Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASPOR OYUNCULARININ YAŞ ORTALAMASI
BÜTÜN OYUNCULARIN YAŞLARINI TOPLADIM VE BÖLDÜM
BİZİM OYUNCULARIN YAŞ ORTALAMASININI BULDUM
SİVASSPORUN YAŞ ORTALAMASI
25.9
26 DA DİYE BİLİRİZ.
BENCE BİRAZ YÜKSEK ÇIKTI TAKIMDA ÇOK YAŞLI FUTBOLCULAR VAR.
TAKIMI GENÇLEŞTİRMEK LAZIM BİRAZ.
SİZ NE DERSİNİZ BİLMİYORUM
sinan58_34 06.11.2005, 18:30 TABIKI AMA BIZE SUAN TECRUBELI FUTBOLCULAR LAZIM INSALLAH ILERLEYEN SUREK ICERISINDE YAS ORTALAMAMIZ DAHADA DUSECEK
gençlerde olur işallah ama kallanın muhammed alinin tecrübeleri ortada abiler olmadan biyere varamayız
YAŞ FAKTÖRUDE VAR AMA ÖNCE TERCUBE.
dj_sado_88 06.11.2005, 20:04 bu günki maçtada gördükki herşeyden önemlisi tecrübe tabi yaş farkıda önemli yani ne çok yaşlıyız ne çok genciz
Yaşda önemli gençte şimdilik böyle olsunda ilerde düzeltiriz...
yavaş yavaş takıma gençleri yerleştirmek lazım.
yaşlı futbolcumuz çok fazla,30 yaş civarı bayağı var.
gençler yerlştirilirse takıma uzun süre götürür takımı.
CÜSSKB-Aynur 11.11.2005, 11:36 Takımımızın yaş ortalamasının yüksek olması çokda büyütülecek bir şey değil bence. Takıma hiçbir katkısı olmayan, sahada bir varlık göstermeyen genç futbolcu olmasından sa tecrübeli olması daha iyidir.
shadow3458 11.11.2005, 11:39 FAZLA YAŞLI DEĞİL TAKIM ŞUAN SİVAS SPORUMUZA TECRÜBELİ FUTBOLCULAR LAZIM DAHA İLERKİ YILLARDA GENÇLEŞTİRME OPERASYONLARI ŞART.UMARIM EN YAKIN ZAMANDA CAN ARAT TEKRAR SİVASA GELİR BANA GÖRE GELECEĞİN EN ÖNEMLİ DEFANS OYUNCUSU
arkadaşlar takımımızın yaş ortalamasını neye göre yüksek buluyorsunuz 26 yaş çok genç demektir.yok armutun sapı üzümün çöpü bunları geçelim takım sonderece güzel devre arasında yapılacak 2-3 takviye ile süper oluruz.unutmayın milli takımımız bile 30 yaşın üstündeki futbolcular ile başarıyı yakaldı.
takımızın yaş ortalaması çok iyi bence gençlerimizin en az 4 5 sene beraber oynayabilecek durumda olması bizim içinde bir şans...arkadslarında dediği gibi bir iki ortasada macı cevireck oyuncu olursa uefa kupasına kesin katılırız.
arkadaşlar takımımızın yaş ortalamasını neye göre yüksek buluyorsunuz 26 yaş çok genç demektir.yok armutun sapı üzümün çöpü bunları geçelim takım sonderece güzel devre arasında yapılacak 2-3 takviye ile süper oluruz.unutmayın milli takımımız bile 30 yaşın üstündeki futbolcular ile başarıyı yakaldı.
