti.
Atilla Yıldırım, Türkiye'den başka takımların da kendisiyle ilgilendiğine değinerek, daha makul bulduğu için Sivasspor'un teklifini kabul ettiğini vurguladı.
Almanya doğumlu 20 yaşındaki forvet oyuncusu futbola Amsterdam DCG takımında başladı. Daha sonra Ajax'ın altyapısına geçen Yıldırım, burada 2 sene futbol oynadıktan sonra FC Utrecht takımına transfer oldu. FC Utrecht'in A2 takımında başarılı olan Yıldırım, oynadığı 13 maçta 16 gol atarak A takımına yükseldi.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=94252
kim dogru kim yalan
senin verdigin eski benimki daha yeni haber
halilim5858 22.06.2011, 23:19 senin verdigin eski benimki daha yeni haber
daha yeni yaziyordu bu haber
58ToPraK58 22.06.2011, 23:21 Atilla Yıldırım'ın Sivasspor'da forma giyebilecek düzeyde olmadığı, bu nedenle de transferinden vazgeçildiği belirtildi.
Hani transfer yapılacak oyuncular uzun süre izlendikten sonra alınıyordu. Şimdiye kadar Sivasspor'da oynayacağı anlaşılamadı da prensip anlaşması yapıldıktan sonra mı anlaşıldı. Transferlerin nasıl yapıldığını anlmak pek mümkün değil.
babapiton 22.06.2011, 23:21 hurdoganda yanlış olmazda bence takip edilen 2 yabancı 1 yerli futbolcunun 1 yerli ve 1 yabancısıyla anlaştık o nedenle vazgeçtiler bu anlaştığımız yerli futbolcu atilladan iyiyse....bu sadece bir tahmin
mustafa_kavak58 22.06.2011, 23:24 Simdi Atilla Yildirim alinmadigina göre elimizde birtek Eneramo ve Suarez var daha 2 tane forvet trandferi yapilmasi lazim kesinlikle . Bence Atilla yildirimin yerine iyi bir yerli forvet alinmasi lazim ve iyi bir yanabnci forvet.Atilla yildrim hic izlemedim ama kalsaydi forvet hatti eneramo suraz ve atilla ile yeni bir yabanci olcakti bence forvet hatti iyi olmazdi .
Bari atilla yildirimin yerine Yerli forvet olarak Mert NObre gelsin
skullo**58 22.06.2011, 23:28 yazik ya nasil Sivassporda oynayamayacak kadar düzeyde degil ya adam hollandada ne top oynuyor.
sanki bizdeki forvet cok mu süper:confused:
Respect58 22.06.2011, 23:30 Adamla anlaştıktan sonra mı anlaşılmış yetersiz olduğu.Hiç tanımadığımdan dolayı bir beklenti içerisinde değildim bu transferden açıkcası.Ancak öyle bir haberki altında birşey olduğu kabak gibi ortada..Adamın süperligden başka talipleride varmış,biz şampiyonluğa oynuyoruz ya belki onlar için yeterlidir.:)
özsivasli1903 22.06.2011, 23:50 bence büyük bir yanlislik olur eger bu haber dogruysa
atilla sivasspora cok faydali olacak bence suarezden daha iyi bir golcü
neden böyle bir haber cikti simdi anlamadim...
neyse bekleyip görecegiz...
muhsin koçak 22.06.2011, 23:52 Bu transfer döneminde gördük ki yönetim bazı oyuncuların gidişini hesaplamamışlar ve hazırlıksız yakalandılar.
eyuphulagu 22.06.2011, 23:55 Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..Atilla ile anlaşıldığı haberi herkese yayılıyor;adama methiyeler düzülüyor,aradan bir süre geçiyor oyuncu birdenbire yetersiz oluyor..Adama sormazlar mı bu oyuncuyu daha önce hiç izletmediniz mi;hani sivasspor bilmem kaç aydır oyuncu izliyordu gibi laflar ediyordu hocamız....Ne oldu acaba?Madem bu oyuncu iyi değildi niye adama teklif yaptınız?Niye her tarafa bu oyuncu hakkında övgü dolu sözler söyletildi...Hani bu oyuncu gelecekte milli takıma yükselecek kadr iyiydi..Gerçekten çok ilginç bir durum..Rıza hoca ve ekibi transferde sınıfta kaldı..Bu oyuncu ka.ç defa izlendi de yetrsiz damgası yedi..İlerde Atilla başka bir takaımda başarılı olursa sivasspor teknik heyeti bunu tarftara nasıl izah edecek?İnşallah yazılanlar ve sözlenenler doğrudur;bu oyuncu yetrsiz bir oyuncudur..Eğer Atilla başka bir takıma gider ve iyi performans gösterirse işte o zamn tarftarın teknik heyete güveni kalmaz..Umarım sivasspor teknik heyeti ne yaptığını iyi biliyordur...Bana sanki Attilla nın transferinden vazgeçme olayında başka bir sorun var da açıklanmak istenmiyor gibime geldi;yakında her şey ortaya çıkar nasılsa...
