Orijinalini görmek için tıklayınız : Satış Noktası Kapalı
SivasSpor.Com 23.07.2011, 21:07 http://www.sivasspor.com/images/stories//gif/sadsa
Sivasspor Lisanlı ürünlerinin satışının yapıldığı satış noktası kapalı.
4 Eylül Stadyumu yanında yer alan ve Sivasspor tescilli ürünlerinin satışının yapıldığı satış noktasından alış veriş yapmak isteyen veya bu satış noktasını görmek ve kesmek isteyen vatandaşlar satış noktasının kapalı olduğunu görünce geri dönmek zorunda kalıyor. Sivasspor tescilli ürünlerini almak, tescilli ürünleri görmek isteyen Sivasspor sevdalıları bu günlerde satış noktasından hizmet alamıyor.
Gurbetçi vatandaşlarının çoğunlukla alış veriş yapmak istedikleri satış noktasının kapalı oluşu dikkatlerden kaçmadı.Sivasspor sevdalıları ve gurbetçi vatandaşların bu günlerde yoğun bir şekilde takip ettikleri Sivasspor’a destek vermek, Sivasspor forması ve başka tescilli ürünleri alarak kırmızı-beyazlı ekibe katkı yapmak isteyenler kapalı olan satış noktasından elleri boş şekilde geri dönüş yapıyor. Sivasspor Satış Noktasından alış veriş yapmak isteyen kırmızı-beyazlı sevdalılar satış noktasının neden kapalı olduğu konusunda bir bilgilerinin olmadığını ve yetkililerden satış noktasının yeniden verdiği hizmetlere tekrar başlaması için çalışma yapmasını beklediklerini söylediler.
Gazete İzci
alemdarlar 23.07.2011, 21:11 Protesto ediyorlardır:D
Mecnun başkana söylüyoruz futboldan anlayan adamlar olsun yönetimde.Kim bilir hangi yönetici ilgileniyordur.Acaba tatilde mi.:)
Genel olarak bizde bişeyler var ama çözemedim.Soğuk rüzgarlar diyelim mi bu yaz aylarında buna.Allahım yardım et.
Besyo_cu 23.07.2011, 21:13 Bu duruma o kadar alıştık ki habere hiç şaşırmadım...
Gelirlerimiz az diye söylenip dururuz bunun nedeni birazda biziz. Gurbetçilerimiz gelmiş forma falan alacaklar ama bakıyorlar ki Storemiz kapalı şaka gibi...Daha yeni sezon formalarımızı bile tanıtmadık, bu boş vermişlik neden ?
Anderlecht ve Shaktar ile oynadığımız avrupa kupaları maçında Storemizde forma yoktu aklıma geldikçe sinirlerime hakim olamıyorum. Storenin önemini ne zaman anlayacağız merak ediyorum...
58MUAMMER58 23.07.2011, 21:14 :mad:ELALEM DEPLASMANDAKİ taraftarlarına forma tescilli ürünlerini satmak için store tırı yolluyor biz kendi şehrimizdeki FORMA VE ÜRÜN SATILAN YERİ kulubeyi kapatıyoruz nedemek lazım bilmiyorumki YUH ARTIK :mad::mad:
yorumyapıyombenya 23.07.2011, 21:16 Başkan içerde diye herşeyi boş verdik demek anlayın Mecnun Başkanın ne kadar önemli olduğunuda köstek değil destek olun
Buranın açık olduğu zamanlarıda gördük gezdik dolaştık çeşit yok hep aynı formalar biraz değişik ürünler koysalar hiçte fena olmaz. Burayla kim ilgileniyorsa hep merak etmişimdir.
Geçen yıl yeni formalar nezaman çıkar diye sormuştum yakında çıkacak dediler aradan bir yıl geçti halen çıkacak yakında çıkarmı çıkar diyorlar ama nezaman çıkar işte orası belli değil...
