Orijinalini görmek için tıklayınız : Karabükspor:2 Sivasspor:1 Yiğidolar:0

alemdarlar
12.09.2011, 13:05
Karabükspor:2 Sivasspor:1 Yiğidolar:0

Resim konusu açılıyorsa,video konusu açılıyorsa,bunuda açarız...
Yiğidolar sınıfta kaldı.Taraftar sayısını söylemek bile istemiyoruz...
Şahsen ben maça gitmedim ama demirbaş adamlarımdan 3 kişi gönderdim...Çırpınan yok...
Düşündük ki büyük gruplarımız varya,hani yakarsa onlar yakarya,hani bağımsız toplananlar varya,
maçta olur sandık...
Karpuz seçer gibi maç seçiyoruz.Şuna gidilir,buna gidilmez...

İsteyen üzerine oluşum olarak veya kişisel olarak alabilir.Bir sonraki dış saha maçına organizasyon olsun.2011 yılında yaşıyoruz.Tamam para yok diyelim.Sıkıntılar var diyelim.2011 yılında YUMULAMIYORSAK başkabirşey demiyorum.Deplasmanın çok para yazdığını biliyoruz.YUMULACAN,SİLKELEYEC EN,ÇAKAL OLACAN.

Kıymetimizi anlayacaksınız.Yaparsa bu işi...
Destek veren Yiğidolar'a teşekkür edelim.Rıza hoca ve futbolcularımızdan önce kendimizi eleştirelim.
Söz vermiştik..Bilet felan yok iç saha maçı için kimseye.Bilen biliyor anlayan anlıyor.Eriyeceğiz dedik OLDU...Gider yapmaya devam edelim.İyi yapıyoruz.BURADA TANIMADIĞIM üyenin biri demişti.O lafı tuttum.BANKOYUZ....

alemdarlar
12.09.2011, 13:35
İSTDER ortalama 1.300 TL. harcayarak maçta azda olsa yerini aldı.Adres58 nickli üyemiz çırpındı ışık gösterdi orda olacam dedi.Seslendi gelen var mı dedi.Giderken dönerken arkadaşlık ederiz dedi.Birşeyler yapanlarda oldu.BUNLARA GERÇEKTEN KALBİMDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.(Bu Org. İçin)

Alemi yakanları,şukadar kilometre yaptık havası atanları göremedik.Bir oluşum her maçı düşünmüyorsa YENİLMİŞTİR.Gitmiyorsan bile düşüneceksin,yönlendirici olacaksın ve genel olarak açıklamanı yapacaksın.

Yusuf Çevik
12.09.2011, 13:38
Emeği geçen herkese teşekkürler adres58 abimize ayrıca teşekkürler :)

PETKOVİC
12.09.2011, 13:40
Usta valla ben okullar acılana kadar her macına gidiyorum malum şehir dışında okuyorum. Bursa maçına da gidip ondan sonra sivassporumuzu mecburen tv den destekleyeceğim fakat derslerim hafifledikçe gelip yine maçlara gitmeyi düşünüyorum

favori58
12.09.2011, 14:14
Karabükspor:2 Sivasspor:1 Yiğidolar:0

Resim konusu açılıyorsa,video konusu açılıyorsa,bunuda açarız...
Yiğidolar sınıfta kaldı.Taraftar sayısını söylemek bile istemiyoruz...
Şahsen ben maça gitmedim ama demirbaş adamlarımdan 3 kişi gönderdim...Çırpınan yok...
Düşündük ki büyük gruplarımız varya,hani yakarsa onlar yakarya,hani bağımsız toplananlar varya,
maçta olur sandık...
Karpuz seçer gibi maç seçiyoruz.Şuna gidilir,buna gidilmez...

İsteyen üzerine oluşum olarak veya kişisel olarak alabilir.Bir sonraki dış saha maçına organizasyon olsun.2011 yılında yaşıyoruz.Tamam para yok diyelim.Sıkıntılar var diyelim.2011 yılında YUMULAMIYORSAK başkabirşey demiyorum.Deplasmanın çok para yazdığını biliyoruz.YUMULACAN,SİLKELEYEC EN,ÇAKAL OLACAN.

