Orijinalini görmek için tıklayınız : ALP; “Amacım daha çok gol atmak “

Yusuf Çevik
22.07.2011, 14:34
http://resimzade.com/Show.html?i=29330&token=31256 (http://resimzade.com/Show.html?i=29330&token=31256)

Sivas 4 Eylül Belediyespor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Alp Kaya, yeni sezonda geçen sezon gösterdiği performansın üzerine çıkacağını söyledi.

Savunmanın sağında oynamasına rağmen attığı 10 golle takımında ve grubunda birçok santraforu geride bırakan Alp Kaya, özellikle attığı frikiklerle dikkat çekti.

Yeni sezonda, hem kendisinin, hemde takımımın daha başarılı olacağını söyleyen Alp “Tabi benim öncelikli görevim bulunduğum mevkide en iyisini yapmak, tabi bunun sonunda da golle buluştuğum zaman mutlu oluyorum. Yeni sezonda hedefim takımıma daha çok katkı yapıp, daha çok gol atmak” dedi.

favori58
22.07.2011, 14:53
Sana ve 4 eylülspor'a başarılar.inşallah bu yıl 2.lige çkarsnız

ozledımeskıyı
22.07.2011, 17:50
seneye 4 eylül 2. lige inş

HALIL
22.07.2011, 19:39
seneye bu takim cok canlar yakacak darisi sivasin diger takimlarina

HaKaN
22.07.2011, 19:44
Alp`ın nasıl oynadığını bilmiyorum.Ama okuduğuma göre kendini geliştirirse Alp`ı Sivasspor`da görmek isteriz.

Uğur`un yerine kullanırız üstüne adam 10 tanede gol atmış.:)

yol58
22.07.2011, 22:06
inşallah kardeş yolun ve bahtın açık olsun daha çok başarılı olki sivas sporumuzda görelim

fatihcan58
22.07.2011, 23:21
ben çıplak gözle izledimm izmirdeki altınordu maçında adam tam bir saatli bombo sanarsınız milli güreşçii hiç bir tekniği yok sadece fiziği var o kadar afedersiniz ama tam bir sığır çalım paslaşma hib bir teknik özelliği yok sadece adam karşılama var o kadar

OzkanBaskan
08.09.2011, 12:26
Bu kardeşimiz futbolcu aileden geliyor bildiğim kadarıyla umarım dilediği gibi bir sezon geçirir ve en kısa zamanda sivassporumuzda da görürüz.

aozdemir
08.09.2011, 12:58
4 eylül 2. lige özel idare 3. lige çıksa futbolda kimse tutamaz bizi artık :)

sebasteia
09.09.2011, 15:28
belediye takımı yeteri kadar tecrübe edindi geçen yıl. k.maraş maçında izlemiştim sivas'ta iken. kendilerine başarılar diliyorum. sivasspor'un yedeği olarak her daim hazır beklesinler kayseri erciyes gibi. zorda kalırsak yer değiştiririz. :D

tavatir
09.09.2011, 16:38
belediye takımı yeteri kadar tecrübe edindi geçen yıl. k.maraş maçında izlemiştim sivas'ta iken. kendilerine başarılar diliyorum. sivasspor'un yedeği olarak her daim hazır beklesinler kayseri erciyes gibi. zorda kalırsak yer değiştiririz. :D

Aynen katılıyorum. 4 Eylül Bld olabildiğince üst liglere çıkmalı. Ve devamlı hazırda beklemeli.

İlk hafta kendi evimizde İskenderun'u yenemedik , berabere kaldık. Geçen hafta bay geçtik. Bu hafta Karsspor deplasmanındayız. Kars deplasmanında ben de yer alacaktım ama son anda programım değişti.

Kars deplasmanı sezonda sergileyeceğimiz performans için ipucu verecek ve sezon sonunda hangi noktada olacağımız için ön fikir edinmemizi sağlayacak. Bu deplasmanda olacağımı düşünürken son anda gidememek üzücü oldu ama inşallah takım güzel bir galibiyet alır.

velibircan
10.09.2011, 02:19
ben çıplak gözle izledimm izmirdeki altınordu maçında adam tam bir saatli bombo sanarsınız milli güreşçii hiç bir tekniği yok sadece fiziği var o kadar afedersiniz ama tam bir sığır çalım paslaşma hib bir teknik özelliği yok sadece adam karşılama var o kadar

D:D::D helal sana arkadasım belli ki alp le gecmısde bir mevzun olmus yoksa böyle bir yorumu aklı basında kımse yazmaz...ben sınıf arkadasıyım ( beden egitimi bölümü antrenörlük bölümü yani sen ve senin gibi bi dolu olanlar varya sayfada ayagına top degmeyen ama degenlerden cok bılgısı olan) adam daum zamanında fenerbahce de profesyonel olmus yetmemiş klasmanlarındaki milli takımlarında da oynamış bazı nedenler nedenıyle onune setler cekılmıs bırısi...haber de de yazdıgı gibi gruplarında gol krallrıgında 2. sırada bıtırdı benım bıldıgım türkiyede hangi grupta defans oyuncusu gol krallıgında 2. sırada olmuş varsa bılgın soyle...

ama pardon siz en iyisini bilirsiniz ;) yine de sen laf söyleceğim diye ortaya düşme komık oluyorsun...