Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor mutlu başlamak istiyor.

yiğidomustafa
09.09.2011, 15:49
Süper Lig'de geçtiğimiz sezon zor günler geçirerek lige tutunan Sivasspor, ligin ilk maçında Karabükspor deplasmanından mutlu dönmek istiyor.

Sivasspor'a bu sezon kiralık olarak Gençlerbirliği'nden gelen Mahmut Boz ise, ilk maçların genellikle zor olduğunu belirterek, "Karabük de iyi bir deplasman. 15 gündür yaptığımız çalışmalarda tek amacımız Karabük'ten 3 puan almak. Hedef bu ama yenemiyorsak bile puanla dönmek istiyoruz. Ama biz 3 puana göre hazırlanıp ona göre konsantre olduk. İnşallah 3 puanla döneriz." dedi. Sivasspor'da uyum sorunu yaşamadığını belirten genç oyuncu, "Rıza hoca sayesinde buradayım. Onun emeği var burada olmamda. Beni güzel karşıladılar. Takımdaki arkadaşlık çok iyi. Hemen aralarına aldılar ben de uyum sağladım. Bir uyum sorunu yaşamıyorum şu anda. Şans bulunca da kendim için ve takım için her şeyi sahada uygulamak istiyorum." şeklinde konuştu. Kırmızı-Beyazlılar öğlen yemeğinin ardından otobüsle Karabük'e hareket etti. Sivasspor'da ameliyat olan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Diallo ve Pedriel'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Rada ve Kerim Zengin de Karabük maçının kadrosunda yer almayacak. Kayserispor ile oynanan Cumhuriyet Kupası maçında burnu kırılan Uğur Kavuk'un ise maskeyle oynayabileceği bildirildi.

legolass
09.09.2011, 15:55
bence maç berabere bitecek.
kadromuzda muhtemeln şu şekilde olur :

borjan ( inşallah atilla oynamaz)

uğur (kurtulamadk şundan bi) navratil faty hayrettin

kıvanç kadir (mehmet nasda olabilr ama kadir daha iyi)

cerny (eğer olmazsa cihan) erman grosicki

eneramo (sonradan rasmussen girer ama ben çift forvet olmasından yanayım)

bu arada yiğido mustafa kardeş galiba sende meslektesn sınıftan analdım bende bu sene mezun oldum bilgisayardan okul sanayi gibiydi yaw bide kız yok 4 sene nasıl geçti anlamdım her ne olursa olsun güzel arkadaşlıklar kazandım hocalarmın hepsi iyiydi mezun olduk sonunda ama :D

HALIL
09.09.2011, 16:06
arkadas karabuk uzak degil mi sivasa kac kilometre otopus ile nasil gidecekler :D

yokmu ucak mucak

dogan5880
09.09.2011, 16:17
MALESEF OTOBUSLE GIDIYORLAR 586 KM 5.VEYA 6 SAATTE YANI KISACASI 8 SAAT OTOBUSTE YOLCULUK YAPICAKLAR NASIL ETKILER BILINMEZ

HALIL
09.09.2011, 16:25
allah allah sacma sapan bir sey ucak varken otobus neymis yok minibus ile gitselerdi ya allah kazalardan belalardan korusun yorgun dusebilirler insallah sivassporumuzun otobusu rahattir ne diyelim ki

taaa sivas-karabuk karabuk-sivas otobus ile yapilir mi bir super ligdeki futbol takimi icin

yigidolar06
09.09.2011, 16:31
allah allah sacma sapan bir sey ucak varken otobus neymis yok minibus ile gitselerdi ya allah kazalardan belalardan korusun yorgun dusebilirler insallah sivassporumuzun otobusu rahattir ne diyelim ki

taaa sivas-karabuk karabuk-sivas otobus ile yapilir mi bir super ligdeki futbol takimi icinkarabük sonradan il oldu çerkeş yol ayrımından sonrada karabüke kadar yol otuban değil ayrıcada karabükte hava alanı yok en yakın ankara orasıda yolun yarısı gibi malesef türkiye şartları sonuç puanlar olsun yorgunluk önemli değil

eyupk
09.09.2011, 19:17
inşallah bu maçtan galip ayrılıcağız

58MUAMMER58
09.09.2011, 20:38
SİZE 1 puan verelim bu maçı oynamayın deseler 2 takımda eyvallah diyecek sanki ilk maçlarda rakipler önce birbirini tartarlar iki takımda temkinli oynayacaktır gol yiyen takım saldıracaktır sivasspor karabükten ne çok üstün takım nede kötü takım tek avantajları kendi saha seyircisi önünde oynayacak olması gecen sezon çok iyiydiler evlerinde ben yinede puan yada puanlarla döneceğimize yürekten inanıyorım.

adres58
09.09.2011, 21:05

taaa sivas-karabuk karabuk-sivas otobus ile yapilir mi bir super ligdeki futbol takimi icin

Karabükte hava boşluğu olduğundan dolayı en yakın havaalanı 90 km yukarda Çaycuma-Saltukovada var. (Zonguldak havaalanı) Ankara üzerinden İstanbul yoluna girip ordan yol ayrımından Eskipazar üzerinden Karabük/Safranboluya geçti kafile... Yani bugün itibarı ile Safranboluda kamptalar...

dogan5880
09.09.2011, 21:13
ILK 15..20 DK PANIK YAPMADAN OYNARSAK BIDE AZ FAUL YAPARAK OYNARSAK RAHAT GELIP GELIRIZ BI EMENIKELERI VARDI ONLA BIŞEYLER YAPIYORLARDI SIMDI BIZDEN ÇOK ÇOK GUÇSUZLER EMIN OLUN 3. 4 POZISYON YAKALASAK RAHAT YENERIZ

HALIL
09.09.2011, 21:14
Karabükte hava boşluğu olduğundan dolayı en yakın havaalanı 90 km yukarda Çaycuma-Saltukovada var. (Zonguldak havaalanı) Ankara üzerinden İstanbul yoluna girip ordan yol ayrımından Eskipazar üzerinden Karabük/Safranboluya geçti kafile... Yani bugün itibarı ile Safranboluda kamptalar...

kardesim sagol demmeki en iyisini yapmislar

şarkışla 58
09.09.2011, 21:39
Galibiyet süper beraberlik iyi olur.