Evet arkadaşım sana katılıyorum HATİCEye değil NETİCEye bakmak lazım takım şuan süper tabiki genç arkadaşlarımız olmalı ama bize şimdi gençlikten ziyade tecrübe lazım.
kalla 30
hakı 30
murat duman 31
hakan turan 31
muhammed 31
ve büyük çoğunluğuda 29 yaşını geçmiş.
ben sadece araştırdım
eğer iyi diyorsanız siz bilirsiniz bana göre takım yaşlı
sinan-58 11.11.2005, 12:28 FAZLA YAŞLI DEĞİL TAKIM ŞUAN SİVAS SPORUMUZA TECRÜBELİ FUTBOLCULAR LAZIM DAHA İLERKİ YILLARDA GENÇLEŞTİRME OPERASYONLARI ŞART.UMARIM EN YAKIN ZAMANDA CAN ARAT TEKRAR SİVASA GELİR BANA GÖRE GELECEĞİN EN ÖNEMLİ DEFANS OYUNCUSU
arkadaşım sana katılmıyorum can arat şu anda sivassporda ilk 11 e giremez gelmemesi daha hayırlı defansımız çok sağlam
BÜTÜN OYUNCULARIN YAŞLARINI TOPLADIM VE BÖLDÜM
25.9
26 DA DİYE BİLİRİZ.
Abi bırak Allah'ını seversen... 26 ortalamanın neresi yaşlı... Bence bu ortalama çok çok normal... Sadece bana göre değil bu konu hakkındaki genel fikir böyledir. Tecrübesiz tıfıllardan oluşan kadroyla da birşey yapılmaz. herkes Nuri Şahin değil ya.....
kalla 30
hakı 30
murat duman 31
hakan turan 31
muhammed 31
ve büyük çoğunluğuda 29 yaşını geçmiş.
ben sadece araştırdım
eğer iyi diyorsanız siz bilirsiniz bana göre takım yaşlı
Abi biz senin hesaplara göre yorum yapıyoruz. Ortalamanın 26 olduğunu söyleyen sensin. Daha sonra çoğunun 30 yaş üstü olduğunu söyleyen yine sensin. Muhtemelen senin hesaplarda bir yanlışlık var!...:eek:
mami_LEE 04.02.2006, 20:18 eet genç bi kadro kurmamız lazım ts gibi şuanda ts 25 gibi bi ortalamya sahip
Bence tecrübelileride gözardı etmemek lazım...
mami_LEE 05.02.2006, 06:51 ewet ama genç bi kadro her zaman daha iyidir gençten kastım gs gibi aydın vs. diil 23 24 yaşlarında oyuncular . . .
erhan5834 05.02.2006, 07:48 BÜTÜN OYUNCULARIN YAŞLARINI TOPLADIM VE BÖLDÜM
25.9
26 DA DİYE BİLİRİZ.
baba boşver yaw gençlerle tecrübeliler karma olmuş iyi böyle valla ...
mami_LEE 05.02.2006, 08:36 olmaz bence gençler ağırlıklı olmalı
35gürün58 05.02.2006, 09:10 Arkadaşlar, Sn.Bülent Uygun Günaydınlar..merhabalar..
Biz golcü aramaya devam edelim ,gelenin (kapalı kutu) ne olduğunu bilmeyelim,golcü ihtiyacımızı nasıl gidereceğimizi düşünürken ...Gözden çıkardığımız ve süper lige çıkmamızdaki en büyük pay sahiplerinden MOHAMMED ALİ Ankaraspor-Diyarbakır maçında iki gol atarak adeta kendisini satanlara nanik yaparak ''daha çok golcü ararsınız !'' mesajı vermiştir. Netice itibariyle bir özdeyişi ''kaçan balık büyük olur'' u hatırlatmıştır...yazık..
35gürün58 05.02.2006, 09:11 Arkadaşlar, Sn.Bülent Uygun Günaydınlar..merhabalar..
