Orijinalini görmek için tıklayınız : Protesto!!!
58akif34 06.08.2011, 20:29 sevgili Sivasspor Taraftarı her fırsatta Sivasımızın dünyaya tanınmasında en büyük etken olan Sivassporumuzun maclarını yayınlamayan Sivas yerel medyasını protesto edelim ilk olarak bu kanallara reklam veren magazalardan alışveriş yapmamayı öneriyorum madem halkın isteklerini karşılamıyorlar o zaman bizde onların para kazanmalarına engel olalım bu kanallara reklam veren magazalara giderek bu kanaldakı reklamlarını gerı almaları konusunda uyaralım ve eger almazlarsa onların magazalarından alışveriş yapmayacağımızı dile getirelim
bende pretosto ediriyorum tv kanalları ve sitemiz dahil hepsini
57babasivas 06.08.2011, 20:34 evet şügün kocaeli bile borç batamda külüp kapandi kapanacak kocaeli geçensene bütün ev sahibi oldu maçlari naklen verdi bizim kiler bi açiliş maçini bile veremiyor
KAMER-ÜL ZEMAN 06.08.2011, 20:35 :D:D:D????:D:D:D??????
mucahitbaba58 06.08.2011, 20:39 ben sivas kanallarini sildim bile sivasta olupta maca gitmemek olmaz
ama sivas disindaysan tv canli yayin sart her seferde derlerdiya iste yurt disindaki sivaslilar sehirlerine sahip cikmasi lazim diye simdi bende diyorum ki sizde azcik bize sahip cikin keseri hep kendi tarafa yontmayin bizler sivasimizi buyuk bir gururla hem temsil ediyoruz hemde destekliyoruz senede birdefa sadece bir defa bizi dusunerek bir yayin yapmak cokmu zordu valla sunu soyleyim eger ki maddiyati koysaydik ortaya o zaman hemen yayinlanirdi
acikcasi ben dusundum dedim garanti olsun kanalin biriyle kontaga gecelim neyse parasi verelim izleyelim ama birde dusundum dur bakalim bizden hep destek bekleyenler bu kez bize birkereligine destek olacaklarmi malesef benim gozumde svs kanallari bitmistir agizlarina destek kelimesini almasinlar biz yine destek oluruz ama onlarin bulafi telaffuz etmesini istemiyorum onemsiz bir mac baksam ne olur bakmasam ne olr ama onlar bu gonul testindn kaybettiler
benozgurr 06.08.2011, 20:53 kendini geliştiremeyen senelerdir amatör yayın yapan bi maçı yayınlayamayan sivas medyasına yazıklar olsun
58MUAMMER58 06.08.2011, 20:56 :mad:BÖYLE BİR HAZIRLIK maçını sivasta dünyaya yayın yapan 3 tv kuruluşu olmasına rağmen 1tanesinin bile yayınlamaması bu kanalların sivasspora ve sivasa ne kadar değer verdiğinin göstergesidir hepsinin canlı yayın araçları gereçleri vardır mutlaka dağın başındaki bir köyde hepsi 15 20 kişinin ne oynadığı belli olmayan şenlik piknik görüntülerine 4 5 saat ayıran tv kanalları SİVASSPORA 1.5 saat ayırmamasını bende protesto ediyorum lafa gelince destek olun diyenlerin takımlarının son durumlarını bu maçta görmek isteyen binlerce taraftara bunu çok görmüşlerdir maçtan geçtim haberlerde bile sivasspordan tek kelime bahsetmiyorlar işleri güçleri A.K.P yalakalığı bisöz vardır görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şeyini kopartmış hesabı iyiki bakanımız oldu hepsinin işi gücü yalakalık lanet olsun hepsinede:mad:
buca5835 06.08.2011, 21:17 suan sıvas kanallarında ne mı var...reklam reklam reklam...bırı de bombos cıfte mınare de kı amator konserlerı verıyor...ama mılyonlarca yıgıdonun ılgılendıgı bır olayı veremıyorlar...bende bu kanalları lıstemden sılıyorum...zaten benden baska aılemde ızleyn de yoktur...onlarda rahatlar bu sayede...
elbeylii 06.08.2011, 21:45 bende siliyorum kanalları haklısınız yanınızdayımmm......
fatih585858 06.08.2011, 21:58 Şehrin, en büyük değeri olan takımımızın bir hazırlık maçını dahi yayınlamayan zihniyeti kınıyorum.
