Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalecisiz Oynamak İstedi
SivasSpor.Com 18.09.2011, 21:34 http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/1.kalecisizz.jpg
Sivasspor'un gol umudu olarak sahaya sürdüğü ama kaleyi korumak zorunda kalan Morten Rasmussen de, "İlk yarıda iyi mücadele vardı. Frikikten gol geldi, şansın etkisi vardı. İkinci yarıda skoru dengelemeye çalıştık. Fakat 10 ve 9 kişi kaldıktan sonra skoru dengelemek mümkün olmuyor" dedi.
Kaleye geçmesi sorulan Rasmussen, "Ben atak oyuncusuyum. Çocukken yaptığım çalışmalarda, maçlarda eğlence için kaleye geçiyordum. Burada böyle bir durum olunca takıma yardım etmek için kaleye geçtim" dedi.
Navratil ise, "İlk yarıda iyi oynadığımızı dşünüyoruz ama talihsiz bir gol yedik. İkinci yarı olmaması gereken kırmızı kart oyun dengesini tamamen değiştirdi, bu yüzden beklemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı" diye konuştu.
Eski takımına karşı oynayan ve bir de gol atan Eskişehirsporlu Mehmet Yılrdız ise, "Benim açımdan farklı bir maçtı. Sivasspor'un bendeki yeri farklıdır. Ben Mehmet olduysam bunda Sivasspor'un katkısı büyüktür. Sivasspor ile büyük başarılar yaşadım. Bendeki yeri büyüktür. Maçtan önce ve sonra taraftarın gösterdikleri tepkilere teşekkür ediyorum. Geçen hafta aldığımız 3 puan vardı. Onun anlamı için deplasmanda galip gelmemiz gerekiyordu. Biz yukarılara oynayan bir takım olmak istiyorduk. Maça iyi başladık ve iyi oynayıp haklı galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi. Kamara ise, farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.
KALECİSİZ OYNAMAK İSTEDİ
Sivasspor'un 3-0 geriye düşmesi ve ardından kaleci Milan Borjan'ın atılması sonrası oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın kalecisiz oynamak istediğini beyan ettiği, ancak hakemin bunu kabul etmeyerek bir süre oyunu başlatmadığı öğrenildi. Çalımbay'ın ikna edilmesi sonrası kaleye golcü Rasmussen geçince oyunun kalan kısmı oynandı.
rıza çalımbay sıvadı uzun lafın kısası ...
hey gidi mehmet yıldız heyy geçen sezon bülent abin gitti diye sivasta oynamadın bir gol bile atmadan kendini sattın sivas seni marka yaptı ama seni adam yapamamış
riza calimbay apacik gosterdi ki kontrolu cabuk kaybediyo boyle olmamasi gerek sen yerinde transferler iyi futbol oynatan bir takim yaratsaydin butun bunlar olmazdi
simdi riza hoca senden bir istegim var bu isin altindan kalkabileckmisin yoksa fissss mi hemen acikla bizde yolumuza devam edelim oyleyse gec olmadan bize bir iyilik yap
adam gibi transfer yok gelenlerın yarısı çürük yarısıda trışka..
yönetim yok . başkan içerde ne yaptığını kimse bılmıyor..
ee bırde futboldan anlamayan Rıza Çalımbayyy..
rezalettt resmenn
rıza çalımbay hakkında kötü şeyler yazmak istemiyordum ama artık bıçak kemiğe dayandı. kardeşim transferi yaptın oyuncunu aldın. bu nasıl futbol bu nasıl takım. sen geldiğinden bu yana sivassporun futbolunda gelişme olmadı geçen sezon zar zor düşme hattından çıktık. bu yıl iki maç ve ikisindede fiyasko. hakeme bişey deme hayrettin hatalı. neden böyle futbol oynatıyorsun madem tehlikeli durum o zaman defansa ağırlık ver. büloyu arar duruma geldik. rıza hoca ya mantaliteni değiştir yada çek git. başka yolu yok bunun sivasın durumu tehlike. böyle takımda olmaz böyle futbolda olmaz. kötü giden maçtan sonra hep futbolcuyu suçluyorsun. hiçmi senin kabahatin yok. çevrendeki hocalara bak herkes değişim içinde bir sen değişmiyorsun.
