Orijinalini görmek için tıklayınız : Sükunete Davet

tavatir
23.06.2011, 18:30
Arkadaşlar transfer çalışmaları hakkında herkeste bir umutsuzluk falan görüyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var , bu başlıkla rahatlatıyım istedim:)

Öncelikle transfer sezonu daha bitmedi. Genelde kamp dönemi transfer şartları daha çok oluşmakta ülkemizde. Asıl kampımız Bolu'dan sonra. O nedenle hemen ağlamaya sızlamaya gerek yok. Biraz sakin kalalım , sonunun iyi olacağına inanalım.

Bir de transferde isimlere göre çok hareket etmemek lazım. Kimin nereye uyum sağlayacağı , nasıl performans göstereceği belli olmaz. Mesela bir Devran Ayhan vardı hatırlarsanız. Bize transfer olduğunda herkes tepki koymuştu ama çok da iyi top oynamıştı. Onun için ön yargılı olmayalım.

İkinci mesele ; bir adamın suratına her gün baka baka "aptal" dersen o adam gerçekten aptal olur. Yani takımın hedefi için devamlı "Bank Asya" lafını söylerseniz isteseniz de istemesiniz de hedef o olur. Bir şeyi ne kadar çok söylerseniz o gerçekleşir. Ağızlardan şu "Bank Asya" lafını atalım. Banka olarak değil tabi :) Bizim takımın şu haliyle ilk 10 içinde yer alabileceğini düşünüyorum. Benim için bu sezon ilk 8 sıra yeterli şahsen.

Son 2 yılda düşünün rakip takımlar buraya beraberliğe bile gelmiyordu. 3 puan için geliyorlardı. Bu durum genellikle algıyla alakalıydı. Sivas güçsüz takım diye her yerde bir algı oluşmuştu. Öncelikle bu algıyı bizlerin oluşturmaması lazım. Bizim takımın sorun yaşamayacağına inanmalı ve dile getirmeliyiz.

Bir diğer mesele ajansspor, sporx gibi sitelerde Sivassporlu kullanıcı adı almış bazı üyeler görüyorum. Sivas haberlerinden çok başka takımların haberlerine yorum yazıp tepki topluyorlar. Bunlardan bazıları Sivassporlu değil. Bazıları da buradaki bizden olan arkadaşlar. Bu sene bu konuda çok dikkatli olmalıyız. Başarılı olmanın bir sırrı da kimsenin ahını almamak. Milletle çekişip kavga edeceğimize kendi işimize bakmalıyız. Unutmayınki bu takım şehrimizi temsil ediyor ve Sivas'ın reklamını yapıyor. Onun için herkes elinden geleni yapsın ve güçlü olduğumuz imajını verelim, kimseyle polemiğe girmeyelim.

asabibaba
23.06.2011, 18:36
sana katılmamak elde değil TAVARİH kardeş ama bıktık bahçelini püskevit olayı gibi oldu bu iş yaaa alem transfer yapıyor anne benim niye bir transferim yok gibileirnden :mad::mad:

adres58
23.06.2011, 18:38
Özellikle son cümledeki siteler konusunda bazı çalışmalarım olacak... Top yekün bir yorum yazmama ve çifte standart tepkisi koyma adına... Bu sitelerde yazı yazarken lütfen hep birlikte hareket edelim.. İlerde bu çalışmalarımın detaylarını sizlerle paylaşacağım. Tabi bir değişiklik olmazsa...

tavatir
23.06.2011, 18:38
sana katılmamak elde değil TAVARİH kardeş ama bıktık bahçelini püskevit olayı gibi oldu bu iş yaaa alem transfer yapıyor anne benim niye bir transferim yok gibileirnden :mad::mad:

:) Kardeş her transfer, transfer demek değildir merak etme. Bucaspor geçen yıl 20 civarı oyuncu aldı. Sonunu görüyorsunuz. Tabiki düşüncelerimizi söyleyelim, uyarımızı yapalım, yetkilileri haberdar edelim ama şimdiden endişelenmeye gerek yok.

Özellikle son cümledeki siteler konusunda bazı çalışmalarım olacak... Top yekün bir yorum yazmama ve çifte standart tepkisi koyma adına... Bu sitelerde yazı yazarken lütfen hep birlikte hareket edelim.. İlerde bu çalışmalarımın detaylarını sizlerle paylaşacağım. Tabi bir değişiklik olmazsa...

