Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLÜL TIKA BASA DOLDU
SivasSpor.Com 07.11.2005, 21:06 Sivassporlu taraftarlar pazar günü oynanan Fenerbahçe maçında tribünleri tıka basa doldurdu.
Bu sezon ilk kez bu kadar dolan 4 Eylül Stadyumu yeni haliylede ilk kez bu kadar taraftara ev sahipliği yapmış oldu.
Oynanan maçta 4 Eylül Stadyumunda 12 Bin’in üzerinde Yiğido maçı izlerken, Bin 500 civarında ise Fenerbahçeli taraftar tribünleri doldurdu. Kapalı tribünün sol tarafında bulunan kale arkasının bir kısmlı dolarken diğer bir kısmı ise güvenlik nedeniyle boş bırakıldı.
Sivassporlu taraftarlar takımlarının Fenerbahçe karşısında sergilediği üstün futbol nedeniyle bir hayli umutlanırken alının yenilgi nedeniyle stadyumun üzüntü içerisinde terk etti.
gercek58li 07.11.2005, 21:15 Bundan sonraki maclarda da ayni sekilde dolar insallah!
Sadece FB geldi diye dolduysa,bu Sivasspor icin demek degildir.
Fakat sanmiyorum ve her zaman taraftarin yalniz birakmayacagina inaniyorum!..
1967_CLUB_ÖZGÜR 07.11.2005, 21:22 taraftarın cogu birazda fenerbehçeyi gormek ıcın geldi buda bı gerçek...
TARAFTAR SADECE BUYUK MACLARDA BOLE OLMAMALI!!
BİZ 4 EYLÜLÜ HEP BÖYLE (ama coskulu) GÖRMEK İSTİYORUZ....
Sivassporlu taraftarlar pazar günü oynanan Fenerbahçe maçında tribünleri tıka basa doldurdu.
Bu sezon ilk kez bu kadar dolan 4 Eylül Stadyumu yeni haliylede ilk kez bu kadar taraftara ev sahipliği yapmış oldu.
Oynanan maçta 4 Eylül Stadyumunda 12 Bin’in üzerinde Yiğido maçı izlerken, Bin 500 civarında ise Fenerbahçeli taraftar tribünleri doldurdu. Kapalı tribünün sol tarafında bulunan kale arkasının bir kısmlı dolarken diğer bir kısmı ise güvenlik nedeniyle boş bırakıldı.
Sivassporlu taraftarlar takımlarının Fenerbahçe karşısında sergilediği üstün futbol nedeniyle bir hayli umutlanırken alının yenilgi nedeniyle stadyumun üzüntü içerisinde terk etti.
ben bütün centilmen taraftarı alkışlıyorum aynı zamanda misafir perver liklerinden de dolayı
sivasli_tufan 07.11.2005, 22:13 ama helali vardi tarafatrin o kirmizi beyaz sampiyon sivas diye bagirmalari acayip guzeldi.
helal olsun.
1967_CLUB_ÖZGÜR 07.11.2005, 22:54 ama helalai vardi tarafatrin o kirmizi beyaz sampiyon sibas diye bagirmalari acayip guzeldi.
helal olsun.
EVET O TEZAHURAT I TUM STAD YAPINCA MÜTHİŞ Bİ SES CIKIYOR...
darısı diğer maçlara.. o stad boş kalmak için yenilenmedi!!! stad yetmez diyenlere duyurulurrrrrr......
