Orijinalini görmek için tıklayınız : Şikede 3.Dalga
Şikede 3. dalga
29.07.2011 09:53
Şike soruşturması kapsamında 3. dalga başladı. Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya gözaltına alındı.
İşte şike soruşturması kapsamında 3. dalgada gözaltına alınan isimler:
- Fenerbahçe yöneticisi Murat Özaydınlı
- Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya
- İBB'li futbolcu Can Arat
- Eski hakem Zafer Önder İpek
GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Özaydınlı, İstanbul Büyükşehir Belediye futbolcusu Can Arat, Fenerbahçe İdari menajeri Hasan Çetinkaya ve Eski hakem Zafer Önder İpek, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. 4 kişi sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Ayrıca ifadesi sağlık nedeni ile alınamayan TS li yönetici Nevzat ŞAKAR'da emniyete alınmış.
SENECKY VE UĞUR UÇAR DA İFADE VERDİ
Futbolda şike soruşturması kapsamında Ankaragücü kalecisi Stefan Senecky ve Uğur Uçar'ın da ifade verdiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Başkent temsilcisinin Slovak kalecisi Senecky ve geçen sezon Galatasaray'dan transfer edilen Uğur Uçar, ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.
Bunun üzerine iki futbolcu da dün akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a gitti. Uğur Uçar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından sabah uçakla tekrar Ankara'ya dönerek takımının idmanına katılırken, kaleci Senecky'nin ise sorgusunun devam ettiği ifade edildi.
Korcan'ın abisi de emniyette.
Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Kalecisi Korcan Çelikay'ın ağabeyi İlhan Çelikay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.
Çılgın Türk 29.07.2011, 12:42 Ben Riza Hoca'nin bugün yarin ifade vermek icin davet edilecegini tahmin ediyorum.
mucahitbaba58 29.07.2011, 13:00 bu sike operasyonlari iyice sikmaya basladi turk futbolunu rezil ettiler sucsuz insanlara leke surdurler yeter artik yaaa ayrica belki bu sitede takip altindadir sira bana ne zaman gelecek benimde ifademi alsinlar cok bildigim var itiraf edecem burda tum yigidolara sesleniyorum dalgamizi gecelim artik adaletle tam zamanidir zaten trde adalet diye bisey yok bu yillardan beri boyledir gececek iki tane gotuboklu hakim aklina ne eserse onu yapacak
Ben Riza Hoca'nin bugün yarin ifade vermek icin davet edilecegini tahmin ediyorum.
yanılıyorsun rıza hocanın dale vereyle işi olmaz
Çılgın Türk 29.07.2011, 13:22 yanılıyorsun rıza hocanın dale vereyle işi olmaz
Ifade vermek ile gözaltina alinmayi karistiriyorsun :)
Ifade vermek ile gözaltina alinmayi karistiriyorsun :)
sende insanlara çok kolay çamur atıyorsun
Çılgın Türk 29.07.2011, 13:30 sende insanlara çok kolay çamur atıyorsun
ifade vermeye gidecegini tahmin etmek camur atmak mi oluyor? :)
ifade vermek ayip birsey mi?:)
terimleri bilmiyorsan hic yorum yapma istersen
suçsuz bi insan ne diye ifade versinki
Çılgın Türk 29.07.2011, 13:34 suçsuz bi insan ne diye ifade versinki
Bu yazdiklarindan yasinin bayagi genc oldugunu tahmin ediyorum.
Ifade vermek icin suclu mu olmak gerekiyor? :)
birincisi yaşımın genç olduğu avatarımda yazıyor.
ikincisi kimin suçlu kimin suçsuz olabileceğini sizin kadar bende tahmin edebiliyorum.
