Orijinalini görmek için tıklayınız : Stadyumumuzda Kapasite Belli Oldu
SivasSpor.Com 26.07.2011, 11:38 http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sondakikanewrm7.gif
İhale 25 Ağustos'ta peki yapılacak yeni stadyumumuz kaç bin kişilik ? İşte ayrıntılar...
-SİVAS'A 33 BİN SEYİRCİ KAPASİTELİ STADYUM VE GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ-
TOKİ; Sivas''ta 33 bin seyirci kapasiteli stadyum ve spor kompleksi yapacak. Söz konusu iş için teklifler, 25 Ağustos'ta, saat 14.30'da alınacak. İhale kapsamında, bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu, bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyirci kapasiteli sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi ve 10 daireli lojman da inşa ettirilecek.
TOKİ, Gaziantep'te de 33 bin, Mersin, Hatay ve Malatya'da 25 biner, Batman'da 15 bin seyirci kapasiteli stadyum ve spor kompleksleri yaptıracak.
Eskişehir stadyumu da bu protokol kapsamında yenilenecek. Ancak bu ilde yeniden yapılacak stadyumun kapasitesi henüz belirlenmedi. Sivas'ta yapılacak 33 bin kapasiteli stadyum ve spor kompleksi için teklifler 25 Ağustos'ta alınacak, diğer illerde yapılacak spor kompleksleri için ihale hazırlık çalışmaları devam ediyor.
.Süper Lig takımlarından Sivasspor'un halen maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nın 1968 yılında, Malatyaspor'un maçlarını yaptığı İnönü Stadı'nın 1970 yılında ve Afyonkarahisarspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı'nın ise 1955 yılında yapıldığı belirtiliyor. Halen, TOKİ'nin stadyum yapacağı Eskişehir, Gaziantep, Sivas, Trabzon ve Mersin futbol takımları, Süper Toto Süper Lig'de, Hatay, Batman'ın bir takımı ve Afyon futbol takımı 3. Lig'de bulunuyor.
oley 33. bin bugun aldigim en iyi haber sacma komediye dondu bu is :D
Yusuf Çevik 26.07.2011, 11:43 Hep böyle sözleri duydukda inşALLAH bu sefer yapacaklar.
KAYNAK DEVLETİN HABER AJANSI OLAN AA
Besyo_cu 26.07.2011, 11:47 Artık bu iş bitmiştir...
33 Bin kapasite tam bize göre. İhale kapsamında yapılacak olan bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu, bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyirci kapasiteli sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi ve 10 daireli lojman ise bonus gibi.
En kısa sürede tamamlanması dileği ile.
kangallıwert 26.07.2011, 11:48 Bir türlü karar verilmedi:) Yada bazilari gercek karari sürekli sansürleyip secim malzemesi yapip halkın önüne sürüyor..Bütün hersey 25 Agustos günü belli olur..Ne sevinin karara neden üzülün derim..Medya hem Muhalefet hemde Hükümetin oyuncagi olmus gercek kapasite 25 Agustos'ta belli olur..Yok kapasite düstü yok cıktı pek kulak asmayin derim ben...
Bir türlü karar verilmedi:) Yada bazilari gercek karari sürekli sansürleyip secim malzemesi yapip halkın önüne sürüyor..Bütün hersey 25 Agustos günü belli olur..Ne sevinin karara neden üzülün derim..Medya hem Muhalefet hemde Hükümetin oyuncagi olmus gercek kapasite 25 Agustos'ta belli olur..Yok kapasite düstü yok cıktı pek kulak asmayin derim ben...
bu haberin kaynağı devletin haber ajansı olan AA
kangallıwert 26.07.2011, 11:52 bu haberin kaynağı devletin haber ajansı olan AA
Kardes farkindamisn ama yalan demedim..Sadece en dogru karar 25 Agustos'ta cıkar dedim..Ayrıca AA olsun ben yıllarca ne kadar siserme haber gördüm..Ayrica cıkar yarin Basbakan vazgectim 40.000 olsun derse AA'ya davami acacan?
Hadi bakalım hayırlısı inşallah bir an önce yapılır..
alperen2009 26.07.2011, 11:56 hani 25 bin diyerek firtina koparanlar....
hani 25 bin diyerek firtina koparanlar....
