Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatura Bana Kesilirdi

SivasSpor.Com
17.07.2011, 12:44
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/1calimbayr.JPG

“Mecnun Odyakmaz Fenerbahçeli diye bütün bunlar oldu. Son maç Beşiktaş ile oynasak ve aynı şartlar olsa bu defa bana hücum ederlerdi. Kim ne derse desin, vicdanen rahatız”

Şike ve teşvik operasyonu nedeniyle başkanları Mecnun Odyakmaz’ın cezaevinde olmasına rağmen yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden Avusturya’da devam eden Sivasspor tek yürek... Son iki yıldır kümede kalma savaşı veren takımıyla ilgili iddialı konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, gündemdeki konularla ve yeni sezona yönelik FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. “Bir taraftan takımla uğraşırken diğer yandan başkanımıza çok üzülüyorum” diyen Çalımbay, “Fenerbahçe maçı geçen sezon en iyi mücadele ettiğimiz karşılaşmalardandı. Belki birkaç dakika daha olsa 4. golü atacaktık ama o zaman da Trabzon için konuşacaklardı. Yani bu maçta alacağımız her sonuç için spekülasyon olacaktı. Bu bir fikstür şanssızlığı bana göre. Başkanımız Fenerbahçeli diye bütün bunlar oldu. Son maç Beşiktaş ile oynasak ve aynı şartlar olsa bu defa bana hücum ederlerdi!” dedi.

‘Daha kötü goller yedik’

Her maç öncesi olduğu gibi Fenerbahçe’ye karşı da onurlu bir mücadele ortaya koyduklarının altını çizen Çalımbay, “Kötü goller yedik ama sezon içine baktığınızda Sivasspor daha kötü goller yedi. Trabzon da gitti Karabük’te 4 gol attı, kimse bir şey demedi. Kim ne derse desin, ben ve futbolcularım bu konuda vicdanen rahatız” ifadelerini kullandı. Takımındaki durumdan da söz eden deneyimli teknik adam şunları söyledi:

Hedefini de açıkladı

“Bir revizyon olduğu kesin. Giden oyuncularımız kendileri istediği için gönderildi. Artık heyecanlarını kaybettiklerini ve takıma faydalı olamayacaklarını söylediler. Mehmet Yıldız, Sedat ve Abdurrahman’ın gidişinde kimse bir şey aramasın. Gidenlerin hepsinin yeri doldurulmuş durumda. Üstelik kale dahil çok etkili isimler transfer ettik. Şimdilik sadece hücum hattına bir transfer yapacağız. Bazı yabancılarımızı da gönderip, ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapacağız. Avusturya’ya hazırlık maçları oynamaya geldik. Yapacağımız karşılaşmalarda futbolcularımızın son durumlarını görmek istiyorum. Bazıları daha istediğim performansta değil. Bu sezon ilk 10 içinde yer alacağımıza inanıyorum. Benim hedefim Denizlispor’u Avrupa kupalarına taşıdığım dönemki gibi başarılı bir takım oluşturmak. Sivasspor az gol yiyen, hem ofansı hem de savunmayı yapabilen bir takım olacak.”

Tunç Kayacı

münihli_58
17.07.2011, 12:44
Cok dogru söylemis Hocamiz. Her Sözüne katiliyorum...

cılgınsivas58
17.07.2011, 12:47
ağzından bal damlıyo hocam kelimesi kelimesine katılıyorum her türlü sonuçta arkandayız

karşıyakalı
17.07.2011, 12:49
umarım bu kötü süreç en kısa zamanda sona erer.sıkıntı içindeyiz herşeye ragmen

tavatir
17.07.2011, 12:58
Hocamın bütün sözleri güzel olmuş. Tek bir sözünü biraz daha iyi kullanabilirdi.

"Başkanımız Fenerbahçeli olduğu için" cümlesi yerine "Başkanımız eskiden Fenerbahçe ile ilgisi olduğu için" şeklinde kullanabilirdi.