üçüncüsü başkanımız sayın MECNUN ODYAKMAZ şike yaptığı için değil yasadışı başka işlere bulaştığı için şuan metris ceza evinde.buda demek oluyorki rıza hocanın şike ile ilgisi yok dolayısıyla ifadesinede gerek yok
son olarak kendinize iyi bakın
<Sivasspor58> 29.07.2011, 13:46 bu sike operasyonlari iyice sikmaya basladi turk futbolunu rezil ettiler sucsuz insanlara leke surdurler yeter artik yaaa ayrica belki bu sitede takip altindadir sira bana ne zaman gelecek benimde ifademi alsinlar cok bildigim var itiraf edecem burda tum yigidolara sesleniyorum dalgamizi gecelim artik adaletle tam zamanidir zaten trde adalet diye bisey yok bu yillardan beri boyledir gececek iki tane gotuboklu hakim aklina ne eserse onu yapacak
Nasıl sıktı Türk Futbolu temizleniyor, yıllardır süren pislikler temizleniyor. Herkes hak ettiğini çeker hem suçsuz insanlara leke sürdünüz diyorsun nerden biliyorsun suçsuz olduğunu. Futbol kocaman bir sektör devasa paralar dönüyor. Paranın olduğu yerde her şey olur.
yeniceri_can 29.07.2011, 15:31 birincisi yaşımın genç olduğu avatarımda yazıyor.
ikincisi kimin suçlu kimin suçsuz olabileceğini sizin kadar bende tahmin edebiliyorum.
üçüncüsü başkanımız sayın MECNUN ODYAKMAZ şike yaptığı için değil yasadışı başka işlere bulaştığı için şuan metris ceza evinde.buda demek oluyorki rıza hocanın şike ile ilgisi yok dolayısıyla ifadesinede gerek yok
son olarak kendinize iyi bakın
kardeş sanırım savcıyla bi bağlantın var..daha kulüp yöneticileri , başkan bilmiyor neden içerde olduğunu sen öğrenmişsin pes..
rıza çalımbay gider ifade verir bu onun suçlu oldugu ya da bu işlere bulaştığı anlamına gelmez..3-5 tane soru sorar gönderirler..
alemdarlar 29.07.2011, 17:03 davulcu sana gülüyorum. çete kurmaktan ve şikeye karışmaktan yargılanacaklar. suçlumu suçsuzlar mı Allah bilir. Zaten 3 kişiden fazla olan grup biraraya gelip suç işliyorsa çete diye tanımlanırlar. avukat arkadaşlar bilirler.
kafan mı güzel.:)
kocaelinde manisada kafamızı şişirdin bide burda şişirme.
Türkiyemizin muhteşem düzenine güveniyoruz.
35gürün58 29.07.2011, 18:20 MHP'li vekilden ikinci şike çıkışı
MHP milletvekili Lütfü Türkan, Twitter'dan yaptığı ikinci şike açıklamasıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti.
"Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Twitter'de paylaştığım o sözlerden sonra Fenerbahçe taraftarlarının samimi tepkisini samimiyetle karşılıyorum. Bu takıma senelerce emek veren, yağmurda, çamurda para verip maça giren, bu takıma destek verenlerin tepkisi doğal. Ancak tepkinin yönünde bir yanlışlık var. Yani Fenerbahçe'nin küme düşmesi veya kalması için veya Mersin İdmanyurdu'nun veya Sivasspor'un. Ben karar mercii değilim. Bu karar mercii olanlara, hatta ve hatta bir öncesine benim daha önce yine Twitter'de paylaştığım gibi siyasi bir operasyon olan bu şike operasyonunda düğmeye basanlara karşı tepkili olmaları gerekiyor."
Lütfü Türkkan, "Benim bunu ifade etmemle Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi arasında bir bağ kurmaları yanlış. Bir faydası olur belki. Fenerbahçe taraftarları şimdi bayramlık koyun gibi kendilerinin kurban edileceği günü beklerken, belki dikkatleri biraz daha kamuoyunda üzerlerine çekerler. Bir kamuoyu oluştururlar kendilerine göre. Ama bu bilgi benim bir duyumum. Bu bilgi kaynağını da açıklamak zorunda değilim. Ama Fenerbahçe'nin, Sivasspor'un, Mersin İdmanyurdu'nun bu şike operasyonu sonucu oluşturulan Futbol Federasyonu'ndaki heyetin kozmik odada yapılan incelemeler sonucu, Profesyonel Futbol Disiplin kurulu zannediyorum bu kararı verecek, onların alacağı kararın bu minvalde olacağı ciddi bir duyumdur. Bu duyumu ben paylaştım" diyerek sözlerini tekrarladı.