bulentt07 18.09.2011, 22:31 rıza hocaya geldigi günden beri karsı olanlar sivassporun bu halinden memnun olmuslardır ama sizin gibi irlandalılara söyleyim bu İş daha bitmedi.Rıza hocaya sallayana kadar hakemi futbolcuyu elestirin adam napsın.giderse ortada kalır bu takım hikmet karaman salakmı sivassporu basına bela etsin. Bu takıma kimse talip olmaz.
subasi29 18.09.2011, 22:36 hakemi kaleye gecirmek gerekirdi,yaptigi rezaleti birde kendi yasasaydi belki anlardi
hakemi kaleye gecirmek gerekirdi,yaptigi rezaleti birde kendi yasasaydi belki anlardi
Ben özellikle 2 sezondur hakemleri yakından takip ediyorum. Bu haftaki ve geçen haftaki hakemler kadar eyyamcı ve tetikçi hakem görmedim. Kitap ve kanununu arkasına alan satırla ellerinde doğarma yapıyorlar. Böyle bir şey yok. Ayrıca Eskişehir de çok iyi bir kadroya sahip onlarıda tebrik etmek lazım. 2 kansız (Tello ve Batuhan) haricinde üzerimize adeta gelmediler. Rahat 8-10 olacak bir maçtı. Helal olsun demek lazım ama hakemler maalesef bu sene kırmızı kalemlik yapmışlar.
DOGU_BEY 18.09.2011, 22:44 takım kötüdür berbattır bu bizim iç meselemeiz...ama elin hakem ünavnlı cibiliyetsizleri 2 hafatdır istediği gibi at koşturuyor, uyduruk kararlar veriyor...bu ise herkesin gözü önündeki bir intikam politikasıdır, yönetim uyuma derhal bu 2 adi için girişimde bulun...
DOGU_BEY 18.09.2011, 22:48 takım kötüdür berbattır bu bizim iç meselemeiz...ama elin hakem ünavnlı cibiliyetsizleri 2 hafatdır istediği gibi at koşturuyor, uyduruk kararlar veriyor...bu ise herkesin gözü önündeki bir intikam politikasıdır, yönetim uyuma derhal bu 2 adi için girişimde bulun...
ve ayrıca keşke o an çekilseydik sahadan diyorum ya da 3 oyuncu daha attırsaydı kendini...belki bana kızacaksnız ama o an sahadaki o şahsiyetisiz artık defolsun çıksın diye o kadar istedim ki maç bi şekilde 70.dakikada bitisn istedim...
mühendisburak58 18.09.2011, 23:13 ya rıza bırak allah aşkına baktın yenemeyecen bahaneler üretmeye başlıyorsun.sanki kırmızı yemeden çok iyi oynuyorduk.
Kalecisiz oynamak istemekte ne oluyor tepki verilecekse yada takımda kimin nerede oynaması gerektiği iyi biliniyorsa maç oncesınde dusunulmelı kredılerını tuketıyorsun rıza hoca!!!
GAZİANTEPTEN 18.09.2011, 23:22 rıza hocaya geldigi günden beri karsı olanlar sivassporun bu halinden memnun olmuslardır ama sizin gibi irlandalılara söyleyim bu İş daha bitmedi.Rıza hocaya sallayana kadar hakemi futbolcuyu elestirin adam napsın.giderse ortada kalır bu takım hikmet karaman salakmı sivassporu basına bela etsin. Bu takıma kimse talip olmaz.
harika :D
İrlandalılar haa. Valla iyi benzetme... yorumları okudumda gerçekten haklısın be gardaş
erhan 10 19.09.2011, 00:29 Ben herşeyden çok Rıza Hoca'mızın bu duruma düşürülmesine üzüldüm.Yılların emektarı Rıza Hoca kalecisiz kalacağı bilinerek çaresiz bırakıldı.Kadrosu kötüdür kabul,transferler tatmin edici değil kabul ama öncelikle bu adama bu şerefsizliği yapanlar cezasını çekmeli..
ve ayrıca keşke o an çekilseydik sahadan diyorum ya da 3 oyuncu daha attırsaydı kendini...belki bana kızacaksnız ama o an sahadaki o şahsiyetisiz artık defolsun çıksın diye o kadar istedim ki maç bi şekilde 70.dakikada bitisn istedim...
kesinlikle aynı fikirdeyim ...insanı üzen kimse bişey yapamıyor..bülente kızdık ettik ama adam camlar kırdı hırsından hocanın üstüne yürüdü kötüydü diye..Bugün ise sahadar programlanmış bir kansız vardı..iddia ediyorum o hakem bursada yada eskişehirde olsa odasına gidemezdi ...
