Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbola El Atan Devlet Icindeki Karanlik Gücler


Ensar
08.07.2011, 18:09
Böyle birsey ne görüldü nede duyuldu.Futbolda Pirim ve sikenin temeli sanki bu sezon atildi yani yillarca olan bu cesit sözde sikeler daha önce yokmus gibi bazi karanlik arkasi devlete dayanan gücler nerden buldularsa böyle bir söz ortaya atdilar simdide önüne geleni topluyorlar.Türkiyede son zamanlarda futbolda bir gelisme vardi bunu gören karanlik gücler önünü kesmek icin yillarca söylenen sike olayini getirdiler bize mal etdiler daha kisa zamanda FIFA,da cikan bir cesit sözde rüsvet ve sikeleri dünya birakti bize gözünü dikti bir bakin FIFA,nin baskanina ne kadar olaylar döndermis bunlar kayboldu unutuldu gündem bizde öyleya bir gün baslayacakti oda bu sezon cikti.Sivasin Sampiyonluga oynadigi maclarda önünü kesen takim olmadimi pirim alipda bunu niye kimse gündeme getirmiyor yani G.Antep Hafizalarinizi zorlayin bakalim 8 milyon Euroya futbolcusunu Besiktasa verdi degeri 3 milyon yada 4 milyon bunlarin hesabini kim soracak bu tesvik pirimi degilde ney?.Ben burda Sonuna kadar Baskanin ve Korcanin Sucsuz olduguna inaniyorum kimler ne derlerse desin hepsi faso fiso. Baskana ,ve Korcana böyle günde yardimlarimizi sezimizi cikararak yaninda oldugumuzu gösterelim.Fenerbahce oyuncularina sahip cikti kampta tüm arkadaslari. Yalniz bizde ve Es Es de en yakin adamlarina arkasini döndü yani Korcanin hemen mukavelesi fes edildi bunu üzülerel okudum ve TV,den duydum ne kadar halihsiz bir karar düsünün Hoca arkasinda onun sucsuz olduguna inaniyor benim ve Taraftarlar gibi ama yönetim arkasini ceviriyor hadi diyelimki bir kac gün sonra cikti sucsuzlugundan dolayi buna ne diyeceksin sen yönetim , Mukavelesini fes etmekle sen sucu kabullenmis oluyorsun takim olarak yani yanlis verilen bir karar Kocaman bir Camiayi suclamis olmuyormusun soruyorum burdan mukaveleyi fes etmekle resmen sucu ona yüklemekle sike yapmis diyorsun .Halbuki bizim yapacagimiz Yönetim Taraftar Elele olacak ve Sayin Baskannimiz ve Korcanni Desdeklemek onun yaninda olmak olacak umarim en kisa zamanda cikarlar ben sucsuz olduklarina inaniyorum.

MaXiMuM
08.07.2011, 18:16
Korcan'ın mukavelesinin feshi suçlu olduğuna inanıldığı için değil...
En az 6 ay sürecek bir soruşturma ve tutukluluk süresi...
Zaten mukavelesi 1 yıllık. Yani önümüzdeki sezon bizde değil artık...
Bu içeride kaldığı 6 aylık süreçte idman yapmayan ve moralmen çökmüş olan bir futbolcu ne verebilir ki sana ?
Ayrıca boşu boşuna da ödeyeceğin sözleşme ücretleri de cabası.
Yani sözleşmenin feshi tamamen duygusal :)

KaNgAlLıYiGiDoO
08.07.2011, 18:23
Ahmet Celebinin resminin kaldirilisi tff'den istifa etmesi dusundurucu. Biran once aklanmalarini temenni ediyorum...

tavatir
08.07.2011, 18:45
Bugün içimi rahatlatan bir gelişme oldu. İlk günden bugüne kadar basına o kadar çok şey yansıyorki bugün Başkan'ın savunmasına dair sözler nasıl basına yansıtılıyor diye düşünmeden geçemiyorum.

Bugün Başkan'a yakın olan birisi maç satma ihtimalinin yüzde sıfır olduğunu söylemiş. İddianameyi bekleyeceğiz artık. Henüz suçlamaları bile bilmiyoruz. Belki de suç örgütü ile ilgili suçlamalar.

merkez_hakan
08.07.2011, 18:57
EY TURK DEVLETI EY TURK POLISI EMNIYETI MUHSIN YAZICIOGLUNA SUIKASTI AYDINLAT ONCE SONRA SIKEYE EL AT

soyleneck tek şeyı soylemışsın kardeş agzına yüregine saglık.bırakın şike falan önce YAZICIOGLU suıkastıNI aydınlatın da bı dewlet görelım bı polıslık yapın türkye cumhurıyetı boş işlerle ugraşiyor hep cok yazık bu watana cok........

