Orijinalini görmek için tıklayınız : Bari siz yapmayın!

Yusuf Çevik
22.07.2011, 16:10
http://resimzade.com/Show.html?i=29333&token=5559 (http://resimzade.com/Show.html?i=29333&token=5559)

Gaziantepspor'un Taraftar Derneği, dün akşam oynanan Gaziantep- FC Minsk maçı öncesinde taraftarlarına siyah kurdele dağıtmış. Nedeni de, malum şike olaylarını protesto etmek içinmiş. İlk bakışta bunu yapan derneğe veya kişiye “Bravo, çok iyi yaptın” demek gerekir,ama ben demiyorum,diyemiyorum..

Çünkü futbolda ayak oyunları dendiği zaman benim ve bütün Sivasspor taraftarının aklına ilk olarak,3 sezon önceki Gaziantep-Sivasspor maçı geliyor. Hatırlanacağı gibi, Gaziantep'in ligde hiçbir iddiası yokken, şampiyonluğa koşan Sivasspor o maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlamış, devre arasında Gaziantep Başkanı soyunma odasına girerek, futbolcularına galibiyet priminin 3-5 kat artırdığını söylemiş, canını dişine takan Gaziantepli futbolcular sahadan 2-1 galip ayrılarak, Sivasspor'a şampiyonluk yolunda çok büyük darbe vurduğu gibi, çekiştiği Beşiktaş'a da inanılmaz avantaj sağlamıştı.

Daha sonra, Gaziantepspor Başkanın Beşiktaş Başkanıyla iş ortaklığı olduğu öğrenildi.

Bu maç için söyleyecek fazla bir şey yok. Her şey ortada. Buna rağmen kimse hiçbir şey yapmadığı gibi ciddi manada gündeme bile getirmedi. Sadece bağrı yanan Sivaslılar isyan etti, fakat kimse duymadı!

Sivasspor'un şansızlığı o zaman sporda şiddet yasanının yürürlükte olmamasıydı.
Dün “Temiz futbol” istediklerini belirterek taraftarına siyah kurdele dağıtan, dernek başkanı da, söz konusu maçta neler olduğunu, maçtan sonra duymuştur. Gaziantepli bu dernek başkanının,hiçbir iddiası olmayan takıma kulübün primi 3-5 kat artırmasının ne anlama geldiğini bilecek kadar da zekası vardır herhalde!!

Türkiye'de şike operasyonu başladığı günden sonra yazılan ve çizilenlere bakıyorum da, adı bu olaylarla fazla anılmayan kulüpler kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışıyorlar.

Keşke, 14 Nisan 2011'den öncesi de mercek altına alınsa da hep beraber görsek, bakın o zaman neler çıkar neler!..

stain
22.07.2011, 17:03
katılmamak elde değil yine nokta atışı bir yorum bravo abdullah abi

serserilerin_prensi
22.07.2011, 17:17
Gaziantepli bu dernek başkanının,hiçbir iddiası olmayan takıma kulübün primi 3-5 kat artırmasının ne anlama geldiğini bilecek kadar da zekası vardır herhalde!!

şuraya benim kafam takıldı arkadaşlar kusura bakmayın şimdi maç oynanırken sivasspor klubü başkanı soyunma odasında sivasspor lu futbolculara sizinkide 10 katına çıkarıldı deselerdi bizimkiler dahamı çok bastıracaklardı yani oraya çıkarken tmm paranın önemi var ama armanın önemi yokmuydu bizim oyuncularımız niye gaziantep sporlu futbolcular kadar bastırmadı... buraya takıldım beni anlamışssınızdır umarım...