A.Turan Korkmaz 19.09.2011, 01:01 Rıza Çalımbay'ın da maçın sonlarında sinirleri harap olmuş. İyi ki kendini kontrol edebildi de ileride daha ağır cezalar alabileceğimiz yanlışlar yapılmadı.
Pazartesi akşamı inşallah sporaktif yayınlanır da Rıza hocamız konuk olur. Ona hem moral vermek hem de görüş alışverişinde bulunmak isteriz.
recep cevik 19.09.2011, 01:05 ve ayrıca keşke o an çekilseydik sahadan diyorum ya da 3 oyuncu daha attırsaydı kendini...belki bana kızacaksnız ama o an sahadaki o şahsiyetisiz artık defolsun çıksın diye o kadar istedim ki maç bi şekilde 70.dakikada bitisn istedim...
Aynı Görüşlerdeyim, Bende Çekilmesinden Yanaydım, En Azından Neden Çekildiler Diye Birilerinin Biyerde Dikkatini Çekerdi. Sabır Buda, Taş Değil. Sivas Taraftarı Daha Ne Kadar Sabredebilir ?
mucahitbaba58 19.09.2011, 01:09 arkadaslar bari siz riza hoca alehine laf etmeyin belliki futbol ergenekonlari tarafindan bize karsi bir darbedir kimi getirirsen getir riza hocadan iyisi olmaz ona saygisizlik etmeyelim mecnun baskani simdi yeri daha cok belli adil olmayan insanlar alani bos buldu istedikleri gibi davraniyorlar birlik ve beraberlik olursa bizi kimse yikamaz lutfen ama lutfen hocamiza saygisizlik etmeyelim edersek onlarin ekmegine yag surmus oluruz
mucahitbaba58 19.09.2011, 01:15 su durumda kendi takimina td sahip cikmayan adam taraftar degildir biz bir aileyiz ve disardan gelecek zararli kisilere karsi birlik olmayan ihanet etmistir unutmayin ki bazi yerler tarafindan dusman kesilmisiz israilin ablukasi gibi ablukadayiz buna karsilik bizim icimizdende catlak sesler geliyorsa bunlarda israillilerden yana sayilmis olur lafim dikine gittiyse dogrudur adam gibi adamimiza sahip cikalim
Sorunun cevabı şu :
Sivassporu bitirme operasyonu ....
Bu kadar basit !!!
hakemi kaleye gecirmek gerekirdi,yaptigi rezaleti birde kendi yasasaydi belki anlardi
inan bundan ne gocunur nede utanirdi bu ser.......köp......... bunu seve seve yapardi bundan zevk alirdi ayrica gecmesinede gerek yok zaten yapti yapacagini
es es istese 10 cekerdi kalecisiz kalmis takima.
Bu insanliktan nasibini almamis adi herif kahrindan geberrir insallah es es fazla atamadi diye kudurdu köp.............
Harput0658 19.09.2011, 01:54 Sorunun cevabı şu :
Sivassporu bitirme operasyonu ....
Bu kadar basit !!!
Yıldırma, Sindirme, Pes etmeye zorlama, Direncimizi kırmaya çalışma v.b....
1-2 galibiyet alsak takımın kendine güveni gelse daha da kimse bizi tutamaz buna eminim. Ah bi şu kem közlerden uzaklaşsak.
