Orijinalini görmek için tıklayınız : Yolun açık olsun kaptan.
SivasSpor.Com 28.06.2011, 09:19 http://i1106.hizliresim.com/2011/6/28/7356.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
Mehmet Yıldız, Eskişehirspor'a imzayı attı..
Sabah saatlerinde Eskişehir'e giden ve eski hocası Bülent Uygun'la görüşen Mehmet Yıldız, kırmızı siyahlı ekibe imzayı attı.
Tesisleri gezip futbolcularla tanışan, sağlık kontrolünden de geçirilen Yıldız, saat 14.00'te tesislerde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. Başkan Halil Ünal'ın da katıldığı törende 1 senelik sözleşmeye imza atan Yıldız'ın, boş mukavele imzaladığı belirtildi.
Sivasspor'un başarılarında önemli bir pay sahibi olan Mehmet Yıldız, bir süre önce Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti.
Sivasspor.Com ailesi olarak Mehmet Yıldız'a bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diler,klübümüze vermiş olduğu emekleri için teşekkür ederiz. Yolun açık olsun kaptan!
Sivasspor.com
mucahitbaba58 28.06.2011, 09:23 Tazzzzzzzz hic yakismadi simdi
<Sivasspor58> 28.06.2011, 09:24 hayırlı olsun her ikisi içinde
hayırlı olsun . şimdi arayın bir mehmet yıldız da bulun..
rivaldo58 28.06.2011, 09:25 vay be kıymetini bilemedik. Son dönemde ne kadar formundan uzak olsada bizim sembol oyuncumuzdu.bari yerine sağlam bi oyuncu transfer ederiz inş. kamananda gitti forvet bölgemiz sıkıntılı oldu mehmet in yeri zor dolar diye düşünüyorum ama yönetim inş. sağlam bi forvet alır
babapiton 28.06.2011, 09:31 Hayırlı olur inşallah Yıldızımız için...
Hayırlı uğurlu olsun. Eskişehir'in maçlarını da seyredeceğim artık Mehmet Yıldız için.
bülent abisinin yanina gidecegi basdan belliydi . neyse hayrini görsün
ardahanlı 28.06.2011, 09:38 Arkadaşlar camia içerisinde bu yıl fevkalade bir beklenti var. Karamsarlığa kapılmamakta fayda var, zira fırtına öncesi sessizlik gibi sanki. Mecnun başkan sivasa yaraşır oyuncular alacaktır inşallah. Zira bu sene sivasspor asla ve asla küme savaşı vermemeli ve ilk 5e oynamalıdır.
izmirliyigido 28.06.2011, 09:40 Bir zamanki başarılarımızın iki önemli unsurlarından olan Bülent Uygun ile Mehmet Yıldız'ın tekrar aynı çatı altında buluşmasından pek memnun olmadım. Sebebi Eskişehirspor'u pek sevmediğim için başarılı olacaklarını kıskandığım için olabilir.
Görün bakın, o öldü, artık bitti dediğimiz Mehmet Yıldız Bülent Uygun ile nasıl yine şahlanacak. Bu da şunu gösterecek, Bülent Uygun'un mentörlüğü ve hocalığı bize gelen hiçbir hoca da yok... Mehmet Yıldız'ı eski güzel günlerine döndürecek.
Yolun açık olsun Mehmet Yıldız !
AYK
aozdemir 28.06.2011, 09:55 mehmet yıldızı severim ama bence ilk onbire pek giremez.
Hayırlı olsun nihayet kavuştular.:)
hayırlı olsun . şimdi arayın bir mehmet yıldız da bulun..
hiç kimse bulunmaz bursa kumaşı değil hiş kimsede takımın üstünde değil gedenin arkasından ağlanmaz tamam emeği geçti ama miadını doldurdu bundan sonra başarılar bırakın gedenleri biz sivasspora bakalım her zaman her yerde en büyük sivaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tugrulist 28.06.2011, 10:06 büLent uygun mehmetin diLinden anLıyor, mehmet yıLdızı büLent uygundan başkası oynatamaz kimse gitti diye ah vah etmesin bizde oynamasını çok isityosanız bu ikiLiyi takımda yeniden buLuşturacaktınız :D
58akif34 28.06.2011, 10:18 biz kurtulduk eses düsünsün kafamda saç kalmadı mehmet yüzünden
suçatı58 28.06.2011, 10:26 biz kurtulduk eses düsünsün kafamda saç kalmadı mehmet yüzünden
Süpersin ya, Sabah sabah neşelendirdinn. Unutmuştuk o günlerii.
biz kurtulduk eses düsünsün kafamda saç kalmadı mehmet yüzünden
Süpersin ya, Sabah sabah neşelendirdinn. Unutmuştuk o günlerii.
Arkadaşlar ayıp oluyor. Siz belki yaş itibariyle Mehmet'in son zamanlarına denk gelmiş olabilirsiniz ama biz Mehmet sayesinde çok sevindik , gururlandık. En güzel zamanlarımızda çok faydası oldu bize.
Hayatta kimsenin ahını almamak lazım. Mehmet Yıldız en zorda kaldığı geçen yıl bile sakatlıktan çıkıp adıyla ligde kalmamızda pay sahibi oldu. Bu sene bile attığımız gollerde payı var.