Ya ne güzel inançlı bir oyuncumuz Mehmet Yıldız'ımız vardı. Şimdi yerli forvet arar olduk.
Atilla'nın da demeçleri güzeldi. Maneviyattan falan bahsediyordu. İnşallah hayırlısı.
erhan 10 23.06.2011, 00:35 Atilla Yıldırım'ı tanımıyordum.Ancak Hollanda'da top koşturduğuna göre en azından kimsenin eleştirmediği ikinci lig topçusu Suarez'den iyidir.Bugün Suarez'i Hollanda değil Bank Asya almaz..Yanlış bir karar olabilir.Umarım hayırlısı olur.Yerli forvet Mehmet Batdal alınmalı diyorum.
çocuk oyuncağına döndü bu işler
kiNgSiZe58 23.06.2011, 01:42 arkadaslar, sivasspor yönetiminin ne yapmak istedigini cözemedim. suana kadar faty haric, milan cerny Haric hepsi dandik transferler. Bilica geri alinmasi lazim. Bilica zamaninda karsi takimdan kimse kolay kolay gol atamiyordu. simdi yaziyorki 1 forvet daha alip transferi bitireceklermis. tamam bol sans bu senede küme düsmemeye oynuyacagiz kesin. riza hocanin besiktasla iliskisi iyimis neden holoskoyu almiyor? böyle bir oyuncu gelse daha iyi olmazmi?
münihli_58 23.06.2011, 01:45 Gurbetci aldik diye sevinmistim cokmu sevinmisim haa? bu ne bicim haber böyle? Moral alt üst. Hangi oyuncuyu alirsaniz alin bu ne ya ne bicim Transfer Politikasi ne haliniz varsa görün..
threestar58 23.06.2011, 01:51 hayret, nasil oluyor? diger internet haber sitelerinde anlasildi/anlasmak uzere deniliyor
Divriği58 23.06.2011, 07:02 Bülent UYGUN gitti,Transfer anlayışımız BİTTİ
fatih585858 23.06.2011, 07:52 Rıza hoca geçen sezonun 2.yarısından itibaren taraftarı umutlandırarak, bu seneyi atlatalım, seneye kesin ilk 5'teyiz diyerek , herkesi umutlandırdı. Şimdi ise kadromuzu büyük ölçüde koruduk diyerek, geçen sezon Mesut hocanın düştüğü hataya düşüyor. Kendi görüşüme göre bu takımın 1 tane ön libero,1tane oyun kurucu , 2 tane forvet ve faty'nin yanına iyi bir stopere ihtiyacı varken, 1 tane forvet alıp transferi kapatacağız demek, hedefimiz ilk 5 demeçlerinin, gerçekci olmadığının açıkca göstergesidir.
bulentt07 23.06.2011, 08:04 benim endisem hep bu tür transferlerde hep olan seyler mesela emenikeyi genclerbirligi getirip yetersiz diyip 300 bin eu karabügün alması vemilyonlarca eu kar etmesi ayrıca bank asyadan süperlige cıkması.yarın atilla mesela mersinle anlassa ve bir cenk tosun gibi coşarsa içim içimi yer valla.Suarez den iyi olacagına eminim yinede suarez sivasspor bir adım ilerlemez.
Turan 59 23.06.2011, 08:31 Yapılan tranferler yetersiz.Geçen seneden farklı olmayacağız galiba.
favori58 23.06.2011, 08:47 Haber doğru,dün akşam Aptullah Yiğit abiyle konuştum. Bana nun Başkanla knuştuğunu onunda haberi doğruladığını söyledi
Murad_Kelleci58 23.06.2011, 08:58 Bende transferleri yetersiz görüyorum.. Üç stoper gitti,(Sedat-M.Sözgelmez ve Ivanovs) İki tane geldi.. (Faty-Murat)Faty tamam.. ya Murat ne verecek bekleyip görmek gerek.. Bu envantere göre yerli bir tane stoper gerekiyor.. Bir sağ bek gitti,(Abdurrahman) sonradan sağ bek olan Kerim geldi.. Kerim'in kumaşından dolayı bu konuda .çok yersiz olmamak gerekir.. Bir ön libero gitti.. Keita, yerine kadro derinliği için sadece Kıvanç alındı.. Kıvanç soru işareti.. İyi çıkarsa büyük ikramiye olur, çıkmazsa amorti bile olamaz.. Sandro hala soru işareti.. Oyunu yönlendirme görevi yine yeni sezonda Erman'da olacak, eğer oraya en azından yerli bir transfer olmazsa.. Mehmet Yıldız gitti.. Yerine henüz bir yerli transfer olmadı.. Hem yedek bir forvet ve hem direk oynayacak kaliteli bir yerli forvet.. Ve tabiki de Yabancı bir forvet elzem şu an için Sivasspor'a..
