Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay: İstikrar Sağlamalıyız


yigidoyuzz
24.06.2011, 09:24
Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay Lig Tv’ye yaptığı açıklamada gelecek sezon iyi bir istikrar sağlamamız gerektiğini söyledi.

http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20101113/160133_riza-calimbay.jpg

Geçtiğimiz sezon zor bir sezon geçirdiğimizi, zor bir durumdayken takımı devraldığını hatırlatan Çalımbay: “Devre arasında yaptığımız transferler oldu, gönderdiğimiz oyuncular oldu ve gelen oyuncuların takıma katkısı çok iyi oldu. Çok kritik maçları kazandık ve düşme potasından kurtulduk. Geçen yıl hedefimiz düşmemekti ama bunu adı bile kötü. Bu sene ki hedefimiz iki yıldır yaşanan sıkıntılar yaşamamak. Dikkat ediyoruz, transferlerimizi de buna göre yapıyoruz. Bütçemizin el verdiği şekilde transfer yapıyoruz.” dedi.

Gelecek sezonki hedeflerimizi de belirten Çalımbay: “Bu sene her şeyden önce iyi bir istikrar sağlamalıyız. Hedefimiz yukarılar. Geçmişte yaşanılan sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. İyi bir yönetimimiz var. Başkanımız her türlü yardımı yapıyor. Çok iyi bir taraftarımız var. Ben de oralıyım biliyorsunuz. Çalışma ortamımız gayet iyi. İyi bir takımla, iyi bir hürriyetle lige başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çalımbay daha sonra Süper Lig’i ve takımları değerlendirdi.

Kaynak (http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/calimbay-istikrar-saglamaliyiz)

KaanK
24.06.2011, 09:32
Yani ortalarda bir yerde takılsam, ligden düşmesem benim için başarıdır diyor:)

Hey gidi 4 eylül koca sezonda sadece 4 puan kaybettiğin sezonlardan nerelere geldin.. artık ligde kalmayı başarı sayan bir takıma ev sahipliği yapacaksın

akifesk
24.06.2011, 09:45
adam baktı yönetim çok cimri çıtayı yükseğe koymaktan vazgeçti. 100.000 euro'nun %10 nu vermekten aciz bir yönetimimiz var. atilla'dan bu parayı istediler diye vazgeçtiler.
-yarın beleş bir forvet alıp sezona başlıyoruz diyecekler.

HALIL
24.06.2011, 11:39
insallah ben hocamiza ve baskanimiza guveniyorum :)