Gidene hoşçakal demek, başarılar dilemek en fazla bize yakışır.
yigidoyuzz 28.06.2011, 10:35 Adem Sarı ile 3 ay önce konuşmuştum mehmet ile takas olabilirim demişti inşallah adem sarı gelir. mehmet yıldız bu takıma neler yaşatan kadroyu dagıtan bülent uygunu tercih etmesi bizleri üzmüştür mehmet bizim kardeşimiz olabilir ama bülent uygunun yanında Saf almayacaktı neyse hayırlı olsun BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DA DEĞİLDİ..
gecmisimize degil gelecegimize bakalim. yarinlarimiz umut dolu, umutlarimiz gercek olsun...
konuşmak için erken ama .. mehmet o kadar ağırki kağnı gibi.. acaba eses oyun planını mehmet üstüne mi kuracak.. yoksa yedek golcümü olacak bekleyip göreceğiz..
kadirakin58 28.06.2011, 10:43 mehmet yıldızın eses'te başarılı olacağını hiç sanmıyorum. bülent uygun muhtemelen al sat yapıp mehmet yıldız üzerinden para kazanmaya çalışacaktır, eses'in her maçında oynatır, biraz da eses'liler saç baş yolar. mehmet'in ahı gitmiş vahı kalmış. bize çok şeyler kattı mehmet, teşekkürler, ama erken yaşlandı ne yazık ki. gs almaktan vazgeçti, mehmet çöktü, özgüvenini kaybetti, bir daha kurtulamadı. bundan sonra kimseye hayrı olmaz.
keşke eskişehire gitmeseydi, yinede hayırlısı olsun. herzaman kalbimizdesin mehmet.
Ordada Yedek Kalır...Bülent Devre Arasında Gönderilir.Mehmet Yıldız'da Seneye Bank Asyada Bir Takımla Anlaşır...
Biz İşimize Bakalım...
bizim bomba forvet ali zitouni miş doğrumudur?
Yusuf Çevik 28.06.2011, 11:39 Hayırlı Olsun Mehmet Yıldız.
inşALLAH senin için en hayırlısı olur. :)
OzkanBaskan 28.06.2011, 11:44 Hayırlı olsun umarım yine başarılı olur bizim için önemli isimdi ama profesyonellik bu işte..Yeni mehmetlerin bu takımdan çıkması için yol açılmış oldu..tekrar hayırlı olsun
hAYIRLI OLSUN, VEFALI SİVASLILAR SENİDE BÜLENTİ DE UNUTMAYACAK, GÖNDERENLERİ VE GÖNDERİLSİN DİYENLERİ GÖRECEĞİZ BAKALIM, BUNUN GİBİ KAREKLTERLİ BİR ADAM BULUP GETİRECEKLER Mİ,
hAYIRLI OLSUN, VEFALI SİVASLILAR SENİDE BÜLENTİ DE UNUTMAYACAK, GÖNDERENLERİ VE GÖNDERİLSİN DİYENLERİ GÖRECEĞİZ BAKALIM, BUNUN GİBİ KAREKLTERLİ BİR ADAM BULUP GETİRECEKLER Mİ,
-kendisi takımdan ayrılmak istedi ve ayrıldı.
Başarılı olacağını düşünmüyorum
bulentt07 28.06.2011, 12:01 bülent uygunu ne kadar sevmıyorsam mehmet yıldızı o kadar cok severım gıtmesını hıc ıstemedım onun yedekte olsa kalmasını ısterdım.
bulentt07 28.06.2011, 12:03 bizim bomba forvet ali zitouni miş doğrumudur?
Allah korusun mehmet yıldızın tırnagı olamaz Antalyada formayı zor görüyor zaten.
ya arkadaş mehmet yıldız eskişehirle anlaşıyor haberi sivasspor sayfalarını doldurmuş. gerçekten çok sinir bozucu birşey.:mad:
Allah korusun mehmet yıldızın tırnagı olamaz Antalyada formayı zor görüyor zaten.
ali zitouni olmasa başka biri olacak bu ayarda yine. fazla bişey beklememek lazım.
gürünlüyiğido58 28.06.2011, 12:31 hayırlı olsun ama ben büyük kaptanın es es te forma şansı bulabileceğini sanmıyorum:confused:
gürünlüyiğido58 28.06.2011, 12:32 Allah korusun mehmet yıldızın tırnagı olamaz Antalyada formayı zor görüyor zaten.
ya beyler küçümsemeyelim bence ali zitouni bizde iş yapar
yigido_ersin58 28.06.2011, 12:36 hayırlı olsun bellıydı zaten sedat apo bnlrda gıdebılır bellı olmaz
Mehmet Yıldız, Eskişehirspor ile 2 yıllığına anlaştı
CİHAN - 28.06.2011 - 14:59
Sivasspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden golcü futbolcu Mehmet Yıldız, Eskişehirspor ile 1+1 olmak üzere iki yıllık anlaşma imzaladı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor'da bu sabah sürpriz bir gelişme yaşandı. Sivasspor ile yollarını ayıran ve sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden golcü futbolcu Mehmet Yıldız bugün sabah Eskişehir'e geldi.
Ayağının tozuyla sağlık kontrollerinden geçirilen Mehmet Yıldız, daha sonra tesislere gelerek Teknik Direktör Bülent Uygun ile bir araya geldi. Uygun ve Teknik Danışman Zafer Tüzün ile görüşen Yıldız, daha sonra Başkan Halil Ünal'ın ofisine geçti. Karşılıklı görüşmelerin ardından anlaşmaya varan taraflar öğleden sonra resmi sözleşme imzaladı.
Yıldız, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle kendisini Eskişehirsporlu yapan imzayı attı. 1+1 olmak üzere iki yıllığına anlaşma imzalayan Yıldız, önümüzdeki sezon Eskişehirspor forması giyecek.