58CeZa58 23.07.2011, 21:25 burdan sivasspor camiiasina sesleniyorum
nezaman artik sivas store acilacaktir !!!!!!
nezaman millet internet üzeri orjinal lisansli forma siparis edebilecek
kac gurbetci yada türkiyenin dört bir yerinden forma isteyen milletimiz var nezaman sivasspor camiiasinin aklina gelecek forma satmak
nezaman taraftarlarin takima maddi destegi olabilecek
neden bukadar geride kalmisik biz neden!!!!
kac senedir sivasspor var birinci ligde forma yok
olacak sey degil
herkezin burda (almanyada) üstünde lisansli orjinal forma görüyorum
trabzon olsun denizli olsun ankaragücü olsun
peki neden sivassporumuzun ürünleri yok internete hele hele hayatimda dört dörtlül orjinal formada görmüs degilim
oyuncularin üstündekinden haric
biz anca pazardan aldigmiz formalari giyeriz
arkasinda 58 sivasspor yazili
cürük yapim formalari giyeriz artik
yani bana destek verin bu konu üzere
gelecek sezon birseyler yapilsin
resmi internet sitesi üzeri formamizi alabilelim
Sivasspor store dediler ben daha internetlerde ariyorum sivasstore bulamadim
ve birsey daha sivasda bile ben dogru dürüst sivasspor formasi bulabilmis degilim hepsi cakma adidasin ne formalarinin oldugnu biliyoruz
gelmis bana taraftar formasi diye gagalicaklar bide fiyatida taraftar formasina uysa
yani uyanalim stad dordurmakla sirf sivasspora maddi yardim yetmez
(bu yazdiklarimi bi kac gün önce stuttgart sivasspor forumuna yazmisdim
buraya kopyaladim bu konuyu dahada uygun buldum)
ZiDaNe58 23.07.2011, 21:26 açık olsa ne olacakki hala turkcell reklamlı formalarımız duruyo yeni ürün yok
58CeZa58 23.07.2011, 21:38 sivasspor resmi sitesi üzere
lisansli orjinal güzel adidas formalari ve baska sivasspor ürünleri satilmali
herkez rahat sekilde internetle siparis edebilmesi lazim
almanyada tut birinci ligden tah 4 ncü 5.liglere kadar tarftarlar icin forma sparis siteleri var
oysa biz sivasspor türkiye birinci liginde takimiz
ve bi kac senedirde 1.ligde oyniyoruz
artik yavas yavas birilerin
aklina sivasspor taratar ürünleri
internet üzere satma düsüncesi gelipte gerceklestirse
fena olmaz
almanyada 3.lig takimina bakiniz stadta
taratarlarin üstünde herkezin formasi var
yani uzaktan baktigimizda tribünlere insanlarin giydigi üstleriyle
o takimin renkleri belli olyuor
bizim türkiye anadolu takimlarina bakiniz birinci ligde
mac varken tribünlere bakiniz ben sahsen
o takimin renklerini göremiyorum
herkez öyle günlkük giydigi üstlerini giymis
elerinde cekirfek citlatip mac bakyiorlar sinemada gibi yani
tesavrat bile yok olsa bile kücük taratar grubleriyla
sirf yuhlamadn haric ve gol sevincinden haric birsey yok
türkiyede bu biraz üzücü
58CeZa58 23.07.2011, 21:41 açık olsa ne olacakki hala turkcell reklamlı formalarımız duruyo yeni ürün yok
ürünlerin nerden geldigi belirsiz
sivasspor formalarinin kopyasini yapip satis yapiyoruz iste
orjinal degilki ben bir kere gitmisdim
ayni formanin iki degisik kopyasi vardi
bende sordum abi hangisi orjinal
oda demezmi ikisidie
dogruyu söylemek gerekirse ikiside orjinal ve lisanli degildi
ben adidasin orjinal formalarini bilyiorum
türkler yasak olsa bile
adidasin lisan sembolünü bile kopyalayip millete
orjinal dyier stmak istiyor!!!
