Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazırlık Maçlarına Yenilgi İle Başladık

SivasSpor.Com
09.07.2011, 21:58
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.cioyilmaz.jpg

Hazırlık maçı serisine M.P Antalyaspor ile başlayan Sivassporumuz ilk maçından mağlubiyetle ayrıldı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ve ilk 10 dakikada üstün gözüken Sivasspor, Cihan'ın penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Yenik duruma düşen Medical Park Antalyaspor önce oyunda, ardından Hayrettin'in 17. dakikada kendi kalesine attığı gole ile skorda dengeyi sağladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, skorda dengeyi sağladıktan sonra ise oyunun hakimiyetini eline aldı ve 24. dakikada Pendikspor'dan transfer ettiği 18 yaşındaki genç oyuncu Emrah'ın attığı gol ile 2-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

mucahitbaba58
09.07.2011, 22:20
Kadro hakkinda bilgisi olan varsa verse iyi olur

bulentt07
09.07.2011, 22:27
oyunu merak ediyordum malesef ıyı degılmıs ılk mac ayrıca antalya tam kadro cıkmıs insallah ıkıncı kampta kadro oturur.

skullo**58
09.07.2011, 22:30
ya su hayrettini göndermeleri lazim.
simdiden söylüyorum laf burda bakin eger hayrettin oynarsa düseriz.
cins bu oyuncu hic sevmiyorum kendisini:mad:

akifesk
09.07.2011, 22:33
hayro atmasa golü skor 1-1. antalya galip geldim saNmasın..

58MUAMMER58
09.07.2011, 23:06
:mad:SKOR ÖNEMLİ DEĞİL TAKIMDA HENÜZ MOTİVASYON YOK NASIL OLSUNKİ KOMADA HEPSİ ÇOK DİKKATE ALMADIM HELE TFF SONUCU AÇIKLASINDA OZAMAN GERÇEK YİĞİDO YU SEYREDERİZ İNŞALLAH.:mad:

Divriği58
09.07.2011, 23:08
Şu hayrettının yerıne alterntıf futbolcu nasıl almıyorlar anlamış degılım. HAYRETİNİN YERINE başkasını bulmamız gerek.

DoomsDay58
09.07.2011, 23:19
Şu hayrettının yerıne alterntıf futbolcu nasıl almıyorlar anlamış degılım. HAYRETİNİN YERINE başkasını bulmamız gerek.

Ziya ne güne duruyor

ederecep
09.07.2011, 23:39
SONUÇTA HAZIRLANIYORUZ BEN BİZZAT HEM ANTERMANLARI SEYRETTİM HEM MAÇI BU YIL ÇOK İYİYİZ KİMSE MERAK ETMESİN HELE KALECİ ÇOK İYİ MAÇ BOLUDA OYNANDI İLK MAÇIMIZDI HEP YANINDAYIZ SİVASSPORUM

HALIL
10.07.2011, 00:08
SKOR COK YANILTICIYMIS HATA SIVASSPOR KAZANABILIRDI TAS GIBI TAKIM GELIYO SENEYE KIMSE MERAK ETMESIN ONYARGILI OLMAYIN

Playaz58
10.07.2011, 01:19
Maci gormeden yorum yazmak dogru olmaz. Bu nedenle macta olan arkadaslardan mac hakkinda objektif bir yorum bekliyorum.

bassguitar
10.07.2011, 02:29
Kadro hakkinda bilgisi olan varsa verse iyi olur

Sivasspor ise kalede Nihat Şahin, Uğur Kavuk, Murat Akça, Faty, Hayrettin Yerlikaya, Tomas Rada, Kıvanç Karakaş, Cihan Yılmaz, Burçağ Başel, Ziya Erdal, Cihan Özkara'dan oluşan ekiple mücadele etti.

