Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer Dönemi Bitiyor

SivasSpor.Com
28.08.2011, 02:53
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivaslogo2.jpg

2011–2012 futbol sezonu 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 5 Eylül Pazartesi akşamı sona erecek.

Transfer döneminde son haftaya girilirken Sivasspor'un kadrosuna yapacağı takviyeler merakla bekleniyor. Uzun süredir taraftarların forvet transferi isteğinin cevapsız kalıp kalmayacağı merakla beklenirken bir kısım taraftar ise artık bu saatten sonra yapılacak takviyenin takıma uyumunun ve form tutmasının uzun süreceği için transferde geç kalındığını beyan ettiler.

SivasSpor.Com Özel

Dark Force
28.08.2011, 03:00
Mecnun başkan olmadan olmaz bu yönetimden bişey beklemeyin.

engin2609
28.08.2011, 03:01
ßu kadar insan hala bi forvet ihtiyaç var diyor ama rıza hoca kadro iyi diyor. ama tabiki başarı ve başarısızlık rıza hocada o ne derse o olur .

threestar58
28.08.2011, 03:23
bu takim super bir forvetsiz super lig,de zor galip gelir ve bir cok maclar berabere biter kurtari,ci bir forvet sart

mucahitbaba58
28.08.2011, 03:34
Valla ben yinede sivasin bir son dakika transferi olacak diye dusunuyorum

antik58
28.08.2011, 07:05
Zorla yapılacak transferden ne beklenirki ya kaçıp gider yada müzmin sakattır. Keşke Mehmet YILDIZ satılmasaydı :(

yener_sahin
28.08.2011, 11:03
İyi transfer yapılırsa uyum sorunu diye bir problem olmaz.Olursa zaten iyi transfer değildir.Gitsin BatmanPetrolSpor'un forveti alsınlar bonservisi elinde bedavaymış.Barcelona Madrid peşinde...

Şaka gibi yaa.Şimdi son gün bir forvet açıklarlar, birde gelen adam sakat gelir büyük ihtimal, bekle ki oynası...Bunlar bizim koyun gibi izlememize alışmışlar.Rahatlıkları bundan.

akifesk
28.08.2011, 11:41
rıza hoca geçen sezon çok iyi bomba bir orta saha aldık anlaştık dedi. birde baktık dediği isim kazma sandro mendoça çıktı

bu sene ne dedi en iyisini getireceğiz arıyoruz elimizde bi kaç alternatif var falan filan sallıyo yani daha bişey göremedik.

rıza hocada vizyon yok arkadaşlar en büyük sorun budur...!

adamın şöyle bi mantalitesi var sıradan düz yıldız olmayan isimlerle takım oluşturmasi yani hocamız ne ilerliyor nede geri gidiyor olduğu yerde sayıyor..

ne demiş şairr aynı hamamm aynı tassss !!

HALIL
28.08.2011, 11:45
yok gardaslar forvet transferi sart !!!

KaanK
28.08.2011, 12:15
Bülent hocaya kim ne derse desin kendisi vizyon hedef sahibiydi ,idealleri vardı, hayata geçirmek istediği projeleri vardı, daha geniş kitlelere sivassporumuzun adını yaymak için planları vardı ..
Şimdi ise tamamen hedefsiz plansız programsız, yeni sezon forması çıkarmamak gibi bir saçmalığa imza atan ( hoş çıkarsa da satmıyor nasıl bir mantıksa ) anlamsız işlerle uğtaşan bir teknik ve idari ekibimiz var
Bu takımın forvet eksiği olduğunu futboldan anlamayan adam bile görür ama koca bir sezonu eneramo ve suarezle tamamlarım ya da devre arasında takviye yaparım diyorsan artık söylenecek pek bir soz yok malesef

Bordobereli58
28.08.2011, 12:26
Bülent hocaya kim ne derse desin kendisi vizyon hedef sahibiydi ,idealleri vardı, hayata geçirmek istediği projeleri vardı, daha geniş kitlelere sivassporumuzun adını yaymak için planları vardı ..
Şimdi ise tamamen hedefsiz plansız programsız, yeni sezon forması çıkarmamak gibi bir saçmalığa imza atan ( hoş çıkarsa da satmıyor nasıl bir mantıksa ) anlamsız işlerle uğtaşan bir teknik ve idari ekibimiz var
Bu takımın forvet eksiği olduğunu futboldan anlamayan adam bile görür ama koca bir sezonu eneramo ve suarezle tamamlarım ya da devre arasında takviye yaparım diyorsan artık söylenecek pek bir soz yok malesef

vALLAHa gardas beni bir anlayan sen kaldin.. :D helal sana

asdera58
28.08.2011, 13:05
Ve Bizim hala bir forvetimiz yok forvetsiz bi lig yine sivassporun beraberlıkleryle konuşulucak...

