Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor parlak günlerinin uzağında
Futboldaki şike soruşturmasından en fazla etkilenen kulüplerden birisi Sivasspor. Takıma adeta damgasını vuran başkanları Mecnun Odyakmaz halen tutuklu bulunuyor. Buna rağmen takım için önemli bir artı olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, konsantrasyonunu bozmadan takımını lige hazırladı. Geçmiş yılların çekirdek kadrosundan pek çok oyuncusunu elden çıkaran Yiğidolar, daha ziyade alt liglerden ve genç oyuncularla anlaştı. Hakkında verilecek kararın belirsizliği keyifleri kaçıracaktır mutlaka. Bunun yanında her ne kadar Rıza Çalımbay 'amacımız ilk 6'da yer almak' dese de Sivasspor için gerçekçi hedef Süper Lig'e tutunmak olarak görünüyor.
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1177879&title=spor-toto-super-lige-dogru-yenilerin-hedefi-ligi-renklendirmek
fatih585858 09.09.2011, 09:40 Arkadaşlar bence Rıza Hoca dediği gibi takımı ligde ilk 8 takım arasına sokabilirse , şu kadroyla gerçekten müthiş bir başarı sağlamış olur. Rıza hocaya ne olursa olsun , destek vermeliyiz. Takım çok sıkıntılı zamanlardan geçerken oyuncuları motive etmek, başkan metristeyken futbolcu transfer etmek kolay bir şey değil.
kardeşim takımın hedefide belli başkanıda var hocasıda var daha neyin peşindeyiz moral bozmak için elinden geleni yapan başka bir taraftar malesef yok yuh olsun bizim taraftarlıgımıza ammada felaket tellalıyız yaw.yazmak zorundamısınız beyler amacınız ney.neyin peşindesiniz lütfen ya.herkes biliyorki zor zamandan geçiyoruz.bize düşen zor günlerde takımın yanında olmak.destek vermek.bakın fb ye nasıl taraftar göründe biraz utanın.takım ilk maçına çıkacak biz nelerle ugraşıyoruz.artık bu siteye giresim gelmiyor.dünyanın hiç bir taraftarı takımına bunları yapmaz.yok efendim moraller bozukmuş yok başkan yokmuş,yok hedef ligde kalmakmış yuh bize yaaa..koçlargibi başkanımızda var morallerimizde iyi hedefimizde ilk 8 kabul eden eder etmiyen yazmak zorunda degil.herkes kendi işine baksın destek olmuyoprsanız bari köstek olmayın.byu yazıyı sadece bu arkadaşlar için degil daha öncede bu türden çok yazı okudum onuniçin yazıyorum ve gene diyorumki: YA DESTEK OLUN YADA TAKIMDAN ELİNİZİ ÇEKİN..
arkadaslar sike olayi olmasaydi ilk 6 ydi hedefimiz uzunpaslarda analizi okudum sivasspor bomba gibi geri gelir dediler ama malesef sike olayi cikti
ama biz yinedende iyi dayandik sarsildik ama yikilmadi ayaktayiz allaha cok sukur cunku biz yigidoyuz
A.Turan Korkmaz 09.09.2011, 11:28 Futboldaki şike soruşturmasından en fazla etkilenen kulüplerden birisi Sivasspor. Takıma adeta damgasını vuran başkanları Mecnun Odyakmaz halen tutuklu bulunuyor. Buna rağmen takım için önemli bir artı olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, konsantrasyonunu bozmadan takımını lige hazırladı. Geçmiş yılların çekirdek kadrosundan pek çok oyuncusunu elden çıkaran Yiğidolar, daha ziyade alt liglerden ve genç oyuncularla anlaştı. Hakkında verilecek kararın belirsizliği keyifleri kaçıracaktır mutlaka. Bunun yanında her ne kadar Rıza Çalımbay 'amacımız ilk 6'da yer almak' dese de Sivasspor için gerçekçi hedef Süper Lig'e tutunmak olarak görünüyor.
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1177879&title=spor-toto-super-lige-dogru-yenilerin-hedefi-ligi-renklendirmek
İlgili yazıyı kaynağından da okudum. Orada ligin yeni takımları başlığı altında Orduspor,Samsunspor ve Mersin İY 'nun yanına G.Birliği ve Sivasspor da eklenmiş ne hikmetse. Bir yazı dizisinin parçası olsa,yani 18 takımı sırayla incelese falan anlarım,o da değil. Bağımsız bir haber yazısı.
Verilen imaj,her sezon lige çıkmış takımlardan zaten ikisi genelde düşüyor, yanına iki aday da ben ekleyeyim,işte bunlardan çıkacak düşecek takımlar ...
Gazetenin kalitesine,ismine yakışmayan tutarsız bir haber. Nereden tutsan elinde kalıyor.