58MUAMMER58
22.07.2011, 17:24
:mad:DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN olsa bari derler bari siz konuşmayın antepliler:mad:şike dendimi ilk akla gelecek şehir takımısınız bjk yle ne fırıldak çevirdiğinizi herkes biliyor hala o parayı yiyorsunuz yuh derler adama benim takımım 44 yıllık tarihinde şikeye filan bulaşmadı bulaşmazda medyada konuşanlar kıskançlıktan dolayı sivasspora saldırıyor çekemiyorlar sizin gibi .:mad:

PETKOVİC
22.07.2011, 18:11
http://resimzade.com/Show.html?i=29333&token=5559 (http://resimzade.com/Show.html?i=29333&token=5559)

Gaziantepspor'un Taraftar Derneği, dün akşam oynanan Gaziantep- FC Minsk maçı öncesinde taraftarlarına siyah kurdele dağıtmış. Nedeni de, malum şike olaylarını protesto etmek içinmiş. İlk bakışta bunu yapan derneğe veya kişiye “Bravo, çok iyi yaptın” demek gerekir,ama ben demiyorum,diyemiyorum..

Çünkü futbolda ayak oyunları dendiği zaman benim ve bütün Sivasspor taraftarının aklına ilk olarak,3 sezon önceki Gaziantep-Sivasspor maçı geliyor. Hatırlanacağı gibi, Gaziantep'in ligde hiçbir iddiası yokken, şampiyonluğa koşan Sivasspor o maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlamış, devre arasında Gaziantep Başkanı soyunma odasına girerek, futbolcularına galibiyet priminin 3-5 kat artırdığını söylemiş, canını dişine takan Gaziantepli futbolcular sahadan 2-1 galip ayrılarak, Sivasspor'a şampiyonluk yolunda çok büyük darbe vurduğu gibi, çekiştiği Beşiktaş'a da inanılmaz avantaj sağlamıştı.

Daha sonra, Gaziantepspor Başkanın Beşiktaş Başkanıyla iş ortaklığı olduğu öğrenildi.

Bu maç için söyleyecek fazla bir şey yok. Her şey ortada. Buna rağmen kimse hiçbir şey yapmadığı gibi ciddi manada gündeme bile getirmedi. Sadece bağrı yanan Sivaslılar isyan etti, fakat kimse duymadı!

Sivasspor'un şansızlığı o zaman sporda şiddet yasanının yürürlükte olmamasıydı.
Dün “Temiz futbol” istediklerini belirterek taraftarına siyah kurdele dağıtan, dernek başkanı da, söz konusu maçta neler olduğunu, maçtan sonra duymuştur. Gaziantepli bu dernek başkanının,hiçbir iddiası olmayan takıma kulübün primi 3-5 kat artırmasının ne anlama geldiğini bilecek kadar da zekası vardır herhalde!!

Türkiye'de şike operasyonu başladığı günden sonra yazılan ve çizilenlere bakıyorum da, adı bu olaylarla fazla anılmayan kulüpler kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışıyorlar.

Keşke, 14 Nisan 2011'den öncesi de mercek altına alınsa da hep beraber görsek, bakın o zaman neler çıkar neler!..

Abim senden Allah razı olsun yerden göğe kadar haklısın.

HALIL
22.07.2011, 18:37
benim icin gaziantepspor coktan bitmistir hatta gaziantepli bir arkadasim vardi onla bile gorusmuyorum artik allah belalarini verecek

oguzhan58 sivas
22.07.2011, 19:00
cok guzel bir konu bende bunu hep soylerdim simdi bizim sike yaptimizi soyluyorlar besiktas anteple sike nin alaasini yapti

HaKaN
22.07.2011, 19:04
Aynen dediklerine katılıyorum Abdullah abi.

Hayırlısı olsun bakalım.

PETKOVİC
22.07.2011, 19:12
benim icin gaziantepspor coktan bitmistir hatta gaziantepli bir arkadasim vardi onla bile gorusmuyorum artik allah belalarini verecek

abartma istersen :)

alemdarlar
22.07.2011, 19:19
Antep,Kayseri,Trabzon demeyin arkadaşlar.Yoksa ceza alıyorum sitede.:)
Bakarız icaplarına.

bulentt07
22.07.2011, 20:35
Dün canı gönülden yenilmelerini istedim olmadı ınsallah legıa varsova yener bunları.benfıca yıda desteklıyorum.Gantep ve Trabzon Sivas bes yerken göbek atmıstı.her konuda milliyetciyim ama bu konuda asla.