Bzkan
28.08.2011, 13:20
Takımımızın işi çok zor Allah'a Emanetiz

Besyo_cu
28.08.2011, 13:41
Rıza Hocanın mutlak suretle transfer istediğini ancak yönetim tarafından oyalandığını düşünüyorum yoksa rahat olunuz ki Hocamız hepimizden futbolu daha iyi görüp anlıyor...

yigidoss
28.08.2011, 13:55
Yok ya Rıza Hoca futbolu nereden bilecek biz daha iyi biliriz. Allah aşkına hocaya sallarken biraz destekli sallayın hangi hoca transfer istemez. Ama yönetim para yok diye mızmızlanırsa hoca ne yapsın? Hani Nejat Uygur'un bir parodisi vardı "Param yok Memet" bizim yönetim de yıllardır aynı "Para yok!"

Bu arada Bülent i-ti-ne hala hoca diyenler gardaşlar. El insaf el insaf el insaf

Kasim58
28.08.2011, 15:21
Hangi vizyon ve ideal???Bana göre tek bir hedefi vardi onada kismen ulasti para,para,para.Sivassporu darmadanik etti bucayi küme düsürdü Eses´i kuran hazir kadro riza hocanin eseriydi sen ne vizyonundan bahsediyorsun güzel kardesim.Bu ve bunun gibi insanlarin lisansini alacaksin spordan men edeceksin ki ortalik temizlensin !!!Hayatta paradan daha degerli seyler vardir.

Ahwettt
28.08.2011, 15:27
rıza hoca geçen sezon çok iyi bomba bir orta saha aldık anlaştık dedi. birde baktık dediği isim kazma sandro mendoça çıktı

bu sene ne dedi en iyisini getireceğiz arıyoruz elimizde bi kaç alternatif var falan filan sallıyo yani daha bişey göremedik.

rıza hocada vizyon yok arkadaşlar en büyük sorun budur...!

adamın şöyle bi mantalitesi var sıradan düz yıldız olmayan isimlerle takım oluşturmasi yani hocamız ne ilerliyor nede geri gidiyor olduğu yerde sayıyor..

ne demiş şairr aynı hamamm aynı tassss !!
Sen Rıza hocayı bilerekmi eleştiriyorsun yoksa laf olsun diyemi yorum yapıyorsunuz. Yada Rıza Hocanın Sivaslı olması eleştirmenizi kolaylaştırıyorumu.Süper liğe çıktğımız çıkalı hani hoca zmanında Rıza hoca zamanında yapılan transferler gibi tutu.Yasa Şöyle diyem süper liğe çıktık çıkalı yapılan tüm transferlerin toplamı Rıza hoca zmanında yapılan transferler gibi tutumu .Şöyle git araşytır gel sonra hocayı8 eleştir

Countach
28.08.2011, 15:40
BU takımın herseyi eksik gardaş neyi tam ...

akifesk
28.08.2011, 16:12
Sen Rıza hocayı bilerekmi eleştiriyorsun yoksa laf olsun diyemi yorum yapıyorsunuz. Yada Rıza Hocanın Sivaslı olması eleştirmenizi kolaylaştırıyorumu.Süper liğe çıktğımız çıkalı hani hoca zmanında Rıza hoca zamanında yapılan transferler gibi tutu.Yasa Şöyle diyem süper liğe çıktık çıkalı yapılan tüm transferlerin toplamı Rıza hoca zmanında yapılan transferler gibi tutumu .Şöyle git araşytır gel sonra hocayı8 eleştir

valla arkadaş son iki sezondur götü zor kurtardık . bunu herkesde gördü.

yapılan trışka transferler ve takımın hazırlık maçlarındaki görüntüsü bana geçen sezondan hiç mi hiç farklı gelmedi. bu benm düşüncem. burda bir çok kişide bunu düşünüyor. takımın ne bir sistemi nede hedefi var. üstelik birde ciddiyetsizlik hakim. boşvermişlik vurdumduymazlık.

sandro rada eneramo uğur kavuk gibi toptan anlamayan kazmalar hala takımda tutuluyor. bunlardan kimseye hayır gelmez. pili bitik bunların.

mehmet yıldız ve kamana gibi iki forvet gönderiliyor yerlerine adam alınmıyor. tek gelen cihan özkara . o da belki kelek çıkacak ..

eğer güçleniyoruz düzeliyoruz düşme korkusu yaşamayacağız son iki sezondan ders aldık dedikleri buysa harbi palavracı bunlaRR !!!