MaXiMuM
17.07.2011, 13:06
Şu kriz dönemimizde takımımızın başında Rıza hocanın bulunması bizim için büyük bir şans...

yigido_ersin58
17.07.2011, 13:14
helal olsun rıza hocaya trabzon-karabuk macınıda araya sıkıstırmıs

alemdarlar
17.07.2011, 13:25
ÖYLE BÖYLE ŞÖYLE yiğido çalımbay

Başarılar Hocam

halilim5858
17.07.2011, 13:41
Adam Gibi Adam
Yigido Sana Can Kurban
Iyiki Sen Varsin
Sivasli Riza Hocam

Salim58
17.07.2011, 13:51
Sana güvenimiz sonsuz Rıza hocam devammm..

Murad_Kelleci58
17.07.2011, 14:18
Transfer konusunda golcü bir oyuncu alınacağını, ayrica bazı yabancıların gönderileceğini ifade etmiş.. Bu demek oluyor ki, bizim gördüğümüz iyi bir 10 numara konusunda ciddi adımlar atılabileceğinin göstergesi olsa gerek.. Sandro'nun ve belki de Pedriel gönderilerek onlardan daha kaliteli oyuncular alınırsa bizim için sürpriz olmaz diye düşünüyorum..

fedayi
17.07.2011, 14:18
yiğidonun halinden yiğido anlıyor helal hocam kım tutar seni :))

58MUAMMER58
17.07.2011, 14:22
HOCAMIZ DOĞRU konuşmuş bu operasyon FB nin şampiyonluğunu batal etmek için yapılmıştır arada fb yandaşlarıda kurban edilmek isteniyor eğer son maç fb ile olmasaydı kim bize laf ederdi halen başkan neyle suçlanıyor belli değil bu maçta şaibe arayanlar gitsin karabük -ts ts-antep maçlarında arasın bu sorunlu zamanda takımın başında RIZA hocanın ollması büyük şans başarılar dilerim .

akifesk
17.07.2011, 14:25
gitmesi muhtemel yabancılar
sandro
pedriel
rada.

Murad_Kelleci58
17.07.2011, 14:33
gitmesi muhtemel yabancılar
sandro
pedriel
rada.

sandro = favori pedriel = plase rada = sürpriz

akifesk
17.07.2011, 14:56
sandro - stiliç değişikliği takımın çehresini değiştirir.

pover58
17.07.2011, 15:14
her sözüne katılıyor ve diyorumki rıza hocam sivasspor asla yanlız degildir başkanımıza iftira ettiler 2. başkanımız var hocamız var ve biz taraftarlar var asla sahipsiz bırakmayız hem takımımızı hem başkanımızı.başkanımız aklanacaktır kimsenin şüphesi olmasın.

hiko58
17.07.2011, 15:37
mecnun başkanımızın bir an önce salıverilmesini bekliyoruz. sivassporun maçlarını lekelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. bütün delikanlı sivaslılar mert sivaslılar mecnun başkanın arkasında olduğumuzu deklere etmemiz lazım. sivas ve sivasspor sahipsiz değildirbir kaç iftiracının lafıyla sivasspora leke sürülemez. 4-3 lük maçlara değil 4-0 lık maçlara baksınlar.

fatih585858
17.07.2011, 15:52
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/1calimbayr.JPG

“Mecnun Odyakmaz Fenerbahçeli diye bütün bunlar oldu. Son maç Beşiktaş ile oynasak ve aynı şartlar olsa bu defa bana hücum ederlerdi. Kim ne derse desin, vicdanen rahatız”