Dark Force 06.08.2011, 22:27 Liglerin oynandığı zaman çıkar yorum üstüne yorum yaparlar şu kritik sınavda hiçbiri ortada yok maç yayını yapmaları zaten mucize bişey onların derdi reklam para yeri gelincede onlardan iyi sivassporlu yok..
burak58as553 06.08.2011, 23:04 bu kanalların kendilerine bi faydası yok ki bize mi faydası olacak sanki..
bu kanalların kendilerine bi faydası yok ki bize mi faydası olacak sanki..
Diğer illerin Tv kanallarına bakınca insan imreniyor... Bizim ise bir Spor servisimiz hem bu mahkeme sürecinde hemde sivassporumuzu takip etme hususunda maalesef sınıfta kalmışlardır. 2.ligde ve 3. ligde olan bazı Tv kanallı şehir hatta ilçeler bile bizden daha aktif durumdayken bizim bu halimiz haliyle çok üzüyor. Edindiğimiz bilgilere göre en az 10 bin civarında seyircimiz varken bir açılış maçını bile seyredemiyorsak bu siz taraftarların değil hem az da olsa yönetimin en fazlada Tv yetkililerin ayıbıdır. Bazı arkadaşlar bizlere (site yönetimine) atıfda bulunarak neden maçları canlı yazmıyorsunuz diye sitem ediyorlar. Buda onların çaresiz kaldığının sivasspora susamışlığının bir veryansınıydı ama maalesef bir çok yönetici arkadaşlar sivastan uzak olduğu için bu imkansızdı.
Neyse artık resimlerle ve giden arkadaşların yorumu ile idare edicez. Yapacak bir şey yok...
Sivasspor'un sezon açılışını yaptığı,taraftarlarla kucaklaşma maçı:
Yayın yok =Maraton dolu,kale arkaları ve kapalı boş.(iyiki gurbetçiler var)
Yayın olsaydı=Maratonun 1/3'ü dolu olurdu en fazla,kale arkaları ve kapalı boş.
Bazı arkadaşlar yerel medyaya yüklenmiş ama bazı şeyleri cidden haketmiyoruz,neymiş efendim yerel medyanın ilgisi yokmuş! Ne kadar para o kadar hizmet arkadaş.Medya gücünü nereden alır,talepden,reklamdan alır,talep ne kadar fazla olursa medya o işin o kadar takipçisi olur.Sizler biliyor musunuz bir maçı canlı gösterebilmenin maliyeti ne kadar? Kim için bu sorumluluğun altına girecek ki bu adamlar,sonuçta amme hizmeti yapmıyorlar.Kimse kusura bakmasın ama hakettiğimizi buluyoruz bazı konularda. Hiç siteme falan hakkımız yok bana göre.Önce o takıma şehir olarak sahip çıkacaksın,önce o takımı hakedeceksin!
yigido_sampiyon 07.08.2011, 00:36 Kahveye gidip okey oynayanlar maça gitseler stad dolar dışarda adam kalırdı...Son lokmayı ağzına zor atıp kahveye gidenlere lafım!!!
Kahveye gidip okey oynayanlar maça gitseler stad dolar dışarda adam kalırdı...Son lokmayı ağzına zor atıp kahveye gidenlere lafım!!!