GuVeN
29.08.2011, 02:25
Sivassporlu isen sana her transfer dönemi cehennem gibi gelir! Eller neler aldı biz nelerı ızledık,sanssızlık sonucundakı belırsız bekleyıs de tuzu bıberı olunca zaten transfer donemlerındekı basarısız stratejılerımız bana gore hepden dıbe vurmus durumda! Umarım yıne ıkıncı yarının transfer kralı takımı olmak zorunda kalmayız!!! Bi kez de yumurta kapıya gelmeden erken hareket edelım!

MeXeS58
29.08.2011, 03:15
ben görüştükleri birinin olduğunu düşünüyürum tranferın son gunlerıne getırıp fıyatını dusurmek ıcın ugrasıyorlardı herhalde yoksa bu takımın forvete ıhtaıyacı oldugunu anlamak ıcın mourınho olmaya gerek yok

furky.b
29.08.2011, 03:48
Gozlerim seni ariyor yannick kamanan...

mucahitbaba58
29.08.2011, 10:16
En azindan mehmet yildiz geri gelse

mayhos58
29.08.2011, 14:05
ben şunadan eminimki sivas başkanı ve yönetici kesin bir şike yaptı.düşmemiz kesin ki başkandanda böyle bir talimat geldi.onun içindirki bu adamlar transfer yapmıyor başka bir açıklama bulamadım sizin varsa söyleyin.
ha bir ihtimal daha var var ama yine beni yasaklı üye yapacaklar. ama söylemem lazım bu adamların bir şey yapmamasının ve görmemesinin 2. nedeni zeka seviyesi olsa gerek.çok ağır şeyler söylemek istiorum ama olmuyor işte....

asabibaba
29.08.2011, 14:19
vALLAHa gardas beni bir anlayan sen kaldin.. :D helal sana

bordobereli sen neden hep KRİZ VE SORUNLU ZAMANLARDA ORTAYA ÇIKIYORSUN BU KONUYA BİR AÇIKLIK GETİR BAKALIM......

mustafa_kavak58
29.08.2011, 16:27
Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun ilk 4 haftasının maç programı açıklandı.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig'de 1, 2, 3 ve 4. hafta maçlarının programı şöyle:

1. HAFTA

10 Eylül Cumartesi:
17.30 Samsunspor-Gençlerbirliği (Samsun 19 Mayıs)
17.30 Eskişehirspor-Beşiktaş (Eskişehir Atatürk)
20.00 Manisaspor-Trabzonspor (Manisa 19 Mayıs)
20.00 Ankaragücü-Mersin İdmanyurdu (Ankara 19 Mayıs)
11 Eylül Pazar:
17.30 Kardemir Karabükspor-Sivasspor (Necmettin Şeyhoğlu)
17.30 Bursaspor-Kayserispor (Bursa Atatürk)
20.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray (Atatürk Olimpiyat)
20.00 Medical Park Antalyaspor-Gaziantepspor (Mardan Antalyaspor)
12 Eylül Pazartesi:
20.00 Fenerbahçe-Orduspor (FB Şükrü Saracoğlu-Seyircisiz)

2. HAFTA

16 Eylül Cuma:
20.00 Gaziantepspor-Fenerbahçe (Kamil Ocak)
20.00 Kayserispor-Medical Park Antalyaspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
17 Eylül Cumartesi:
17.30 Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor (Ankara 19 Mayıs)
20.00 Orduspor-Manisaspor (Ordu 19 Eylül)
20.00 Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Hüseyin Avni Aker)
18 Eylül Pazar:
16.00 Mersin İdmanyurdu-Bursaspor (Tevfik Sırrı Gür)
17.30 Sivasspor-Eskişehirspor (Sivas 4 Eylül)
20.00 Galatasaray-Samsunspor (Türk Telekom Arena)
19 Eylül Pazartesi:
20.00 Beşiktaş-Ankaragücü (Fiyapı İnönü)