Teknik Direktör Bülent Uygun'un eski talebesi olan ve o dönemde attığı gollerle adı İstanbul takımlarıyla anılanYıldız sakatlığının ardından bir türlü istenilen düzeye gelememişti. İmza töreni sonrasında konuşan Yıldız, Eskişehirspor'un güzel ve ateşli bir taraftara sahip camia olduğunu söyledi.
Eskişehirspor'da başarılı olacağını ve takımı için var gücüyle çalışacağını kaydeden Yıldız, " Güzel bir takım, güzel bir şehir.Elimden geldiğince çalışıp takımım için güzel ve bol goller atacağım.Arkadaşlarla birlikte takımızı başarıya taşıyacağız." dedi.
Başkan Ünal ise Yıldız'a övgüler yağdırdı. Yıldız'ın başarılı bir futbolcu olduğu kadarıyla kişilğiyle de pırlanta gibi bir insan olduğunu dile getiren Ünal, "Mehmet çok iyi, pırlanta gibi birisi. Asil bir çocuk.Onu daha önce renklerimize katmak istemiyştim ama olmamıştı. Kısmet şimdiyeymiş.Takımda başarılı olacağına inanıyorum." diye konuştu.
Yıldız, ardından gazetecilere fotoğraf ve görüntü verdi.
ANDREAS WOLF İLE PAZARLIK SÜRÜYOR
Bu arada, dış transferde Kamara'yı renklerine bağlayan Eskişehirspor'da Alman panzeri Andreas Wolf ile görüşmeleri sürüyor. Wolf ile henüz anlaşmaya varılaamdığı belirtildi.
Örükcülü 28.06.2011, 14:12 Emeklerin için teşekkürler büyük kaptan. Yolun açık olsun. Seni hiç unutmayacağız.
cılgınsivas58 28.06.2011, 14:24 bülentin gözü aydın mehmet kendini yaktı
Besyo_cu 28.06.2011, 14:36 O kadar alışmışım ki seni Kırmızı Beyazlı formamız ile görmeye, üzerinde başka bir forma görmek çok üzdü beni yinede yolun açık olsun seni takımdan göndermek mecburiyetinde bırakanları pişman etmen dileğiyle...
CEMILAKTURK 28.06.2011, 14:38 BİNLERCE TEŞEKKÜR MEHMET YILDIZ, SAĞOLASIN KAPTAN.SİVASSPORUN SÜPER LİGE ÇIKMASINDA , SÜPER LİGDEKİ BAŞARILARINDA KATKILARIN BÜYÜK OLDU.YİĞİDO SEVDALISI OLARAK SENİ UNUTMAYACAĞIM.YENİ TAKIMIN HAYIRLI , BAŞARILARIN DAİM OLSUN.
SEVGİ-SAYGILARIMLA
CEMİL AKTÜRK
ANTAKYA/HATAY
nightmare58 28.06.2011, 14:42 Emeklerin için sonsuz teşekkür ederiz, Yolun açık olsun Büyük Kaptan umarım başarılı olursun
ilk basta aklima eskisehiri gezdi trabzona gidecek diye korktum :D
ama sonra o es es formasin ile gordum bana mi geldi yoksa ama hic yakismamis o forma goztepeye gidecektin aslinda mehmet gelecek yil yukselirdiniz gittin bizi yuz ustu birakan ******** bulentin yanina :mad:
hem ordada malesef yedek kalcan :rolleyes:
insallah adem sariyi verirler bize nasil olur bir bilgisi olan var mi
sivaslihakan 28.06.2011, 14:48 bizde yedek kalairim korkusuyla kumpas kurup diger oyunculara baski yapan mehmet eskisehirde yedek oturur giki cikmaz görürsünüz
Muhsin Ertuğral'ın başarısızlığının sebebini yazdığında bana kızanlar vardı. takımı sabote edenlerden bahsetmiştim. alın işte örnek. musa, i.dağaşan ve mehmet. hepsi bülentçi ve o ne derse onu yapıyorlardı. tam takım düzelmiş 13. sıraya yükselmişken ne olduysa takım durmuş tekrar korkulu rüyalar görmeye başlamıştık. sonra muhsin hoca gitmiş mesut hacayla aynı takım ve oyuncular yenilgi bile görmemişlerdi. sonrasında tek tek bülentin yanına gitmişlerdi. mehmet belki sembol olarak kabul edilebilir, fakat bu takımda ikilik yaratıp kabadayılık yapan, bırakın takımı sivası ülkemizde misafir olarak bulunan bir futbolcuya tayfasıyla beraber saldıran bir adamdı. takımda ikilik çıkartıyordu. gideceğini duyunca sevinmiştim. ama şimdi adamının yanına gitti. ama es-es ler bizim kadar kör değildir. aynı şeyi orada yapmaya kalkarlarsa çok kötü şeylerle karşılaşabilirler.
58akif34 28.06.2011, 15:32 Arkadaşlar ayıp oluyor. Siz belki yaş itibariyle Mehmet'in son zamanlarına denk gelmiş olabilirsiniz ama biz Mehmet sayesinde çok sevindik , gururlandık. En güzel zamanlarımızda çok faydası oldu bize.
Hayatta kimsenin ahını almamak lazım. Mehmet Yıldız en zorda kaldığı geçen yıl bile sakatlıktan çıkıp adıyla ligde kalmamızda pay sahibi oldu. Bu sene bile attığımız gollerde payı var.