Onlar kahve masalarında Fener düşer-düşmez muhabbetindeler,nerede kaldı stada gidip Sivasspor'u destekleyecekler!
yukariekecikliy 07.08.2011, 01:09 agziniza saglik boyle bir konuya degindiginiz icin sivasimizin tanitimi icin sivasimizin goz bebegi olan sivassporumuzun hazirlik maclarini vermiyorsan sen nerden sivaslinin kanali oluyorsun MACINI VERMEYI BIRAKINDA SIVASSPOR KIMLERI ALDI KIMLERI GONDERDI ALLAH RIZASI ICIN BIR SIVASSPOR HAKKINDA BIR HABER YAP NE OLUR YA HA SUNLARI COK GUZEL YAPIYORLAR ILCELERIN YAYLA SENLIKLERINI CANLI VERIYORLAR COK DOLUYUMDA YAZAMIYORUM SADECE SUNU SOYLEYIM SIVAS ESNAFINA SIVASSPOR SUPER LIGE CIKTI CIKALI SIZINDE YUZUNUZ GULUYOR O HALDE SIVAS TV LERINE REKLAM VERMEYIN GERCEK SIVASLIYSANIZ HADI SIVASLILAR KENDI BASLARINA CALSIN OYNASINLAR BAKALIM
<Sivasspor58> 07.08.2011, 01:17 Hiç birinde maçı canlı yayın da verecek alt yapı, spor spikeri yok. Uyduda yayın yapmakla iş bitmiyor işte. Hala perde çekip çekip yayın yapan kanal bunlar. Akşama kadar saçma saçma ilaç reklamı yapıp paranın gözüne vuruyorlar
favori58 07.08.2011, 01:28 Sivasspor'un sezon açılışını yaptığı,taraftarlarla kucaklaşma maçı:
Yayın yok =Maraton dolu,kale arkaları ve kapalı boş.(iyiki gurbetçiler var)
Yayın olsaydı=Maratonun 1/3'ü dolu olurdu en fazla,kale arkaları ve kapalı boş.
Bazı arkadaşlar yerel medyaya yüklenmiş ama bazı şeyleri cidden haketmiyoruz,neymiş efendim yerel medyanın ilgisi yokmuş! Ne kadar para o kadar hizmet arkadaş.Medya gücünü nereden alır,talepden,reklamdan alır,talep ne kadar fazla olursa medya o işin o kadar takipçisi olur.Sizler biliyor musunuz bir maçı canlı gösterebilmenin maliyeti ne kadar? Kim için bu sorumluluğun altına girecek ki bu adamlar,sonuçta amme hizmeti yapmıyorlar.Kimse kusura bakmasın ama hakettiğimizi buluyoruz bazı konularda. Hiç siteme falan hakkımız yok bana göre.Önce o takıma şehir olarak sahip çıkacaksın,önce o takımı hakedeceksin!
Çok doğru tespit etmiş arkadaş, ben de ilave yapayım.
Tamam; medya (tv.) ler sınıfta kaldı, peki Sivaslı görevini yaptı mı? Sivas dışındakilerini anladık da Sivas'taki sözüm ona Sivalılara ne oldu?
Bedava olmasına rağmen 15 bin kişilik stadın yarısı dahi dolmuyorsa ona bakmak gerekir.
Kimse kusura bakmasın...! Sivas süper lige kesinlikle layık değil. Ben maça ailemle birlikte gittim, ama çok yakın arkadaşım iftardan sonra kahveye gidip oyun oynamayı tercih etti.
subasi29 07.08.2011, 14:51 Çok doğru tespit etmiş arkadaş, ben de ilave yapayım.
Tamam; medya (tv.) ler sınıfta kaldı, peki Sivaslı görevini yaptı mı? Sivas dışındakilerini anladık da Sivas'taki sözüm ona Sivalılara ne oldu?
Bedava olmasına rağmen 15 bin kişilik stadın yarısı dahi dolmuyorsa ona bakmak gerekir.
Kimse kusura bakmasın...! Sivas süper lige kesinlikle layık değil. Ben maça ailemle birlikte gittim, ama çok yakın arkadaşım iftardan sonra kahveye gidip oyun oynamayı tercih etti.