Sallanmakta olanı fazla sallamaya gerek yok bence artık :)
Ama şunu bir kez daha ifade ediyim. Teknik şartnameden dolayı ihalenin ertelenmesi söz konusu olursa kimse endişeye kapılmasın. Sadece bir defa erteleme gelebilir en fazla. Proje konusunda bir değişme olmayacak.
Bu iş niha-i sonuçtur. Değiştirilemez... Değiştirelememesinin sebebi gayet açık. ÖDENEK...
Lütfen bunun keyfini çıkarın. Ben şahsen 25.000-27.500 arası bir kapasite bekliyordum. Çok şükür çok iyi bir rakam çıktı..
Harput0658 26.07.2011, 12:33 Etrafında atletizim pisti olacak mı acaba?
Stadyum kapasitesi sevindirici bir gelişme olmuş.Keşke kapalı spor salonu kapasıtesının 1000 kısı ıle sınırlı olmasaydı. Bana cok yetersız geldı,Sivas'ımızda son zamanlarda salon sporlarında da bir atılım var. 4 Eylül Belediyespor bizi voleybolda 1.ligde temsil edecek,Bölgesel Basketbol ligi maçları gün gectıkce daha ılerı sevıyede oynanıyor.Herseyı gectım Sivas Lisesi-Kongre Lisesi maçlarında öğrencılere bıle yetmez 1000 kişilik salon:) Yinede stadyum kapasitesi söylendıgı ölçüde yapılsın biz bunada şükrederiz.
Hele şükür kapasite sabitleştiyse bu iş tamam diyelimmi.?
Daha öncede yazmıştım nezaman yapılır ilk maçı izlersem işte ozaman inanırım.
Yapılırda hazır hale gelirse şartlar ne olursa olsun ilk maçta yeni staddaki yerimi alacağım inşaallah...
sebasteia 26.07.2011, 12:48 Stadyum kapasitesi sevindirici bir gelişme olmuş.Keşke kapalı spor salonu kapasıtesının 1000 kısı ıle sınırlı olmasaydı. Bana cok yetersız geldı,Sivas'ımızda son zamanlarda salon sporlarında da bir atılım var. 4 Eylül Belediyespor bizi voleybolda 1.ligde temsil edecek,Bölgesel Basketbol ligi maçları gün gectıkce daha ılerı sevıyede oynanıyor.Herseyı gectım Sivas Lisesi-Kongre Lisesi maçlarında öğrencılere bıle yetmez 1000 kişilik salon:) Yinede stadyum kapasitesi söylendıgı ölçüde yapılsın biz bunada şükrederiz.
kapalı spor salonu 4,000 kişi kapasiteli olacak diye haberler vardı. bence ajansın sallaması var burada. kafadan sıkmış olabilirler. zaten şuan ki kapalı spor salonu bin kişilik. yeni yapılacak olan 4,000 kişilik diye biliyorum. hatta bunu 5,000'e çıkartalım filan diye uğraşanlar vardı.
şüphesiz bu konuda en kesin bilgiyi tavarih kardeşimiz verecektir! :D
münihli_58 26.07.2011, 12:48 Internete girer girmez aldigim ilk müthis haber ooooooooohhhhh 33 bin kisilik cok sükür yapiliyor yarabbiiiiim bide güres merkezi Sivasimiza yakisiiiiiir :D:D:D:D:D:D
kangallıwert 26.07.2011, 12:51 Madem spor salonuda geliyor..Artik koca Sivas'a bir basket takimi yakişir..Sivas baskettede olmali diye düşünüyorum..Ozellikle son yıllarda 12 Dev adamin basarilari ile ülkemizdeki genclerin baskete merakıda artti..Bunu lehimize cevirmemiz lazım diye düşünüyorum...
münihli_58 26.07.2011, 12:55 Hahahahaha Trabz0na sadece 40 bin kisilik yapiyorlar aradaki fark 7 bin bide kendilerini bisey zannediyorlar yeni stadimiza bekleriz cehenneme cevirecegizz
Sivassporumuza hayırlı olsun .
kapalı spor salonu 4,000 kişi kapasiteli olacak diye haberler vardı. bence ajansın sallaması var burada. kafadan sıkmış olabilirler. zaten şuan ki kapalı spor salonu bin kişilik. yeni yapılacak olan 4,000 kişilik diye biliyorum. hatta bunu 5,000'e çıkartalım filan diye uğraşanlar vardı.