Aslında ben de uzun zamandır toplu hareket edip birşeyler yapalım diye düşünüyorum.

ahhguzum
23.06.2011, 18:44
bir forvet sağ açık solaçık diyor rıza

bulentt07
23.06.2011, 18:49
yukardaki tüm yorumları destekliyorum boluda bir bakar hoca nerde sıkıntı var sonra ikinci kampta takviye yapar olmadı sisteme birseyler yapar amac bu bir ayda takımı hazırlamak iki yıl once hazırlık maclarında 5 yedık onlem alınmadı ligi bitirene kadar anamız agladı.

akifesk
23.06.2011, 19:10
kimse çok transfer yapılsın demiyor ki.. trışka transfer yapılmasın adam gibi 4 yada 5 transfer yapılsın. biraz da paraya kıyılsın. parayı basan alıyor güzel futbolcuyu ..

karşıyakalı
23.06.2011, 19:32
transferin kamptan önce yapılanı takım için daha faydalıdır bunu yıllardır görüyoruz .transferi sona bırakıyorlar kaliteli adamlar diger takımlar tarafından alınıyor bizede sıradan adamlar kalıyor.bizde yangından mal kaçırır gibi boşta kim varsa onu almak zorunda kalıyoruz bu anlayış devam ettigi sürece biz kaliteli adamlar alamayız.kamptan sonra alıyosunuz ondan sonrada 5-6 maç uyum süreci başlıyor adam takıma alışana kadar ilk yarı bitiyor.durumlar ve alınan sonuçlar kötü oluncada oyuncu.takım ve taraftar sitrese giriyor gereken verimi alamıyorsunuz.bilmem anlatabildimmi

akifesk
23.06.2011, 19:42
göztepe kadar olamadık i. üzülmezi ayhan akmanı kovalıyoor adamlar.
ordu kadar olamadık adamlar mehmet aurelıo yu kovalıyor. bizim hocamız rıza çalımbay değilmi? neden ağırlığını koyup holoskoyu nobreyi hilberti tabatayı beşiktaştan alamıyor . rıza çalımbay değilmi beşiktaşın atom karıncası eğer istese bunları yapamaz mı?? soruyorum sizlere...

ozledımeskıyı
23.06.2011, 19:47
!!!!!İSKELET KADRO AÇIKLAMASI!!!!!

Hocamızın birçok site üyesi tarafından tepki alan bu açıklamasına bir açıklık getirmek istiyorum. Hocamız İskelet Kadro tabirinde bu sezon için kişisel olarak başarılı bir sezon geçiren Kadir BEKMEZCİ ve Erman KILIÇ gibi oyuncularımızın birçok takım tarafından rağbet gördüğü duyumunu aldık ve bu oyuncular bizim kadrommuzda önemli yertutmaktaydı ve yeri doldurulması zor oyuncularıdı.

Bu oyuncular takımda muhafaza edilmesi bizim için çok önemli olduğun hocamız buna değinmiştir fakat süyeleri tarafından çok yanlış anlaşılmış vekötü yöne yorulmuştur bunu belirtmek istiyorum ve herkesi sağduyuya çağrıyorum lütfen takımız açısından olumlu düşünün ki olumlu olsun !!!!!

ozledımeskıyı
23.06.2011, 20:01
ordu kadar olamadık adamlar mehmet aurelıo yu kovalıyor. bizim hocamız rıza çalımbay değilmi? neden ağırlığını koyup holoskoyu nobreyi hilberti tabatayı beşiktaştan alamıyor . rıza çalımbay değilmi beşiktaşın atom karıncası eğer istese bunları yapamaz mı?? soruyorum sizlere...

biz diyoruz takım geçleşsin sen diyosun dede üzülmez le akman ı alalım ben bu transferler olmadığı için şükrediyorum

akifesk
23.06.2011, 20:08
!!!!!İSKELET KADRO AÇIKLAMASI!!!!!

Hocamızın birçok site üyesi tarafından tepki alan bu açıklamasına bir açıklık getirmek istiyorum. Hocamız İskelet Kadro tabirinde bu sezon için kişisel olarak başarılı bir sezon geçiren Kadir BEKMEZCİ ve Erman KILIÇ gibi oyuncularımızın birçok takım tarafından rağbet gördüğü duyumunu aldık ve bu oyuncular bizim kadrommuzda önemli yertutmaktaydı ve yeri doldurulması zor oyuncularıdı.