Hemserim !! Senin 'Sivasspor Super Lige Layik Degil' Cumleni Oldukca Luzumsuz Buluyorum.Bak Yakin Arkadasinda Kahveye Gitmis !! Zaten O Stada Gurbetciler Ilgi Gosterip Gitti,Sizin Gibi Sivasta Olupta Gitmeyenler On Saftalar ...
yazıklar olsun sivas medyasınaaaaaaaaaa :mad:
sevgili Sivasspor Taraftarı her fırsatta Sivasımızın dünyaya tanınmasında en büyük etken olan Sivassporumuzun maclarını yayınlamayan Sivas yerel medyasını protesto edelim ilk olarak bu kanallara reklam veren magazalardan alışveriş yapmamayı öneriyorum madem halkın isteklerini karşılamıyorlar o zaman bizde onların para kazanmalarına engel olalım bu kanallara reklam veren magazalara giderek bu kanaldakı reklamlarını gerı almaları konusunda uyaralım ve eger almazlarsa onların magazalarından alışveriş yapmayacağımızı dile getirelim
ilk olarak bu kanallara reklam veren magazalardan alışveriş yapmamayı DEMEK
O AYIP SANA YETER
58akif34 07.08.2011, 16:25 ilk olarak bu kanallara reklam veren magazalardan alışveriş yapmamayı DEMEK
O AYIP SANA YETER
sen ayıpın ne oldugunu daha bılmıyorsun galıba mübarek gün boşver tartışmaya gerek yok
migroArmis 08.08.2011, 00:24 Arkadaşlar bu konu ekonomik anlamda maliyet gerektiren bi olayve yerel kanalların bir çoğunun gücü yetmiyor...Bursada bile hala yerel kanallar maçları wermez..Bursa tv açıldıktan sonra izler oldu insanlar maçları...
atamtürk 08.08.2011, 03:18 çok güzel konuaçmışsın bende sana katılıyorum.
evet katılıyorum sivastaki tv kanalları 5 kuruş harcamadan ceplerini doldurmak amacındalar. köylerin eğlencelerini bedava yayınlamak dururken kalitesiz yayınlarla insanları bayarken neden sivassporun maçını yayınlasınki. cebinden para çıkacak. bunlar da sivas milliyetçiliği yokki. dinleri imanları para. ne zaman kaliteli bir yayın gördünüzki sivas kanallarında. sivasın insanı gerçekten sivas milliyetçisi olsa sivasa sahip çıksa zaten bizlerde böyle olmazdık. PROTESTONUZA TAMAMEN KATILIYORUM DESTEKLİYORUM.
babayavuz 08.08.2011, 09:43 gardaşım neden ve niçin yayınlasınlarki zayıflama ilaçlarının ve buna benzer ilaçların reklalmları dururken sivassporun maçını neden yayınlasınlar
babayavuz 08.08.2011, 09:44 protestonuza hep destek tam destek
Rallim58 08.08.2011, 10:23 Hemserim !! Senin 'Sivasspor Super Lige Layik Degil' Cumleni Oldukca Luzumsuz Buluyorum.Bak Yakin Arkadasinda Kahveye Gitmis !! Zaten O Stada Gurbetciler Ilgi Gosterip Gitti,Sizin Gibi Sivasta Olupta Gitmeyenler On Saftalar ...
Favori58 kardeşimizin sözlerindeki "göndermeyi" yanlış aldınız galiba.
Sivassporun fanatik taraftarı olduğunu yakınen bildiğim bu arkadaşımız, Stadyuma gelmeyeni, ilgi göstermeyen, stadın yakınlarında bulunan kahveye doluşup oyun oynamayı tercih edip, ücretsiz olduğu halde (İsterse ücretli olsun yine de gidilmesinden yanayım ama) stada gitmeyenlere olan isyanı olarak yazdığını düşünüyorum.
yener_sahin 08.08.2011, 11:48 Bu konuda birkaç kişiyle görüştüm, Sivasdaki kanalların maç yayınını verecek alt yapıya sahip olmadığını söylediler.