3. HAFTA

20 Eylül Salı
20.00 Gaziantepspor-Kayserispor (Kamil Ocak)
20.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Orduspor (Atatürk Olimpiyat)
20.00 Fenerbahçe-Manisaspor (FB Şükrü Saracoğlu-Seyircisiz)
21 Eylül Çarşamba:
18.45 Kardemir Karabükspor-Galatasaray (Necmettin Şeyhoğlu)
20.00 Eskişehirspor-Gençlerbirliği (Eskişehir Atatürk)
20.00 Medical Park Antalyaspor-Mersin İdmanyurdu (Mardan Antalyaspor)
21.15 Samsunspor-Trabzonspor (Samsun 19 Mayıs)
22 Eylül Perşembe:
20.00 Ankaragücü-Sivasspor (Ankara 19 Mayıs)
20.00 Bursaspor-Beşiktaş (Bursa Atatürk)

4. HAFTA

23 Eylül Cuma:
20.00 Kayserispor-Fenerbahçe (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
24 Eylül Cumartesi:
16.00 Mersin İdmanyurdu-Gaziantepspor (Tevfik Sırrı Gür)
20.00 Manisaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Manisa 19 Mayıs)
20.00 Trabzonspor-Kardemir Karabükspor (Hüseyin Avni Aker)
25 Eylül Pazar:
17.30 Orduspor-Samsunspor (Ordu 19 Eylül)
17.30 Sivasspor-Bursaspor (Sivas 4 Eylül)
20.00 Gençlerbirliği-Ankaragücü (Ankara 19 Mayıs)
20.00 Beşiktaş-Medical Park Antalyaspor (Fiyapı İnönü)
26 Eylül Pazartesi:
20.00 Galatasaray-Eskişehirspor (Türk Telekom Arena)

akifesk
29.08.2011, 16:45
11 Eylül Pazar

17.30 Kardemir Karabükspor-Sivasspor (Necmettin Şeyhoğlu)

hadi hayırlısı ! bakalım bu maçta forvetlermiz kim olacak..

mustafa_kavak58
29.08.2011, 16:52
Maclar 1,2,4 hafta hep Pazar günü :D bikere hafta ici oynaniyo oda persembe

subasi29
29.08.2011, 17:38
gozum flash bir haberde , acaba forvet transferi olacak mi ?

ddarende
29.08.2011, 23:58
Mayhoşmusun nesin gerçekten mayhoşsun, daha hamsın sanırım.
2005 yılından beri bu foruma üyeyim şimdiye kadar sürekli takip ettiğim halde msj yazmam senin yüzünden ilk mesajımı yazmak zorunda kaldım.
Senin gibi mayhoşlar yüzünden bu günlere geldik. Salak saçma yorum yaparak Sivasspor'a zarar verdiğinizin farkında değilsiniz. Aynı mesajı iki farklı konuya kopyala yapıştırla eklemişsin ve Sivasspor'un şike yaptığını söylüyorsun.
Artık ne kadar hassas bir konu olduğu aşikar olan şike konusunda salak saçma yorumlar yapmayın.
Yargıda olan bir konu hakkında ve kendi başkanını ve yöneticini suçlamışsın. Şike yaparken sende yanındaydın herhalde yada başkan sana msj falan mı attı. Yeter artık kendi kafanızdan uydurduğunuz dedikodular ve çamur at izi kalsın mesajlarla ne hale geldiğimiz malum.
Foruma mesaj yazarken bu forumu futbolcuların ve hocanın da takip ettiğini düşünmüyor musunuz?
Sakatlanan futbolcumuz için iyi olmuş diyenler var. Bu nasıl bir anlayıştır? Transfer yapılsın istiyorsan topla grubunu git tesise konuş hocayla öğren işin içini dışını. Tabi oturduğun yerden klavyenin başından ona buna laf atmak, ahkam kesmek kolay. Yok futbolcular şöyle yönetim böyle teknik heyet şöyle diye yorum yazıyorsunuz. Bu yorumları futbolcularda, hocada diğer takımların taraftar forumları takip ediyor. Ağzınızdan çıkanı kulağınız da duysun.
Admin lütfen saçma sapan yorum yapanları banla, adamlar zarar verdiklerinin farkında değiller.