Kıymetimizi anlayacaksınız.Yaparsa bu işi...
Destek veren Yiğidolar'a teşekkür edelim.Rıza hoca ve futbolcularımızdan önce kendimizi eleştirelim.
Söz vermiştik..Bilet felan yok iç saha maçı için kimseye.Bilen biliyor anlayan anlıyor.Eriyeceğiz dedik OLDU...Gider yapmaya devam edelim.İyi yapıyoruz.BURADA TANIMADIĞIM üyenin biri demişti.O lafı tuttum.BANKOYUZ....

Çok güzel bir yazı sağol kardeşim

58 SiVaSıM 58
12.09.2011, 15:12
ben malesef istanbuldayım yaşta 16 sivasda olsam her maça giderim ama türkiyede ençok sivaslı var ama en az deplasmanada sivaslılar gidiyor izah edilemez bir durum

HALIL
12.09.2011, 16:38
ben malesef istanbuldayım yaşta 16 sivasda olsam her maça giderim ama türkiyede ençok sivaslı var ama en az deplasmanada sivaslılar gidiyor izah edilemez bir durum

cunku butun sivaslilar sivassporlu degil ki malesef gardas bunu unutma

ahmetbaba
12.09.2011, 19:17
güzel günlerde sivassporumuzu çoktu seven.şimdi nerdeyiz...

HALIL
12.09.2011, 19:54
güzel günlerde sivassporumuzu çoktu seven.şimdi nerdeyiz...

bosver takimini kotu gunlerde yanliz birakan taraftar taraftar degildir !

alemdarlar
13.09.2011, 00:46
Çok güzel bir yazı sağol kardeşim

Sende sağol kardeşim.Bu işi gerçekleştirecek yürekli sesler çok harcandı.
Hain ilan edildi.Alkolik onlar denildi.Dindar onlar denildi.Gülündü ve geçildi.Gülünecek kişiler aslında belli.İki maç ol sonra olma.Vede sezonun ilk maçına iç saha veya dış saha fark etmez gitme.Kime gülüneceği belli oldu.İsyan son bulur ve İnşallah gerçek deplasmancılar tekrar geri döner veya organizasyonlara asılır.TRİBÜN KÜLTÜRÜMÜZ İKİNCİ SINIF.İnandığımız ve güvendiğimiz o kişiyi bekliyoruz.Kimler geldi kimler geçti.Maç fotomuz,maç videomuz ve maça şöyle gittik veya böyle yaptık gibi reklamlar la artık bizleri kandıramazlar.Varsan heryerde adın olmalı.Daha sonra açılacak yorumları veya açılacak deplasman maç yorumlarını tahmin edebiliyorum.En iyisi bunları binlerce insana ulaştıkları İntenet oramından yıkmak.HERYERDEYİZ diyorlarya,yoklar ya, Mecbur İnternet.BAŞKA TÜRLÜ HERYERDE GÖREMEZ OLDUK ARTIK.Sezonun ilk maçı geçti.Siz sonra oluşacak traşşşlara bakın...Bu maç ilk maçtı beyler.Hem içten hemde dıştan gelebilecek Yiğidolar:0

Destek olanlara tekrar teşekkürler.Öncülerin yaşlarının yüksek olması ise gerçekten utanç verici.Ben bu büyük insanların elini öprerim.Saygılarımla..

Nerde bu genç atar yapan,gider yapan taraftarlar:):rolleyes:

recep cevik
13.09.2011, 00:58
Burdan konuşması aslında çok kolay, sadece konu açmak için açılmış bir konu.
amacının dışında. yinede ben kendımce cevaplandırayım.
S.L. çoğu takım taraftarına destekte sınır göstermiyor. Maçlara otobüs, bilet ayarlıyor. Bunları biraz içinde olan insanlar iyi bilir. Sivas'taki yaşayan çoğu insan, takımına can-ı gönülden destek oluyor. Şahsen ben ve arkadaşlarım, antrenmanlarına gidiyor, yakından takip ediyoruz. İş deplasmana gelince, biliyorsunuzki deplasman babamızın hayrınada olmuyor. En azından klup %50 sini karşılasa, bizlerde biliriz karşılamayı. Taraftarız, Müptelayız. Ama hepimizin biryerlerde sınırları var.

alemdarlar
13.09.2011, 01:01
Burdan konuşması aslında çok kolay, sadece konu açmak için açılmış bir konu.
amacının dışında. yinede ben kendımce cevaplandırayım.
S.L. çoğu takım taraftarına destekte sınır göstermiyor. Maçlara otobüs, bilet ayarlıyor. Bunları biraz içinde olan insanlar iyi bilir. Sivas'taki yaşayan çoğu insan, takımına can-ı gönülden destek oluyor. Şahsen ben ve arkadaşlarım, antrenmanlarına gidiyor, yakından takip ediyoruz. İş deplasmana gelince, biliyorsunuzki deplasman babamızın hayrınada olmuyor. En azından klup %50 sini karşılasa, bizlerde biliriz karşılamayı. Taraftarız, Müptelayız. Ama hepimizin biryerlerde sınırları var.