HERKESE DOKUNURUM MESAJI VERİLİYOR
Türkkan açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Ben bu operasyonun kesinlikle bir şike operasyonu olduğunu düşünmüyorum. Bunun siyasi bir operasyon olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Eğer hakikaten şike operasyonu ise bunun çok ötesine gitmesi lazım. 10 yıl öncesine kadar gidebilir. Hiç problem değil. Hatta ve hatta bazı yayın organlarında bazı sosyal medyada paylaşıldı. Türkiye'nin Japonya'da kazandığı dereceye kadar mümkün. Ama orada bir yanlış bakış açısı var. Onu da toplumda düzetmek gerektiğini düşünüyorum. Futbolu bir profesyonel spor olarak düşenenler yanlış düşünüyorlar. Bu bir endüstri. Bu endüstrinin pazar yapısı çok önemli. Çok ciddi büyük bir pasta var ortada. Ben hatırlıyorum. Daha önce ben Bursaspor'da da asbaşkanlık yaptım. Bursaspor'un şampiyon olduğu ertesi yıl Bursaspor forma reklamı bile bulamadı. Digitürk'ün aboneleri düştü, Sponsorlar lige destek vermemeye başladılar. Bu bir endüstri neticede. Böyle değerlendirdiğimiz zaman olayı tamamen spor ahlakı vesaire gibi kamuoyuna sunup arkasından Fenerbahçe Kulübü Başkanını, Sivasspor Kulübü Başkanını içeriye almanın altında bir spor ahlakı, etik aramak mümkün değil. Bu bir 'Ben herkese dokunurum' mesajı vermektir.
Fenerbahçeliler kendi takımlarını cumhuriyet ilan ettiler. Bu Cumhuriyetin üstünde 'işte ben de varım, ben hepsinin üstündeyim' diyen bir sesin el koymasıdır bu. Bunu o şekilde değerlendirmek lazım. Yoksa ben bir şike operasyonu olarak değerlendirmiyorum."
--------------------------------------------------------------------------Doğru, bu bir siyasi operasyondur ve Sivasspor da kurban edilmiştir.
Yokmu Sivassporu savunabilecek bir milletvekili bir bakan (Savunma bakanı) oylar boşunamı verildi herzamanki gibi ... Kasımpaşa-buca-konya kurtarılacak Sivas batırılacak bu da Başbakanın Sivas a seçim teşekkürü..... Herşeyi kabullenen ve yapılan kötülükleri çabuk unutan bizlere bunlar mübahtır...
Allah kahretsin bu senaryoyu hazılayanları ve seyirci kalan yetkili konumdaki Sivas'lıları -Sivas lı geçinenleri..
mucahitbaba58 29.07.2011, 18:22 Nasıl sıktı Türk Futbolu temizleniyor, yıllardır süren pislikler temizleniyor. Herkes hak ettiğini çeker hem suçsuz insanlara leke sürdünüz diyorsun nerden biliyorsun suçsuz olduğunu. Futbol kocaman bir sektör devasa paralar dönüyor. Paranın olduğu yerde her şey olur.
Adam akilli yapsinlar arasyirmalari amenna adamlara alakasi olmayan sorular soruyorlar kendi agizlarindan bizzat duydum mektuplarini okudum zamandindada o turk adaleti haksiz yere insanlari asmislardi yedi sene hapis ve bes yil hucre cezasi vermisti iste o adalaet bu ayni degisen bisey yok onlarin gozunde suclu oldumu sucludur delil olmaksizin gercek temizlik yapilsaydi amenna turk adaletinin kimse bana guvenilir oldugunu aciklayamaz inandiramaz oyuzden sikti abi inan nefret ediyorum adalet kelimesinden sehitlerin hesabini kimse sormaz ustune gidemez bi o kadarda artisler muhsin baskanin olayinin uzerine gideme artisler iste bu yuzden s!kt! Aha gine canim skldi saygilar yigidom
ahmet_200655305 29.07.2011, 18:58 sende insanlara çok kolay çamur atıyorsun
hocam bilmiyosan yorum yapma..