Bu oyuncular takımda muhafaza edilmesi bizim için çok önemli olduğun hocamız buna değinmiştir fakat süyeleri tarafından çok yanlış anlaşılmış vekötü yöne yorulmuştur bunu belirtmek istiyorum ve herkesi sağduyuya çağrıyorum lütfen takımız açısından olumlu düşünün ki olumlu olsun !!!!!

-olumlu düşünmeyi bizde çok istiyoruz.. ortada bi kaç trışka transfer var. birde bugun anlaştık haberi geliyor. yarın vazgeçtik diyorlar.. birde çıkıp bir forvet alıp transferı noktalıycaz denıyor. acaba transfer yaptıklarınımı sanıyorlar.

yigido_sefa
23.06.2011, 20:09
Bu sene bu konuda çok dikkatli olmalıyız. Başarılı olmanın bir sırrı da kimsenin ahını almamak. Milletle çekişip kavga edeceğimize kendi işimize bakmalıyız. Unutmayınki bu takım şehrimizi temsil ediyor ve Sivas'ın reklamını yapıyor. Onun için herkes elinden geleni yapsın ve güçlü olduğumuz imajını verelim, kimseyle polemiğe girmeyelim.

akifesk
23.06.2011, 20:12
biz diyoruz takım geçleşsin sen diyosun dede üzülmez le akman ı alalım ben bu transferler olmadığı için şükrediyorum

ben göztepe kadar ordu kadar vizyonumuzun olmadığına üzülüyorum .. ayhanı begenmıyorsun . bizim aldıgımız kıvanç çok mu iyi ?? ayhan akman göztepeye gidiyor sivasspor kıvanç karakaşla zor anlaşıyor.

Respect58
23.06.2011, 21:19
Genel anlamda transferlerden memnun olsamda iyimserliğe,polyannacılığa karşıyım.Ne yazıkki bu devirde ağlamayana meme yok..Bakın eskişehire adamlar bilica için bi sesini yükselttiler bilica falan yok diye açıklama yaptılar.Halili trabzon kaptı adamların form sitesi kapandı :D ve bugün hemen kamaraya imza attırdılar.Türkiye de bunlar futbolun bir parçası malesef.Seviyeli bir şekilde tepkini koyacaksın her konu için geçerli bu..

HALIL
23.06.2011, 22:07
Arkadaşlar transfer çalışmaları hakkında herkeste bir umutsuzluk falan görüyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var , bu başlıkla rahatlatıyım istedim:)

Öncelikle transfer sezonu daha bitmedi. Genelde kamp dönemi transfer şartları daha çok oluşmakta ülkemizde. Asıl kampımız Bolu'dan sonra. O nedenle hemen ağlamaya sızlamaya gerek yok. Biraz sakin kalalım , sonunun iyi olacağına inanalım.

Bir de transferde isimlere göre çok hareket etmemek lazım. Kimin nereye uyum sağlayacağı , nasıl performans göstereceği belli olmaz. Mesela bir Devran Ayhan vardı hatırlarsanız. Bize transfer olduğunda herkes tepki koymuştu ama çok da iyi top oynamıştı. Onun için ön yargılı olmayalım.

İkinci mesele ; bir adamın suratına her gün baka baka "aptal" dersen o adam gerçekten aptal olur. Yani takımın hedefi için devamlı "Bank Asya" lafını söylerseniz isteseniz de istemesiniz de hedef o olur. Bir şeyi ne kadar çok söylerseniz o gerçekleşir. Ağızlardan şu "Bank Asya" lafını atalım. Banka olarak değil tabi :) Bizim takımın şu haliyle ilk 10 içinde yer alabileceğini düşünüyorum. Benim için bu sezon ilk 8 sıra yeterli şahsen.

Son 2 yılda düşünün rakip takımlar buraya beraberliğe bile gelmiyordu. 3 puan için geliyorlardı. Bu durum genellikle algıyla alakalıydı. Sivas güçsüz takım diye her yerde bir algı oluşmuştu. Öncelikle bu algıyı bizlerin oluşturmaması lazım. Bizim takımın sorun yaşamayacağına inanmalı ve dile getirmeliyiz.