Dark Force 23.07.2011, 21:43 yeni ürün yok çeşitte yok hep aynı şeyler store satış noktasına önem verilmnesi gerekiyor....
serserilerin_prensi 23.07.2011, 21:57 :mad:ELALEM DEPLASMANDAKİ taraftarlarına forma tescilli ürünlerini satmak için store tırı yolluyor biz kendi şehrimizdeki FORMA VE ÜRÜN SATILAN YERİ kulubeyi kapatıyoruz nedemek lazım bilmiyorumki YUH ARTIK :mad::mad:
Sinirlenme abi...canıgı yerim senin ne zaman görsem isyan ediyon sen:)
sebasteia 23.07.2011, 22:21 yaklaşık bir ay evvel sivas'a gittiğimde forma almak için buraya uğradım. içeride ürün çeşidi çok az. ürünler birkaç yıl öncesinin. kardeşime çocuk forması aldım, girmişken boş çıkmayayım dedim. şimdi tamamen kapalı olduğuna göre demek ki baya bi şanslıymışım. :)
şarkışla 58 23.07.2011, 23:51 Yav bu SİVAS a ve SİVASSPOR a SİVAS lıdan başkası zarar vermez.Başka düşman aramaya gerek yok biz önce kendimize bakalım.
subasi29 24.07.2011, 00:24 :D baska soze gerek yok
Bende ne umitlerle gemerekten sivasa gittim forma alacam diye, bide baktimki kapali... Simdi yine geldik gurbet ellere bi sivasspor urunu almadan.
Buna bi cozum bulmalari lazim..!!! Hertarafta diger takimlarin formalari satiliyor, sivasspor formasina bakiyon hepsi sahte... Cok uzucu bir durum...
<Sivasspor58> 24.07.2011, 09:23 Acik olsa ne olacak 1 tane urun yok bu yonetimden bu kadar bir tane lisansli urun satan site bile yapmadilar
çaresizlikten çare üretebilseydim şöyle bir çözüm gelirdi aklıma. kırmız beyaz rengi olan bir kulubun lisanslı formasını alıp sivasspor arması yaptırarak formada tadilat düzenlememi yaptırsak acaba.
ya arkadaslar insallah ligde kalalim da yeterki atlet don kilot cikalim sahaya o derece yani :D
kangallıwert 24.07.2011, 10:56 Başkan içerde diye herşeyi boş verdik demek anlayın Mecnun Başkanın ne kadar önemli olduğunuda köstek değil destek olun
Baskan dısarıdayken sanki erken cıkıyordu..Konusturma simdi beni burda hersene Sivastan donerken ayni sorun...
djsivaslim58 24.07.2011, 12:01 rezillik ya 1 ligde sivassporun satis noktasi kapali kapali kapali
ben almanyadan geldim hem ayni ürünleri satiyorlar hemde kapali ya cok garip yani bu takim nerden gelir elde edecek ayip
kiniyorum !
Mustafa58Ağa 24.07.2011, 18:44 ne zaman açıktıki
2009-10 sezonunda kaldılar
Metal Gear 24.07.2011, 23:34 Geçen hafta Trabzon'da idim..Ürün çeşitliliklerini görmek için bir TSClub'a girdim..Birbirinden güzel tasarlanmış bayanalr için çocuklar için baylar için onlarca çeşit ürün vardı..Geçen sene mavi forma alayım dedim,kredi kartı bile geçmiyordu satış mağazasında..Bu alanda çok gerideyiz ne yazık ki
cılgınsivas58 24.07.2011, 23:45 federasyona tepki gösteriyorlardır:D
Gecen Sezon, Hollandadan Turkiye Geldigimde, Sivas'a ugradigimda ilk isim Sivasspor Store yi Arayip Bulmak Oldu.
Hem yeni forma alip hemde kulubumuze para kazandirmak amaciyla elimde baya bi parayla gitmisdim.
Fakat gecen senede kapaliydi. Cok Üzuldum acikcasi.