Gidene hoşçakal demek, başarılar dilemek en fazla bize yakışır.
hepsini hatırlıyorum ıkı sezon şampiyonluğa oynadık mehmet gol attı bız sevındık sonrakı ıkı sezonda butun takım topu aldı mehmete bıraktı oda olmayaak pozisyonlarda auta attı gelelım eskıden oynanan futbola oyun acısından hıc zevk vermezdı komple defans uzun toplarla rakıp sahaya cık sut at gol olsun organızasyon sıfır saglık olsun sımdı rıza hocayla futbol izlemeye başladık
muhsin koçak 28.06.2011, 15:51 [B]Hayırlı olur inşallah Mehmet Yıldız için.Fakaaatt! ''kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış'' atasözünüde hatırlatırım kendisine.
astaravisa 28.06.2011, 15:54 Mehmetim gide gide eskişehiremi gittin. Sen büyük takımlara layıktın. seni büyük yerlerde izlemek daha güzel olurdu. eskişehirin ne farkı var herhangi bi takımdan .
Senelerce bu forma için terini dökmüş,camiamız için kaptanlık yapmış bir oyuncunun arkasından şöyleydi de böyleydi de gibilerinden atıp tutmak hiçbir yiğidoya yakışmaz. Bırakın artık gitmiş adam arkasından konuşmayı. Teşekkür etmesını bıle bılemıyor bazı arkadaslar,hayretle okuyorum.
Bundan sonrakı futbol hayatında başarılar dilerim eski kaptanımıza.Sivasspor tarıhındekı en önemli sayfalara ismini yazdırdığı yadsınamaz bir gerçektir!
kadirakin58 28.06.2011, 16:17 Muhsin Ertuğral'ın başarısızlığının sebebini yazdığında bana kızanlar vardı. takımı sabote edenlerden bahsetmiştim. alın işte örnek. musa, i.dağaşan ve mehmet. hepsi bülentçi ve o ne derse onu yapıyorlardı. tam takım düzelmiş 13. sıraya yükselmişken ne olduysa takım durmuş tekrar korkulu rüyalar görmeye başlamıştık. sonra muhsin hoca gitmiş mesut hacayla aynı takım ve oyuncular yenilgi bile görmemişlerdi. sonrasında tek tek bülentin yanına gitmişlerdi. mehmet belki sembol olarak kabul edilebilir, fakat bu takımda ikilik yaratıp kabadayılık yapan, bırakın takımı sivası ülkemizde misafir olarak bulunan bir futbolcuya tayfasıyla beraber saldıran bir adamdı. takımda ikilik çıkartıyordu. gideceğini duyunca sevinmiştim. ama şimdi adamının yanına gitti. ama es-es ler bizim kadar kör değildir. aynı şeyi orada yapmaya kalkarlarsa çok kötü şeylerle karşılaşabilirler.
Baş harfinden noktasına kadar aynı fikirdeyim. Yalnız şuan EsEs'te çetesi yok, tutup takım arkadaşını dövdüremez, arkadaşı pas vermedi diye bağırıp çağıramaz, biri şut çekince kaleyi bulmadı diye takım arkadaşını maç esnasında rezil etmeye çalışamaz. ama aynı şeyleri yapmaya kalkarsa silerler anında mehmeti.
bizim için mehmet değerliydi, kızsak da "vefa" dedik. eskişehir için asla böyle olmaz, mehmet en ufak hırçın karakterini gösterdiğinde anında silerler ismini..
Metal Gear 28.06.2011, 16:18 Hayırlı olsun..
Kariyerinde bir kere de Fener'e yatmayan bir kulüpte oynarsın inş.O da 2 yıldan önce olmayacak gibi duruyor..
Metal Gear 28.06.2011, 16:20 Muhsin Ertuğral'ın başarısızlığının sebebini yazdığında bana kızanlar vardı. takımı sabote edenlerden bahsetmiştim. alın işte örnek. musa, i.dağaşan ve mehmet. hepsi bülentçi ve o ne derse onu yapıyorlardı. tam takım düzelmiş 13. sıraya yükselmişken ne olduysa takım durmuş tekrar korkulu rüyalar görmeye başlamıştık. sonra muhsin hoca gitmiş mesut hacayla aynı takım ve oyuncular yenilgi bile görmemişlerdi. sonrasında tek tek bülentin yanına gitmişlerdi. mehmet belki sembol olarak kabul edilebilir, fakat bu takımda ikilik yaratıp kabadayılık yapan, bırakın takımı sivası ülkemizde misafir olarak bulunan bir futbolcuya tayfasıyla beraber saldıran bir adamdı. takımda ikilik çıkartıyordu. gideceğini duyunca sevinmiştim. ama şimdi adamının yanına gitti. ama es-es ler bizim kadar kör değildir. aynı şeyi orada yapmaya kalkarlarsa çok kötü şeylerle karşılaşabilirler.
Son cümlene katılmıyorum..
Koskoca bir şehir şampiyonluğu Trabzon'dan alıp Fener'e verdi..
Eses efsanesi tarihe gömüldü..
mühendisburak58 28.06.2011, 16:28 sadece yazık diyorum böyle bir futbolcuyu oynatmasak bile yedekten girer yine işimize yarayrdı birde üstleik bedava verdikya yuh diyorum yönetime sadece yuhhh.
Turan 59 28.06.2011, 16:29 Sivasspor'a unutulmaz hizmetler yapmıştır.Bunu kimse inkar etmiyor.Ama; her şeyin bir sonunun olduğu unutulmamalı.Mehmet YILDIZ'ın Sivaspor daki misyonu bitmiştir.Futbol yaşamında başarılar diliyorum.
nightmare58 28.06.2011, 16:39 Baş harfinden noktasına kadar aynı fikirdeyim. Yalnız şuan EsEs'te çetesi yok, tutup takım arkadaşını dövdüremez, arkadaşı pas vermedi diye bağırıp çağıramaz, biri şut çekince kaleyi bulmadı diye takım arkadaşını maç esnasında rezil etmeye çalışamaz. ama aynı şeyleri yapmaya kalkarsa silerler anında mehmeti.
bizim için mehmet değerliydi, kızsak da "vefa" dedik. eskişehir için asla böyle olmaz, mehmet en ufak hırçın karakterini gösterdiğinde anında silerler ismini..