sivassevermurat 19.09.2011, 01:57 Rıza hoca Sivas'a gelince kahraman ilan edildi şimdi hakem hataları yüzünden iki maç kaybedince kredin tükeniyor deniliyor.Adalet mi bu şimdi,ben sonuna kadar Rıza hocanın arkasındayım.Bu zamanda destek olmazsak daha ne zaman destek olacağız.İyi günde herkes sever asıl zor günde destek olmak lazım arkadaşlar....:mad:
threestar58 19.09.2011, 02:07 kalecisiz oynamak niye? diger takimlarla ayni puanda oldugunu dusun, konumu etkiler
58MUAMMER58 19.09.2011, 02:53 :mad:ben rıza hocanın yerinde olsam kalecisiz oynatmak yerine takımı sahadan çeker türkiyede böyle köpek hakemler varken hocalık yapmanın anlamı yok deyip istifa ederdim hem ses getirirdi hem hakem itinin neler yaptığını herkes görürdü buarada geçen yıl buca maçında hakemin verdiği penaltıyı ağızlarına sakız eden başta erman toroğlu ve ahmet çakar denen yaratıklar bu adi hakem haKKINDA nediyecek merak ediyorum bu sivassporu bitirme futbolcularımızı sindirme taraftarlarımızın ümidini kırma operasyonudur çobansız sürüyü kurt kapar misali şuanda en sahipsiz takım sivasspor ne başkanı ne vekili ne basın sözcüsü var hakkımızı savunacak bülent hoca o görevi yapmış böyle olmaz takımın sözcüsü basın toplantısı yapıp pis ellerin futboldan çekilmesini istemeli gerekiyorsa tff binasını başlarına yıkmalıyız yoksa işimiz çok zor korkarım ank gücü maçına abdullah yılmaz verilecek:mad:
ZiDaNe58 19.09.2011, 06:54 hakem bozuntusu o kadar futbolcunun taraftarın nabalını nasıl ödeyeceksin hiçmi Allah korkusu yok snde
PETKOVİC 19.09.2011, 08:26 TAKIMIN KÖTÜ OYNARKEN HAKEMİ ELEŞTİRMEYE HAKKINIZ YOK. SANKİ KIRMIZI KART FALAN VERİLMEDEN ÖNCE COK İYİ OYNUYOMUŞUZ GİBİ
Oyun kuralları ile oynayacağına, 56. dakikada 3 değişikliği birden yapmış olmanın ne kadar yanlış oldugunu düşünse bizim Hoca, zaten bu durumlara düşmezdik !
58 SiVaSıM 58 19.09.2011, 12:21 ulan öyle yapacağına takımı çek sahadan onu bile yapmadın sen neden çekmedin takımı sahadan
o.ç trabzon bölgesi hakemi..bizim hocayı ikna edecekmiş kaleye kaleci koy diye...
ulan karaktersiz!!!
kurallarda kalecisiz oynama yasağı mı var ???? sanane...
Bu oyunla bir yere varilmaz Lafinkisasi budur. ? Ortada futbol adina bir sey yok ici disi bitmis cürümeye yönelmis kurtlu meyveye benziyen bir Takim yani buda denirse, yazik 3.cü senede yine düsme korkusuyla oyuna baslamak ve onu izlemek insani futboldan uzaklastiriyor. Diyorlarki bize 33 bin kisilik Stadt bu Takima degil 33 bin kisilik 500 kisilik stadt bile fazla ortada oyun ve disiplin olmazsa ve iyi bir Tranferde yok hadi sen Taraftar bekle kime hikaye anlatiyorsunuz ayip insani sahadan futboldan uzaklastirmak icin elinizden geleni kötülügü yaptiniz iki sezondur ve bu sezon yine ayni hikaye.Transfer yaptik dediniz sakat "Atlari" doldurdunuz ve daha kötüsü adamlar kendini sakatlamak icin herseyi yapiyor bunun adina KRONIK SAKATLANMAK yani aliskanlik. Geldikleri takimlardada ayni disiplinsizlikten atilan oyuncular bunlari alacaginiza elinizde olanida tutamadiniz ve göstere göstere golünü atdi MEHMET YILDIZ.Bütün bunlari bize yasatanlar bir gün bu takimdan kovalanacaklardir bunlari biliyorlardir umarim.? Daha fazla söylenecek söz var ama kendime yakistiramiyorum burda böyle yazmayi ????????????????
A.Turan Korkmaz 20.09.2011, 01:07 Rıza hoca bu akşam bir yerel kanalımıza telefonla bağlanarak bu konuya açıklık getirdi.