Sadece eksik olan kanatlara Grosicki'ye ekürü Cerny alındı..
Sonuç olarak; En az yerli bir stoper, orta saha'ya hücumcu bir orta saha oyuncusu, en az iki tane forvet.. Bir yabancı, bir yerli... Tüm yiğidolar benle hemfikirdir diye düşünüyorum..
B.DUMANLI 23.06.2011, 09:16 Transferlerin sivasspor´a katkisini görmeye sayili haftalar kaldi.Su ana kadar süperlig takimlarinin yaptiklari transferlerle bizimkileri kiyasladigimizda bizimkilerin ses getirmedigini,fakat Riza hoca´nin verdigi demeclerde cok iyi transfer yaptiginin altini cizdigini hatirlatmak isterim. Yani isler takimda iyi gitmezse ,hedefteki tek isim RIZA CALIMBAY´dir.En azindan hedefteki adami bu yil seyirciler biliyor.Gelelim Atilla transferine vaz gecilmesindeki sebepleri taraftarinda bilmeye hakki oldugunu düsünüyorum.Yetersizse neden pesinden kostunuz.
sivassporun transfer politikasını kınıyorum. böyle transfer politikası olurmu ya.
alacağımız oyuncuların hepsi uzun süredir izlediğimiz oyuncular deniyor. bu adamı izlemeden aldığınız belli. hemen vazgeçildiğine göre. ya tutarsa diye oyuncu aldığımız yetmedimi yönetim .
-GEÇEN İKİ YILDAN ÇOK DERS ALMIŞIZ GERÇEKTEN YAZIKLAR OLSUN!
Yonetimi anlamiyorum, boylesi oyunculari kacirmamak lazim... Hayirlisi olsun artik...
cılgınsivas58 23.06.2011, 09:34 bir transferimizde doğru olsun mehmet yıldız boşuna gönderildi
cılgınsivas58 23.06.2011, 09:35 2 tane forvet şart 1 yabancı 1 yerli
noname87 23.06.2011, 09:40 Bizde oynayacak kapasitede değildi madem niye alınmaya çalışıldı kusura bakmasınlar ben yutmadım bu masalı
madem atillada vazgeçtiniz. mert nobreyi alın adam yerli forvet alın işte...
-doğru düzgün bir oyun kurucumuz yok. sandro soru işareti?
-faty nın yanına sağlam bi stoper gerekli . murat çok genç.. diallo nun durumu belirsiz..
- forvette suarez çok silik oynuyor. bence bank asya futbolcusu. onu gönderip daha kalıteli bi yabancı alınmalı. ayrıca biri yerli iki forvete daha ihtiyaç var. ama bu eksiklikleri kimse görmüyor. sıkıntılı bir lig bizi bekliyor
. biz yabancı bir forvet daha alıp transferi kapatıyoruz.
transferde sınıfta kaldık bravo.
Besyo_cu 23.06.2011, 09:47 Bu haber eğer doğruysa transfer politikamızın ne kadar yeteneksiz ve beceriksiz kişilerin elinde olduğunu gösterir.
Madem Sivasspor'da oynayacak düzeyde değil neden prensipte anlaştın ? Neden talip oldun ?
Sözleşme imzalamadan için kampa çağırırsın bir iki hafta denersin ondan sonra bu açıklamayı yaparsan anlarım ama şimdi bu açıklama bizim amatör bir kulup olduğumuzu gösterir.
Faty dışında elle tutulur bir transferimiz yok aksine takıma azda katkısı olan yani yedek kulubesinde durmayan Sedat, abdurrahman, Mehmet gibi adamları gönderdik daha bunların yerini bile dolduramadık...
bu takıma holosko moritz nobre bilica alınmalı. birde kalıtelı yabancı forvet.
o zaman transfer yapmış oluruz..
59yigido58 23.06.2011, 10:20 bence mert nobre ileri yaşından dolayı oynayamaz alınacaksa sivas için en ideali eskişehirden batuhan karadeniz alınsın hem rıza hoca tanıyor tam bir pivot santrafor
Benim görüşüme göre Mehmet Yıldız'ın yerini arayacağız gibi görünüyor. Ne kadar kızsak bile gördükki gollerimizin çoğunda payı var.
