Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetimden Duyuru
SivasSpor.Com 07.07.2011, 13:01 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivassss.jpg
3 Temmuz Pazar günü başlayan şike olayını içeren operasyonlarla ilgili yargı sürecini Kulüp olarak yakından takip ediyoruz.
Hukukun üstünlüğüne ve adaletin en kısa sürede tecelli edip suçluların açığa çıkacağına inancımız tamdır. Basın ve kamuoyunda internet sitelerinde bazı yöneticilerimizin çıkan fotoğraflarını hayret ve üzüntü içerisinde izledik. Kulüp yöneticileri olarak her gelen misafir takım yöneticilerini ve teknik heyeti ziyaret edip maç öncesi yemekte birlikte olduk. Şehrimizi tanıtma ve misafirperverliğimizi gösterme adına kaldıkları otelde ziyaret ettik. Bu sadece Fenerbahçe yöneticilerine mahsus bir olay değildir. Görüntülerdeki taşınan çanta içerisinde ise, maç öncesi protokol biletleri ve Fenerbahçe Kulübüne verilmek üzere misafir davetiyeleri bulunmaktadır. Protokol davetiyeleri ile ilgili görevli yöneticimiz her maçta olduğu gibi Faruk Taşseten‘dir. Sivassporr’un misafirperverliğini gelen tüm takımlar takdirle karşılamakta ve gittiklerinde teşekkür etmektedirler.
Takımımız, her maça galibiyet parolasıyla çıkmaktadır. Ancak iki yıldır zor günler geçiren kulübümüz ligde kalmayı kesinleştirmesine rağmen bir önceki maçımız Konyaspor müsabakasına Fenerbahçe maçına verdiğimiz önemden dolayı tam kadro oynayabilmek adına bu maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkılmıştır.
Takımımız lig sezonu boyunca gösterdiği kötü performansa rağmen, Fenerbahçe maçına iyi bir motivasyon ile tam kadro çıkmıştır. Maç içinde tüm izleyenlerin seyrettiği gibi hareketli bol mücadeleli ve kıran kırana bir maç olmuştur. Hatta Fenerbahçe Kulübü Başkanı maç sonuna doğru stres ve heyecandan 70’inci dakikadan sonra maçı izleyememiştir. Kendisinin maçtan sonra “ Hayatımdaki en zor maçtı “ diye beyanatı vardır. Hakem düdüğü çalana kadar maçın sonucu ve şampiyonun kim olacağı bile belli olmayan bir müsabaka olmuştur.
O dönemki takım kaptanımız Mehmet Yıldız‘ın ifadesi alınıp savcılıkça serbest bırakılması mahkemeye gönderilmeden masumiyetinin ispat edilmesi takım oyuncularının böyle bir faaliyetin içerisinde olmadığının ispatıdır.
Beşiktaş Kulübünden kiralık olarak takımımızda oynayan kaleci Korcan Çelikay ile ilgili olarak ; Menajeriyle olan telefon görüşmelerinden dolayı davası devem etmekte kendisi hakkında mahkeme tarafından tutuklama kararı verilmiştir. Korcan Çelikay’ın içinde bulunduğu durum itibariyle yönetim kurulu tarafından sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edilmiştir.
Kulüp Yönetimimiz eskiden olduğu gibi sorumluluk bilinci içerisinde çalışmalarına devam etmektedir. Takımımız şu anda teknik heyetimizin gözetiminde kamp sürecini sağlıklı bir şekilde sürdürmekte, yönetim kurulumuz transfer çalışmalarına devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sivasspor Yönetim Kurulu
Açıklamada güzel olan yerler kadar soru işaretleri de çok. Bazı yerlerde kopukluklar var. Mesela Başkan ile ilgili kesin bir cümle verilmemiş. Çete falan sorgusu olsaydı keşke. Bu saatten sonra en kötü senaryoya göre tedbirlerimizi alıp hazırlık yapmalıyız.
operasyonun 2. dalgası trabzon ve beşiktaşı da yerinden oynatacak.
Hani çantada para vardı şe...siz basın ?
Hani çantada para vardı şe...siz basın ?
ne parası kardeşim hepsi uydurma ...
