Orijinalini görmek için tıklayınız : Takım iyi olması kimin umurunda!


eyupk
09.08.2011, 15:09
Takım iyi olması kimin umurunda!
2011-08-09

http://hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT

Anadolu Ajansının çalışkan muhabiri Ahmet kardeşim Sivasspor-FK Belgrad maçı oynanırken bana “ Süper ligde Sivasspor ilk defamı Mecnun Otyakmaz'dan yoksun sezonu açıyor” diye sordu. Evet, cevabını verdikten sonra birden Mecnun Başkanlı şaşalı açılışlar aklıma geldi. Alıştığımızdan mı, yoksa Mecnun Başkanın güven veren kişiliğinden midir, hakikaten onunla sezon açmak Yiğidolar için ayrı bir keyif, ayrı bir gururdu. Bu defa, Sivasspor onsuz, o Sivasspor yeni sezona merhaba dedi. Yiğidolar tribünlerden sık sık Mecnun Otyakmaz'a sevgi gösterilerinde bulundular ama bu 4 Eylül stadındaki özlemi bitirmeye yetmedi. Doğrusu bende tam manasıyla maça konsantre olamadım. Sık sık şeref tribünündeki koltuğun takıldı gözlerim. Sivassporlu futbolcular iç sahada gol attıkları zaman genellikle şeref tribünü önüne gelir, eliyle Başkanı işaret ederdi. Bir arkadaşımın dediği gibi “ Stada gelince Mecnun başkanı daha çok arıyor ve özlüyoruz”.
Bu maçtan şunu net olarak gördüm. Sivasspor ligde oynayacağı ilk maçı da böyle futbol ve bu skorla kazanmış olsa da,tribünlerin ve futbolcuların sevinç gösterileri farklı olmazdı herhalde..
Öyle anlaşılıyor ki, Mecnun Otyakmaz aklanıp çıkana kadar, ne galibiyetlerin tadı olacak, nede sevinci…
Sezon açılışlarında iyi oynanan futbol ve alınan farklı skor genellikle futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar üzerinde olumlu hava oluşturur. Fakat maçtan sonra görüştüğüm bazı futbolcular ve taraftarlarda, akılların başkanlarında olduğunu gördüm.
Ligin başlamasına yaklaşık bir ay var. Bu süre içerisinde özellikle futbolcuların tamamen lige konsantre olmaları gerekir. Aksi halde çok sevdikleri başkanlarını daha çok üzmüş olurlar.
Taraftar ve yöneticinin aklı Metris'te olsa da fazla bir şey değişmez, ama futbolcular ve teknik heyet lige kesinlikle rahat girmek zorunda.
Tabi şu da mümkün. Bir ay içerisinde beklide Mecnun başkan aklanıp tekrar kulübün başına döner.
Eğer bu gerçekleşirse Sivasspor Türkiye'de yılın transferini yapmış olarak lige başlar…

Hürdoğan

34orhan58
09.08.2011, 21:07
herşey iyi güelde arkadaşlar benim için bir kabus amam bizi düşürecekler gerçekten bunu söylemeyi bırakın düşünmesi bile kötü fakat malesef görünen o :(

delibas58
10.08.2011, 01:31
adam gibi adam MECNUN OTYAKMAZ...

favori58
10.08.2011, 04:29
4 Eıyülül'dede bağırdım şimdide bağırıyorum. ^Seni seviyoruz Mecnun <başkan!

Murat ARICI
10.08.2011, 10:31
ben başkanın temiz olduğuna aklanacağına % 1000 inanıyorum,çok yakında aramıza dönecek inş.

mexsis
10.08.2011, 11:35
Savci artik iyice dagitti, gizlilik mizlilik hikaye. Baska devletlerde olsa bu asilsiz haber yapan gazeteleri ve siteleri duman ederler. Eee tabi savci icerden disariya bakmadigi icin bu kurali unuttu galiba.

ayna26
10.08.2011, 11:50
Umurunda olmak ya da olmamak değil mesele.mesele bu sezon ne yapacağız, geçen sezon ki kabuslar görülecek mi?mesele bu işte.Takım ligden kesin düşürüleceğine inananlar ile inanmayanların meselesi değil bu.bu bizim meselemiz, sadece başkan aklanmayacak biz yiğidolar da aklanacak dalavera denilen şikeden.Ben şunu ifade etmek istiyorum ki, mesele şike meselesi değil, metrise alınanların ki başka mesele.Takımlar bir alt lige düşürülmeyecek, kişi bazında cezalar verilecek,işte mesele bu:)))

HALIL
10.08.2011, 12:08
mahkemede aklanir gelir merak etmeyin