Sizin bu yorumlarınızı gören Her gün Mehmet Yıldız'la Musa Aydın'la falan antremana çıktıığınızı düşünür ayıptır beyler adam gitmiş iyi günde kötü günde sakatlığı tam düzelmediği dönemde Sivasspor'umuzun başarısı için emek vermiştir. Kimse inkar edemez. Teşekkür edersiniz ya da hiç yorum yazmazsın olur biter. Gidenin ardından konuşmak yakışmaz bizlere...
ahhh ahhh bu adami zamaninda satmadik gs ye simdi arkasindan konusup duruyoruz malesef olan olmus
erdaleren58 28.06.2011, 16:56 bence siradan bir transfer siradan olmasa bir yillik sözlesme imzalarmiydi birde bos mukaveleye imza atmasi ne demek oluyor bu b.uygun icin mi yoksa baskana takima cok inandigi icimi sanki ortada kalmis biri gibi ne is olsa yaparim der gibi.ben bu isde bir sey anlamadim kaptan sen sivasin kaptaniyidin b.uygunun deyil.bu da demek oluyorki b.uygun gitti diye takimi sabote ettiniz.
anilcan213 28.06.2011, 17:14 onu o formayla birden gördüm yemin ederim ağlayacaktım, tıpkı sevdiğini başka birisiyle görmek gibi... Seni özleyeceğiz Mehmet YILDIZ. Unutmayacağım seni
engin2609 28.06.2011, 17:28 arkadasımla muhabbet ederken Sivasspor Mehmet Boğa gibi Hiç Yere düşmüyor Diyordu. Ben de Demiştim O forma Kutsal kirletmemek için Düşmüyor .Artık Ne boğa Kaldı Nede Başka birşey. Hayırlı olur inş.
ZiDaNe58 28.06.2011, 19:06 Yolun açık olsun büyük kaptan Seni unutmayacağz..ilerleyen yıllarda seni takımımızda görürüz tekrardan umarım
mehmet yildiz insallah.busene es esde.16 takima gol atarsin.ALLAH seni korusun.AMIN AMIN.AMIN
AlBeyaz58 28.06.2011, 19:28 Sivassporun her başarısında en çok emeği geçen futbolcu.
İki sezon öncesi Galatasarayın Mehmet YILDIZ için transfer teklifi:
Ümit KARAN artı, 2 futbolcu artı, 2-3 milyon dolar... vs...
Bugünkü düştüğü duruma bak..
Mehmet YILDIZ Büyük Futbolcusun...
Başarılar
PETKOVİC 28.06.2011, 20:00 aslansın aslaaaaannnnnn
sivasta ki yeri doldurulamazz , eskişehirde tutunamazz ..
threestar58 28.06.2011, 20:18 bir kulub,un maddi durumu iyi olursa her futbolcunun yer,i doldurulur
58MUAMMER58 28.06.2011, 20:37 MEHMET YILDIZ hem 2.ligde kalmamızda,hem şampiyon olmamızda,hem şampiyonluğa 2defa oynadığımızda,hemde geçen yıl ve buyıl ligde kalmamızda ,lpecze döneminde de ligde kalmamızda çok emeği geçmiş emektar bir oyuncumuzdu,hizmetleri için teşekkür ederim,eskişehirde başarılar dilerim,batuhandan daha faydalı olacaktır diğer yabancılarda iyi çıkarsa mehmet yıldız buyıl eskişehiri coşturur hep birlikte göreceğiz yolu açık olsun.inşallah bülent uygun adem sarıyı sivasa verdirir .
her zaman kalbibizdesin büyükkaptan
yıldızelii8 28.06.2011, 21:04 mehmet abimizi başka renk başka armanın altında görmek beni bir tohaf eyledii :(
B.DUMANLI 28.06.2011, 21:26 Demekki bu yil Bülent Uygun ,M.Yildiz ile birlikte kapinin önüne koyulacak.Rakibimizde islerin iyiye gitmemesi bizleri sevindirir.
ressam58 28.06.2011, 21:38 Seni çok seviyoruz ama o bülentin kollarına gitmeyecektin kaptanım.O adam seni harcar....
58_babacan_58 28.06.2011, 21:46 Yolun açık olsun hakkın ödenmez kaptan Hakkını Helal Et...
B.DUMANLI 28.06.2011, 21:49 Seni çok seviyoruz ama o bülentin kollarına gitmeyecektin kaptanım.O adam seni harcar....
Roller bu sefer degisti ,M.Yildiz onu harciyacak.Eskisehir taraftarinin tepkisini alacak her ikiside.
Ben başarılı olacağına inanıyorum. Bülent Uygun ile beraber eski formunu yakalayacaktır Mehmet Yıldız. Sakatlıktan sonra iyileşmesi çok uzun sürdü. Eneramo ile aynı tarz oyuncu oldugu için pek başarılı olamadı bizde. Yolu açık olsun başarılar dilerim.
engin2609 28.06.2011, 22:13 Roller bu sefer degisti ,M.Yildiz onu harciyacak.Eskisehir taraftarinin tepkisini alacak her ikiside.
ßence Eskişehirde Eski Mehmet Geri Dönücek gibi geliyor.
bugra5858 28.06.2011, 22:18 Başarılar büyük kaptan.Bence Bülent Uygun ile beraber eski formuna geri dönecektir.