A.Turan Korkmaz
30.08.2011, 00:41
Sivassporumuzun acilen forvet transferine ihtiyacı var malum. Kimler alınabilir şu son bir haftalık sürede?
Yerli santrfor olarak şu an Kayserispor'da yedek kaldığından mutsuz olan Cem Sultan alınabilir.
Yabancı olarak ise Orduspor'un uğraştığı ama parasal konuda anlaşamadığı Club Brugge'den Joseph Akpala alınabilir.
Bu iki futbolcu da ilerde tek forvet olarak Eneramo'ya alternatif olarak oynayabilecek kapasitede.
Yarın Eneramo sakatlanırsa,Maazallah, ne yaparız?
İkinci forvet oyuncusu için ise gene Kayserispor'dan Semih Aydilek düşünülebilir.
Şu an biri yerli biri yabancı iki forvet/santrfor gerekiyor bize.
Daha iyi ve deneyimli forvetleri kim istemez,ama şu sıkışık durumda kısa vadede çare olacak bunlara benzer birkaç alternatif isim önermeliyiz.
Her takım problemlerini hallediyor. Daha bugün ilk haftaki rakibimiz bir günde üç forvet (İlhan Parlak,Ali Kuçik ve Mehmet Çakır ) ile anlaşarak hücum hattını bitirdi.
Önümüzdeki hafta bugüne dek Sivassporumuz da iki forvet transferini açıklamalıdır.

HALIL
30.08.2011, 00:42
bu saaten sonra yerli forvet gelmez gelemez cunku kalmadi acikcasi bank asyadan da istemiyoruz forvet :mad: (ornek:ersen martin,gokhan gulec tarzinda)

karabuk cok iyi bir is becerdi bizden once kapti ilhan parlak mehmet cakir ve ali kucigi birden aldilar biz bir tane alamazmiydik haa soruyorum :mad:

bu saaten sonra adini duymadik bir yabanci forvet gelir artik veya bank asyadan uyduruk bir forvet

Çılgın Türk
30.08.2011, 00:44
Yurtdisi transferi icin son 2 gün.
Avrupa'nin büyük liglerinde transfer dönemi 31 Agustosta bitiyor!!

HALIL
30.08.2011, 00:46
birde eklemek istiyorum bu hafta ici bakin hafta sonu demiyorum forvet aciklanmazsa isimiz vahimdir demmeki 1 bucuk aydir forvet transferi bekliyoruz azmi biraz sinirlenmek ben hergun siteye bakiyorum son dakika flas sivasspor forvetini buldu !!! haberlerini okumak istiyorum cok mu bir sey istiyoruz acaba

bu saaten sonra saglam bir forvet yaninada osta sinif bir forvet lazim yani iki forvet lazim

2 forvet sart!!!:mad::mad::mad:

HALIL
30.08.2011, 00:46
Yurtdisi transferi icin son 2 gün.
Avrupa'nin büyük liglerinde transfer dönemi 31 Agustosta bitiyor!!

o zaman yarin o burgun aciklansin artik bitsin su yabanci forvet sevdasi :mad:

bassguitar
30.08.2011, 01:23
bence forvete ihtiyac yok.nasılsa tek forvet oynıycak takım eneremo rahat goturur.hatta aklı basında paf takımın forveti varsa bu ligde elini kolunu sallaya sallaya 15 gol atar.sanki ligimiz la liga yada seria a.uyduruktan bir lig..hangi takımın defansı kalbur ustuki ustun bi forvet bulalım bence hıc gerek yok.

threestar58
30.08.2011, 02:41
biz hep kalite,li yani birinci sinif transferler yapilsin dedik bak simdi hic hesap,ta olmayan play-off uygulamasi cikti

A.Turan Korkmaz
30.08.2011, 09:51
TRANSFERDE SON HAFTA ÖNERİLERİ:
Beşiktaş'ın iki sezon önce Bozüyükspordan aldığı genç orta saha Onur Bayramoğlu yeni sezonda kadroda düşünmüyorlar. 1990 Eskişehir doğumlu,ümit milli oyuncu. Rıza hocam göstersin Beşiktaşlılığını da Onur'u Sivassporumuza kazandırsın. Orta sahanın her yerinde oynayabilir. Önliberoda,forvet arkasında güzel bir alternatif olur. Bonservisiyle alınırsa da çok iyi bir yatırım olur.
Sezer Badur dönsün mü diye sormuştuk ya, işte size genç bir Sezer, bir atom karınca.