58MUAMMER58 07.07.2011, 13:10 :mad: BENİ ADI GEÇEN RESİMLER DEĞİL o çantada ne olduğu ilgilendiriyor daha öncede faruk taşsetenin o çantayla otele girdiğini gösteren kamera kayıtlarını bulun yoksa kimseyi inandıramazsınız çanta istanbuldan gitti yazıyorlar.:mad:
:mad: BENİ ADI GEÇEN RESİMLER DEĞİL o çantada ne olduğu ilgilendiriyor daha öncede faruk taşsetenin o çantayla otele girdiğini gösteren kamera kayıtlarını bulun yoksa kimseyi inandıramazsınız çanta istanbuldan gitti yazıyorlar.:mad:
Bu konuda birçok hukukçu konuştu dinledinmi bilmiyorum.
Emniyetin dağıttığı görüntülerin dışında kalanlar hepsi basının varsayımlar üzerine yazdıkları diyor,Bu soruşturma gizli yürütüldüğü için mahkeme bitmeden neyle suçlandıkları belli değil diyorlar.Veya savcı hakim açıklar biz şu şahsı şu şu belgelerden dolayı suçlu bulduk der ve bizlerde ozaman neyin ne olduğunu anlarız.Dava devam ediyor hemde çok gizli bi şekilde davalar bitmeden emniyetin hakimin savcının elindeki dosyalar nasıl biliniyor bana göre tamamen seneryo...
Mehmet Baransu söylüyorsa varsayım olmaz. Bir şekilde bağlantıları ile ulaşıyor belgelere soruşturma gizli de olsa.
Trabzonsporlu yöneticilerin, ligin ikinci yarısında yaptıkları Eskişehirspor (0-0) ve Sivasspor (3-2) karşılaşmalarında rakip takım oyuncularına şike teklifinde bulundukları ancak yine para engeline takıldıkları ifade edildi.
-şikeye teşebbüs den ts de düştü o zaman
Mehmet Baransu söylüyorsa varsayım olmaz. Bir şekilde bağlantıları ile ulaşıyor belgelere soruşturma gizli de olsa.
Şunu demek istiyorsun ben basında çıkana inanırım mahkemenin kararı beni bağlamaz böylemi dedin benmi öyle anladım.
Diyelimki şu ana kadar basında çıkan haberlere inandık şuçluların şuçu şu şu her neyse yarın mahkeme derseki bu kişinin suçu şu derse ve bu kararla basında çıkan haberler tam tersi olursa ozamandamı basın doğru diyeceğiz.
TFF başkanına bile bilgilerin tamamı verilmiyorken basına herşeyin verilmesi normalmi anormalmi bana göre anormal..
yigido_ersin58 07.07.2011, 13:46 Beşiktaş Kulübü'nden kiralık olarak takımımızda oynayan kaleci Korcan Çelikay ile ilgili olarak; menajeriyle olan telefon görüşmelerinden dolayı davası devem etmekte ve hakkında mahkeme tarafından tutuklama kararı verilmiştir. Korcan Çelikay’ın içinde bulunduğu durum itibariyle yönetim kurulu tarafından sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir.
maç öncesi protokol biletleri ve Fenerbahçe Kulübüne verilmek üzere misafir davetiyeleri bulunmaktadır
bu aciklamayi cok tuhaf buluyorum.
protokol biletleri cantaya konacak kadar cok mu? ;)
Davetiyeler mac gecesi mi verilir? ;)
bu yazdiklarimi baska yere ceken olmasin. ben sadece fikir jimnastigi yapiyorum.
Şunu demek istiyorsun ben basında çıkana inanırım mahkemenin kararı beni bağlamaz böylemi dedin benmi öyle anladım.
Diyelimki şu ana kadar basında çıkan haberlere inandık şuçluların şuçu şu şu her neyse yarın mahkeme derseki bu kişinin suçu şu derse ve bu kararla basında çıkan haberler tam tersi olursa ozamandamı basın doğru diyeceğiz.
TFF başkanına bile bilgilerin tamamı verilmiyorken basına herşeyin verilmesi normalmi anormalmi bana göre anormal..
Öyle bir anlam çıkarmışsınız ki pes doğrusu. Sanki gündemi takip etmiyor Mehmet Baransu'nun kim olduğunu bilmiyor gibi yazıyorsunuz. Ergenekon sürecinde bir tane tahmini yanlış çıkmadı. Çünkü bazı malum güçlerle bağlantısı var. Dolayısıyla onun söylediği belgeler şimdiye kadar (istisnası tabiiki olabilir) birebir doğru çıktı. Soruşturma gizliyken bu kadar bilginin aleniyet kazanması anlaşılır değil ama kimsenin buna müdahale ettiği de yok.