Bu tarz düşünenler şunları akıllarından çıkarmasın:
-Ligin yenisi değiliz
-İlk 10'da bitireceğiz
-Oyuncu kadromuz ve hocamız çok iyi
-Bana şu an süper ligde eski günlerini aramayan, parlak zamanlarının uzağında olmayan bir tek takım söyleyin, çünkü her takım benzer durumda
-Ligin daha başında,maçlar başlamadan bu önyargı niye? bir de bunu bilsem.
Sivassporumuz önyargıları kıracak,ilk 10 hafta sonunda ,İnşallah, ilk beşe girerek bunları şaşırtacaktır.
Bize de artık böyle saçma haberlere cevap yazma gereği olmayacaktır.
fatih585858 10.09.2011, 09:44 kardeşim takımın hedefide belli başkanıda var hocasıda var daha neyin peşindeyiz moral bozmak için elinden geleni yapan başka bir taraftar malesef yok yuh olsun bizim taraftarlıgımıza ammada felaket tellalıyız yaw.yazmak zorundamısınız beyler amacınız ney.neyin peşindesiniz lütfen ya.herkes biliyorki zor zamandan geçiyoruz.bize düşen zor günlerde takımın yanında olmak.destek vermek.bakın fb ye nasıl taraftar göründe biraz utanın.takım ilk maçına çıkacak biz nelerle ugraşıyoruz.artık bu siteye giresim gelmiyor.dünyanın hiç bir taraftarı takımına bunları yapmaz.yok efendim moraller bozukmuş yok başkan yokmuş,yok hedef ligde kalmakmış yuh bize yaaa..koçlargibi başkanımızda var morallerimizde iyi hedefimizde ilk 8 kabul eden eder etmiyen yazmak zorunda degil.herkes kendi işine baksın destek olmuyoprsanız bari köstek olmayın.byu yazıyı sadece bu arkadaşlar için degil daha öncede bu türden çok yazı okudum onuniçin yazıyorum ve gene diyorumki: YA DESTEK OLUN YADA TAKIMDAN ELİNİZİ ÇEKİN..
Eleştirenlermi bu takımı bu hale getirdi? Saçma sapan bir yazı yazmışsınız. Ne yaptıkta utanacağız, bu yazıyı yazdığın için senin utanman gerekir. Bu sitenin yöneticileri var, yanlış bir şey yazılırsa onlar engeller sen merak etme. Sen istedin diye millet bu takımı tutmaktan vazgeçmez.
Geçmişi unutalım artık SİVASSPOR buraya 3.ligleri görerek geldi ben düşeceğine inanmıyorum artık süper lige kazık caktık sadece arada bir sallanıyoruz rıza kaptan düzeltir inşallah:)
legolass 10.09.2011, 10:10 zaman gazetesi her gün farklı takımları analiz etti mesela yarın şu takımlar bugün bu takmlar noolursa bence ilk 8e girmek büyük başarı olur takıma destek şart
Amma neSivasspor taraftar sitesi Sivassporu eleştienlerin cırıt attığı bir siteye döndü:))) Bazna gerçekten Sivasspor tarafat sitesimi diye düşünmeden de yapamıyorum.Evet bu takım Rıza hoca burda olduğu süreceee ilk 8 içine girecek vede ilerisi her yıldan dahada çok parlakk.Liğ başlamadan Sivassporu eleştien haberler kopyalayıp yapıştırmaktan ne nalıyorsunuz anlamadım gitti. Tarasfer yapayam kulüpler var ellerindeki futbolcuları tutamayan kulüpler ve ve senin kapnını önüne koyduğun futbolcualra sarılan kulüpler var.Bu ortamda sen 20 ile 26 yaşları arsında kendi milli takımlarında oynayan futbolcular transfer yapıyorsunuz daha ne isiyorsunuz anlamdım gitti.
dogan5880 10.09.2011, 13:26 2 SENE SAMPIYONLUGA OYNADIK 2 SENE DUŞMEMEYE OYNADIK YANI HEP HEYCAN HAT SAFADA BU SENE NEYE OYNUYCAZ BENCE ILK 8 ZE KESIN OYNUYCAZ EMIN OLUN
münihli_58 10.09.2011, 14:46 Bir Fanatik Yazarinin raporuna göre en iyi 5. Anadolu Takimi olarak gösteriliyoruz bu sezon. Ilk 4'te Gayseri, Bursa, Antep ve Antalyaspor yer aliyor.
Sürprizler çıkarır!