Bir diğer mesele ajansspor, sporx gibi sitelerde Sivassporlu kullanıcı adı almış bazı üyeler görüyorum. Sivas haberlerinden çok başka takımların haberlerine yorum yazıp tepki topluyorlar. Bunlardan bazıları Sivassporlu değil. Bazıları da buradaki bizden olan arkadaşlar. Bu sene bu konuda çok dikkatli olmalıyız. Başarılı olmanın bir sırrı da kimsenin ahını almamak. Milletle çekişip kavga edeceğimize kendi işimize bakmalıyız. Unutmayınki bu takım şehrimizi temsil ediyor ve Sivas'ın reklamını yapıyor. Onun için herkes elinden geleni yapsın ve güçlü olduğumuz imajını verelim, kimseyle polemiğe girmeyelim.

ya kardesim agzini opiiimmm yaaaa :D sen psikolog falanmisin :D

bende aynisi dusunuyorum ama turkcem gordugunuz kadar cok guzel degil biraz zayif kaliyorum bazen bende size anlatamiyorum iste hepsini anlatmis daha ne? :D SANKI O YAZI BEN YAZMIS KADAR SEVINDIM mersi :)

bulentt07
23.06.2011, 22:07

Rıza hoca ya güvenim tam ama neyalan söyleyim gecen yıl es es e tello ve batuhanı bonservis ödetmeden almıstı bizede bu sekılde oyuncu alır dıye dusunmustum olmadı ama tayfur kadroyu sekıllendırsın Rıza hoca emınım bjk den cok ıyı enaz bır oyuncu gelecektır.korcanıda unutmayalım cok faydası oldu.

HALIL
23.06.2011, 22:13
ha bide unuttum

arkadaslar hepimiz su ajansspor ve sporx gibi sitelerine uyeyiz dogru ordada hic kimseye ezdirmeyelim kendimizi mutsuz bile olursak gostermeyelim zayif yonlermizi hele su trabzonlularin cenesini aninda kapattirin agizlarinin payini verelim sanal alemde bir numara olalim :)

arkadaslar bahse giriyorum fb gs ve bjk yi tutanlarin en az yuzde 30'u sivasli MALESEF bunu bilin iste onlarda sivassporu tutsa su an sivasspor turkiyenin en zengin ve rahat kulubu bile olurdu vallaha ama bu hainlerin yuzunden cok ciliz kaliyoruz :mad:

YARHİSAR_58
23.06.2011, 22:21
Merhaba arkadaşlar bakın bizler yönetime ve hocamıza güvenelim umarım doğru kararları veirler ve en iyi tırasferler gerçekleşirrrrr

akifesk
23.06.2011, 22:22
Rıza hoca ya güvenim tam ama neyalan söyleyim gecen yıl es es e tello ve batuhanı bonservis ödetmeden almıstı bizede bu sekılde oyuncu alır dıye dusunmustum olmadı ama tayfur kadroyu sekıllendırsın Rıza hoca emınım bjk den cok ıyı enaz bır oyuncu gelecektır.korcanıda unutmayalım cok faydası oldu.

- rıza hocaya güvenim kalmadı benım. bakın geçen sene batuhanı tello yu eskişehire bedava getirdi. Rıza hoca olaya ağırlığını koyup ta beşiktaşın göndermek istediği hilbert holosko tabata fink ferrari bunlardan iki üç tane sivasa getirebilir? ama bunu yapmıyor, veya yapmak istemiyor. es es e yaptığını bize yapmıyor.
- rıza çalımbay bızım hocamız değilmi. neden bu avantajımızı kullanamıyoruz. beşiktaşın çok sevdiği rıza çalımbay değilmi?? istese yapabılır bunları..
- rıza çalımbay bızım hocamız ama mehmet aurelıo ya orduspor teklif götürüyor. mersin vazgeçsede nobreyle anlaşıyor.. bizede faty kerim hariç trışka transferler yapılıyor.

kangalli58yasin
23.06.2011, 22:25
Suan bizden daha beter veya bizim kadar kötü durumdaki tek bir takim var -> Samsunspor - daha hic ordu ve mersin gibi dogru dürüst haber duymadim sadece bir yabanci ile kesin anlastilar ama onlardada hic bisey belli degil - zaten bi kere samsunsporun facebook sayfasinda bütün taraftar isyan ediyordu bizim gibi cünkü transferde hic bir hareketlik yok

tavatir
23.06.2011, 22:25
Arkadaşlar Batuhan için Eskişehirspor Beşiktaş'a ne kadar bonservis bedeli ödedi açın bakın isterseniz. Hem bir sürü para verdiler hem de ellerinde patladı. Şimdi takımdan göndermek istiyorlar ama alan yok. Kolay kolay da kimse almaz.