MHP'li vekilden ikinci şike çıkışı
MHP milletvekili Lütfü Türkan, Twitter'dan yaptığı ikinci şike açıklamasıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti.
"Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Twitter'de paylaştığım o sözlerden sonra Fenerbahçe taraftarlarının samimi tepkisini samimiyetle karşılıyorum. Bu takıma senelerce emek veren, yağmurda, çamurda para verip maça giren, bu takıma destek verenlerin tepkisi doğal. Ancak tepkinin yönünde bir yanlışlık var. Yani Fenerbahçe'nin küme düşmesi veya kalması için veya Mersin İdmanyurdu'nun veya Sivasspor'un. Ben karar mercii değilim. Bu karar mercii olanlara, hatta ve hatta bir öncesine benim daha önce yine Twitter'de paylaştığım gibi siyasi bir operasyon olan bu şike operasyonunda düğmeye basanlara karşı tepkili olmaları gerekiyor."
Lütfü Türkkan, "Benim bunu ifade etmemle Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi arasında bir bağ kurmaları yanlış. Bir faydası olur belki. Fenerbahçe taraftarları şimdi bayramlık koyun gibi kendilerinin kurban edileceği günü beklerken, belki dikkatleri biraz daha kamuoyunda üzerlerine çekerler. Bir kamuoyu oluştururlar kendilerine göre. Ama bu bilgi benim bir duyumum. Bu bilgi kaynağını da açıklamak zorunda değilim. Ama Fenerbahçe'nin, Sivasspor'un, Mersin İdmanyurdu'nun bu şike operasyonu sonucu oluşturulan Futbol Federasyonu'ndaki heyetin kozmik odada yapılan incelemeler sonucu, Profesyonel Futbol Disiplin kurulu zannediyorum bu kararı verecek, onların alacağı kararın bu minvalde olacağı ciddi bir duyumdur. Bu duyumu ben paylaştım" diyerek sözlerini tekrarladı.
HERKESE DOKUNURUM MESAJI VERİLİYOR
Türkkan açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Ben bu operasyonun kesinlikle bir şike operasyonu olduğunu düşünmüyorum. Bunun siyasi bir operasyon olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Eğer hakikaten şike operasyonu ise bunun çok ötesine gitmesi lazım. 10 yıl öncesine kadar gidebilir. Hiç problem değil. Hatta ve hatta bazı yayın organlarında bazı sosyal medyada paylaşıldı. Türkiye'nin Japonya'da kazandığı dereceye kadar mümkün. Ama orada bir yanlış bakış açısı var. Onu da toplumda düzetmek gerektiğini düşünüyorum. Futbolu bir profesyonel spor olarak düşenenler yanlış düşünüyorlar. Bu bir endüstri. Bu endüstrinin pazar yapısı çok önemli. Çok ciddi büyük bir pasta var ortada. Ben hatırlıyorum. Daha önce ben Bursaspor'da da asbaşkanlık yaptım. Bursaspor'un şampiyon olduğu ertesi yıl Bursaspor forma reklamı bile bulamadı. Digitürk'ün aboneleri düştü, Sponsorlar lige destek vermemeye başladılar. Bu bir endüstri neticede. Böyle değerlendirdiğimiz zaman olayı tamamen spor ahlakı vesaire gibi kamuoyuna sunup arkasından Fenerbahçe Kulübü Başkanını, Sivasspor Kulübü Başkanını içeriye almanın altında bir spor ahlakı, etik aramak mümkün değil. Bu bir 'Ben herkese dokunurum' mesajı vermektir.
Fenerbahçeliler kendi takımlarını cumhuriyet ilan ettiler. Bu Cumhuriyetin üstünde 'işte ben de varım, ben hepsinin üstündeyim' diyen bir sesin el koymasıdır bu. Bunu o şekilde değerlendirmek lazım. Yoksa ben bir şike operasyonu olarak değerlendirmiyorum."
--------------------------------------------------------------------------Doğru, bu bir siyasi operasyondur ve Sivasspor da kurban edilmiştir.
Yokmu Sivassporu savunabilecek bir milletvekili bir bakan (Savunma bakanı) oylar boşunamı verildi herzamanki gibi ... Kasımpaşa-buca-konya kurtarılacak Sivas batırılacak bu da Başbakanın Sivas a seçim teşekkürü..... Herşeyi kabullenen ve yapılan kötülükleri çabuk unutan bizlere bunlar mübahtır...