mucahitbaba58
08.07.2011, 19:19
EY TURK DEVLETI EY TURK POLISI EMNIYETI MUHSIN YAZICIOGLUNA SUIKASTI AYDINLAT ONCE SONRA SIKEYE EL AT

abi bu davaogullari cozemezler onu populer olani yapmak varken bir yigit olmus kimin umurunda yakinda bu emniyet topluca magazin programlarinada cikar bel alti fotolarla ne bir adalet bekliyorum nede bir insanlik allahin adaleti baska hicbir adalet makamina guvenmiyorum

bozcelik
08.07.2011, 19:20
FUTBOLUN SUÇU NE

Hiç şüphe yok ki Futbol; 3 Temmuz Pazar günü itibariyle “Kanal D’nin Fatmagül’ü, Arabesk filminin Müjde Ar’ı, Yeşilçam’ın arka sokaklarında çevrilen, Nuri Alço’nun gazozunun gazabına uğrayan şöhret budalası bir genç kız, Tecavüzcü Coşkun’un elinden kurtulamayan sokağa yeni düşmüş taze bir gelin oluvermiştir.

Artık “ kirlenmiştir” yine bir Yeşilçam deyimiyle.

Ağabeyleri, kocaları, babaları bu kirlenen bedeni temizleyivermek için ,bellerine kuşandıkları silahlarla yollara düşmüşler hiç şüphe yok ki.

Futbol’un duyup ta, konuşamadığımız, hissedip de dillendiremediğimiz kirlenmişliği birilerinin ortak aklıyla gün gibi ortaya çıkmıştır artık.

Peki şimdi sorulan şu değil mi?

Fatmagül’ün, Pakize’nin, Fadime’nin suçu ne?

Her şey bu kadar temiz de, bir tek futbol mu bu kadar kirli. Yengesine asılan Ahmet , komşusuna tacizde beis görmeyen Orhan, daha da kötüsü evladına musallat olan ismi lanet şahıslar nu namus bekçiliğinde çok mu ahlaklılar.

Şimdi diyeceksiniz ki; bunlar suç değil mi?

Bilemeyiz, ona yargı karar verecek. Gecikmeli de olsa, etkileşimli de olsa, hukukçular oturup tartışacak, kimin daha az kirli olduğuna karar verecek.

Bundan 40-45 gün önce biten bir sezon önünde bu olayları gündeme getirip çok şeyin önünü almak varken, ortalığı toz dumana çevirmek, şaibelere neden olmak ve her şeyden daha da önemlisi suçun yaygınlaşmasına neden olmakta suç değil mi?

Bugün futbolun içine düştüğü durumdan sorumlu olanlar hiç şüpheniz olmasın ki, herkestir. Tecavüz eden de, belinde silah namusunu temizlemeye çalışanda.

8 aydır devam eden bir soruşturma da, neden bu olaylar ligler bitmeden başlatılmamıştır şimdi herkesin aklında bu soru işaretleri dolanıyor.

Aradan geçen 40-45 gün zarfında müsabaka mı yapıldı? Hayır.

Şimdi çıkıp demeyin “Transferleri bekledik “ diye. Ona kargalar bile güler. Sezon ortasında Rusya’yı çalıştırırken, Amerikaya heyet gönderip milli takım antrenörü Guus Hiddink’i transfer etmedik mi?

Bu muydu etiklik, bu muydu spor ahlakı?

Öyleyse niye dün yapıldı bu operasyon?

Akla tek bir cevap geliyor. O’da seçimler.

Birileri, sakın çıkıp demiş olmasın!. “Bu operasyon seçim önü zarar verir” diye.

Eğer denildiyse bu daha da büyük bir vahamet değil mi? Asıl suç bu değil mi? Futbol ahlakıyla bağdaşmazken, siyaset ahlakıyla bağdaştırılan.

Suçun yaygınlaştırılmaması mümkünken, olası bir kaosun, sıkıntıların, ileride yaşanması muhtemel UEFA sorunlarının yaşanmaması mümkünken. Daha da önemlisi ağır yaralı Türk Futbolunun kan kaybından ölmemesi mümkünken.
Beklemek neden?
En az onlarda diğerleri kadar suçlu değil mi?

Benim şehrimin takımı veyahut başka bir takım hiç fark etmiyor. Bu günahta herkesin payı var. Şimdi hiç kimse çıkıp, masumiyet yalanına yelken açmasın.

O tekne batar da kurutulan olmaz.

Futbol’un görünen yüzünde hocalar ve futbolcular var. Ya görünmeyeninde, bu tezgahın işleyişinde, bu çarkın dönmesinde eli olanlar.