Yani kısaca transfer yaparken bu adamın ismi var diye transfer yapılmaz.

akifesk
23.06.2011, 22:34
Arkadaşlar Batuhan için Eskişehirspor Beşiktaş'a ne kadar bonservis bedeli ödedi açın bakın isterseniz. Hem bir sürü para verdiler hem de ellerinde patladı. Şimdi takımdan göndermek istiyorlar ama alan yok. Kolay kolay da kimse almaz.

Yani kısaca transfer yaparken bu adamın ismi var diye transfer yapılmaz.

- bedava getirmesi şart değil. beşiktaşın göndermek istediği yabancı oyuncuları rıza çalımbay istese önceliği rıza hocaya verirler. çünkü rıza çalımbayı seviyorlar. ama bizde o düşünce yok. elimizdeki fırsatı avantaja çeviremiyoruz. holosko sivasta oynamaz mı? nobre oynamaz mı? nobreye yaşlı diyenlere de şaşıyorum gerçekten. adam hem brezilyalı hemde yerli forvet. acaba bomba forvet gelecek diyorlar . nobreden daha iyisi mi gelecek te sanki. adamlar 3 kuruş için atilladan vazgeçiyorlar. bakalım hangı beleş forvetı bulacaklar.

kangalli58yasin
23.06.2011, 22:36
sonucta yine bank asya yada anadolu üsküdardan bir forvet alinacak belese:mad:

tavatir
23.06.2011, 22:46
- bedava getirmesi şart değil. beşiktaşın göndermek istediği yabancı oyuncuları rıza çalımbay istese önceliği rıza hocaya verirler. çünkü rıza çalımbayı seviyorlar. ama bizde o düşünce yok. elimizdeki fırsatı avantaja çeviremiyoruz. holosko sivasta oynamaz mı? nobre oynamaz mı? nobreye yaşlı diyenlere de şaşıyorum gerçekten. adam hem brezilyalı hemde yerli forvet. acaba bomba forvet gelecek diyorlar . nobreden daha iyisi mi gelecek te sanki. adamlar 3 kuruş için atilladan vazgeçiyorlar. bakalım hangı beleş forvetı bulacaklar.

Senin düşüncen saygı duyuyorum ama bence Nobre bize yaramaz. Hem maliyeti çok yüksek hem de bize fuleli birisi lazım diye düşünüyorum.

adem2458
23.06.2011, 22:55
bence transferde çok aceleci olmamak lazım diğer süper lig ekipleride bir kaç takım dışında sessiz önemli olan çok transfer yapmak değil isabetli transfer yapmak.yönetimin çok dikkatli olması lazım çünkü lig giderek zorlaşıyor her sene iddalı takım sayısı artıyor.özellikle bu sene bank asyadan taraftar desteği olan büyükşehir takımları çıktı işimizin zor olacağı şimdiden belli

sahin58ak
23.06.2011, 23:12
arkadaslar ben yillardir beri bu siteyi takip ederim ama belkide ilk kez bi yorum yaziyorum.bizim yonetim harbi transferden anlamiyor gecen sene hollanda kampinda butun hazirlik maclarina gittim takimin biz goruyoruz takimin is yapamayacagini onlar gormuuyor,hazirlik maci yaptigimiz takimlar 2lig 3 lig takimlari onlari zorla da yensek mutlu oluyorlar.kulaklarinin dibinde soyledik bu takim kuumeye gider diye duymamazliktan geldiler veya onlar baska bi gozlukle baktilar anlamadim her neyse potadan donduk umarim bu sene ayni sikntilara dusmezik herseyden onemlisi forvet lazim hemde cok iyi bi forvet