Sivasda bulunan gurbetci arkadaslar, eger gecen sezonun formasini almak istiyorsaniz merkezde ana caddelerin birinde 3 buyugun ve Sivassporun formasini satan yer var.
Bence yonetim bu olaya ciddi el atmali.
Profesyonel insanlara devredilmeli.
Cok amatorce yonetiliyor, bu yaz aylarin gurbetcilerin cok oldugu donemde nasil kapatirsiniz hayret icindeyim ?.
Acilen birisi bu rezillige el atmalidir !
PETKOVİC 25.07.2011, 07:55 Protesto ediyorlardır:D
Mecnun başkana söylüyoruz futboldan anlayan adamlar olsun yönetimde.Kim bilir hangi yönetici ilgileniyordur.Acaba tatilde mi.:)
Genel olarak bizde bişeyler var ama çözemedim.Soğuk rüzgarlar diyelim mi bu yaz aylarında buna.Allahım yardım et.
fenerium daha cok satıyo neyin protestosu olacak
Besyo_cu 25.07.2011, 08:29 Geçen hafta Trabzon'da idim..Ürün çeşitliliklerini görmek için bir TSClub'a girdim..Birbirinden güzel tasarlanmış bayanalr için çocuklar için baylar için onlarca çeşit ürün vardı..Geçen sene mavi forma alayım dedim,kredi kartı bile geçmiyordu satış mağazasında..Bu alanda çok gerideyiz ne yazık ki
Bu örnekleri daha çok çoğaltmak münkün aynı durumu bende geçen günlerde Bursa'da yaşadım adamlar harika ürünler çıkartmış, mağazadan boş çıkmak emeğe saygısızlık olur diye bir kaç parça bişey aldım.
emreOKOCHA 25.07.2011, 09:38 Sonra da biz diğer takımlarla si...yarıştıralım...Yok şo kadar büyüğüz yok bu kadar büyüğüz.Takım sanki 2.3.ligde...
kardeşim konuşup duruyoruzda kulüp başkanımızı içeri atmışlar hangi yönetiim kurulu üyesinin morali yerinde olurki. fenerliler aziz başkan için yürüdü eylem yaptı. hangi sivaslı adam gibi adam olan mecnun başkan için yürüdü. hengimiz başkanımıza sahip çıktı. götürdüler diye bizde suçlu muamelesi yaptık. yargısız infaz yaptık. başkanımızı sahiplenmedik. sonrada konuşuyoruz.
bir hikaye anlatayım sizlere hikayenin adı MÜSLÜMANA HARAM ÇEŞMESİ zamanın birinde adamın birisi bir çeşme yaptırmış üzerinde müslümana haramdır yazdırmış. gelen gören isyanlar başlamış kadıya vezire padişaha kadar itmiş bu olay. padişah buyurmuş tez getirin o zındığı buraya diye emir vermiş. asdamı yaka paça padişahın huzuruna getirmişler. sen demiş nasıl yaparsın nasıl böyle bir yazı yazdırırsın kellenin gideceğinden korkmazmısın demiş padişah. adam haklı gerekçelerim var ispatlarım demiş. eğer bana süre verirseniz ne dediğimi anlarsınız demiş. padişah tamam demiş eğer ben ikna olmazsamkellen gidecek demiş adam tamam demiş. padişahım demiş bir sinegogdan bir hamamı gerekçe olmadan tutuklayın zindana atın demiş. tamam demiş emir vermiş hamam tutuklanmış ama bütün yahudiler ayakta isyanda neden ne suçu vardı falan derken isyan başlamış serbest bırakmışlar. şimdi demiş kiliseden bir papazı tutuklattırın demişler onuda yaptırmış padişah bütün hristiyanlar baş kaldırmış isyan isyana bir süre sonra papazıda serbest bırakmışlar. şimdi demiş adam istanbulun en büyük camisinin imamını tutuklattırın. askerler gitmiş namaz bitiminde hocayı yaka paça almışlar zindana atmışlar. cemaat başlamış vay be bizde yıllarıdr bu adamın arkadasında namaz kıldık kimbilir ne suç işledi. kimisi zaten ben anlamıştım bu ağırbaşlılığın altında bir şeytan oyunu olduğunu kimi namazımızkabul oluyormuydu acaba bu devlet düşmanının arkasında derken hocayı arayan soran olmamış. adam padişaha demişki ne demek istediğimi anlayabildinizmi padişahım demiş. padişah ne diyeceğini bilememiş ve adamı serbest bırakmış. bir böyle bir toplum olduk.bizlere su bile haram aslında.