Arkadaşlar Sivasta oturupta maça gitmeden olmaz Yiğidolarmıız yalnız kalmasın Lütfen Herkese maça gitmeye çalışsın her maç 4 büyüklerle oynanan maçlar gibi olsun
önder_1967 08.11.2005, 10:10 bu maçta fener için gelenler vardı.stadı ben bu sezon ilkdefa bukadar coşkulu gördüm her maç böyle dolacak inşallah...
metinumar 08.11.2005, 10:15 arkadaşlar zaman her şeyin ilacıdır yakında bu stad yetmiyor diye buradan yazılar yazacagız
Arkadaşlar sizlerin yerinde olmayı inanın çok isterdim,biz büyük maçlar hariç SİVASSPORumuzu gece onikiden sonra ancak seyredebiyoruz...Sivasımızında .Sivassporumuzunda,Başkanımızı nda kıymetini bilip sonuna kadar destekleyelim.
akşam oynansa maçlar daha da dolar sanıyorum.
BEŞİKTAŞ MAÇI BÜYÜK İHTİMALLE CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20:00'DE.(BAŞKAN SİPASTAKİ PROGRAMDA SÖLEDİ)
extrasivas 08.11.2005, 12:11 taraftarin bu ozverisinden dolayi kutlarim bu yogunlugun her macta gorunmesin rica ederim ki... saniyorum bu gerceklesmesi guc bir istek oldu
bugrakova 08.11.2005, 12:50 stad doluydu ama ses yoktu maçtan önce fenerli oyuncuları çağırdılar ne gerek varya anlamıyorum
bugrakova 08.11.2005, 12:50 sen kendi oyuncunu çağırmıyorsun onu neden çağırıyorsun kendi takımın a destek ver
inşallah bundan böyle hep dolu olur
stad doluydu ama ses yoktu maçtan önce fenerli oyuncuları çağırdılar ne gerek varya anlamıyorum
stadda bulunanların yarısı fenerbahçeli onlar sivasspor trübününde fenerbahçeyi desteklemeye geldiler.
yani adları sivasporlu.
kendileri fenerli.
hem bağıracak olsalar fener lehine bağırırlar .
tepki çekmemek için çıtları çıkmadı.
Bence stadın dolmasına gerek yok. Gerçek taraftar olsun, beşyüz kişi olsun. Ama takımını 90+5 dakika desteklesin daha iyi.
stad doluydu ama ses yoktu maçtan önce fenerli oyuncuları çağırdılar ne gerek varya anlamıyorum
YA OLDUGUN GIBI GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜGÜN GIBI OL
YAZIKLAR OLSUN ONLARA MACTAN CIKINCIDA FB LI BUNU GÖRDÜNMÜ SUNU GÖRDÜNMÜ DIYEDE BIR BIRLERINE SORMUSLARDIR YU BE DAHA NEDEYIM
bbptek58 08.11.2005, 14:18 STAD DOLUYDU AMA YİNE GEREKEN DESTEK VERİLMEDİ
TARAFTARIN TAKIMI ÇOŞTURMASI GEREKİRKEN TAKIM TARAFTARI ÇOŞTURUYODU
Sarkdakikisla58 08.11.2005, 18:15 sivasimada bu yakisirdi
Sarkdakikisla58 08.11.2005, 18:16 nasilsin gönüldasim bbptek58
1967_DERNEK_10UR 08.11.2005, 18:53 Sivassporlu taraftarlar pazar günü oynanan Fenerbahçe maçında tribünleri tıka basa doldurdu.
12 BİN YİĞİDO SİVASSPOR'UMUZU DESTEKLEDİ..AMA FENERASYON TARAFTARININ SAYISI 500-600 CİVARIYDI..
gercek58li 09.11.2005, 02:03 stadda bulunanların yarısı fenerbahçeli onlar sivasspor trübününde fenerbahçeyi desteklemeye geldiler.
yani adları sivasporlu.
kendileri fenerli.
YANI SÖZÜN KISASI ICIMIZDE BAYAGI MÜNAFIK VARDI!?