sivasfutbol
30.08.2011, 15:03
bu saatten sonra gelecek olan forvetten sivasspora faydalı olmaz herhalde hazırlık maçlarını seyrettim ve takımda bir ışık göremedim federasyona gerek kalmadan sivasspor düşer herhalde bu takımın neresine güvenipte ilk 8 e gireriz diyorlar

mustafa_kavak58
30.08.2011, 16:51
son 6 gün halen ses yok zaten bundan sonra transfer edilen futbolcu faydali olamaz bence sonra riza calimbay devreye girer söyler oyuncu zaman lazim uyum sorunu var hep ayni sözler baslar

furky.b
30.08.2011, 17:14
Arkadaslar daha yeni Riza hoca Ligt tv canli yayina baglanmisdi..
canli yayinda bayram mesajlari verdi..
Ek olarak takimin iyi oldugu ancak son macta sakatlanan boliviali golcu oyuncu Pedriel icin cok uzulduklerini dile getirdi. Onun icin dun yurt disinda yabanci forvet izlemisler. Forvet alip isi bitirmek istiyoruz dedi.

akifesk
30.08.2011, 17:22
vay be helal hoca sana. sen değilmiydin 2 ay önce bir çok golcü izledik alternatifler üzerinde duruyoruz.. sivasa en iyisini getireceğiz diyen..
nerde kaldı bu lafın rıza hoca !! bizi kandırmaya devam edin alkışlar size ve yönetime !!!

4eylül
30.08.2011, 18:37
ben bu kadroyla ne sivassporun nede rıza hocanın ligin sonunu getireceğine inanmıyorum iki yıldır yapılan hatalar ders olmamiş çok yazık

58MUAMMER58
31.08.2011, 13:40
BU SEZON diğer sezonlara benzemiyecek eğer tff bu playof sistemini bu yıl uygularsa herkesin işi çok zor kimse kolayına şampiyon olamıyacak kimsede kolayına ligde kalamıyacak her nekadar sivasspor yönetimi bu sisteme destek olsada en büyük zararı sivas görünce konuşacağım bu nedenle bu sezon düşme hattından uzakta yukarda bitirmeliyiz avrupada transfer bitti ortada kalan futbolcuların menejerleri transfer devam eden ülkelere satmak için kapıları çalacaktır bu süreçte iyi transferler yapabilirizde kazıklanabilirizde eğer dikkatli olur iyi 1 2 hucumcu oyuncu alabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz.koskoca 1 hafta var hayırlısı olsun inşallah.

HALIL
31.08.2011, 15:11
2 forvet bekliyoruz tek forvet yetmez

gercekten gecen 2 yil aldigimiz ders yetmedi mi ya

bugun yarin aciklanmasi lazim forvet transferi hem bugun avrupada transfer donemi bitiyor uyduruk bir forvet alacaz galiba malesef :mad:

akifesk
02.09.2011, 19:12
acaba milos la transferi kapattıkmı?

son 3 gün transfer sezonu bitecek..

Çılgın Türk
05.09.2011, 12:17
Transfer döneminin bitmesine sayili saatler kaldi ama ortalikta hala forvet yok.

HALIL
05.09.2011, 12:19
forvet haberi bugun aciklanir bence :D trajikomik bir durum

aozdemir
05.09.2011, 12:23
belkide Kezmanı alırız :)

HALIL
05.09.2011, 12:24

kezman mi allah yazdiysa bozsun o adam cin de bile dikis tuturamadi

akifesk
05.09.2011, 12:26

kezman yanlış hatırlamıyosam bate borisovla anlaştı.

aozdemir
kezman mi allah yazdiysa bozsun o adam cin de bile dikis tuturamadi

:) sahi biz niye çinden japonyadan falan oyuncu bakmıyoruzki.

Çılgın Türk

ayakta uyuyorsunuz
Kezman Bate Borisov ile sampiyonlar liginde oynayacak :D

HALIL
05.09.2011, 12:27
bugun transfer haberini bekliyoruz yonetim ellini cabuk tut buyuk bir umut ile iyi bir forvet bekliyoruz bak kafamizi bozmayin bugun siteden cikmiyoruz ulan :D:D:D

aozdemir
05.09.2011, 12:29
alacaklar merak etmeyin. azcık daha sabır

Çılgın Türk
05.09.2011, 12:30
Transferde son 5.5 saat

HALIL
05.09.2011, 12:30
2 ay bekledik hocam ne sabri :D 1 gun mu beklemiyecegiz :D sabir tasina donduk haciii :D

aozdemir
05.09.2011, 12:31
ben kezmanı şakasına söylemiştim. ne işi var o kazmanın sivasta :D