Milan Borjan'ın atılması sonrası bir şaşkınlık yaşanıyor. Kaleye kimin geçeceği merak edilirken Kıvanç Karakaş gönüllü oluyor,kaleci kazağını giymeye davranırken Rıza hoca onun kaleci olmasını istemiyor,kazağı çıkarttırıyor. Bu olay 'Rıza hoca kalecisiz oynamak istiyor' şeklinde yansıyor. Oysa olay farklı. Rıza hoca hakemden düşünmek için biraz daha zaman istiyor. Sonra da Rasmussen'in kaleci olmasına karar veriliyor. Mesele bu!
yigidoss 20.09.2011, 17:17 Kredi mi?:confused: :confused: :confused: Rıza Hoca'nın yerinde başka bir adam olsa şimdiye çoktaaaan tası tarağı toplamış, kuyruğunu kıstırmış kaçmıştı. Adam gibi adammış ki paramız yok dediler diye transfer yapmadı bu puslu ortamı fırsat bilip kaçmadı. Şunu bence kafamıza iyi sokmalıyız şu haldeki (başkansız, geleceği meçhul, takım psikolojisi çökmüş taraftarı ikiye bölünmüş, iki tane yöneticiden başka sorumluluk alan yok) Sivasspor'un başına leş kargalarından başka hiç kimse gelmez. Amaaa Rıza Hoca bu takımı bıraksa çok geçmez kendine çok rahat takım bulur. O yüzzden düşünerek konuşmak lazım. Kendi kredimizi kendimiz tüketmeden takımımıza sahip çıkarak düzlüğe çıkmamız lazım. Ben inanıyorum ki 2-3 hafta sonra düzlüğe çıkacağız.
bugra5858 20.09.2011, 17:47 hey gidi mehmet yıldız heyy geçen sezon bülent abin gitti diye sivasta oynamadın bir gol bile atmadan kendini sattın sivas seni marka yaptı ama seni adam yapamamış
Mehmet Yıldız'ın ne suçu var be ayıptır günahtır.Mehmet Yıldız bir çok sivaslıdan daha sivaslıdır.Adam napacak tabi gol atacak görevi gol atmak.Sen kendine şunu sordun mu.Rıza Hoca Mehmet Yıldızı niye kullanamadı diye.
Başkan yoksa...
Başkan yoksa başarı da mı yok.2sene öldük öldük dirildik.Bu yıl da geçen 2 sezondan daha kötü takımımız kendimizi kandırmayalım.Takımda ruh yok.Sıradan bir takım haline gelmişiz.süper ligte mücadele ettiğimiz en kötü takım.Bu transferleri kim yöneticiler yeterli transfer yapmadıklarını bilmiyormuydu? Takımın tüm bölgeleri sıkıntılı.Kaptan efendi, bu kadar sorumsuz olunur mu? Oyuncuların çoğu ligde mücadele edecek kapasitede değil.Çoğu Bank Asyada oynar.Sakın bu yorumlara kızmayın.İçimiz yanıyor taraftar olarak.
Milan Borjan kim.Fathy kim.Cerny kim biri anlatsın.Sedat'ı satıp Mahmutu, Mehmet'i gönderip Rasmusseni alan kim? böyle basiretsizlik olurmu? Uğur bu takımın sağ bekimi...velhasıl her tarafımız dökük.Bir de hocanın yanlışları eklenince... Ayrıca, yönetim hakemler konusunda federasyon nezdinde girişim başlatmalı.Sivas düşmanı Trabzonlu hakemleri istememeli.Kuruk acısı var tetikçilerin...
58akif34 20.09.2011, 19:27 adam gibi transfer yok gelenlerın yarısı çürük yarısıda trışka..
yönetim yok . başkan içerde ne yaptığını kimse bılmıyor..
ee bırde futboldan anlamayan Rıza Çalımbayyy..
rezalettt resmenn
bir şey eklemeyı unutmussun kardes kendını teknık dırektor + futbolcu+kulup başkanı+ ..... sann bır kac tane taraftar buda tam rezalet
kaleciyle oynadık 4-0 oldu kalecisiz oynasak lig rekorunu kırarlardı kesın hakemde bunu ıstedı zaten.
kolukisa 20.09.2011, 21:15 biraksalardi da kalecisiz oynasaydik,ne olacakti sonuc legimizemi degisecekti,adamlar bir düzine gol atip tarih yazarlardi,macta evet hakem faktörü var,fakat yinede bu durumuyla Sivasspor bize son iki seneyi yeniden yasatacakmis gibi bir his veriyor,insallah yanilirim,hollanda'dan selamlar.