Şike ve teşvik operasyonu nedeniyle başkanları Mecnun Odyakmaz’ın cezaevinde olmasına rağmen yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden Avusturya’da devam eden Sivasspor tek yürek... Son iki yıldır kümede kalma savaşı veren takımıyla ilgili iddialı konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, gündemdeki konularla ve yeni sezona yönelik FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. “Bir taraftan takımla uğraşırken diğer yandan başkanımıza çok üzülüyorum” diyen Çalımbay, “Fenerbahçe maçı geçen sezon en iyi mücadele ettiğimiz karşılaşmalardandı. Belki birkaç dakika daha olsa 4. golü atacaktık ama o zaman da Trabzon için konuşacaklardı. Yani bu maçta alacağımız her sonuç için spekülasyon olacaktı. Bu bir fikstür şanssızlığı bana göre. Başkanımız Fenerbahçeli diye bütün bunlar oldu. Son maç Beşiktaş ile oynasak ve aynı şartlar olsa bu defa bana hücum ederlerdi!” dedi.

‘Daha kötü goller yedik’

Her maç öncesi olduğu gibi Fenerbahçe’ye karşı da onurlu bir mücadele ortaya koyduklarının altını çizen Çalımbay, “Kötü goller yedik ama sezon içine baktığınızda Sivasspor daha kötü goller yedi. Trabzon da gitti Karabük’te 4 gol attı, kimse bir şey demedi. Kim ne derse desin, ben ve futbolcularım bu konuda vicdanen rahatız” ifadelerini kullandı. Takımındaki durumdan da söz eden deneyimli teknik adam şunları söyledi:

Hedefini de açıkladı

“Bir revizyon olduğu kesin. Giden oyuncularımız kendileri istediği için gönderildi. Artık heyecanlarını kaybettiklerini ve takıma faydalı olamayacaklarını söylediler. Mehmet Yıldız, Sedat ve Abdurrahman’ın gidişinde kimse bir şey aramasın. Gidenlerin hepsinin yeri doldurulmuş durumda. Üstelik kale dahil çok etkili isimler transfer ettik. Şimdilik sadece hücum hattına bir transfer yapacağız. Bazı yabancılarımızı da gönderip, ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapacağız. Avusturya’ya hazırlık maçları oynamaya geldik. Yapacağımız karşılaşmalarda futbolcularımızın son durumlarını görmek istiyorum. Bazıları daha istediğim performansta değil. Bu sezon ilk 10 içinde yer alacağımıza inanıyorum. Benim hedefim Denizlispor’u Avrupa kupalarına taşıdığım dönemki gibi başarılı bir takım oluşturmak. Sivasspor az gol yiyen, hem ofansı hem de savunmayı yapabilen bir takım olacak.”

Tunç Kayacı

Hocamız güzel açıklamalar yapmış, karabük-ts maçından bahsetmeside iyi olmuş. Ayrıca hücüm hattına yapılacak transfer dışında, bazı yabancı futbolcuların gönderileceğini söylemesi beni şaşırttığı gibi mutluda etti. Bence gönderilmesi gündemde olan yabancılar Sandro ve Suarez olabilir diye düşünüyorum.

adres58
17.07.2011, 16:22
Hocamızın görüşlerine katılmamak mümkün değil... Bizim tek şanssızlığımız son maçı Fenerbahçe ile oynamak oldu. Eğer son haftalarda değilde 7-8. haftalarda oynasak ne bu yaygaralar (bizim aleyhimizde) olacaktı nede başkanımız içerde olacaktı. Hoş ben suçsuz olduğuna inananlardanım (sonuçlanana dek)... Eğer hocamızın dediği gibi bu ibre BJK tarafından olsaydı bu defada Vay Rıza Hoca diyeceklerdi. Biz iki senedir bu çamurdan hep beraber çıkacağız sloganı ile yürüdük kenetlendik. Şimdi ise bu zifiri karanlıktan güneşi bekleyeceğiz. Biliyoruzki güneş o ssatlerin sonunda doğacak...