Kötü anlamda demiyorum ama işleyen bir makinenin binlerce parçasından sadece bir kaçı onlar.

Ya medya, hakemler, federasyon seyirciler , ya bürokratlar, hele hele de siyasetçiler?

Bunlar yok mu bu tezgahın parçalarında?

Onların hiç mi suçu yok? Tek suçlu Fatmagül, Pakize, Bahar mı?

Spor Ahlakı diyorsunuz, spor ahlakına uymadığı tespit edilen, spor ahlakıyla bağdaşmayan. Nedir bunlar ? Üstüne yumurta kırılıp menemen olur mu?

Yoksa saksıya dikilip güneşe mi çıkartılır?

Sizin ahlak diye addettiğiniz neyse, ben veyahut başka birisi ahlaksızlık diye addederse? Ya öyle biliyorsam.

Boksta kemerden aşağı vurmak ahlaksızlık olduğu için değil, yasak olduğu için suçtur. Yoksa göğsüde vücudunun bir parçasıdır, bilmem neresi de.

Öyle ise ahlakı önce ahlaklı olarak isteyeceksiniz. Ahlaksızlık yaparak değil.

Saygılarımla. Mehmet Bülent ÖZÇELİK

dogan5880
08.07.2011, 20:15
HAYIRLI OLSUN BEDAVA DAN KUME DUSUCEZ AZIZ YILDIRIM CEZA EVINDE

dogan5880
08.07.2011, 20:23
AZİZ YİLDRİM CEZA EVİNDE

58MUAMMER58
08.07.2011, 20:23
:mad:GEÇMİŞİ karanlık cinayetler yolsuzluklar hırsızlıklarla dolu devlet bunları aydınlatmak biryana üzerini örtmek yolunu seçmiştir:mad: zamanında temiz eller operasyonu ve benzeri operasyonlar yapanlar futbolun dibine kadar giren devlet istediğini istediği lige çıkartan istediğinide düşüren istediği takıma 800 milyon tl istediği takıma 100milyon tl yatırım yapan devlet şimdi TEMİZ KRAMPONLAR operasyonu adı altında takımımızında adının geçtiği 19 maçın şikeli olduğunu idda edip başkanımızı futbolcumuzu içeri atmıştır :mad:akıbetimiz ne olacak merakla bekliyoruz gizlilik içinde yürütülmesi gereken bu davada basına bazı fotolar verilip onlar tarafından yargılanıp vicdanlarda mahkum edilmemizi sağlamıştır :mad:kurulduğundan bu güne kadar adı kesinlikle şikeye filan bulaşmayan takımımızın üzerine tüm futbolun pisliklerini atmışlardır :mad: yıllarca pislik içinde oynanan ayakları dizlerine kadar şike teşvik vs pislikleriyle dolu futbol ulemalarının pis kramponlarını medya aracılıyla sivasspor formasının üzerinde temizleme hakkını kendilerinde bulmuşlardır mademki temiz futbol için bu operasyon yapıldı bu temizlik tam yapılmalıdır bu ligde enson suçlanacak takım sivasspordur .:mad:

MaXiMuM
08.07.2011, 20:56
Bugün içimi rahatlatan bir gelişme oldu. İlk günden bugüne kadar basına o kadar çok şey yansıyorki bugün Başkan'ın savunmasına dair sözler nasıl basına yansıtılıyor diye düşünmeden geçemiyorum.

Bugün Başkan'a yakın olan birisi maç satma ihtimalinin yüzde sıfır olduğunu söylemiş. İddianameyi bekleyeceğiz artık. Henüz suçlamaları bile bilmiyoruz. Belki de suç örgütü ile ilgili suçlamalar.

Pekerlere olan yakınlığından dolayı suçlanıyor olabilir.

tavatir
08.07.2011, 21:00
Pekerlere olan yakınlığından dolayı suçlanıyor olabilir.

Umarım şike konusuyla ilgisi yoktur mahkemeye çıkacak olmasının.

akifesk
08.07.2011, 21:02
şikenin odak noktası fenerbahçe ama malesef bizim taraftarlar bende dahil çok karamsarız gibime geliyor.. iyi düşünelim iyi olsun .. bundada vardır bir hayır ..

yigidolar06
10.08.2016, 23:55
Bu işlerde Fetonun parmağımı var sorusu akla geliyor

tekdoktirin
11.08.2016, 00:05
ne oldu ne devleti hani şike nerde devlet ne oldu yazık deyılmi sıvas spor a f b kım verecek hesap ne oldu trabzondakı hakem olayları f b oto sunun taranması hakem rehin hani devlet hani ceza yok yok gardaş ben taksitle gari aldım sen alma sakın tamamı

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,yazık