4eylül
22.07.2011, 20:44
biz ta o zamanlar söylüyorduk

yol58
22.07.2011, 20:48
hay kalemine ve agzına saglık kapak olmuş sütten çıkmış akkaşıklara yüregine saglık

yol58
22.07.2011, 20:51
o maçı hiç unutmadıkki unutmucazda meydan boş atsınlar bakalım allah bir gibi inanıyorum alnımızın akıyla bu işte zarar görmeden aklanacagız.gör hele o zaman gele hayırlı gele akkaşıklara söyleyecek elbet bir iki sözümüz olacaktır.

kiNgSiZe58
22.07.2011, 20:55
antepi antep yapan paraya bogan zaten eziktas.. tabata ve ismail köybasi sayesinde nekadar para almislardi..

yol58
22.07.2011, 20:55
Gaziantepli bu dernek başkanının,hiçbir iddiası olmayan takıma kulübün primi 3-5 kat artırmasının ne anlama geldiğini bilecek kadar da zekası vardır herhalde!!

şuraya benim kafam takıldı arkadaşlar kusura bakmayın şimdi maç oynanırken sivasspor klubü başkanı soyunma odasında sivasspor lu futbolculara sizinkide 10 katına çıkarıldı deselerdi bizimkiler dahamı çok bastıracaklardı yani oraya çıkarken tmm paranın önemi var ama armanın önemi yokmuydu bizim oyuncularımız niye gaziantep sporlu futbolcular kadar bastırmadı... buraya takıldım beni anlamışssınızdır umarım...

elbette vardı armanın önemi ama güzel kardeşim o günleri hatırlarsak bazı çevreler sivasın şampiyon olmaması için çok çaba sarfetmişlerdi söylenecek çok söz var ama neyse...

58 SiVaSıM 58
22.07.2011, 22:14
SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUZ bizi düşürseler bile ki bu zor ihtimal henüz hiçbi belge çıkmadı bizle ilgili basında zaten fb,bjk,ts ve mersinin düşmesi bekleniyor sivasın adı geçmiyor

V1CT0RY
22.07.2011, 22:58
Şerefsizlerin Şeref Dersi Verdiği Nerede Görülmüş??

Beşiktaş'ın Taşeronu Olmaktan Sıyrılıp Önce Ona Buna Değil Kendinize Oynamayı Öğrenin , Sonra Millete Şeref Nidaları Atarak Ders Verin Zübükler...

MaXiMuM
23.07.2011, 00:23
Antep,Kayseri,Trabzon demeyin arkadaşlar.Yoksa ceza alıyorum sitede.:)
Bakarız icaplarına.

Aynen öyle. Bu çok şerefli !!! ve geçmişi çok temiz !!! kulüplerin ismini duyunca sinir katsayılarım artıyor :mad:

favori58
23.07.2011, 00:38
Aptullah abi kalemine sağlık,bende antepe bu nedenle çok gıcığım. Onlar her zaman beşiktaşın taşoranı oldular. Antep başkanını televizyonda terbiyeli maymun gibi görünce deriliyorum..

Örükcülü
23.07.2011, 07:31
antepi antep yapan paraya bogan zaten eziktas.. tabata ve ismail köybasi sayesinde nekadar para almislardi..

Ne kadar aldıkları biliniyor. Duyumlara göre maçtan önce bu maçın bedeli olarak 3 futbolcuyu transfer ediyormuş gibi toplam 15 milyon Euro verileceği duyulmuştu. İnanmamıştık. Ama maç sonucu istedikleri gibi gerçekleşince, sezon sonunda 250 bin TL'lik İsmail Köybaşı 3,5 milyon Euro, 1,5 milyon dolarlık Tabata 8,5 milyon Euro'ya Beşiktaşlı olmuşlardı. Üçüncü futbolcu olan Bekir'i ise Fenerbahçe kaparak oyunu bozmuştu.

Ve o sene Beşiktaş'ın şampiyonluğuna G.Antep yardakçılık yapmış bunun karşılığını da almışlardı. O zaman da SİYAH KURDELAmı bağlamışlardı acaba?