Ayrıca bazı arkadaşların tespitine katılıyorum. Pedriel olmasa bile Sandro kesinlikle vasatın bile altında bir oyuncu. Onun yerine oynayacak mutlaka Play-maker oyuncunun olması şart... Bu sene defansımızda bir iyileşme göze çarpıyor ileri ucumuzda seri ve iyi bu defa orta sahamızıda yama yapmadan nokta transfer yapıp bu işi sonlandırmamız gerekiyor.

Hadi bakalım....

58Sivaslilar
17.07.2011, 17:00
Bu karar verilmisti zaten son mac kiminle oynansa kabak onun basina ptlayacakti oda bize rasladi baskanimizin eski FB olmasi ise tuz biber oldu FBye kurulan komploya bizim baskan kurban gitti insllah hak yerini bulur baskan sucsuzlugu meydana cikar

58Sivaslilar
17.07.2011, 17:04
yoksa adama sorarlar iki yil önce sivasin kacirdigi sampiyonlugu kimler sike yapti GAZI ANTEP SPOR TABATANIN DEGERI omuydu simdiki hak arayanlar o zaman NEREDEYDI?????????????

Elbeyliliyiz
17.07.2011, 17:12
keske öyle olsa ne olacak bu durum?

58 Genç Yiğido
17.07.2011, 17:30
türkiyedeki futbolun en temiz temsilcisidir rıza çalımbay... inşallah senle çoook büyük başarılara imza atacaz hocam

58CeZa58
17.07.2011, 17:39
sivassporun baskaninin fenerli olmasini duymak bile üzücü
yaziklar olsun

bende sivassporlu saniyordum!!!!

MeXeS58
17.07.2011, 18:07
başkanımız fenerbahçeli olduğu için çıkıyor bu soylentıler demiş hocsmız ama ben boyle soyledıgıne ınanmak ıstemıyorum umarım oyle bırsey dememıstır demışse adama sorarlar o zamn ne işi var sivassporun başında diye

muhsin koçak
17.07.2011, 18:19
Bu yıl Trabzonluların zırlaması gibi zırlamadı hiç kimse zırlamadı bu memlekette.Daha önce şike yokmuydu? elbette vardı ama bükemedi bilekleri öptüler hep bazı kulüpler.Trabzonlular AKP iktidarı boyunca kazanmış oldukları gücü bu doğrultuda çok çok iyi kullanıyorlar.Adamlara helal olsun demeden kendimi alamıyorum.Aynı durumda biz olsak sesimiz bile çıkmazdı.
Son olarak Karabük-Trabzon maçının bu süreçte hiç gümdeme gelmemesi sizcede ilginç değil mi?

akifesk
17.07.2011, 18:23
mecnun otyakmaz şike yapmadı yapmazda. ama malesef fenerbahçeli ve fenerbahçeye yakınlığı ile biliniyor.

subasi29
17.07.2011, 19:46
riza hocaya yurektekten tesekkur ediyorum iste dik durusun vede serefin ifadesi....

mucahitbaba58
17.07.2011, 20:18
Ben baskanimin disarda ozgur olmasini istiyorum adaletini S••••• boyle adalet olmaz ,olmaz olsun yere baktsin gitsinlerde 13 asker neden nasil sehit oldu onu sorsunlar bdplileri iceri atsinlar adalet bumu yani sucsuz olduguna adim gibi eminim suclu deseler bile ben inanmam merhum yazicioglunuda 7 yil iceride tuttular ve sonuc bos cikti giden merhumun yillari oldu simdi sivaslinin bu adalette 7 yil alacagi var birde bu sekil bize borclanmasinlar

yigido_ersin58
17.07.2011, 21:02
Trabzon da gitti Karabük’te 4 gol attı, kimse bir şey demedi...
işte rıza hocanın bu lafını tebrik edıyorum özellıkle basın bunu ıyı okusun

HALIL
17.07.2011, 21:34
bu kadar mi akkilica bir aciklama yapilir ya helal olsun sana riza hoca :)