Yerli forvet olarak Hasan Kabze ismi beni rahatlatır. Nobre ise çok maliyetli ve işimize yarayacağını sanmıyorum.
şu ana kadar yapılan transferlerin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum.
ayrıca takımda çok eksik olmasına rağmen bir yabancı forvet alıp transferi noktalamak ne kadar doğru düşündürücü.
giden oyuncuların yerlerini dolduramadık.
Trajikomik
Madem yetersizdi niye teklif götürdünüz?
Madem teklif götürdünüz niye almiyorsunuz?
Hameur Bouazza da oldugu gibi yine milletin agzina sakiz olacagiz.
"yetersiz" diye vaz geçtik dediğiniz bu adam başka takımda "yeterli" olduğunu gösterirse o zaman ne açıklama yapacaksınız merak ediyorum...
haydaaaaaa attilaa maydaaaa :D
bence negatif dusunmeyin arkadaslar hayirlisi ugurlusu neyse o olsun hic moralinizi bozmayin daha transfer sezonunun bitmesine cok var insallah iyi bir oyuncuyu elimizden kacirmadik yoksa o zaman allah belalarini versin o teknik heyetin
bence mert nobre alinirsa iyi olur en guclu aday bence
insallah 2 kaliteli forvet alinirda icimiz rahtlar cunku malesef su iki yildir ne cektik cok zor cok karamsar olduk hep korku icinde olduk artik yonetim 2 KALITELI forvet alarak bizleri rahatlatir umarim insallah
yonetim transferlerde pek basarili degil taraftar cok karamsar
neler oluyor bize arkadaslar ?
bu adami super ligden baska bir takim alacak cenk tosun olursa bu teknik heyetin...
Sivasspor bize vermiş değildir ve ona sahip olacak. FIFA kurallarına göre biz eğitim için tazminat alma hakkınız vardır, "Booy geçen sezon FC Utrecht ana gövdesinde forma giydi Yıldırım, durumu söyledi.
FC Utrecht de Yıldırım ile uzun istiyorum. Oldu "Onu kurtarmak istiyorum. Özellikle kış aradan sonra, o da yaptı ve bizimle o geliştirmek için de mümkün olacaktır. Rekabet bakış açısından, o ayrılmak istiyor. Kendisi, ben, ama Utrecht, o almak için fırsatlar olduğunu anlamak" Booy öyküsünü devam etti.
translates google
yaziklar olsun bu adam belkide bizim cenk tosunumuz olacakti
kayseri alir demedi demeyin bize gollerini siralar bizde tirnaklarimizi yeriz :mad:
redbull58 23.06.2011, 11:31 Bu demek oluyorki riza hoca istememis, memleketimizin cocugu hayrettin gibi patlama yapa bilirdi
sivaslihakan 23.06.2011, 11:45 tuhaf bi milletiz daha dün atillada kim ya bizde oynayamaz diyenler bugün neden gönderildi vazgecildi deniliyor
tuhaf bi milletiz daha dün atillada kim ya bizde oynayamaz diyenler bugün neden gönderildi vazgecildi deniliyor
en cok sastigim is o zaten :D
sivaslihakan 23.06.2011, 11:52 en cok sastigim is o zaten :D
yönetimin illaki vardir bir bildigi belki daha iyisini buldular ve yol yakinken geri döndüler,
yönetim mecburmu herseyin hesabini vermeye,
cok merakliysaniz kulübe üye olursunuz yönetime girersiniz hesap sorarsiniz
B.DUMANLI 23.06.2011, 12:01 Bankasya kalitesinde yapilan bu transferler , bu yil bizi asansör takimi yapacaktir.
halep ordaysa arşın burda.. kimse transferlerden menmun degil zaten. üstüne birde bu vazgeçme olayı eklenınce ortada yanlış giden bişeymi var dıye ınsan kendı kendıne soruyor ıster ıstemez haksızmıyım?
Madem yetersiz görüyordunuz ne diye gidip konustunuz.
Hadi konustunuz ne diye Prensip anlasmasi yaptiniz.
Insan yetersiz gördügü adamla Prensip anlasmasi yaparmi, kimbilir ne oldu belkide Atilla biraz Harclik istemistir bizde Bedava oyuncu aradigimiz icin Vazgecmisizdir.
neler oluyor bize arkadaslar ?
- ne olduğunu çözemedık kardeş. ismi cismi duyulmamış bı oyuncu ıle anlaşıyoruz sonra ne oluyorsa vazgeçiyoruz. bencede atilla para ıstedi bizimkıler parayı duyunca vazgeçti..
Bülent UYGUN gitti,Transfer anlayışımız BİTTİ.