Allah kahretsin bu senaryoyu hazılayanları ve seyirci kalan yetkili konumdaki Sivas'lıları -Sivas lı geçinenleri..
Vekile en güzel Cevap Mersinden geldi
Celal Ata'nın açıklaması şöyle; "Sayın Türkkan herhalde ruyada istihareye yatıyor. Madem bu tarzda bir insan üstü meziyeti vardı gerek kendi partisini gerekse diyer toplumsal olumsuzlukları neden daha önce köşesinde paylaşıp toplumu uyarmadı ? Mersin İdman Yurdu ile ilgili bu değerlendirmesi abesle iştigaldir. Sayın Türkkan'a bir psikolog önermek gerekir. Eğer isterse önerecek doktor var. Mersin idman Yurdu tertemizdir. Ne Türkkan nede o iftiracı kankileri Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu kirletemezler.
Mersin idman Yurdu tarihinde bu tür olaylara karışmamıştır. Eğer aksi olursa biz tüm yönetim olarak istifa edeceğiz. Kendisinin beyanatının iftira olduğu tescillenirse toplumsal sorumlulugu gereği onu da istifaya davet ediyorum" dedi.
Volkan TOSLAK / MERSİN
kolukisa 29.07.2011, 20:05 son zamanlarda Sivassporun adi düsürülecek takimlari arasinda sikca gecmeye basladi bu iyiye delalet degil,sadece sonmacta kalecinin biraz talihsizce ve birazda hatali yedigi gol yüzündenmi Sivassporun sike yapmis olacagindan süpeleniyorlar,ozaman yaziklar olsu diyorum Trabzonspor son macini gol yemeden farkli kazniyor oradan hic bir sey aramiyorlar,tek kelime ile yaziklar olsun,bir takim ve taraftarina bukadar iskence yapilmamali,kardesim elinizde kesin belge ve deliller var ise biran önce bu isi sonuclandirin aksi taktirde birakin Sivasspporun yakasin.Hollanda'dan selamlar.
sinansakru 29.07.2011, 20:17 Ben Riza Hoca'nin bugün yarin ifade vermek icin davet edilecegini tahmin ediyorum.
Bende öyle düşünüyorum
sinansakru 29.07.2011, 20:19 yanılıyorsun rıza hocanın dale vereyle işi olmaz
Neyin peşindesin ?? ortalıgı karıştırma oo arkadaşın ne söylediği gayet açık herkes ifade verir bu suç değildir!!!
58MUAMMER58 29.07.2011, 20:51 :mad:ÖNCELİKLE SADECE SİVASSPOR TARAFTARIYIM başka takım tutuyorsam burda 2 satır yazmak nasip olmasın bu operasyonda 3. dalga olsa ne olur 5.dalga olsa ne olur futbolun bağırsaklarının temizlenmesi filan değil bu tamamen siyasi operasyondur seçimlerden önce neden yapılmamıştır aziz yıldırım nato ihalesi alan askerlerle arası iyi olan işadamıdır başbakanın yalakaları bu ihaleden pay alamamışlardır aziz yıldırım elindeki ihaleyi kimseyle paylaşmak istememiştir başbakanda seçimlerden sonra hesabı kesmiştir benden başka bu ülkede kimse büyük değildir dokunulamıyacak kimse yoktur mesajı verilmiştir medyayı orduyu emniyeti hakimler ve savcılar kurulunu yüksek yargı organlarını ele geçiren futboldada söz sahibi olmak adına operasyon yapılmış adınada örgütlü suç şike filan konulmuştur çeteci olduğu idda edilensedat pekerin yakını üzerinden fb ile mecnun başkanla aziz yıldırımla bağ kurulmuş yakıştımı yakıştı hesabı temiz futbol isterük yaygarası koparılmıştır henüz kesinleşmiş bir delil filan yok ortada içerdekiler ne ile suçlandıklarını bile bilmiyorlar savunması alınmadan yargısız infaz yapılmak isteniyor beni sivasspor ilgilendirdiği için bu son maç FB İLE olmasaydı kimse bize birşey demeyecekti ben tüm sivasspor maçlarını izledim eğer tek 1 haram puan kazanmışsak bank asya değil bal ligine düşürsünler şimdi bazıları fırsatçılık yapıyor bu günler elbet gelip geçer eğer haluk ulusoya dokunulmazsa maçların sonuçlarını etkileyen hakemlere dokunulmazsa tffde adı geçenlere dokunulmazsa geçmişe yönelik operasyon olmassa bu operasyon asla futbolu temizlemediği gibi şehirler takım taraftarları arasında yüzyıllarca sürecek kin nefret düşmanlık tohumlarının filizlenmesinden başka işe yaramayacaktır.:mad:
Çılgın Türk 29.07.2011, 21:22 Ben yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum siyasi olduguna.