Federasyonun kuralarına iyi bak.Bilet vermek bile yasak.TRAŞŞŞŞŞŞ.
Önce federasyonun duyurularını,sonra kulübün yaptırımlarına bakacaksın.
Nerede beşleş oraya yerleş kalktı bu dönemde.Birşey YAPMALI.
Veya yapmamalı.
YAPMAYANLARA açılmış bi konu.:)
İnadına üzerinize gelecek bir üyeyim.(Senin matığında olan kişiler..)
Sponsor bulamıyorsanız,kovalıyamıyorsa nız veya bu işi çözemiyorsanız...... başka söze gerekyok.Dediklerini zeki ve çevik insanlar yapıyor ve Karabükü dolduruyor.

recep cevik
13.09.2011, 01:04
Federasyonun kuralarına iyi bak.Bilet vermek bile yasak.TRAŞŞŞŞŞŞ.
Önce federasyonun duyurularını,sonra kulübün yaptırımlarına bakacaksın.
Nerede beşleş oraya yerleş kalktı bu dönemde.Birşey YAPMALI.
Veya yapmamalı.
YAPMAYANLARA açılmış bi konu.:)

Federasyonunu böyle bi kuralı olduğu hakkında bir bilgim yok. şayet yeni çıktıysa bile, kulubumuz bu konuda hiç bi zaman destek olmadı. bunun bilincindeyim. Bedava olsun demedim, En azından bir kısmı karşılansa, bizlerde elimizden geleni yaparız. Bizler takımımıza sonuna kadar destek olan insanlarız, store daki ürünleri satın alıp, lisanslı ürün giyip, sivasspora destek olanlardanız ya siz ? Siz ne yaptınız ?

alemdarlar
13.09.2011, 01:08
Federasyonunu böyle bi kuralı olduğu hakkında bir bilgim yok. şayet yeni çıktıysa bile, kulubumuz bu konuda hiç bi zaman destek olmadı. bunun bilincindeyim. Bedava olsun demedim, En azından bir kısmı karşılansa, bizlerde elimizden geleni yaparız. Bizler takımımıza sonuna kadar destek olan insanlarız, store daki ürünleri satın alıp, lisanslı ürün giyip, sivasspora destek olanlardanız ya siz ? Siz ne yaptınız ?

Geri çekiliyorum.Cevaplar açık.Kusura bakma hataya düştüm.Çünkü üzerine alınan alına bilir demiştim.Daha alıntı yapmayacağım.İyi forumlar.

ahmet ali
14.09.2011, 09:16
Bir gerçek var ki iki senedir Sivasspor'umuz iyi gitmiyor.Bu sene de umit yok goruluyor...
Taraftarın heyecanı kalmadı....Yoneticiler kadroyu dağıttı....
Elbette taraftar iyi gunde de kotu gunde de takımı desteklemeli ama "Vermeden Almak"....????Takım ,yonetim... taraftara birşeyler vermeli ki taraftar buna misliyle,tum kalbiyle cevap versin...
Geçmişte idol oyuncular vardı takımda..Çok eskilerde Necmi'ler,İzzetler,Tabut Mehmet'ler,Ahmet Tuna'lar..yenilerde Mehmet Yıldız'lar,Muhammed'ler..vs..v s..
Bugun ise olanlar Sivasspor'a layık futbolcular,taraftarı ateşleyecek futbolcular değil..İyi niyetli olsalar da,...
Kötümser olmamalıyız ama gerçekleri de gormeliyiz...
Çözüm .. İyi takım kurulmalı... İstanbul da yaşayan Sivas'lıların takıma maddi ve manevi katkısı muhakkak sağlanmalı.. Taraftara yeni hedefler,ümitler verilmeli...
Herkese saygılar

alemdarlar
14.09.2011, 09:26
Ne alabiliriz değil,ne verebiliriz!!!

Mustafa SÖNMEZ