58akif34
10.07.2011, 09:14
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.cioyilmaz.jpg

Hazırlık maçı serisine M.P Antalyaspor ile başlayan Sivassporumuz ilk maçından mağlubiyetle ayrıldı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ve ilk 10 dakikada üstün gözüken Sivasspor, Cihan'ın penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Yenik duruma düşen Medical Park Antalyaspor önce oyunda, ardından Hayrettin'in 17. dakikada kendi kalesine attığı gole ile skorda dengeyi sağladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, skorda dengeyi sağladıktan sonra ise oyunun hakimiyetini eline aldı ve 24. dakikada Pendikspor'dan transfer ettiği 18 yaşındaki genç oyuncu Emrah'ın attığı gol ile 2-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

bizim golü yeni cihan mı attı yoksa eski cihan mı arkadaşlar bilen varmı?

ahmet ali
10.07.2011, 09:24
Sivasspor ise kalede Nihat Şahin, Uğur Kavuk, Murat Akça, Faty, Hayrettin Yerlikaya, Tomas Rada, Kıvanç Karakaş, Cihan Yılmaz, Burçağ Başel, Ziya Erdal, Cihan Özkara'dan oluşan ekiple mücadele etti.
Bu kadroya baktığımda herkesin!!! ve Rıza Calımbay'ın sevgilisi "Ugur Kavuk" yine ve daima sağ bekte.....
Yabancı kalecimiz nerede?? gecen sene de bir yabancı kalecimiz vardı... Çalımbay cok az oynattı...harika Korcan'ını oynattı.. Bu senede kalemizi yine acemi bir kaleci koruyacaksa neden yabancı kaleci alıyoruz????
Cogu futbolcu ise isim ve kariyer olarak Super Ligde oynayabilecek futbolcular değiller.... İyi oynamaları bu gerçeği değiştirmez....
Kadro hemen guclendirilmeli....yoksa cok cok uzuleceğiz...

yigido_ersin58
10.07.2011, 09:32
hazırlık maçı bu kardesım hemn yargılamaya baslama görunen o ki antalya sabıt kadrosu hazırlamaya baslıyo bızım hocada yenı gelenlerı oynatıyo kı oyuncular arasında uyumsuzluk olmasın hersey yenı baslıyo cerny geldımı bılen varmı

58akif34
10.07.2011, 09:42
Bu kadroya baktığımda herkesin!!! ve Rıza Calımbay'ın sevgilisi "Ugur Kavuk" yine ve daima sağ bekte.....
Yabancı kalecimiz nerede?? gecen sene de bir yabancı kalecimiz vardı... Çalımbay cok az oynattı...harika Korcan'ını oynattı.. Bu senede kalemizi yine acemi bir kaleci koruyacaksa neden yabancı kaleci alıyoruz????
Cogu futbolcu ise isim ve kariyer olarak Super Ligde oynayabilecek futbolcular değiller.... İyi oynamaları bu gerçeği değiştirmez....

yabancı kalecımız kanada mıllı takımında ugur o mevkıı ıcın bence cok yeteneklı oyuncu sen macı izlememişsin bile bir şeyin hakkında yorum yapabilmek için o şeyi görmen lazım cıkan kadromuz genel anlamda yedek ağırlıklıydı

akifesk
10.07.2011, 09:53
bizim golü yeni cihan mı attı yoksa eski cihan mı arkadaşlar bilen varmı?

golü atan cihan yılmaz. yani eski cihan. penaltıdan attı.

sinan-58
10.07.2011, 09:55
Maci gormeden yorum yazmak dogru olmaz. Bu nedenle macta olan arkadaslardan mac hakkinda objektif bir yorum bekliyorum.

imza .............................. .

akifesk
10.07.2011, 10:20
http://resimzade.com/Show.html?i=29137&token=100686 (http://resimzade.com/Show.html?i=29137&token=100686)

http://resimzade.com/Show.html?i=29139&token=54750 (http://resimzade.com/Show.html?i=29139&token=54750)

antalyaspor maçından fotolar ..

fatih585858
10.07.2011, 11:51

Hoca Faty ve Hayrettin dışında yedek takımla maça çıkmış. Ayrıca hazırlık maçları ölçü olmaz.