Murad_Kelleci58 07.07.2011, 14:02 bu aciklamayi cok tuhaf buluyorum.
protokol biletleri cantaya konacak kadar cok mu? ;)
Davetiyeler mac gecesi mi verilir? ;)
bu yazdiklarimi baska yere ceken olmasin. ben sadece fikir jimnastigi yapiyorum.
Sen fikir jimsansitiği yapaken toplum psikolojisini ve toplum dinamiklerinin nasıl harekete geçeceğini düşünüp, ona göre itidalli ve daha ucu açık fikir jimnastiği yapmalısın.. Herkes şu an diken üstünde iken, onarılması güç ve tamiri imkansız hasarlar bırakılmaması gerekir yaptığın fikir jimnastiğinin
bulentt07 07.07.2011, 14:12 korcanın gönderilmesi Rıza hocayıda üzer ona güvenmişti ikinci ligden al getir tekrar bjk nin gündemine sok insallah aklanır yazık oldu
korcanın gönderilmesi Rıza hocayıda üzer ona güvenmişti ikinci ligden al getir tekrar bjk nin gündemine sok insallah aklanır yazık oldu
Aklansa bile bu saatten sonra Süper Lig'de kendisine bir kulüp bulmasi cok zor olacaktir, belki Bank Asya'da bile. Eskisehirspor Mehmet Yildiz'in sözlesmesini sadece gözaltina alindi diye fesih etti......
sivasfutbol 07.07.2011, 14:16 peki başkan şike yaptı ise ( ben hiç ihtimal vermiyorum ama) futbolcuların haberi yokmu şikeden fener maçı için para alındı ise başkanın futbolculara biz bu maçı fenere sattık ona göre oynayın demesi gerekmezmi. ben ce bu işte bir oyun var birileri tasviye edilmek isteniyor bizide alet ediyorlar . dua edelim. (ALLAH doğruların ve dürüst insanların yar ve yardımcısı olsun) Her şartta sivassporumuzun yanında olmamız lazım gelir..
eyupkocak 07.07.2011, 14:18 Sağlam delil olmazsa birşey olmaz ınş. Allahım bir an önce bitsin şu ızdırap .
peki başkan şike yaptı ise ( ben hiç ihtimal vermiyorum ama) futbolcuların haberi yokmu şikeden fener maçı için para alındı ise başkanın futbolculara biz bu maçı fenere sattık ona göre oynayın demesi gerekmezmi. ben ce bu işte bir oyun var birileri tasviye edilmek isteniyor bizide alet ediyorlar . dua edelim. (ALLAH doğruların ve dürüst insanların yar ve yardımcısı olsun) Her şartta sivassporumuzun yanında olmamız lazım gelir..
iki seyi ayirt etmek gerek.
birincisi:sike veya sikeye tesebbüs kanitlanirsa suctur.
ikincisi: sike illaki 11 futbolcu ile yapilacak diye kural yok. genelde sikeler kaleciler, defans hatti ya da forvet üzeri yapilir. bazen teknik direktörler üzeri yapilir (bazi futbolculari oynatmamasi, yanlis taktikle oynatmasi gibi vakalar)
muratduru58 07.07.2011, 14:21 Sonuna kadar takımımızın, başkanımızın vede futbolcularımızın arkasındayız.
tugrulist 07.07.2011, 14:23 mahkeme sonuçLanmadan korcanın sözLeşmesi feshediLiyorda neden başkan görevden aLınmıyor bu çifte standard değiL mi eskişehire mi özeniyorLar eskişehir bu sene küme düşmeye en büyük aday takım bundan sonra.d
Murad_Kelleci58 07.07.2011, 14:24 Mehmet Baransu söylüyorsa varsayım olmaz. Bir şekilde bağlantıları ile ulaşıyor belgelere soruşturma gizli de olsa.