Devlet Aziz Yildirimi elime etmek istese cok basit eder.
Sadece Aziz Yildirim'i elimine etmek icin FB,BJK ve TS gibi büyük camialari karsisina alip secimlerde oy kaybetmeyi göze almaz.
Futbolda kirli ellerin oldugunu bilmeyen yoktu.
Sadece kimse dillendiremiyordu.
Ben operasyonu destekleyenlerdenim.
Eger ortada suclu varsa sucunu cekmelidir.
Önceden kurgulanmis sampiyonalara artik bakmak istemiyorum.
Temiz bir lig istiyorum.
Zaten bu operasyondan sonra kimse kimseye telefon acip mac falan ayarlayamaz.
mac ayarlamayi gectim tel acip saka bile yapamaz.
Ben yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum siyasi olduguna.
Sadece Aziz Yildirim'i elimine etmek icin FB,BJK ve TS gibi büyük camialari karsisina alip secimlerde oy kaybetmeyi göze almaz.
Temiz bir lig istiyorum.
Kısmen katılıyorum. Ayrıca bazı ufak (görülse de aslında çok büyük) detayları da es geçmemek lazım. Nedir bunlar...
Mafya yada kirli ilişkilerin futbola bulaşması, Trabzon'un hazımsızlığı, Aziz Yıldırımın artık çok büyük ihalelerle (uluslararası) devletin üzerine çıkması, Tekelleşme (bu çok önemli) ve büyük pastanın iştah kabartmasının yanında senin benim gibi adamların bu pastaya çatal batıracak seviyede olmayışlarına da yer verebiliriz. Bu operasyonun direkten dönen bazı kesimleri de kısmen yapıldı/yapılıyor. Basın ve Askeri operasyonları dillendirebiliriz. Özellikle Aydın Doğan üzerinde başlanan bu süreçte ilk denemeler başarısız olunmuş ve art noktaya çekilmiş belkide başka bahara bırakılmıştır. Bunun bir çok sebepleri var ama bu sebebin ana fikrinin KALEMİN KILIÇTAN KESKİN olmasıdır. Daha sonraları Askerin, şimdide futbolun bu keşmekeşliğe sürüklenmesi de devam eden süreçleridir.
Futbol açısından bakarsak günden güne farklı olaylar, sorgulamalar içeri alınmalar ve bir sürü gözaltılarla bu süreç dahada büyümekte. Bunun yanı sıra bir çok spor yazarı alimliğe soyunup bu havuzun içinden kafasını çıkarma peşinde olduğunuda görüyoruz maalesef. Bunun bir çok amacı var ama odak noktası; Tutan tahminlerle ben bu işte bir numarayım benden daha iyi yazar yok diyerek kariyerlerinde birden bire 3-5 basamak yukarı çıkmalarıdır. Bir gün 3 takım düşüyor birgün 5 takım düşüyor bir bakıyoruz hiç kimse düşmüyor her taraf Kağıthane çöplüğü gibi oluveriyor karşımızda... Ama bizi ilgilendiren asil renklerimiz. Bu sayfalarda bir çok kişi gün geliyor kralcılık ve ulemalık taslıyor, gün geliyor eski yöneticilerimiz bir birini suçluyor, hergün bir şeyler yapıyor. Ama birimiz çıkıpta destek olalım gruplaşalım sessiz çığlığımız haykırışa dönsün demiyor. Diyeceksinizki sizler bu işin bir nebzede olsa tepesindesiniz siz neden ön ayak olmuyorsunuz. Belkide çok doğru söylüyorsunuz. Ama bizimde sakıncalı durum ve konumda olan arkadaşlarımız mevcut aramızda.. Kimimiz kamusal alanda kimimiz ise sınır ötesindeyiz. Yapamıyoruz, ağlıyoruz gözyaşı döküyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor bizlerinde. Ama işin özü yunanistan benzeri göz göre göre gidiyoruz. Şimdilik suçluları içimizden temizlemek yerine bu işten kurtulacak yada sesimizi gür çıkaracak oluşumlara girişmemiz gerekiyor. Bunun kıvılcımını yakalım hemde çok çabuk yakalım ve bir oluşuma mutlaka girelim. Elini taşın altına koyacak kişilere destek olalım...
