Orijinalini görmek için tıklayınız : LORANT" HAKKIMIZ GASPEDİLDİ

SivasSpor.Com
07.11.2005, 21:59
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise, güzel bir futbol sergilediklerini belirterek, ''Futbolcularıma söyleyecek birşeyim yok. 90 dakika boyunca güzel top oynadılar, savaştılar ve bence yenilgiyi haketmediler'' dedi.

Tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili soru üzerine ise Lorant, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe'ye karşı oynadığınız zaman böyle olayların olacağını herkes biliyor. Penaltı pozisyonunu çok kişi gördü. Benim için de penaltıydı. Genel olarak Fenerbahçe'nin son 2 maçını izlerseniz sahasında 92. dakikasında penaltı atıyor. Burada da verilmeyen penaltı. Bu büyük takımla Anadolu takımı arasındaki fark. Bunu herkes görebiliyor. Futbolda herkes işini yapmak zorunda.''

Oyuncularının performansından çok memnun olduğunu kaydeden Lorant,''Süper Lig'e yeni çıkmış takım olarak şampiyonluğa oynayan Fenerbahçeile aramızda çok büyük bir fark görülmedi. Bundan sonra gelecek maçlarda toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız'' diye

konuştu.

Lorant, ''Hakemlerin Fenerbahçe'yi tuttuğunu ve o biçimde galip geldiğini söylüyorsunuz. Siz de Fenerbahçe'nin başındayken bu şekilde mi topluyordunuz puanları?'' biçimindeki soru üzerine de, ''Arşivler elinizde bunu kontrol edin. Benim zamanımda Fenerbahçe bu kadar

penaltı kazandı mı? Futbolda dün, yarın yoktur, bugün vardır'' dedi.

Maçın ardından güvenlik nedeniyle Fenerbahçe taraftarları stattan geç çıkarıldı. Fenerbahçe kafilesi de karayoluyla kentten ayrıldı.
Yeniülke Gazetesi

Arif Coşkun
07.11.2005, 22:12
Katılıyorum.O pozisyonu bizim oyuncu Fenerbahçe cezaalanı içerisinde yapsa tereddütsüz penaltı noktasını gösterirdi. Aradaki fark bu işte.Hakemin taktığı gözlükle bakış açısı önemli.

Cencinli
07.11.2005, 22:39
Bunları Lorant'ın söylediğine inanmıyorum, pozisyonun penaltı olmadığını oda biliyor, zaten moda oldu, canı sıkılan fenere verilirdi diyor, arşivlere bakın diyene ben asıl siz arşivlere bakın diyorum fenerin kaç penaltısı verilmemiş, insaf ya, Hakkı arkasındaki adama onsekiz içinden topa vurdursun gol yaptırsın ondan sonrada olmayan pozisyona penaltı de, yok yaaaa.

deliali
08.11.2005, 01:56
sendemi lorant???

bir futbol adami olarak sen buna penalti diyorsan... sana verilen paraya yazik!!!
valla arkadaslar ben sivas taraftarini mert bilirdim!!! YIGIDOLUK BUYSA BEN YOKUM BU ISTE!!!

GuNaY
08.11.2005, 02:00
Önümüzdeki maçlarda bu şekilde oynar isek daha çook puan toplar ve uefaya katılabiliriz!

gercek58li
08.11.2005, 02:09
O pozisyonun ilk anda penalti görüntüsü vardi ama sonra izleyince olmadigi acik görünüyor.
Ondan baska biraz daha dikkatli olsaydik 2 golü yemezdik ve de bööyle hakem söyleydi,böyleydi diye konusmaya hic gerek duymazdik!!!
Ama bundan sonrada böyle acik futblu tercih edersek(tabi yerine göre)cok daha güzel seyler yapacagimiza inaniyorum...

deliali
08.11.2005, 02:19
SIVASLI OLUPTA ÖVÜNMEMEK OLURMU GARDAS... AMA BAZI SIVASLI ARKADASLAR BENI HAYAL KIRIKLIGINA UGRATIYOR!!! YANLIS ANLASILMASIN
:-)

Flavio
08.11.2005, 10:58
Evet gasp edildi

metinumar
08.11.2005, 11:06
Evet hocam malesef seninde belirtiğin gibi gasp edildi fakat üzülme galip sayılır bu yolda maglup kendini türkiyenin büyügü sanan avrupanın küçügü bu takıma gerçek buyük takım nasıl oynar gördüler sen bu takımı böyle oynat bizim canımızı al helal olsun hocam hemide binlerce defa helal olsun

Hakem destekli 16 takımın cesaret edemediği bu şehir köylülerine 6 tane cegaver gibi forvetle takır takır top oynatman beni ve benim gibi düşünen yiğidoları bir kere daha gururlandırdınğın için sana ve futbolcu kardeşlerime sonsuz kere teşekürler

bbptek58
08.11.2005, 15:19
BÖYLE GİDERSEK DAHA ÇOK CAN YAKARIZ TEŞEKKÜRLER LORANT

1967_DERNEK_10UR
08.11.2005, 20:01
SAĞLIK OLSUN..HAKKIMIZ YENDİYSE DİYETİNİDE ÖDERLER..ÖDÜYORLAR DA ..AVRUPA MAÇLARINDA..

serhankaburcuk
09.11.2005, 13:33
Evet hakkımız gasp edildi...Ama ne yapalım takımımızın adı bir fener veya galatasaray degilki haklarımız korunsun...Neyse artık önümüzdeki maçlara bakalım...

Dağcı
09.11.2005, 14:02
Alma Anadolu takımlarının ahını,
Avrupada çıkar aheste aheste...