Seni hiç unutmayacağız!
eneskeskin 28.06.2011, 22:23 bizdeki görevini tamamlamıstı artık eskişehirde bi sene pynayıp futbolu bırakır sanırım hakkında hayırlısı olsun...
yolun ve bahtın açık olsun emegine saglık
fatih585858 29.06.2011, 00:08 Emekleri için teşekkür ederiz. Lakin, başarılı olmasını istemem, çünkü takımımızla aynı ligte yarışan bir takımda oynayacak.
yigidoss 29.06.2011, 00:23 Onu başka bir forma altında görmek içimi acıttı. Hele hele onu Bülent'in kollarına atmamız daha da içimi acıttı. Yolun açık olsun büyük kaptan. Seni asla unutmayacağız. Allah yolunu bahtını açık etsin
kangallıwert 29.06.2011, 08:37 ßence Eskişehirde Eski Mehmet Geri Dönücek gibi geliyor.
Mehmet bundan sonra sahlansın bnde adam degilim..O kadar acık konusuyorum..Orda Batu ile birbirini yer eskisehiri asagı cekerler..Sonra Bülent kovulur..Eskisehir küme düsmemeye oynar..Bunuda ilerde size kopyalarimm...
Elbeyliliyiz 29.06.2011, 10:28 Kaptan verdigin hizmetleri unutmayacagiz en zor dönemde sivasi saha kaldirdin. sensin bizim Gönüllerdeki kaptanimiz. Bence formunu korursa neden basarili olmasin yolun acik olsun Kaptan.
Elbeyliliyiz 29.06.2011, 10:30 Mehmet bundan sonra sahlansın bnde adam degilim..O kadar acık konusuyorum..Orda Batu ile birbirini yer eskisehiri asagı cekerler..Sonra Bülent kovulur..Eskisehir küme düsmemeye oynar..Bunuda ilerde size kopyalarimm...
Sen Sivassporlu musun böyle Taraftar olacaksa. of of of nankörlük etmeyin.
mucahit_58 29.06.2011, 10:53 Kimsenin hakkini yiyen yok, emekleri için tesekkurler her ne olursa olsun, son iki sezonun en kötü futbolcusuda olsa Sivas'ın kaptanı idi bunda hemfikiriz.
Ama bazı uyelerde varki Kraldan çok Kralci!!! Sonuçta babasinin hayrına yada bedavaya oynamadı, Sivas'ta her zaman en yüksek ücreti aldı..
Vefadan bahseden myildiza sahip çıkanlar anlamıyor olayı galiba, bu adam iki sezondur kisisel ticari işlerinden dolayı sahada degildi zaten kafası..
En onemli nokta ise keitaya attıgı dayağa rağmen yönetim, rıza hoca sahip çıktığı halde herkes arkasında olduğu halde KENDİSi AYRILMAK İSTEDi.
Ve Sivas'ı az takip eden birininde anlaması gerek Bülent uygunun yaptıgı isleri.. Unutmadık sivaslidan daha sivasli olupta bı lafla bucaya gidenleri...
SİVASSPOR İÇİN İYİ OLDU..YA ŞU MEHMET YILDIZ SEMPATİZANLARINA HAYRET EDİYORUM SON ZAMANLARDA TAKIM 10 KİŞİ OYNUYORDU ONUN YÜZÜNDEN...
Del Piero 29.06.2011, 14:30 yolun açık olsun umarım sivasspor ile yolların birkez daha kesişir ve yine en iyi şekilde sivassporumuza hizmet edersin kaptan....
OzkanBaskan 29.06.2011, 15:52 Kimsenin hakkini yiyen yok, emekleri için tesekkurler her ne olursa olsun, son iki sezonun en kötü futbolcusuda olsa Sivas'ın kaptanı idi bunda hemfikiriz.
Ama bazı uyelerde varki Kraldan çok Kralci!!! Sonuçta babasinin hayrına yada bedavaya oynamadı, Sivas'ta her zaman en yüksek ücreti aldı..
Vefadan bahseden myildiza sahip çıkanlar anlamıyor olayı galiba, bu adam iki sezondur kisisel ticari işlerinden dolayı sahada degildi zaten kafası..
En onemli nokta ise keitaya attıgı dayağa rağmen yönetim, rıza hoca sahip çıktığı halde herkes arkasında olduğu halde KENDİSi AYRILMAK İSTEDi.
Ve Sivas'ı az takip eden birininde anlaması gerek Bülent uygunun yaptıgı isleri.. Unutmadık sivaslidan daha sivasli olupta bı lafla bucaya gidenleri...
güsel yazı kardeşim tebrik ederim doğruları yazmışsın
eroltas58 29.06.2011, 16:04 we always gona love you mehmet yildiz,yolun acik olsun buyuk kaptan.
burakkova 29.06.2011, 16:27 bir de boş mukavele.. garip.. sedat apo, onlar da yakındır gider.. bülentspor adıyla yeni bir takım kursunlar bence..
Abdullah DuMaN 29.06.2011, 18:59 Bence beklenen bir sonuç Bülent Uygun'un Mehmet Yıldız'ı takıma alacağı belliydi bonserviside elinde olunca kaçınılmaz oldu
ahmetbaba 29.06.2011, 21:37 mehmet yıldız takımımızın büyük isimlerindendi.umarım eskişehirde başarılı olursun yine...