Aynen katiliyorum
karşıyakalı 23.06.2011, 12:40 keşke birileride bizim transfer komitesini yetersizdir diye gönderse.
ozledımeskıyı 23.06.2011, 16:10 Sonr açok pişman olcaz buraya yazıyorum seneye kayseri felan alır o zaman görüşürüz iy de Sefa yılmaz almak istiyoduk da bu adam sefa yılmaz da n kötümüymüş _?_ bence tam tersine:confused::confused::co nfused::confused:
ozledımeskıyı 23.06.2011, 16:12 Bİ GURBETÇİ ALDIK DİYE SEVİNİYODUK İÇİNE ETTİNİZ YANİ
engin2609 23.06.2011, 16:15 Sebebi kesin başka birşey ..... hayırlısı artık
asabibaba 23.06.2011, 16:20 Sebebi kesin başka birşey ..... hayırlısı artık
ne işte sebeb ne muatap yok taraftarın muatabı yok AMA MAZARET DERSEN GELECEKTE BAŞININ KAKINCI BİR LAF SALATASI :rolleyes::rolleyes:
Sorun simdi anlasildi, sorun PARA !
Haberden anladigim kadariyla külübü yetistirme parasi istiyor bizimkilerde tabii yanasmiyor.
Ben haberi google den tercüme ettim belki tam anlamamisimdir. Hollandaca bilenler de göz atsin.....
http://www.soccernews.nl/news/124676/Sivasspor_zal_met_geld_moeten_ komen_voor_Yildirim
Sorun simdi anlasildi, sorun PARA !
Haberden anladigim kadariyla külübü yetistirme parasi istiyor bizimkilerde tabii yanasmiyor.
Ben haberi google den tercüme ettim belki tam anlamamisimdir. Hollandaca bilenler de göz atsin.....
http://www.soccernews.nl/news/124676/Sivasspor_zal_met_geld_moeten_ komen_voor_Yildirim
o zaman gerckten allah sonumuz hayirli etsin :mad:
su an ligin malesef herkezin gozunde en zayif halkayiz biraz forumlari dolassaniz gorursunuz bir 10 numaramiz bile yo bu nasil sistem anlamadim gitti
bari mehmet batdal ve nobreyi alalim kendimize gelelim
yani biz gercekten beles adamlari pesindeyiz paraya kiymiyoruz oylemi bu adamin bonservisi 50.000 transfermarkte yaziklar olsun yonetim
Respect58 23.06.2011, 16:44 Sorun simdi anlasildi, sorun PARA !
Aklıma gelmişti böyle birşeyin olabileceğini.Yazık...
Rasim5858 23.06.2011, 17:35 Ben artık bu yönetimin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.gerekçeye bak ya sivassporda oynayacak kapasitede olmadığı için transferden vazgeçilmiştir. Böyle birşey olabilir mi yaa alt liglerden adamlarla doldurdunuz takımı onlar acaba oynayabilecek kapasitede mi. Özel bi teste mi tabi tuttunuz aldiklarınızı.. Ben yine pekte iç açıcı bi sezon geçireceğimizi zannetmiyorum. (Umarım yanılırim)
Rasim5858 23.06.2011, 17:44 Bu takımın tek sahibi gerçek sivaslilardir. Yönetici hoca futbolcu hepsi yalan yarın allah göstermesin küme düşsek yönetici de hoca da tek lafla (istifa ediyorum) der çeker gider. üzülen ve kaybeden sivasspor, sivaslilar,ve şehrimiz olur. Endişemiz de bundandir.
Bu takımın tek sahibi gerçek sivaslilardir. Yönetici hoca futbolcu hepsi yalan yarın allah göstermesin küme düşsek yönetici de hoca da tek lafla (istifa ediyorum) der çeker gider. üzülen ve kaybeden sivasspor, sivaslilar,ve şehrimiz olur. Endişemiz de bundandir.
vallaha dogruya dogru
Atilla Yıldırımın bonservis bedeli yada kendi değeri 100.000 Euro görünüyor. Ama çok enteresandır takımı Sivasspor deniyor... Eğer yetiştirme bedeli isteniyorsa bu bedelin yüzde olarak %10 u yetiştirme bedeli olarak Ajax yada Utrecht kulübüne verilmesi gerekiyor. Bu kitaplarda sabit bir kural. Lakin 100,000 Euronunda yüzde onu çok cüzi bir bedel.. Hadi yarısı olsun... Bu işin içinde başka bir çapanoğlu görünüyor. Ayrıca Atilla Yıldırımın takımı şu anda aşağıda verdiğim sitede Sivasspor görünüyor...
