Orijinalini görmek için tıklayınız : Sözleşmesi Bitecek Oyuncular 30.06.2012

kangallıwert
19.07.2011, 15:11
Arkadaslar her fırsaatta kulubumuzde para olmadigi icin transferde zorluk yasadigimiz soyleniyor..Bnde seneye sezon sonu sozlesmesi bitecek olan oyunculari bedavaya simdiden anlasmalari icin arastirmada bulundum..Umarim yarari dokunur...

TÜRKİYE
Erkan Zengin (25)
Kemal Tokak (22)
Alanzinho (28)
Bekir Irtegün (27)

ALMANYA
Makoto Hasebe (27)
Arthur Boka (28)
Mohamed Zidan (29)

RUSYA
Andriy Voronin (31)
Aleksandr Anyukov (28)

DİĞER LİGLER
Sotiris Ninis (21)
Simão Mate (22)
Leite Adriano (29)
Jorge Valdivia (27) (Bu adam gelsin 10 numara derdine son)
Dagoberto (28)
Petri Pasanen (30

Not:Emege saygı ;)

Yusuf Çevik
19.07.2011, 15:21
Teşekkürler kangallıwert ama yönetim bizim dediklerimize göre hareket etmiyorlar.

Biz kafamızı yormayalım,Rıza Hoca elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur.

tavatir
19.07.2011, 15:23
Erman Kılıç, Kadir Bekmezci, Cihan Yılmaz ve Eneramo'yu da yazabilirsin listeye. Onların sözleşmesi bitiyor.

Bu arada dün Halil Özer'i dinledim. Süper Lig'den küme düşürülme gerçekleşirse küme düşen tüm takımların oyuncuları serbest kalıyormuş.

Yusuf Çevik
19.07.2011, 15:24
Erman Kılıç, Kadir Bekmezci, Cihan Yılmaz ve Eneramo'yu da yazabilirsin listeye. Onların sözleşmesi bitiyor.

Bu arada dün Halil Özer'i dinledim. Süper Lig'den küme düşürülme gerçekleşirse küme düşen tüm takımların oyuncuları serbest kalıyormuş.

Bizde küme düşürülecek takımları bekliyecek değiliz heralde :)

tavatir
19.07.2011, 15:32
Bizde küme düşürülecek takımları bekliyecek değiliz heralde :)

Yok zaten o anlamda değil. Allah korusun inşallah bizimle ilgili kötü bir durum oluşmaz. Çok korkutucu düşünmesi bile.

Yusuf Çevik
19.07.2011, 15:34
Yok zaten o anlamda değil. Allah korusun inşallah bizimle ilgili kötü bir durum oluşmaz. Çok korkutucu düşünmesi bile.

Korkma Sivasspor`u düşüremezler inşALLAH.

Kardeşim bir kere bana maçta şikelik bir pozisyon gösterin. Hangisi Korcanın elinden kaçırmasımı şike ? ?

Kardeşim hiç mi kaleci elinden kaçıramaz,yasak mı elinden kaçırmak.

He araba için mi sattı maçı.Korcan istese araba alamazmı çok mu zor ki şike şike diyorlar.

münihli_58
19.07.2011, 15:34
Ninis Yunanistanin Arda Turan'i... bize Valdivia yakisir :)

sandal5877
19.07.2011, 15:40
gerçekten iyi araştırma ama gelecek yıl için...

faty05
19.07.2011, 16:16
Bu oyuncuların hiçbiri gelmez belki Erkan.

erdalbaba239
19.07.2011, 16:50
Valdivia İyi transfer olur ama yönetimin bizi duyacağını sanmıyorum hele ki basımızda bu şike belası varken..

yigido_ersin58
19.07.2011, 17:07
Yalçın Ayhan Orduspor da Biz alsak bize faydalı olurdu

HALIL
19.07.2011, 17:11

vallahami

hele erman kadir cihan super uclusu kesinlikle kalmali yoksa isimiz vahim bence sivassporda kalirlar burayi cok seviyor bu uc kafadar

yigido_ersin58
19.07.2011, 17:14
kadir--erman--cihan bu üçlü bizde her ne olursa olsun kalmalı bu adamların sözleşmesi bitmeden yönetımın hemen uzatması lazım

redwhite
19.07.2011, 17:48
Yalçın Ayhan Orduspor da Biz alsak bize faydalı olurdu

o zaman sedat bayrak ı göndermemimiz gerekirdi şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok

eskibektaşlı
20.07.2011, 07:38
KULE HAREKATI Yeniasır -20.07.2011
Giriş tarihi : 19.07.2011, Salı 17:43 Güncelleme : 17:43 Kızıltan'ın ısrarları üzerine harekete geçen yönetim yıldız oyuncuyla anlaştı. Batdal'ın bonservisini almaya çalışan Göztepe Ersen'in transferini askıya aldı

Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de Süper Lig'e çıkma mücadelesi verecek olan Göztepe uzun süredir gündeminde olan Galatasaraylı Mehmet Batdal'ın transferini bitirdi. Bir süredir Kasımpaşa'nın 1.98'lik devi Ersen martin ile görüşen ve prensipte anlaşan yönetim Mehmet Batdal'ın transferinin gündeme gelmesiyle rotayı yıldız futbolcuya yöneltti. Futbol Direktörü Ali Gültiken Galatasaray'dan ayrılan Mehmet Batdal ile görüştü. Teknik Direktör Özcan Kızıltan'ın da alınması için ısrar ettiği yıldız futbolcuyla yapılan görüşme olumlu sonuçlandı. Göztepe yönetimi yıldız futbolcuyu mülküyle almak için Galatasaray yönetimi ile görüştü. Daha önce Göztepe'de de görev yapan Fatih Terim'in de onayını alan yönetim Galatasaray'dan da olumlu yanıt aldı. Kasımpaşa ile bonservis problemini çözen 1.98'lik Ersen Martin'in Göztepe'ye gelmek için haber gönderdiği yönetimin ise transferi askıya aldığı öğrenildi.