şüphesiz bu konuda en kesin bilgiyi tavarih kardeşimiz verecektir! :D
Söyledığınız gıbı seyırcı kapasıtesı 4000 kısılıkse ,bu haberde hata varsa yeterlı ama 1000 kısılıkse yetersız olacaktır.
Esrarenqiz 26.07.2011, 13:04 [B]Eger koşu pisti olursa 50 binde olsa işe yaramaz... Koşu pisti istemiyoruz.!
favori58 26.07.2011, 13:05 Değerli kardeşlerim. Moralinizi bozup,hayllerinizi yıkmak istemem ama,bu haber TOKİ'nin daha önce ilan sayfasından alınmış bir haber
Kesin kaynaklardan öğrendiğime göre hala bizim stadın kapasitesi Başbakanın dediği gibi25-30 bin arası olacak muhtemelende 27 bin olacak.
Herkese selamlar
münihli_58 26.07.2011, 13:09 Değerli kardeşlerim. Moralinizi bozup,hayllerinizi yıkmak istemem ama,bu haber TOKİ'nin daha önce ilan sayfasından alınmış bir haber
Kesin kaynaklardan öğrendiğime göre hala bizim stadın kapasitesi Başbakanın dediği gibi25-30 bin arası olacak muhtemelende 27 bin olacak.
Herkese selamlar
Yok kardesim kusura bakma ben bu sefer inaniyorum ve negatif bir aciklama gelene kadarda inanacagim...
ZiDaNe58 26.07.2011, 13:17 ne zamanki stadımızın temeli atılır ben ancak o zaman inanırım
58CeZa58 26.07.2011, 13:18 Etrafında atletizim pisti olacak mı acaba?
Ins. olmaz kardes bende ilk onu düsünüyordum
kale arkalarindakiler maci dogru dürüst izleyemiyor
oysa ingilterede süper cok yakin
ozledımeskıyı 26.07.2011, 13:30 ya bırak git arap saçına dödü olay hiç buna kafa yoramam takım zarar görmeden ligde kalsın 4 eylül bize yeter
alemdarlar 26.07.2011, 13:43 http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32252
TRİBÜN İSİMLERİNİDE BİZ BELİRLEYELİM. -
STAD KAPASİTESİNDE SINIFI GEÇTİK.TEPKİMİZE KULAK VERDİLER. +
58MUAMMER58 26.07.2011, 14:23 STAD BİTİRİLİP GÖRDÜKTEN SONRA ANCAK İNANIRIM HAYIRLI OLSUN
babayavuz 26.07.2011, 14:42 hani 25 bin diyerek firtina koparanlar....
ya gardaşım millet alışmış bir bardak suda fırtına koparmaya
zkrllh58 26.07.2011, 15:21 hayrdr insallah sivas'a seçim oncesi olmamasina ragmen guzel bi haber veriliyor ...
hayrli olsun...
emreOKOCHA 26.07.2011, 15:26 ...................
Ha bide 33 bin kişilik stad yapılacakmış 4 Eylül 2 senedir tıklım tıklım doluyor,Taraftar susmuyor da bide 33 bin kişilik stada hangi tribüne ne isim koysak diye düşünmeye başlamış arkadaşlar Her işimiz bitti bu kaldı...
Saygılarımla..
emin kara 26.07.2011, 16:15 inşallah 33 bin kişilik olur ihale nezamanmış nezamki ihale olur ozaman stadın yapılacagına inancagım hala sözden ibaret somut bir şey yok yinede 33 bin kişilik olacaksa güzel yoksa 4 eyüle dokunmasınlar
winner58 26.07.2011, 17:04 Sivasıma Yiğidolarıma Yakışır Bir Stat Olur İnşallah
zaralı19 26.07.2011, 17:30 harika bir haber hani nerde sövenler göremiyorum :)
Bu iş niha-i sonuçtur. Değiştirilemez... Değiştirelememesinin sebebi gayet açık. ÖDENEK...