ATİLLA YILDIRIM (http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=74400)
Atilla Yıldırımın bonservis bedeli yada kendi değeri 100.000 Euro görünüyor. Ama çok enteresandır takımı Sivasspor deniyor... Eğer yetiştirme bedeli isteniyorsa bu bedelin yüzde olarak %10 u yetiştirme bedeli olarak Ajax yada Utrecht kulübüne verilmesi gerekiyor. Bu kitaplarda sabit bir kural. Lakin 100,000 Euronunda yüzde onu çok cüzi bir bedel.. Hadi yarısı olsun... Bu işin içinde başka bir çapanoğlu görünüyor. Ayrıca Atilla Yıldırımın takımı şu anda aşağıda verdiğim sitede Sivasspor görünüyor...
ATİLLA YILDIRIM (http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=74400)
100.000 euro nun % 10 mu ?? yönetim batar iflas eder bu parayi verirse :D
DoomsDay58 23.06.2011, 18:38 Yabancı forvet çok iyi olacak ozaman
yigido_sefa 23.06.2011, 20:19 paraya kıyıp bu yönetim bjk dan mert nobre yi alsın.ayrıca yerli bir stoper vede iyi bir orta saha oyuncusu alsınlar.
bu sene ligin şakası yok çok çetin geçecek çıkanlar şehir takımları hepsinin camiası var cok iyi takım olmalıyız yoksa işimiz zor.
çekirge bir iki sıcrar ücüncüde ...............olur.:D:D:D
yigido_sefa 23.06.2011, 20:21 Bu takımın tek sahibi gerçek sivaslilardir. Yönetici hoca futbolcu hepsi yalan yarın allah göstermesin küme düşsek yönetici de hoca da tek lafla (istifa ediyorum) der çeker gider. üzülen ve kaybeden sivasspor, sivaslilar,ve şehrimiz olur. Endişemiz de bundandir.
AYNEN KATILIYORUM SANA KARDEŞ...
takımı ve oyunu yönlendirebilecek bir oyun kurucumuz yok. göz göre göre bu şekilde sezona başlarsak hiç bişey diyemıyorum gerçekten..
mohammed ali kurtuluş gitti gidiş o gidiş onun yeri hala eksik !!!
düştüğümüz duruma bakarmısın ya.. eleştirmeyelim diyoruz ama bunları duyuncada üzülüyoruz. 100.000 euro nun % 10 nu bi oyuncuya veremiyorsak diyecek bişey yok.. bu kulubun hiç mi geliri yok ya . transfere bütçe ayrılmıyor sanırım. son oynanan fenerbahçe maçından kalan hasılatı bari oyuncu almak için kullanın..yoksa çook pişman olacağız..
58MUAMMER58 23.06.2011, 21:01 BUGÜNKÜ tüm spor gazatelerinde atilla sivassporla ufak pürüzler kaldı diyor anlaşmaya yakınmış yazıyor nasıl vazgeçilmiş , hangisi doğru anlamadım,ayrıca yeni yönetim oluşturulduda taraftarla yönetim arasında köprü olacak,taraftarları bilgilendirecek basın sözcüsü yok,bu sıkıntıdır ,herkes herşeyi birbirine sorarak dedikodu, fısıltı haberlerinden öğreniyor, tüm gerçekleri 1.ağızdan öğrenmek istiyoruz.2 yıl önce 50 000€vermemek için omotoyossiyi almadık ersen martini aldık azdaha düşüyorduk,eğer atiilayı 10000 €vermemek için almıyacaksa yönetim çok ayıp gercekten.
ZiDaNe58 23.06.2011, 21:08 BUGÜNKÜ tüm spor gazatelerinde atilla sivassporla ufak pürüzler kaldı diyor anlaşmaya yakınmış yazıyor nasıl vazgeçilmiş , hangisi doğru anlamadım,ayrıca yeni yönetim oluşturulduda taraftarla yönetim arasında köprü olacak,taraftarları bilgilendirecek basın sözcüsü yok,bu sıkıntıdır ,herkes herşeyi birbirine sorarak dedikodu, fısıltı haberlerinden öğreniyor, tüm gerçekleri 1.ağızdan öğrenmek istiyoruz.2 yıl önce 50 000€vermemek için omotoyossiyi almadık ersen martini aldık azdaha düşüyorduk,eğer atiilayı 10000 €vermemek için almıyacaksa yönetim çok ayıp gercekten.