Mehmet Baransu demek ki ; hem polis, hem savcı, hem hakim ve de herhalde cellat..!! Vay be ne adammışsın be Mehmet Baransu.. Bravo sana...!!!!!!
yigido_ersin58 07.07.2011, 14:30 Korcan ın avukatı: korcan için hiçbir somut delil yok ve telefon görüşmelerinde de şike ilgili herhangi birşey yok demiş inş. bu dogrudur bı arkadas yazmıs buraya korcan ı bırakmamız ıyı olmadı bence eger aklanırda temize cıkarsa ıyı günde kalecimiz bizden biri de kötü gunde kapıyı mı göstermek lazım bızı kurtadıgı maçları unutmamak lazım korcanı serbest bırakınca sankı kulup kurtulacak bıze yakışmayan davranıslar bunlar en azından sözleşmesi askıya alına bilinirdi eskişehir özeenmeeye gerek yok
Korcan ın avukatı: korcan için hiçbir somut delil yok ve telefon görüşmelerinde de şike ilgili herhangi birşey yok demiş inş. bu dogrudur bı arkadas yazmıs buraya korcan ı bırakmamız ıyı olmadı bence eger aklanırda temize cıkarsa ıyı günde kalecimiz kötü gunde kapıyı mı göstermek lazım bızı kurtadıgı maçları unutmamak lazım korcan serbest bırakınca sankı kulup kurtulacak bıze yakışmayan davranıslar bunlar en azından sözleşmesi askıya alına bilinirdi eskişehir özeenmeeye gerek yok
arkadaslar biraz mantikli düsünün.
korcan aklansa bile 1 senelik daha kiralik sözlesmesi vardi.
mahkemenin en erken 6-7 aydan basliyacagi söyleniyor.
eee gerisini siz düsünün o zaman.
fesih yapmazsan o zaman adam hapishanede yattigi yerde parasina alacak.
Mehmet Baransu demek ki ; hem polis, hem savcı, hem hakim ve de herhalde cellat..!! Vay be ne adammışsın be Mehmet Baransu.. Bravo sana...!!!!!!
Ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsun da senin derdin hikaye anlatmak.
yigido_ersin58 07.07.2011, 14:46 arkadaslar biraz mantikli düsünün.
korcan aklansa bile 1 senelik daha kiralik sözlesmesi vardi.
mahkemenin en erken 6-7 aydan basliyacagi söyleniyor.
eee gerisini siz düsünün o zaman.
fesih yapmazsan o zaman adam hapishanede yattigi yerde parasina alacak.
bir tek korcan yattıgı yerden para alıyo kulupten o kadar sezon boyunca yatan yabancılar ne işe yarıyo
bir tek korcan yattıgı yerden para alıyo kulupten o kadar sezon boyunca yatan yabancılar ne işe yarıyo
söylediklerinde haklisin. örnegin kamenar, sandro :D
AMA sorun sadece para almasi degil dedigim gibi en erken mahkeme 6-7 ay sonra basliyacakmis.
1 senelik kiralik birisi EN AZ 6-7 ay futbol oynamayacak ve aklanmasi da zaten kesin degil o yüzden yönetimin yaptigi bence dogru.
Murad_Kelleci58 07.07.2011, 14:58 Ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsun da senin derdin hikaye anlatmak.
SENİN DERDİN DE TOPLUM PSİKOLOJİSİNİ VE TOPLUM DİNAMİTLERİNİ BİLMEDEN ATIP TUTMAK.. SEN BU ADAMA ÇOK GÜVENİYORSAN SORUN YOK.. GÜVEN SONUNA KADAR.. VE ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR. TARİH'TE GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARMAYA MAHKUMDUR.. AMA SEN ANDERSENDEN MASALAAR DİNLE HİKAYE SEVMİYORSAN.. PARDON PARDON MEHMET BARANSU'DAN MASALLAR DİYECEKTİM..
ozledımeskıyı 07.07.2011, 15:21 Mehmet Baransu söylüyorsa varsayım olmaz. Bir şekilde bağlantıları ile ulaşıyor belgelere soruşturma gizli de olsa.