Ama birimiz çıkıpta destek olalım gruplaşalım sessiz çığlığımız haykırışa dönsün demiyor. Diyeceksinizki sizler bu işin bir nebzede olsa tepesindesiniz siz neden ön ayak olmuyorsunuz. Belkide çok doğru söylüyorsunuz. Ama bizimde sakıncalı durum ve konumda olan arkadaşlarımız mevcut aramızda.. Kimimiz kamusal alanda kimimiz ise sınır ötesindeyiz. Yapamıyoruz, ağlıyoruz gözyaşı döküyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor bizlerinde. Ama işin özü yunanistan benzeri göz göre göre gidiyoruz. Şimdilik suçluları içimizden temizlemek yerine bu işten kurtulacak yada sesimizi gür çıkaracak oluşumlara girişmemiz gerekiyor. Bunun kıvılcımını yakalım hemde çok çabuk yakalım ve bir oluşuma mutlaka girelim. Elini taşın altına koyacak kişilere destek olalım...
biz dedik ama kardeş koca forumda sadece 16 kişi birşeyler yazmış. ben hala bu maili gönderiyorum. ama benden başka gönderen de varmı bilemiyorum.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32369
bulentt07 30.07.2011, 08:54 Ben yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum siyasi olduguna.
Temiz bir lig istiyorum.
Türkiyede herkes sirkteki cambaza baktırılarak AB ABD den övgü almak icin ordu yıpratılıyor.Bu şike olayı sadece bu ortamda halkın cambaza bakarken Altındaki vatanı gidiyor gaberi yok.Ermeni lider Torununa Agrıyı emanet ediyor Digeri özerklik diyor Vergi vermem diyor Sabah 5 te pasaların evini basanlar özerklik ilan edenlerin ve demokratik toplum kongresi denen özerk devletin temellerinin atıldıgı 850 kisilik toplantılardan birinin dahi evine sabah 5 te gitmiyor.Ben şike düzmecesinin amacının gündem degistirmekten baska birsey olmadıgına inanıyorum.Natonun 2. Büyük ordusu sınırlardan cekilirken güneydogu pkk teslim edilirken ordumuz vatandasın huzuru icin hertürlü iftira asagılanmaya sessiz kalıp gerekeni ancak istifa ederek yaparken afedersiniz Su saatten sonra ne milli takım ne türk futbolu nede sivasspor cokta ..de Ulu önder Atatürk Genclige hitabesini bugünler icin yazmıs.
Ben Riza Hoca'nin bugün yarin ifade vermek icin davet edilecegini tahmin ediyorum.
bende senin saçmaladıgını tahmin ediyorum.sana soranmı oldu atıyorsun yangına körükle gitmenin geregi yok kaldıki rıza hocayı kimse çagırmadı.
Çılgın Türk 30.07.2011, 11:17 bende senin saçmaladıgını tahmin ediyorum.sana soranmı oldu atıyorsun yangına körükle gitmenin geregi yok kaldıki rıza hocayı kimse çagırmadı.
- Kendi cocuguna koy o kurallari. Ben bana sorulmadan da konusuyorum, buranin Forum oldugunu unutma
- Riza Hoca'nin avukati misin ki biliyorsun cagrilmayacagini?