ne ayıbı abi bu bizler için gayet normal bi durum:) 2 kuruş yüzünden kaçırdığımız futbolcuların sayısını unuttum sende alışsan iyi edersin bu duruma
B.DUMANLI 23.06.2011, 21:16 Bu oyuncudan vazgecilmesini anliyamiyorum.Sayet Sivasspor gecen yilki gibi küme düsmemek icin oynarsaki durum onu gösteriyor,bu sefer yalniz kalacak seyirci destegini arkasinda göremiyecek artik.Seyirci iki yildan beri bikti bu düsüsden .Ara transferde alinan Enaramo büyük bir golcü degil,Grosicki iyi baslangic yapti gerisini getiremedi.Cani istedigi zaman oynuyor. Erman gibi.Herkesin unuttugu birseyi hatirlatmak istiyorum.Biz gecen sene Buca ve Konya´nin yeterli puan alamayisindan ligde kaldik.Enaramo´dan ötürü degil.Enaramo düzelmezse isimiz cok zor.Cok agir oyuncu.Atilla ile umutlanmistik,fakat olmadi.
her yil ayni bence buna transer sezonu degil
yilan hikayesi dizisinin yeni sezonu dememiz lazim :D
yonetimin cebinde akrep mi var borcumuz bile yok sanki batacaz :rolleyes:
eskişehir sezeri satıp aldığı parayla webo ve kamarayı alıyo. bizde atillaya 100.000 euro nun % 10 nu veremiyoruz. sadece son fenerbahçe maçından o kadar hasılat kaldı nereye gitti yönetim o paralar. yok mu 3 kuruş ya ??
kangalli58yasin 23.06.2011, 22:10 daha ne diyeyim ? yuh yani yuuh - bunlar parayla ne yapiyor acaba ?!?!? yastik altina koyup daha cikarmiyorlar ordan :)
Bakin Atilla gercekten alinmazsa o zaman INSALLAH atilla önümüzdeki sene kocaman bir patlama yapip bir baska cenk tosun olurda bizimkiler aglar - ama akillanmazlar nedense
öööfffff daha fazla dayanamiyacagim :mad:
ozledımeskıyı 23.06.2011, 22:17 bir transferimizde doğru olsun mehmet yıldız boşuna gönderildi
GÖNDERİLMEDİ MEHME YILDIZ KENDİ AYRILMAK İSTEDİ
arkadaslar bir daha yemin ediyorum hic bir transfer haberine inanmicam ta ki o oyuncu imza atana kadar :mad: transfer oluyo biz seviniyoruz adamldara lakap takiyoruz videolarini izliyoruz ama husrana ugruyoruz
mesela:omotoyossi,tshabalala,b elay,attila ve daha niceleri
yani su an sivasspor benim icin hic bir transfer yapmadi cunku imza yok ortada
GÖNDERİLMEDİ MEHME YILDIZ KENDİ AYRILMAK İSTEDİ
kardesim nedense ben pek inanamiyorum mehmetin kendisinin ayrildigina bence o gitmez gonderilmiste olabilir :confused:
neden 11 yil burda oynayan oyuncu birden bu karari alir :confused:
allah bilir
kangalli58yasin 23.06.2011, 22:21 Gercekten bende umudumu kestim artik hiiic bosu bosuna önceden sevinmeyecegim - hep hüsran hep hayal kirikligi
mustafa_kavak58 23.06.2011, 23:36 facebook da bir yazi gördüm
Atilla Yıldırım ,
Sivasspor benden Vazgeçmedi henüz bir Şey belli değil.
Fc Utrechte Yetiştirme bedelli ödenmeli , ve bu bedeli
indirmek için uraşıyoruz belli bir Fiyata indirinci Sivasspora
İmza atacağım . O haberler yalan inanmayın
Kendisinden son kelimeler.
http://www.facebook.com/pages/Atilla-Yildirim/207059755989238
yigidoss 24.06.2011, 00:32 Atilla'dan vazgeçildi!
http://img.webme.com/pic/y/yetenekliturkfutbolcu/atillayildirimm.jpg
Atilla Yıldırım'ın Sivasspor'da forma giyebilecek düzeyde olmadığı, bu nedenle de transferinden vazgeçildiği belirtildi.
.
KAYNAK HÜRDOGAN: http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=7932
Breh breh breh. "Sivasspor'da forma giyebilecek düzeyde olmadığı için" cümlesini okuyunca bir an böbürlendim :):):)
Bu gerekçeye bakarsak takımda Sivassporumun şanına yakışan 2 bilemedin 3 topçu var.
Adam Hollanda ligine kendini kabullendirmiş biz beğenmiyoruz. Hayır de ki anlaşamadık de ki pürüz çıktı olmadı. Sivasspor'da forma giyebilecek düzeyde olmadığı için ne demek ya nasıl böyle bir hakarette bulunulabilir. Tabii biz Hollanda ligini ne tanırız gidip dünyada klasman sahibi tunus liginden !!!!!YILDIZ!!!!!! getiririz.