Lütfen bunun keyfini çıkarın. Ben şahsen 25.000-27.500 arası bir kapasite bekliyordum. Çok şükür çok iyi bir rakam çıktı..
sevgili kaedeşim ben sivasa yapılan yatırım yapılıp bitmeden inanmam bunun nedeni galiba 11 temmuzdu sivasa 600 yataklı hastane ihalesi yapıldı vede bu ihale şuan itibariyle (http://www.sivaspostasi.com.tr/haber_detay.asp?haberID=5986) burada okuyup naladığım kadarıyla ihale iptal edilmiş
yani anlıyacağınız ihale yapılması önemli değil yapılan iş sonuç önemli
üzülerek belirteyimki mühim olan ihale değil :confused:
stadın tamam ihalesi yapılsın ama bizim memleketimizde projeler ihale safhasını nedense pek geçemiyor
Örükcülü 26.07.2011, 18:08 sevgili kaedeşim ben sivasa yapılan yatırım yapılıp bitmeden inanmam bunun nedeni galiba 11 temmuzdu sivasa 600 yataklı hastane ihalesi yapıldı vede bu ihale şuan itibariyle (http://www.sivaspostasi.com.tr/haber_detay.asp?haberID=5986) burada okuyup naladığım kadarıyla ihale iptal edilmiş
stadın tamam ihalesi yapılsın ama bizim memleketimizde projeler ihale safhasını nedense pek geçemiyor
Aynen bende, iş bitirilmeden adamlar sözünü tuttular diyemem. Mesleğim icabı ne ihaleler, ne ihale parası yatırmalar gördüm. Önemli olan ihaleye çıkması, ihale yapılması, ihaleyi birisinin alması ve işe başlaması değil. İşe başlayıpta yarım kalan çoook devlet ihalesi biliyorum.
İnşallah, iş başlar ve biter. Ve Sivasspor'a teslim edilir o zaman ben inanırım. Çünkü mevzuat çok geniş. İş ihale yapılmasıyla bitmiyor.
serkan_ozcan58 26.07.2011, 19:07 inşallah olur temel atılmadan hıçbirseye ınanmıyorum
ak parti düşmanları şimdi ne söyleyecek merak ediyorum,herşey türkiye için herşey sivas için.
sebasteia 26.07.2011, 19:39 ak parti düşmanları şimdi ne söyleyecek merak ediyorum,herşey türkiye için herşey sivas için.
aa'nın bu haberi patladığı zaman ak parti yandaşları ne diyecek merak ediyorum? istikrar sürsün, sivas küçülsün!
zaralı19 26.07.2011, 20:16 aa'nın bu haberi patladığı zaman ak parti yandaşları ne diyecek merak ediyorum? istikrar sürsün, sivas küçülsün!
burdayız gardaş kim ne derse desin Sivasım daha güzel olacakk..
bugra5858 26.07.2011, 21:46 O stad yapılıp bitene kadar hiçbir şey'e inanmayacağım...Bu hükümetin bize stad yapacağına inanmıyorum...
sevgili kaedeşim ben sivasa yapılan yatırım yapılıp bitmeden inanmam bunun nedeni galiba 11 temmuzdu sivasa 600 yataklı hastane ihalesi yapıldı vede bu ihale şuan itibariyle (http://www.sivaspostasi.com.tr/haber_detay.asp?haberID=5986) burada okuyup naladığım kadarıyla ihale iptal edilmiş
İhale ertelenince proje iptal edilmiş mi oluyor yani ? İş birkaç ay uzamış oluyor. Sorunun nedeni ise en düşük teklifi veren iki firmanın ortalamaya göre gerçek anlamda çok düşük teklif vermiş olmaları diye öğrendim.
PETKOVİC 27.07.2011, 16:29 işte budur ya tayyip baba sözünü tuttu
PETKOVİC 27.07.2011, 16:29 burdayız gardaş kim ne derse desin Sivasım daha güzel olacakk..
aynen biz burdayız konusan muhalefet nerdeee??