Cley
10.07.2011, 12:06
Hoca as takımdan Faty ve Hayrettin'i oynatmış. Faty Hayrettin'i erkenden tanısın diye galiba :)

birdokuzaltiyed
10.07.2011, 13:18
Allah'ın izniyle son derece iyi yoldayız Yiğidolar, kadromuz güzel, Hocamız güzel, mücadelemiz güzel.
İnş. şu şike muhabbetinden de yara almadan çıkarsak her şey çok daha güzel olacak.
Hocamızı hemen eleştirmeyelim, daha 6 ay önce komaya girmiş takımı 6 tane oyuncu alıp bunun 5 ini banko oynatarak komadan çıkaran O değil miydi.
Lütfen biraz sabırlı olalım.
Bizi en iyi anlayan, en candan çalışan, reklam için değil gerçek bir YİĞİDO olarak elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bu dürüst insana elbirliğiyle destek olalım, moral verelim.Unutmayın yıkmak çok kolay, yapmak ise çok zordur.
Sevgi ve selamlarımla...

Mustafa58Ağa
10.07.2011, 18:23
BİR TANE SAĞBEK GEREKTİ

58 SiVaSıM 58
10.07.2011, 18:34
bu maça yedeklerle çıkmışız dikkate alınmamalı

pover58
10.07.2011, 19:09
iyi olur inşallah sahada düşüremediler bakalım masada düşüreceklermi

favori58
11.07.2011, 08:58
ya su hayrettini göndermeleri lazim.
simdiden söylüyorum laf burda bakin eger hayrettin oynarsa düseriz.
cins bu oyuncu hic sevmiyorum kendisini:mad:

Al bendede o kadar! Ya arkadaş,Sivaslı olup Sivassporda yıllardır oynayıpta bu kadar sevilmeyen adam daha var mı acaba?
Hem futbolu,hemde haraketleriyle gerçekten ama gerçekten çok itici,çok sevimsiz ve saygısız bir insan

calipso
11.07.2011, 11:21
bu maça yedeklerle çıkmışız dikkate alınmamalı

hoca as kadroyu dinlendiriyor herhalde.. :confused:

yıldızelii8
11.07.2011, 12:10
gs almanya 3.lig takımını yenemiyor o normalde bizim antalya'ya karşı yedeklerle yenildik bu anormal :):)

emreOKOCHA
11.07.2011, 12:17

Başka söze de gerek yok sanırım...

emreOKOCHA
11.07.2011, 12:18
Bize hayrettini tutacak adam lazım...

kiNgSiZe58
11.07.2011, 12:23
dogru diyorsunuz tam kadroyla cikmis olsaydik, yenmemiz gerekirdi

ahmet ali
12.07.2011, 09:50
yabancı kalecımız kanada mıllı takımında ugur o mevkıı ıcın bence cok yeteneklı oyuncu sen macı izlememişsin bile bir şeyin hakkında yorum yapabilmek için o şeyi görmen lazım cıkan kadromuz genel anlamda yedek ağırlıklıydı
Ugur cok yetenekli oyuncu diyorsunuz.. Tum sezon boyunca taraftar adamı yuhaladı..Forumlarda agzına geleni yazdı.. "O" zaman" Ugur'u desteklediniz mi??
Ugur'u bir sene seyrettim... Yorum yapmak için yeterli zaman....
Kadro'nun yedek agırlıklı oldugu elbette dogru...ama Super lig de yedeklerde iyi olmalı.....

tavatir
12.07.2011, 11:49
Uğur bence sağ bek mevkisinde iyi bir alternatif.

akifesk
12.07.2011, 12:23
uğur kavuk şu anda takımın ikinci kaptanı. kerim zengin- uğur ikilisi ligi götürür.

Gizemli58
12.07.2011, 13:30
hayrettin erken başladın buyıl gine sac baş yolduracan desene millete senin sivastan gidecen yok biz umudumuzu jubilenebıraktık ogün bizim bayramımız

kamışlı58
12.07.2011, 23:49
önemli degil arkadaşlarcanımız sagolsun