bu takim dusecekse riza calimbayla dussun en azindan sivasli sivasin cocugu inaniyorum ki en az bizim kadar uzulecektir
engin2609 22.09.2011, 00:20 arkadaslar trabzon 3 maçta 2 puan yaptı antep 3de 0 misall daha bir çok taakım biz ankaragücünü yenersek 3 puanla hem haftayı moralli kapatıcaz hemde bursa macına kendi evimizde oynuycak o kadar karamsar olmayın daha lig baslıyalı 2 hafta oldu. ben eminimki sivasspor düşmüyücekk . bu maçla beraber tırmanısa gecicektir.
threestar58 22.09.2011, 00:54 arkadaslar trabzon 3 maçta 2 puan yaptı antep 3de 0 misall daha bir çok taakım biz ankaragücünü yenersek 3 puanla hem haftayı moralli kapatıcaz hemde bursa macına kendi evimizde oynuycak o kadar karamsar olmayın daha lig baslıyalı 2 hafta oldu. ben eminimki sivasspor düşmüyücekk . bu maçla beraber tırmanısa gecicektir.
trabzon ve antep guclu takimlar onlar kendini kurtarir ama bizim bu takim,la isimiz cok zor
NECMEDDİN ÖZBEK 22.09.2011, 12:58 Kredi mi?:confused: :confused: :confused: Rıza Hoca'nın yerinde başka bir adam olsa şimdiye çoktaaaan tası tarağı toplamış, kuyruğunu kıstırmış kaçmıştı. Adam gibi adammış ki paramız yok dediler diye transfer yapmadı bu puslu ortamı fırsat bilip kaçmadı. Şunu bence kafamıza iyi sokmalıyız şu haldeki (başkansız, geleceği meçhul, takım psikolojisi çökmüş taraftarı ikiye bölünmüş, iki tane yöneticiden başka sorumluluk alan yok) Sivasspor'un başına leş kargalarından başka hiç kimse gelmez. Amaaa Rıza Hoca bu takımı bıraksa çok geçmez kendine çok rahat takım bulur. O yüzzden düşünerek konuşmak lazım. Kendi kredimizi kendimiz tüketmeden takımımıza sahip çıkarak düzlüğe çıkmamız lazım. Ben inanıyorum ki 2-3 hafta sonra düzlüğe çıkacağız.
aklıbaşında ve bir taraftara yakışan en doğru yorum kutlarım değerli kardeşim
mucahitbaba58 22.09.2011, 16:46 Kredi mi?:confused: :confused: :confused: Rıza Hoca'nın yerinde başka bir adam olsa şimdiye çoktaaaan tası tarağı toplamış, kuyruğunu kıstırmış kaçmıştı. Adam gibi adammış ki paramız yok dediler diye transfer yapmadı bu puslu ortamı fırsat bilip kaçmadı. Şunu bence kafamıza iyi sokmalıyız şu haldeki (başkansız, geleceği meçhul, takım psikolojisi çökmüş taraftarı ikiye bölünmüş, iki tane yöneticiden başka sorumluluk alan yok) Sivasspor'un başına leş kargalarından başka hiç kimse gelmez. Amaaa Rıza Hoca bu takımı bıraksa çok geçmez kendine çok rahat takım bulur. O yüzzden düşünerek konuşmak lazım. Kendi kredimizi kendimiz tüketmeden takımımıza sahip çıkarak düzlüğe çıkmamız lazım. Ben inanıyorum ki 2-3 hafta sonra düzlüğe çıkacağız.
Kardes ek olarak sunu ozellikle belirteyim dua edelim riza hoca var takimin basinda her ne kadar catlak seslrrde olsa adam takimina memletine sahip cikti ve halada basinda takimi dik tutmaya iddali hale getirmeye calisiyor ben riza hocadan cok ama cok memnunum memleketin adami
effenberg 22.09.2011, 17:05 Riza hoca gecen sezon aldigi berabelikler ile ve diger takimlarin(Bucaspor,Konyaspor) cok kötü oluslarindan dolayi takimin küme de kalmasini sagladi ve benim transferleri degil diyerek. Ama bu sezon bir sürü transfer yapti hoca ve ortada hic bir sey yoktur oynanan maclara bakacak olursak artik bir seyler yapmali hoca yoksa gidisat hic iyi degil.
|