KaanK
23.06.2011, 23:48
Başarıya alışkın taraftar iki senedir kabus görüp onuru inciniyorsa kimse kusura bakmasın da taraftarın beklentisini yükseltmesi son derece normaldir. O yüzden eğer yine göz göre göre aynı hatalar yapılıyorsa vasat adı sanı duyulmamış oyuncular takıma takviye ediliyorsa da taraftar tabiki serzenişte bulunacak tabiki doğal olarak umutsuzluğa kapılacaktır...( " eski başarılar vasat oyuncularla geldi " savunmasında bulunacak arkadaşlar ise öyle bir jenerasyonun 50 yılda bir yakalanacağını da unutmasınlar )

Dolayısıyla homurdanmakta, umutsuzluğa kapılmakta olan taraftar %100 haklıdır.. rıza hoca ve ekibi artı yönetim transfer için iş işten geçmeden harekete geçmeli ve 2.transfer sezonu için ocak ayını iple çekmemelidir !!

halilim5858
23.06.2011, 23:50
riza hocamizi seviyoruz ama akli besiktasta bizden cok diger takimlari konusuyor ben inanmiyorum riza hoca bizi böyle yapamaz
http://resimzade.com/Show.html?i=29051&token=28926 (http://resimzade.com/Show.html?i=29051&token=28926)

yigidoss
24.06.2011, 00:14
Vallahi her sene ben arkadaşlarıma "Durun ya daha transfer bitmedi bu ne telaş bu ne ümitsizlik diyordum. Umudunuzu yitirmeyin ilk on garanti ilk beşi zorlarız." Ama son iki sene gösterdi ki transferde sona kalana hiç bir şey kalmıyor. 2 senedir yaptığımız transferler < saprofit > transferler. Takımda köklü bir değişiklik yapıldı ama gidenlerin yerine gelen adamlar hep genç ve tanımadığımız adamlar. Eğer Rıza hocamın bu aşısı tutarsa 5-6 sene kadro sıkıntısı çekmeyiz ammmaaaa bir de bu aşı tutmazsa ALLAH MUHAFAZA...
Bu sene de düşme tehlikesi yaşarsak benim kalbim artık dayanmaz. Ben hayatımda sadece Sivasspor için ağlamış biri olarak artık daha fazla ağlamak istemiyorum.:( Her gün Dinim,vatanım,evladım ve Sivassporum için dua ediyorum. ALlahım yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah. Rıza Hocama da güveniyorum. Ama transferler beni karamsarlığa itiyor. ALLAHIM SONUMUZU HAYIR ETSİN :):):)

tavatir
24.06.2011, 10:34
Arkadaşlar 2012 Fifa Kriterleri de bu sene çok önemli. Bakın Konyaspor , Ankaragücü nasıl cezalar aldılar. Sanırım bundan sonrası için yönetimimiz ekonomik olarak zarar etmeyen bir kulüp olmaktan çok iyi kar eden bir kulüp olmayı hedefleyecektir.

akifesk
24.06.2011, 11:00
Senin düşüncen saygı duyuyorum ama bence Nobre bize yaramaz. Hem maliyeti çok yüksek hem de bize fuleli birisi lazım diye düşünüyorum.

-kardeş nobreyi beşiktaşta hiç beğenmezdim ama bu yönetimin nobreden daha iyi bir forvet getireceğini hiç sanmıyorum. çünkü para konusunda çok cimriler. o yuzden diyorum nobre gelsin diye..

tavatir
24.06.2011, 11:03
-kardeş nobreyi beşiktaşta hiç beğenmezdim ama bu yönetimin nobreden daha iyi bir forvet getireceğini hiç sanmıyorum. çünkü para konusunda çok cimriler. o yuzden diyorum nobre gelsin diye..

Valla Nobre'nin maliyeti çok yüksek. O nedenle gelme ihtimali olan son oyunculardan. Açıkçası gelmesini de istemem. Ama düşüncene saygılıyım.

akifesk
24.06.2011, 11:06
Orduspor Pino'ya talip
26 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Orduspor, flaş transferlerine Galatasaray'daki akıbeti belirsiz olan Juan Pablo Pino'yu da eklemeyi planlıyor.

http://fanatik.ekolay.net/Orduspor-P...391_229257.htm

-şu orduspor kadar olamadık... söylenecek söz yok.

akifesk
24.06.2011, 11:08
transferi başka takımlar yapıyor gözdağını biz veriyoruz neyimize güveniyorsak bi kaç trışka transferle ligde kalırız sanıyor yönetim..