DOGU_BEY 30.06.2011, 00:19 Antalyaspor ve Göztepe ile de anlaşabilirdi, zira kendisine sunulan ücretler gayet iyiydi ama son ana kadar Bülent Uygun faktörünü bekledi ve Es Ese transfer oldu...Emeklerin için tşkler kaptan...
asabibaba 30.06.2011, 00:22 EMEĞİNİ İNKAR EDEN YA İNSAN DEĞİL YA BİZDEN DEĞİL HOŞÇAKAL KAPTAN;)
Antalyaspor ve Göztepe ile de anlaşabilirdi, zira kendisine sunulan ücretler gayet iyiydi ama son ana kadar Bülent Uygun faktörünü bekledi ve Es Ese transfer oldu...Emeklerin için tşkler kaptan...
Halil'in Ts'ye gitmesi Mehmet Yildiz'in önünü acti
kanımaksa58 30.06.2011, 03:30 Bir zamanki başarılarımızın iki önemli unsurlarından olan Bülent Uygun ile Mehmet Yıldız'ın tekrar aynı çatı altında buluşmasından pek memnun olmadım. Sebebi Eskişehirspor'u pek sevmediğim için başarılı olacaklarını kıskandığım için olabilir.
Görün bakın, o öldü, artık bitti dediğimiz Mehmet Yıldız Bülent Uygun ile nasıl yine şahlanacak. Bu da şunu gösterecek, Bülent Uygun'un mentörlüğü ve hocalığı bize gelen hiçbir hoca da yok... Mehmet Yıldız'ı eski güzel günlerine döndürecek.
AYK
kesinlikleee KA TI LI YO RUM
dogan5880 30.06.2011, 04:14 bazılarınız mehmetı savunuyorsunuz keske gıtmesıydı dıye falan real madrıd gutı yı raulu yolladı herkesın yerı dolar emek verdıyse parasını aldı babası hayrına oynamadı vermede gor parayı 1 gun beklemez kımse ıyı kı gıttı elın garıbanı keıtayı dovduler arkadası pas vermeyınce rezıl edercesıne bagırmalar falan tam bır çeteydı mehmet musa ıbrahım dagasan a derelı vs
burakkova 30.06.2011, 08:21 buraya yazıyorum.. mehmet yıldız 10 maç ilk 11.de zor oynar..
Mehmet'in her zaman başarılı olmasını isterim.
Mehmet Yildiz biraz önce Radyospor'a baglandi.
Direk olarak söylemesede Sivasspor'dan ayrilmasindaki sebebin Riza Hoca oldugunu ima etti..
effenberg 30.06.2011, 12:52 Emekleri icin tesekürler.........
Ama Turbülentin yanina gitmesi biraz düsündürücü ve bir sey yapacagini sanmiyorum daha önce Bucaspora gidenleride gördük..
münihli_58 30.06.2011, 14:39 Bizim Yildizimizi baska formayla görmek koyuyor be abi....
Harput0658 30.06.2011, 23:42 Kaptanın üstündebaşka forma önünde başka bayrak görünce içim burkuldu.
Ne diyelim Mehmet için hayırlısı olsun.Yeniden eski günlerine döner inşallah.
Sivasspor'a Ankara Tigemspor dan geldiği sezondan beri Mehmet Yıldız'ı tanıyorum.Sivasspor a çok büyük katkıları oldu,dürüstlüğü,çalışkanlığı,S ivasspor a olan sevgisi unutulmayacaktır.Sivas Belediyesi son zamanlarda bir çok park yapmakta,bence 1 tanesinin adı Mehmet Yıldız Parkı olmalıdır.
es es liler kaptanınızı elınızden aldık diye dalga geçıyr.
astaravisa 02.07.2011, 11:41 eskişehir önce kendine baksın. şehirlerinde gezen futbolcular kaçarak gidiyor :D
Es Es turizm
Eskişehir'de yaz sezonu bir hayli hareketli geçiyor! Kulüp, futbolcuları tek tek getiriyor, yediriyor, içiriyor, şehri gezdiriyor... Ama bir türlü transfer gerçekleşmiyor.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/6/30/fft1mm1464626.jpg
Paulao ile başlayan şehir turu Halil Altıntop’la devam etti. Andreas Wolf da turistik gezisini tamamlayıp, Werder Bremen’i seçince, olay internet sitelerine düştü.
Eskişehirspor önce yıldız isimlerle görüşüyor, son futbolcular tek tek şehre geliyor. Durum böyle olunca taraftarı heyecan basıyor, ancak transferler bir türlü gerçekleşmiyor. Oyuncuları yediren içiren yönetim, karış karış şehri gezdiriyor. ‘Her şey dahil’ muamelesi gören futbolcular ise tatilini geçirip geri dönüyor. Seyahat paketi ise şunları içeriyor: Yıldızlar ultralüks araçlarla karşılanıyor, daha sonra kısa bir şehir turu yapılıyor. Eskişehir’in en güzel yerlerinde yemek yiyen futbolcular, ardından tesisleri gezip, hem başkan hem de teknik heyet ile görüşüyor. 222 adlı gece kulübünde ise oyuncular günü tamamlıyor. Braga’nın stoperi Paulao ile başlayan Eskişehir turu, Halil Altıntop ile devam etti. Nürnberg’in kaptanı Andreas Wolf da gezisini tamamlayıp gitti!
Yenileri gelecek ama...