Has Sivas`li
17.07.2011, 22:02
Helal sana Hocam, cok güzel konusmussun....
Yabinci oyuncular icin güzel tespit etmis.
SANDRO "OUT"
SEMIR STILIC "IN" :D

yol58
18.07.2011, 00:16
hocam herşey çok daha güzel olacak inş sana ve yönetime güveniyoruz sonuna kadar sizinleyiz yeni sezon kim tutar bizi çekemeyenlere inat ilk 5 i zorlucaz diyorum

nightmare58
18.07.2011, 00:48
Allah'ın izniyle aklanacağız, eğer Pedriel'den daha bir forvet alınacaksa gönderilsin Pedriel ve Sandro bizim için faydalı olamaz artık yerine 10 numara pozisyonunda oynayacak bir oyuncu almalıyız... Ve de Karabük:0- Trabzon:4 Bu maçta çok iyi incelensin...

yigido_ersin58
18.07.2011, 08:08
Bazı yabancılarımızı da gönderip, ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapacağız.
Rıza hocanın bu sözu gereksz ybncılardan kurtulacaz demek ıstedı yerıne yerli transfer yapılacaktr heraldde

yigido_ersin58
18.07.2011, 08:10
Allah'ın izniyle aklanacağız, eğer Pedriel'den daha bir forvet alınacaksa gönderilsin Pedriel ve Sandro bizim için faydalı olamaz artık yerine 10 numara pozisyonunda oynayacak bir oyuncu almalıyız... Ve de Karabük:0- Trabzon:4 Bu maçta çok iyi incelensin...

pedrıel sandro zaten kadroda tutulması hata faydalı olamazlar gönderılmesı daha ıyı bence yerlı transfer yapılabılır genc yetenekler alınabılır

HababamHa
18.07.2011, 11:42
Devam et hocam sana sonuna kadar güvenimiz tam..

ahmet ali
18.07.2011, 12:57
yoksa adama sorarlar iki yil önce sivasin kacirdigi sampiyonlugu kimler sike yapti GAZI ANTEP SPOR TABATANIN DEGERI omuydu simdiki hak arayanlar o zaman NEREDEYDI?????????????
Arkadaşım seni kutluyorum...En önemli konudan bahsediyorsun.. Tum Turkiye biliyor ki iki yıl once Gaziantep, Sivasspor maçında ölümüne oynadı.. Hiç iddiası olmayan takımın oyuncusu Beto ikinci golu atınca o kadar sevinç gosterisi yaptı ki sarı kart gordu..
Sadece Tabata değil Beşiktaş GÜYA İsmail Koybaşının transferi için 7 milyon dolara yakın para verdi Antep'e....İsmail Koybaşı nın degeri hiçbir zaman 500 bin dolar bile değil..... İsmail Koybaşına,Tabata ya verilen bu paralar bir araştırılsın da gorelim...
RIza Çalımbay bu maçtan hiç bahsetrmiyor...????? Bahsetsin...!!!

HaKaN
18.07.2011, 16:54
helal olsun hocam :) yola devam..

kamışlı58
20.07.2011, 00:31
senin kaliteni kişiligini biliyoruz hocam başarılı olacagından şüphemiz yok ALLAH yardımcın olsun başarılar

üçyıldız58
20.07.2011, 11:26
başkanımız fenerbahçeli olduğu için çıkıyor bu soylentıler demiş hocsmız ama ben boyle soyledıgıne ınanmak ıstemıyorum umarım oyle bırsey dememıstır demışse adama sorarlar o zamn ne işi var sivassporun başında diye

zaten bizim başımıza ne geldiyse bu satılık kulup yüzünden geldi alalardı bize göndedikleri paraları bir yerlerine sokalardı
dün karşıydım o günki atmosfere bugünde karşıyım yanlız başkanın yanındayız
İNŞALLAH ders almıştır