İhale ertelenince proje iptal edilmiş mi oluyor yani ? İş birkaç ay uzamış oluyor. Sorunun nedeni ise en düşük teklifi veren iki firmanın ortalamaya göre gerçek anlamda çok düşük teklif vermiş olmaları diye öğrendim.
biz çok bir kaç ay gördük bu bir kaç aylar damladı damladı 4 sene oldu 2 seçim vaadi oldu hani ortada ne var sadece hastanenin arsası var yoksa başka birşey varda bizim haberimiz mi yok
yani anlayacağın ne sivasın nede sivaslının tahammülü kalmadı
ayrıca bazı arkadaşlar akp ye laf söylediğimizi sanıyorlar bizi akp düşmanlığıyla suçluyorlar bırakın suçlasınlar
biz sadece bize vaat edilip bizi umutlandıran şeylerin takipçilğini yapıyoruz
ayrıca burası çağdaş bir ülke herkesin görüşüne saygı duyuyoruz bizede saygı duyulmasınıda temenni ediyoruz;)
biz çok bir kaç ay gördük bu bir kaç aylar damladı damladı 4 sene oldu 2 seçim vaadi oldu hani ortada ne var sadece hastanenin arsası var yoksa başka birşey varda bizim haberimiz mi yok
yani anlayacağın ne sivasın nede sivaslının tahammülü kalmadı
ayrıca bazı arkadaşlar akp ye laf söylediğimizi sanıyorlar bizi akp düşmanlığıyla suçluyorlar bırakın suçlasınlar
biz sadece bize vaat edilip bizi umutlandıran şeylerin takipçilğini yapıyoruz
ayrıca burası çağdaş bir ülke herkesin görüşüne saygı duyuyoruz bizede saygı duyulmasınıda temenni ediyoruz;)
Temiz bir üslupla yazılan her görüşe saygı duyulur. Kaldıki ben üslubuna ve görüşlerine katılmadığım zaman özel mesaj yoluyla gerekli hatırlatmaları yapmıştım sana :)
aozdemir 27.07.2011, 18:31 süper ya.ben inanıyordum zaten 33 bin olacağına
izmiriyigidosu 27.07.2011, 21:12 artık şu stad projesi ihaleye verilsinde kapasite resmi olarak açıklansın bıktık artık hep aynı haberleri duya duya ihale zamanında herşey ortaya çıkar inş 33 bin kişilik olur stadyumumuz...
yıgıdo cemıl 27.07.2011, 21:18 Trabzon’da 40 bin seyircili stadyum yanında, 3 bin seyircili kapalı spor salonu, 1 adet doğal 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası, 6 adet açık tenis kortu bulunan kamp eğitim merkezi yapılacak.
Hangi ile ne kadarlık stat yapılacak
Trabzon’da 40 bin seyirci kapasiteli stat yapılacak.
Sivas’ta 33 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi tamamlanacak.
Afyonkarahisar’da 15 bin seyirci kapasiteli stat yapılıyor.
Eskişehir stadının kapasetesinin 30 bin olacağı tahmin ediliyor
Gaziantep’te planlanan stadın kapasitesi 33 bin kişilik olacak.
Mersin’de yapılacak stat 25 bin kişilik olacak.
Hatay’da planlanan stadın kapasitesi de 25 bin kişiyi bulacak.
Malatya’daki stadın seyirci kapesitesi 25 bin kişilik olacak.
Batman’a ise 15 bin kişilik stat inşa edilecek.
25 agustos gelsin ihalede hersey netlesir, bence 2013-2014 te yeni stadimiz hazir olacak insallah
GLoBe-Y-Gençlik 28.07.2011, 11:06 iNş YapıLırda Sıvas Layil Olduğu Yere GeLiR...
çok inanasım gelmiyor ama umarım öyledir ve umarım yapılır yoksa hiç geregi yok yapmasınlar 30 000 altında stadla işimiz olmaz.şayet 33 bin lik yapacaklarsaki bunu yapmak boyunlarının borc.mutlu oluruz yok daha az kapasiteyi kesinlikle istemiyoruzzzz.sözünde dururlarsa biz sözümüzde durup tüm oyları akp de topladık onlarda stadımızı yapsınlar bi zahmet.benim oyumda dolaylı olarak akp ye gitti malum barajdan dolayı.