yuh Mecnun başkana inanmadın basında ki adamın söylediğine inanıyorsun mehmet baransu hiç farketmez bağlantı değil 1 yıldır yürütülürken haberi olmadı şimdi ne bağlantısından bahsediryosun bağlantı dyorsan göbek kordonu gibi bağlantılar aziz yıldırım da vardı oparesyaonu ruhu bile duymadı basın bu bir haber buldu mu senin gibi inananları da buldu mu keyfine diyecek yok
dilin kemiği yok Vallaha
ozledımeskıyı 07.07.2011, 15:22 mahkeme sonuçLanmadan korcanın sözLeşmesi feshediLiyorda neden başkan görevden aLınmıyor bu çifte standard değiL mi eskişehire mi özeniyorLar eskişehir bu sene küme düşmeye en büyük aday takım bundan sonra.d
? başkan ve futbolcudan bahsediyoruz bilmem farkında mısın? ayrıca şu an kongre olmadan kimsenin böyle bir şey hakkı yok ayrıca kimsenin suçluluğu kanıtlanmadı korcan suçsuz da olabilir buna rağmen böyle yapılıyor hangi gazeteleri okuyosunuz anlamyorum ki
mucahitbaba58 07.07.2011, 15:56 sevgili yonetim zaten baskan ve korcan anlinin akiyla ciktiktan sonra ben azimi bozacagim foto karesinin icinde bulundu diye suclu damgasi yediler magdur duruma dusurduler ben bunlari adaletine degilde allahin adaletine guveniyorum bunlarin isleri artislik yapmak savcisida hakimide poliside icimi tam dokemiyorum cunki site kaldirmaz coker saygilar insallah cikacak baskan ordan ve adimiz silinecek bu kara listeden bizde sabirsizlikla bekliyoruz
sawyer5892 07.07.2011, 16:02 yorumları okuyorum mini sohbete bakıyorum millet birbirine düşmüş birlik beraberlik zamanı arkadaslar ama herkes birşeyler tartısıyor. 19 temmuz yani 19.07 dünya fenerbahçeliler gününde fenerliler sivasta takımlarına destek için toplanacak ama biz kendi şehrimizde kulübümzn arkasında olduğumuzu gösteren bir yürüyüş bile yapmıyoruz taraftar grupları bir organizasyon yapsın getirebildiğim kadar sivaslı getiririm bırakalım aramızda çatışmayı ortak sevda Sivasspor olduğuna göre en azından taraftarın kötü bi durumda sessiz kalmayacağını gösterelim
DOGU_BEY 07.07.2011, 16:13 Açıklamada güzel olan yerler kadar soru işaretleri de çok. Bazı yerlerde kopukluklar var. Mesela Başkan ile ilgili kesin bir cümle verilmemiş. Çete falan sorgusu olsaydı keşke. Bu saatten sonra en kötü senaryoya göre tedbirlerimizi alıp hazırlık yapmalıyız.
o kopuklukları da sen ve senin gibi 3-5 SAVCI bir araya gelip bağlarsınız ve senaryo yazmaya devam edersiniz artık!
(kusura bakma kardeş şimdi seni daha iyi tanıdım...)
o kopuklukları da sen ve senin gibi 3-5 SAVCI bir araya gelip bağlarsınız ve senaryo yazmaya devam edersiniz artık!
(kusura bakma kardeş şimdi seni daha iyi tanıdım...)
Hayırdır ? Ben daha kimseyi mahkum etmedim. Dava devam ediyor. Kimse suçlu demedim. Ama sen gördüğüm kadarıyla hiç kimse suça karışmamış diyebiliyorsun rahatlıkla. Bir kez daha soruyorum : HAYIRDIR ?
Besyo_cu 07.07.2011, 16:17 Şu aşamada Korcan'ın sözleşmesini fes etmek iddiaları kabul etmek gibi birşeydir yönetim böyle bir hataya nasıl düşer anlamak zor, biraz beklenip kesin sonuca göre işlem yapmak daha doğruydu bence...
DOGU_BEY 07.07.2011, 16:19 Hayırdır ? Ben daha kimseyi mahkum etmedim. Dava devam ediyor. Kimse suçlu demedim. Ama sen gördüğüm kadarıyla hiç kimse suça karışmamış diyebiliyorsun rahatlıkla. Bir kez daha soruyorum : HAYIRDIR ?
suça karışmamış demiyorum ya da suçsuz beim derdim kaç gündür burda kafasında senaryo yazanlar...o siteden bu gazeteden aldıkları haber ve görüntüleri burda yazıp yazıp senaryo yazan ve sonra dar ağacı kuranlar...geçmişi hemen unutup nankörlük edenler...kaldımki emniyet bile basındaki birçok görüntü ve fotoğrafın hepsinin delil olmadığını açıkladı(örnek: emenikenin para alırkenki görüntüleri vs..) ayrıca KESİN yargı kararı verilmeden ahkam kesenlere sözüm..gerçekleri hiçbirşeyden saklayamazsın doğru, ama FELAKET tellallığı ve SENARSİTLİK ayrı şeyler!!
suça karışmamış demiyorum ya da suçsuz beim derdim kaç gündür burda kafasında senaryo yazanlar...o siteden bu gazeteden aldıkları haber ve görüntüleri burda yazıp yazıp senaryo yazan ve sonra dar ağacı kuranlar...geçmişi hemen unutup nankörlük edenler...kaldımki emniyet bile basındaki birçok görüntü ve fotoğrafın hepsinin delil olmadığını açıkladı(örnek: emenikenin para alırkenki görüntüleri vs..) ayrıca KESİN yargı kararı verilmeden ahkam kesenlere sözüm..gerçekleri hiçbirşeyden saklayamazsın doğru, ama FELAKET tellallığı ve SENARSİTLİK ayrı şeyler!!