ben mecnun başkanla bir şekilde rastlaştım ve bu konuyu konuştum. bana bu işlerden anlayan bir tekstilci arkadaşı o bölümün başına getireceğini ve 2011-2012 sezonunun çok daha başka çok daha güzel geçeceğini söylemişti. adam içerde ve herkes mecnun başkanı eleştiriyor. ne yapıyorsunuz siz ya. sizde hiçmi duygu yok. başkanımız içerde başkanımız. sanırım oda sivasspordan istifa edecek gibi. kim gelecekse. böyle duygusuz taraftara başkanlık etmektense bence bıraksın daha iyi.
geçen yaz bu konuyla ilgili yazmıştım değişen hiçbişey olmadı.bu konu için foruma teşekkürler,yönetimde tanıdıkları olanlar iletsinler lütfen
Sıkıntı devam edıyor mu? Sivas'da yaşayan arkadaşlardan bilgisi olan var mı?
Atatürk caddesınde forma satısı yapan bır spor mağazası var,orada da satılıyor formalarımız,elı bos donmek ıstemeyen hemserılerımın dıkkatıne. Gercı ben store dan alarak klube kazandırmayı tercıh ederım ama elı bos donmemek ıcın sızlere altarnatıf olsun.
serkan_ozcan58 25.07.2011, 21:04 yazık gercekten lısanslı urunler konusunda hala cok gerıdeyız.sponsor yok deplasmana gıderken lisanslı urunler satan bır tırımız yok yenı yonetımde tekstıl sektorunden bır yonetıcı lısanslı urunlere onem vercez dedı hanı nerde o beyfendı taraftarın sesıne kulak versın yeter artık bızımde kendını yenıleyen bır satıs magazamız olmalı adı da bence sivastore olsun
yener_sahin 26.07.2011, 11:08 Storeden sorumlu yönetici tatilde galiba...Burayı bize verseler daha iyi yönetirdik...Rezil ettiler hepimizi...Bankasya takımlarından sonra çıkıyor formalarımız...Yıllardır işi bilmeyen insanlar bu işin içindeler.
kangallıwert 26.07.2011, 11:45 Storeden sorumlu yönetici tatilde galiba...Burayı bize verseler daha iyi yönetirdik...Rezil ettiler hepimizi...Bankasya takımlarından sonra çıkıyor formalarımız...Yıllardır işi bilmeyen insanlar bu işin içindeler.
Sorumlu yonetici yıllardir tatilde bir türlü donemedi haber alamiyoruz;) İşin sakasi en gec forma bizim cıkıyor nerdeyse ve her zaman en dandikde bizimki oluyor..Bari gec cıkariyorsun adam akilli forma cıkar ama oda yok..
kangallıwert 26.07.2011, 11:46 Sıkıntı devam edıyor mu? Sivas'da yaşayan arkadaşlardan bilgisi olan var mı?
Atatürk caddesınde forma satısı yapan bır spor mağazası var,orada da satılıyor formalarımız,elı bos donmek ıstemeyen hemserılerımın dıkkatıne. Gercı ben store dan alarak klube kazandırmayı tercıh ederım ama elı bos donmemek ıcın sızlere altarnatıf olsun.
Kardes yer tam olarak nerde?Bide Lisansli ürün satiliyor demi?Ayrica Forma fiyatlarını biliyormusun?