Sivaslibey 08.08.2011, 12:38 Hemserim !! Senin 'Sivasspor Super Lige Layik Degil' Cumleni Oldukca Luzumsuz Buluyorum.Bak Yakin Arkadasinda Kahveye Gitmis !! Zaten O Stada Gurbetciler Ilgi Gosterip Gitti,Sizin Gibi Sivasta Olupta Gitmeyenler On Saftalar ...
Kuzen adama niye yükleniyorsun, adam hakli. 'Sivasspor Super Lige Layik Degil' demediki 'Sivas süper lige kesinlikle layık değil' diyor. Biz bir bütün olamadik sehir olarak bugune kadar, bundan sonrada olamayacagiz maalesef durum öyle gösteriyor.
Biz gurbette yasadigimiz için Sivas ile yanip tutusuyoruz ama Sivas'ta yasayanlarin cogu Sivas'in kiymetini bilmiyor, anlamiyor, hor görüyor ve bos veriyor.
Gel gelelim su 3 kanalimiza, uydudaki kanallara bakarsan Sivas'imizin 3 tane kanali var, çogu sehrin daha kanali uyduda yokken Ankara, Izmir'in bile bu kadar kadari yayinlanmiyor uyduda.
Ha yayinda ne var derseniz, vallah aksam haberlerinden baska hiç bir sey yok. Sinir bozucu ilçe yada köy festivalleri var o yoksada bir iki tane uyduruk sazci türkücü çikiyor aksamlari maksat yayin devam etsin.
Allah'tan Ramazan ayindayizda arada bir iki güzel seyler çikiyor.
Aslinda 3 kanal birlesip bir kanal olsada adam gibi yayin yapsalar. Festival göstereceklerine gitsin ilçelerimizi, köylerimizi tek tek tanitsinlar, çeksinler, Sivas'in tarihini anlatsinlar, göstersinler.
favori58 08.08.2011, 13:10 Hemserim !! Senin 'Sivasspor Super Lige Layik Degil' Cumleni Oldukca Luzumsuz Buluyorum.Bak Yakin Arkadasinda Kahveye Gitmis !! Zaten O Stada Gurbetciler Ilgi Gosterip Gitti,Sizin Gibi Sivasta Olupta Gitmeyenler On Saftalar ...
birader yalanlı yazalım,abartalımmı? SMS 5858 yardım kampanyas olur fiyasko yaşanır, 2 milyon sivaslının yaşadığı iddia edilen istanbul'da fener,GS ve BJK maçlarına 100-150 kişigelir,. daha beterini syleyim,süper lige çıktığımızda şampiyonluk yürüyüşü yapılmıştı. Kaç kişinin katıldığını bilyırmusun? Şu anda bile istasyon caddesi o günden daha kalabalıktır.
daha anlatayımmı?
Luzumlu kardeşimm!!...
ZiDaNe58 08.08.2011, 15:49 Amerikalıların bir sözü vardır.
“Bir kişinin veya grubun gerçek karakterini mi öğrenmek istiyorsun? Eline güç ver, hemen anlarsın..işte ellerine gücü verdik gördük ne olduklarınıı..sivasın sivastan başka dostu yok..
sen ayıpın ne oldugunu daha bılmıyorsun galıba mübarek gün boşver tartışmaya gerek yok
tamam bilmiyom ben ayipin ne oldugunu.ama sen utanmazin ne oldugunu biliyonmu.BILMIYON bilsen oyle yazmasin.alis veris yapmayin demezsin millete.bunun uzerinede utanmadan bide bana cvp yazan.
Sivas medyasını çok iyi tanıdım ben.Bu süreç bana en çok kendi insanımı tanıma fırsatı vermiştir.Her işte bir hayır vardır lafını sadece buna yormak istiyorum.
58akif34 23.08.2011, 10:56 bu defa kimse yayın varmı diye sormuyor bile biliyorlar yayınlanmayacagini
|