Kardeşim o zaman söyle bana hangi hatayı yapmışım. Başkan en iyi ihtimalle 4-5 ay olmayacak. Ben genel kurul öneriyorum. En kötü senaryoya göre hazırlıklı olalım diyorum. Bunun neresi felaket tellallığı ? Biz de takdir ettik şu ana kadar yapılan çalışmaları. Ama böyle bir olayda suçlu çıkarsa ve camiamız, şehrimiz bu işten suçlu olarak yara alırsa işte o zaman ben Başkan'ın arkasında durmam diyorum. Bunda ne hatam var ?
Emenikenin para alirken hic bir görüntüsü basina yansimadi.
aksini iddia eden göstersin.
DOGU_BEY 07.07.2011, 16:27 Emenikenin para alirken hic bir görüntüsü basina yansimadi.
aksini iddia eden göstersin.
hayret demek bulamamışsın vah vah ne kadar üzüldüm bak şimdi savcı bozuntusu bi zahmet ara sen bulursun hemen!
ayrca senin ordan burdan toplayıp paylaştığın haber kaynakalrın görüntü olmasa bile buna dair belgelerin olduğunu falan yazmışlardı, hiç yakıştıramadım sana kaçırmışssın!
bassguitar 07.07.2011, 16:30 Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, duydukları karşısında şaşkınlığa uğradı: "F.Bahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Kimse itiraz edemiyor. Deliller sağlam."
Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi. Önce İstanbul Adliyesi'ne giderek Savcı Mehmet Berk ile yarım saatlik bir görüşme yapılarak bilgi alındı. Ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile bir araya gelindi. Son olarak F.Bahçeli yöneticiler İstinye'deki TFF binasına gelip Aydınlar ve ekibiyle görüştü. TFF heyeti, özellikle Savcılıkta aktarılan bilgiler karşısında şoke oldu.
Savcılık, "Biz, F.Bahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Delillerimiz oldukça sağlam. Gözaltına aldığımız kişilerin önüne belgeleri koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" dediler. Savcılık şu an belge veremeyeceklerini de belirtti.
AYDINLAR: DURUM VAHİM
Mehmet Ali Aydınlar'ın, "Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum" dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, "F.Bahçe'nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği" kanaatinin oluştuğu kaydedildi.
(habertürk)
Şu aşamada Korcan'ın sözleşmesini fes etmek iddiaları kabul etmek gibi birşeydir yönetim böyle bir hataya nasıl düşer anlamak zor, biraz beklenip kesin sonuca göre işlem yapmak daha doğruydu bence...
Korcan'ın sözleşmesinin feshi bence düşündüğün gibi değil. Malumunuz 1 yıllık sözleşmesi var Korcan'ın. Davanın en az 6 ay kadar süreceği söyleniyor. Dava sonucunda suçsuz bulunsa dahi kalan 3-5 ayda uzun süredir idman yapmayan ve moralmen çökmüş olan biri ne verebilir ki? Ayrıca boşu boşuna da futbolcuya para ödeyeceksin. Bu da cabası. Bence mantıklı bir durum.
cılgınsivas58 07.07.2011, 19:25 başkan işallah serbest bırakılır
cılgınsivas58 07.07.2011, 19:26 federasyondan işallah kötü bir karar çıkmaz yoksa vay geldi halimize
Turan 59 07.07.2011, 19:29 Şu Mehmet BARANSU denen adam değil mi,Türkiye'yi bu hale getiren.Bu adamın kim olduğu, kime hizmet ettiği iyibir şekilde irdelenmelidir.
Turan 59 07.07.2011, 19:32 52 yıllık süper lig pisliğini kimse Sivasspor'a çıkaramaz.