araya lojmanıda sıkıştırmışınız ya bravo.bizden başka lojman yaptıran yok kardeşim.bence bu olay lojmanın etrafında şekillenmiş.lojman yapılacağı için stat yapılmış..neyse bunada şükür. inşallah kısa sürede bitirilir.bu arada önce stattan başlayın ha lojman en sona yapılsın
hani 25 bin diyerek firtina koparanlar....
evet kardeşim 25 bin kişilikti sat.ama o tepkiyi vermeseydik yaygara koparmasaydık 25 bin kişilik olacaktı.bakın fenerbahçe kamuoyu oluşturmasaydı çoktan ligden düşmüştü. şimdi formül arıyor federasyon. yani sesini yükselttiğin hakkını aradığın müddetçe varsın.sesini çıkartmazsan yoksun.
Stadyum kapasitesi sevindirici bir gelişme olmuş.Keşke kapalı spor salonu kapasıtesının 1000 kısı ıle sınırlı olmasaydı. Bana cok yetersız geldı,Sivas'ımızda son zamanlarda salon sporlarında da bir atılım var. 4 Eylül Belediyespor bizi voleybolda 1.ligde temsil edecek,Bölgesel Basketbol ligi maçları gün gectıkce daha ılerı sevıyede oynanıyor.Herseyı gectım Sivas Lisesi-Kongre Lisesi maçlarında öğrencılere bıle yetmez 1000 kişilik salon:) Yinede stadyum kapasitesi söylendıgı ölçüde yapılsın biz bunada şükrederiz.
evet lojman yerime 2 bin kişilik saha olsa. biliyorsunuz basketbol plyof maçlarını alabilirdik belki o zman
kaptann58 31.07.2011, 12:31 şu an tek düşünce sivasspor ve mecnun başkan gerisi yalan takımım olmadıktan başkanım olamdıktan sonra neye yarar bana stad 10 kişi bile gelmezken stada hala 33 bin kişilk staddan bahsediyorlar olsa ne olacak boş tribünlere oynayacağız
şarkışla 58 31.07.2011, 15:42 Stadyum konusunda bizim gibi yorum yaparak destek veren.Yöneticilerimiz ve Başkanımız gibi lobi yapıp destek veren .SiVAS ın vali ve diğer büyüklerine teşekkürler bu SİVAS lının başarısı.Bu SİVASSPOR lunun başarısı.
kaplanlı 02.08.2011, 10:34 bu kadar olumsuzluğun içinde sevindirici haber.inşallah en kısa zamanda biter.
asdera58 04.08.2011, 16:12 inş yapılr artık beklemkten usandık
vatan58mekan34 05.08.2011, 18:48 YENİ STADIMIZIN ADI MUHSİN YAZICIOĞLU ŞEHİR STADYUMU OLSUNNNN,,,
sebasteia 05.08.2011, 19:09 sivas şehrinin adını da değiştirelim mi? muhsin yazıcıoğlu olsun, olur mu?
yigidocengiz 05.08.2011, 19:32 aslında bu stat projesinin bizim istediğimiz gibi olduğu açıklandıktan sonra ben pekte düşeceğimize ihtimal vermiyorum.çünkü bizim başkanın ve korcanın veya herhangi bir yöneticinin şike yaptığına dair en ufak bir delel kırıntısı bile yok.
belkide bu ligdeki en temiz,şaibesiz takım bizi,ama sahibin olmayınca günah keçisi sen oluyosun.bakın trıkzona her türlü dalavereyi,pisliği yaptılar ve halada meydana çıkıyo ama onlara kimse bişey demiyor neden acaba???
yigidocengiz 05.08.2011, 19:35 sivas şehrinin adını da değiştirelim mi? muhsin yazıcıoğlu olsun, olur mu?
arkadaşım ne alakası var sende hep böyle yapıyosun ya.MUHSİN YAZICIOĞLU SİVAS ta sevilen bir kişilikti,ve her zaman sahip çıktı SİVASımıza.bu bir vefa göstergesidir o kadar.illa da onun adı olacak diye bir kaide yok.
ama eğer senin de aklında bir isim varsa paylaş bizimle.burda herkes kendi fikrini söylemekte özgür nede olsa.
kaldıki şu stat yapılsında ismi falan pekte umrumda değil açıkcası,ama fikirlerimize saygılı olmak durumundayız
|