YANI SÖZÜN KISASI ICIMIZDE BAYAGI MÜNAFIK VARDI!?
sözün kısası öyle
haklısın
OPERASYON 09.11.2005, 03:16 s.a bu riza hocada hemen baliklam daliyor ise garadas...bizim ilk macimiz ankara sporla o mac oynansin ondan sonra gec takimin basina naz yap degilmi 15 falan bana musad e falan gibi sivas maci gecsin uzulmek icinmi geliyon daha ilk macta ankara sporun basina ilk macida sivasla ...riza hocanin gelmesine gelince ona daha var 3 yil falan gecsinde lorat suan cok iyi Allah nazardan saklasin...isterimki takimin tum oyunculari ve hocasi sivasli olsun ...selam ve dau ile...s.a
yarısı fenerlide olsa gelenlerin en azından tribün boş kalmadı... kapasite artırıldı ama hala boşluklar var stadda :(
YA OLDUGUN GIBI GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜGÜN GIBI OL
YAZIKLAR OLSUN ONLARA MACTAN CIKINCIDA FB LI BUNU GÖRDÜNMÜ SUNU GÖRDÜNMÜ DIYEDE BIR BIRLERINE SORMUSLARDIR YU BE DAHA NEDEYIM
VALLAHA YUH KI NE YUH ABI TAKIMLARINI((TABI TUTUYORLARSA SİVASSPORU))DESTEKLEMELERINI SOYLEYINCEDE BIZE KUFREDIYORLAR.
YANI ANLAYACAGINIZ HEM SUCLULAR HEMDE GUCLULER...
acakislalimahoni 09.11.2005, 08:12 HEY SİVASLI YİĞİDOLAR
HERMACTA EN AZ 10 BİN OLMALISINIZ İSTANBULDA KARAGÜMRÜK MACINI HATIRLAYALIM İKİNCİ LİG OLMASINA RAĞMEN 30 BİNİ AŞMIŞTI EN AZ DA TRABZON MACINA GELİNDİ ONDA DA TRABZONLU TARAFTARLARIN SAYESİNDE CİRO İYİYDİ SİVASSPORUN KALKINMASINDA EN ÖNEMLİ FAKTÖR TRİBÜNLERİN HEP DOLU OLMASI OLACAKTIR
BİZLERE SİTEM EDEN SİVASLI YİĞİDOLAR GOZUNUZUN YAĞINI YİRİM HADİ MACA LÜTFEN
serhankaburcuk 09.11.2005, 12:39 sen kendi oyuncunu çağırmıyorsun onu neden çağırıyorsun kendi takımın a destek ver
Evet sana katılıyorum...Biz futbolcumuz Murat Dumanı çağırıyoruz ses tam çıkmıyor kimse destek olmuyor...Ama aşagıda bir grup görmemiş insan fenerin kalecisi volkanı çağırıyor ve buna herkes eşlik ediyor çok ayıp valla...Kendi futbolcumuza ayıp ettik...
serhankaburcuk 09.11.2005, 12:41 stadda bulunanların yarısı fenerbahçeli onlar sivasspor trübününde fenerbahçeyi desteklemeye geldiler.
yani adları sivasporlu.
kendileri fenerli.
Çok haklısın gardaşım....Aramızda münafıklar vardı...
serhankaburcuk 09.11.2005, 12:43 Tribünler dolu idi ama destek halen yetersiz..Takıma destek yok çekirdeğe hücum var....Çekirdek kültürü ramazan ayının peşine tekrar hortladı...ÇEKİRDEĞE HAYIR...
acakislalimahoni 09.11.2005, 13:02 SERHAN GARDAS MERHABALAR VALLA TV DEN O KADAR TAKİP ETTİM SİZİN GURUBU HİC GÖSTERMEDİ TV ABİ TRABZON MACINDA SESİM Bİ KISILDI 10 GÜN GECMEDİ VALLA NEYDİ ÖLE HADİ BAKALIM BASARILAR SİZİNLE OLSUN ,
ABİ Bİ FORMADA BİZE KAPSAN DİYOM
Bence bir psikoloğa danışmak lazım, bu seyircinin hali niye diye. :D
|