Meclisteki yemin krizi ve Deniz Feneri davası soruşturması....Bu konuları ikinci plana atmak için birileri düğmeye mi bastı diye düşünmeden yapamıyorum...
kamışlı58 07.07.2011, 19:43 SİVASSPORUMUZ gerçekte çok sahipsiz gazetede çıkan haberlere bakıyorumda
sanki sikeyi sadece svasspor yapmiş saçma sapan dallamaca yazılar yorumlar
evet sivassporumuz gerçekten sahipsiz biz başkanımıza bile sahip çıkamıyoruz utanmadan suçluyoruz yerden yere vuruyoruz
nerdeyse sivas halayı çekip oynayacagız
yaptıgı bunca hizmeti yok sayıp nankörcesinee
benim tek istedigim sivasspora bir şey olmaması eğer ortada bi şey varsa bu olaya karışan kişilerın ceza görmeleridir inş takımımıza bi şey olmaz
ozledımeskıyı 07.07.2011, 21:21 operasyonun 2. dalgası trabzon ve beşiktaşı da yerinden oynatacak.
********in önde gidenleri onlar zaten onlarıun öylecek durması benim bu ülkenin adaletinde şüphelerimi artırıyor ergenekon sanıklarını bile hastaneye tatile gönderen adaletin içine tüküreyim ben kca devlet havlayan iti bile susturamazken
operasyonda kurban eedecek adam arıyorlar
ozledımeskıyı 07.07.2011, 21:24 Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, duydukları karşısında şaşkınlığa uğradı: "F.Bahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Kimse itiraz edemiyor. Deliller sağlam."
Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi. Önce İstanbul Adliyesi'ne giderek Savcı Mehmet Berk ile yarım saatlik bir görüşme yapılarak bilgi alındı. Ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile bir araya gelindi. Son olarak F.Bahçeli yöneticiler İstinye'deki TFF binasına gelip Aydınlar ve ekibiyle görüştü. TFF heyeti, özellikle Savcılıkta aktarılan bilgiler karşısında şoke oldu.
Savcılık, "Biz, F.Bahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Delillerimiz oldukça sağlam. Gözaltına aldığımız kişilerin önüne belgeleri koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" dediler. Savcılık şu an belge veremeyeceklerini de belirtti.
AYDINLAR: DURUM VAHİM
Mehmet Ali Aydınlar'ın, "Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum" dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, "F.Bahçe'nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği" kanaatinin oluştuğu kaydedildi.
(habertürk)
habertürk ün uydurması mehmet ali aydınların böyle bir açıklamaya ne hakkı var ne yetkisi devam eden soruşturma hakkında yorum yürütemez konuşması yasal bile değil bi de küme düşürme cezası gibi kararlar tff den gelcek ne yapacağını mı söylemişler bu çok saçma
alperen2009 07.07.2011, 21:25 YAW ARKADAS MADEM 19 MACTA SIKE BELIRLEMIS POLIS PEKI NEDEN BELIRLENEN MACLARDAKI KISILERI ACIGA CIKARMIYORLAR NEDEN OZELLIKLE BIZIM KLUBUN ADI CIKIYOR, MADEM OYLE CIKIN ACIKLAYIN, HANKI MACLARDA SIKE YAPILDI KIM YAPTI, OKADAR MACIN ARASINDA SIVAS FENER MACINI SECMISLER,,
kanımaksa58 07.07.2011, 21:56 bu işin içinde başka bi bit yeniği var aslında bizim karaktersiz medyamız sırf haber olsun diye atıp tutmakta üstlerine yok maşallah bir dur diyende yok yalan haber yasasıda çıkarsınlar yapanları kapatsınlar atıp tutsunlar görüyüm ellerinde hiç bir belge kanıt yokken iddaa deyip geçiyorlar birilerine malzeme çıkıyor tabi üstünden rant elde ediliyor ben başkana güveniyorum suçsuz olduğu ortaya çıkacak inşallah takımımızın en az hasarla bu davadan bir anca kurtulmasını rabbimden diliyorum
benim son aldıgım haberde sivası zorda bırakan para fb ye verilen biletlerin parasıymış.o parayıda otelin lobisinde almışlar ne kadar dogrudur bilmiyorum asıl suçumuz bu ise bence bundan ceza filan almayız.net bilgi yok beklemeliyiz .
58 SiVaSıM 58 08.07.2011, 22:40 her zaman her yerde en büyük sivas
sivassporlu yönetim istiyoruz
|