"Sivasspor: Kaleden forvete kadar yepyeni bir takım kurdular. Orta alana ve forvete yapılan takviyelerle geçen yıldan daha iyi bir takım oldular. Genç ve gurbetçilerin arasından sürpriz başarılar beklemek de mümkün."
http://fanatik.ekolay.net/Super-4lu_3_Detail_88_237300.htm
Futboldaki şike soruşturmasından en fazla etkilenen kulüplerden birisi Sivasspor. Takıma adeta damgasını vuran başkanları Mecnun Odyakmaz halen tutuklu bulunuyor. Buna rağmen takım için önemli bir artı olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, konsantrasyonunu bozmadan takımını lige hazırladı. Geçmiş yılların çekirdek kadrosundan pek çok oyuncusunu elden çıkaran Yiğidolar, daha ziyade alt liglerden ve genç oyuncularla anlaştı. Hakkında verilecek kararın belirsizliği keyifleri kaçıracaktır mutlaka. Bunun yanında her ne kadar Rıza Çalımbay 'amacımız ilk 6'da yer almak' dese de Sivasspor için gerçekçi hedef Süper Lig'e tutunmak olarak görünüyor.
hoca ilk 6'da değil, ilk 8'de yer almak iştediğini söyledi.
bu arada basın iyice işi çığrından çıkardı, daha lig başlamadan süper lige tutunmak için oynar demek saçma olur, hedefimiz ilk 8 içinde yer almak bu böyle biline.
yiğidobaytar58 10.09.2011, 15:24 ağzı olan yazıyor işde...parlak dönemimizdeki kadroyu şimdi önüne koysan...bu takım mı şampiyonluğa oynuyacak derlerdi...futbol bu oynamadan , sadece boş boş konuşulur...
58MUAMMER58 10.09.2011, 20:56 ŞU AN İÇİN sivasspor geçmişinin paRLAK günlerinden uzak olabilir 2 yıl önce daıtılan kadro yenilenemedi vede transfer ve hoca hataları yüzünden 2 yıldır kötü günler gecirdik gecen sezon hernekadar iyi oynuyor gözüksekte gücümüz yetmedi futbol sansıda hakem sansıda yanımızda yoktu fixtürde bozuktu tam buyıl düzelme adına doğru adımlar atılıyorduki hiç h<aketmediğimiz sekilde şike soruşturmasının fiğüranı olduk silahların gölgesinde tesislerimiz gösterildi baskanımız ceteyle suçlandı içeri alındı gören görmeyende silahla ligde kaldık sanır tüm bu olumsuzluklara rağmen düşecekmiyiz kalacakmıyız korkusuyla transfer calışmaları tam yürütülemedi yinede gücümüz oranında iyi sayılabilecek oyuncular aldık çoğu genç ve yetenekli oyuncular ben okadar umutsuz değilim eskişi gibi şampiyonluğa oynarız demiyorum ancak 35 yıldır futbolu takip eden biri olarak sivasspor bu ligde 5 6 takımdan asağıysa diğerlerinden iyi durumda gecen yıla dönmez tam gücümüzü görmek için ilk 10 hafta önemli ozaman neler yapabileceğimizi daha net göreceğiz şimdi ilk 6 8 tartışmasına girmek iştemiyorum sivasspor buliğin taraftar potansiyeli trabzondan sonra en iyi olan takımı biraz destek verirsek daha p<arlak günleri göreceğimize inanıyorum.
YENiCERiavrupa 10.09.2011, 22:07 BU SEZON OYLE BIR SAGLAM OLALIM KI TARAFTAR OLUMUNE DESTEK VERSIN FUTBOLCULAR ISINI YAPSIN BU MEDYAYA VE SIVASA DUSMAN OLANLARA KAPAK OLSUN INS ....
HAYDI YIGITLERIM GOSTERIN KENDINIZI ALLAHIN IZNIYLE HERSEY GUZEL OLACAK :) BIZ INANALIM YETERKI !!
şarkışla 58 10.09.2011, 22:59 Bu takım düşmemeye oynar diyenlerin inadına takımımıza sahip çıkalım gösterelim günlerini cümle aleme.
alemdarlar 11.09.2011, 04:34 Parlak günler gözüküyor gibi.Bu sıralar sinyal veriyor takımımız ve bazı yöneticilerimiz.
ZiDaNe58 11.09.2011, 07:29 Haydi yiğidom şaşırt el alemi dostu düşmanı:)
Ozan5858585858 11.09.2011, 12:14 Parlak günler gözüküyor gibi.Bu sıralar sinyal veriyor takımımız ve bazı yöneticilerimiz.
Evet abi bende bu sene çok umutluyum gerek Rıza Hoca'nın verdiği röportajlar gereksede futbolcularımızın verdiği röportajlar Karabük maçında Büyük Takım Olduğumuz İçin tek Hedefimiz 3 puan Rıza Hoca 3 Puandan Başka Bir Şey bizi sevindirmez dedi bu röportaj bile bizim ne kadar idaalı bir takım ne kadar büyük bir takım olduğumuzun göstergesi
|