- Bugüne kadar basinda ismi gecen bütün isimler ifade vermek icin cagrildi ya da cagrilmakta. Sinan Engin'de cagiralacaktir.
- Ne yangini ne körügü? Ben burada tahminimi yazinca Polis Riza Hoca'yi ifade vermek icin mi cagiracak? komik..
Çılgın Türk 30.07.2011, 11:32 Büyük dalga Pazartesi
kaynak (http://www.takvim.com.tr/Spor/2011/07/30/buyuk-dalga-pazartesi)
DOGU_BEY 30.07.2011, 12:28 ilk duyumlarımın iç açıcı olmadığını söylemiştim...en az 6 veya 7 takımın küme düşürülmesi ihtimali var...fener, bjk, ts, sivasspor, mersin idmanyurdu, eskişehir, giresun... ayrıca bank asyadan başka takımlar da bir alt lige düşürülebilir... önümüzdeki 1 hafta çok şeylere gebe...
Çılgın Türk 30.07.2011, 13:20 ilk duyumlarımın iç açıcı olmadığını söylemiştim...en az 6 veya 7 takımın küme düşürülmesi ihtimali var...fener, bjk, ts, sivasspor, mersin idmanyurdu, eskişehir, giresun... ayrıca bank asyadan başka takımlar da bir alt lige düşürülebilir... önümüzdeki 1 hafta çok şeylere gebe...
Bir Takimin küme düsürülebilmesi icin Yönetici ya da Baskanin sikeye bulasmis olmasi lazim. Eskisehirspor o yüzden küme düsürelemez. Tabii bu söylediklerim bugün icin gecerli. Yarin Eskisehirspor dan bir yönetici ya da Baskanlarini tutuklarsa is degisir.
Yalniz ek olarak sunu da belirtmeliyim.
14 Nisan'dan önce yapilmis sike ve tevsik suclari icin hukiki ceza verilemiyor dolayisi ile o tarihten önce suc islemis Baskan ve Yöneticileri tutuklayamazsin. Eger Polisin elinde Eskisehirspor hakkinda 14 Nisandan önce sike ya da tesvik olayina karistigi kanitlanmis Yönetici falan varsa o zaman isin rengi degisir ve Eskisehirspor'da küme düsürebilir ama dedigim gibi hapis cezasi verilemez.
3. dalga ayni dalga gecer gibi oldu. Savci ne yaptigini bilmeden basinda cikan haberlere göre yada rüyalarina göre adam cagiriyor. Anlasilan savcida tirtladi, zaten elindeki belgeler ne derece belge belli bile degil. Bazi tv programlarindaki kelime kirpmayla bir düzine yazi ve tlf. görüsmesi ayarlamislar. Bunlar dogruysa mahkemede delil olarak bile kabul edilemez. O zaman yapilacak tek sey savci hakkinda 999 kez müebbet hapis istemektir, yada 50 kez idam hangisini isterse
fenerbahce besiktas mersin duser diyerleri ligde kalir ama - puanla bence benim tahminim
Elbeyliliyiz 31.07.2011, 11:38 Artik ne olacaksa olsun biktik artik yahu Cok icimden geciyor ne olacaksa olsun. TÜRK FUTBOLUNU REZIL ETTILER.....TEMIZLENMESI Lazim hemde bugün yarin is uzadikca uzuyor....artik biktiiiiiiik
şarkışla 58 31.07.2011, 17:45 Biri DALGA geçiyor ama kim.............Bu işin 3-4-5. dalgaları olacak dendi.Hakemler-menejerler ve futbolcular denildi ama hiçbirşey yok.Gerçekten bu işte bir DALGA var
Dalga o kadar dalga olduki savcida makara oldu, savciyla ilgili yakinda bir komedi filmi yapmak lazimm
DOGU_BEY 03.08.2011, 00:08 yeni duyumlarıma göre federasyon öncelikle KİŞİLERE yönelik ağır cezalar vermeyi amaçlıyormuş... küme düşürme olayı 2.plandaymış...küme düşme cezası olursa fenerin alma ihtimali varmış ya da eksi 24 veya 30 puan...sivasa ise eğer kulüp bazında ceza verilirse en fazla -10 puan olabilirmiş...
|