HALIL
24.06.2011, 11:45
Vallahi her sene ben arkadaşlarıma "Durun ya daha transfer bitmedi bu ne telaş bu ne ümitsizlik diyordum. Umudunuzu yitirmeyin ilk on garanti ilk beşi zorlarız." Ama son iki sene gösterdi ki transferde sona kalana hiç bir şey kalmıyor. 2 senedir yaptığımız transferler < saprofit > transferler. Takımda köklü bir değişiklik yapıldı ama gidenlerin yerine gelen adamlar hep genç ve tanımadığımız adamlar. Eğer Rıza hocamın bu aşısı tutarsa 5-6 sene kadro sıkıntısı çekmeyiz ammmaaaa bir de bu aşı tutmazsa ALLAH MUHAFAZA...
Bu sene de düşme tehlikesi yaşarsak benim kalbim artık dayanmaz. Ben hayatımda sadece Sivasspor için ağlamış biri olarak artık daha fazla ağlamak istemiyorum.:( Her gün Dinim,vatanım,evladım ve Sivassporum için dua ediyorum. ALlahım yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah. Rıza Hocama da güveniyorum. Ama transferler beni karamsarlığa itiyor. ALLAHIM SONUMUZU HAYIR ETSİN :):):)

ben aynen katiliyorum

yigidoyuzz
24.06.2011, 12:59
açalım bi anket yapılan transferlerden memnunmusun diye bakalım kim memnun kim değil şahsi düşüncem ordu mersin idman yurdu samsunspor yeni çıkan takımlar bile bizden iyi transferler yaptıklarını zannediyorum şimdi biz bu korkuyu yansıtamazsak yönetime ve teknik heyete sezon başlayınca bize yansıtır yönetimle teknik bize ..

aozdemir
24.06.2011, 13:27
aynen katılıyorum tavarih

akifesk
24.06.2011, 14:27
John Carew
El-Hadji Diouf
ikisinden biri sivassporun bomba transferi olur ...
-konyaspor geçen sezon devre arasında El-Hadji Diouf a teklif götürmüştü..

yorumcuyuz
24.06.2011, 14:48
ya arkadaşlar Alllah aşkına doğru düzgün transfer yaptık mı ? 2 senedir ha düştük ha düşeceğiz zor bela ligde kalıyoruz. 2 senedir yönetim aynı hataya düşüyoo bedava kalıntı futbolcu alıyor ve bu hatalar hala devam ediyoo... yönetim taraftarı uyutuyo arkadaşlar ortada doğru düzgün transfer yok..! artık yeter rahat maç izleyemiyoruz 2 senedir. kaldı ki bu sene her takım güçlendi bir kasımpaşa buca yok.... YÖNETİM UYUMA

BOUN
24.06.2011, 22:30
'akifesk' isimli arkadaş, yorumlarını takip ediyorum da bir tane olumlu, pozitif yorumunu göremedim. İşin gücün yaygara çıkartmak, aman o onu almış, bu şunu satmış, biz yerimizde saymışız! Öyle kimsenin kimseyi alıp sattığı filan yok. Duyduğun bütün transfer haberlerine balıklama atlıyorsun, yapma güzel kardeşim. Depresyonda filan olabilirsin, ne bileyim okul, dersler, para durumların vs sıkıntılı olabilir ama, bu ruh halini bütün forumlara yansıtıp bizleri de kendinle birlikte harap etme. Lütfen!

akifesk
24.06.2011, 22:45
'akifesk' isimli arkadaş, yorumlarını takip ediyorum da bir tane olumlu, pozitif yorumunu göremedim. İşin gücün yaygara çıkartmak, aman o onu almış, bu şunu satmış, biz yerimizde saymışız! Öyle kimsenin kimseyi alıp sattığı filan yok. Duyduğun bütün transfer haberlerine balıklama atlıyorsun, yapma güzel kardeşim. Depresyonda filan olabilirsin, ne bileyim okul, dersler, para durumların vs sıkıntılı olabilir ama, bu ruh halini bütün forumlara yansıtıp bizleri de kendinle birlikte harap etme. Lütfen!