Hiç yenilik yok ki hep aynı formalar var , ama kapatmamaları lazımdı en kısa zamanda inşallah açılır.
alemdarlar 26.07.2011, 13:55 fenerium daha cok satıyo neyin protestosu olacak
Petkov kardeş. Neeee:)
alemdarlar 26.07.2011, 13:57 Storeden sorumlu yönetici tatilde galiba...Burayı bize verseler daha iyi yönetirdik...Rezil ettiler hepimizi...Bankasya takımlarından sonra çıkıyor formalarımız...Yıllardır işi bilmeyen insanlar bu işin içindeler.
Bir efsane başkan var. Onu arıyor gözlerimiz. Yaşasın SEÇİLMİŞ...
PETKOVİC 26.07.2011, 20:19 Petkov kardeş. Neeee:)
feneriumlar eskisinden daha cok satıyor diyorum. yani heralde sivastan daha cok satacaklar bi zahmet ama :) 2 ayda 60 trilyon ciro gelir elde etmisler
alemdarlar 27.07.2011, 08:46 feneriumlar eskisinden daha cok satıyor diyorum. yani heralde sivastan daha cok satacaklar bi zahmet ama :) 2 ayda 60 trilyon ciro gelir elde etmisler
Petkov kardeşim.Seni severim.Güzel kardeşimizsin.Konumuzun dışında başka oluşumları veya firmaları konuşmayalım kardeşim.Allaha emanet ol.
alemdarlar 28.07.2011, 10:46 Bu duruma o kadar alıştık ki habere hiç şaşırmadım...
Gelirlerimiz az diye söylenip dururuz bunun nedeni birazda biziz. Gurbetçilerimiz gelmiş forma falan alacaklar ama bakıyorlar ki Storemiz kapalı şaka gibi...Daha yeni sezon formalarımızı bile tanıtmadık, bu boş vermişlik neden ?
Anderlecht ve Shaktar ile oynadığımız avrupa kupaları maçında Storemizde forma yoktu aklıma geldikçe sinirlerime hakim olamıyorum. Storenin önemini ne zaman anlayacağız merak ediyorum...
Elbet bir gün o gün gelecek.TIR TIR heryerde gezecek...
sofularlı34 01.08.2011, 10:54 .......................biz böyle sessiz sedasız organize bir şekilde olup sadece klayve başında yorum yaparsak ki yorum bile yapmayanlarda var..bizim SİVAS STORE miz de kapalı olur..yeter artık denmeli Şike olaylarında bizede çamur atanlara karşı bir tepkimiz olmallı
58CeZa58 03.08.2011, 17:36 Bendim duyduma göre sivassporun taratarla orjinal adidas formalarida yok
sirf oyuncularda varmis
adidasa bir milyon avro yatirim yapip forma üretiyorlarmis sivassprimuza
ama sivassporumuz simdiye kadar böyle birseyi yapmamis
galiba parasina kiyamadilar
ama bu sitede her insan bilyiorki
forma üretimi icin 1 milyon avro versek
kac sivassporlu bu dünyada forma alip
1 milyon avro degil milyonlarca avro para kazanir
ama nerde mantik nerde bizde kafa
biz bank asyadan bile geride kalmisik yazik ve üzücü
ben sivassporlu olarak futbol antremanlarinda olsun futbol stadlarda olsun
sivassprun orjinal formasini giymek isterdim
ama nasip degilmis
herkez orjinal formalarla gezerken ben pazardan aldigim cürük formamla geziyorum :S
şarkışla 58 03.08.2011, 22:47 Geçen cuma SİVAS daydım.Store ye uğradım açıktı ama içi boştu.Ne forma ne kupa nede doğru dürüst birşey vardı.2 tane resimlik,çocuk çorabı ve şapka aldım o kadar.Zaten başka birşey de yok.Tavşanlı Linyitsporun storesinde daha çok ürün vardır valla.
asdera58 04.08.2011, 15:46 bn anlamadım neden kapalı olduğu olduğu okadr yurtdışından gelen adam var tam iş yapacakken kapalı olunurmu ya :P
|