Biz golcü aramaya devam edelim ,gelenin (kapalı kutu) ne olduğunu bilmeyelim,golcü ihtiyacımızı nasıl gidereceğimizi düşünürken ...Gözden çıkardığımız ve süper lige çıkmamızdaki en büyük pay sahiplerinden MOHAMMED ALİ Ankaraspor-Diyarbakır maçında iki gol atarak adeta kendisini satanlara nanik yaparak ''daha çok golcü ararsınız !'' mesajı vermiştir. Netice itibariyle bir özdeyişi ''kaçan balık büyük olur'' u hatırlatmıştır...yazık..
burak_baykal 05.02.2006, 10:16 [QUOTE=mami_LEE]eet genç bi kadro kurmamız lazım ts gibi şuanda ts 25 gibi bi ortalamya sahip
gardaş şimdi bizim yapacağımız iş süper ligde kalıcı ve lige alışmaktır.daha sonra allah izin verirse gerçekleştireceğiz............ ....
ileriye dönük planlar için gençler gerek tabii ki
Öz sivaslı 05.02.2006, 12:26 vallaha yaw isterseniz dede diyelim ellerinede bir baston öyle oynasınlar.Siz dalga mı geçiyorsunuz yaw adamlar sivassporun kadrosu gibi adam arıyo siz yaşlı diyorsunuz.Takımımız mükemmel kimse yaşlı falan demesin şimdi.
mami_LEE 05.02.2006, 16:57 [QUOTE=mami_LEE]eet genç bi kadro kurmamız lazım ts gibi şuanda ts 25 gibi bi ortalamya sahip
gardaş şimdi bizim yapacağımız iş süper ligde kalıcı ve lige alışmaktır.daha sonra allah izin verirse gerçekleştireceğiz............ ....
orası öle ama kalıcı olmak için de gençlere ihtiyaç war . . .
twity_58 05.02.2006, 17:10 arkadaslar genclestrmek için yapılan calısmalar ortada bugun ilk meyvemızı aldık..
mami_LEE 06.02.2006, 15:47 o da güzel gençleştirme çalışmaları devam etsin . . .
ulaşlı yiğido58 06.02.2006, 17:25 bencede şuan tecrübeli oyuncular lazım 2-3 sene ondan sonra her sene takıma 2 genç oyuncu takviye yaparak takım gençleşir ileriye yatırım yaparız
ulaşlı yiğido58 06.02.2006, 17:25 aynen böyle devam takım gençleşsin
burak_baykal 06.02.2006, 17:35 daha iyi oyuncuların olması ve genç olması sivasspor içinde yararlı hele başarılı olanlar sivassporda kalmaları lazım..............
SVS_5858 06.02.2006, 17:39 Dunya devi milan'ın yas ortalaması 30 uzerinde bizimki 26 cok mu?
mami_LEE 07.02.2006, 08:32 o da doru sen de haklısın ama arada bi fark war kendin de yazdın dunya devi milan onlarınki yaşlı tecrübeli ve yıldız oyuncular mesela savunmada maldini 36 yaşında ama hala bir dunya starı aynı şekilde stam vs . . .
SEMİH-58 07.02.2006, 09:05 yaşlılar ama ii adamlar
mami_LEE 07.02.2006, 15:15 ewet bizimkiler de öyle olsa ok ama bizim yaşlılar biz yaşlandık diyip koşmuyolar sonra da emekli oluyolar aha bakın bülent maldini ondan daha yaşlı ama hala oynuyo bülent naptı ? hemen çekildi ben emekli oluyorum bi de dünya da en genç nufus bizde türkiye de tüm takımlara genç oyuncular lazım . . .
suşehri attack 05.03.2006, 17:16 çok da genç olunca tecrübesizlik olyo bence en iyiis 22
TracyMcGrady58 05.03.2006, 17:35 takim yaslilar ve gencler arasinda kurulmus bir takim ve buda cok iyi bence cünkü yaslilarin tecrübesi ve genclerin hirsi ile bu is cok iyi gider
YatodaSin 07.03.2006, 16:36 Bence yas ortalamasi cok iyi gencede degil yaslida degil.Yani tecrübe eksikligi veya yasli oyuncu problemi yok
yaş ortalaması normal tecrübeliler gençlere yardım ederler buda iyi olur
|