Yıllar önce Fenerbahçe'ye maçın ilk yarısın da 3-0 öndeyken ikinci yarıda 4-3 kaybetmenin mantığını da SİYAH KURDELA ile mi geçiştirdiler acaba?

Açtırmasınlar ağzımı? Yaşım az değil, duyduğum çok şey var. Şimdi bu federasyonda, adaletin piyonları kalkmış TEMİZ LİG yapıyorlar. YEMEZLER !, siz önce GEÇMİŞTE Kİ PİSLİKLERİ de bir dile getirin, sonra 18 takımın b.kunu, pisliğini İKİ KULÜBÜN üzerinden TEMİZLEMEYE KALKMAYIN !...

msck58
23.07.2011, 12:12
son iki sezondur futbol medyası tabata ve ismail köybaşına verilen bonservis bedelini konuşup durdu. türlü yorumlar yapıldı. ancak herkesin bilmesine rapmen hiç kimse bu bedelin gaziantep- sivas maçının teşvik priminin yasal yollardan antep'in kasasına sokulan para olduğunu dile getiremedi.
herkesin bildiği bu gerçeği beşiktaş bu yıl adeta teyit edercesine tabatayı 1 milyon euro ya katar klübüne sattı.

şimdi yıldırım demirören dürüstlük örneği göstererek bu yıl kazandıkları kupayı iade etmiş????????????????????

hadi lennnnn............

sen asıl bizden çaldığın kupayı ve antepe peşkeş çektiğin lig den ve şampiyonlar liginden bize gelmesi gereken çaldığın paraları ve en önemlisi SİVASSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNU VE İTİBARINI federasyona iade et.

existence
23.07.2011, 12:31
Aynen Öyle, Bunu sivaslılar değil tüm spor yazarları biliyor ama. Ahhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhh,

ozledımeskıyı
23.07.2011, 15:40
ya adamlar bu işte usta diyorlar beceremicekseniz yapmayın biz zaten yapmadık ama adamlar öyle yapılmaz böyle yapılır diye göserdiler zamanında bjk şampiyon oldubi tarafları ferahladı

SaYa
23.07.2011, 20:38
abartma istersen :)

BENCEDE ANORMAL ABARTI VAR..

SaYa
23.07.2011, 20:47
cok duygusal olmasak bu konuda..!! Gaziantepsporu bende pek sevmem ama sampiyonluga oynadigimiz sezondaki mactan bahsediyor bazi arkadaslar.Yok ilk yariyi 1-0 onde kapatmisizda yok devre arasi 3-5 misli tesvik primi verilmiste, 2 gol yiyip yenilmisiz.. bahane aranirsa bahane bitmez, peki biz o macta ikinci yari ne yapmisiz, madem o kadar lazimdi neden koruyamamisiz 1-0 lik avantaji.. esas biz kendi kendimizi sampiyonluktan etmisiz. sahamizda yenildigimiz Istanbul buyuksehir belediye macini neden kazanamamisiz o halde, oradadami tesvik oldu?? Yeterince profesyonel olamayan futbolcularimiz ve teknik ekibimiz kendi elimizle ayagimiza gelen sampiyonlugu BJK ya sunduk iste. Okuzun altinda buzagi aramaya hic gerek yok..

kamışlı58
23.07.2011, 20:58
namussuzlar birden namuslu oldular unutmasınlarki bu günlerin yarınlarıda var

benim hatırladıgım FB-ANTEP maçı vardı 4-3lük ilk yarı antepdallamaspor 3
fener satınalırspor 0 Sonra ne olduda 2nci yarı NAMUSLU Antep dallamaspor 4 gol yedi bunu açıklasınlar delikanlıysalar

kamışlı58
23.07.2011, 21:02
35 YILDIR TÜRKİYE 1 LİGİNDE GÖRDÜGÜM EN YALAMA TAKIMDIR ANTEPDALLAMASPOR

Metal Gear
24.07.2011, 23:30
Antep seyircisinin "şampiyon adayı babayı aldı" tezahüratını hiç unutmayacağım..Tez vakitte başarısızlıklar ve şansızlıklar kendilerini bulur inş..