Ben Atilla'nın yerinde olsam çıkar ağır bir basın açıklaması yaparım. Lafa bak Allah aşkına """Sivasspor'da forma giyebilecek düzeyde olmadığı""" kavgada söylenmez bu laf
threestar58 24.06.2011, 02:08 kendisini bir cok takimda istemis bunlar arasinda fenerbahce ve genclerbirligi,de varmis ama kendisi sivasspor,u tercih etmis
B.DUMANLI 24.06.2011, 03:12 Teknik kadro yetersiz onayi vermis,yönetimde ligler basladiktan sonra teknik yönetime yetersiz onayi verecek.Sanki gecen yilin tekrari gibi birsey.Sadece teknik kadrodaki aktörler degisik.
arkadaslar attilla simdilik yetersiz diye vazgecilmis yani illerde tekrar dusunulebilir galiba ama ne kadar mantikli bilmem:confused:
özsivasli1903 24.06.2011, 11:43 arkadaslar atilla yildirim 20 yasinda kivrak haraketli ve teknik ajax altyapisindan gelme... bos yerden gelmiyor yani... ayni zamanda sivasli...
benim görüsüm suarezden daha iyi cünkü suarez giresunda oynuyordu bize 2 gol atti adami aldik süper lige koyduk... atilla fc utrechtde 2.takimda sampiyon oldu ve birinci takimina yükseldi oradada 3 mac oynamis bir gol atmis yani devamli oynarsa daha atacak yani is var bu adamda... giresunspordan gelen yetenekli utrechtden gelen yeteneksiz olur mu cok sacma bence bu oyuncu sivas icin cok önemli olacak eger transfer olursa...
münihli_58 24.06.2011, 12:15 Varya Atilla'yi Süper Ligden bir Takim alirsa, ve orda cosarsa bizim Yönetimin yüzünü görmek isterim...Yazik ya yazik...Cenk Tosunu gördük...
atilla yetersiz flan değil ya . yönetimin uydurması o. kulubu yetiştirme parası istiyor. bizimkilerde beleşci paraya yanaşmıyor.. bizim hiç paramız yok..
58ToPraK58 24.06.2011, 14:11 arkadaslar atilla yildirim 20 yasinda kivrak haraketli ve teknik ajax altyapisindan gelme... bos yerden gelmiyor yani... ayni zamanda sivasli...
benim görüsüm suarezden daha iyi cünkü suarez giresunda oynuyordu bize 2 gol atti adami aldik süper lige koyduk... atilla fc utrechtde 2.takimda sampiyon oldu ve birinci takimina yükseldi oradada 3 mac oynamis bir gol atmis yani devamli oynarsa daha atacak yani is var bu adamda... giresunspordan gelen yetenekli utrechtden gelen yeteneksiz olur mu cok sacma bence bu oyuncu sivas icin cok önemli olacak eger transfer olursa...
Kardeş Suarez'den daha iyi oyncu diyorsun ve Suarez Giresunspor'dan geldi diyorsun, ama şöyle bir şey var Suarez Steaua Bükreş takımından Giresunspor'a gitti. Bize 2 gol atmış olablir ama bu sene de bizde 8 gol attığını unutma. Alacağımız forvet oyuncusu 8 gol atsa hepimiz seviniriz. Suarez o kadar da kötü bir oyuncu değil. Çok iyi bir yedek bence.
atillayla önce anlaştık sonra vazgeçtik. adamın ismini tüm türkiyeye duyurduk reklamını yaptık. diğer takımların ekmeğine yağ sürdük. şimdi gidip onlar alacaklar . adam gelmeye hazır. üç kuruşun hesabını yapmaya devam edelim biz..
John Carew
El-Hadji Diouf
ikisinden biri sivassporun bomba transferi olur ...
-konyaspor geçen sezon devre arasında El-Hadji Diouf a teklif götürmüştü..
mustafa_kavak58 08.10.2011, 23:02 Aslan, Paşa'ya takıldı: 3-3
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Dimitrov’un attığı golle 1-0 yenik kapayan Galatasaray, 51. dakikada Aydın Yılmaz, 52. dakikada Riera ve 54. dakikada Sercan Yıldırım’ın attığı gollerle 3-1 öne geçti. Kasımpaşa, oyuna sonradan giren Atilla Yıldırım’ın 2 golüyle skoru dengeledi ve karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı.
ATiila yildrim hazirlik macinda galatasaray 2 gol atmis
DoomsDay58 09.10.2011, 02:38 Sessiz sedasız kasımpaşaspora transfer olmuş lig maçında görmüştüm
noname87 09.10.2011, 10:06 Kasımpaşanın denizli ile oynadığı maçı izlerken denk geldim bank asya için bile ağır geldi bana ama tabi kendini geliştirebilir hız ve çeviklik kazanması lazım
|