Halil’i Trabzonspor’a kaptıran Kırmızı Şimşekler, teknik heyetin çok istediği Andreas Wolf’ü de Werder Bremen’e uğurlayınca, olay internet sitelerine düştü. Yönetim şimdi prensipte anlaşmaya vardığı golcü Webo ile Kris Boyd’u bekliyor. Ancak taraftarların aklını aynı soru kurcalıyor: Ya sadece tatile geliyorlarsa...
eskişehir önce kendine baksın. şehirlerinde gezen futbolcular kaçarak gidiyor :D
Es Es turizm
Eskişehir'de yaz sezonu bir hayli hareketli geçiyor! Kulüp, futbolcuları tek tek getiriyor, yediriyor, içiriyor, şehri gezdiriyor... Ama bir türlü transfer gerçekleşmiyor.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/6/30/fft1mm1464626.jpg
Paulao ile başlayan şehir turu Halil Altıntop’la devam etti. Andreas Wolf da turistik gezisini tamamlayıp, Werder Bremen’i seçince, olay internet sitelerine düştü.
Eskişehirspor önce yıldız isimlerle görüşüyor, son futbolcular tek tek şehre geliyor. Durum böyle olunca taraftarı heyecan basıyor, ancak transferler bir türlü gerçekleşmiyor. Oyuncuları yediren içiren yönetim, karış karış şehri gezdiriyor. ‘Her şey dahil’ muamelesi gören futbolcular ise tatilini geçirip geri dönüyor. Seyahat paketi ise şunları içeriyor: Yıldızlar ultralüks araçlarla karşılanıyor, daha sonra kısa bir şehir turu yapılıyor. Eskişehir’in en güzel yerlerinde yemek yiyen futbolcular, ardından tesisleri gezip, hem başkan hem de teknik heyet ile görüşüyor. 222 adlı gece kulübünde ise oyuncular günü tamamlıyor. Braga’nın stoperi Paulao ile başlayan Eskişehir turu, Halil Altıntop ile devam etti. Nürnberg’in kaptanı Andreas Wolf da gezisini tamamlayıp gitti!
Yenileri gelecek ama...
Halil’i Trabzonspor’a kaptıran Kırmızı Şimşekler, teknik heyetin çok istediği Andreas Wolf’ü de Werder Bremen’e uğurlayınca, olay internet sitelerine düştü. Yönetim şimdi prensipte anlaşmaya vardığı golcü Webo ile Kris Boyd’u bekliyor. Ancak taraftarların aklını aynı soru kurcalıyor: Ya sadece tatile geliyorlarsa...
-222 süper mekan. bence webo ile boyd bu fırsatı kaçırmamalı. eskişehiri gezmeye gelmeliler ..
halil altıntopla anlaşırsın eskişehire getirirsin şehiri gezdirirsin halil trabzona imza atar hevesin kaçar :D
58Sivaslilar 02.07.2011, 14:10 Görün bakın, o öldü, artık bitti dediğimiz Mehmet Yıldız Bülent Uygun ile nasıl yine şahlanacak. Bu da şunu gösterecek, Bülent Uygun'un mentörlüğü ve hocalığı bize gelen hiçbir hoca da yok... Mehmet Yıldız'ı eski güzel günlerine döndürecek.dogru onun seytanligi hic bir hocada yok sivasinda anasini aglatti bucaninda neyseki sivas cabuk uyandi zor kurtuldu dürüs olsaydi simdi büyük takimlarin hocasiydi:confused:
AYK[/QUOTE]
GLoBe-Y-Gençlik 02.07.2011, 23:02 Mehmet Yıldızın İyi Kötü Emeği Geçti Yolun Açık Olsun Kaptan.... Yenı takımın hayırlı olur ınş
hasanpolat44 03.07.2011, 03:21 BİRİLERİNİN KELLESİNİ YİYECEK AMA KİMİN..ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BÜYÜK KAPTAN...
büyük kaptan diyerek savunanlara bu sözleri iyi okumalarını tavsiye ediyorum.
http://www.fotomac.com.tr/Genel/2011/07/05/ben-o-maca-gol-atmaya-cikmadim
burakkova 05.07.2011, 11:00 Futboldaki şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden bir bölümü sağlık kontrolünden geçirildi.
Aralarında Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Eskişehirspor sportif direktörü Ümit Karan'ın da bulunduğu şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
KELEPÇE TAKILDI
Sabah saatlerinde de aralarında milli futbolcu Mehmet Yıldız ile şike iddialarının odağındaki isim Olgun Peker'in de olduğu 15 kişi adliyeye gönderildi. Milli futbolcuya Emniyetten çıkarken arkadan kelepçe takıldığı görüldü. Mehmet Yıldız'ın sakallarının uzadığı ve yorgun olduğu da gözlendi.
Aralarında futbolcu Mehmet Yıldız'ın da yer aldığı şüpheliler saat 09.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü.
Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden bir kısmının buradaki işlemleri tamamlandı. Futbolcu ve kulüp yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 15 kişi, Çevik Kuvvet otobüsüne bindirilerek, güvenlik önlemleri eşliğinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderildi.
TFF EMNİYETE'E GELİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar, saat 14.00'de İstanbul Emniyeti'nden bilgi alacak.
Kaynak : http://www.internethaber.com/unlu-golcuye-kelepce-soku-357574h.htm#ixzz1RDgPj1iy
mehmet yıldız serbest bırakıldı
mucahit_58 06.07.2011, 01:43 http://www.ntvmsnbc.com/id/25229400/#storyContinued
mucahit_58 06.07.2011, 01:44 Mehmet yildiz Aklanmis ayrintilar burda:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25229400/#storyContinued
Kaptanimiz aklandi gecen gün..
Bugunde sözlesmesi yinede fesh edildi..yani Mehmet yildiz tekrar bosta kaldi..yazik oldu emektar kaptana..
Büyük kaptan bu soruşturmada sana takılan kelepçe benim canımı yaktı. ve gözaltına alınanlardan bir tek senin suçsuz olduğuna inandım diğerleri umrumda değil. ALLAH yardımcın olsun. sivasspor için yaptıklarını unutamam
|