-kimseyi galeyana getirdiğim yok. düşüncelerimi yazıyorum. olumsuz düşünmek en dogal hakkım diye düşünüyorum. ankete de baksanız transfer konusunda olumsuz düşünenlerin çok olduğunu göreceksiniz.. özgürce yorum yapılıyor diye biliyordum ama öyle değil galiba.

BOUN
24.06.2011, 22:47
-kimseyi galeyana getirdiğim yok. düşüncelerimi yazıyorum. olumsuz düşünmek en dogal hakkım diye düşünüyorum. ankete de baksanız transfer konusunda olumsuz düşünenlerin çok olduğunu göreceksiniz.. özgürce yorum yapılıyor diye biliyordum ama öyle değil galiba.

Evet özgürce yorum yapılıyor. Sen nasıl özgürce bütün karamsarlığını akıtıyorsan, eleştiri eleştiri üstüne yapıyorsan; ben de senin bu halini özgürce eleştirdim. Bu kadar basit.

akifesk
24.06.2011, 22:49
Evet özgürce yorum yapılıyor. Sen nasıl özgürce bütün karamsarlığını akıtıyorsan, eleştiri eleştiri üstüne yapıyorsan; ben de senin bu halini özgürce eleştirdim. Bu kadar basit.

olumsuz yorum yapmak ne zamandan beri yaygara çıkartmak oldu acaba .. siz bence olayı abarttınız..

tavatir
01.07.2011, 15:29
Arkadaşlar Hollanda Ligi'ne baktım. Her sene orda transfer için iyi paralar dönerdi. Bu seneki rakamlar geçen yıllara göre bir hayli az. Yani çok para harcanmıyor diye kimse tedirginliğe kapılmasın. Uefa kriterleri bu sene çok önemli.

Bazı arkadaşlar halen sakinleşmemişler :)

akifesk
01.07.2011, 15:31
Bazı arkadaşlar halen sakinleşmemişler :)

yine 3. ligden oyuncu alınınca bende dahil biçok kişi olumsuz düşüncelre kapıLdı

yol58
01.07.2011, 19:44
tavarih kardeş iyi dersinde ne kadar ekmek o kadar köfte diyede bi tabir vardır inş. biz yanılırızda çok daha iyi yerlere geliriz.amacımız birdaha gecmişteki kabusları görmemek

B.DUMANLI
02.07.2011, 09:04
En mantikli olan hareket beklemek ve görmek.Hangi takim kimi almis ,ne almis bizi ilgilendirmemeli.Sivasspor dogru isler yapiyor,önceden yapilan transferlere bende tepkiliydim,fakat Milan cerny´nin transferinin gerceklesmesi beni olumlu yönde düsünmeye sevketti. Cok olumlu bir transfer.Birde forvet hattina iyi bir forvet bulabilirsek ligi daha üst yerlerde bitirecegimizi umuyorum.

emreOKOCHA
02.07.2011, 18:09
Olumsuz olmak istemiyorum ama Türkiye ligindeki diğer takımlara bakarak baz alırsak ,şu anda Sivasspor kadro olarak çok zayıf elindeki topçuları tutamadı,..Gelenler Gideni aratmaz inşallah,Ama bu sene de sıkıntılı geçecek gibi görünüyor.Yönetim direksiyonun başına geçmeli...

karşıyakalı
02.07.2011, 19:13

kardeş beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inşallah

karşıyakalı
02.07.2011, 19:17
beyler hadi ilk onbiri oluşturduk ama yine alternatif kimse yok oyuna girip oyunun kaderini degiştirecek allah korusun kart yada sakatlık durumunde gönül rahatlıgıyla takıma alacagın oyuncu yok yine kumar oynuyoruz ya tutarsa diye.gelen çocukların çogu genç ve hepside soru işareti bu şartlarda lige başlamak kumar oynamak gibi bi şey.hadi bol şans sivasspor buna ihtiyacın var çünki

calipso
02.07.2011, 21:13
En mantikli olan hareket beklemek ve görmek.Hangi takim kimi almis ,ne almis bizi ilgilendirmemeli.Sivasspor dogru isler yapiyor,önceden yapilan transferlere bende tepkiliydim,fakat Milan cerny´nin transferinin gerceklesmesi beni olumlu yönde düsünmeye sevketti. Cok olumlu bir transfer.Birde forvet hattina iyi bir forvet bulabilirsek ligi daha üst yerlerde bitirecegimizi umuyorum.

milan cerny imzamı attı?